6 tapaa kasvattaa verkkokauppasi yleisöä ja alkaa ansaita rahaa verkossa

Verkkokaupan perustavien yritysten määrän kasvaessa jatkuvasti, markkinatutkimusyhtiö Forrester arvioi tämän 17% kaikesta vähittäismyynnistä syntyy verkkokaupan kautta vuoteen 2022 mennessä. Ostajat tekevät yhä enemmän verkkotapahtumia, ja Shopify, Wix ja muut tarjoavat esimerkiksi kaupan perustamisen nopeasti ja helposti. Jos et ole vielä saanut yritystäsi verkossa, olet todennäköisesti ajatellut sitä.


Varastosi laittaminen verkkoon ei kuitenkaan riitä verkkoyrityksen menestymiseen. Sen lisäksi, että teet tuotteistasi houkuttelevan, verkkosivustosi on oltava houkutteleva, turvallinen ja helppo navigoida.

Vinkkejä verkkokaupan yleisön kasvattamiseksi src=

Laadukas verkkosivusto, joka antaa kävijöille miellyttävän verkkokaupoituskokemuksen, on ensiarvoisen tärkeää myynnin tekemiselle verkkokaupan kautta – se on samanlainen kuin tiili- ja laastimyymäläympäristön perustaminen, joka saa ihmiset haluamaan jatkaa ostoksia. Katso nämä kuusi vinkkiä, joilla voit muuntaa vierailijat ostajiksi ja optimoida verkkokauppasi parhaan sijoitetun pääoman tuoton.

1.  Varmista, että sinulla on vankka verkkokauppasäätiö

Ensimmäinen askel verkkokaupan perustamisessa on sijoitus verkkokauppaan, jonka avulla asiakkaiden on helppo löytää ja ostaa tuotteitasi. Shopify on yksi alan tunnetuimmista nimistä, mutta on myös monia muita verkkokauppoja, jotka tarjoavat vertailukelpoisia palveluita. Harkitse näitä ominaisuuksia tutkiessasi, mihin ohjelmistoon haluat luottaa online-liiketoimintaasi:

 • Luotettava web-hosting: Valitsemastasi alustasta riippuen verkkokauppakaupat toimitetaan täysin isännöiminä ja itse isännöiminä paketteina. Täysin isännöity tarkoittaa, että yritys hoitaa sivustosi kaikki tekniset näkökohdat puolestasi, mutta on yleensä kalliimpaa; itse isännöidyt suunnitelmat antavat sinulle täydellisen hallinnan, mutta vaativat enemmän kärsivällisyyttä ja halukkuutta oppia hallitsemaan hosting-tiliä.
 • Muokattava suunnittelu: On olemassa useita tapoja esitellä varastosi verkkokaupassasi. Voit kuvitella yksinkertaista, tyylikästä mallia, jossa on suuret kuvat ja minimaalinen teksti, tai ehkä haluat näyttää siltä, ​​että se näyttää enemmän painetulta luettelolta. Tutustu alustan suunnitteluvaihtoehtoihin, mukaan lukien ilmaiset ja maksetut teemat, nähdäksesi, mahtuuko se visioosi.
 • turvallisuus: Verkkokauppina vastuullasi on noudattaa PCI-tietoturvastandardit pitää asiakas- ja transaktiotiedot turvassa. Huippuluokan turvallisuus on välttämätöntä. Etsi alustoja, jotka tarjoavat SSL-varmenteita – joiden avulla selain voi käsitellä tapahtumia turvallisesti – samoin kuin ylimääräisiä turvatoimenpiteitä, kuten palvelinten valvonta, haittaohjelmien tarkistukset ja petostentorjunta.
 • Tuki ja dokumentaatio: Varsinkin jos olet uusi verkkokauppa, esiin väistämättä kysymyksiä siitä, kuinka tehdä tiettyjä asioita alustalla. Haluat varmistaa, että saatavilla on selkeät ja perusteelliset asiakirjat sekä asiakastuki, joka auttaa sinua verkkokaupan hallinnan haastavammissa asioissa..
 • Kasvutila: Verkkokauppa voi alkaa pienestä, mutta kuten mikä tahansa yritys, toivon, että se kasvaa ajan myötä. On tärkeää valita alusta, joka antaa sinulle vaihtoehtoja skaalata ylös tai alas tarvittaessa ja lisätä uusia ominaisuuksia ja sisältöä ilman rajoituksia.

