48 asiantuntijaa jakaa parhaat vinkit parhaan verkkokaupan ohjelmistoalustan valitsemiseksi

Verkkokaupan ansiosta voit myydä itsesi riippumattomasti ympäri vuorokauden ympäri maailmaa. Se maksaa paljon vähemmän kuin tavallinen tiili- ja laastikauppa, ja voi antaa sinulle asiakkaita ympäri maailmaa.


Koska käytettävissä on monia vaihtoehtoja, on vaikea päättää, mitä alustaa käytetään. Ja päätös on tärkeä, koska valitsemasi alusta voi olla se, joka sinulla tulee olemaan vuosia, ellei vuosikymmeniä, ja se on verkkokaupan perusta.

Jos haluat rakentaa verkkokaupan, sinulla on useita vaihtoehtoja verkkokaupan ohjelmistoille, alustalle, jota voit käyttää sivustollesi. Päätimme selvittää, mikä on suosituin valinta.

Tavoitimme 48 verkkokaupan asiantuntijaa ja kysyimme heiltä yhden keskeisen kysymyksen:

Mikä on suosikki verkkokauppasivustosi ja mitkä ominaisuudet saivat sinut valitsemaan kyseisen ohjelmiston?

Tulokset ovat:

Harkitaan asiantuntijan vastauksia ja selvitämme, mitkä ovat kunkin alustan edut ja haitat.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony on tällä hetkellä InstaVivan teknologiajohtaja & Hope Shades. Hän on myös Arctic Gray, Inc: n hallinnollinen johtaja. Häntä pyydetään usein puhumaan eri teknologiayritysten tapahtumissa ympäri maailmaa keskustelemaan suunnittelutrendeistä, brändäyksestä, mainonnasta, SEO: sta ja muusta..

Nimeni on Anthony, ja olen suunnitellut verkkosivustoja jo yli vuosikymmenen ajan. Kun valitset suosittua verkkokauppapaikkaa, tarkastellaan kahta tärkeintä asiaa, joista toinen on toiminnallisuus ja toinen on helppokäyttöisyys..

toiminnallisuus. Shopify on paras siellä toimiva verkkokaupan alusta, joka kattaa laajan valikoiman laajennuksia ja sovelluksia lähetysmoduuleista, täyttöratkaisuista, yli 70 maksuportista, tuotesuosituksista ja paljon muuta.

Shopify antaa sinun luoda reagoivia verkkosivustoja, joten se on täydellinen kaikille laitteille ja ladataan erittäin nopeasti. Tämä on loistava ratkaisu jollekin, joka tuntee koodauksen ja web-kehityksen.

Helppokäyttöisyys. Wix on paras verkkokaupan alusta, joka on helppokäyttöinen vedä ja pudota -editorin avulla ja erittäin intuitiivinen melkein kenelle tahansa. Parasta Wixissä on se, että sinun ei tarvitse osata koodata verkkosivuston rakentamista.

Kun rakennetaan asiakkaille verkkosivustoja, he tulevat yleensä palaamaan paljon muutoksia ja päivityksiä, ja heidän on jatkuvasti maksettava kehittäjälle, mutta Wixin avulla voimme rakentaa sivuston ulos ja sitten asiakas voi ottaa päivittäisen hallinnan helposti vastaan.

Wix on kiinteä näkymä (ei reagoiva), mutta on olemassa loistava mobiilieditori, joka muuntaa verkkosivustosi täydelliseksi mobiilikokemukseksi.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs on Magenbitin toimitusjohtaja. Magento on erikoistunut verkkokauppaan. Hän on myös sertifioitu Magento -kehittäjä ja ratkaisuasiantuntija. Arturuksella on yli kuuden vuoden kokemus Magento-kokemuksesta.

Ei ole mahdollista sanoa, mikä verkkokauppaympäristö on paras. Se riippuu asiakkaan tarpeista, mitä verkkokauppaalustaa käytetään.

Suosikkini on Magento, mutta se ei sovellu hyvin pienille sivustoille, koska ylläpito- ja ylläpitokustannukset ovat melko korkeat verrattuna Shopifyn tai mihin tahansa muuhun avoimen lähdekoodin verkkokauppaan. Keskisuurille ja suurille sivustoille ehdotan Magentoa (CE tai EE), koska Magento on erittäin skaalautuva ja turvallinen.

Noin 90% Magebit-asiakkaista käyttää Magentoa, ja oikeilla kehittäjillä ja ohjeilla tämä verkkokauppaalusta on tie menestykseen.

Mielestäni nämä ovat tärkeimmät syyt valita Magento:

 • Erittäin suuri laajennuskanta (ilmainen ja maksettu)
 • Helppo muokata koskettamatta ydintoimintoja
 • Suojaa säännöllisillä tietoturvapäivityksillä
 • Nopeasti kasvava yhteisö
 • Säännölliset verkkokauppatapahtumat (Meet Magento)

Jokainen alusta ei ole täydellinen, ja Magento on myös haittoja:

 • Korkeat isännöintikustannukset verrattuna muihin verkkokauppapaikkoihin
 • Asiantuntevat kehittäjät, joita tarvitaan kehittäjänä, jolla on heikko Magento-tietämys, voivat helposti kiertää myymälän

Olen käyttänyt myös Shopifea, Woocommercea ja muita, mutta ne ovat ehdottomasti kaukana suosikkimagetoistani, koska muut verkkokauppialustojen arkkitehtuuri näyttää.

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit on DotcomWeavers-palvelun perustaja ja toimitusjohtaja, palkittu web-suunnittelu- ja kehitysyritys, jonka toimistot sijaitsevat Paramuksessa, New Jerseyssä; Orlando, Florida; ja Hyderabad, Intia.

Kokemukseni mukaan Magento-ohjelmassa on useita keskeisiä piirteitä, jotka tekevät siitä erottuvan yhtenä tehokkaimmasta ja skaalautuvammasta verkkokaupan alustasta.

 • Luettelon hallinta – Käyttäjät voivat ladata tuhansia kohteita yhdellä tuonnilla.
 • Useita hinnoitteluvaihtoehtoja – Voit helposti hinnoitella erilaisia ​​tuotteita, määrittää asiakasryhmähinnoittelun ja piilottaa hinnat vierailijoilta kannustaakseen heitä kirjautumaan sisään. Tämä auttaa keräämään tärkeitä asiakastietoja tuotteen mieltymyksistä..
 • Tuotevaroitukset – Asiakkaani näkevät myynnin kasvun yksinkertaisten hälytysten käytöstä, kuten asiakkaiden ilmoittamisesta, että aiemmin loppuunmyyty tuote on nyt saatavana.
 • Monikauppa käytössä – Magento antaa sinun luoda monikielisen verkkosivuston, joka lataa automaattisesti tallennusnäkymät tietyillä kielillä. Sen avulla B2B-sivustojen on myös helppo hallita useita tuoteluetteloita samanaikaisesti yhteisen taustajärjestelmän avulla.
 • Mukautettu käyttöliittymä – Alustalla on kyky muuttaa muotoiluja ja muokata teemoja luokkien perusteella. Yrityksellä voi olla useita myymälöitä yhdellä taustanhallintajärjestelmällä. Tämä on tehokas työkalu, koska mitä kohdennetumpi käyttäjäkokemus, sitä suuremmat konversiopotentiaalit ovat.
 • Tilausten käsittely integrointi – Magennon integraatiokumppanuudet ovat vertaansa vailla tarjoavia joukko tilauksen toteuttamisratkaisuja. Näitä ovat NetSuite, QuickBooks ja ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen on Achintya Techin, toimitusjohtaja, yritys, jonka hän aloitti vuonna 2013. Heidän erikoisuutensa ovat mobiilikehitys ja -suunnittelu sekä web-suunnittelu ja -kehitys..

Magento on ilmainen ladata ja asentaa. Voit muokata lähdekoodia joka tapauksessa haluamallasi rakennettavan verkkosivustotyypin kanssa ja asentaa laajennuksia, jotka ovat helposti saatavissa Magento Connect Marketplacen kautta.

Magento Connect, muuten, sattuu myös olemaan maailman suurin sähköisen kaupan sovellusmarkkina

Yksi tärkeimmistä muiden sähköisen kaupankäynnin alustojen käyttäjien valituksista on lisäyskustannukset, jotka tulevat jokaiseen pieneen sivustoon lisättyyn ominaisuuteen.

Koska Magento on avoimen lähdekoodin asia, kyseinen asia ei ole täydellinen kysymys. Lisää sivustollesi niin monta ominaisuutta kuin haluat, kuluttamatta senttiäkään.

Toinen ongelma on rajoitettu määrä tuotteita, tuotelinjoja ja SKU: ita, joita voidaan ladata ja näyttää alustalla. Kun kasvaat suurempana ja verkkokauppasi tulee hedelmällisempiä, alat maksaa räjähdysmäisesti korkeampia maksuja verkkokaupan toimittajalle.

Tämä on toinen alue, josta lopulta kulutat mitään Magentoon. Laajenna ja kasvaa niin paljon kuin haluat, ja Magento kasvaa kanssasi ilman lisäkustannuksia.

47% nykypäivän verkkokäyttäjistä odottaa sivuston latautuvan alle 2 sekunnissa. Aikaa pidempään, ja he sulkevat vain välilehden ja jatkavat elämäänsä. Jokainen asiakas, joka poistuu ostamatta, jättää uuden tappion kokonaisen muuntokurssiisi.

Tällaisella suorituskykypaineella haluaisit alustan, joka latautuu nopeasti, sallii sivujen välimuistin tallentamisen helposti, samalla kun sinulla on niin paljon kelloja ja pilliä kuin tarvitset verkkokauppasivustossasi..

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on tehdä verkkosivustoistamme mahdollisimman SEO-ystävällisiä. Tiedämme myös ne huijaukset, jotka liittyvät sivuston jokaisen sivun jokaisen näkökohdan optimointiin SEO: ksi. Tämä voi olla suurempi vetäminen suurille sähköisen kaupan sivustoille, joiden sivuja on satoja tai tuhansia.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan on Texas Logican, Dallasissa toimivan Magic Logix -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka on erikoistunut räätälöityihin markkinoinnin automaatioratkaisuihin yrityksille ympäri maailmaa..

Suosituin verkkokauppaalusta on Magento Enterprise.

Pidän lähinnä tämän alustan suorituskyvystä ja skaalautuvuudesta, samoin kuin toimintojen ulkopuolella olevista toiminnoista ja pitkästä luettelosta käytettävissä olevista plugineista, jotka voidaan integroida lennossa.

Pidän myös kiinnostavasta ostokokemuksesta, jonka saat Magento-palvelusta ja asiakasuskollisuusominaisuuksista.

David Holander

David Holander

~ David on toimitusjohtaja ja perustaja Vaimolle, joka on yksi Magento-alustan maailmanlaajuisimmista verkkokaupan ratkaisutoimittajista..

Minun on sanottava, että se on Magento. Se oli valintaympäristömme, kun aloitimme liiketoiminnan vuonna 2008, ja Magento on ollut 100% keskittynyt siitä lähtien.

Pidimme siitä, että se oli avoimen lähdekoodin, täysin muokattavissa, ja se on antanut meille mahdollisuuden rakentaa monia moduuleja, käyttöönototyökaluja ja hosting-työkaluja, jotka on sidottu suoraan Magentoon. “

Rehan Fernando

Asiantuntijan nimi

~ Rehan on EIGHT25MEDIA: n, Silicon Valley -yrityksen verkkosivustojen suunnittelu- ja kehitysyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.

