39 Hyvä tietää ennen verkkokaupan perustamista verkkokauppaan

Verkkokaupat ovat helppo tapa ansaita rahaa. Johtavat verkkokauppapaikat voivat auttaa sinua perustamaan verkkokaupan muutamassa tunnissa. Sinun ei tarvitse olla koodaava nero.


Teknologia tekee osista mutkikkaita, mutta se ei silti ole helppoa. Jos sinulla ei ole vankkaa suunnitelmaa, voit epäonnistua. Suunnittele suunnitelma ennen kuin jatkat. Kysy itseltäsi nämä 39 kysymystä verkkokaupan perustamisesta.

Contents

1. Kuinka luoda verkkokaupan liiketoimintasuunnitelma??

Siinä on kuusi elementtiä:

Tiivistelmä – Kirjoita tämä osa viimeksi. Siinä on yhteenveto muista seitsemästä tekijästä. Silti se kuuluu suunnitteluprosessisi alussa.

Yrityksen kuvaus – Se on korkeatasoinen katsaus yrityksestäsi. Mitä tuotteita ja palveluita tarjoat? Ketkä ovat asiakkaasi? Mitkä ovat verkkokauppasi kilpailuedut? Vastaukset tarvitsevat syvän sukelluksen yksityiskohtiin. Yhdistä sitten se kappaleeseen tai kahteen. Sinulla on hissiväli.

Markkina-analyysi – Mitä tiedät teollisuudestasi ja kohdemarkkinoistasi? Nämä eivät voi olla suolistunteita. Internetin ilmaiset resurssit poistavat kaikki tekosyyt, joiden vuoksi sinun ei tarvitse olla tosiasioita ja lukuja.

Tuotteet ja palvelut –Mitä verkkokauppa tarjoaa? Lähestykää tätä asiakkaan näkökulmasta. Tätä varten sinun on tiedettävä ja selitettävä, miksi tarjoat näitä tuotteita ja palveluita.

Markkinointi ja myynti –Mikä on sinun lähestymistavasi tavoittaa asiakkaita? Vain koska rakennat verkkokaupan, se ei tarkoita, että ne tulevat. Tai jopa ostaa asioita. Tutki “miksi” -kohtaa strategioidesi kanssa. Määritä, kuinka pääset kohdemarkkinoillesi.

Taloudelliset ennusteet –Et voi toivoa online-myyntituloja. Sinun on saatava se tapahtumaan. Jos onnistut, näetkö voittoa? Operatiiviset tosiasiat ja luvut ovat lähtökohdat, jotka auttavat sinua ennustamaan. Kuinka paljon sinun täytyy myydä toiminnan kattamiseksi? Aseta tavoitteet sen sijaan, että vain katsot mitä tapahtuu.

2. Kuinka valita niche verkkokauppaan?

Vastaa tähän kysymykseen esittämällä itsellesi kysymys. Mikä on intohimosi?

Häipymisillä on lyhyt käyttöikä. Sinulla on paljon kilpailua, jos luot verkkokaupan vain myymään tänään kuuminta. Liityt heihin myös epäonnistumisessa, kun tuote ei ole enää kuuma.

Valitse haluamasi tuote tai palvelu myyntiin. Rakastat tuotetta, koska tiedät siitä kaiken. Ihmiset haluavat ostaa asioita asiantuntijoilta. Etsivätkö he sitä verkossa? Ota selvää tutkimalla avainsanoja Googlen ilmaisella avainsanatyökalulla.

Voit olla intohimoinen jollekin etkä ansaitse rahaa sen myymisessä. Valitse markkinasegmentti, jolla on tilaa kasvulle. Markkinoiden on oltava riittävän suuria, jotta voit hyödyntää ja omistaa tietyn osan. Sitä on kapealla aloilla.

Kapeita tuotteita ja palveluita on yleensä vaikea löytää. Niukkuus luo arvoa. Vielä parempi on, jos tuotteella tai palvelulla on korkeat marginaalit. Voit myydä vähemmän ja tehdä silti voittoa.

3. Kuinka arvioin tuotteideni kysyntää markkinoilla?

Nyt kun olet määrittänyt markkinaraon, on aika tehdä syvempi sukellus. Sinun on selvitettävä markkinoiden potentiaalit.

Määritä potentiaali. Käytä ketjusuhteen menetelmää. Aloita suurelta ryhmältä ja poraa ominaisuuksia, jotka vastaavat tuotteitasi. Onko markkinat kasvavat? Tarvitaanko he koulutusta ollakseen vastaanottavainen tuotteeseesi? Markkinapotentiaalisi yliarviointi on helppoa. Voit määrittää, että miljoonat ihmiset haluavat tuotteesi. Mutta voi olla tuhansia online-yrityksiä, jotka jo kilpailevat kanssasi. Tekijä kilpailusi potentiaaliin.

Ketkä ovat kilpailijasi ja missä he ovat? Jos et tiedä kuka kilpailu on, sinun on selvitettävä se. Kuinka he tavoittavat asiakkaita? Tutki heidän sosiaalisen mediansa seuraajia. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka asettaa tuotteesi erottumaan kilpailijoistasi.

Käytä Googlea. Käytä Googlen Avainsanojen suunnittelutyökalu tuotteiden kysynnän määrittämiseksi. Kirjoita avainsanat, jotka kuvaavat tuotteitasi tai palveluasi. Google kertoo kuinka moni ihminen haki kyseisiä avainsanoja. Työkalu näyttää myös tämän avainsanan kilpailun. Voit selvittää, kuinka moni muu yritys käyttää avainsanoja houkutella asiakkaita.

Entä jos Google kertoo, että kukaan ei etsi avainsanojasi? Se on vahva merkki, jonka vuoksi sinun tulee harkita uudelleen kyseisen tuotteen tai palvelun myyntiä.

4. Kuinka kehittää ainutlaatuisen myyntiehdotuksen?

Tämä auttaa sinua eristymään kilpailijoista. Sen avulla voit keskittää energian pyrkimyksiin, jotka palvelevat vain ihanteellisia asiakkaitasi. Sinun on kerrottava heille, että osaat tehdä tämän. Se on ainutlaatuinen myyntiehdotuksesi.

Vetoomus ihanteelliseen asiakkaaseen. On olemassa riski yrittää olla kaikkea kaikille. Tunnista täydellinen mahdollisuus esittämällä itsellesi nämä kysymykset:

 • Mitä täydellinen asiakassi haluaa?
 • Kuinka tuotteesi tai palvelusi voi ratkaista heidän ongelmansa?
 • Mitkä tekijät motivoivat heidän ostopäätöksiään?
 • Miksi heidän pitäisi valita sinut jonkun toisen sijaan?

Kun tiedät nämä asiat, voit luoda ehdotuksen. Sen on selitettävä, kuinka aiot ratkaista heidän ongelmansa. Ihmiset ostavat tuotteita ongelmiensa ratkaisemiseksi. Antaako ainutlaatuinen myyntiehdotuksesi heille ratkaisun?

5. Kuinka saan tuotteita verkkokauppaan?

Ellet itse luota tuotetta; tarvitset toimittajia. Mistä löydät ne?

Tuotteeseesi liittyvät tutkimus-, kauppa- ja teollisuusjärjestöt. Näillä organisaatioilla on tehtäviä sopia ostajat ja myyjät. Katso nämä resurssit ohjeiden löytämiseksi oikeille kanaville:

6. Kuinka tunnistan kohdemarkkini?

Kohderyhmäsi on ihanteellisten asiakkaidesi kokoelma. Sinun on ymmärrettävä heidän käyttäytymisensä. Mistä syistä he haluavat tuotteesi tai palvelusi? Selvitä miksi esittämällä nämä kysymykset:

Kuka käyttää tuotteeni? Tämä on väestötietoja.

Milloin asiakkaat ostavat tuotteeni? Harvat ihmiset haluavat joulukuusen heinäkuussa. Onko tuotteellasi vuodenaikojen mahdollisuuksia? Jopa tuotteita, joilla ei ole ruuhka-aikoja. Sinun on tiedettävä, milloin tämä on.

Miksi asiakkaat tarvitsevat sitä?? Kehitä syvä ymmärrys tuotteesi tai palvelusi ratkaisemaan ongelmaan.

7. Kuinka voin löytää luotettavia toimittajia verkkokauppaan?

Kuinka löydän luotettavia toimittajia verkkokauppaan?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Tarvitsetko olemassa olevia merkkejä ja tuotteita, jotka lähetät itse? Tai etsitkö pudottajaa? He toimittavat tuotteita ja täyttävät olemassa olevien tuotemerkkien ja tuotteiden tilaukset.

