71 suosituinta verkkokauppamyyjää, jotka on luettava verkkokaupan kasvattamiseksi

Verkkokaupasta tiedon hankkiminen verkossa on kuin yrittäminen juoda vettä palopostista. On mahdotonta hallita virtausta. Loppujen lopuksi olet tunkeutunut paljon enemmän kuin tarvitset. Haku mistä tahansa verkkokauppaan liittyvästä aiheesta voi tuottaa miljoonia tuloksia.


Mitkä ovat merkityksellisiä? Jos haluat lisätä verkkokaupan taitoja, kuinka tiedät, mitä blogeja on parasta seurata?

Monet verkkokauppaa koskevat blogit tarjoavat arvokasta tietoa. Mutta tekeeko lukemasi ja oppimasi ansaita rahaa? Nämä ovat blogeja, joita haluat seurata. Aloita näistä 71 suosituimmasta verkkokaupan blogia.

Contents

verkkokaupan yritysblogit

Sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen, jos vasta aloitat verkkokaupan. Verkkokaupan yritysblogien lukemisen arvo on oppia, kuinka muut tekivät sen. Voit lukea heidän epäonnistumisistaan ​​ja sivuuttaa ne. Voit oppia heidän menestyksistään ja kopioida ne. Tässä on kymmenen blogia, jotka antavat käytännöllisiä neuvoja.

1. Parempi limonadi jalusta

Parempi limonadi jalusta

Richard Lazazzera aloitti bloginsa verkkokaupan inkubaattorina. Hän kirjoittaa kokemuksistaan ​​yrittäjänä. Se on hänen tapa jakaa tietonsa. Richard perustaa viranomaisensa ajalle, jonka hän vietti työskennellessään Shopifessa.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian perusti tämän verkkosivuston. Se on foorumi verkkokauppojen omistajille jakaa tietonsa. Hänen blogi on kenelle tahansa ilmainen lukeminen. Hänen podcastista on vielä arvokkaampaa tietoa. Mikä tekee eCommerceFuelista tehokkaan resurssin, on pääsy yksityisiin merkintöihin. Nämä avustajat ylläpitävät verkkokauppasivustoja, joissa on 6- ja 7-numeroiset tulot.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Tällä sivustolla on verkkolehden ulkoasu ja tuntuma. Vaikka monien blogien mielipiteet ovat raskaat, eCommerce Timesin sisältö pysyy neutraalina. Tilaa tietyt syötteet, jotta voit saada vain sinulle tärkeimmät tiedot.

4. ChannelAdvisor

ChannelAdvisor

Olet tullut oikealle verkkosivustolle, jos haluat tapoja lisätä verkkokaupan näkyvyyttä. Kirjailijoiden henkilökunta osallistuu blogiin. Siellä on vierasviestejä myös alan asiantuntijoilta. Aiheet vaihtelevat verkkokauppatekniikan arvosteluista strategisiin tutkimuksiin.

5. Käytännöllinen verkkokauppa

Käytännöllinen verkkokauppa

Neuvonta strategiassa on hienoa. Käytännön tapoja soveltaa sitä on vielä parempi. Sitä tämä blogin ylläpitämä verkkosivusto on kyse. Verkkosivun etusivulla on juokseva luettelo uusimmista blogiviesteistä. Jokainen artikkeli on huomaavainen kapseli tietoa. Luet keskeisestä osasta, mikä tekee verkkokauppasivustosta onnistuneen.

6. NERD-markkinointi

NERD-markkinointi

Drew Sanocki kirjoittaa tämän blogin, ja hän keskittyy taktikoihin. Hän kertoo sinulle ja hänen neuvomilleen yrityksille. Drewlla on valtakirjat varmuuskopiointia varten. Hänellä on diplomi-insinööri Stanfordista ja kandidaatin tutkinto Harvardista. Hänen verkkokauppayritysten kokoelma tuotti yli 100 miljoonaa dollaria vuonna 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt kuratoi tämän verkkosivuston sisältöä. Se on yksi Kanadan kymmenestä parhaasta markkinointiblogista. Blogi on Wall Street Journalin mukaan yksi 15: sta lukemisen arvoisesta yrittäjäblogista. Elasticpath sponsoroi verkkosivustoa. Se tarjoaa yritysten verkkokaupan ohjelmistoja maailman johtaville tuotemerkeille.

8. Ura

Ura

Digitaalisen huippumainostoimiston henkilökunta kirjoittaa tämän blogin. Saat heidän käsityksen siitä, kuinka he suunnittelevat verkkokaupan verkkosivustoja asiakkaille. Tee tästä sivustosta luettelo resursseista, jos saapuva markkinointi on erityistä mielenkiintoa.

9. Internet-jälleenmyyjä

Internet-jälleenmyyjä

Saatat tuntea lehden samalla nimellä. Tämä on heidän online-kotinsa. Kuukausilehti aloitettiin vuonna 1999, ja sen verkkosivustoa päivitetään päivittäin. Laaja valikoima verkkokaupan aiheita tislataan segmenteiksi pääsivun yläosan navigointipalkissa.