Magento

 • Se on avoimen lähdekoodin.
 • Se on verkkokaupan suosituin verkko.
 • Se on laajennettavissa.
 • Se on valtava määrä laajennuksia.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin on innostunut verkkokaupan kehittäjä, joka työskentelee konsulttina Nirmal Web Design Sydneyssä. Hän rakastaa myös jakamaan kokemuksiaan yhteisölle bloggaamalla. Hän on työskennellyt kentällä jo yli 4 vuotta ja etenee PHP: n verkkokaupan alustoilla.

Olen työskennellyt useilla verkkokauppialustoilla, kuten WooCommerce, Open Cart ja Magento. Löysin Magennon tehokkaimmaksi, ominaisuuksiltaan rikkaimmaksi ja tehokkaimmaksi alustana verkkokaupan verkkoportaalille.
Se tarjoaa täydellisen paketin online-liiketoiminnalle ja sisältää suurimman osan verkkokaupan vaadittavista rajoituksista.

Pidän Magentosta eniten:

1) Useat myymälät – Useiden myymälöiden hallinta on ollut niin tuskaa kehittäjille viime vuosien aikana, mutta Magento on helpottanut minua yksinkertaisilla taustamieleillä.

2) Mainokset ja tapahtumien hallinta – Magento tarjoaa vaihtoehtoja tapahtumien monille asetteluasetuksille ja tarjouksille, kuten juhlakaudella voimme asettaa asettelut myyntitarjouksille ja muille ilmoituksille.

3) SEO-hallinta – Magento tarjoaa erilaisia ​​työkaluja ja paketteja SEO URL-osoitteen uusintaan, Otsikot-metatyyppiasetuksiin, sivukarttaan ja SEO-ystävällisiin malleihin, joiden avulla on helppo työskennellä.

4) Modulaarinen suunnittelu ja mallinnus lohkoilla ja asetteluilla – Konfiguraatioon perustuva MVC-suunnittelumalli ja sen modulaarisuus antavat kehittäjälle standardin työskennellä Magennon kanssa ja koodin johdonmukaisuus. Uudelleenkäytettävyys on eniten Php-kehittäjille, etenkin verkkokauppaan perustuvissa sivustoissa, joita ei ole mahdollista toteuttaa. kirjoita koodi tyhjästä asiakkaan tarjoamista käsitteistä ja Magento on huolehtinut siitä.

5) Laaja valikoima pakettien saatavuutta – Magento-yhteisö tarjoaa monia paketteja erityisille asiakasvaatimuksille, kuten sosiaalisen median jakaminen, SEO ja maksujärjestelmät, jotka ovat hyödyksi kehittäjille ja ne voivat säästää näistä paljon aikaa.

6) Useiden maksuyhdyskäytävien tuki – Meillä voi olla monipuolinen maksuyhdyskäytävä integroitu ansiosta Magento Connect

7) Mobiiliympäristön tuki – Magento Connect -yrityksestä löytyy erilaisia ​​mobiiliystävällisiä malleja. On todella yksinkertaisempaa työskennellä Magento M-Commerce -palvelun kanssa, jossa voimme esikatsella sivuston eri komponenttien mobiiliversioita..

8) Joustava asiakaspalvelu ja tuki – Magento tarjoaa asiakkaille valmiita ominaisuuksia, kuten tuotteiden toimitus, lähetys, toivelistalla tapahtuva hallinta ja laatikoiden hallinta. Pidän eniten painetusta laskutuksesta ja laskuista, joita voidaan helposti hallita Magennon avulla.

9) Monikieliset tuet – se tarjoaa lokalisointiominaisuuksia evästeillä ja myös monivaluuttaisia ​​verovaihtoehtoja.

10) Verkkopalvelut – Magento tarjoaa sisäänrakennetut toiminnot verkkopalveluille, kuten SOAP, REST, XMLRPC, joka on yhdistetty turvallisiin todennusmenetelmiin, kuten OAuth tuotteisiin, luokkiin ja muuhun tietoon, joka tulee laatikosta..

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe on 4PointDigitalin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on hakualueen veteraani ja Mr-SEO: n entinen omistaja. Joe on auttanut satoja asiakkaita vuosien varrella ja on edelleen SEO-strategioiden eturintamassa.

Parhaiten sopivan verkkokauppaalustan valinta riippuu yksinomaan vaatimuksistasi, kuten tarvittavista tai vaadittavista isännöintipalveluista, valmiiksi rakennetuista tai räätälöityistä myymälämalleista, yksittäisten yritys- ja markkinointitoimintojen integroinnista, mukaan lukien kirjanpito, varastonhallinta, asiakaspalvelu ja sähköpostimarkkinointi jne..

Joten sinun on tutkittava tietyn verkkokaupan CMS: n tarjoamia vaihtoehtoja ja integrointipalveluita.

Henkilökohtainen valintani on WordPress WooCommerce-laajennuksella pienille myymälöille, jotka myyvät vain muutamia tuotteita, mutta Magento CMS suurille verkkokaupan yrityksille.

Magento on osoittautunut tehokkaimmaksi verkkoympäristöksi verkkokaupan toiminnoille sekä asiakkaille että verkkovastaaville. Sen markkinaosuus on myös kunnollinen verrattuna edelläkävijöiden kilpailijoihin, kuten Prestashop, Shopify tai BigCommerce.

Syyt tähän tarkasteluun ovat:

 • Kustannustehokas avoimen lähdekoodin ratkaisu
 • SEO-ystävällisyys – dynaamisen XML-sivukartan URL-osoitteen uudelleenkirjoitus, otsikon tai kuvauksen meta-arvojen asettaminen on helppoa.
 • Myynninedistämistoimet – Helppo käyttää, visuaalinen sivunmuokkausohjelma antaa sinun rakentaa ja mukauttaa tarjouksia lennossa. Joustavat kupongit ja hinnasäännöt tekevät työstä stressitöntä.
 • Kaikki hyvin matkapuhelinten ostajille – Reagoivat myymälät antavat mobiilikäyttäjille paremman kuvan ostoskorista ja -tableteista, älypuhelimista ja muista laitteista.
 • Kapasiteetti – Mahdollisuus hallita jopa 5,00 000 tuotetta ja käsitellä 80 000 tilausta (tunti) tekee siitä omistajille itsestään selvän valinnan.
 • Toimitusvaihtoehdot, lokalisointi ja Payment Gateway -tuet – Monikielinen tuki lokalisoinnille useissa maissa, Magento Connect -maksulaajennukset ja erilaiset lähetysvaihtoehdot tekevät kaikista näistä asioista helppoa. Ei yllättävää, jos Samsungin, Lenovon, Fordin ja Niken kaltaiset tuotemerkit käyttävät Magentoa verkkokauppaan. Se on tarpeeksi arvoinen!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric ylläpitää useita menestyviä, liikenteellisiä blogeja monilla markkinarakoilla. Nyt hän jakaa kokemuksensa ja tarjoaa vinkkejä haluaville bloggaajille osoitteessa Scribblrs.com

Henkilökohtaisesti olen aina huomannut, että Magento on loistava verkkokaupan alusta.

Tulen aina käsittelemään asioita SEO-näkökulmasta, ja yksi niistä asioista, joita rakastan Magentoon liittyen, on se, että niiden avulla on helppo varmistaa, että kaikki tuotesivusi on optimoitu parhaalla mahdollisella tavalla.

Se säästää paljon aikaa optimoitujen URL-osoitteiden, sisällönkuvauskenttien ja niin edelleen luomiseen. Tämä antaa tuotesivuillesi paremmat mahdollisuudet näkyä hakutuloksissa asiaankuuluvissa kyselyissä, jotka voivat ohjata laadukasta liikennettä.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair on bloggaaja, jolla on johtamistaito ja kirjanpitotaidot. Hänellä on kokemusta SEO- ja ohjelmointityöstä.

Verkkokaupan suosikkiympäristöni on Magento.

Magento ei sisällä mitään rajoituksia siitä, kuinka luova voi olla sen kanssa. Se on suunniteltu saamaan se täysin toimintakykyiseksi sellaisten tapahtumien suhteen kuin maksujen suorittaminen monissa muodoissa, kuten PayPal, luottokortti- tai pankkikortit tai Skrill..

Toimitus on tärkeä osa verkkokauppasivustoa. Voit helposti mukauttaa toimituskulut joka kerta, kun asiakkaasi asuvat Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa tai missä tahansa maassa. Voit ennalta asettaa toimituskulut itse tai sisällyttää valitsemasi johtavat kuljetusyritykset.

UPS antaa toimitusyritysten liittyä jokaiseen toimitusprosessiin, joten kaikki hintamuutokset tehdään automaattisesti puolestasi. Tämä auttaa tekemään älykkäitä päätöksiä. Sillä on myös helppo veronlisäys ja se auttaa luomaan kokonaismenot.

Se on erittäin nopea ja sitä käyttävät laajat yritykset, kuten Amazon ja eBay. Magento on suunniteltu henkilölle, joka myy omia tuotteita tai palveluita.

Magento ei ole yhtä yleinen kuin WordPress tai Joomla, mutta voi antaa sinulle luovan edun kilpailijoihisi nähden ja vaikeampi hakkeroida kuin WordPress.

Teemoja yleensä suunnitellaan yleensä upeasti, ja sinun ei tarvitse luottaa laajennuksiin, kuten WordPressissä. Magentossa on helppo käyttää koodi- ja meta-aluetta, joten voit muokata mallia nopeasti.

Saan todella jännityksen Magento-työstä, koska se on paljon monimutkaisempaa kuin WordPress. Koodaus Magento-ohjelmassa on yleensä korkeatasoista ja myynti näillä sivustoilla on niin suoraviivaista ja älykästä. Joka kerta sisäänrakennettu järjestelmä näyttää sinulle myynnin kuukausittain ja kuinka ihmiset pääsivät sivustoosi plus kävijöiden lukumäärä.

Voit käyttää sitä sivustoltasi ja ymmärtää nopeasti, kun varastosi loppuu. Sitä ei näytetä sivustollasi, ennen kuin varastossa takaisin erittäin älykäs ominaisuus.

Voit periä korkealaatuisia hintoja ihmisille Magento-sivustoista.

Deepak SharmaParhaat asiantuntija-arvostelut

Deepak Sharma

~ Deepak on johtaja Taurus Knight -yrityksessä, digitaalitoimisto, joka on erikoistunut verkkokaupan ratkaisuihin, mukaan lukien eCommerce SEO, Email Marketing ja Social Media Marketing..

Vaikka jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuinen vaatimus ja otamme huomioon tämän ainutlaatuisen ehdon, kun ehdotamme asiakkaillemme verkkokauppaalustaa, suosittelemme eniten Magentoa..

Magento on erittäin vankka alusta, jonka ansiosta voit nopeasti suunnitella sen ja tehdä sivustosta paitsi erinomaisen operatiiviseen käyttöön, kuten markkinointiin ja navigointiin, myös kauniin ja houkuttelevan näköisen.

Jotkut asiakkaistamme, kuten Wai Ski Hire, valitsivat alustan, koska sillä on kansainväliset maksut ja sisäiset vero- ja kustannusten toimitusjärjestelmät, jotka auttavat päivittäisessä toiminnassa.

