BigCommerce vs. Magento: Minkä verkkokauppaympäristön sinun pitäisi valita?

Vaikka Bigcommerce ja Magento ovat melko erilaisia, molemmilla on vahva seuranta verkkokaupan yhteisössä.


Kaksi australialaista perusti Bigcommerce-palvelun Interspire-ostoskoriksi vuonna 2003, ja se muutettiin Bigcommerce-kauppaksi vuonna 2009. Yli 50 000 kauppiaan ja 4 miljardin dollarin myynnin avulla voit päätellä heidän suosionsa verkkokaupan tilassa.

BigCommerce vs. Magento

Culver City, Kaliforniassa sijaitseva Varian, Inc., kehitti Magennon vuonna 2008. Magentolla on melkein 30%: n markkinaosuus kilpailijoidensa keskuudessa. Yli 150 000 kauppiaan joukossa on joitain suuryrityksiä tekeviä jälleenmyyjiä ja noin 50 miljardia dollaria bruttokauppaa kohden. vuosi.

Vakavana kaupan omistajana, joka on valmis myymään tavaroita ja palveluita verkossa, on enemmän vaihtoehtoja suunnitella verkkokauppasivustosi kuin koskaan ennen, ja Bigcommerce tai Magento ehkä kaksi, joita haluat harkita.

Contents

Suurimmat erot molempien järjestelmien välillä

BigCommerce Bigcommerce kuuluu verkkokaupparyhmien luokkaan, joka tarjoaa isännöidyn mallipohjaisen ratkaisun myymäläsivuston määrittämiseen ja hallintaan. Se on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat nopeasti ja helposti perustaa kaupan, hallita tuotteita ja mainostaa tuotemerkkiään. Se tarjoaa joitain mukautusvaihtoehtoja. Tämän tyyppisen alustan hinnoittelumalli perustuu kuukausittaisiin tilauksiin ja myyntivolyymeihin.

Magento Magento on vankka, itsensä ylläpitämä sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit (tai kokeneen kehittäjän) käyttää avoimen lähdekoodin rakentaaksesi sivuston. Se on tarkoitettu kokeneille ohjelmoijille tai kehittäjille, jotka haluavat suuren joustavuuden suunnitteluun. Voit ladata ohjelmiston ilmaiseksi ja lisätä sovelluksia luodaksesi ostosympäristön, tai voit investoida kalliimpaan yrityssuunnitelmaan, joka on suunniteltu suurille myyntimäärille.

Kuka on kukin käyttöjärjestelmä, jota suositellaan

BigCommerce Bigcommerce-alusta on suunniteltu suuryrityksille, jotka myyvät tavaroita ja palveluita verkossa. Suurin osa aloittelevista käyttäjistä voi oppia perustamaan ja hallitsemaan myymälää Bigcommerceissa.

Magento Magento-alusta on suunniteltu entistä suuremmille verkkokaupoille, ja skaalautuvuus sopii mihin tahansa yritystoimintaan. Se vetoaa kokeneille käyttäjille, joilla on HTML-ohjelmoinnin tekninen taito.

Täydellisen alustan valinnassa on otettava huomioon joitain tekijöitä: yrityksesi koko ja kasvupotentiaali, taitotasosi, aika ja vaiva, jonka haluat sijoittaa siihen, ja itse alusta.

Tässä kattavassa vertailussa tarkastellaan sekä Bigcommercea että Magentoa seuraavien näkökohtien suhteen:

Vertaa myymälän asetuksia

Asennus ja säilytysasetukset

Verkkokaupan asennus verrattuna

Useimmat käyttäjät, jotka osallistuvat verkkokaupan verkkosivuston suunnitteluun, haluavat kokemuksensa, joka on yhteensopiva heidän taitojensa kanssa ja tuloksen, joka sisältää kaiken, mitä he tarvitsevat (tai heidän asiakkaidensa tarpeet) menestyvän myyntiratkaisun löytämiseksi. Bigcommerce- ja Magento-ohjelmistojen asennus ja asennus eroavat toisistaan, mutta tulokset tuottavat yhtä vankan verkkokaupan ja positiiviset asiakaskokemukset.

Päästä alkuun

BigCommerce Tämän verkkokauppialustan kanssa asennusta ei tarvita. Kirjaudut tilille Bigcommerce-verkkosivustolla käyttäjätunnuksella ja uudella salasanalla. Sitten sinua kehotetaan valitsemaan mobiilimalli ja aloittamaan sivustosi rakentaminen näytönmuokkausohjelman avulla. Sinun on tilattava verkkosivustollesi verkkotunnus joko kolmannelta osapuolelta tai BigCommerce-palvelimelta.

Yhtiö ilmoittaa verkkosivustollaan, että suosittelee kolmannen osapuolen yrityksen käyttämistä, jos tarvitset ”välitystä tai verkkotunnuksen yksityisyyttä tulevaisuudessa”. Web-hosting sisältyy Bigcommerce-hinnasuunnitelmiin.

Magento Tämä verkkokauppajärjestelmä vaatii, että tilaat kolmannen osapuolen sekä verkkotunnuksen että web-hosting-palvelun (eHost, iPage, Web.com jne.) Ja sitten voit ladata Magento-ohjelmiston ilmaiseksi ja asentaa sen omaan Isännöity tili. Magentossa on useita mobiilimallivaihtoehtoja, ja sitten prosessi on rakentaa sivusto tyhjästä (ellet investoida yrityssuunnitelmaan).