10. Käynnistävä verkkokauppa

Käynnistävä verkkokauppa

Shabbir Nooruddin blogeja kokemuksistaan ​​verkkokauppasivuston ylläpidosta pienellä budjetilla. Hän kirjoittaa virheistään ja jakaa kokemuksensa, jotta muut voivat välttää nuo virheet. Shabbirilla on kokoelma Oppaat jotka vievät sinut askel askeleelta läpi joitain hänen kokemuksiaan.

verkkokaupan ohjelmistoalustablogit

Verkkokauppasivuston takana oleva ohjelmisto on moottori ja rahasi tekijä. Kuinka muut käyttävät näitä tärkeitä verkkokaupan ohjelmistopaketteja? Mitkä olivat esteet, joita he paljastivat? Mikä heidän parinsa kanssa on optimoinut tuloja?

Luotu suhde ohjelmistotoimittajaasi on vasta ensimmäinen askel. Verkkokaupan ohjelmistojen tarjoajien blogejen lukeminen voi suojata sinut lopulliseen tietoon. Se on hyvä tapa ymmärtää saatavana olevaa.

11. BigCommerce

BigCommerce

Tämän johtavan verkkokauppafoorumin jäsenet osallistuvat artikkelikokoelmaan. Viestit koskevat yleensä BigCommerce-ohjelmiston käyttöä verkkokaupoissa. Suurin osa tiedoista on tarkoitettu verkkosivustoille, jotka käyttävät ohjelmistoa. On vielä paljon opittavaa. Katso Menestystarinat viestejä inspiraatiota varten.

12. Shopify

Shopify

Tämä on blogi yhdestä suurimmista nimistä verkkokaupan ohjelmistoissa. Verkkosivusto lajittelee tiedot mediatyypin ja luokan mukaan. Tämä on helppo löytää podcastit ja Videot jos olet multimediatilassa.

13. Volusion

Volusion

Tällä verkkosivustolla on yli 1 500 viestiä luettavaksi. Vastaajat tarjoavat tasapainoisen artikkelivalikoiman. Pienyritysten omistajille ja yrittäjille on arvoa. Tämä on myös paikka etsiä tulevia webinaareja. Kuten saatat odottaa, suuri osa sisällöstä mainostaa verkkokauppaohjelmiston valmistajan tuotetta.

14. LemonStand

LemonStand

Tämä blogi tarttuu hyödyllisiin artikkeleihin siitä, kuinka käyttää web-suunnittelua käyttökokemuksen parantamiseksi. Avustajat tarjoavat neuvoja, joita on helppo seurata. Ne sisältävät esimerkkejä siitä, mikä on osoittautunut toimivaksi. Artikkeleita ei luokitella eikä indeksoida. Yläosassa on kätevä hakupalkki, jonka avulla voit löytää aiheita.

15. Ecwid

Ecwid

Ohjelmisto ei ole täydellinen ratkaisu, ja yritys suosii sitä tällä tavalla. He keskittyvät siihen, mitä he kutsuvat lisäosakaupan rakentajaksi. Ecwid-blogin kirjoittajat jakavat neuvoja ja neuvoja verkkokaupan pitämisen kaikista näkökohdista.

Tuloksen optimointiblogit

On tärkeitä syitä, miksi sinun pitäisi lisätä verkkokaupan muuntoprosenttia. Tämä blogiryhmä auttaa sinua ymmärtämään tarkoituksen. Optimointi antaa sinulle enemmän oikeanlaisia ​​asiakkaita. Se auttaa sinua paremmin tietämään, mitä he haluavat verkkokaupastasi.

Tuloksen optimointi on melkein ilmaista verrattuna hakukoneiden mainontaan. 10%: n korotus muuntokurssissasi voi tehdä eron voittojen ja tappioiden välillä.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja käyttää myyntikokemustaan ​​blogin kirjoittamiseen siitä, miten saada lisää asiakkaita. Hänen lupauksensa on toimittaa niin hyvää tietoa, että sinun ei tarvitse etsiä paljon muuta aiheesta. Arvostat hänen sisältöäsi, jos olet luettelopisteiden ja kaavioiden fani.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Tämä digitaalitoimisto keskittyy edelleen muuntoprosentin optimointiin. Blogi on paikka, johon he lähettävät ja kehuvat menestyksestään. Pääsivun oikealla puolella oleva laattakartta hajottaa luettelon aiheista, joita heidän bloginsa sisältävät. Kaikki viestit jakavat muuntokurssin optimointiteeman.

18. Muuntamistieteet

Muuntamistieteet

Brian Massey ja Joel Harvey -blogi verkkokauppojen auttamisesta kasvattamaan muuntokurssiaan. He tukevat artikkeleita tutkimustilastoilla ja -tiedoilla. Brian ja Joel ovat aktiivisia puhujia. Monet heidän esityksistään ovat saatavilla verkkosivustolla webinaarina tai podcastina.

