11 ilmaista WordPress-laajennusta verkkokaupan perustamiseen ja verkkokaupan aloittamiseen

Verkkokaupojen lisääntyessä yhä useammat ihmiset mieluummin ostavat asioita verkkokaupoista. Tämä ei ole todellinen yllätys, koska ostokset verkossa ovat käteviä ja edullisia.


Ajattele sitä: ei pukeutumista, pääsyä autoosi, matkustamista ostoskeskukseen tai odottamalla tunteja pitkissä jonoissa / linjoissa!

Vaikka WordPress-alustalla on helppo perustaa verkkokauppasivusto joko täydentääksesi fyysistä yritystäsi tai ensisijaisena yrityksenä, käytettävissä on laaja laajennuskirjasto, joka on erityisesti suunniteltu yksinkertaistamaan ja automatisoimaan digitaalikaupan prosesseja..

Yrityksesi tarpeisiin sopivan WordPress-laajennuksen valitseminen voi kuitenkin olla hämmentävä. Loppujen lopuksi on niin paljon laajennuksia, joista valita, ja on vaikea erottaa parasta muista.

Älä kuitenkaan ole huolissasi; olemme tutkineet ja luetellut 11 parasta (ja ilmaista) WordPress-laajennusta. Kaikki nämä laajennukset voivat parantaa asiakkaidesi yleistä verkkokaupoissa tapahtuvaa kokemusta. Joten oletko valmis? Aloitetaanpa!

1. MarketPress

MarketPress on ominaisuuksiltaan rikas, hyvin suunniteltu ja helposti muokattavissa oleva laajennus, jonka ammattimaiset kehittäjät ovat kirjoittaneet osoitteessa WPMU DEV. Kehittäjät suunnittelivat tämän upean laajennuksen, jonka avulla yritykset voivat tarjota nautinnollisen, yksinkertaisen ja kauniin ostoskorikokemuksen käyttäjille käyttämättä laajennuksia tai lisäosia.

Laajennus yhdistää älykkäästi erilaisten vankkojen laajennusten voimat yhdeksi, erilliseksi, erilliseksi verkkokaupan ratkaisuksi. Sen mukana on joukko houkuttelevia ja kiinnostavia teemoja, joita voit mukauttaa ilman koodausta.

MarketPress on myös yhteensopiva Multisite- ja BuddyPress-ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti rakentaa oman verkkokauppasi verkoston (kuten Amazon ja eBay) ja ottaa tietyn prosenttiosuuden jokaisesta myynnistä.

MarketPressin premium-versio tarjoaa kuitenkin valikoiman edistyneitä ominaisuuksia, kuten laskettuja lähetysmoduuleja, tuotteiden mukauttamista, verkkokaupan seurantaa ja täydellisen maksutapojen sarjan..

2. Cart66 Lite

Aiemmin tunnettu nimellä PHPurchase, Cart66 on erittäin tehokas, turvallinen ja kevyt verkkokaupparatkaisu, jonka avulla voit luoda minkä tahansa “PCI-yhteensopivan” sivuston. Reality66: n asiantuntijoiden kirjoittama laajennus käsittelee luottokorttitiedot turvallisesti suosikki maksuyhdyskäytävällesi Mijireh Checkout -palvelun avulla..

Vielä mielenkiintoisempaa on, että Cart66 Lite voi myös integroitua täydellisesti Amazon S3: een, jolloin voit myydä digitaalisia tuotteitasi ilman vaivaa.

Tosiasiassa, toisin kuin useimmat monimutkaiset verkkokaupan liitännäiset, tämä on tehokas mutta uskomattoman helppo käyttää. Cart 66 Lite tarjoaa useita valuutta- ja lähetysvaihtoehtoja, mikä antaa yrityksellesi maailmanlaajuisen tunnustuksen ja kattavuuden.