Store-asetukset

Bigcommerce

BigCommerce

 • Helppo käyttöliittymä. Yksinkertaisuuden vuoksi tehty Bigcommerce-käyttöliittymä tarjoaa hallintapaneelivalikon näyttökaupan asetusten määrittämistä ja muokkaamista varten, sisältäen paljon sisäänrakennettuja ja lisävarusteita.
 • Vedä ja pudota -työkalut. Tämä alusta tarjoaa osittaisen vedä ja pudota -rajapinnan.
 • Komponenttien muokkaaminen (siirtäminen, koon muuttaminen ja muokkaaminen). Sivujen muokkaaminen perustuu suurelta osin valitsemasi malliin, ja monia malleista voidaan muokata.
 • Sivustoarkkitehtuuri / navigointi. Sivustoarkkitehtuuri ja navigointivaihtoehdot perustuvat jälleen suurelta osin valitsemasi Bigcommerce-malliin.
 • Pääsy HTML / CSS-koodiin. Sinulla on rajoitettu pääsy HTML / CSS-koodiin tiettyihin mukautuksiin.

Magento

Magento

 • Helppo käyttöliittymä. Magento ei kuulu helppoon verkkokauppaan, ellet ole kokenut kehittäjääsi.
 • Vedä ja pudota -työkalut. Magento ei ole vedä ja pudota -editori, vaan pikemminkin koodipohjainen ohjelma, jolla voit sijoittaa tyylitaulukoiden sisältöä ja elementtejä uudelleen..
 • Komponenttien muokkaaminen (siirtäminen, koon muuttaminen ja muokkaaminen). Komponenttien muokkaaminen tapahtuu kojetaulun ja / tai koodin avulla.
 • Sivustoarkkitehtuuri / navigointi. Vaikka sivuston ulkoasu ja navigointi voivat perustua Magento-malliin, niitä voidaan muokata koodin avulla.
 • Pääsy HTML / CSS-koodiin. Magento on avoimen lähdekoodin HTML / CSS-koodipohjainen alusta.

Integrointi eBayn ja Amazonin kanssa

BigCommerce Tämän alustan avulla saat sisäänrakennetun laajennuksen eBaylle. Bigcommerce-sovellusliike tarjoaa kymmeniä ostoskanavia. Jos haluat integroitua Amazoniin, sinun on valittava kolmannen osapuolen tuote, kuten Connector for Bigcommerce, ChannelUnity tai SolidCommerce. Odotat maksavansa kaikista näistä valitsemista lisäosista.

Magento Kerralla Magento oli eBay: n omistuksessa, joten tämä integrointi on saatavana tai voit käydä Magento Marketplacessa valitaksesi satojen muiden ostoskanavien, kuten Amazon, joukosta. Rajoitusta ei ole, lukuun ottamatta kustannuksia ja ohjelmointitarvetta.

Kielen tuki

BigCommerce Tällä alustalla voit tehdä kaupasta monikielisen käyttämällä Transifex Live -nimistä sovellusta yhdessä JavaScripti-katkelman kanssa. Tämä prosessi saattaa vaatia lisätutkimuksia. Voit myös lisätä kielivaihtoehtoja, kuten Google Translate.

Magento Tämä ohjelma ladataan joillakin kielivalinnoilla, ja voit lisätä joitain kielityökaluja tukemaan useita kauppoja ja monia kieliä. Tämä tehtävä vaatii useita vaiheita ja koodin.

Varmuuskopiot ja sivuston vienti

BigCommerce Jos joudut viemään tuotteita, Bigcommerce tarjoaa ”nopean tuotteiden tuonnin / viennin” kaikissa hinnasuunnitelmissa yhdessä säännöllisten varmuuskopioiden kanssa. Koko sivuston viennissä on sekoitettu arvosteluja, koska tällaisia ​​verkkokauppaalustoja ei ole suunniteltu sille.

Magento Koska tämä sisällönhallintajärjestelmä (CMS) käyttää avointa lähdekoodia, sinulla on äärimmäisen joustavuus viedä tietoja melkein minne tahansa mihin tahansa tarkoitukseen. Sinun on tiedettävä, kuinka se tehdään tai selvittää. Magento tukee sisäänrakennettua järjestelmän varmuuskopiointityökalua, jonka voit määrittää.

Lausunto asennuksesta ja asennuksesta

Kummallakin näistä verkkokauppialustoista on helppo aloittaa. Bigcommerce on jo isännöidyllä alustalla, joten tarvitset vain tilin. Magento vaatii latauksen ja asennuksen, koska isännöit sitä palvelimellasi.

Molemmat alustat käsittelevät sovellusten ja kanavien integrointia, monikielisiä vaihtoehtoja, joissa on lisättyjä määrityksiä, varmuuskopioita ja vientiä tietyssä määrin. Jos haluat asennustoiminnon, joka kehottaa sinua intuitiivisten kenttien kanssa kaupan perustamiseen, sinulla on helpompaa aikaa Bigcommerce-palvelussa.

Kaupan perustaminen liittyy enemmän Magentoon, jos tarvitset täydet toiminnot ja kyvyn mukauttaa koodia. Bigcommerce soveltuu pienestä tai suuresta myynnistä, kun taas Magento on loistava ratkaisu suurelle verkkokaupalle.

Vertaa helppokäyttöisyyttä

Helppokäyttöisyys

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Näiden kahden parhaiten suoriutuvan verkkokauppaalustan helppokäyttöisyyden vertaamisella on paljon tekemistä taitotasosi kanssa. Ensisijaisesti ajattelemme helppokäyttöisyyttä aloittamisessa, liikkeen rakentamisessa, tuotteiden lisäämisessä, markkinoinnissa ja hakukoneoptimoinnissa sekä sivuston ylläpidossa pitkällä aikavälillä.

BigCommerce Aloittelijat ja keskitason käyttäjät pärjäävät hyvin Bigcommerce-liiketoiminnassa ja pitävät sitä kohtuullisen mutkattomana. Bigcommerce tarjoaa hyödyllisiä malleja, opetusohjelman, työkaluvihjeet sekä puolivuorovaikutteisen käyttöliittymän ja ohjauspaneelin kaupan rakentamiseksi.