Magento-ohjelmassa on laaja joukko teemoja ja teemoja on helppo muokata, ja sillä on myös vaihtoehtot varastonhallinnalle, joka auttaa toimitusketjun hallinnassa, joka on välttämätöntä verkkokaupan sivustolle..

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom on sieppaamiskaupan perustaja. Hän on verkkokauppaan erikoistunut SEO-asiantuntija.

Verkkokauppaan erikoistuneena SEO-konsulttina vastaan ​​paljon tähän kysymykseen ja toivon, että useammat asiakkaani kysyisivät sitä ennen uppoutumista.

Joskus yritykset valitsevat sähköisen kaupankäynnin alustan, koska se on yhdenmukainen kirjanpito-ohjelmistonsa, jakelujärjestelmänsä kanssa tai ystävä kertoi heille, kuinka upea heidän tekemisensä on.

Nämä ovat ok syitä, mutta eivät suuria syitä valita verkkokauppaalusta, kuten turvallisuus, sisäänrakennettu markkinointi, helppo käyttää, helppo siirtää muille alustoille ja muille, tekninen tuki, joka ratkaisee ongelmat ja ylläpitää alustan kilpailuasemaa.

Valinta pohjautuu avoimen lähdekoodin ohjelmistoalustoihin, kuten WordPress, tai isännöityihin alustoihin, kuten BigCommerce. Useimmissa tapauksissa suosittelen ylläpidettyä alustaa avoimen lähdekoodin yli yllä mainituista syistä.

Haluatko ottaa vastaan ​​kaikki isännöintivastuut, kuten turvallisuus ja asioiden korjaaminen, kun ne rikkoutuvat? Ja mitä tapahtuu, kun alustan tarjoajat lopettavat sen tukemisen tai veloittavat sitä paljon enemmän? Isännöidyt alustat käsittelevät tällaisia ​​asioita, ja hinnat ovat erittäin kohtuulliset.

Suosittelen isännöityjä alustoja, koska niissä on runsaasti SEO-ominaisuuksia, integrointi hakukoneiden työkaluihin, analysointityökaluja, tuotesyötteitä / ostosmoottoreita, tuotekatsausalustoja, ristikkäin / myynti-vaihtoehtoja, integrointi parempiin palveluihin, kuten sivustohaun tarjoajiin, ostoskoriin luopumisviestejä, automatisoidut viestit, takaisin varastoilmoituksissa, Amazon-integraatio, chat-palveluntarjoajat, pääsy uusimpiin markkinointimahdollisuuksiin ja paljon muuta.

Pohjimmiltaan voit ansaita rahaa paljon nopeammin ilman kaikkia hosting-huolia. Kaikki isännöidyt verkkokaupan alustat eivät ole hienoja, joten suosittelen Shopifea, 3dCartia ja BigCommercea. Verkkokaupan alustojen kultastandardi on kuitenkin Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin on Radiatorin perustaja ja johtava suunnittelija / kehittäjä.

Tullessani yritystaustalta, jolla on kokemusta useimmista tärkeimmistä alustoista, minut vedettiin Shopifyen varhaisessa vaiheessa perustaessani Radiatoria.

Suunnittelijana Shopify on unelma työskennellä yhdessä. Heidän nestemäinen houkutteleva kieli on intuitiivinen ja suhteellisen helppo oppia. Voit ottaa melkein minkä tahansa suunnittelun ja ominaisuusjoukon käyttöön ja toteuttaa sen erittäin selvästi tavalla, joka on erittäin luettavissa ja ylläpidettävissä ajan myötä. Verrattuna muihin alustoihin, Shopify on tässä voittaja suunnittelijoille.

Kehittäjänä hyvin Shopify on koonnut kauniin ekosysteemin. Ja koska Shopify on Saas, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia palvelimien ylläpidosta, liikenteen piikkien, tietoturvahaavojen käsittelystä tai päivitysten / korjaustiedostojen asettamisesta..

Tärkeintä on heidän sovellusliittymänsä. Suunnittelussa ne pitävät järjestelmänvalvojan ydintoiminnot puhtaina ja helposti saatavilla, mutta antavat kehittäjille mahdollisuuden laajentaa sitä jollakin epätavallisella ja luovalla tavalla.

Todistus tästä on heidän sovelluskauppaansa, jonka avulla sovelluskehittäjät voivat laajentaa Shopifen toiminnallisuutta sovelluksilla;

Voit kirjoittaa omia tai valita satojen yhden napsautuksen asennusten joukosta heidän sovelluskaupastaan. Todiste tästä menestyksestä voidaan nähdä lukuisissa yritysratkaisuissa, jotka ovat investoineet Shopify-integrointeihin.

Päivittäisiin toimintoihin – kaikkia työntekijöitä ei tarvitse kouluttaa. Kun kyse on tilauksista, tuotteiden lisäämisestä, sivuston päivittämisestä… hyvin rakennettu ja konfiguroitu Shopify-myymälä voi hoitaa kaiken.

Ja mitä taustakuvissa on – se on yksi kauneimmista ja toiminnallisimmista mitä olen koskaan nähnyt.

Ja mikä parasta, se paranee jatkuvasti joka päivä. Voit myydä Shopify-tuotteita WordPress-sivustossasi. Myy suoraan Facebookissa, Pinterestissä ja Twitterissä yhdellä napsautuksella.

Integroi kaikkiin tärkeimpiin maksuväylään. Apple Pay julkaisee tänä syksynä yhdellä painalluksella tilauksia. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti. Laitoimme kaikki munamme Shopify-koriin, emmekä voineet olla onnellisempia.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy on Spring Web Solutions -yrityksen tekninen johtaja.

Shopify on ylivoimaisesti suosituin verkkokauppaalusta.

Tärkeimmät syyt:

 • Hyvin yksinkertainen CMS (asiakkaamme rakastavat järjestelmänvalvojan käyttöliittymän käyttöä tilauksien ja tuotteiden hallitsemiseksi)
 • Erittäin helppo mukauttaa (kehittäjien näkökulmasta)
 • Paljon mahtavia sovelluksia / moduuleja, joista voit valita yksinkertaisen laajennuksen
 • Erittäin nopea aloittaa – Voit kirjaimellisesti nousta ja ajaa yhdyskäytävän avulla ja aloittaa kaupan parin tunnin sisällä.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “korkeus =” 150 “leveys =” 150 “/></p><p>~ Ben on Diffin toimitusjohtaja ja perustaja. Hän johtaa 25 ohjelmistokehittäjän ja insinöörin tiimiä, joka on keskittynyt räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen Shopify-asiakkaille vuodesta 2010.</p><p>Shopify on suositeltava verkkokaupan alustamme muutamista syistä.</p><p>Ensinnäkin sen teemamoottori on tyylikkäin, jonka kanssa olemme työskennelleet kaikissa SAAS-alustoissa.</p><p>He ovat myös tehneet hienoa työtä sovellusliittymänsä avulla, jonka avulla voimme täydentää sekä sovelluksen etu- että takaosassa olevia toimintoja..</p><p>Tärkeintä on, että asiakkaamme rakastavat sitä!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “korkeus =” 150 “leveys =” 150 “/></p><p>~ Kyle on yrittäjä ja kehittäjä. Hän on kymmenien verkkokauppojen luoja. Hänen yrityksensä Trend Tape tarjoaa osakemarkkina-analyysin kauppiaille.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Haluatko tietää mitä menestyvillä ohjelmoijilla ja yrittäjillä on yhteistä??</p><p>On olemassa yksi ydinperiaate, joka yhdistää molemmat. Se tulee kolmella kirjaimella:</p><p><strong>KUIVA. Älä toista itseäsi. Kun olet ratkaissut ongelman kerran, käytä tätä ratkaisua ikuisesti.</strong></p><p>Ennen Shopififia jokaisella kerralla, kun halusit rakentaa verkkokauppasivuston, piti koota alusta. Siellä oli niin paljon pikku “TODO” hoitaa. Pienet yksityiskohdat, jotka eivät olleet yhteydessä yrityksen ydinkonseptiin.</p><p>Asiat kuten isännöinti, sivustosuunnittelu, nopeustesti, kehyksen asentaminen ja loputtomat mukautukset saadaksesi sen toimimaan oikein. Oli muitakin ratkaisuja, mutta toteuttaminen kehittäjille oli kallista ja haastavaa.</p><p>Onneksi Shopififella on loistava sovellusliittymä, jonka avulla kehittäjät voivat automatisoida koko kaupan luomisprosessin virtuaalisesti.</p><p>Nyt suosionsa takia olet varma myös ohjelmoijayhteisön pitkäaikaisesta tuesta. Sinun ei tarvitse huolehtia jalokiviesi ja pakettiesi vanhenemisesta.</p><p>Mitä Shopify on tehnyt verkkokauppaliikenteelle, on se, mitä Google teki haulle. He ovat luoneet huomattavasti ylivoimaisen tuotteen ja ottaneet markkinoille. Olet varma turvallisuudesta ja skaalautuvuudesta.</p><p>Lisäksi kun sinulla on idea tuotteesta, voit suorittaa skriptin, jonka avulla voit soittaa Shopify-sovellusliittymälle. Voila! Sinulla on toimiva myymälä, joka skaalautuu kuuhun ja taaksepäin.</p><p>Tällä tavalla voit laittaa kaikki ponnistelut markkinointiin ja myyntiin ja ansaita rahaa.</p><p>Shopify tuo kehittäjät liiketoimintaan.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell on sarjayritysyrittäjä, jolla on 6 vuoden kokemus rahoitusblogista. Hän myös blogeja Russ Lobo, hänen henkilökohtainen sivusto, jossa hän jakaa niche tapaustutkimuksia.

Kokemukseni mukaan aloittelijoille paras alusta on Shopify. Shopify antaa sinulle kuukausimaksumallin, ja se on erittäin skaalautuva. Siinä on erittäin hyvä teemavarasto, joka auttaa keskittymään tuotteeseen sen sijaan, että tuhlaa aikaa suunnittelulle.

Helppojen teemojen ja mallien lisäksi Shopify-alustalla on myös hyvä joukko kehittäjiä, jotka voivat muokata teemaa vaatimuksiesi mukaan.

Alustana se on erittäin skaalautuva ja siihen mahtuu suuri määrä tuotteita. Yksi menestystarinoistani Shopififella on http://www.petitevigogne.com/.

Haittana on mielestäni se, että koska tuotteet ovat Shopify-palvelimella, sivuston nopeus on joskus yleensä hidas, etenkin suurten sivustojen kohdalla. Tämä aiheuttaa huonon käyttökokemuksen ja vaikuttaa myös hakukoneoptimointiin.

Mutta kaiken kaikkiaan Shopify on perustamisajan, helppokäyttöisyyden, SEO-optimoinnin ja skaalautuvuuden kannalta yksi helpoimmista alustoista rakentaa verkkokauppasivustosi..

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan on toimitusjohtaja ja perustaja sille, jota useimmat meistä viittaavat hellästi “DMG: ksi”. Kaikista hammasteollisuuden piireistä, jotka käsittelevät hammasmarkkinointia aiheena, Justin Morgan on hammasmarkkinoinnin kaveri, josta kaikki puhuvat.

Verkkokauppaalustan valinnan tulisi perustua siihen, mitkä ovat tavoitteesi ja millainen kauppias olet. Olen työskennellyt pienten äiti-pop-jälleenmyyjien (alle 2 miljoonaa dollaria vuodessa) kanssa, joilla on vähittäiskauppoja.