Se sisältää myös joukon tehokkaita ominaisuuksia, kuten tytäryhtiöalustojen integroinnin, muokattavissa olevat sähköpostiviestit, tuotteiden mukautettuja kenttiä ja paljon muuta. Siinä on melkein kaikki mitä tarvitset digitaalikaupan perustamiseen ja sen käyttöönottoon muutamassa minuutissa!

3. Jigoshop

Jigoshop on vankka, luotettava ja erittäin turvallinen WordPress eCommerce -laajennus, jonka on kehittänyt Jigowatt, Isossa-Britanniassa toimiva web-suunnittelutoimisto. Laajennus sopii parhaiten pk-yrityksille (pienille ja keskisuurille yrityksille) ja siinä on intuitiivinen kojetaulu, jonka avulla voit perustaa ja hallita verkkokauppaa muutamassa minuutissa.!

Sinulla on yli 30 erittäin muokattavissa olevaa ja täysimittaista teemaa, joista valita, mikä sopii melkein minkä tahansa digitaalikaupan perustamiseen.

Voit myös viedä verkkokaupan seuraavalle tasolle satojen tehokkaiden laajennusten avulla. Jigoshopilla on myös useita raporttiominaisuuksia, jotka tarjoavat sinulle reaaliaikaisen kuvan verkkokaupan suorituskyvystä. Se ei kuitenkaan ole kaikki! Sen käyttäjäystävällisellä ja selkeällä varastojärjestelmällä voit hallita varastoja helposti Jigoshopilla.

Jotkut ihmiset eivät tiedä, että Jigoshop oli alun perin haaro Web-sivuston nykyään suosituimmalle verkkokaupalle, WooCommerce. Laajennus on kuitenkin tulossa suosituksi yksin joka päivä.

4. WooCommerce

WooCommerce on tehokas verkkokaupan liitännäinen, jonka ovat kokenut WooThemes-ihmiset. Se on täynnä erilaisia ​​huippuluokan ominaisuuksia, jotka antavat yrityksille mahdollisuuden muuttaa tavallisesta WordPress-sivustostaan ​​rahaa tuottava verkkokauppa..

Yksi parhaimmista asioista tässä laajennuksessa on sen kokoelma maksettuja ja ilmaisia ​​laajennuksia ja teemoja, jotka voit räätälöidä vastaamaan verkkokaupan yksilöllisiä tarpeita. Kuten aiemmin mainittiin, WooCommerce on yksi suosituimmista ilmaisista verkkokaupan lisäosista WordPressille, joka on tänään saatavana.

Jotkut maailman arvostetuimmista tuotemerkeistä, kuten Harley-Davidson ja Entrepreneur, käyttävät sitä. Laajennus toimii tällä hetkellä yli 30 prosenttia kaikista verkkokaupoista! Sinun on myönnettävä; nämä ovat melko vaikuttavia lukuja verrattuna muihin laajennuksiin.

WooCommerce-laajennus tarjoaa joukon hyödyllisiä ominaisuuksia. Niihin kuuluu joustava kupongijärjestelmä, PayPal Standard -integraatio, helppo varastonhallinta, myynti- ja arvosteluraportit sekä useita toimitusvaihtoehtoja.

Jos etsit erittäin muokattavaa, vankkaa ja intuitiivista verkkokaupan liitännäistä, WooCommerce kannattaa antaa kuva. Monet digitaalikaupat käyttävät sitä, ja toistaiseksi se on osoittautunut arvokkaana työkaluna jokaiselle!

5. Helppo digitaalinen lataus

Yksinkertainen, kevyt ja monipuolinen verkkokaupparatkaisu Easy Digital Downloads antaa sinulle mahdollisuuden myydä digitaalisia latauksia ilmaiseksi WordPressin kautta. Toisin kuin muut plugins, jotka tarjoavat joitakin hyödyttömiä ominaisuuksia, Easy Digital Downloads tarjoaa vain hyödyllisimmät ominaisuudet, jotta digitaalisten tuotteiden myynti olisi helpompaa.

Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on vankka raportointijärjestelmä, jonka avulla voit nähdä kaiken yrityksesi myynnin ja tulot helposti analysoitavien datataulukoiden ja interaktiivisen grafiikan avulla.

Koska laajennus pitää WordPressin koodausstandardit mielessä, se on ehkä keksijöillesi sopivin verkkokaupan ratkaisu! Tämä tarkoittaa, että kehittäjien on uskomattoman helppoa tehdä muutoksia Easy Digital Downloads -koodikantaan.

Yli 200 laajennuksella ja valittavalla teemalla voit räätälöidä EDD-myymälän tarpeiden mukaan. Jos kuitenkin myyt vain digitaalisia tuotteita, EDD on epäilemättä paras mahdollinen valinta sinulle.

6. Ecwid

Ecwid palvelee ensisijaisesti yrityksiä, jotka eivät halua käydä vaivaa aloittaa aivan uusi sivusto. Tämän laajennuksen tärkein ominaisuus on, että voit ottaa nykyisen sivustosi ja integroida sen nopeasti Ecwid-järjestelmään muutamassa minuutissa.

Järjestelmä peilataan myös useille muille sivustoille, jos aiot myydä tuotteitasi muualla Webissä. Tämän avulla voit hallita kaikkia sivustojasi yhdestä paikasta sen sijaan, että vaihtaisit useita kojetauluja. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on kyky lisätä verkkokauppa Tumblriin, Facebookiin tai muuhun sosiaalisen median alustalle.

Ecwid eCommerce plugin on suosituin verkkokauppasovellus Facebookissa; sillä on yli 40 000 myymälää! Ecwid tarjoaa neljä suunnitelmaa ilmaisella. Vaikka siinä on rajoitettuja ominaisuuksia, se on enemmän kuin tarpeeksi auttamaan myymään tuotteitasi verkossa helposti ja vaivatta.

Parasta tässä laajennuksessa on se, että toiset tarjoavat sinulle ilmaisen kokeilujakson (mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan lopulta), se tarjoaa täysin ilmaisen suunnitelman..

7. WP-verkkokauppa

WP eCommerce on tehokas WordPress eCommerce -laajennus, jonka ovat kehittäneet Gary Cao, Justin Sainton ja Dan Milward. Useiden viime vuosien ajan se on erittäin helppokäyttöisten laajennusten joukossa. Laajennuksen avulla voit mukauttaa CSS: tä ja HTML: ää, joten sinulla on täysi hallinto verkkokaupan näkymästäsi.

Ei ole väliä, myykö yrityksesi tilauksia, fyysistä omaisuutta, jäsenyyksiä tai digitaalisia tuotteita. WP-verkkokaupassa on kaikki mitä tarvitset, jotta myyminen olisi helppoa!

Yli 70 000 asiakkaalla ja 3 miljoonalla latauksella WP eCommerce on Internetin toiseksi suosituin laajennus. Kiinnostavampaa tästä laajennuksesta on sen virtaviivaistettu kassaprosessi, joka lisää verkkokaupan muuntoprosenttia huomattavasti.

Lisäksi WP eCommerce voi integroitua lukuisten lähettäjien ja maksujen käsittelijöiden kanssa. Jos etsit ylimääräisiä toimintoja, voit hankkia niitä paljon ostamalla saatavissa olevat premium-lisäosat ja päivitykset.

8. iThemes Exchange

iThemes Exchange on intuitiivinen, laajennettavissa oleva ja yksinkertainen WordPress-verkkokaupan laajennus, jonka ovat kehittäneet iThemesin asiantuntijat. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta laajennus tekee tuotteiden luomisesta suhteellisen helppoa. Sen sijaan, että luodaan asiakkaille kokonainen tietokanta, kuten useimmat muut laajennukset tekevät, se lisää asiakastietoja sivulleen käyttämällä WordPressin sisäänrakennettua käyttöjärjestelmää.