Tuotehallintaosasto on jaettu käteviin välilehtiin. Mitä enemmän teknisiä taitoja sinulla on, sitä parempi. Jos pystyt hallitsemaan sitä, sinulla on HTML-pääsy räätälöintiä varten. Verkkosivuston muutoksia ei tehdä helposti mobiililaitteella. Tukijärjestelmiä on monia, mukaan lukien ohjeoppaat, ja asiakaspalvelu on erinomaista maksullisissa suunnitelmissa. Suurikauppa on suhteellisen helppoa uusille ja keskitason käyttäjille.

Magento Ohjelmoijat ja kokeneet käyttäjät pitävät Magentoa hallittavana ja hieman helppokäyttöisenä. Aloittelijat eivät. Kun Magento-ohjelmisto on ladattu, kestää jonkin aikaa ja vaivaa, jotta koko myymälä pystytään määrittämissivun avulla kykysi perusteella. Sinun on voitava luoda ja muokata HTML / CSS-koodia. Valikoiden, asetusten ja tasojen ymmärtäminen ja etsimiesi asetusten löytäminen vie aikaa..

Magento tarjoaa korkeamman suunnittelun räätälöinnin ja rajoittamattoman myyntikapasiteetin, jolla on mojova oppimiskäyrä. Jatkuva ylläpito vaatii myös teknistä tietämystä, mutta siellä on hyvä tukiverkko. Magento on kohtalaisesta vaikeaan, suunniteltu ohjelmoijille ja kehittäjille.

Lausunto helppokäyttöisyydestä

Helppokäyttöisyys riippuu kokemuksen tasosta, jonka tuot projektiin. Bigcommerce on suunniteltu helpommaksi käyttämällä intuitiivisempaa kojetaulua ja online-apua. Magento on edistyksellinen kooderin unelma, ja siinä on vaihtoehtoja rakentaa myymälä tyhjästä ja mukauttaa se haluttuihin vaatimuksiin.

Vertaa käytettävissä olevia suunnittelu- ja mukautusvaihtoehtoja

Verkkosuunnittelu ja räätälöinti

Suunnittelu ja räätälöinti verrattu

Mahdollisuudet suunnitella ja muokata verkkosivustoasi edelleen on välttämätöntä suurille myyntimyyjille.

Oletko ensimmäistä kertaa käyttäjä, joka yrittää oppia työkalut matkan varrella, vai oletko teknisesti taitava suunnittelija? Palkatko suunnittelijaa? Jotkut rajoitukset ilmenevät kyvyksesi, kustannuksistasi ja siitä, mitä alusta mahdollistaa. Vertaamme verkon suunnittelu- ja mukautusvaihtoehtoja näillä kahdella alustalla:

Verkkosivumallit

BigCommerce Voit valita 42 teemamallista, joista 16 on ilmaisia. Verkkokaupassa haluat valita mobiililaitteisiin reagoivan teeman, joka mukautuu mihin tahansa laitteeseen. Maksat enemmän paremmista Bigcommerce-malleista (välillä 129–250 dollaria), mutta ne sopivat paremmin myyntiin, ja niitä tarjotaan useilla eri väreillä ja tyyleillä tuotemerkkiisi sopimiseksi. Mallit eivät ole aivan niin moderneja kuin jotkut käyttäjät haluaisivat.

Magento Luo malliteema, etsi yksi, joka on jaettu Magento-teemarkkinoilla, tai osta se kolmannelta osapuolelta. Odottaa maksaa 50–100 dollaria.

Koska mallin suojaamiseen on niin monia vaihtoehtoja, väreille ja tyyleille ei ole rajoituksia, jos olet taitava muuttamaan koodia. Magento Connect -kaupassa tai ThemeForestissa on myös joitain valmiiksi suunniteltuja vaihtoehtoja. Magento tarjoaa heidän verkkosivustolleen joitain mallisääntöjä, joita et halua sivuuttaa.

Suunnittelu

BigCommerce Pidät kojetaulusta ja näytön ohjeteksteistä kauppasivujen mukauttamiseksi. Ohjattu toiminto pyytää sinut suunnitteluominaisuuksien ja sivuelementtien läpi. Vain tietyt Bigcommerce-mallit tarjoavat räätälöinnin, ja sinun on vietettävä aikaa löytääksesi tarvitsemasi sivuelementit. Sinulla on jonkin verran pääsyä HTML / CSS-koodiin räätälöityä suunnittelua varten, ja voit muokata sivujasi sisällyttääksesi tuotemerkkisi.

Magento Älä paitsi hyödyllistä velhoa verkkosivustosi suunnittelussa, mutta Magento käyttää kojetaulua. Teemat ja sivut ovat täysin muokattavissa, mutta sinun on tiedettävä jokin tai kaksi siitä, kuinka kojelaudan valikkoa voidaan muokata ja mukauttaa sisältöäsi. Sinulle ei ole loppua, jos olet valinnut muokattavan teeman ja noudatat joitain koodipohjaisia ​​sääntöjä.

Räätälöidyt suunnittelupalvelut

BigCommerce Tämä alusta on tarkoitettu verkkokauppasivustosi rakentamiseen ohjaamalla näyttö- ja verkkosivustojen tukiresursseja. Bigcommerce ei ole suunnitteluyritys, jossa verkkosivusto luodaan sinulle, mutta korkeampaan hintaan yritystasolla suunnitelmaan sisältyy lisätuki.

Magento Magento on verkkokauppaalusta, joka on tarkoitettu verkkosivustosi rakentamiseen tyhjästä tai apua ulkopuoliselta web-kehittäjältä. Verkkotukiyhteisö on melko laaja, mutta artikkeleiden, videoiden ja viestien löytäminen vie prosessin läpi vie aikaa. Magento on todennäköisesti tekninen haaste muille kuin kehittäjille.

Lausunto Web-suunnittelusta ja räätälöinnistä

Molemmat suositut verkkokauppatalot tarjoavat laajan valikoiman web-suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehtoja, mukaan lukien mobiilimallit ja pääsyn HTML / CSS-koodiin, mutta tapa hallita sivujasi on ero helpon ja edistyneen välillä.
HTML / CSS-koodaus on valinnainen Bigcommerceissa, mutta välttämätön Magento-sovelluksessa. Pienemmille yritysomistajille löydät paljon joustavia mukauttamisvaihtoehtoja Bigcommerce-palvelusta keskitason ja korkean tason myyntiin.