Yksi suurimmista huolenaiheista, joita minulla on verkkokaupan foorumeilla, on se, miten alusta integroituu asiakkaani vähittäismyyntipistejärjestelmään (POS). ShopKeep näyttää olevan yksi yksinkertaisimmista, helpoimmin asennettavista POS-järjestelmistä.

Tästä yhdestä syystä BigCommerce on houkutteleva, koska se integroituu hienosti ShopKeep-ohjelmaan. On kriittistä, että kiireiset vähittäiskaupan omistajat voivat löytää apua asiakaspalvelussa, ja olen löytänyt ShopKeepin pitämään hyvää huolta vähittäisasiakkaistani..

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay tuli markkinointimaailmaan web-suunnittelijana ja kehittäjänä. Hän toimii nyt SEO-asiantuntijana ja verkkokaupan asiantuntijana seoplus +: lle Ottawassa, Kanadassa.

Shopify on ehdottomasti johtava verkkokaupan ohjelmistoissa. Se on tarpeeksi yksinkertainen, jotta yritysomistajat voivat perustaa verkkokaupan, mutta riittävän monimutkainen, jotta kehittäjät ja markkinoinnin asiantuntijat voivat mukauttaa niitä. Lukemattomien sovellusliittymien ja sovellusintegraation avulla – Shopifesta on tullut suositellun verkkokaupan alusta.

Shopifessä on kaikki tarvittava verkkoyrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen. Hakukoneoptimoinnin perusteista aina uudelleenkohdistamisen monimutkaisuuteen – Shopifella on tarvittavat kyvyt kasvattaa verkkoliikennettä ja optimoida tuloksia.

Meillä on yhdistelmä sovelluksia (kuten Receiptful, Shopping Feed, Orange App ja Inventory Helper), jotta yritykset voivat pysyä liikkeellä ja laajentua. Nämä sovellukset antavat yrityksille mahdollisuuden pitää yhteyttä toistuviin asiakkaisiin, laajentaa toimintaansa muille verkkomarkkinoille, kuten Amazon ja Ebay, suorittaa täydellinen käyttäjätestaus, ja samalla seurata varastotietoja myynnin toteutumisen varmistamiseksi..

Näkemäni käyttäjäystävällisimmän käyttöliittymän ja ennennäkemättömän tuen avulla Shopify antaa markkinoijalle ja kehittäjälle mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa pitämällä yritysten omistajat silmällä helppolukuisten tietojen ja tilausten täyttämisen kanssa.

Tärkeää kojetaulua ja Shopify-takaosaa on helppo seurata ja ne toimittavat kaikki muuttujat, joita yrityksen omistajat haluavat nähdä kirjautuessaan verkkokauppaansa (liikenne, myynti, viittaukset jne.).

Tämä on valtava tekijä, kun suositellaan Shopifea potentiaalisille asiakkaille, koska he kaikki haluavat olla yhteydessä liiketoimintaan liittyviin mittareihin ja nähdä, milloin menestys tapahtuu ja mistä se tulee..

Muilla alustoilla, kuten Squarespace, WooCommerce ja Magento, kaikilla on rajoituksia. Olipa kyse seurannasta, hintapisteestä, yritysomistajien taustatoimintojen monimutkaisuudesta tai yleisestä käyttöliittymästä – olen törmännyt tietämättömyyteen kaikkien kolmen verkkosivuston suunnittelun / kehittämisen, SEO: n ja verkkokaupan kasvun alustan kanssa.

Juuri aikaisemmin tässä kuussa Shopify vahvisti, että heillä on nyt yli 300 000 kauppaa käyttämässä sen alustaa. Kasvu vahvistaa, että laajentuminen ja kasvu ovat avainasemassa.

Markkinoijana voin odottaa, että Shopify on pian yhtä vahva kuin Magento, mutta ylläpitää yksinkertaisia ​​toimintoja, joita sillä on nyt. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on jatkuvasti kasvavalle alustalle rajattomia – mikä tekee siitä sen, jota suosittelen kaikille asiakkaille.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock on kokenut sähköisen kaupankäynnin ideasta lanseeraukseen. Hän on johtanut verkkokauppojen etuja ja toimintaa, etsien jatkuvasti uusia mahdollisuuksia digitaalisen markkinoinnin tilassa.

Olen aloittanut kaikkien lavojen korkeudesta ja päättänyt, että se vain ei tee sitä meille, joten arvostan sitä, mitä Magento voi tehdä. Kaikkien aikojen suosikkialustani sähköiseksi kaupankäynniksi olisi kuitenkin pitänyt olla Shopify.

Shopifea tukeva vahva ja jatkuvasti kasvava yhteisö on mitätön monilla muilla alustoilla. Tämä vastaa hyvin sovelluskauppaa ja opetusohjelmien kiertämistä kehityksen kannalta. Shopififtiin on rakennettu monia hienoja ominaisuuksia, seuraavat estävät minua suosittelemasta toista.

Plug and play -teemat:

Shopifylla on helppo navigoida kehittäjän puolella, joka sopii hyvin WordPress-käyttöliittymään. Teemat voidaan muuttaa yhden sentin lisäyksellä, ja monia näkökohtia voidaan muuttaa niiden WYSIWYG-editoijien kautta. Pidä mielessä, vaikka HTML: ää ja CSS: ää voidaan kirjoittaa staattisten teema-asetusten säätämiseksi, tarvitset todennäköisesti kehittäjän apua, jos taitosi on aloittelija.

Tonnia tukevia sovelluksia:

Avoimen lähdekoodin ansiosta syntyy yksityisomistuksia. Ostoskori ostoskoriin, joka muutti yhden minun 5000 SKU -sivustosta, joissa työskentelin erittäin harvoin virheillä (huonoista arvosteluista huolimatta). Muut suositut sovellukset, kuten Sumome ja recomatic plug and play, aivan kuten WordPress-sivusto tekisi.

Vaikka Shopifen omalla “osta-painike” -sovelluksella on vasta alkuvaiheessa, sillä on valtava potentiaali. Dynaamisten auto-gen-skriptien avulla tämä sovellus muuttaa minkä tahansa ulkopuolisen sivuston uudeksi sivukauppaksi, jonka ulkokärryt vastaavat (Java-tiedot tarvittavat).

Petosuoja:

Tarjoamalla Shopify-maksuporttia myymälöiden omistajat saavat mahdollisuuden valvoa helposti vilpillistä toimintaa. Tämä on upea kaikille, jotka käsittelevät suuria tilauksia, jotka saattavat olla vilpillisten vieraiden kohteena. Keltaiset liput osoiteeroista ja useista yrityksistä, punaiset liput VPN: n ja varjoisasta ostohistoriasta. Kaiken kaikkiaan hieno työkalu säästääksesi tulosta.

Keltaiset liput osoiteeroista ja useista yrityksistä, punaiset liput VPN: n ja varjoisasta ostohistoriasta. Kaiken kaikkiaan hieno työkalu säästääksesi tulosta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, se on kanadalainen yritys! Ylpeänä kanadalaisena rakastan tukea alustaa, jossa olen syntynyt ja kasvanut.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin on ammattimainen freelance-kirjoittaja ja bloggaaja. Hän kirjoittaa blogissaan hakuista ja sosiaalisen median näkyvyydestä pienyritysten keskuudessa DigitalGYD.com.

Minulle suosikki verkkokauppaalusta on Shopify. Minulla on WordPressissä blogejani ja verkkosivujani, jotka ovat hienoja, mutta verkkokauppaan; Shopify on mitä valitsin.

Miksi valitsin Shopifyn?

Shopify on täydellinen hybridi WordPressin (paljon koodausta tarvitaan verkkokaupan perustamiseen) ja yksinkertaisten verkkokauppojen, kuten Wix.com (missä et voi skaalata pientä verkkokauppaa suurempiin yrityksiin).

Minulla on oikeastaan opas luodaksesi yksinkertaisen Wix-verkkokaupan, joka on täydellinen aloittelijoille. Mutta jos haluat täysimittaisen verkkokauppialustan, menen jotain Shopifyn kaltaiseen.

Shopify puolestaan ​​on helppoa, ei tarvitse muutamaa koodaustaitoa ja sitä voidaan skaalata paremmin kuin Wixin kaltaista alustaa.

Kaksi muuta syytä, miksi valitsin Shopifyn, olisivat seuraavat:

1. Taustaohjelman ohjauspaneeli: Siinä on kaikkea varastonhallinnasta tilauksenhallintaan yhden järjestelmän sisällä. Tämän ansiosta lintuperspektiivi on helppoa ja säästää vaivaa.

2. Sovellusten saatavuus: Jos olet koodaaja, voit integroida melkein minkä tahansa Shopifyn kanssa, mutta jos et ole koodaaja (kuten minä), nämä sovellukset säästävät paljon aikaa ja rahaa.

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umeria pidetään yhtenä kymmenestä suosituimmasta bloggaajasta Pakistanissa. Hän on rakentanut monia verkkokauppasivustoja asiakkaille.

Minulla on kokemusta joistakin online-tuotteita myyvistä asiakkaista, koska he haluavat automaattisen järjestelmän yrityksilleen. Tarjoan heille verkkosivustolla hienoja ominaisuuksia, ja heistä tulee onnellinen asiakas.

Internetissä on saatavana tuhansia verkkokauppaalustoja, teemoja ja skriptejä, ja monet niistä ovat vapaasti käytettäviä upeiden ominaisuuksien avulla. On vaikea sanoa, että Shopify on kuningas.

Joo! Mutta minun on sanottava täällä. Koska tämä ohjelmisto tai voit sanoa alustoilla, antaa minulle helpon tehdä asiat oikealla tavalla. Ja usko minua, he ovat kuningas 100 000 tallentaa virtaa.

Rakastan Shopify-ominaisuuksia:

1. Voimme helposti perustaa sosiaalisen median kaupan Facebookiin
2. Kokeiluvaihtoehto, jotta kuka tahansa voi kokeilla sen ominaisuuksia varmistaakseen sen sopivuuden
3. Kaupan laajennukset (ilmainen ja maksettu)
4. Meidän ei tarvitse maksaa tapahtumista, ja voit ladata rajattomasti
kohteita myytävänä
5. Helppo asentaa pienyritysten omistajille ja aloittelijoille

Shopifyssa on monia muita ominaisuuksia.

Lopuksi haluaisin sanoa, että Shopify on all-in-one-verkkokauppaalusta.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell, WooCommerce-kehitykseen erikoistuneen Internet-yrityksen Saucal perustaja ja toimitusjohtaja. Hän aloitti verkkosivustojen rakentamisen vielä ala-asteella ja esitteli työnsä ensin kansallisesti 14-vuotiaana Kanadan televisio-ohjelman suoran lähetyksen aikana.

WooCommerce

 • Avoin lähdekoodi
 • Rakennettu WordPressille

Saucalissa kaikki verkkokauppasivustomme on rakennettu käyttämällä WooCommercea. Miksi? Ensinnäkin uskomme avoimen lähdekoodin tekniikkaan. Vielä tärkeämpää on, että uskomme kykyyn muokata ja omistaa koodiamme.