Kun olet päättänyt toimittajan tyypistä, sinun on päätettävä heidän sijainnistaan. Merentakaiset toimittajat tarjoavat yleensä alhaisempia hintoja. Kustannusten ei pitäisi olla ainoa ratkaiseva tekijä. Harkitse myös näitä:

Hankinta ulkomailla

edut

 • Alhaiset valmistuskustannukset
 • Korkea valinta

haitat

 • Asiakkaiden huonompi laatu
 • Kieli- ja viestintäesteiden potentiaali
 • Pidempi toimitusaika
 • Vähemmän maksuturvaa ja mahdollisuutta

Kotimaan hankinta

edut

 • Korkeammat valmistusstandardit
 • Helppo kommunikointi ilman kieli esteitä
 • Luotettavuuden tarkistaminen on helpompaa
 • Nopeampi toimitusaika
 • Parempi maksuturvallisuus ja saatavuus

haitat

 • Korkeammat valmistuskustannukset
 • Vähemmän valinnanvaraa

Monet verkkokauppojen omistajat kysyvät verkostolta suosituksia. Älä aliarvioi ystävien ja perheen voimaa. He saattavat jo tietää luotettavan lähteen.

8. Kuinka tutkin kilpailuani?

Jos haluat tietää mitä kilpailusi tekee, käy heidän verkkokaupoissaan ja ota selvää. Mitä et voi tehdä itse, on selvittää, missä he markkinoivat asiakkaille. Teknologia tarjoaa tehokkaita työkaluja tämän selvittämiseen. Tässä on muutama suosituimmista:

AdGooroo

AdGooroo

Tarkkaile jopa 10 kilpailijan mainoksia. Katso, missä heidän mainoksensa ovat. Tämä maksullinen palvelu tarjoaa syvän kilpailutiedon. Se voi jopa arvioida kilpailun markkinointibudjetit.

Vallihauta

Vallihauta

Heidän palveluidensa ensimmäinen taso on ilmainen. Voit käyttää mainoshakutyökalua kilpailijoiden uusimpien mainosten näyttämiseen. Näet koon ja paikat, joissa mainokset olivat äskettäin nähneet.

KeywordCompetitor

avain

Tarkista kilpailijoiden orgaaniset ja maksetut avainsanat, aloitussivut ja mainokset. Näet avainsanan sijainnin tuhansille erityisille avainsanoille. Tämä palvelu on ilmainen 30 ensimmäisen päivän ajan.

Se ei ole niin korkean teknologian kuin nämä kolme ehdotusta, mutta harkitse ystävien ja perheen kysymistä auttamaan sinua kilpailukykyisessä tutkimuksessa. Pyydä heitä välittämään saamansa markkinointi-sähköposti. He saavat siitä paljon!

9. Kuinka voin rakentaa verkkokauppasivuston?

Olet keksinnyt tuotelinjasi ja määrittänyt kohdemarkkinat. Tiedät kuka kilpailijasi ovat ja mistä he etsivät asiakkaita. Nyt on aika luoda verkkokauppa.

Jos et ole varma, mistä tai kuinka aloittaa, olet hyvä ehdokas verkkokaupan alustalle. Voit rakentaa verkkokaupan yhdellä, vaikka sinulla ei olisi lainkaan teknisiä taitoja.

Mutta kumpi? Useimmat kehuvat siitä, kuinka helppo on perustaa verkkokauppa heidän ohjelmistojensa kanssa. Verkkokauppasivustolle on kaksi päätapaa.

 • Isännöity verkkokaupan ohjelmisto (käyttäjäystävällisempi)
 • Itsensä ylläpitämä avoimen lähdekoodin verkkokaupan ohjelmisto (edistyneempi)

Harkitse isännöidyn verkkokaupan ratkaisua, jos haluat keskittyä tuotteesi myyntiin. Se poistaa verkkokaupan rakentamisen ja ylläpidon tekniset näkökohdat. Nämä ovat avaimet käteen -ratkaisut käyttövalmiiksi. Integroitu tuotehallinta ja maksuprosessorit ovat osa pakettia. Voit rakentaa verkkokauppasi yksinkertaisella vedä ja pudota -tekniikalla. Mitään koodaustaitoja ei tarvita. Hyötyjä on monia, mutta saatat rikkoa joustavuuden.

Itsensä ylläpitämä avoimen lähdekoodin ohjelmisto on järkevää, jos olet taitava web-kehittäjä. Käyttöönottokustannukset ovat merkittävät. Sinulle tehdään myös jatkuva kehityksen ylläpito.

10. Kuinka valita oikea verkkokauppialusta?

Valintasi vaatii huolellista harkintaa. Älä tee valintaa, ennen kuin olet varma, että pysyt ratkaisun kanssa. Mieltäsi muuttaminen on kallista ja vie aikaa.

Tekninen kyky on tärkeä tekijä tässä valinnassa. Jos epäilet taitojasi, valitse alusta, joka tarjoaa työkaluja ja tukea, joita tarvitset menestyäksesi. Tämä on aivan yhtä tärkeää asiakkaillesi kuin sinulle. He odottavat optimaalisen kokemuksen.

11. Kuinka voin valita yhdyskäytävän?

Maksuyhdyskäytävä on online-kassakoneesi. Verkkokaupassasi ei voi vastaanottaa käteistä. Sinun on hyväksyttävä luottokortti tai muun tyyppiset online-rahoitustapahtumat. Tässä on joitain huomioita:

Kustannus. Maksat maksuyhdyskäytävästä. Kauppiastilin perustamisen kustannukset ovat alkukustannukset. Yhdyskäytävän määrittäminen verkkosivustollesi maksaa myös. Muut kustannukset ovat käynnissä. Maksuyhdyskäytävän myyjä voi veloittaa sinulta tapahtumaa kohti tai kiinteänä kuukausimaksuna. Se maksaa rahaa ansaita rahaa.

Yhteensopivuus sen kanssa, miten asiakkaasi haluavat maksaa sinulle. Kaikki eivät käytä luottokortteja. Monet ihmiset käyttävät pankkikortteja tai jopa PayPalia. Näitä tapahtumia käsitellään eri tavalla kuin luottokortteja. Varmista, että maksuyhdyskäytäväsi toimii asiakkaiden kanssa yhtä paljon kuin sinulle.

turvallisuus. Online-maksutietojen varkaus on kasvussa. Suojaa yksi alue, jolla on mahdotonta olla liian varovainen. Pyydä myyjiä selittämään, kuinka heidän maksuyhdyskäytäväratkaisunsa lähestyy tietoturvaa ja tietojen salausta.

Asiakaspalvelu. Tässä tapauksessa olet asiakas. Jos sinulla on ongelmia maksuportin kanssa, et voi myydä mitään. Ympärivuorokautisen tuen vaatimus ei tarkoita, että joku vastaa puhelimeen, jos soitat. Se voi tarkoittaa muuta kuin sähköpostivastausta. Sinun pitäisi tietää tämä etukäteen.

12. Kuinka valita kannattava verkkotunnus?

Ajattele maailman suosituimpia tuotemerkkejä. Ne ovat lyhyitä, myymäsi kannalta merkityksellisiä, helppo muistaa ja helppo sanoa. Seuraa verkkotunnuksesi brändäysharjoitusta.

Verkkotunnuksen nimi

Käytä yrityksesi tai tuotteen nimeä. Se ei ole aina mahdollista. Tarkista, voitko rekisteröidä verkkokaupan nimeä vastaavan verkkotunnuksen. Tee tämä ennen kuin pääset liian pitkälle brändäysharjoituksiin.

Luo verkkotunnus avainsanoista, jos haku on etusijalla. paintbrushes.com ei ole saatavana sivellinliikkeestäsi. Suurin osa yleisistä verkkotunnuksista on kadonnut. Asiakkaat käyttävät nykyään tarkempia termejä haussa. Ajattele markkinarakoasi ja kohdemarkkinoitasi. Voi olla järkevämpää, että verkkokauppasi verkkotunnus on lefthandedpaintbrushes.com. Valitse verkkotunnus, joka määrittää myymäsi tuotteen.

Pysy ylätason verkkotunnuksen kanssa. Jos saat .com, tee se. Ihmiset muistavat sen. Jos he tietävät yrityksesi nimen, mutta eivät URL: tä, he yrittävät ensin .com.

Verkkotunnuksella ei ole merkitystä

Epätavalliset oikeinkirjoitukset. Haluat verkkotunnuksen, joka on helppo muistaa ja välittää. Jos kirjoitusvirhe on helppo kirjoittaa, ihmiset saavat sen väärin. Menetät myyntiä. Tai ne voivat päästä kilpailijan sivustolle.