Haluatpa aloittaa tyhjästä web-isännöinnillä ja verkkokaupan alustalla tai valita täysin isännöidyn järjestelmän, onnistuneiden myymälöiden monet ominaisuudet pysyvät ennallaan. Muista tehdä tutkimuksesi nähdäksesi, mikä polku sopii parhaimmin kauppaan ja budjettiin.

2.  Valitse vahva verkkoisäntä, joka korostaa nopeutta ja luotettavuutta

Valitsemasi Web-isäntä voi määrittää verkkosivustostasi monia asioita, jotka vaikuttavat asiakkaasi kokemukseen, sivujen latausajasta tapahtumien turvallisuuteen. Kaikkia web-hosting-suunnitelmia ei ole tehty pienyritysten tai verkkokaupan tukemiseksi, joten etsi näitä ominaisuuksia ostaessasi isäntää:

 • Nopeus: Nopeammat verkkosivut saavat ja pitävät enemmän asiakkaita – se on niin yksinkertaista. Jatkuvasti nopea web-isäntä on paras yrityksille ja sijoittelulle hakukoneiden tuloksissa. Tarkastele suunnitelmia, jotka toimitetaan solid-state-asemien kanssa, jotka usein ylittävät nopeuden jopa 20 kertaa nopeammin kuin perinteiset kiintolevyasemat.
 • Luotettavuus: Verkkokauppasivustojen tapauksessa, sitä vähemmän aikaa sivusto on poissa palvelinvirheiden takia, sitä parempi. Etsi verkkoisäntä, joka voi taata vähintään 99,9%: n käyttöajan, jotta asiakkaat voivat aina käyttää verkkosivustoasi ja tehdä ostoksia.
 • Tuki: Ihannetapauksessa pienyrityksen verkkoisäntä tarjoaa ympärivuorokautista tukea useiden kanavien kautta auttaakseen sinua läpi monien haasteiden. Aina kun ilmenee ongelma, varmista, että voit luottaa isäntäänsi vastaamaan nopeasti puheluusi, chattiin tai sähköpostiin – ajasta riippumatta.
 • varastointi: Jopa pienessä tai keskisuuressa yrityksessä, tallennustilan rajoittaminen (kaikki sivustollesi asettamat asiat tekstitiedostoista videoihin) voi pidättää yritystäsi. Merkittävät ja nopeat tallennuslaitteet antavat sinulle mahdollisuuden kehittää yritystäsi ilman, että otat vastaan ​​suorituskyvyn rajoituksia.
 • kohtuuhintaisuus: Kun aloitat aivan uuden yrityksen, kustannusten minimointi on kriittisen tärkeää tulojen ja luotettavien tulojen rakentamiseksi. Yrittäjien tulisi kuitenkin olla varovainen ohittamaan edullisen kellarimahdollisuuden isäntäpaketille, joka tarjoaa enemmän banaalia heidän dollarilleen – älä uhraa ominaisuuksia, suorituskykyä tai turvallisuutta säästääksesi muutama dollari kuukaudessa.

Paras verkkokaupan verkkopalvelu ja sivustojen rakentajat sekoita molempien maailmojen parhaat puolet tarjoamalla käyttäjille korkealaatuinen isäntä käyttäjäystävällisillä malleilla ja vedä ja pudota -rajapinnoilla, jotka tekevät verkkosivustojen rakentamisesta vaivatonta.