Tästä syystä olemme poissa suljetuista ratkaisuista, jotka voivat jättää meidät rajoittuneiksi perusominaisuuksiin ja kokoonpanoihin tai olla suljettuina ilman lupaamme. Avoimen lähdekoodin ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot on Iso-Britanniassa toimiva verkkokaupan ja WordPress-asiantuntija. Hän on myös YoGrow joka tarjoaa yksinkertaisen verkkokaupan analytiikan myymälöille, jotka haluavat kasvaa.

Hevoset kursseille! Mikä verkkokauppaalusta sopii sinulle, riippuu vaatimuksistasi. Sitä vastoin säännöllisimmin suositeltu alustamme on WooCommerce, koska se on joustavin.

WooCommerce-asennuksen räätälöityjen teemojen ja toimintojen kehittäminen on huomattavasti helpompaa. Jos olet vain upottamassa varpaasi verkkokaupan maailmaan, saatat mieluummin isännöidä ratkaisua, jossa kaikki toimii ilman pakkausta.

Kun olet vakiintunut ja määrittänyt yrityksellesi erityiset vaatimukset, tarvitset muokattavamman ratkaisun.

WooCommerce on ihanteellinen vaihtoehto, ja koska se on rakennettu suoraan WordPressiin, on olemassa monia WordPress-integrointeja, joista voit myös hyötyä.

WooCommerce ja WordPress ovat molemmat avoimen lähdekoodin tuotteita, ja sillä on myös etuja. On harhaanjohtavaa rinnastaa tämä ilmaiseksi. Itse asiassa on kalliimpaa palkata suunnittelijoita, kehittäjiä, konsultteja ja vastaavia hyödyntämään tätä ohjelmistoa.

Tärkein etu on yhteisö, joka on kehittynyt WooCommarkin kanssa. On elinvoimainen laajennusten ja teemojen markkinapaikka, jota voit käyttää. Kehittäjät ovat yhä tutustumassa Woo: n sisään- ja ulospäin.

Läpinäkyvyys varmistaa, että turvallisuus on tiukkaa ja parhaita käytäntöjä noudatetaan. WooCommerce, WordPress ja niihin liittyvät laajennukset ovat jatkuvassa kehityksessä. Päivitykset ovat säännöllisiä.

Tämä tarkoittaa sitä, että joudut varaamaan resurssin päivitysten hallitsemiseksi, mutta tarkoitat myös vahvempaa myymälää, jolla voit harjoittaa online-yritystäsi.

Jos siirrät nykyisen isännöidyn järjestelmän rajoituksia tai tunnet ehkä yrityksesi alustan liian paisuneeksi tarpeitasi varten, suosittelemme tutustumaan WooCommerce-palveluun. Se ei ole halvin tai yksinkertaisin, mutta on turvallinen alusta, jolla rakennat yrityksesi.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus on tanskalainen markkinointiasiantuntija, joka asuu Ruotsissa. Verkkokehityksen ja verkkomarkkinoinnin lisäksi Magnus tuottaa video- ja audiosisältöä ja auttaa asiakastaan ​​myymään tietonsa verkossa.

Minulla on suosikki verkkokauppaalusta, mutta se ei sovi kaikille. Kyse on tarpeista ja kompromissivalmista. Joillekin kaupoille avaimet käteen -verkkokaupparatkaisu, kuten Tictail.com tai Shopify on ehdottomasti paras valinta – muille tarvitaan monimutkainen, räätälöity asennus monen varaston varastonhallinnalla jne.

Olen huomannut, että WordPressin vahvuuden ja WooCommercen joustavuuden yhdistelmä sopii usein parhaiten asiakkaideni tarpeisiin. Teen harvoin suuria asennuksia, joiden on käsiteltävä tuhansia tuotteita ja tilauksia päivittäin, mutta enemmän sisältöä ohjaavat sivustot, joilla on ostosmahdollisuuksia. WooCommerce näyttää pitävän yllä näitä projekteja – ja kun asiakasni pyytää erityisiä toimintoja, voin julistaa, että siihen on varmasti plugin.

WordPress + Woocommerce on CMS, jonka päällä on kauppa, kun taas Magento, PrestaShop jne. Ovat kauppoja, joiden päällä on CMS. Jos sinulla on verkkokauppa, jolla on paljon sisältöä ja rajoitettu määrä tuotteita, W + W-yhdistelmä on ihanteellinen.

WooCommerce antaa minun luoda kauppoja, jotka myyvät yhdistelmää fyysisiä tuotteita, digitaalisia latauksia, jäsenyyksiä sivuston suljetulle alueelle ja pääsy kursseille, kaikilla vähän tai ei lainkaan räätälöityjä koodauksia.

Tämä tekee ratkaisusta halvan asiakkaalle ja voimme keskittyä sisällön luomiseen sen sijaan, että hahmottaisimme kuinka yhdistää eri alustoja tekemättä ostokokemuksesta kärsimystä..

Voin tehdä tytäryhtiökauppoja bloggaajien kanssa siellä, WordPress-käyttöliittymän sisällä, ja myynnin seuraaminen Analyticsilla tai vastaavilla järjestelmillä on helppoa. Voi, ja SEO-palvelut eivät ole mitenkään muista näkemistäni järjestelmistä, jos asetat sen kirjan jälkeen.

WordPressin ja Woocommercen vahvuus on myös heidän heikkoutensa: Hakkerit voivat vapaasti analysoida avoimen lähdekoodin, ja hakkeroitujen ja haittaohjelmiin ja roskapostiksi injektoitujen WordPress-sivustojen määrä on peloissaan.

Sinun on todella pidettävä WordPress-sivustosi suojattuna ja ajan tasalla koko ajan!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve on rakentanut ja markkinoinut menestyviä verkkosivustoja vuodesta 1997. Hänellä on syvä reaalimaailman kokemus, joka johtaa villisti erilaisia ​​yrityksiä, jotka antavat hänelle laajan näkemyksen siitä, mitä yrityksen on oltava menestyksekäs verkossa.

Verkkokaupan ratkaisujen suhteen olen suuri fani siitä, että se riippuu.

Vuosien varrella olemme rakentaneet kaiken yksittäisistä tuotesivustoista PayPal Buy Now -painikkeella täysin räätälöityyn valssattuun ostosratkaisuun asiakkaalle, jonka kansainväliset asiakkaat myyvät niin pieniä tuotteita kuin muovipilli täyteen konttiin, jota rahtikuljetukset toimittavat ulkomaille..

Siellä on paljon elinkelpoisia ratkaisuja, ja jokaisella on plussaan ja miinukseensa. Minulla on kuitenkin muutamia “mennä” -ratkaisuja, jotka näyttävät sopivan suurimpaan osaan tarpeita.

WooCommerceista on tullut loistava ratkaisu pienempiin kauppoihin ja sivustoihin, joita asiakas ei välttämättä päivitä kovin usein.

Se sekoittuu saumattomasti WordPressiin, joten se ei tarjoa heille uutta oppimiskäyrää ja sillä on kaikki tärkeät ominaisuudet, jotka haluan nähdä yksinkertaisessa myymälässä. Se perustetaan nopeasti, ja meillä on tarvittaessa kauppa, joka avataan tunneissa.

Suurempien myymälöiden ja testisivustojeni suhteen luulen yleensä OpenCartiin. Jälleen kerran, se on erittäin yksinkertainen asennus, ja voimme saada sivuston kehyksen paikoilleen muutamassa tunnissa ja siirtyä alle viikossa myydyn tuotteen mukaan.

OpenCartilla on laaja tukiyhteisö, jossa on lähes yhtä monta lisäosaa kuin WordPressissä, joten sitä voidaan mukauttaa helposti mihin tahansa tarpeeseen. Lisäksi, jos puuttuu ominaisuus, jota tarvitsemme, on joukko kehittäjiä, jotka haluavat rakentaa tämän ominaisuuden vain muutamalla dollarilla.

Iso asia on, että se toimii vain lokerosta muutaman järjestelmänvalvojan asetuksen jälkeen. Jos pystyt elämään oletusteeman kanssa, sinulla voi olla toimiva myymälä, jossa PayPal-prosessointi tapahtuu alle päivässä, mutta voit myös viedä sen toiseen suuntaan täysin varustelluille ostoskokemuksille..

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac on yrittäjä ja erittäin tytäryhtiö, jolla on lähes 20 vuoden kokemus verkkomarkkinointitilasta.

Vuosien mittaan minulla on ollut tilaisuus työskennellä useiden verkkokauppapaikkojen kanssa. Yahoo-ostoskorin varhaisista päivistä yksinkertaisiin yhden sivun tilausratkaisuihin, jotka on tehty verkkomarkkinoijille.

Omasta henkilökohtaisesta mielestäni haluaisin, että asennukseni on mahdollisimman yksinkertaista, ja tarjoaa samalla myös mahdollisuuden seurata kaikkia sivustoni liikenteen, tilausten ja tulosten kulmia.

Jotta tämä tapahtuisi, vaihtoehtoni olisi todennäköisesti mennä kalliiden all-in-one-ratkaisujen tai WordPress-pohjaisten ratkaisujen, kuten WooCommerce, kanssa.

Koska olen valtava WordPress-fani ja pidän mukautusvaihtoehdoista, vaikka minulla on myös mahdollisuus muodostaa yhteys sellaisiin maksuprosessoreihin, kuten Amazon, Stripe ja Paypal, haluan pysyä WooCommerce-palvelun valitsemana sähköisen kaupankäynnin alustana.

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil on luonut ja markkinoinut verkkosivustoja vuodesta 2009. Hän on digitaalisen markkinoinnin viraston Only Way Online perustaja, joka on erikoistunut verkkosivustojen liikenteen ja online-myynnin lisäämiseen. Neil tarjoaa myös SEO-valmennusta pienemmille yrityksille ”Tuotemerkki löytyy”.

Verkkokauppa kädet alas!

Noin neljä vuotta sitten vaimoni ja minä halusimme avata ylellisen lahjakaupan verkossa ja suoritimme vähintään kuukauden tutkimuksen. Päätimme valita Woocommerce seuraavista syistä:

 • WordPress on hieno – se on yksinkertainen, tiivis, voit luoda kauniita sivustoja, ja sisällönhallintajärjestelmä on hieno SEO- ja sisältömarkkinointiin. Olen käyttänyt WordPressiä vuosia, joten kun sain selville, että voin tehdä sen kanssa verkkokauppasivuston, se oli melkein tyhjä..
 • Halpa – Sinun ei tarvitse ostaa pahoja, kalliita ohjelmistoja, sen sijaan valita teema, asentaa WordPress ja Woocommerce, yhdistää se maksuyhdyskäytävään ja sinulla on hyvä mennä. Ok, luultavasti ei ole niin yksinkertaista, mutta saat ytimen, oikein. Koska se on itse isännöity, siitä ei myöskään ole jatkuvia kuukausimaksuja. Maksa kerran ja unohda.
 • Pääsy kehittäjille – Et koskaan yritä löytää WordPress-kehittäjää, mikä auttaa pitämään Woocommerce-sivuston tulohinnan kohtuullisena muihin alustoihin verrattuna. Työskentelen tällä hetkellä asiakkaan kanssa, joka vietti tuhansia puntia uudelle sivustolle, joka on kehitetty heidän markkinointivirastonsa perustamalle alustalle. Tämä tarkoittaa, että jokainen muutos, jonka he haluavat tehdä sivustolle, on huomattava kustannus ja laadittu prosessi. Asiakas on tuntenut olevansa rajoitettu, ja se on yksi iso syy valita WordPress-kaltainen alusta, johon kaikilla on pääsy.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin rakastaa pohtimaan Affiliate-markkinointia, tutkia mahdollisia tapoja luoda passiivisia tuloja verkossa ja jakaa tietonsa samanhenkisen yhteisön kanssa. Hän johtaa myös SEO ulkoistamisyritystä ja tarjoaa palveluita monille SEO-virastoille maailmanlaajuisesti

Vastaus oikean verkkokauppaalustan valintaan riippuu todella tavoitteestasi ja kiinnostuksestasi. Kaikkien aikojen suosikki verkkokauppapaikkani on epäilemättä WordPress.