Pitkät nimet. Onko se vaikea muistaa ja helppo kirjoittaa väärin? Se voi olla hauska nimi, mutta se ei saa sinulle, asiakkaat. Verkkotunnuksen enimmäispituus on 63 merkkiä. Yritä pitää se alle 25-vuotiaana.

Tavuviivat. Voit saada haluamasi verkkotunnuksen, kunhan olet liittänyt tavuviivan. Anna se. Ne tekevät avainsanoista erottuvia, mutta ne on helppo unohtaa. Haluatko tavuviivan olevan sinun ja asiakkaiden välillä?

Suorita verkkotunnuksesi valinnat tuntemiesi ihmisten toimesta. Katso mitä he ajattelevat. Kerro heille mikä se on. Katso, osaavatko he kirjoittaa sen. Se ilmoittaa sinulle, jos olet oikealla tiellä.

13. Kuinka valita palveluntarjoaja?

Väärä verkkokaupan palveluntarjoaja voi upottaa myymälän. Tässä on joitain arviointiprosessissa käytettäviä ominaisuuksia.

Älä pysähdy infrastruktuuriin. Parhaat verkkokaupan palveluntarjoajat tarjoavat myös työkaluja ja räätälöityä tukea. Ovatko he keskittyneet kasvuun, vai sinun? Etsi yritys, joka haluaa olla kumppani, ei vain palveluntarjoajasi.

Hallitut palvelut. Markkinointi ja tuotekehitys kasvattavat verkkomyyntiä. Voiko verkkokaupan palveluntarjoaja auttaa sinua tässä?

Tuki. Hyppääminen tänne on vaarallista. Sijoita siihen, että sinulla on taattu apu heti, kun ongelma ilmenee.

14. Kuinka hallin sivuston ylläpitoa ja päivityksiä?

Paras tapa hallita niitä ei ole tehdä sitä itse. Isännöity verkkokauppaalusta huolehtii tästä puolestasi. Ylläpito ja päivitykset tapahtuvat taustalla. Ne ovat näkymättömiä sinulle ja asiakkaillesi. Mikään ei estä myymäsi tuotteita ja palveluita. Isännöidyt alustat tarjoavat myös:

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot sivustoltasi
 • Pysähdyspaikat tai kehitysalueet testausta varten
 • Tuki
 • sFTP-käyttö

On joitain asioita, jotka voit silti päättää tehdä itse. Jos sinulla ei ole varaa menettää tietosi, sinulla ei ole varaa laittaa kaikkia munia yhteen koriin. Harkitse toissijaista varmuuskopiota. Mitä se satuttaa? Loppujen lopuksi se on yrityksesi.

15. Kuinka voin perustaa verkkokaupan hyväksymään luottokorttimaksut?

Verkkokauppasi tarvitsee kauppiastilin tai maksuväylätilin. Internet-kauppiastilin avulla voit käsitellä luottokortteja. Pankit laskevat nämä tilit liikkeeseen. He näkevät kauppiastilisi sinulle myönnettynä luottorajana. Haet yhtä kuin haet lainaa.

Aloita pankistasi etsiessäsi kauppiastiliä. Se on iso plussi, jos sinulla on pitkäaikainen suhde pankkiisi. Jos ne hylkäävät sinut, kokeile muita paikallisia pankkeja. Tarjoa siirtää kaikki tilisi sinne. Se on usein reitti kauppiastilin napsauttamiseen.

Se on ensimmäinen askel. Tarvitset myös maksuyhdyskäytävän tilin. Yhdyskäytävä on käsittelijä, joka yhdistää ostajien luottokortit kauppiastilillesi. Se huolehtii todentamisesta ja siirtopyynnöistä.

Pienkauppiaana sinun tulisi harkita näiden kahden vaatimuksen yhdistämistä. Myyjät voivat perustaa kauppiastilin sinulle ja tarjota maksuyhdyskäytävän pakettina.

16. Kuinka suojaan asiakastietoja?

Paras tapa pitää hakkerit poissa asiakastiedoista ei ole mitään varastettavia tietoja. Anna kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käsitellä luottokorttitietoja. Heillä on turvallisuus- ja teknologialiikkeet, jotta ne voivat käsitellä asiakastietoja turvallisella tavalla.

Käytä SSL-salausta sivuilla, joilla on asiakastietoja. Tähän sisältyy kirjautumissivut, kassasivut ja asiakkaiden kirjautumissivut. SSL-salaus estää hakkereita varastamasta verkkosivustollesi tallennettuja tietoja. Ylimääräinen suojaustaso lisää ostajien luottamusta. He ovat oppineet yhdistämään “https” korkean tietoturvan.

Suojaa sivustosi ylimääräisellä suojauksella. Verkkosovelluspalomuuri ja muut on-demand-tietoturvaratkaisut tarjoavat luottamusta. Sisällönjakeluverkko auttaa estämään uhkia. Se nopeuttaa verkkosivustosi latausaikaa ostajille.

Salaa. Salaa aina asiakassalasanat ja muut arkaluontoiset tiedot. Pidä kaikkia tietoja, joita asiakkaasi jakavat kanssasi, arkaluontoisiksi.

Kouluta asiakkaitasi. Auta heitä ottamaan aktiivinen rooli henkilökohtaisten tietojen suojaamisessa. Kerro heille, mitä tietoja keräät ja miten. Pyydä heitä ilmoittamaan epäilyttävästä käyttäytymisestä sivustossasi.

17. Kuinka voin kantaa myyntiveron?

On tärkeämpää määrittää, milloin ja miksi ensin. Se, kuinka teet sen, on usein käyttämäsi verkkokaupan alusta.

Selvitä, missä sinulla on yhteys. Lähes kaikki valtiot valtuuttavat verkkokauppiaat keräämään myyntiveron ostajilta. Sinun on perittävä myyntivero näissä osavaltioissa vain, jos sinulla on niin kutsuttu ”myyntiveron yhteys”. Sinulla on oltava merkittävä liiketoimintaa siinä tilassa. Se sisältää esimerkiksi:

 • Ottaa toimiston
 • Ottaa työntekijän
 • Varasto
 • Ottaa tytäryhtiö
 • Varaston varastointi
 • Kolmannen osapuolen toimittajat

Tämän interaktiivisen oppaan avulla voit selvittää, missä sinulla on veroyhteydet. Verkkokauppasi kerää liikevaihtoveroa näiden tietojen perusteella. Sinun on rekisteröidyttävä valtioissa, joista perit veron.

Verkkokauppasivustosi myyjä on kumppanisi tässä velvoitteessa. Käytä heidän resursseja kouluttaaksesi itsesi myyntiveron perusteista. Pyydä heidän tukea vahvistaakseen, että sinulla on alusta alkaen asianmukainen ja vaatimusten mukainen veronkeruumenettely.

18. Kuinka voin määrittää verkkokaupan tilauksen täyttämisen?

Kun asiakas ostaa jotain verkkokaupastasi, sinun on saatava se heille. Et ehkä tarvitse varastoa tuotteiden varastoimiseen, mutta sinun tulee kohdella toteutumista kuin tarvitset sitä. Se asettaa sinut ajaksi, jolloin saatat tarvita sitä. Tai silloin, kun joudut tekemään yhteistyötä toimeenpaneva yrityksen kanssa.

Tee nämä asiat nyt, jotta pystyt skaalaamaan myöhemmin:

Järjestä tuotteet. Merkitse kaikki tuotteesi SKU: lla, viivakoodilla tai UPC: llä. Vielä on parempi, jos he saapuvat tällä tavalla valmistajalta.

Pidä tuotteen tunnistaminen yksinkertaisena. Tee SKU-tiedoista lyhyt ja ainutlaatuinen. Se voi olla sinulle järkevää tänään, mutta entä pari vuotta sitten? Entä jos siirrät varastosi valtavaan varastoon? Onko nykyisellä SKU: llasi järkeä tulevaisuuden tyytyväisyyttä tekeville työntekijöille?

Hallinnoi tuotemäärää. Kuinka paljon tuotetta pitää varastossa? Keskity niin kutsuttuun vähärasvaiseen varastoon. Mutta ole varovainen, ettet turhauta asiakkaita, jotka eivät halua odottaa liian kauan tuotteitasi. Se on tasapainottava teko.

Pidä silmällä tuotevalintaa. Tämä ei välttämättä ole sinulle ongelma, jos aloitat pienestä. Kasvaessasi haluat tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja. Tallennustilaa voi olla rajoitetusti. On järkevää tarjota enemmän valinnanvaraa vain hyvin myyville tuotteille.

