Kuinka muuttaa blogiisi verkkokaupan emporiumiksi

Jos olet bloggaaja, olet todennäköisesti jo tehnyt paljon kovaa työtä yleisösi rakentamiseen.


Jos postitat säännöllisesti ja sisältösi on hyödyllistä, hauskaa, informatiivista tai oivaltavaa, niin sinulla on todennäköisesti jo jokin seuraavista, mikä on täydellinen asema ollessasi käynnistettäessä verkkokauppayritykseen..

Haluatko myydä digitaalisia tai fyysisiä tuotteita ja palveluita – tässä on miten muuntaa lukijakunta tuleville asiakkaillesi.

Muuta blogiisi verkkokaupan alustana tuotteiden myymiseksi.

Koska tiedät kohdemarkkinat, olet jo askeleen edellä. Voit tutkia, millaisia ​​blogiisi lukevat ihmiset ovat ja millaisia ​​tarjoamiasi tuotteita ja palveluita heille vetoavat.

Pysy uskollisena yleisöllesi

Pysy uskollisena seuraavillesi ja tarjoa heille tuotteita ja palveluita, joita he todella tarvitsevat.

Ensimmäinen ja ilmeisin vaihtoehto ansaitse rahaa blogiisi on myydä omaan markkinarakoihisi liittyviä tuotteita, olivatpa ne sitten kodinsisustusta, ruoanlaittoa, tekniikkaa, lemmikkejä tai muuta.

Aloita miettimällä, millaista liikettä haluat ajaa ja mitä tuotteita tai palveluita haluat myydä, koska tämä antaa tiedon, mikä verkkokaupparatkaisu on sinulle paras vaihtoehto ja miten haluat lopulta ylläpitää myymälääsi.

Aivoriihi nichesi ympärillä ja kysy yleisöltä kysymyksiä siitä, minkä tyyppisiä tuotteita he haluaisivat nähdä ja miksi. Verkkokauppa on uskomattoman markkinavetoista – menestyminen riippuu yleisösi tiedoista.

Kokeile ja katso mitä toimii

Hauska osa on se, että voit myydä melkein mitä tahansa – olettaen, että se on tietysti laillista ja aiheellista blogin lukijakunnan kannalta. (Esimerkiksi, se tuntuisi hieman omituiselta, jos kirjanarvostelublogi alkaisi harppaa korujen tai kahvien myynnissä).

Käytä mielikuvitustasi ja yritä olla kekseliäs uuden tuotteesi tai palvelutarjouksesi kanssa – älä keskity vain “selkeisiin” esineisiin, joita ihmiset voivat saada suurilta kauppiasivustoilta.

 • Valitse tuote tai palvelu, joka edustaa tarkasti sinua ja erikoisuuttasi – jotain, josta sinä ja yleisösi olet intohimoinen. Mene syvään asiantuntemukseen ja erikoistumiseen pinnallisissa myyntipisteissä.
 • Tuotteiden hankkimisessa voi olla, että ostat ne tukkumyyjältä tai haluat ehkä luoda omia tuotteita, jos se on sinun juttusi. Älä anna varojen tai tilan puuttumisen estää sinua – voit aloita pudotuskuljetusyritys kengännauhan budjetista muutamassa päivässä.
 • Kannattaa tarkastella, mitä muut vastaavat bloggaajat myyvät verkossa ideoiden luomiseksi.
 • Älä pelkää kokeilla – kokeile joitain asioita ja katso, mikä on suosittua ja mikä ei ole tarkempaa tarjotessasi..

Löydä oikea ratkaisu

Oikean verkkokaupan ratkaisun valitseminen on tärkeää. Sinun tulisi miettiä, miten haluat vastaanottaa tilauksia ja vastaanottaa maksuja tavalla, joka on helppoa sekä sinulle että asiakkaillesi.

Voit valita täyden palvelun verkkokauppaalustan, joka on täysin rakennettu asiakastuella, tai voit yksinkertaisesti lisätä verkkokaupan laajennuksen olemassa olevaan sivustoosi, jolloin voit sijoittaa verkkokaupan ominaisuuksia strategisesti koko blogiisi muuttamatta sen ulkonäköä. Tässä ovat mitä American Webmaster Association pitää parhaimmista verkkokaupan ohjelmistoalustoista.

Kun päätät, mieti kunkin alustan käyttökokemusta ja sitä, tekevätkö ostoprosessit asiakkaille mahdollisimman saumattoman. Hyvä käyttökokemus lisää viime kädessä muuntoprosenttiasi ja asiakasuskollisuutta.

Osoita, että olet luotettava

Sinun täytyy hankkia asiakkaat luottavat sinuun – Sijoita aikaa ja rahaa laadukkaaseen sisältöön, muotoiluun ja käyttökokemukseen ihmisten palaamiseksi.

 • Jos haluat tehdä verkkokaupastasi luotettavamman, harkitse liittymistä Google Trusted Stores ohjelmoida. Kaupat, jotka tarjoavat jatkuvasti korkeatasoista asiakaspalvelua, palkitaan tunnuksella, joka ilmoittaa ostajille, että olet varmennettu ja luotettava verkkokauppa – ja joka tarjoaa heille 1000 dollarin elinikäisen suojan.
 • Näytä luottamussignaaleja koko myymälässäsi, etenkin kassasivujen lähellä luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi.
 • Onko yksityiskohtaisia ​​ehtoja & ehdot ja toimitus sekä palauttaa sivustosi tiedot ja helpottavat sinuun yhteyttä aina helposti.

Tee maksut helposti

Useiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen on hyvä tapa lisätä luottamusta asiakkaisiisi, kun he tulevat kassalle.

Kaupan asettaminen PayPal-maksuyhdyskäytävä on pakollinen, koska tämä on yksi suosituimmista turvallisista online-maksutavoista. Se voi myös tarjota sivustollesi hyödyllisiä ostosominaisuuksia, kuten Osta nyt -painikkeet ja yksinkertaistetut kassalle asetukset.

Tämän lisäksi anna asiakkaidesi suorittaa muita kuin PayPal-suojattuja korttimaksuja ja varmista, että sinulla on toiminto, jonka avulla he voivat helposti tehdä ostoksia käyttämästä laitteesta riippumatta.

Hanki tekniset asiat oikein

Verkkokaupan pitäminen eroaa blogin pitämisestä – saatat joutua antamaan sivustollesi yleisen teknisen päivityksen.

 • Katso nykyinen palveluntarjoajasi. Aiotko asentaa WooCommerce-laajennuksen WordPress-blogiisi? Saatat joutua investoimaan tehokkaampaan WordPress-hosting-ratkaisuun, kuten WP Engine, jotta sivustosi ei hidastu (WPEngine-arvostelu täällä).
 • Indeksoi sivustosi URL-osoitteet SEO-työkalulla, kuten Huutaa sammakko polttaa mahdolliset indeksointikysymykset.
 • Suuri myymälä tuotteilla, joita on tulossa ja loppumassa? Ohjaa aina yksittäiset tuotesivut takaisin asiaankuuluville luokkasivuille, jotta vältetään myyntihintojen menetys ärsyttävien 404-sivujen takia.

Oletko koskaan yrittänyt muuttaa blogisi verkkokauppaan? Mitä opit opit matkan varrella? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map