Sitä on pidetty alan standardina nyt ja kun sitä käytetään Woocommerce-maksettujen laajennusten kanssa, saat kaikki edistyneet ominaisuudet, jotka haluat nähdä ecom-verkkosivustollasi..

Paras osa WordPressistä on sen avoin lähdekoodi, ilmainen, sen CMS on erittäin helppo käyttää, SEO-ystävällinen ja ei paljon teknisiä taitoja vaaditaan asioiden hallintaan. Integroimalla Woocommerce muutamiin maksettuihin teemoihin, kuten Diviin, voi saada upean näköisen myymälän muutamassa tunnissa.

Meillä on monia suuria myymälöitä, joiden kanssa työskentelemme edelleen WordPressillä, ja ainoa syy heidän valintansa on alustan yksinkertaisuus lisätä myyntisuppiloja ja integrointi suosittuihin markkinointiympäristöihin.

Vinkki: Monissa maksutetuissa WordPress-teemoissa on nykyään 1 napsauttamalla esittelyominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan verkkokaupan, jolla on mahdollisuus mukauttaa yksityiskohdat tuoteryhmääsi yksinkertaisin tavoin..

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria on sarjayrittäjä ja Starligh MG: n perustaja, puolalainen digitaalinen tuotemerkkiyritys, joka omistaa ja ylläpitää kansainvälisiä verkkoalustoja kilpailukykyisillä alueilla.

Olen suuri WooCommerce-fani. Ensinnäkin: WooCommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin laajennus, jonka koodi on vapaasti kaikkien käytettävissä. Se tarkoittaa, että voit mukauttaa sitä haluamallasi tavalla tai jopa rakentaa oman laajennuksen.

Verkkokauppa on erittäin joustavaa ja helppokäyttöistä. Jopa ei-tekniikan käyttäjät voivat hallita sen noin viikossa. Syynä tähän on se, että Woocommerce on osa WordPressiä. Aikaisemmat käyttäjät voivat nauttia käyttäjäystävällisestä WordPress-käyttöliittymästä ja logiikasta.

Lisäksi se tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia WordPress-käyttäjille saatavilla olevia ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia ja teemoja. Puhuttuina maksettuihin Woocommerce-laajennuksiin, ne ovat edullisia ja yhteensopivia lähes kaikkien WordPress-verkkokaupan teemojen kanssa..

Vaikka WooCommerce on ilmainen, se ei tarkoita, että se ei olisi ammattimainen. WooCommerce -sovelluksella voit rakentaa kauniita kauppoja, joiden toiminnot ovat esimerkiksi kuponkikoodit, yksityiskohtainen tilausseuranta, toimitustila, varastoseuranta, verojen asettaminen, asiakastoiminnan työkalut ja paljon muuta.

Suuri yhteisö on toinen etu. Voit aina saada ilmaista tukea aina kun tarvitset sitä.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan on hakukoneoptimoijaan erikoistunut web-kehittäjä ja bloggaaja. Hän auttaa ihmisiä hallitsemaan läsnäoloaan sosiaalisen median markkinoinnilla ja hakukoneiden optimoinnilla.

Pidän WooCommerce-yrityksestä verkkokaupan yrityssivustoillani. Se antaa minulle valtavan edun joustavuudessa ja lisäosissa verrattuna muihin Ecom-ohjelmistotoimittajiin, kuten Magento tai Shopify.

Pidän WooCommerce-palvelusta jotain, että voin silti blogoida samalla sivustolla kuin kauppa. Voin puhua tuotteista ja voin henkilökohtaisesti taata niille sivustolla. Lisäksi saan valita minkä haluan teeman, joka toimii WC: n kanssa kaupan tekemiseen.

WC: n parasta on se, että se integroituu suoraan jo rakennettuun sivustoon ja toimii erittäin hyvin lukuisten laajennusten kanssa, jotka haluan lisätä sivustoon.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena rakastaa kirjoittamista ja lukemista trendi menetelmistä verkkomarkkinoinnissa. Hänen asiantuntemuksensa on luovan verkkosivuston ja Facebook-markkinoinnin suunnittelu.

Tavallisesti parhaasta verkkokauppaalustasta päätetään useilla parametreilla, kuten asiakasvaatimus, budjetti, toiminnan helppous jne. Ja Woocommerce sopii laskuun täydellisesti.

Verkkosuunnitteluyrityksemme on kehittänyt pari verkkokauppasivustoa suosituille alustoille, kuten Magento, OpenCart, Drupal ja Woocommerce.

Suosimme kuitenkin Woocommerce-palvelua asiakkaille, jotka takaavat enimmäkseen DIY-ratkaisuja, helppokäyttöisiä toimintoja ja kohtuuhintaisuutta. Woocommerce-sovelluksen avulla asiakkaat voivat helposti hallita ostoksia, sähköposteja, tuoteluetteloita, varastoja jne.

Magento ja muut avoimen lähdekoodin järjestelmät tarjoavat melkein samantyyppisiä toimintoja kuin Woocommerce. Mutta jotkut ominaisuudet vaativat asiantuntija-apua suorittamiseen. Eikä ole helppoa saada pätevää kehittäjää käsittelemään Magento-alustaa. Lisäksi ne ovat kalliimpia kuin Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil on Cre8ive Online -verkkosuunnittelija.

Verkkokaupan suosikki alustani on WooCommerce. Olen kokeillut muutamia erilaisia ​​vuosien varrella, mutta huomasin, että WooCommercea käyttävien ihmisten suuri määrä tarkoitti sitä, että apua voi aina löytää.

Jos sain tietyn mukauttamista koskevan pyynnön, olen aina voinut löytää liitännäisen, joka auttaa saavuttamaan käyttäjän tavoitteet. Siellä on paljon kehittäjiä, jotka tekevät hämmästyttäviä lisäosia WooCommercelle.

Olen myös havainnut, että WooCommerce toimii hyvin monenlaisten teemojen kanssa, mikä tarkoittaa, että hyvännäköiset sivustot ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Kehittäjäohjelmat tarjoavat loputtomia lisäosia, ja vaikka ne ovat kalliita, ne toimivat virheetömästi.

Mihail Khorev

Mihail Khorev

~ Mikhail on SEO-asiantuntija. Hänellä on yli 8 vuoden kokemus pienten ja keskisuurten yritysten verkkosuunnittelusta ja digitaalisesta markkinoinnista.

Markkinoilla on niin paljon verkkokaupan ratkaisuja, mutta parin viime vuoden aikana olen mieluummin käyttänyt WooCommercea kaikille asiakkailleni ja projekteilleni.

Suurin osa pienistä ja keskisuurista yrityksistä tarvitsee edullisen, yksinkertaisen ja muokattavan alustan, joka voi auttaa yrityksiä myymään 10–1000 tuotetta, ja WooCommerce on paras valinta siihen..

Kehittäjän kannalta se on avoimen lähdekoodin laajennus, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi pääsy lähdekoodiin ja voit muokata sitä haluamallasi tavalla. Suurin saatavissa olevien lisäosien ja laajennusten kirjasto voi auttaa sinua määrittämään minkä tahansa maksuyhdyskäytävän ja lähetystoimittajan muutamassa minuutissa.

Koko asennus voi viedä muutaman tunnin päivien sijasta – kriittinen, kun asiakkaalla on tiukat määräajat tavata. Puhumattakaan hämmästyttävistä ja ammattimaisista ThemeForest-malleista, jotka tekevät verkkokaupasta upean kaikilla laitteilla, parantavat muuntoprosenttia ja luovat positiivisen tuotekuvan.

Muut alustat eivät vain tarjoa tätä räätälöinnin ja käytettävyyden tasoa, ja jouduin aikaisemmin viettämään tunteja koodin korjaamiseen ja päivittämiseen muissa verkkokaupan alustoissa (PrestaShop ja OpenCart), koska jotkut liittimet ja laajennukset olivat vanhentuneita tai eivät olla olemassa.

Yhteenvetona ehdotan aina WooCommercea, koska:

 • Täydellinen pienille / keskisuurille verkkokaupoille
 • Halvin aloituskustannus
 • Nopea käyttöönottoaika
 • Täysi pääsy koodiin ja tietokantaan
 • Suurin lisäosien kirjasto
 • Mobiili- ja SEO valmiina
 • Kohtalaiset isännöintivaatimukset (jaettu hosting)
 • Alhaiset ylläpitokustannukset
 • Suurin käyttäjien ja kehittäjien yhteisö (vastausten löytämiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi)
 • On myös paljon edullisempaa ja helpompaa löytää WordPress / WooCommerce -kehittäjä, jos asiakas päättää palkata sisäisen kehittäjän.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikhilla on noin 6 vuoden kokemus verkkosivustojen kehittämisestä. Hän kehittää verkkosivustoja WordPressin kanssa yli 4 vuoden ajan.

Lempiohjelmistoni on WooCommerce, koska voimme luoda verkkosivustomme nopeasti käytettävissä olevilla lisäosilla ja laajennuksilla.

Tärkeintä on, että se on ilmainen.

Yhden luomani verkkokaupan verkkosivustot mukautetun kumileiman myyntiin kesti vain 3 päivää.

Ban Markus

Ban Markus

Verkkokaupan suosikki alustani on WooCommerce. Rakastan WooComercen käyttöä paitsi siksi, että se on aloittelijaystävällinen, myös koska sen asentaminen on helppoa ja ilmaista.

Se näyttää pelottavalta, kun huomasit, kuinka monta laajennusta sinun on ostettava / hankittava, jotta se toimii oikein, mutta sijoitetun pääoman tuottoprosentti on paljon parempi kuin muiden alustojen, jotka tarjoavat sinulle kaikki komission asetukset ja toiminnot.

Se näyttää pelottavalta, kun huomasit, kuinka monta laajennusta sinun on ostettava / hankittava, jotta se toimii oikein, mutta sijoitetun pääoman tuottoprosentti on paljon parempi kuin muiden alustojen, jotka tarjoavat sinulle kaikki komission asetukset ja toiminnot.

Nämä alustat eivät vain leikkaa palaa eduistaan, vaan ne saavat sinut elämään heidän sääntöjensä mukaisesti. Kyllä, on totta, että ne tekevät siitä näyttävän helpoalta ja halvalla, mutta pitkällä tähtäimellä itse tekeminen WooCommerce-sovelluksella on tyydyttävämpää.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito on Manilassa toimiva linkkirakennuksen strategia ja Aasiassa sijaitsevan linkkien rakennusyrityksen SharpRocket toimitusjohtaja ja perustaja, joka tarjoaa valkoisten hattujen linkkien rakennuspalveluita SEO-virastoille, verkkokaupan yritysomistajille ja isoille yrityksille englanninkielisissä maissa..