Pidä pakkauskustannukset alhaisina. Apple on opettanut meille, että pakkaus on osa brändiä. Tuotteiden korkeat hinnat lisäävät laadun esityksen odotuksia. Useimmat ihmiset, jotka ostavat tuotteita verkkokaupasta, välittävät enemmän parhaan hinnan saamisesta. Voit pitää pakkaukset alhaisina minimoimalla pakkaus- ja pakkausmateriaalivalikoima. Jos käytät merkkituotteita, ymmärrä aiheutuvat kustannukset verrattuna niiden tarjoamaan arvoon.

19. Kuinka voin määrittää toimituskulut?

Toimitusstrategian tulisi leikata marginaaleihisi mahdollisimman vähän. Sen on edelleen pysyttävä houkuttelevana asiakkaille. Tutkimukset osoittavat, että toimitus- ja käsittelymaksut aiheuttavat ostoskorista luopumisen. Harkitse näitä vaihtoehtoja:

Ilmainen toimitus. Se saa asiakkaan huomion. Se voi kuitenkin leikata voittoisi. Ilmainen toimitus on merkittävä etu verrattuna kilpailijoihin, jotka eivät tarjoa sitä. Selvitä, kattaako myyntimäärän kasvu tuloksen.

Tarjoa ilmainen toimitus minimitilauksella. Se nostaa tilauksesi keskimääräistä arvoa. Voit hakea sen toimituskuluja vastaan. Kalliit tavarat tarvitsevat ylimääräistä käsittelyä. Asiakkaat odottavat sitä. Kilpailukykyiset halpahinnat ovat eri juttu.

Lataa, mitä veloitat. Asiakkaasi maksavat enemmän tai vähemmän sen, minkä maksaisit tuotteiden lähettämiseksi. Sillä ei ole samaa vaikutusta kuin ilmaisella toimituksella. Se estää sinua syömästä voittoisi. Älykkäät asiakkaat ymmärtävät saavansa parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kiinteät hinnat. Tämä vaihtoehto vaatii valmistelua. Sinun on selvitettävä etukäteen paketin lähetyskustannukset. On tärkeää tietää, joten et maksa liian paljon tai ylimääräistä veloitusta asiakkaillesi. Asetettuina monenlaisilla kustannuksilla, voit asettaa porrastetut, houkuttelevat vaihtoehdot. Toimitusaika määrää hinnan.

20. Kuinka voin hallita varastoja?

Kuinka paljon tarvitset käsillä? Varasto on omaisuus, mutta se sitoo rahaa, kunnes se myydään. Verkkokauppasi on optimoitava varastot pitämällä se kevyenä. Sen on tehtävä tämä ilman riskiä asiakkaiden pettymyksistä.

Tässä on tapoja tähän jongleerauslakiin:

Pysy järjestäytyneenä. Häh? Eikö se ole selvää? Se ei ehkä ole. Varmista, että varastosi on ilmeinen. Onko se järjestetty, joten on helppo tietää, mihin sijoitetaan?

Valitse mukautettu järjestelmä. Etsi ostoskoriratkaisu, joka integroi varastonhallinnan kirjanpitopalveluihin. Voiko se vähentää myydyt tavarat joka kerta kun myynti tapahtuu? Voiko se työntää sähköposteja, kun varastossa on vähän?

Olla varuillaan. Saatat olla pieni nyt, mutta eikö tavoitteesi mittakaavassa ole? Kohtele tänään ikään kuin se olisi tulevaisuus. Pidä tarkkoja kirjaa ja seuraa inventaariota aina. Sijoita sijoitushallintaohjelmiin, jotka voivat auttaa sinua nyt ja kun olet yhtä suuri kuin Amazon.

21. Kuinka luotan luottamukseen verkkokauppaan??

Tietokalasteluhuijaukset, haittaohjelmat ja huono asiakaspalvelu tekevät verkkokaupoista varovaisia. Luottamusindikaattorit verkkosivustollasi ovat tärkeitä. Tässä on viisi asiaa, jotka voit tehdä luottamuksen luomiseksi:

Tee siitä henkilökohtainen. Ihmiset eivät luota sivuihin tai verkkosivustoihin. He luottavat ihmisiin. Onko verkkosivustollasi inhimillinen tekijä? He haluavat nähdä kasvoja ja nimiä. Käytä Tietoja meistä -sivua näyttääksesi joukkueesi. Listaa nimet ja anna yhteystiedot.

Näytä ammattimaiselta. Se on kaikki esityksessänne. Et ole virtuaalinen. Olet todellinen. Todista se. Tee asiakaspalvelusta vankka alue verkkosivustollesi. Selitä palautuskäytäntösi ja muut tukisi selkeästi englanniksi.

Jaa, että muut luottavat sinuun. Esittele asiakkaiden suosituksia. Tekstiperustainen on kunnossa. Video on vielä parempi. Ylpeä lehdistölle. Näytä mediasisällön logot.

Osoita, että verkkosivustosi on turvallinen. Tuo lukon symboli on arvokas. Näyttääkö verkkokaupparatkaisusi ilmoituksen, että asiakkaat käyttävät suojattua palvelinta? Vaikka se tapahtuisi, ota se askel eteenpäin ja muistuta heitä.

Pienennä riskejä. Mikä on vaakaasi asiakkaidesi kannalta? He ovat huolissaan siitä, että he ovat kiinni tuotteestasi, jos he eivät pidä siitä. Lisää uskottavuutta. Puhu heidän huolenaiheestaan ​​etukäteen. Selvitä toimitus- ja palautuskäytännöt. Kyse on odotusten hallinnasta.

Asiakkaasi arvioivat sinua heti, kun he laskeutuvat hakemistosivullesi. He päättävät luottaa sinuun muutamassa sekunnissa. Sinun on voitava saada heidän luottamuksensa.

22. Kuinka houkuttelen ostajia verkkokauppaan?

Online-neuvonnalla SEO: sta ja verkkokaupan saamisesta näkymään hauissa ei ole loppua. Mutta robotit eivät osta sivustoosi. Ihmiset ovat.

Verkkokaupat unohtavat suurimman osan siitä, että me kaikki haluamme inhimillisen yhteyden. Se voi kuulostaa kielioppitunnilta, mutta se alkaa pronominien oikealla käytöllä. Keskity asiakkaaseen. Se tarkoittaa, että käytetään pronominia ”sinä”. Vältä keskittymistä itseesi. Käytä vain vähän pronominia ”we”.

Lisää blogi verkkosivustollesi. Muista, että asiakkaat ovat hakemassa ratkaisua ongelmaan. Myydyt tuotteet ja palvelut ovat ratkaisuja. Puhu niistä asioista. Hinta ja tuote eivät ole ainoita myyviä asioita.

23. Kuinka houkuttelen ostajia verkkokauppaan?

Tässä on joitain raituvia tilastoja.

 • 78% kuluttajista peruuttaa tapahtuman huonon asiakaspalvelun takia.
 • Amerikkalaiset kertovat keskimäärin yhdeksälle ihmiselle hyvistä kokemuksista. He kertovat 16: lle köyhistä.
 • Yhden ratkaisemattoman negatiivisen arvion korvaaminen vie 12 positiivista arviota.
 • 59% yhdysvaltalaisista ostajista kokelisi uutta tuotemerkkiä palvelukokemuksen parantamiseksi.

Sosiaalinen media vahvistaa tätä. Se on myös paras työkalusi. Se tekee asiakaspalvelusta yhteistyötä. Sosiaalinen media tarjoaa verkkoyhteisötyökaluja, jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden löytää vastauksia ja auttaa muita. Käytä itseapua ja yhteisöfoorumeita verkkosivustollasi. Älä unohda suoran sitoutumisen voimaa hoitaa asiakaspalvelukysymyksiä.

Tässä on tapoja, joilla verkkokauppasi voi käyttää asiakastukea tyytyväisyyden lisäämiseen:

Ole Avulias. Se ei ole niin ilmeistä miltä se kuulostaa. Oleminen saatavana ei ole sama kuin hyödyllinen. Ei ylitä sitä, että henkilöllä on suora chat tai puhelu. Avun laatu on tavoitteesi. Annoitko asiakastuellesi valtuudet ratkaista ongelmat?

Ole rehellinen. Asiakkaat eivät odota sinun olevan täydellinen, mutta he odottavat sinun omistavan virheen. Asiakastukisi tulisi tuntea olosi mukavaksi tämän tekemisessä. Kukaan ei odota sinun tietävän kaikkia vastauksia. Verkkokauppiaat, jotka tarvitsevat asiakaspalvelua, odottavat kuulevansa, että löydät heille vastauksen. Ja “ei” on asianmukainen vastaus, jos se tarkoittaa, että lupaat liikaa ja petät heidät.