19. Muuntoprosentin asiantuntijat

Muuntoprosentin asiantuntijat

Ben Jesson ja Karl Blanks ovat työskennelleet muuntokurssien optimoinnissa vuodesta 2006. He ovat neuvotelleet muun muassa eBay, BMW, AT: n kanssa.&T ja Hilton hotellit. Heidän ammatilliset palvelut saattavat olla budjetin ulkopuolella. Tämä blogi tarjoaa ilmaisia ​​ja hyödyllisiä neuvoja ja tietoja.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Veli Bryan ja Jeffery Eisenberg kirjoittivat Ole aina testaava, samoin kuin muut bestsellerit. He kirjoittavat omat viestinsä. Joskus artikkelit ovat pitkiä ja kattavat useita aiheita. Muina aikoina he kirjoittavat lyhyitä uusia tuotteita tai palveluita, joita he haluavat suositella.

21. VWO

VWO

Paras Chopra ja Sparsh Gupta kirjoittavat muuntokurssin optimoinnista. He myös blogin käyttävät Visuaalinen verkkosivuston optimoija ohjelmisto. He kutsuvat vierasbloggareita käsittelemään aiheita, jotka ovat heidän asiantuntemuksensa ulkopuolella. Sivusto tarjoaa artikkeleita ja webinaareja. Käytä pääsivun oikealla puolella olevaa luokkanavigointia nopeasti löytääksesi tarvitsemasi työ.

22. Optimizely

Optimizely

Optimizely-ohjelmisto suorittaa verkkokaupan verkkosivusto- ja mobiili A / B-testauksen. Blogi koskee Optimizelyä, mutta siitä on paljon tietoa siitä, miten lähestyä testausta. Kokoelma tapaustutkimuksia näyttää kuinka jotkut heidän isommista asiakkaistaan ​​ovat käyttäneet A / B-testausta lisätäkseen tulosta.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash on yksi muuntokurssin optimoinnin pioneereista. Hän kirjoitti bestsellerin Aloitussivun optimointi Kirja, ja hän puhuu teollisuuden konferensseissa ympäri maailmaa. Tim ja hänen yrityksensä pitävät tätä blogia paikana, jossa jakaa oivalluksia ja löytöjä. Löydät viestit, jotka jatkavat vuotta 2006.

Maksa napsautuksella (PPC) -blogit

Orgaaninen haku voi viedä hetken tulosten näyttämiseen. Maksa napsautuksella (PPC) voi tuottaa välittömiä tuloksia. Maksat vain, kun kiinnostunut napsauttaa, ja asetat budjetin, jotta voit hallita kuluja.

Mutta on vielä asioita, joista kannattaa varoa, jos olet vasta aloittamassa. Tarvitset vankan strategian. Vaikka kyse on kiistanalaisesta aiheesta, bloggaajat rakastavat kirjoittaa siitä. Voit oppia ja hyötyä siitä, mitä heillä on sanottavaa.

24. PPC sankari

PPC sankari

Hanapin Marketing on erikoistunut PPC: hen. He julkaisevat tämän blogin jakaakseen uutisia asiakkailleen. Viraston tilinhoitajat kirjoittavat jokaisen viestin. Aiheet kattavat alan uutisia sekä tapaustutkimuksia ja oppaita. Resurssit-luokka pitää ajan tasalla tietoa hakukoneiden PPC: n parhaista käytännöistä.

25. AdWordsin sisällä

AdWordsin sisällä

Tämä on Googlen virallinen blogi, joka sisältää uutisia, vinkkejä ja tietoja AdWordsista. Ensimmäisen pysähdyksen tällä sivustolla pitäisi olla heidän lataaminen parhaiden käytäntöjen opas. Voit myös merkitä Googlen kuukausitiedotteeseen. Se on hyvä tapa pysyä ajan tasalla virallisten vinkkien, tarkistuslistojen ja videooppaiden kanssa.

26. PPCChat

PPCChat

Kyse on nykyään sosiaalisesta mediasta, ja tämä blogi on todiste. Täältä löydät viikoittaisten Twitter-keskustelujen otteita. Ne tapahtuvat tiistaisin klo 12.00 EST, ja aihe on kaikesta PPC. Seurat ja päivitykset julkaistaan ​​Twitteriin #PPCChat-hashtagin avulla.

27. acquisio

acquisio

Acquisio tarjoaa ohjelmallisia markkinointiratkaisuja toimistoille ja pienyrityksille. Yhtiö käyttää ohjelmistojaan auttaakseen verkkosivustoja saamaan parempia kampanjatuloksia. Jotkut heidän bloginsa alueet mainostavat Acquisioa. Muut artikkelit tarjoavat yleisiä PPC-neuvoja ja tekniikoita. Sinun ei tarvitse olla Acquision asiakas löytääksesi arvon täältä.