Jos tarvitset yrityksen verkkokauppaa odottamalla miljardeja myyntejä, haluat kyvyn mukauttaa Magentoa kaikin tavoin..

Jos sinulla on suunnittelukokemusta tai voit saada apua kehittäjältä, Magento on suunniteltu kasvulle, skaalautuvuudelle ja menestykselle. Molemmat ovat uskomattomia alustoja, joilla on paljon resursseja auttaa sinua matkalla.

Vertaa kassalle ja maksupalveluille

Kassa-, maksu- ja lähetystoiminnot

Ohjelmiston tarkistaminen, maksut ja toimitus

Kun olet aloittamassa yrityksesi, johtajien sieppaaminen ja brändisi mainostaminen, asiakaskokemus tarkoittaa paljon. Saumaton ostos kassalle, maksut ja lähetysominaisuudet ovat välttämättömyys. Kumpi tahansa näistä alustoista voi tehdä työtä, mutta asennus-, myymälähallinta- ja sovellusintegraatiot eroavat toisistaan ​​täysin:

Maksunkäsittely

BigCommerce Tämä alusta tarjoaa niin kutsutut ennakkointegroidut maksuvaihtoehdot, joihin sisältyy PayPal, Square ja Stripe, ja erityiset hinnat maksetuille suunnitelmille. Voit myös lisätä laajennuksia muihin maksuyhdyskäytäviin, mutta maksut aiheutuvat valitsemasi operaattorin perusteella. Käytettäessä oletusarvoisia Bigcommerce-sisäänrakennettuja operaattoreita on alennettuja transaktiomaksuja.

Magento Vieraile Magento-kauppapaikassa valitaksesi kymmenistä ilmaisista tai maksuteista maksuyhdyskäytäväratkaisuista (tai laajennuksista). Monet näistä sovelluksista on luokiteltu, ja niissä on suosituspiste arviointiasi varten. Ilmaisiin maksujärjestelmiin kuuluu Skrill (yli 20 maksutapaa) WorldPay Extension, ePay ja muut.

Ostoskorin laajennukset ja lisäosat

BigCommerce Bigcommerce-isännöidyllä ratkaisulla ja oletusmalleilla saat melko vankat ostoskoritoiminnot, jotka voivat säästää sovellusten ja laajennusten lataamiskustannuksia. Saat asiakasalennuksia, taustaraportointia, maksutapoja ja paljon muuta.

Lisäosat ja lisäosat ovat myös vaihtoehto, ja monet niistä ovat ilmaisia. Ainoa ongelma on, että sinun on tehtävä haku Bigcommerce-sovelluskaupasta luokittain, ja etsimäsi löytäminen voi viedä jonkin aikaa.

Magento Valitse satojen kehittäjäteemojen, laajennusten, laajennusten ja lisäosien joukosta ostoskoriin Magento Marketplacessa. Näihin sisältyy latauksia isännöidylle sivustolle lisäkustannusten vuoksi, ja niihin sisältyy yleensä joitain koodauksia. Rakenna yrityksesi kanssa sopiva ostoskori ja löydä kaikki tarvitsemasi: vähittäiskaupparatkaisut, hinnasäännöt, lähetysvälineet, tarjoukset, diagnostiikka ja paljon muuta.

Tilauksen ja varaston hallinta

BigCommerce Valitse suuresta määrästä sisäänrakennettuja varastonhallintavaihtoehtoja Tuote-näytön Mainosjakauma-välilehdellä. Seuraa varastossa, päivitä varastotasoja ja suorita raportteja. Sinulla on joitain mukautusvaihtoehtoja. Voit myös lisätä tilaus- ja varastonhallintasovelluksia, kuten Salesforce, ReadyToShip, MinMax tilausrajoitukset ja paljon enemmän Bigcommerce-sovelluskaupasta suhteellisen halvalla.

Magento Magento Marketplacessa on kymmeniä tilauksenhallintavaihtoehtoja, ja osa niistä on ilmainen. Nämä laajennukset sisältävät MagPleasure, ShippingEasy, Amasty ja paljon muuta. Voit upottaa ERP-sovelluksia auttaakseen sinua ostoissa, varastojen ja logistiikassa tai tarkistamaan tuotteen tilan reaaliajassa.

Hylätyt kärryt

BigCommerce Varastoijana löydät hylätyt ostoskoritiedot erittäin tarpeellisena työkaluna tavoittaaksesi potentiaaliset asiakkaat ja houkutellakseen heidät käymään sivustollasi uudelleen. Ostoskorista luopumista koskevat tiedot sisältyvät kaikkiin kolmeen Bigcommerce-ylemmän tason hinnasuunnitelmaan. Käytä hylättyä ostoskorisäädintä automatisoidaksesi ilmoitukset ja sisällyttääksesi asiakaskupongit useisiin sähköpostivastauksiin. Voit myös maksaa liittyvistä sovelluksista.

Magento Sinulla on paljon vaihtoehtoja noutaa ostoskorista luopumista koskevat tiedot ja voit lisätä laajennuksia tarpeen mukaan edistyneeseen raportointiin. Magento Marketplace tarjoaa arvokkaita ostoskoriin lukemisen työkaluja, joiden avulla voidaan seurata ja raportoida asiakastietoja ja automatisoida asiakkaiden vastaukset. Valittavana on ilmaisia ​​tai maksettuja vaihtoehtoja, mukaan lukien hylättyjä ostosilmoituksia, hylättyjä ostoskärryjäni, Listrak-jälleenmyyntiratkaisuja ja paljon muuta.