Tämän ominaisuuden avulla voit hallita kaikkia asiakkaitasi tehokkaammin, koska voit muokata tapahtumia, lisätä huomautuksia asiakastietoihin sekä katsella ostettuja tuotteita ja saatavilla olevia latauksia ehdottomasti.

Tämän laajennuksen aloittaminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa laajennus, aktivoida se, valita haluamasi maksuprosessori, lisätä tuotteesi ja aloittaa myynti! Exchange käyttää Stripe -sovellusta sisäänrakennettuna maksuyhdyskäytävänä, jotta asiakaskokemus olisi entistä helpompaa kuin koskaan.

Lisäosassa on myös PayPal Standard -tuen tuki ydinlisäosana. Lisäksi on saatavilla useita teemoja, jotka vastaavat tarpeitasi!

Muut ilmaiset verkkokaupan WordPress-laajennukset verkkokaupan luomiseen:

9. eShop

EShop tarjoaa helposti saatavilla olevan WordPress-laajennuksen, ja tarjoaa monia menetelmiä tuotteiden luetteloimiseksi. Tämän laajennuksen avulla asetusten mukauttaminen ja tuotteiden lisääminen on erittäin helppoa. Puhumattakaan sen yksinkertaisesta käyttöliittymästä ja nopeasta selaamisesta on asiakkaidesi helpompaa tehdä ostoksia verkkokaupassasi. Se tarjoaa useita toimitusvaihtoehtoja ja kauppiaan maksuväylät. Löydät myös ostoksia koskevista tilastoista hyödyllisiä!

10. Pikakauppa

Yksinkertainen myymälälaajennus, Quick Shop tarjoaa sisäänrakennetun tuen sekä sähköposti- että PayPal-toiminnoille. Se lisää sivulle sivupalkin, joka näyttää vierailijan ostoskorin. Tämän ansiosta ostajien on helpompi tietää kärrynsä sisältö selatessaan muita ostettavia tuotteita. Laajennus mahdollistaa myös tuotteiden lisäämisen melkein heti TinyMCE-painikkeella. Voit myös luoda tuotevaihtoehtoja, avattavia luetteloita ja paljon muuta.

11. ArtPal

Kuten nimestä voi päätellä, ArtPal on taiteilijoille tarkoitettu verkkokaupan liitännäinen, jotta he voivat myydä mestariteoksensa verkossa. Laajennus tarjoaa muutama avainominaisuus, kuten ammattimainen tuki B2B-myynnille, helppo PayPal-integraatio ja reaaliaikaiset myyntipäivitykset. Se poistaa tuotteen käytöstä heti, kun se on myyty, jotta päällekkäisyydet voidaan estää. Itse asiassa sillä ei ole väliä, myytkö kovaa tuotetta vai taidetta, rakastat ArtPalin käyttöä!

Sinulle

Ja sen jälkeen kaikkien luettelo ilmaisista WordPress-laajennuksista verkkokauppaan tulee loppupäähän. Kuten huomaat, on saatavana monia ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit muuntaa tavallisesta sivustostasi täysivaltaisen verkkokaupan, ja myös sen tarvitsematta kuluttaa paljon rahaa.

Jos haluat yrityksesi alkavan myydä digitaalisella välineellä, suosittelemme, että otat yllä mainitut laajennukset huomioon. Nämä liitännäiset eivät ole vain ilmaisia, mutta ne ovat myös täynnä tarvittavia ominaisuuksia, jotta verkkokaupastasi tulee valtava menestys.

Kun verkkosivustollesi on asennettu oikeat laajennukset, voit viedä verkkokaupan seuraavalle tasolle virtaviivaistamalla ja automatisoimalla monia sen kannattavuutta määritteleviä avainprosesseja. Kuten aina, tämä riippuu kuitenkin käyttämäsi laajennuksen laadusta.

Joten onko muita käyttämiäsi verkkokaupan ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia? Mitä mieltä olet yllä kuvatuista laajennuksista? Onko jotain, jonka haluat lisätä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map