7 vinkkiä verkkokauppastrategian parantamiseksi

Internet muuttaa tapaa, jolla ihmiset ostavat uusia asioita. Tiili- ja laastimyymälöiden päivät näyttävät olevan melkein menneisyys. Ihmiset voivat ostaa virallisesti mitä tahansa verkossa, päivittäistavaroista lääkärinhoitoihin. Niin monen yrityksen esiintyessä Internetissä, on entistä vaikeampaa aloittaa verkkokauppasivustollasi..


Muutat sitten blogiasi verkkokauppasivustoksi vai aloitat tyhjästä, sinun täytyy nähdä. Internetissä on paljon melua. Tavallinen Internet-käyttäjä näkee niin paljon lisäyksiä vain selaamalla Facebookissa. Kuinka huomaat niin suuressa kilpailussa? Nämä 7 vinkkiä verkkokauppastrategian parantamiseksi selittävät kuinka verkkosivustosi saadaan näkyviin oikealle yleisölle.

verkkokauppastrategian parannusvaihtoehdot

1. Tunne yleisösi

Jos et tiedä kenen kanssa puhut, miten tiedät, kuunteleeko kukaan? Ensimmäinen avain verkkokauppastrategian parantamiseksi tarkoittaa yleisön tuntemista. Ei riitä, että arvioidaan yleisösi ikästä ja kiinnostuksenkohteista karkeasti. Jos haluat todellisen ymmärryksen yleisöstäsi, sinun on tunnettava heidät intiimillä tasolla.

Kaivaa syvemmälle ajatellessasi ihanteellista yleisöäsi. Kuvittele ihanteellinen asiakassi yksittäisenä ryhmän sijasta. Kuka hän on? Missä hän ostaa? Mitkä ovat hänen tottumuksensa? Erittele asiakkaasi elämän, taustan ja ostamistapojen eri näkökohdat. Kun ymmärrät ihanteellisen asiakkaasi tällä tasolla, voit luoda strategian, joka on suunniteltu juuri heille.

2. Testattavuus

Verkkokauppasivustosi on kyettävä kilpailemaan muiden suurten nimien verkkosivustojen kanssa. Mikä saa ihmiset valitsemaan Amazonin kaltaisen tuotemerkin sinun omasi sijaan? Tarvitset verkkosivun, jota on helppo käyttää tavallisille ostajille. Testattaessa käytettävyyttä, et voi ajatella verkkosivuston omistajaa, sinun on ajateltava kuin ostaja. Mitä ihanteellinen asiakas etsisi? Mitä tietoja he haluavat tietää? Näyttääkö kaikki oikein eri näytön kokoilla? Entä mobiililaitteet?

Saa tapana testata käytettävyyttä säännöllisesti. Markkinointiblogi Kissmetrics näki, että melkein puolet mobiilikäyttäjistä odottaa verkkosivustojen latautuvan enintään kahdessa sekunnissa! Jos verkkosivustosi ei toimi nopeasti, menetät käyttäjiä. Sama koskee rikkoutuneita linkkejä tai sivuja. Jos jokin ei toimi oikein, käyttäjät eivät pysy kiinni, ennen kuin se on korjattu.

3. Helppo maksu

Ihmiset tekevät emotionaalisia ostopäätöksiä. He toimivat nopeasti ja saattavat ostaa asioita ennen kuin logiikka tarttuu heihin. Tämä on hyvä uutinen sähköisen kaupan yrityksille, jotka voivat nopeuttaa kassaprosessia. Jos asiakas ei pysty nopeasti maksamaan ostoskoristaan, hän voi menettää kiinnostuksensa. Tarjoa erilaisia ​​maksutapoja, jotta asiakkaiden on helppo siirtää luottokorttitietoja turvallisesti. Lisätietoja tästä on oppaassa ExpertSure kauppiastilien perustamiseen.