Pidä se suoraviivaisena ja helppona. Asiakastuki ei ole liiketoiminnan kustannuksia. Se on sijoitus. Se vahvistaa suhteitasi ostajiin ja kannustaa toistamaan myyntiä. Tyytyväiset asiakkaat kertovat löytöistään. Se on asiakaspalvelun tavoitteesi. Tee kriittisten tietojen löytäminen helpoksi. Laita hinnoittelu-, toimitus- ja palautuskäytännöt sinne, missä he löytävät sen.

24. Kuinka luoda tuotekuvia ja kuvauksia?

Verkkokauppasi on visuaalinen väline, jota täydentävät sanat. Käytä molempia eduksesi.

Suuremmat kuvat lisäävät myyntiä. Tee niistä korkearesoluutioisia ja sisältää erilaisia ​​kulmia. Anna asiakkaiden lähentää yksityiskohtia.

Älä tuhlaa tuotekuvauksia. Kuvaile tuotteen hyötyä sen ominaisuuksien avulla. Löydä miksi.

Ole antelias yksityiskohtien suhteen. Aseta ne saataville. Jos tuotteessa on 37 luonnollista ainesosaa, anna linkki kuviin niistä. Asiakkaat arvostavat tätä. Heistä tulee mukavia ostopäätöksissään.

25. Kuinka hoitaa vaihtoa ja palautusta??

Ensinnäkin, rohkaiskaa heitä. Se osoittaa ostajille, että olet sitoutunut asiakaspalveluun. Jos he eivät ole tyytyväisiä, ota se takaisin. Keskustelun loppu. Voit kuitenkin vähentää tuottoa kattavalla käytännöllä, jota jaat asiakkaille. Hallitse heidän odotuksiaan.

Mikään myynti ei ole lopullinen. Pysy tuotteen takana. Älä tee heidän vaikeutta palauttaa asioita. Jos teet niin, et koskaan näe niitä enää.

Vähennä pettymystä.Tarkat tuotekuvaukset ja hyvät tuotekuvat vähentävät tuottoa.

Käytä yksinkertaisia ​​englannin lyhenteitä ja ammattikieli hallitsevat maailmaa. Pidä ne poissa valintaikkunasta. Tee helpoksi vaihtaa ja palauttaa tietojasi. Jos sitä ei ole helppo löytää, asiakkaasi luulevat, että sinulla on jotain piilotettavaa.

Älä lisää piilotettuja kustannuksia tai piilota aikarajoituksia. Kerro asiakkaille, onko heidän maksettava palautuskulut. Tee selväksi, onko ostajilla tietyn ajan kuluessa palata tai vaihtaa jotain ostamaansa. Mikään ei ole pahempaa kuin piilotettujen kustannusten kärsiminen. Älä piilota mitään. Sinun on löydettävä uusia asiakkaita.

26. Kuinka seuraan myymäläni suorituskykyä?

Suorituskykyindikaattorit (KPI) mittaavat menestystäsi. Seuraa näitä tietopisteitä ja tiedät:

Sivuston liikenne – Se kertoo kuinka monta ihmistä vierailee. Ovatko jotkut päivät suositumpia kuin toiset? Ehkä noina päivinä on, kun sinulla on erityisiä osto-kannustimia.

Keskimääräinen aika sivustolla – Se mittaa sitoutumista. Matalat ajat tarkoittavat, että asiakkaat eivät löydä haluamaansa. Tai sinulla ei ole mitä he haluavat. Molemmat ovat huonoja uutisia sinulle.

Poistumissivut –Se näyttää sinulle, missä olet menettänyt kiinnostuksen. Käytä näitä tietoja sivustosi hienosäätöön ja asiakkaiden huomion kiinnittämiseen.

Suositukset –Kuinka uudet asiakkaat löysivät verkkokaupastasi? Tämä auttaa sinua vahvistamaan markkinointistrategioitasi.

Tulokset – Verkkokaupassa käyminen on mukavaa. Jotain ostaminen on parempi. Tämä muuntokurssi auttaa sinua päättämään, onko sinun kohdistettava enemmän myyntipaineita.

Tuottoprosentti – Paluuvieraat ovat hienoja. Palautusostajat ovat mahtavia. Tarkista tuottoprosentti nähdäksesi kuinka voit saada toistamaan yritystä.

Keskimääräinen tilauksen arvo – Tämä auttaa sinua ymmärtämään kulutustottumuksia. Sivustosi iso kuluttaja ansaitsee erityistä huomiota.

27. Kuinka voin rakentaa tuotemerkin verkkokauppaan?

Jokaisella brändillä on peruselementit. Myös verkkokaupassasi on.

 • Logo
 • värit
 • Typografia
 • kuvakkeet

Panna kaikki nämä elementit toimimaan yhdessä. Tunne heidät kaikki ennen aloittamista. He ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä luodaksesi elementtejä.

Päätä mitä olet. Brändistrategia sisältää arvot, visiosi. Se ilmaisee, mitä haluat asiakkaillesi ja mitä haluat ihmisten ajattelevan sinua. Muunna tämä avainsanoiksi.

Suunnittelu kohti tarkoitusta. Rajoita värivalikoimaasi ja fonttejasi. Valitse otsikko ja yksi tekstikopio fontti. Älä unohda matkapuhelimen ostajia. Onko fontteja luettavissa pienissä koossa??

Ymmärrä, mitä tuotemerkki kommunikoi. Heijastavatko kaupan kaikki osat samaa teemaa? Brändisi on kyse rauhallisuudesta. Yrityksesi käytännöt ovat enemmän kuin painiottelua. Tämä lähettää sekaviestejä asiakkaille. Kaiken pitäisi vahvistaa sitä mitä päätät olevasi.

28. Kuinka luoda kanta-asiakasohjelma??

Mitä palkitsee komplikaatioista? Se kukistaa tarkoituksen. Poista monimutkaisuus. Pienennä sitä ja muuta siitä nautinnollinen kokemus, jonka sen pitäisi olla ostajalle. Loppujen lopuksi se on palkkio. Se ei saisi kestää kauan selvittää. Liittymiseen pitäisi kulua vähemmän aikaa.

Se ei ole asiakasuskollisuusohjelma, jos liittymiselle on esteitä. Voitko tehdä siitä yhtä helppoa kuin sähköpostiosoite? Voivatko he liittyä tai kirjautua sivustoosi sosiaalisen median valtakirjoillaan?

Onnistuneet kanta-asiakasohjelmat antavat asiakkaille mahdollisuuden ansaita palkintoja ilman vaivaa. Eikö sinun pitäisi ostaa jotain sinulta tarpeeksi? Jos kanta-asiakasohjelmasi vaatii paljon enemmän kuin sisäänkirjautumisen, se on liian monimutkainen. Ovatko palkintosi niin anteliaita, että toivot, että asiakkaat eivät osallistu? Älä enää ole niin antelias.

Ovatko kanta-asiakasohjelmasi palkkiot pintapuolisia? Jos asiakkaat eivät näe arvoa, ohjelma epäonnistuu.

Menestyneimmät kanta-asiakasohjelmat nostavat palkkion jatkuneesta toiminnasta. Se motivoi ja tuottaa toistuvia ostoksia. Uskollisimmat asiakkaasi ovat tehokkaita markkinointi-agentteja sinulle. Anna heille tapoja jakaa kokemuksiaan ja rohkaise myös muita liittymään. Sosiaalisten kuvakkeiden tulisi olla kaikkialla kanta-asiakasohjelmasivuilla.

29. Kuinka saan asiakkaiden kirjoittamaan arvosteluita?

Kysy heiltä. Kaikki ymmärtävät hyvien arvostelujen merkityksen. Noita myönteisiä sanoja pyydetään parhaiten heti.

Tee asiakkaillesi helppo jättää arvosteluja sinulle sivustollesi. Jos se ei ole ilmeistä, he eivät etsi sitä. Lisää linkkejä arvosteluprofiileihin useammassa kuin yhdessä paikassa. Lisää ne uutiskirjeisiin ja sähköposteihin.

Anna asiakkaille syy tarkistaa. Näytä heille arvostustasi kannustimella. On kuitenkin selvää, että se on rehellinen arvostelu.

30. Kuinka mainostaa verkkokauppaa?

Paras mainosvälineesi on sähköposti. Lähetä viesti tietokantaan. Varmista, että sähköpostin jakamiseen on kehotus toimia.

Sähköpostiosoitteesi tietokanta kasvaa käynnistyksen jälkeen. Käytä sitä lähettääksesi viikoittain viestejä, jotka korostavat tuotteitasi. Sisällytä kuvia ja suorat linkit ostaa. Vietä lisäaika viestin alustamiseen, niin se näyttää hyvältä mobiililaitteilla. Sähköposti tuottaa normaalin liikenteen.