Maksukorttiteollisuuden (PCI) sertifikaatti

BigCommerce Kuten muutkin tämän luokan sähköisen kaupankäynnin alustat, Bigcommerce on PCI-yhteensopiva – tarkoittaen, että ne täyttävät turvallisen luottokortin käsittelyn vaatimukset, jotka on jaettu heidän tukikeskuksensa sivulle. Asiakastietoja ei tallenneta eikä jaeta.

Magento Magenton PCI-vaatimustenmukaisuus riippuu integroiduista maksupalveluntarjoajista kahdella eri tavalla: Direct Post ja Hosted, molemmat käyvät läpi maksuväylän. Tietoja säilytetään Magento-palvelimen ulkopuolella, joten asiakastietoja ei tallenneta tai jaeta. PCI-noudattamista tukee myös monia sovelluksia.

Vero- ja toimituslaskurit

BigCommerce Ohjauspaneelin Shipping Manager -sivustolla on reaaliaikaiset lähetyshinnat eri lähetysmenetelmille, mukaan lukien FedEx, UPS ja kansainväliset yritykset. Bigcommerce tarjoaa kattavat veroasetukset, ja saat veroraportteja ja muita niihin liittyviä ominaisuuksia. Kätevissä videoissa kuvataan näiden ominaisuuksien asettaminen.

Magento Automatisoitu vero ja toimitus voidaan saavuttaa yhdellä monista Magento Marketplacen lisäosista, ja sitten voit määrittää ne asiakkaan ostoskoriin. Valitse sovelluksista, kuten SwipeZoom Global Payments and Shipping, Premius Simple Shipping ja muut.

Lähetyksen seuranta

BigCommerce Luotta tavalliseen lähetysseurantaan Bigcommerce-palvelun Checkout Settings, Order Settings -valikossa. Muiden asetusten joukossa on 12 asiakassähköposti-ilmoitusta, jotka voidaan valita erilaisten tilaustilojen perusteella. Käytä sitten Bigcommerce Analyticsia tilausten raportointiin.

Magento Tämä alusta integroi monia sovelluksia tarjoamaan tilauksia ja lähetysten seurantaa. Magento Marketplacesta, etsi lähetysten seurannasta ja etsi ilmaisia ​​ja korkea-arvoisia ilmaisia ​​vaihtoehtoja, kuten Packpin, tilauksen tila & Lähetyksen seuranta Plumrocket, AfterShip ja paljon muuta. Mahdollisuuksia on paljon, joissa on paljon ominaisuuksia.

POS-ominaisuudet

BigCommerce Voit luottaa jonkin verran sisäänrakennettuun myyntipistejärjestelmään (POS), joka integroituu Square-, PayPal- ja Stripe-sovelluksiin, tai voit asentaa muita lisäosia. Bigcommerce edellyttää tiliä operaattorilta tuotevarastojen synkronoimiseksi alustan ja operaattorin välillä.

Magento Valitset POS-laajennuksen Magentoon, kuten myyntipiste (POS) tai myPOS Virtual, ja voit mukauttaa näitä tuloksia varten. On myös monia maksettuja vaihtoehtoja, mutta jotkut ovat kalliita. Nämä sovellukset latautuvat usein POS-hallintatyökaluilla, myyntianalyysillä ja raportointiominaisuuksilla.

Lausunto kassa-, maksu- ja toimitusominaisuuksista

Löydät molemmat alustat kestäviksi näille pakollisille verkkokaupan ominaisuuksille. Bigcommerceissa prosessi on intuitiivisempi, mutta oppiminen ja määrittäminen vie vielä aikaa. Suunnittele Magentossa viettää aikaa oikeiden sovellusten lataamiseen.

Lisäosien ja laajennusten määrälle ei ole rajoituksia, etenkin Magento-ohjelmassa. Bigcommerce tulee ulos laatikosta, jossa on monia laajennuksia, mutta Magento antaa sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja ja voit mukauttaa niitä.

Ratkaiseva tekijä voi olla yrityksesi odottamassa myynnissä. Keskisuurten ja suurten tuotteiden myynnissä Bigcommerce on helppo ja monipuolinen. Magentoa voidaan toivoa pitkällä aikavälillä suurelle verkkokaupalle.

Vertaa markkinointiominaisuuksia

Markkinointiominaisuudet

Digitaalinen markkinointi

Verkkokauppasi markkinointi- ja ennusteominaisuudet ovat kriittisempiä ja saavutettavissa olevia kuin koskaan ennen. Kun otat huomioon sosiaalisen median, blogoinnin, asiakaskampanjoiden ja analytiikan voiman, mahdollisuus tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi on melko varma. Katsotaanpa kuinka hyvin nämä kaksi alustaa seisovat toisiaan vastaan:

SEO

BigCommerce Tämä tuote saa upeita arvosteluja sisäänrakennetuista SEO-työkaluista ja -sovelluksista, jotka auttavat sinua tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat. Vaikka voit optimoida sisältösi Bigcommercein SEO-oppaan avulla, on olemassa vaihtoehtoja metatietojen, hakulinkkien, tuotesivujen, kuvausten ja muun muokkaamiseen. Voit maksaa enemmän HTTPS-ominaisuudesta ostajien luottamuksen / SEO parantamiseksi Bigcommerce Pro -suunnitelmassa.

Magento Tämä foorumi antaa SEO: lle paremman hallinnan, jos sinulla on teknistä kokemusta. Lataa ilmaisia ​​tai maksettuja sovelluksia Magento Marketplacesta, kuten CreareSEO, Layered Navigation SEO tai Category URL SEO ILMAISEKSI, ja muokkaa sitten koodia lisätäksesi hakukoneiden tuloksia. Voit muokata metatietoja hallintapaneelista, ja Magento voi integroida WordPress-blogiisi lisää SEO-etuja.

bloggaaminen

BigCommerce Saat kokonaisen blogisivun kaikista Bigcommerce-hinnasuunnitelmista. Oletusblogi ei ole laaja, mutta voit käydä Bigcommerce-sovelluskaupassa ja valita halutessasi omistetun blogimisalustan. Blogger tai WordPress sisältää runsaasti mukautuksia, tukea useille kielille ja automaattisia ominaisuuksia liikenteen ohjaamiseksi.