28. WordStreamin

WordStreamin

Tämän yrityksen ohjelmisto auttaa sinua poistamaan arvaukset PPC-avainsanojen valinnasta. Henkilökunnan jäsenet ja vieraat kirjoittajat kirjoittavat artikkeleita. Lue lisää PPC: n parhaista käytännöistä, avainsanoista ja tulosprosentin optimoinnista. Sivustolla on myös ilmainen Google Adwords suoritustaso. Se voi analysoida tilisi tehokkuutta.

29. clix

clix

Tämä on PPC-kampanjoita hallinnoivan digitaalitoimiston blogi. Yrityksen jäsenet keräävät ja jakavat uutisia parhaista hakukoneista. Löydät vinkkejä siitä, missä trendit saattavat viedä PPC-mainontaa seuraavaksi. Viikkokierrokset tuovat esiin muista sivustoista lukemisen arvoisia blogiviestit.

30. Bing-mainokset

Bing-mainokset

Maapallon toiseksi suosituin hakukone ylläpitää blogia. Kyllä, kyse on lähinnä siitä, kuinka saada parempia hakukoneiden sijoituksia Bingissä. Mutta on myös monia yleisiä artikkeleita SEO, SEM ja PPC. Käytä avattavaa valikkoa löytääksesi tiettyjä aiheita. Voit suodattaa artikkeleita löytääksesi PPC-vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa hakukoneiden mainonnoissa.

31. Sertifioitu tieto

Sertifioitu tieto

Brad Geddes ylläpitää tätä blogia tapaa kouluttaa ihmisiä PPC: n parhaista käytännöistä ja periaatteista. Osa sisällöstä on saatavana vain premium-jäsenille. Siellä on myös yksityinen foorumi, jonka voit esikatselu ilmaisella kokeiluversiolla. Loput blogi on kaikkien saatavilla. Löydä uusimmat PPC-artikkelit ja päivämäärän mukaan luetellut tiedot pääsivulta.

32. Moz

Moz

Mozilla on ohjelmistovalikoima hakumarkkinointiin ja analytiikkaan. Henkilökunta kirjoittaa PPC: stä ja kirjoittaa artikkeleita blogiinsa. Löydä artikkeleita oikealla puolella olevasta ylävalikosta. Uusimmat viestit PPC: stä ovat pääsivulla.

Web Analytics -blogit

Ainoa tapa tehdä jotain parempaa on tutkia sen vaikutuksia. Se mitä Web-analytiikka tekee sinulle. Keräämäsi tiedot antavat sinulle kuvan siitä, kuka vierailee verkkosivustollasi. Se kertoo, mikä kiinnittää heidän huomionsa.

Analyysi auttaa sinua tunnistamaan, mitkä asiat vaikuttavat eniten myyntiin. Se on tärkeää tietää. Alle 0,01% asiakkaistasi vaivautuu ottamaan sinuun yhteyttä, jos he eivät pidä tai ovat ongelmia verkkosivustollasi.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren aloitti tämän blogin tuodakseen Internet-markkinoinnin analytiikan laajemmalle yleisölle. Se oli oikea ajoitus. Maailma oli valmis rakentamaan miljoonia verkkokauppasivustoja. Verkkosivun artikkelit kattavat tekniset aiheet luonnollisella tavalla.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Tässä blogissa keskitytään lähes yksinomaan Google Analyticsiin. Yrityksen jäsenet lähettävät artikkeleita. Caleb Whitmore perusti sen vuonna 2009. Jos haluat päivittää itsesi, käytä Analytics Roundup suora linkki pääsivulle. Keskittyminen Google Analyticsiin tekee siitä luokka linkki arvokkain.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Mietitkö, kuinka sinun pitäisi muuttaa kaikki nämä analyysinumeroita oivalluksiksi? Mitä he tarkoittavat? Tämä blogi on hyvä alku. Tuoteryhmiä on 18. Jotkut artikkelit koskevat vain Kissmetrics-analytiikkaohjelmistoa. Suurin osa sisällöstä on yleistä, ja sen on tarkoitus olla avuksi lukijoille kaikilla ymmärrystasoilla. Jos se on monimutkainen, artikkeli hajottaa sen sinulle.

36. Analytics-keskustelu

Analytics-keskustelu

Justin Cutroni julkaisee tämän blogin jakaakseen kokemuksensa Googlen analytiikan kannattajana. Hän siirtyy harvoin Google Analyticsin aiheeseen. Tästä suositusta tuotteesta on paljon tietoa. Justin lajittelee viestinsä luokkiin, jotka löydät hänen pääsivunsa oikealta puolelta.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing ei uskalla kertoa sinulle, että hänen mielestään tietojen pitäisi olla seksikkäitä. Tarkoituksena on, että hän haluaa auttaa sinua löytämään mahdollisuutesi tietoihisi, jotka auttavat sinua parannusten tekemisessä. Annian viestit ovat lyhyitä. Hän hajottaa monimutkaisia ​​aiheita. Voit ymmärtää hänen lähestymistapansa analytiikkaan, vaikka olet aloittelija.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Tämä konsultointi kerää heidän neuvojaan ja tietojaan blogiviestien muodossa. Lähes jokaisessa lauseessa on sana “Google”. Mitä odotat? Yhtiö on Google Analytics -sertifioitu kumppani ja premium-jälleenmyyjä. Lukijoiden suositut viestit ja kaikkien aikojen suosikit luetellaan pääsivun oikeassa sarakkeessa.