Yksi suosikki verkkokauppamallejani, erityisesti WordPress-sivustoille, on WooCommerce. Muutamia ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä startup-omistajille tänään, ovat:

 • Tuotteet voidaan helposti luokitella myyntihinnoilla ja muilla riippumattomilla ominaisuuksilla. Sillä on valtava joustavuus myydä fyysistä tai jopa virtuaalisesti ladattavaa tuotetta.
 • Käyttäjäystävällinen WordPress-käyttöliittymä. Tämä voi auttaa sinua rakentamaan verkkokaupan ilman sekaannusta, joten voit keskittyä enemmän ajastasi luomaan loistavia aloitussivuja.
 • Sisäänrakennettu analysointijärjestelmä, joka pitää tilastosi kristallinkirkkaana.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj on verkkokaupan harrastaja, joka johtaa omaa eCom-yritystään.

Verkkokaupan suosikki verkkoalustani on WooCommerce. Syy, miksi valitsin WooCommerce, on, että sen asentaminen on erittäin helppoa ja käyttäjäystävällistä verrattuna muihin alustaani.

Se on myös erittäin joustava, ja voit luoda räätälöityjä ratkaisuja erittäin helposti. Toinen WooCommerce -palvelun etu on erittäin suuri määrä ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia.

Suurimman osan kaupan aloittamiseen tarvittavista mukautuksista voi tehdä plugineilla, jotka auttavat sinua käynnistämään nopeammin ja keskittymään enemmän myynnin tuottamiseen sen sijaan, että huolivat tekniikasta.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin on monipalkittu yrittäjä, bloggaaja, tytäryhtiömarkkinoija ja puhuja, joka opettaa rakentamaan kannattavia niche-sivustoja.

Suosittelen WooCommercea.

Se on erittäin joustava Saat paljon joustavuutta, kun kyse on ominaisuuksista, räätälöinnistä ja asioiden toisesta teknisestä puolelta. Voit käyttää WooCommerce-alustaa myymään fyysisiä, ladattavia, jäsentuotteita tai jopa tytäryhtiö- tai kolmannen osapuolen kauppiaspohjaisia ​​tuotteita..

Helppo integrointi olemassa olevaan verkkosivustoon, blogeihin WordPress tarjoaa tällä hetkellä yli 25,4% kaikista verkkosivustoista ja vastaa yli 76,5 miljoonaan blogiin!

Rakastan WooCommercea, se perustuu WordPressiin, ja voit helposti integroida verkkokaupan alustan / digitaalisen myyntialustan olemassa olevaan sivustoosi. Bloggaajat voivat helposti integroida verkkokaupan blogiinsa ja aloittaa myynnin verkossa.

Satoja laajennuksia

Vaatimus kaikille on melkein ainutlaatuinen, ja tarvitset laajennuksia täyttääksesi omasi. Rakastan WooCommercea, sillä on satoja laajennuksia. Suurin osa heistä on ilmaisia.

Muut WooCommerce-ominaisuudet, jotka saivat minut valitsemaan sen

• Laaja valikoima ilmaisia ​​ja premium-malleja
• Olemassa oleva WordPress-käyttöliittymä
• Ilmaiset, ei kertaluonteisia / kuukausimaksuja

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley on Mad Lemmingsin perustaja, yritys, joka auttaa yrittäjiä ja pienyrityksiä saamaan lisää asiakkaita verkkosivustonsa kautta

Minun e-kaupankäynnin foorumi asiakkailleni on Woocommerce. Miksi? Koska se on erittäin yksinkertainen käyttökehys ja perustuu WordPressiin, joka antaa sinulle niin paljon joustavuutta ja hallintaa.

Woocommerce sisältää kaikki perusasiat, joita tarvitset verkkokaupan perustamiseen tuotesivuilta (erilaisilla asetteluilla WordPress-teemojen kautta), lähetyskulut, verot, hinnoittelu, maksuyhdyskäytävät, varastot ja lokalisointi.

Paitsi, että saat myös kaikki WordPressin toiminnot, kuten sivut, viestit ja kiinteän SEO: n, pluginien, kuten Yoast tai All in One SEO, avulla. Se on melkein liian helppoa!

Tietenkin, jos sinulla on massiivinen ja monimutkainen verkkokauppasivusto, niin Woocommerce & WordPress ei ehkä (lopulta) tyydytä kaikkia tarpeitasi, mutta useimmille verkkokaupoille se on yksi helpoimmista ja parhaista tavoista.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron on tytäryhtiömarkkinoinnin asiantuntija. Hän opettaa lukijoilleen, kuinka löytää oma markkinarako, perustaa sivusto ja kuinka kasvattaa liikennettä.

Olen aina käyttänyt WooCommerce-alustaa sen helppokäyttöisyyden ja alustan asetusten vuoksi. Woo Commerce toimii useimmissa teemoissa ja upottaa hyvin.

Jos olet aloittelija ja et ole kiinnostunut koodin kirjoittamisesta, niin woo-kauppa on oikea tapa. Tiedän, että on muitakin, mutta helppokäyttöisyys ja integrointi ovat keskeisiä tekijöitä liiketoiminnassani.

Yrityksesi on oltava vahvaa ja sinun on opittava yleisösi. Kun analytiikka sisältyy tähän laajennukseen tai onko se sisäänrakennettu teemaasi, se voi tehdä kaiken muutoksen maailmassa konservoinnin ja yrityksen suhteen..

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie on kokopäiväinen Internet-markkinoija, joka on työskennellyt kotoa jo joitakin vuosia. Hän ylläpitää useita niche- / viranomaisverkkosivustoja ja muutamaa verkkokauppaa.

Verkkokaupan suosikki alustani on WooCommerce. Se on suosituin verkkokaupparatkaisu, jota käyttää 39% verkkokauppojen sivustoista.

Se on ilmainen laajennus, jonka voit asentaa WordPressiin, mikä tarkoittaa, että se ajaa omaa palvelinta. Jos tarvitset lisäominaisuuksia, voit lisätä niitä tarvittaessa. Nämä pidennykset maksetaan, mutta ne ovat sen arvoisia.

Koska verkkokaupallesi sopivan verkkokauppaalustan valitseminen on tärkeä liiketoimintavaihe, sinun on valittava paras: mene WooCommerce-palveluun.

Ryan BeMiller

~ Ryanilla on Shopping Signals -niminen verkkosivusto, jonka tarkoituksena on auttaa online-kauppiaita mainostamaan sivustojaan ja houkuttelemaan enemmän yrityksiä verkkomarkkinoinnin kautta.

Haluaisin ensin huomauttaa tästä uskomuksellani, että sähköisen kaupankäynnin alustan valitseminen on yksi vähiten tärkeistä vaihtoehdoista uudelle pienelle sähköisen kaupan verkkosivustolle..

Ymmärrän, että monet eivät ole samaa mieltä siitä lausunnosta, mutta mielestäni se on kuin numero viisi tärkeysjärjestyksessä, kun kyse on asioista, joihin sinun tulisi keskittyä.

Varmista, että kaikki tuotteet, yleisö, viestit ja tarjoukset on valittu ensin, ja valitse sitten verkkokaupan alusta, josta olet tyytyväinen.

Tästä huolimatta minulla on taipumus nojata kohti WooCommercea. Markkinoijana ja kehittäjänä sydämessäni rakastan joustavuutta, koska pystyn todella mukauttamaan asioita ja päästämään konepellin alle. WooCommerce sallii tämän joustavuuden.

Arvostan myös sitä tosiasiaa, että mitä saat ilmaiseksi WooCommerce-palvelusta, on täysin kykenevä ja monipuolinen. Voit käyttää kunnollista verkkokauppasivustoa ilmaisella, ilmaisella alustalla.

Lisäksi, jos haluat kohentaa asioita ja tehdä mukautuksia, on koko kehittäjäyhteisö, joka tarjoaa ilmaisia ​​ja maksettuja lisäosia.

WooCommerce on myös erittäin helppo ja suoraviivainen toteuttaa ja hallita. Minusta käyttöliittymä on ystävällistä ja itsestään selvää, jopa ei-teknisille ihmisille. Useilla ihmisillä, joille olen sen toteuttanut, on hyvin vähän teknistä kykyä, mutta he pystyvät täysin hallitsemaan kauppaa yksin.

Siellä voi olla vieläkin helpompi vaihtoehto, kuten esimerkiksi Shopify. Ne eivät kuitenkaan välttämättä ole yhtä edullisia, ja ovat tyypillisesti paljon vähemmän muokattavissa.

Joten minulle ilmaiseksi saamasi arvon lisäksi käyttömukavuus ja mukautettavuus tekevät WooCommerceista todella vahvan valinnan.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan on yrittäjä ja digitaalinen markkinoija, joka auttaa yritysomistajia, ammattilaisia, freelancereita ja yrittäjiä saamaan lisää viittauksia ja myymään enemmän tavaroita Internetin avulla.

Rakastan Woocommercea, koska se integroituu WordPressiin, mikä tekee asioista niin helppoa, että optimoida se SEO-sivustolle ja sijoittaa se Googlessa. Voit hyväksyä kaikki tärkeimmät maksutavat, kuten PayPal ja Stripe, suoraan sivustasi tai jopa kolmannen osapuolen palveluista, kuten Samcart.

Lisäksi sinun ei tarvitse oppia kokonaan uutta alustaa aloittaaksesi tuotteiden myymisen verkossa, mikä on valtava ajan säästö. Olen kokeillut muiden vankeampien alustojen, kuten Magento ja Zencart, kanssa, mutta jatkan Woocommerce-palvelun laiminlyöntiä UX: n takia.

Lisäksi jos puuttuu jotain, voit aina ostaa laajennuksen tai hankkia jotain koodattua erityisesti tätä ominaisuutta varten. Joten jos olet WordPressin fani, kuten minä, mene Woocommercean.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy on verkkostrategi ja Orbit Median perustaja. Hän on toiminut verkkosivujen suunnittelussa ja interaktiivisessa markkinointitilassa tammikuusta 2000 lähtien. Hän on myös puhuja, sisällön markkinoija, ympäristönsuojelija ja kirjailija.

Orbitilla minkä tahansa alustan tärkein ominaisuus on helppo verkkokaupan integrointi. Tämän avulla voimme valita ihanteellisen työkalun erillisiin töihin.

Esimerkiksi kun asiakas haluaa avoimen lähdekoodin CMS: n, jossa on paljon ominaisuuksia, voimme valita Drupalin. Mutta verkkokaupan taustalle, joka yhdistetään kaikkiin muihin kolmannen osapuolen järjestelmiin, voimme käyttää Shopatronin kaltaista järjestelmää..

Gold Eagle -sivusto on esimerkki täysin integroidusta, hybridijärjestelmästä. Drupal-luettelo Shopatron-ostoskärryllä ja kassalla.

Helppo integrointi on perimmäinen verkkokaupan ominaisuus!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun on tuotehallinnan ammattilainen, joka keskittyy tuotteisiin P&L ja on hyvin taitava työskentelemään monitoimintaryhmien kanssa. Hän rakastaa työskentelyä hylyn korjausprojektien parissa, tykkää oppia uusia asioita, ratkaista ongelmia ja työskennellä uusien ideoiden parissa. Hän on MBA ja tietokoneinsinööri, ja on saanut mahdollisuuden työskennellä globaaleissa projekteissa lyhyessä 5,5 vuoden urallaan.