3.  Löydä käyttäjäystävällinen malli, joka maksimoi tulokset

Verkkoyrityksen vierailijat odottavat kaiken olevan selkeää ja suoraviivaista, mistä löytää tuotteita ja miten ottaa yhteyttä myymälään. Selkeästi merkityt painikkeet, erottuvat otsikot ja intuitiivinen navigointi edistävät sujuvaa ostoskokemusta. Monilla verkkokauppasivustoilla ei vieläkään ole tätä merkintää, mutta sinun ei tarvitse olla yksi niistä.

Verkkokauppoja on monia, ja voit odottaa, että sivustosi vierailijat ovat jo käyneet useissa muissa. Tämä tarkoittaa, että heillä on jo käsitys siitä, millainen hyvä verkkokaupoittelu on. Käyttäjäkokemuksen suunnittelun asiantuntijat ovat tunnistaneet nämä piirteet käyttäjien kannalta tärkeimmistä:

 • Toimintakehotuspainikkeet: Haluatko asiakkaan ostavan tuotteen tai tilaavan uutiskirjeesi, linkin tai painikkeen on oltava selvästi näkyvissä, yleensä sivun yläosassa. Käytä väriä, joka erottuu, kiinnittääksesi heidän huomionsa. Napsautuksen jälkeen tuloksena oleva kassaprosessi tai rekisteröintilomake ei saa hävittää käyttäjää; sen sijaan, anna tai kysy perustietoja.
 • Hakupalkki: Käyttäjien ei tarvitse joutua etsimään hakukenttää. Kriittisen tärkeän toiminnallisuuden tulisi olla erittäin näkyvä ja kyetä ohjaamaan ostajat nopeasti tarkalleen tuotteelle tai sivulle, jota he etsivät. Ihannetapauksessa löytää ratkaisu, joka täydentää käyttäjän kyselyitä automaattisen täydentämisen vuoksi.
 • Valikko ja navigointi: Tee navigointi helposti ymmärrettävää selkeillä otsikoilla. Haluat tasapainottaa yksinkertaisuuden ja tehokkuuden, jotta et ylikuormita asiakkaita tai jätä heitä kadonneiksi. Luo luokkia ja alaluokkia, jotka ovat järkeviä asiakkaille, vaikka se eroaa siitä, kuinka järjestät tuotteesi sisäisesti. Sisällytä leipämurut, jotta käyttäjät voivat muistaa seuraamansa polun.

Keskity käyttäjien kokemuksiin ja toiminnallisuuteen sen sijaan, että törmäät peukaloihin eri verkkokauppamallien avulla. Tietysti, sinun on harkittava värimaailmia koska ne liittyvät tuotemerkkisi ja reaktioosi, eri sävyt alitajuisesti herättävät lopulta, mutta suosittelemme huolehtimaan ensin muttereista ja pulteista.

4.  Kirjoita selkeä ja kiinnostava sisältö

Verkkokaupan tulisi olla enemmän kuin pelkkä tila tuotteiden haastamiseen: se on online-tila keskustella jatkuvasti tuotemerkkisi kanssa asiakaskunnan kanssa. Sivustosi sisällöllä – olipa se blogi, tuotekuvaukset tai asiakasarvostelut – on suuri rooli siihen, mitä ostajat ajattelevat yritystäsi. Yritä ymmärtää, kuka asiakkaasi ovat ja mikä motivoi heitä ostamaan, jotta voit räätälöidä sisältösi heidän kiinnostuksen kohteisiinsa.

Sisämarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista kiinnittää asiakkaita ja houkuttele heidät yritykseesi. Vaikka on tärkeää päivittää blogiasi ja sosiaalista mediaasi jatkuvasti, tässä noudatetaan määrää koskevia laadun sääntöjä. Älä lähetä vain satoja sanoja täyttääksesi tilaa – varmista, että neuvosi, uutiset tai viihde ovat arvokkaita asiakkaille ja tukee sekä heidän tavoitteitaan että tuloksia. Blogi on loistava tapa mainostaa yritystäsi ja saada asiakaspalautetta (plus, se auttaa hakukoneiden sijoituksissa – lisää siitä myöhemmin).