39. Tarjoaa partakoneen

Tarjoaa partakoneen

Avinash Kaushik on kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2006. Hän on bestsellereitä kirjoittaja ja Cofounder Markkina-aihe. Avinash pitää sen henkilökohtaisena. Hän jakaa tietoja, ja sitten antaa sinulle näkemyksensä. On hauska oppia lisää analytiikasta ja tuntea kuin joku puhuu vain sinulle.

40. Google Analytics -ratkaisut

Google Analytics -ratkaisut

Se on samannimisen Google-tuotteen virallinen blogi. Siellä voit selvittää, mitä Googlella on varastossa ohjelmistoja, kun he kehittävät sitä edelleen. Tuoteryhmiä on seitsemän. Löydät ne pääsivun yläosasta oikealta. Sinua kehotetaan käyttämään hakukenttää tiettyjen tietojen löytämiseen.

41. Verkkokäyttäytyminen

Verkkokäyttäytyminen

Analytics-tiedot korostavat käyttäytymistä. Tiesitkö ja ymmärrät tuon käytöksen? Tämän verkkosivuston tarkoituksena on auttaa verkkokauppojen omistajia ymmärtämään asiakkaiden käyttäytymistä. Löydät artikkeleita, oppaita ja viihdyttävän kokoelman piirretyt. Daniel Waisberg ja vierasbloggarit auttavat sinua ymmärtämään kohdistamisen ja segmentoinnin, käytettävyyden ja optimoinnin.

42. Web Analytics -maailma

Web Analytics -maailma

Tämän blogin kirjoittaminen on antanut sille eron a SAP: n 10 suosituinta analyyttistä blogia. Web-analyysin tulisi olla suoraviivaista. Kyse on kaikesta tilastoista. Mutta täällä olevat bloggaajat uskovat, että hypeä on liikaa. He tekevät heidän tehtäväkseen pitää artikkeleita ilmaisina žargonista.

Sosiaalisen median blogit

Hakukoneiden markkinointi ei ole enää optimaalinen tapa mainostaa verkkokauppasivustosi. Nykyään kyse on sosiaalisesta mediasta. Hakukoneiden optimointi (SEO) on edelleen tärkeä.

Sosiaalinen media vahvistaa SEO: ta. Se lisää kontekstin. Vielä tärkeämpää on, että se antaa ihmisille mahdollisuuden antaa tai vastaanottaa henkilökohtaisia ​​suosituksia. Hakukoneet tarvitsevat sisältöä sijoitukseen. Sosiaalinen media on tapa saada asiakkaasi luomaan sisältöä sinulle.

43. Sosiaalisen median tutkija

Sosiaalisen median tutkija

Tällä sivustolla on yli 450 000 tilaajaa. Se on syvä ja hyödyllinen resurssi, jos haluat tietää, miten käyttää sosiaalista mediaa. Opi ottamaan yhteyttä verkkokauppasi asiakkaisiisi. Sivustolla on päivittäin viestejä, samoin kuin päivittäisiä ja viikoittaisia ​​podcasteja.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg aloitti tämän blogin keinona kerätä tietoja, jotka hän jakaa puhujana, kouluttajana ja kirjoittajana. Peg työskentelee Guy Kawasakin kanssa sosiaalisen median markkinointistrategiassa. Hänellä on myös 1,2 miljoonaa seuraajaa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, LinkedInissä, Google+: ssa, Pinterestissä ja YouTubessa. alkaa tässä jos se on ensimmäinen vierailumme.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Tämä palkittu bloggaaja on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, puhuja ja kirjoittaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan, miten hallita digitaalista ja saapuvaa markkinointia yrittäessäsi johtaa yritystä. Rebekah haluaa luoda huijareita ja luetteloita. Aloita hänen ehdottamillaan must-luetuilla viesteillä saadaksesi maku hänen verkkosivustostaan.

46. Mari Smith

Mari Smith

Maria kutsutaan usein ”Facebookin kuningattareksi”. Forbes luettelee hänet sosiaalisen median vaikutusvaltaajaksi. Mari vain blogeja Facebookista. Mutta sosiaalisen median sivustolla on 1,6 miljardia aktiivista käyttäjää. Facebookista on paljon sanottavaa. Pääsivulla on luokan selausopas. Se auttaa sinua pääsemään palavaan Facebook-kysymykseesi. Marilla on todennäköisesti vastaus.