Magento Magento Blog -laajennus antaa sinun asettaa ja kommunikoida omatekoisella blogisivulla. Vaikka Magento-latauksella ei ole blogia, Magento-Marketplacessa on monia vaihtoehtoja.

Blogit ovat kriittinen osa sisältömarkkinointia. Magento Blog – Community Edition on ilmainen laajennus, tai haluat ehkä ladata sen. Mieti ilmaista Parempi blogia. Voit myös integroida WordPressin huippuluokan blogiin, mutta odottaa maksavan enemmän.

Sisäänrakennetut myynninedistämisasetukset

BigCommerce Hyödynnä Bigcommerce-asiakkaan asiakkaiden edessä olevia tarjouksia, mukaan lukien kuponkikoodit, alennukset, joukkohinnoittelu ja muut tarjoukset. Bigcommerce tarjoaa markkinointivalikossa joitain vaihtoehtoja asiakasuskollisuuden tukemiseksi. Jos et löydä kaikkea tarvitsemasi, sovellusliikkeessä on satoja ilmaisia ​​tai maksettuja vaihtoehtoja, kuten Promotion Bar, Affiliate, Upsell ja kymmeniä muita.

Magento Et löydä sisäänrakennettuja tarjouksia, mutta Magento Marketplace sisältää kaikki tarjoukset, joita tarvitset asiakasuskollisuuden luomiseen. Löydä kuponkeja, tarjouksia ja alennuksia Magento Multiple Coupons -laajennuksella niin monien muiden joukosta.

Magennon kauneus on se, että pääset järjestelmänvalvojapaneeliin ja laitat säännöt siitä, kuinka haluat mainoskampanjoidesi toimivan. Laajennuksia on satoja kaikentyyppisille lahjoille, kuponkeille, kaupoille, mainostajille, lahjoille ja muille. Harkitse näitä ilmaisia ​​sovelluksia: Sosiaaliset tarjoukset, NextPromote ja Rekisteröitymiskampanjat.

Sivustojen tilastot ja Analytics

BigCommerce Kaikki Bigcommercein hinnasuunnitelmat sisältävät analytiikan ja tilastotiedot liiketoiminnan kasvattamiseksi tai voit lisätä ulkoisen analytiikkatyökalun. Bigcommerce luottaa Jirafeen sisäisissä raportointityökaluissa, kävijätilastoissa, tilauskehityksessä ja markkinointistrategiassa. Jos et ole tyytyväinen, käy sovelluskaupassa ja lataa Google Analytics, joka on yksi markkinoiden suosituimmista työkaluista.

Magento Magento-hallintapaneelin hallintatyökalu sisältää Google Analyticsin lisäämisen tai voit katsoa Magento-kauppapaikkaa valitaksesi valitsemasi analytiikkasovelluksen, joista monet ovat ilmaisia. Tarvitset joitain työkaluja seurataksesi verkkokauppaa, tunnistamaan asiakkaiden ostosuuntauksia, tarkistaa tapahtumia ja tuloja, hallita asiakasviestintää ja paljon muuta.

Lausunto markkinointiominaisuuksista

Verkkokaupan elintärkeänä osana molemmat näistä alustoista tarjoavat kaikki vaihtoehdot tuottavaan markkinointiin ja ennustamiseen. Se on yksi ominaisuuksista, joita näiden alustojen on tarjottava, jotta yritykset voivat olla kilpailukykyisiä.

Ero näiden markkinointien välillä markkinoinnissa pienenee jälleen “yksinkertaiseksi ja intuitiiviseksi” tai “edistyneeksi ja kattavaksi”. Jos haluat perustaa nopeaa ja helppoa myymälää, rakastat Bigcommercein sisäänrakennettua toimintoa. Jos haluat hallita jokaista ominaisuutta ja sinulla on ohjelmointikyky, Magento on muokattavissa paremmin.

Vertaa suunnitelmia ja hinnoittelua

Vertaa suunnitelmia & hinnoittelu

Hinnasuunnitelmia verrattiin

Hinnoittelu Bigcommerce ja Magento välillä eivät ole tarkalleen vertailukelpoisia. Bigcommerce-sovelluksella voit valita jäsennellyistä hinnasuunnitelmista, jotka määrittelevät vastaanottamasi ominaisuudet. Magentossa voit ladata ohjelmiston ilmaiseksi ja kehittää sivustosi kustannustehokkailla lisäosilla ja laajennuksilla tai voit valita täydentävän verkkokauppasuunnitelman huomattavilla kustannuksilla..

Mitä suurempi yrityksesi, sitä enemmän joudut maksamaan eri ominaisuuksista kummallakin alustalla.

Asennuskustannukset

BigCommerce Aloitat yhdellä neljästä reilusta hinnoittelusuunnitelmasta, joista laskutetaan kuukausittain. Nämä suunnitelmat perustuvat myyntiin vuodessa. Jos päätät maksaa vuosittain, voit säästää 10%. Odotettavasti maksetaan kolmansien osapuolien maksuja maksuyhdyskäytävistä, ostoskanavista, verkkotunnuksista jne. Bigcommerce-oletusyhdyskäytäville aiheutuu 2,9% plus 30 senttiä tapahtumaa kohden alhaisimmin maksetulla suunnitelmalla, säästöjen vuoksi.

Magento Voit ladata Magento ilmaiseksi ja maksaa lisäosista ja lisäosista. Odotettavissa on kolmansien osapuolien maksujen maksaminen operaattoreille, muille ostoskanaville, kolmannen osapuolen verkkotunnus ja isännöinti. Sinulla on mahdollisuus maksaa Magennon Enterprise eCommerce -ratkaisuun myös suuri vuosimaksu.