Kun valitset verkkokauppaalustaa, tarkista, että sillä on luotettava sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit päivittää ja lisätä sisältöä helposti. Työkalujen asettaminen tekstin, kuvien ja jopa videoiden asettamiseen antaa sinulle mahdollisuuden pitää ihmiset kiinnostuneina tarjoamastasi.

5.  Houkuttele lisää ostajia vahvan avainsanatutkimuksen avulla

Verkkokauppasi löytämismahdollisuus verkossa riippuu suuresti siitä, kuinka näkyvä se on hakutuloksissa. Lähes 40% verkkokaupan liikenteestä tulee hakukoneista, tekemällä Googlesta, Bingistä, Yahoosta ja vastaavista kriittisen tärkeitä yrityksesi menestykselle.

Hakukoneiden optimoinnin tai SEO yhdistää taktiikat sisällön luomiseen, joka vastaa siihen, kuinka ihmiset etsivät tuotteita, palveluitasi ja yritystäsi verkossa. SEO: n olennainen osa on avainsanatutkimus, joka tarkoittaa parhaimpien sanojen ja lauseiden löytämistä tuotteitasi ja yritystäsi kuvaamaan. Sattumalta nämä avainsanat vastaavat sitä, mitä ihmiset todennäköisimmin käyttävät Google-hakua löytääksesi sinut. Näitä sanoja ja lauseita voidaan käyttää missä tahansa verkkosivustosi sisällössä, tuotteidesi kuvauksista blogiisi.

Hyväksi SEO-avainsanan käyttöön kuuluu alustavan luettelon laatiminen sanoista ja lauseista ohjataksesi pyrkimyksiäsi. Ilmaiset online-työkalut, kuten Google Analytics ja MozBar, voi auttaa seuraamaan edistymistäsi. Älä pelkää olla tarkka tutkimuksessasi – pitkät pyrstöavainsanat, jotka sisältävät vähintään kolme sanaa, muodostavat suurimman osan hakuista ja todennäköisemmin tuottavat konversioita.

6.  Tutustu täydentäviin tulovirtoihin

Vaikka ensisijainen tapa ansaita ansaita rahaa on myymällä tuotteitasi, älä alenna muita tapoja ansaita rahaa verkkosivustollasi. On mahdollista tuottaa muita tuloja, jotta online-yrityksesi voi alkaa alusta ja täydentää tulojasi, kun olet saanut ne maasta.

Seuraavaksi verkkokaupassa mainonta on yksi yleisimmistä tavoista ansaita rahaa verkossa. Aiheeseen liittyvien tuotteiden mainostaminen verkkosivustollesi tuo lisää ylimääräistä rahaa ja voi auttaa asiakkaitasi löytämään haluamansa tuotteet. Samoin harkitse blogin ja sisältömarkkinoinnin kykyjen käyttöä sponsoroitujen vierasviestien vastaanottamiseen – tai kasvattaa verkostoasi lisäämällä artikkeleita muihin kauppoihin.

Suoramyynnin lisäksi kahta parhaimpaa strategiaasi myymäläsi tulojen lisäämiseksi ovat lisäarvoa sisältävän sisällön tai tilaamispalvelujen sijoittaminen sivustollesi, jotka antavat asiakkaille lisätietoja tuotteitasi ympäröivään elämäntapaan tai kulttuuriin..

Harkitse premium-sisällön tarjoamista kohtuulliseen hintaan blogiisi sisältyvän ilmaisen sisällön lisäksi joko digitaalisen latauksen tai rekisteröintien avulla. Toinen tutkittava arvoinen malli on tarjota tilauspalvelu, joka toimittaa tuotteitasi asiakkaille säännöllisesti – joko valitsemansa tietyt tuotteet tai valikoima kohteita, jotka heille kuratoidaan..

Rahan ansaitseminen verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa kaikkien nykyään käytettävissä olevien työkalujen avulla. Se vaatii omistautumista ja pysyvyyttä jatkuvalla työllä liikenteen ohjaamiseksi sivustoosi ja seuraajien saamiseksi. Kuitenkin soveltamalla yllä kuvailltua strategiaa voit asettaa itsesi menestykseen.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map