47. Jenn’s Trends

Jenn's Trends

Jenn Hermanista on tullut tunnustettu asiantuntija Instagram-markkinoinnissa. Hänen bloginsa on voittanut monia sosiaalisen median palkintoja. Tässä ajatellaan Jennin viestejä. Ne eivät ole lyhyitä. Hän ei anteeksi siitä. Jenn uskoo ansaitsevansa selkeän ja yksityiskohtaisen tiedon Instagram-markkinoinnista.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst ja hänen tiiminsä tarjoavat anteliaita apua ilmaisista neuvoista ja tiedoista. Täällä voit oppia lisää liikenteestä, sitoutumisesta, konversioista ja sisällöstä. Kaikki viestit antavat vinkkejä sosiaalisen median käyttämiseen verkkosivustosi mainostamiseen.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social on yritys, joka auttaa yrityksiä kommunikoimaan asiakkaidensa kanssa. He laskevat Twitterin, Facebookin, LinkedInin ja Instagramin asiakkaidensa keskuudessa. Blogi on kokoelma aineistoa sekä Sprout Socialista että sosiaalisesta mediasta yleensä. Älä anna pääsivun yläreunassa olevan navigointipalkin huijata sinua. Jokainen kolmesta tärkeimmästä aiheesta vetää alaspäin syventämään alakategorioita.

50. SocialMouths

SocialMouths

Mitä menestyminen verkossa vaatii? Sitä Francisco Rosales kirjoittaa blogissaan. Hänen artikkelinsa käsittelevät bloggaamista, sosiaalista mediaa, verkkoliikennettä, markkinointia ja muuntamista. Francisco kirjoittaa viestit itse, ja hän ripustaa henkilökohtaisia ​​havaintoja rehellisellä huumorilla.

51. Pamorama

Pamorama

Hänen sisältö on syndikoitu Yahoo: n ja Mediabistron kautta. Forbes sijoittui hänen 24. sijalle 50 parhaan mediavoiman vaikuttajaluettelossa. Pam Dyer käyttää bloginsa avulla lukijoita optimoimaan tuotemerkkinsä ja kiinnostamaan käyttäjiä sosiaalisessa mediassa. Hän luokittelee artikkelinsa sanapilvillä pääsivun alaosassa.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary on ylpeä irlantilainen ja bloggaaja. Hän kirjoittaa auttaakseen muita käyttämään sosiaalista mediaa verkkosivustojensa mainostamiseen. Sivustot, kuten Huffington Post, poimivat usein suosikki blogiviestinsä. Ian tarttuu neljään pääaiheeseen. He ovat sisältömarkkinointi, sosiaalinen media, analytiikka, ja markkinoinnin automaatio. Linkit ovat hänen pääsivunsa yläosassa.

Sähköpostimarkkinointiblogit

Sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista työkaluista, joita sinun on lisättävä myynnissä. Voit mukauttaa viestin ja tarjouksen. Voit segmentoida käyttäjiä kohdekäyttäytymisen perusteella. Voit jopa testata markkinointitarjouksia nähdäksesi, mitkä saavat parhaan vastauksen.

Sähköpostimarkkinointi on suunnattu asiakkaille. Se on kustannustehokas ja mitattavissa. Saat nämä edut vain, jos teet sen oikein. Lue kuinka muut tekevät sen.

53. Jatkuva yhteyshenkilö

Jatkuva yhteyshenkilö

Tätä blogia ylläpitää yksi maailman suosituimmista sähköpostimarkkinointiyrityksistä. Artikkelit jakautuvat kolmeen alaan. Markkinointineuvonta tarjoaa sinulle yleiskuvan sähköpostimarkkinoinnin suuntauksista. Resurssikirjasto -luokka auttaa sinua löytämään minkä tahansa artikkelin, oppaan tai videon verkkosivustolta. Tarkista seminaarit & koulutus luokka online- ja paikallisille seminaareille.

54. Remarkety

Remarkety

Tätä blogia ylläpitävät Remarkety-tietopohjaisen markkinointiohjelmistoalustan kolme perustajaa. Monet viesteistä keskittyvät yrityksen ohjelmistoihin. Sähköpostimarkkinoinnin yleisestä teoriasta on riittävästi artikkeleita, jotta se olisi vaivan arvoista. Aloita luettelo suosituimmista viesteistä. Se on pääsivun oikeassa yläkulmassa.

55. Campaign Monitor

Campaign Monitor

150 000 yritystä käyttää tätä sähköpostimarkkinointiohjelmistoa lähettämään yli miljardi kuukausittaista sähköpostia. Yrityksen blogi on heidän ja heidän asiakkaidensa vinkkejä. Aloita Miten luokka ylimmässä navigoinnissa.

56. Pystyvaste

Pystyvaste

Tämä ohjelmistoyritys käyttää blogiaan auttaakseen asiakkaita parantamaan sähköpostimarkkinointikampanjoita. Infografiat ja oppaat tekevät monimutkaisista ideoista hyödyllisiä työkaluja. Luokkalähtöinen navigointi etusivun oikealla puolella helpottaa minkä tahansa aiheen löytämistä.