Kuukausittainen hinnasuunnitelma

Bigcommerce

Bigcommerce

standardi. Vastaanota kaikki tarvittavat myyntikomponentit, rajoittamaton kaistaleveys ja rajaton tuote jopa 50 000 dollarin myyntiin vuodessa. $ 29,95 / kk

Plus. Vastaanota vakiosuunnitelman ominaisuuksia, hylättyjä ostoskoritietoja ja asiakasryhmiä / hinnoittelusääntöjä jopa 125 000 dollaria vuodessa. $ 79,95 / kk

ammattilainen. Vastaanota Plus-suunnitelman ominaisuuksia, hakukoneoptimointia, petosten seurantaa ja Google-kauppoja jopa 3 kt tilauksina vuodessa. $ 199,95 / h

yritys. Ota yhteyttä yritykseen hinnoitellaksesi mukautettuja ominaisuuksia ja vähintään miljoona dollaria vuodessa.

Magento

Magento

Yhteisö (CE). Lataa ja asenna Magento ja koodaa oma pieni tai keskisuuri verkkokauppasivustosi. Lataa ilmaiseksi.

Yritys (EE). Laajamittainen, kattava verkkokaupparatkaisu vakaville vähittäiskauppiaille, jotka odottavat miljoonia myyntiä. $ 18000 / vuosi

Ilmaiset kokeilut

BigCommerce Voit kirjautua 15 päivän ilmaiseen kokeiluversioon ilman luottokorttia ja testata se.

Magento Ilmaista kokeilujaksoa ei tarjota, koska Magento-lataus on ilmainen.

Jatkuvat kustannukset

BigCommerce Verkkotunnusmaksut ovat melkein aina käynnissä. Isännöintimaksu on sisällytetty hinnoittelusuunnitelmiin. Yhdyskäytävien operaattorit ja ostoskanavat esittävät jatkuvia maksuja perustuen tuotemyyntiin tai voit tallentaa osan Bigcommerce-oletusmaksuportteista.

Magento Verkkotunnuksen nimi ja hosting-maksut ovat melkein aina käynnissä. Kuten yhdyskäytävien operaattorit ja ostoskanavat, odota maksavan jatkuvia maksuja perustuen tuotemyyntiin.

Tärkeimmät hinnasuunnitelmaerot, joita etsit

BigCommerce Tämä alusta tarjoaa hinnoittelusuunnitelmat, jotka perustuvat myynnin dollareihin ensimmäisen, toisen ja neljännen tason hinnoittelusuunnitelmissa. Kolmas kerrossuunnitelma perustuu tehtyjen tilausten määrään (verkkosivuston hinnoittelutaulukon mukaan). Bigcommerce -yrityksen kuukausittainen hinnoittelu on melko kohtuullinen ottaen huomioon helppo asennus, ominaisuusjoukot ja sisäänrakennetut ominaisuudet.

Magento Tämä alusta tarjoaa mahdollisuuden perustaa ja myydä melkein ilmaiseksi, jos sinulla on taitoja rakentaa sivusto. Sinun on edelleen integroitava osto-lisäosat ja laajennukset myydäksesi, ja ne maksavat erikseen. Jos sijoitat Enterprise eCommerce -suunnitelmaan, hinta on korkea, mutta saat mitä tarvitset laajamittaiseen myyntiin.

Lausunto hinnasuunnitelmista

Valitsemasi verkkokaupan alustan on oltava yhteensopiva yrityksesi tarpeiden ja pitkän aikavälin tavoitteiden kanssa. Käynnistyksenä haluat ehkä skaalautuvan ratkaisun, joka alkaa alhaisin kustannuksin, ja voit investoida enemmän kuin tarvitset.

Molemmat näistä alustoista tarjoavat tuon joustavuuden, mutta hyvin eri tavoin. Hinnoittelun kannalta keskitason e-kaupankäyntiympäristössäsi on kaksi ratkaisua: anna Bigcommerce opastaa sinua kaupan asennuksessa, sijoita lisäosiin, jos tarvitset niitä, ja maksa kuukausimaksu tai tee itse ilmaiseksi lisäosien kustannuksineen sekä Magento-oppimiskäyrän kanssa.

Asiakastuen vertailu

Tekninen ja asiakastuki

Käyttäjätukea verrattiin

Käyttäjätuet vaihtelevat huomattavasti näiden kahden verkkokauppaympäristön välillä, koska ne kuuluvat omaan luokkaansa.

Itse ylläpitämässä verkkokauppapaikassa suuri osa tuesta on enimmäkseen sisäänrakennettu alustaan. Saat käteviä vaiheittaisia ​​velhoja, toimittajan sisäisiä ohjeita ja näytöllä näkyvää vuoropuhelua.

Itse ylläpitämällä itse rakentamalla -alustalla on enemmän haasteita. Sekä Bigcommerceilla että Magentoilla on erinomaiset käyttäjän tukivaihtoehdot. Tässä on joitain eroja:

BigCommerce Voit valita laajasta valikoimasta hyödyllisiä resursseja, mukaan lukien koulutusvideot verkkosivustolla ja suora puhelintuki. Tukiportaali sisältää sähköpostin, live-chatin ja puhelimen. Bigcommerce-yliopistossa käyttäjät rakastavat monien aiheiden opetusvideoita. Yrityssuunnitelmaan kuuluu konsulttitiimi ja lisätuki.

Magento Tässä ilmaisessa alustassa et saa suoraa puhelintukea, mutta tukivaihtoehtoja on eri tasoja. Internetissä on asiakasfoorumeita, joitain asiakirjoja ja satoja YouTube-videoita. Tilaa hinnoittelu Enterprise Edition saadaksesi lisätukea.

Lausunto asiakastuesta

Verkkotukiverkosto on melko laaja sekä Bigcommercelle että Magentolle. Käytä heidän verkkosivustojaan tai Googlea melkein mitä tahansa. Kun maksat heidän suunnitelmiinsa, saat lisää tukivaihtoehtoja. Verkkoresurssit ovat yhtä hyödyllisiä. Tarvitset kärsivällisyyttä ja aikaa selvittää kaiken, löytää aiheen, josta tarvitset apua, ja sitten selvittää, kuinka sitä soveltaa.