4. Ota mukaan arvostelut

Ihmiset luottavat muihin ihmisiin. Upea tapa parantaa verkkokauppasivustosi on tehdä siitä helppo lukea ja jättää arvosteluja tuotteille ja yrityksellesi. Useimmat ihmiset luottavat helposti ostamiseen Amazonista yksinkertaisesti siksi, että niin monet muut ihmiset käyttävät Amazonia. Koska ihmiset ostavat verkossa asioita, joita he eivät voi fyysisesti nähdä henkilökohtaisesti, sinun on autettava heitä tuntemaan olonsa turvalliseksi valinnassaan. Mikään ei pelkää ihmisiä pois verkkokauppasivustolta nopeammin kuin arvostelujen puute!

Paitsi että sinun pitäisi helpottaa asiakkaiden arvostelujen lukemista, sinun tulisi myös rohkaista asiakkaita jättämään arvosteluja oston jälkeen. Voit tehdä tämän sosiaalisen median kautta tai seurantasähköpostien kautta. Jos hyväksyt arvosteluita, ole valmis menemään pois tieltäsi korjaamaan negatiiviset tilanteet. Negatiiviset sähköpostit voivat tappaa yrityksen maineesi, joten tee parhaasi, jotta sinulla olisi positiivinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa.

5. Asiakaspalvelu

Vaikka Internetin on tarkoitus yhdistää ihmisiä, näyttää siltä, ​​että seiniä on enemmän kuin koskaan. Verkkokaupan verkkosivuja luetaan joskus robotteiksi, ja siksi yritysomistajien on keskityttävä omaan ihmisyyttään. Asiakaspalvelu on tapa murtaa tämä robotti muotista ja osoittaa, että verkkosivun takana on tosielämän ihminen.

Asiakaspalvelu voi tehdä eron oston tai menetyksen välillä. Kun ihmiset tuntevat olevansa kuulleet, he suosittelevat yritystä todennäköisemmin. Zendesk, Yksi johtavista asiakaspalvelualustoista sanoo, että 85% ihmisistä on halukas maksamaan enemmän hyvästä asiakaspalvelukokemuksesta. Tämä on riittävä syy tehdäkseen siitä prioriteetin!

6. Sosiaalinen media

Ei riitä, että sinulla on vain verkkokauppasivustosi. Jos haluat olla kilpailukykyinen nykyään, sinun on oltava aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media antaa sinulle uuden mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja luoda suhteita. Kun postitat sosiaaliseen mediaan, yritä pitää äänisymbolinen ja hyödyllinen. Vältä kuulostavan myyjältä. Kukaan ei halua tuntea kuin joku sanoo äänensä heille. Keskity käyttäjään, ei tuotteisiin.

7. Kuuntele palautetta

Viimeinkin asiakaspalaute on yksi arvokkaimmista työkaluista verkkokauppasivustoille. Verkkokauppasivustojen yleisiä ongelmia ovat hylätyt kärryt, alhaiset muuntokurssit ja tekniset häiriöt. Et ehkä edes ole tietoinen ongelmasta, ennen kuin kysyt siitä. Clientheartbeat.com jakaa helposti tapoja mitata asiakastyytyväisyyttäsi. Kannusta käyttäjiä antamaan palautetta, jos he eivät ole onnistuneet ostamaan tai edes oston jälkeen. Ne ovat todella paras tietolähteesi siitä, mikä toimii ja mikä ei!

johtopäätös

Muutaman vuoden kuluttua verkkokauppasivustot ovat todennäköisesti uusi normaali ostoksille. Yhä useammat yritysomistajat hyppäävät tähän trendiin kuumana. Verkkokauppasivustojen lisääntyessä vuonna 2018 tulee lisää kilpailua. Onneksi oikea strategia pitää sinut erillään väkijoukosta. Tärkeintä on muistaa, että kyse ei ole yrityksestäsi, vaan asiakkaasta. Oletko valmis siirtämään verkkokauppaa seuraavalle tasolle? Aloita tänään yllä olevien 7 vinkin kanssa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map