57. MailChimp

MailChimp

Yli 10 miljoonaa ihmistä käyttää tätä ohjelmistoa 600 miljoonan sähköpostin suunnitteluun ja lähettämiseen päivittäin. Blogissa on artikkeleita siitä, kuinka saada parhaat tulokset MailChimpistä. Artikkeleista on helppo purkaa sähköpostimarkkinointineuvonta muiden ohjelmistojen kanssa käytettäväksi.

SEO-blogit

Se on tosiasia elämästä. Google on miten ihmiset tekevät hakuja. 60% napsautuksista menee ensimmäiseen tulokseen. Kilpailet yli miljoonan muun verkkosivuston kanssa jäljellä olevista 40%: sta näistä napsautuksista. Hakukoneoptimointi (SEO) lisää sijoitusta hakutuloksissa. Jos et tee sitä, kilpailijat tekevät.

Toisin kuin muun tyyppiset markkinointitoimet, SEO: lla on pysyvä vaikutus. Kun olet saanut kärkipaikan, toisella verkkokauppasivustolla on vaikea poistaa sitä.

58. Googlen virallinen blogi

Googlen virallinen blogi

Yksi tapa lisätä hakukoneesi sijoitusta on lisätä verkkosivustoosi liittyvää sisältöä. Google noudattaa neuvojaan tämän blogin kanssa. Se tarjoaa tietoa Google-tuotteista, teknologiasta ja yrityksen kulttuurista. Saat lisätietoja Googlesta, ja se on hyvä esimerkki siitä, kuinka löytää aiheita, joista kirjoittaa blogiisi.

59. Hakukoneiden maa

Hakukoneiden maa

Mat McGee ja kirjoittajatiimi lisäävät uutta sisältöä päivittäin tähän blogihakuiseen verkkosivustoon. Artikkelit koskevat kaikkia tieteenaloja. He keskittyvät vinkkeihin, taktiikoihin ja strategioihin menestyvien markkinointiohjelmien toteuttamiseksi. Vaihda suosituin, tai viimeisimmät viestit pääsivulla. Pääsivun oikeassa sarakkeessa korostetaan valkoisia kirjoja, verkkolähetyksiä ja tutkimusraportteja.

60. Moz-blogi

Moz-blogi

Tämän SEO-ohjelmiston kehittäjät tarjoavat neuvoja, tutkimusta ja ohjeita. Se on järkevä sekoitus Moz-tuotteiden omaa markkinointia ja yleistä käytännön tietoa. Blogiviestejä on yli 350 sivua. Löydä tarvitsemasi pääsivun oikeassa reunassa olevan avattavan navigoinnin avulla.

61. Hakukonepäiväkirja

Hakukonepäiväkirja

Loren Baker perusti tämän sivuston SEO-ammattilaisille. Yhdessä päätoimittajan Kelsey Jonesin ja henkilökunnan kanssa he esittelevät tärkeitä suuntauksia ja persoonallisuuksia. Voit oppia ja verkostoitua Googlen, LinkedInin ja Disneyn asiantuntijoiden kanssa. Artikkelit ovat peräisin vuodesta 2003.

62. Hakukoneiden katselu

Hakukoneiden katselu

Tämä on hyvä paikka aloittaa, jos olet uusi SEO. Tässä olevat artikkelit eivät tee mitään oletuksia tietotasostasi. Löydät avainsanojen ja lyhenteiden sanakirjoja. Monien selittäjäartikkeleiden avulla ymmärrät SEO toiminnan.

Sisämarkkinointiblogit

Lisää sisältöä sivustoosi tarkoittaa enemmän aikaa vietettyä siellä. Lisää sisältöä antaa sinulle paremman näkyvyyden hakukoneissa. Mitä enemmän kävijöitä saat, sitä enemmän saat viittausliikennettä.

Kaikki tämä johtaa parempaan brändin maineeseen. Ainoa halu on jakaa näkemyksesi verkkosivustojen kävijöille. Se on kustannustehokas markkinointi. Tässä on joitain bloggaajia, jotka rakastavat jakaa mitä heille on tehnyt työtä.