Verkkokaupan markkinoiden kasvaessa nopeasti, näemme paljon uusia suuntauksia. Aloittaessasi uutta verkkokauppaa, on selvitettävä paljon elementtejä, ja siellä on paljon asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua kaikissa näissä elementeissä.

Tällaisessa tilanteessa verkkoalustan rakentamisessa käytettävän alustan selvittäminen voi olla melko hämmentävä tehtävä – varsinkin jos et ole teknisen / verkkokaupan taustalla.

Pidän henkilökohtaisesti GetMeAShopista, joka alkoi vaatimattomalla tavoitteella auttaa pieniä vähittäiskaupan yrityksiä saamaan omat läsnäolonsa verkossa.

Se keskittyy antamaan näille yrityksille selkeä ja käyttäjäystävällinen tekniikka sekä monilla eri alustoilla saatavissa olevat palvelut – myyntipisteet, verkkoportaali, verkkokauppa, CRM, analytiikka, markkinoiden hallinta, sosiaalisen median integraatio.

Se on täydellinen ratkaisu pienyrityksille kilpailla ja kasvaa verkossa tarjoamalla yrityksille mahdollisuus kasvaa ja kukoistaa alustalla luoda online-läsnäolo ja liiketoiminnan markkinoinnin elementit.

Kun perinteiset vähittäiskauppiaat pienentävät fyysistä jalanjälkeään ja tasapainottavat investointejaan kohti digitaalista, tämä alusta kehittää jatkuvasti uusia liiketoimintamalleja ja mukauttaa vanhoja mukautumaan tekniikan perustavanlaatuisiin muutoksiin auttamalla offline-myyjiä saamaan mobiilipohjaisen, omnichannel-vähittäiskaupan ratkaisun..

Mobiilisovelluksen avulla he voivat paitsi perustaa verkkokaupansa myös myydä useilla markkinapaikoilla (halliessaan yhdestä kojetaulusta), kaapata asiakastietoja, pitää täydellisen varastonsa synkronoituna kanavien välillä (jopa offline-tilassa POS: n kautta) ja perusteellinen analyysi heidän varastostaan, myynneistään ja asiakasvirrasta.

Paras asia, josta pidin GetMeAShopista, on tähtitiimi, joka on kehittänyt alustan tyhjästä, mielestäni tämä erottaa heidät erotettavasti alustan luotettavuuden ja palvelun laadun suhteen..

Tällä hetkellä GetMeAShopilla on monia asiakkaita Intiasta, mutta hitaasti he liikkuvat kansainvälisesti ottamalla käyttöön ominaisuuksia, kuten monivaluuttatuki, kansainväliset maksut jne. Jotkut GetMeAShopia käyttävistä asiakkaista ovat Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan ja Kiligco..

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen on harrastaja-blogi ja ammatin mukaan digitaalinen markkinoija. Hän työskentelee web-kehitysyrityksen kanssa ja käsittelee pääosin sähköisen kaupan verkkosivustoja. Lisäksi yritys kehittää Joomla-malleja sähköisen kaupan verkkosivustoille..

Rakastan käyttää Joomla CMS: ää verkkokaupan verkkosivustojen rakentamiseen. On monia syitä, miksi viittaan Joomlaan muihin verkkokaupan ohjelmistoihin, kuten WordPressiin tai Magentoon.

Olen mukana Joomlan kehityksessä. Joten tunnen sen paremmin kuin muut.

Joomlassa on niin paljon ohjelmistoja verkkokauppasivuston rakentamiseksi, kuten Virtuemart, Hikashop jne., Joten sinun ei ole rajoitettu käyttämään vain yhtä. Voit käyttää mukavuutesi mukaan.

Joomla-yhteisö on mahtava. Jokainen rakastaa auttamaan toisiaan kysymystensä ratkaisemisessa.

Joomla-laajennushakemistossa on saatavilla noin 8000 laajennusta, ja Joomla-ydinryhmä vahvistaa nämä kaikki. Joten voit käyttää näitä laajennuksia ilman mitään ongelmia.

Se on täysin SEO-yhteensopiva, ja suurin syy rakkaudelleni Joomlaan on sen turvallisuus. Löysin Joomlan turvallisemmaksi kuin WordPress.

Joomlan jälkeen haluaisin mielelläni suositella WordPressiä (WooCommerce) verkkokaupan verkkosivustoille, koska sitä on helppo käyttää ja hallita. Jos joku haluaa käyttää Joomlaa, on hämmästyttäviä ilmaisia ​​monikäyttöisiä Joomla-malleja. Ja voit vapaasti käyttää niitä kaupalliseen tai ei-kaupalliseen tarkoitukseen antamatta luottoa.

Drazen Prastalo

Drazen Prastalo

~ Drazen on online-yrittäjä, ammatillinen bloggaaja ja tytäryhtiö. Sen lisäksi, että hän kirjoittaa pääblogilleen Income Mesh, hän omistaa myös aloitussivumallimarkkinat nimeltään “Landing Factory”.

Verkkokaupan suosikki alustani on helppo digitaalinen lataus, koska se on rakennettu erityisesti digitaalisten tuotteiden myyntiin, minkä teen.

Se on täydellinen yritystarpeitasi, koska siinä on saatavana erilaisia ​​lisäosia, joiden avulla voin laajentaa verkkokauppani toiminnallisuutta rikkomatta pankkia. Heillä on kaikki mitä tarvitset, maksuportteista sähköpostimarkkinointiin.

Yksi tärkeimmistä asioista on tietysti tuki, mikä on hienoa, EDD: n kaverit ovat nopeita, ammattitaitoisia ja asiantuntevia. Tämän lisäksi ne myös päivittävät säännöllisesti uusia päivityksiä ja lisää uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Kaikki johtuu siitä, mikä sopii tilanteeseesi.

Mikä on budjettisi?

Mitä sinä myyt?

Millaista merenkulkua tarvitset?

Millaista toiminnallisuutta tarvitset?

Millä valuutoilla aiot käydä kauppaa?

Mikä on yhdyskäytävämaksujärjestelmäsi?

Kun tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, voit rajata, mikä alusta sopii sinulle. Jokaisella alustalla on hyvät ja huonot puolensa.

Esimerkiksi:

WooCommerce – se on ilmainen, on paljon ilmaisia ​​laajennuksia toiminnallisuuden luomiseksi ja PayPalin integroimiseksi, ja olet matkallasi valmis myymään verkossa.

Haittapuoli – Verkkokauppa voi olla viallinen, integroinneista puuttuu tuki ja yhdyskäytäväjärjestelmät eivät useinkaan pelaa hienosti yhdessä.

Shopify – loistava alusta, jolla on suuri tuki – olet kuitenkin rajoittunut mahdollisuuksiin puitteissa – ja sinun on parempi olla valmis maksamaan kuukausimaksu joka kerta, kun etsit toiminnallisuutta normaalin kehyksen ulkopuolella.

Magento – antaa joustavamman ja teknisesti valmiimman verkkokaupan ratkaisun.

Haittapuoli – sinun on parempi olla tai palkata upea kehittäjä, jotta tämä kehys toimisi sinulle.

Joten kuten näette, kaikki riippuu käytettävissä olevista resursseista, tiedoista tai budjetista, jotka muodostavat vastauksen siihen, mikä alusta sopii sinulle parhaiten.

David Krauter

David Krauter

~ David ensimmäinen markkinoija ensin ja ”tekninen SEO geek” toinen… hän on verkkosivustojen perustaja, jotka myyvät verkkosivuston & SEO-palvelut, joissa keskitytään lisäämään liikennettä, viittauksia, puheluita & myynti – ei vain sijoituksia…

Kaikki johtuu siitä, mikä sopii tilanteeseesi.

Mikä on budjettisi?

Mitä sinä myyt?

Millaista merenkulkua tarvitset?

Millaista toiminnallisuutta tarvitset?

Millä valuutoilla aiot käydä kauppaa?

Mikä on yhdyskäytävämaksujärjestelmäsi?

Kun tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, voit rajata, mikä alusta sopii sinulle. Jokaisella alustalla on hyvät ja huonot puolensa.

Esimerkiksi:

WooCommerce – se on ilmainen, on paljon ilmaisia ​​laajennuksia toiminnallisuuden rakentamiseksi ja PayPalin integroimiseksi, ja olet matkallasi valmis myymään verkossa.

Haittapuoli – Verkkokauppa voi olla viallinen, integroinneista puuttuu tuki ja yhdyskäytäväjärjestelmät eivät useinkaan pelaa hienosti yhdessä.

Shopify – loistava alusta, jolla on suuri tuki – olet kuitenkin rajoittunut mahdollisuuksiin puitteissa – ja sinun on parempi olla valmis maksamaan kuukausimaksu joka kerta, kun etsit toiminnallisuutta normaalin kehyksen ulkopuolella.

Magento – antaa joustavamman ja teknisesti valmiimman verkkokaupan ratkaisun.

Haittapuoli – sinun on parempi olla tai palkata upea kehittäjä, jotta tämä kehys toimisi sinulle.

Joten kuten näette, kaikki riippuu käytettävissä olevista resursseista, tiedoista tai budjetista, jotka muodostavat vastauksen siihen, mikä alusta sopii sinulle parhaiten.

John Lawson

John Lawson

~ John on ColderICE Median toimitusjohtaja, Amazon # 1: n myydyin kirjailija, IBM Futurist ja Ebay Influencer. John on verkkokaupan edelläkävijä ja The E-commerce Group -yrityksen perustaja, maailmanlaajuinen kaupan myyjien ja markkinoijien yhteisö..

Verkkokaupan suosikki alustani on Miva. Nämä kaverit ovat olleet pelissä 2000-luvun alusta lähtien, ja siksi valitsen heidät. Yksi tärkeimmistä asiaani minulle on valita alusta, joka voi skaalautua mittasuhteiltasi.

Miva-myymälät tehtiin vain räätälöitynä ”geek-tekijälle”. Sen alusta on riittävän joustava, jotta voidaan toteuttaa mikä tahansa, jonka halusin tehdä tänään..

Mutta myös laajennettavissa, jotta myös tulevaisuudessa putken eteen tulevat asiat voidaan integroida. Heillä on loistava tukitiimi ja erittäin elinvoimainen kehitysyhteisö.

Integrointi- ja lisäosamahdollisuudet ovat rajattomat, ja jatkuvasti muuttuvan verkkokaupan kanssa, joka on valtava plus minun tarpeilleni. Tässä ovat omat erikoisuuteni, jotka saivat minut hyppäämään sisään ja siirtymään tälle alustalle:

 • Helppo aloittaa ja nopea käyttää
 • Kyky integroida taustakäsittelyjärjestelmiini
 • Vastuullinen asiakastuki
 • Laajennettava, vankka alusta, joka kasvaa kasvaessani
 • Laitteiden välinen tuki, sivustoni näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti kaikissa laitteissa ja selaimissa.
 • Hinnoitettu kilpailukykyisesti pk-yrityksen omistajalle

Kiitos paljon kaikille verkkokaupan verkkosivujen suunnittelijoille, web-kehittäjille, verkkomarkkinoijille ja bloggaajille, jotka osallistuivat tähän asiantuntijatyöhön! Erityiset kiitokset Russell Lobolle ja Gabriella Sanninolle, jotka esittelivät minulle useille osallistujille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map