Aseta itsellesi johtava alasi blogin avulla. Se on tehokas mutta epäsuora tapa mainostaa verkkokauppaa. Blogiviestiesi tulisi olla hyödyllisiä ja informatiivisia. Kirjoita neutraalista näkökulmasta. Viitataan vertaisiin ja kilpailijoihin. Pidä blogilinkit takaisin myymälöihisi minimaalisena ja osuvana.

Ota yhteyttä muihin bloggaajiin verkkokaupasta ja tuotteista. Se vaatii vähän tutkimusta. Sinun on luettava heidän viestinsä yhteyden määrittämiseksi. Ota sitten heihin yhteyttä. Selitä, miksi tuotteesi sopii hyvin tarkistukseen heidän blogissaan. Ole ylenmääräinen ja tarjoa näyte lahjaksi.

Luo toinen luettelo käyttämällä tätä blogeja koskevaa tutkimusta. Ota heihin yhteyttä ja tarjoa vierasblogiin. Se ei tule olemaan itsensä mainostamista. Nämä bloggaajat odottavat harkittuja kommentteja, jotka tarjoavat ratkaisuja lukijoilleen. Palkkio on linkki myymälösi bio-osiossa.

Video houkuttelee katsojia. Ne ovat jaettavissa ja lisäävät syvyyttä verkkokauppaan. Näytä tuotteesi toiminnassa. Ihmiset rakastavat myös kulissien takana olevaa sisältöä. Pidä hauskaa ja jaa bloopereita! Luo YouTube-tili verkkokauppaan ja lähetä videosi sinne. Mainosta nämä kaksi sivustoa ristiin.

Sosiaalinen media on välttämätöntä. Sosiaalisen median tehokas käyttö verkkokaupan mainostamiseen vie aikaa ja vaivaa. Tarvitset säännöllisten viestien aikataulun. Tämä tarkoittaa päivittäin tai jopa enemmän, seuraajien lukumäärästäsi riippuen. Kuvat tarttuvat huomioon ja jaetaan. Sisällytä suora linkki ostaaksesi sen verkkokaupasta.

Monet sosiaalisen median sivustot tarjoavat maksettua kohdennettua mainontaa yleisölleen. Facebookissa ja Twitterissä on tehokkaita käyttöliittymiä, joiden avulla voit olla tarkka. Varmista, että määrität määränpään verkkokauppaan, ei yrityssivullesi heidän sivustoilleen.

Optimoi verkkokaupan tuotenimet ja kuvaukset. Kattavat kuvaukset antavat enemmän mahdollisuuksia hakukoneoptimoinnille. Tee sama valokuviesi kanssa. Anna heille kuvaavat nimet. Lisää tuotesyöttesi Google Shopping -palveluun. Nämä kolme SEO-työtä auttavat uusia asiakkaita löytämään sinut.

31. Kuinka luoda tehokas markkinointisuunnitelma?

Suunnitelmasi alkaa tiedostamalla kenelle haluat myydä ja miten he haluavat ostaa. Selvitä, kuka asiakkaasi ovat, ja heidän ostokäyttäytymisensä. Nämä tiedot valmistelevat sinua seuraavaan vaiheeseen.

Tee verkkokaupastasi näkyvää sieltä, missä nämä asiakkaat etsivät. Hakukoneet, sosiaalinen media ja blogit voivat lähettää ne sinulle suoran linkin avulla. Varmista, että olet valmis heihin ennen heidän saapumistaan. Löydä verkkokauppasi hakukoneiden avulla. Nämä hakukoneiden linkit tekevät ensimmäisen vaikutelman asiakkaillesi. Onko se mitä haluat?

Menestyvä markkinointi on tehokasta viestintää. Tarkasta verkkosivustosi. Ilmoittaako jokainen sivu selkeän tarkoituksensa? Löydä vähintään 10 henkilöä, jotka vastaavat kohderyhmääsi. Pyydä heitä ostamaan verkkokaupassasi. Katso kun he käyvät läpi prosessin. Pyydä heidän palautetta ja ryhdy toimenpiteisiin parantaaksesi verkkokaupasta tekemäsi kokemusten parempaa.

Arvo on se, mitä markkinointiviestinnän tulisi tarjota. Verkkokaupoille se tarkoittaa, että näytetään heille, että he löytävät mitä haluavat ostaa. Paranna tuotteesi myyntiä helppokäyttöisillä tiedoilla.

Tehokas viestintä on vuorovaikutteista. Keskity mahdollisuuteensi käydä kaksisuuntaista keskustelua asiakkaiden kanssa verkossa. Markkinoinnissa tarkoitetaan myös odotusten hallintaa. Älä oleta, että asiakkaat tietävät mitä tehdä tai mitä odottaa tekevänsä ostoksia kanssasi. Auta heitä kehotuksissa. Ne voivat olla toimintakehotuksia, jotka johtavat myyntiin.

32. Kuinka voin jakaa verkkokaupan markkinointibudjetin?

Käytä varaustasi asiakashankinnassa. Vaikka sinulla on tuotemerkki, tuotot tuottavat yksilöllisillä tuotteillasi tai palveluillasi. Sitä haluat saada ihmisten edessä.

Vaikuttaa loogiselta sijoittaa kaikki budjettisi halvimpaan kanavaan. Saatat nähdä alkuperäisen vastauksen, mutta se ei voi ylläpitää sitä. Verkkokäyttäytyminen ja mieltymykset ovat hankalia. Missä ihmiset ovat tänään, ei ole missä he ovat huomenna. Kanavan hinnat voivat nousta ja tulla sinulle kohtuuhintaisiksi. Parempi strategia on jakaa budjettisi useille kanaville. Tässä on yleinen erittely siitä, kuinka muut verkkokauppasivustot lähestyvät allokointia:

Sijoita 10–30% SEO-kanaviin. Suunnittele jatkuva käyttö optimaalisiin tuloksiin. SEO tuottaa tasaista liikennettä. Haittapuoli on se, että se ei tuota nopeaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI) muiden kanavien tapaan. Se on pidempi jakso.

Sijoita 10-20% sosiaalisen median kanaviin. Kolme sosiaalisen verkoston jättiläistä (Facebook, Twitter ja LinkedIn) ovat ilmeisiä valintoja. Heillä on valtava yleisö. Kohdistaminen on helppoa. Älä sulje pois muita sosiaalisia verkostoja. Tuotteesi tai palvelusi voivat sopia hyvin pienemmille ja erikoistuneille sosiaalisille verkostoille. Verkkokaupat ovat visuaalinen kokemus. Pinterest ja Instagram ovat visuaalisia sosiaalisia verkostoja.

Sijoita 20–40% SEM: iin. Jos verkkokauppa on uusi, tämä saattaa olla ainoa tapa saada näkyvyyttä hauissa. Enemmän menoja ei ole aina parempi. Tulokset saadaan varmistamalla, että mainoksesi on osuva yleisölle, jota olet pyytänyt Googlea kohdistamaan. Jos et näe tuloksia, enemmän rahaa ei auta. Vaihda mainoskopio usein määrittääksesi, mikä resonoi hauilla. Avainsanasi voivat olla oikeat, mutta kopiosi ei muutu napsautukseksi.

Sijoita 10% – 20% uudelleenkohdistukseen.Jos olet vasta aloittamassa verkkokauppasivuston; sinulla voi olla pieni asiakaskunta. Niiden uudelleenkohdistaminen on rajoitettu mahdollisuus. Nuo asiakkaat ovat käyneet verkkokaupassasi. Koskemalla heitä uudelleen markkinointiin, on tapa kutsua heitä palaamaan ja ostamaan. Odota uudelleenkohdistusta, kunnes kuukausittainen vierailijamääräsi oikeuttaa investoinnin.

Sijoita 5–25 prosenttia näyttömainosten etsintään. Ne lisäävät tuotemerkkitietoisuutta kohdennetuilla verkkosivustoilla.

Sijoita 5–10% sähköpostimarkkinointiin. Se on ollut olemassa jo kauan, koska se toimii. Uutiskirjekampanjat ovat tehokkaita sivustojen liikenteen ja tulosten ohjaajia. Ostoskorista luopumista koskevat sähköpostit voivat elvyttää kadonneen myynnin. Ristiin myytävät sähköpostit voivat lisätä nykyisten asiakkaiden kuluja.

Pidä määrärahat juoksevana. Verkkokauppasi kypsyessä ja yleisön kasvaessa tavoitteesi muuttuvat. Brändin rakennuskanavista tulee entistä tärkeämpiä. Jos kanava ei tuota tuloksia, älä hylkää sitä. Testaa ensin se eri luovuus.