63. Sisämarkkinointi-instituutti

Sisämarkkinointi-instituutti

Joe Pulizzi ja hänen kirjoittajansa henkilökunta jakavat tietoa onnistuneesta sisältömarkkinoinnista. Blogin takana oleva yritys julkaisee lehtiä ja vuosittaisia ​​sisältömarkkinointitapahtumia. Jos olet uusi sisältömarkkinointi, blogi tarjoaa luettelon arvokkaista ohjeista. Ne on kerätty pääsivun oikealla puolella olevalle alueelle. Aloita Tämä.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark opettaa blogissaan kuinka luoda mitä kutsutaan ”tappajaksi verkkosisällöksi”. Hänellä on vahva mielipide ja hän ei uskalla sanoa, mikä hänen mielestään on. Brian haluaa auttaa sinua välttämään “mietoa yrityskahdetta, joka on luotu täydentämään yrityksen verkkosivua.” Hän opettaa sinulle kiinnostamaan huomiota, ohjaamaan liikennettä ja rakentamaan yritystä.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes-lehden mukaan Neil Patel kuuluu alan kymmeneen markkinoijaan. Yrittäjälehden mukaan Neilillä on yksi maailman 100 loistavimmasta yrityksestä. Hän neuvoo yrityksiä, kuten Amazon, GM ja Viacom. Jotenkin hänellä on vielä aikaa kirjoittaa tämä blogi. Ja kyllä, hän kirjoittaa suurimman osan viesteistä itse.

66. Kopioi hakkerit

Kopioi hakkerit

Joanna Wiebe ja Lance Jones yhdistävät tekstikirjoittamisen ja muuntokurssien optimointitaidot. Tuloksena on blogi, joka opettaa sinua kirjoittamaan vakuuttavamman, uskottavamman ja käyttökelpoisemman kopion. Jos noudatat heidän neuvoja, voit parantaa verkkosivustosi ja sähköpostisi muuntokursseja.

67. HubSpot

HubSpot

Tämä saapuvan markkinoinnin ohjelmistovalmistaja auttaa verkkosivustoja muuntamaan liidit ja kasvattamaan tuloja. Yli 15 000 yritystä käyttää HubSpotia sosiaalisen median, sähköpostin, SEO ja markkinoinnin automatisointiin. Kirjailijaryhmä kirjoittaa päivittäisiä artikkeleita kolmeen pääluokkaan. Jokainen hajoaa a luettelo tietyistä aiheista.

Blogit About Blogging

On monia tapoja ohjata liikennettä verkkokauppasivustollesi. Bloggaaminen on tehokkainta. Joka kerta kun lisäät uuden blogin, olet lisännyt indeksoitua sisältöä verkkosivustollasi.

Sosiaalisen median altistuminen on yhtä tärkeää kuin hakukoneiden löytäminen. Blogiviestit ovat sisältöä, jota ihmiset voivat jakaa sosiaalisissa verkostoissa. Blogi vahvistaa auktoriteetin. Et välttämättä näe välittömiä tuloksia blogista. Mutta tulokset yhdistyvät ajan myötä.

68. ProBlogger

ProBlogger

Suurimman osan tämän verkkosivuston viesteistä on kirjoittanut perustaja Darren Rowse. Darren ei pelkää pohtia sitä, mikä saa hänen blogiviestinsä toimimaan tai epäonnistumaan. Monet hänen artikkeleistaan ​​ovat ohjeita. He ottavat monimutkaisia ​​aiheita ja jakavat ne peruselementteihin. Se on yksinkertainen ja käytännöllinen neuvo. Voit kopioida Darrenin menestys verkkosivustollasi.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow aloitti tämän blogin vuonna 2012. Tänään sen yleisö on yli 100 000 sähköpostitilaajaa. Jonin mielestä noista tilastoista ei pitäisi tehdä minuun vaikutusta. Itse asiassa hän uskoo, että liikenteellä ei ole merkitystä, ellei se tuo sinulle tuloja. Artikkelit ovat lyhyitä ja helposti ymmärrettäviä. alkaa tässä saadaksesi kaiken irti tästä blogista.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson ylläpitää tällä hetkellä tätä blogia. Hän ja joukko kirjailijoita uskovat, että blogoinnilla voidaan tehdä enemmän kuin tuottaa tuloja verkkosivustollesi. He ajattelevat myös bloggaamista muuta elämäsi. Zac ja hänen tiiminsä nauttivat haastattelemalla muita bloggaajia. He ovat keränneet nämä artikkelit yhdeksi kategoria.

71. Päivittäiset blogin vinkit

Päivittäiset blogin vinkit

Tämä verkkosivusto on blogi ammatillisesta bloggaamisesta ammattimaisille bloggaajille. Älä anna tämän pelottaa sinua, jos olet vasta aloittamassa. Itse asiassa se on viisas paikka oppia perusteet. Mark Zeni ja pieni kirjailijaryhmä tarjoavat päivittäin vinkkejä blogin kirjoittamiseen yrityksesi tukemiseksi.

Pysyminen muutoksen huipulla

Innovaatioiden vauhti etenee murtumisnopeudella. Muutokset verkkokaupan alalla tapahtuvat nopeasti. Tietojesi vanhentuminen ei vie kauan. On helppo tapa estää sitä.

Viljele tapana pysyä ajan tasalla. Vieraile säännöllisesti joissakin täällä lukemissasi blogeissa. Tai tee se helposti itsellesi. Pyydä näitä blogaajia lähettämään sisältönsä suoraan sinulle. Heillä kaikilla on tilauksen ja RSS-syötteen vaihtoehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map