Asiakastuen vertailu

Käyttäjien arvostelut

Positiiviset arvostelut

BigCommerce Käyttäjät rakastavat Bigcommerce-palveluita ovat sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet, online-videot, verkkosivustojen tukifoorumi, yhden sivun kassasuuntaus ja helppokäyttöisyys verkkokaupan perustamisessa ja hallinnassa. Muita positiivisia ovat markkinointi, HTML / CSS-hallinta, mobiilimyynti, yhteensopivuus ulkoisten sovellusten kanssa ja vaihtoehdot tuotevariaatioille.

Uusien käyttäjien mielestä Bigcommerce on kohtuullisen intuitiivinen, ja myös ostoskokemus on korkea. Bigcommerce (kuten sen kilpailu, Shopify-alusta) saa luokituksensa kokonaisarvosanan 4–5 tähteä. Bigcommerce on suosittu isännöity verkkokauppaalusta, joka on melko helppo aloittelijoille.

Magento Tekninen käyttäjäyhteisö rakastaa Magennon kykyä edistyneeseen räätälöintiin ilmaisen avoimen lähdekoodin ohjelmiston avulla. Magento Marketplace on uskomaton etsimään ja arvioimaan ladattavia sovelluksia, ja monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja on paljon. Käyttäjät pitävät SEO-vaihtoehdoista, useista sivustoista ja verkkotunnusten asetusvaihtoehdoista sekä ohjeet useiden kielten asettamiseen.

Muita positiivisia ovat skaalautuvuuskerroin. Kokeneet käyttäjät pitävät tätä CMS: ää plussa verkkokauppasivuston rakentamisessa ja antavat yhteensä 3–5 tähteä. Magento on korkean tason omaisäntäinen alusta, joka vaatii ohjelmointikokemuksen, täydellinen edistyneeseen räätälöintiin hienostuneessa myymälässä.

Negatiiviset arvostelut

BigCommerce Vaikka Bigcommerce tarjoaa melkein kaiken tarvitsemasi kaupassa, käyttäjät valittavat live-asiakastuen puuttumisesta ja ongelmien ratkaisun löytämisestä. Mallit eivät ole yhtä moderneja ja houkuttelevia kuin jotkut muut alustat, kuten Shopify. Mukautukset ovat hieman hämmentäviä aloittelijoille, ja mallit eivät ole niin joustavia kuin käyttäjät haluaisivat muokkauksissa.

Vaikka joidenkin käyttäjien mielestä HTML / CSS-koodaus on positiivinen, tämä tulee negatiiviseksi myös muille kuin kooderille ja aloittelijoille. Monikieliset vaihtoehdot vaativat jonkin verran työtä. Bigcommerce-sovelluskaupasta ei ole hakukenttää tiettyjen sovellusten tai aiheiden löytämiseksi (kuten saat Magento Marketplacen kautta).

Magento Aloittelijat, joilla ei ole ohjelmointikokemusta, valittavat Magentosta, mutta se ei ole aloittelijoiden alusta. Käyttäjät ilmoittivat hitaammat latausajat, ja jotkut eivät odottaneet maksavansa jatkuvasta isännöinnistä, verkkotunnuksista ja maksuyhdyskäytävämaksuista.

Ilmainen ei ollut aivan ilmainen kaikkien lisäosien ja sovellusten jälkeen onnistuneen sivuston rakentamiseksi. Heidän mielestään on turhauttavaa työskennellä ilman elävää tukea. Käyttäjäyhteisössä oli huolestuttavaa, että Magennon on luotettava kolmansien osapuolien yhdyskäytäviin PCI-vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi. Magento vie enemmän aikaa ja vaivaa rakentamiseen.

Päätelmä vertailusta

Mikä käyttöjärjestelmä sopii sinulle: BigCommerce tai Magento?

Parhaan alustan valitseminen

Bigcommercein ja Magennon vertailu on mielenkiintoista, koska nämä kaksi alustaa eivät kuulu samaan luokkaan. Tulokset voivat kuitenkin olla samat.

Syyt valita yksi alusta toiseen

Syyn valita näiden kahden suositun verkkokauppapaikan välillä pitäisi olla selvä, jos olet lukenut tähän mennessä.

Bigcommerce on isännöity, itseohjattu, helppo hallita verkkokauppaalusta, joka on suunniteltu pienille ja suurille yrityksille, aloittelijoiden mielessä. Magento on itsenäisesti ylläpidettävä, rakenna se itse -verkkokauppajärjestelmä, joka on tarkoitettu suurille yrityksille, kehittäjien mielessä.

Hinnoittelumallit ovat täysin erilaisia, mutta molemmat tarjoavat edullisia vaihtoehtoja ja skaalautuvuuden. Hanki myymälä, jossa on kaikki tarvitsemasi tuotteiden ja palveluiden myyntiin, mutta päätä kuinka paljon aikaa, vaivaa ja rahaa haluat käyttää.

Tämän vertailun pitäisi tehdä päätöksestäsi melko selkeä yritystarpeidesi, taitojoukkojesi ja haluasi rakentaa sivustoasi vastaan ​​löytää kehittäjä tekemään sen puolestasi. Myymälän koko ja odotettu kasvu voivat myös olla rooli.

Bigcommerce tarjoaa yksilöille mahdollisuuden perustaa myymälä ja myydä tuotteita nopeasti verkossa. Jos sinulla on tietoa tai resursseja auttaa sinua, Magento on rajaton.

Haluamme kuulla mielipiteesi. Jos sinulla on henkilökohtaisia ​​kokemuksia tai kysymyksiä Bigcommerceista tai Magentoista, lähetä ne. Kun nämä alustat muuttuvat ja paranevat, myös näkemyksemme muuttuvat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map