33. Kuinka kehittää SEO-strategiaa verkkokauppaan?

Menestyvät SEO-strategiat pyörittävät kuutta elementtiä.

Avainsanat – Tee tutkimus. Ymmärrä, mitä ihmiset etsivät. Yhdistäminen itse näihin avainsanoihin on mitä SEO on kyse. Katso, miten kilpailu näyttää Google AdWordsin avainsanatyökalulla. Jotkut avainsanat ovat liian kilpailukykyisiä kapealla. Valitse sen sijaan pitkäsauvaiset avainsanat (kahden ja viiden sanan välillä). Harvemmat yritykset kilpailevat näistä pidemmistä avainsanoista. He antavat sinulle korkeamman sijoitusasteikon.

Sisällönkuvauskentät –Ne ovat elintärkeitä. Tärkeimmät avainsanasi kuuluvat sivusi otsikoihin. Sisällönkuvauskentät ovat sitä, mitä Google etsii ja sijoittaa. Sama pätee sivukuvausten otsikoihin.

Sisältö – Laadukas sisältö luo positiivisen käyttökokemuksen. Sisältö on paras paikka avainsanoillesi asua. Tee sisällöstä loistava ja käytä sitä kouluttamaan ostajia.

Takaisinlinkit –Nämä ovat melkein yhtä tärkeitä kuin sisältö. Laatu kuitenkin edistää määrää. Ajattele sisältöstrategiaasi. Rakenna se asiaankuuluviin linkkeihin takaisin verkkosivustoosi. Viljele vertaisblogeja samasta syystä. Myy asioita, joita ihmiset rakastavat. He auttavat sinua myös tässä.

Sosiaalinen media –Tätä ei voida kiertää. Sinun on luotava vahva sosiaalisen median läsnäolo tai muuten et onnistu. Facebook-sivustoilla on niin suuri yleisö, että jäsenet käyttävät sitä paljon kuin hakukone.

Tuotekuvat –Kuvilla on ratkaiseva rooli hakukoneoptimoinnissa. Hakutulokset palauttavat kuvia ja verkkosivustoja. Myyt tuotteita sivustossasi. Kuvien noista tuotteista on oltava niin hyviä kuin voit tehdä niistä. On kuitenkin jotain yhtä tärkeää. Kuvatiedostojen nimien on sisällettävä osuvia avainsanoja. Näet heille korkeamman sijoituksen hakukoneissa.

Mikään SEO-strategia ei olisi täydellinen ilman kilpailuanalyysiä. Mitä ovat muut verkkokauppasivustosi, kuten sinun tekemäsi?

34. Kuinka voin käyttää sosiaalista mediaa verkkokaupan markkinoimiseen?

Sosiaalisen median markkinointi tuo ostajia verkkokauppaan. Tarvitsetko numeroita todistaaksesi sen? ECommerce Shopify tarkasteli tietoja yli 37 miljoonasta sosiaalisen median vierailusta. Vierailujen tuloksena saatiin 529 000 tilausta. Tässä on mitä sinun on tehtävä aloittamiseksi.

Luo Facebook-sivu verkkokauppaan. Älä käytä henkilökohtaista Facebook-sivusi tähän tarkoitukseen. Kutsu Facebook-ystäväsi jakamaan ja pitämään sivustasi. Pidä muutakin kuin aivan uuden yrityksen Facebook-sivusi heitä saapuessaan. Varmista, että heillä on sisältöä kuluttaa ja jakaa. Pidä uusi sisältö jatkuvasti. Sen tulisi olla asiaankuuluva ja kiinnostava jaettavaksi. Toimintakehotus on käynti verkkokaupassasi.

Tweet verkkokaupastasi. Kerro yksinoikeudella alennuksia seuraajillesi. Anna heille kannustimia tavoittaaksesi seuraajansa. Älä unohda sisällyttää tätä tarjousta Facebook-verkkoosi. Seuraa asiakkaitasi. Seuraa myyjiäsi. Käytä Twitteriä tavoittaaksesi vaikutusvaltaiset bloggaajat, toimittajat ja alan analyytikot. Heillä on suuria seurauksia. Haluat sen huomion. Kiinnitä heitä kuviin ja videoihin.

Asenna Google+ -yrityssivu. Google-tuotteet toimivat hyvin yhdessä. Yrityksesi profiili Google+ -palvelussa auttaa sitä toimimaan paremmin Google-hauissa. Tässä voi olla mielenkiintoista vuorovaikutusta. Luo Google+ Hangout ja ota yhteyttä asiakkaisiisi ja näkymiin reaaliajassa. Etsi asiaankuuluvat Google+ -yhteisöt ja aloita osallistuminen.

Luo YouTube-kanava. Täällä useimmat yritykset pitävät hauskaa. Se on sinun valintasi. Haluat ehkä esitellä vain videoita tuotteiden tai palveluiden käyttämisestä. Tai sekoita se puhtaan viihteen kanssa. Tärkeää on, että pidät videosisältöä tulevana.

Luo LinkedIn-profiili. LinkedIn on paikka, jossa kasvatat ja ylläpidät ammatillista verkottumista. Lisää linkkejä verkkokauppaan. Päivitys-toiminnon avulla voit kertoa ihmisille verkkokaupan liiketaloudellisista näkökohdista. Etsi ja seuraa myyjiäsi. Liity heidän ryhmiinsä ja osallistu keskusteluihin. Pyydä verkkoasi lisäämään suosituksia profiilisiisi.

Aseta Pinterest-profiili. Pinterestissä on kaikki kuvat, joten hyödynnä tuotevalokuvaustasi täällä. Luo teemapöydät esittelemään tavaroitasi ja / tai palveluitasi. Verkkokaupassasi pitäisi olla Pinterest Pin It -painike jokaisen tuotteen vieressä, jotta kävijät voivat jakaa sen. Ne videot, jotka olet luonut YouTubeen, voivat tehdä kaksoisvelvollisuuden myös täällä.

35. Kuinka luoda verkkokaupan sähköpostiluettelo?

Sähköpostiosoitteet ovat rahan lisäksi arvokkaimpia asioita, jotka asiakkaat voivat antaa sinulle. Tee tietojen jakaminen kanssasi helpoksi. Luo sitten valintaikkuna sen avulla.

Sähköpostiosoitteet ovat niin arvokkaita, koska ne osoittavat, että joku haluaa kuulla, mitä sinun on sanottava. He ovat antaneet sinulle luvan markkinoida heitä. Näin saat nämä sähköpostiosoitteet.

Käytä mainostamista ohjataksesi ihmisiä aloitussivulle. Aloitussivusi on tarjottava selkeä hyöty vastineeksi sähköpostiosoitteelle. Se voi olla erityinen alennus tai ilmainen lataus. Vaikka vierailija ei osta mitään, voit silti hyötyä toisen sähköpostiosoitteen saamisesta.

Pidä kilpailuja ja lahjoja sosiaalisessa mediassa. Antakaa tulleille ihmisille tietää, että he voivat lisätä heidän mahdollisuuksiaan voittaa. Heidän on vain jaettava kilpailu Facebook-ystäväverkonsa kanssa. Kuvat saavat huomion. Jos palkinto on lahjakortti verkkokaupallesi, luo kollaasi suosituimmista tuotteista, joissa he voivat käyttää sitä.

Laita sähköpostiosoitteita ilmoittautumislaatikoihin kaikkialle. Jokainen paikka, johon laitat sen verkkokauppaan, on mahdollisuus kerätä sähköpostiosoite. Älä unohda blogiasi. Laadukas blogin sisältö on luonnollinen magneetti sähköpostiosoitteille. Ihmiset tilaavat tietää, milloin sinun on julkaista jotain uutta.

36. Kuinka voin perustaa verkkokauppaa koskevan uutiskirjeen?

Uutiskirjeet ovat arvokas muuntamislähde. Liittyvät ihmiset ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita tietämään enemmän yrityksestäsi. Nyt voit tavoittaa heidät taajuudella ja antaa heille lisää syitä ostaa. Uutiskirjeesi sisällön on oltava asiaankuuluvaa ja tuotettava arvoa.

Olet verkkokauppa. Kuvat lisäävät myyntiäsi. Pidä tämä mielessä suunnitellessasi uutiskirjeesi sisältöä. Se on uutisia, ei mainontaa. Sisällön tulisi olla siitä mitä tapahtuu verkkokaupassasi. Tämä on tilaisuus keskittyä ihmisiin. Se on kova myynti yrityksellesi, ja tuotteillesi on tarjolla pehmeää myyntiä. Asiakkaasi haluavat myös tietää sinusta.

Rakenna nämä suhteet sisällyttämällä muita tietoja, joista asiakkaasi pitävät arvokkaita. Maksatko vierailun myyjään, joka asuu jännittävässä paikassa? Kirjoita siitä lyhyt pala ja liitä linkit alueen nähtävyyksiin. Ehdota muita yrityksiä, jotka täydentävät tuotteitasi tai palveluitasi. Kerro näille yrityksille. He voivat palauttaa suosion. Se lisää yhteysverkkoasi.

Luo erikoistarjouksia tai alennuksia uutiskirjeen tilaajille. Ihmiset pitävät olostaan ​​yksinoikeudella. Kerro heille tulevista myyntitapahtumista ennen kuin niistä ilmoitetaan muualla.

Uutiskirjeesi sosiaaliset linkit auttavat tilaajia jakamaan sen muiden kanssa. Se on tapa luoda tilausluettelo. Muista antaa sosiaalisten verkostoidesi uudet, kun julkaiset uutiskirjeen uutta numeroa.

Verkkokauppasi uutiskirje ei ole blogi. He voivat kuitenkin viitata toisiinsa. Käytä molempia risteämään mainostamista.

37. Kuinka suojaan verkkokauppasivustoani hakkeroinnilta?

Turvallisuus on tärkein huolenaihe heti alusta alkaen. Tee siitä suuri osa harkinnastasi, kun valitset verkkokaupan alustan. Kiinnitä erityistä huomiota PCI-vaatimustenmukaisuuteen ja SSL-varmenteisiin. Kysy roskapostisuojasta, jos aiot käyttää heidän sähköpostijärjestelmäänsä.

Verkkokauppaympäristösi tarjoaa suojan hakkeroinnilta, mutta se ei ole myyjän yksinomainen vastuu. Te kaksi olette kumppaneita. Kysy, kuinka voit auttaa heitä tarkkailemaan epäilyttävää toimintaa verkkokaupassasi. Tiedä mitä merkkejä etsit. Asenna virus- ja haittaohjelmasuojaus kaikkiin tietokoneisiin, jotka ovat käyttöliittymässä myyjän kanssa.

Verkkokauppasi asiakkaat eivät ehkä koskaan tiedä, että sinulla on verkkokauppaalusta käytössä. Heillä on suhde sinuun. Sinä olet he, joihin he luottavat, etkä myyjäsi. He syyttävät vain sinua, jos tietoturva rikkoo. Varmista, että voit luottaa siihen, että myyjäsi auttaa sinua ylläpitämään sitä luottamusta.

38. Kuinka voin optimoida verkkokauppani muuntokurssien lisäämiseksi?

Muuntoprosentit ovat korkean myyntimäärän perusta. Katsotaanpa matematiikkaa. Jos haluat lisätä myyntiäsi 50%, miten tekisit sen? 50% lisäys mainosbudjettisi?

Se on kallis sijoitus.

On helpompaa asettaa tavoite nostaa tulosprosenttia yhdellä prosenttimäärällä. Tämä 1% tarkoittaa 50%: n myyntiä. Miten teet tuon?

Joskus vain pieni nipistys voi johtaa muuntokurssien parantumiseen merkittävästi. Monet pienet hienosäädöt yhdessä voivat tuoda tuloksia dramaattisesti.

Suorita A / B-testaus. Luo kaksi vaihtoehtoista versiota tuotesivuillesi. Jokainen saa erilaisen tuotekuvauksen tai kuvan. A / B-testausohjelmisto ohjaa puolet tulevasta liikenteestä jokaiselle sivulle. Yksi sivu näyttää enemmän tuloksia. Sitä käytät. Korkeammat muuntokurssit johtuvat jatkuvasta A / B-testauksesta. Google tarjoaa ilmaisen A / B-testauksen osana Google Analytics -pakettia.

Onko sinulla selkeä ja pakottava arvoehdotus. Voitko ilmoittaa arvoehdotuksesi enintään 10 sanalla? Päästä siihen pisteeseen, jos et voi. Miksi asiakkaidesi pitäisi ostaa sinulta? Kun teet sen selväksi ja kommunikoit sen kanssa, nostat muuntoprosentteja. Arvolupauksesi ei saisi myöskään olla vapautettu vähän A / B-testauksesta.

Luo myyntisuppilo. Pyydätkö myyntiä liian nopeasti? Tämä voi vaikuttaa tulosprosenttiin. Ihmiset eivät osta, elleivät he ole valmiita. Tämä aika kasvaa, kun tuotteet kallistuvat tai monimutkaistuvat. Myyntisuppilo kehittää luottamusta. Hidasta asioita nopeuttaaksesi myyntiä. Lisää tietoisuutta ensin arvon avulla. Auta asiakkaita ymmärtämään saamiaan tuloksia. Kysy sitten myyntiä. Jos kaikki mitä saat ensimmäisestä vierailijasta, on sähköpostiosoite, he ovat myyntikanavassasi. Olet voittanut etuoikeuden jatkaa keskustelua heidän kanssaan.

Päästä eroon žargonista. Käytä keskustelukieltä kaikkialla verkkokaupassasi. Sisällytä yhteenveto, jos sinun on näytettävä vaaditut lailliset vastuuvapauslausekkeet.

Lisää ostajien luottamusta. Miksi asiakkaat luottavat verkkokauppaan? Esittele heidät luotettaville ihmisille verkkosivustosi takana henkilökunnan valokuvilla ja biossa. Käytä selkeitä ja helppoja yhteydenottomenetelmiä. Ei vain sähköpostiosoite. Sisällytä puhelinnumero ja fyysinen sijaintiosoite. Todista, että olet sivustosi suunnittelun ja asettelun ammattilainen. Yksi kirjoitusvirhe on kaikki, mikä tarvitaan myyntiä tappamaan.

Tee helpoksi ostaa sinulta. Se voi viedä muutaman vierailun, mutta ihmiset haluavat ostaa muutamassa minuutissa, kun he ovat valmiita. Päästä eroon tarpeettomista kentistä. Lisää kirjautumisia sosiaalisen verkoston käyttöoikeustiedoilla. Lisää suodattimia ylimääräisten asetusten poistamiseksi, jotta ne voivat käyttää haluamiaan tietoja. Älä oleta, että ostajat tietävät mitä tehdä. Kerro heille seuraava askel.

Poista häiriötekijä. Haluat asiakkaiden ostavan asioita. Kuinka voit auttaa heitä keskittymään tähän? Poista kaikki, joka ei ole kyseisen toimenpiteen kannalta merkityksellinen. Kyllä, he haluavat pääsyn kattavaan tietoon ostamastaan ​​tuotteista. Tarjoa käyttöoikeus, mutta älä näytä sitä kaikkia kerralla. Tämä luo vaihtoehdon ylikuormituksen. Se laskee muuntokursseja.

Vertaa tuotetta tai palvelua kilpailuun. Tämä kuulostaa kielteiseltä. Miksi edes puhua kilpailusta? Asiakkaasi tekevät tutkimuksen ennen ostamista. Miksi antaa heille mahdollisuuden lähteä ja tehdä se? Kun annat heille vertailun, pidät etusijalla. Onko hinta korkeampi? Selitä miksi. Aseta vertailut taulukoihin, jotta asiakkaat näkevät kaiken kerralla.

Lisää kannustin ostaa heti. Olet nähnyt tämän työn, jos olet käynyt lentoyhtiöiden verkkosivustoilla. He seuraavat paikkoja. Voit nähdä, että lennolla on muutama jäljellä. Tiedät, että sinun on tehtävä päätös ostaa tai hävitä. Luo niukkuus. Rajoita määrä tai anna hinta rajoitetun ajan.

39. Oletko valmis työskentelemään pitkäaikaisen hankkeen parissa?

Jos verkkokaupan luominen on jotain, mitä haluat tehdä tänään. Onko se jotain, jonka näet tekeväsi vuosien päästä? Et voinut avata fyysistä myymälää ja käyttää sitä kuukautta tai viikkoa kerrallaan. Verkkokauppasi ei myöskään toimi tällä tavalla.

Verkkokaupan perustaminen voi viedä vain pienen määrän rahaa. Käynnistyspäivä on vasta alku. Menestys vaatii kasvua. Se tulee ajan myötä.

Nyt olet valmis aloittamaan! Luo tarkistuslista ja selvitä vastaukset jokaiselle kysymykselle. Ei ole lopullisia vastauksia. Suurimmalla osalla näistä aiheista on kuitenkin parhaat käytännöt. Vietä aikaa verkkokaupoissa suosikki verkkokaupoissasi.

Mitä pidät heistä? Mikä turhauttaa sinua? Keksiä parempia ratkaisuja ja laita ne toimimaan verkkokaupassasi.

Huolet jakaa, mihin oli vaikein kysymys ja miksi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map