Weboldal-építők véleménye


Olvassa el a weboldal-építők véleményét

Megértjük, mennyire nehéz fenntartani a saját webhely létrehozásának izgalmát, amikor belezavarodsz ahhoz, hogy kitaláld a megfelelő weboldal-készítőt. Lehet, hogy nem tudja, mit kell keresnie, vagy talán fogalma sincs arról, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége, sőt, mi is van odakint. Ezért végeztük a kivizsgálást az Ön számára. Olvassa el a webmesterek véleményét, hogy megtudja, mit kínál minden weboldal-készítő, és mi mindegyik a legjobban.

  Utolsó frissítés: 2017. március 10

Az AAWebmasters.com független webmesterek társulása, és a webhelyen itt kifejezett vélemények, vélemények és rangsorok az AWA sajátjai. A webhely kompenzációt kap a felülvizsgált termékekből és szolgáltatásokból. Az AAWebmasters.com alaposan teszteli az egyes termékeket vagy szolgáltatásokat, és magas rangsorolást ad a legjobbaknak. Az AAWebmasters.com nem tesz közzé információkat az összes elérhető e-kereskedelmi platformról, webhely-készítőről vagy webtárhelyről. További részletek megtekintéséhez kattintson ide.

Hirdető közzététele

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Squarespace

Lenyűgöző megjelenés fontos? A Terem helyet érdemes megnézni, ha webhelye képintenzív, például a fotósok, művészek, éttermek és esküvői tervezők számára. A gyönyörű, professzionális megjelenésű weboldalakat könnyű elkészíteni, bármilyen kódolási tapasztalat nélkül, és a blogplatform is nagyszerű véleményeket szerez.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Wix

Nincs technikai készség? A Wix több mint 500, professzionálisan tervezett ingyenes sablon közül választhat, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti saját pillantást vonzó weboldalát, mindezt műszaki vagy tervezési ismeretek nélkül. A Wix nagyon intuitív a használata nagyon rövid tanulási görbével.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Weebly

Van egy kis vállalkozásod? A Weebly a webes készítő választása a komoly bloggerek, vállalkozók és kisvállalkozások számára. A forgalom irányítópultja mindenféle statisztikát mutat a webhelyére tett látogatásokról. A technikailag hajlamos a HTML / CSS kódoláshoz a részletesebb testreszabáshoz.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Yola

Ön kezdő honlapja? A Yola azon kis- és mikrovállalkozások tulajdonosai számára készült, akik pénzt szeretnének megtakarítani azáltal, hogy saját webhelyüket készítik. Tényleg egyszerűen használható az elemek húzásával és leejtésével, és néhány órán belül elindíthatja webhelyét.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Jimdo

Szüksége van egy weboldalra az e-kereskedelemmel? A Jimdo e-kereskedelmi megoldást, valamint internetes kiépítést kínál. A Jimdo inkább a funkcionalitásról szól, mint az átlagos web-készítőről, de teljes mértékben testreszabható, ha tud valamit a kódolásról. Súgó van az aktív közösségi fórumon keresztül.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

paplanok

Szüksége van tagsági oldalra? Bár bárki létrehozhat egy weboldalt a Webs segítségével, az általa nyújtott szolgáltatások a legmegfelelőbbek a kisvállalkozások és a vállalkozók számára. Ezen funkciók egyike az a képesség, hogy könnyen beállíthat tagsági oldalt külső alkalmazás használata nélkül.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Moonfruit

Szereted a régi stílusú webhelyeket? A Moonfruit egy régebbi weboldal-készítő, amely nem tartalmazza a modernabb versenytársak összes csengőjét és sípját. A Moonfruit a legjobb azok számára, akiknek van idejük és türelmük weblapjaik elkészítéséhez, és nem teljesek kezdők vagy technofóbok.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

WebsiteBuilder.com

Hajlandó fizetni a választásért? A WebsiteBuilder.com több mint 10 000 sablonnal, stock fényképészeti képekkel, több webhellyel és egy teljes szolgáltatáskészlettel büszkélkedhet, ám ezek a szoftver ingyenes verziójával nem érhetők el. A site-building interfész tiszta és könnyen kezelhető, bár a gyakran eladott hirdetések gyakran jelennek meg.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Themify Builder

Szeretne egy WordPress témát? A Themify weboldal készítője több mint 40 WordPress témát támogat, és plug-inet biztosít harmadik féltől származó témákhoz. Más webhely-készítő szolgáltatókkal ellentétben a Themify nem nyújt domainnevet vagy webhely-tárhelyet – ezek megszerzéséhez önmaga tartozik..

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

GoDaddy webhelykészítő

Nem biztos benne, hogy mire van szüksége? A GoDaddy Weboldal-készítője általános
bárkinek szól, aki saját weboldalt akar létrehozni. A sablonok tartalmaznak egy e-kereskedelmi áruházat az üzleti tulajdonosok számára. A GoDaddy ügyfélszolgálati rendszere nagyon erős, és magában foglalja az élő csevegést.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

WebFlow

Webhelyek készítése mások számára? A WebFlow komoly lehetőség a tapasztalt tervezők és fejlesztők számára, akik fejlettebb, kód nélküli web-építési platformot akarnak. A WebFlow lehetővé teszi valóban egyedi webhelyek létrehozását, szükség esetén hozzáféréssel a kódhoz.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Webydo

Szeretne egy tervező weboldalát? A Webydo-t webes tervezők építik professzionális web-tervezők számára, akik kivételes webhelyeket akarnak készíteni, de nem akarják megtanulni a kódolást. A hagyományos formatervezési elemeken felül csodálatos animációs effektusok és a reagáló tervezésre összpontosítva.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

feltűnően

Csak egy oldalra van szüksége? Nézze meg feltűnően, ha szüksége van egy karcsú, egyoldalas, mobilbarát webhelyre. Könnyedén beállíthat egy webhelyet rövid idő alatt az ingyenes, mobilra reagáló sablonok segítségével. A weboldal hosszú, egyoldalas formátuma néha hozzászokhat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Webnode

Több nyelv fontos?? A globálisan üzleti vállalkozók 20 nyelven érhetik el az ügyfeleket a WebNode segítségével. Az összes sablon teljesen működőképes, de szükség lehet némi testreszabásra, hogy megfeleljen a jelenlegi magas színvonalú, fényes tervezési elvárásoknak.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

WebStarts

Üres vászonra van szüksége? Szabadítsa fel belsőépítészét a WebStarts használatával, bármilyen tervezési elemet húzva a weboldal bármely oldalára – teljesen felépítetlen. A témák tovább testreszabhatók, és automatikusan mobilra reagáló webhelyekké konvertálódnak.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Web.com

Szeretne valaki építeni? A Webs.com olyan DIY webépítő szoftvert kínál, amely lehetővé teszi egy egyszerű, funkcionális, funkcionális weboldal létrehozását. Ugyanakkor teljesen testreszabott webdesign szolgáltatást is kínálnak, amelyben leírják álmai webhelyét, és nekik készítik.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

SiteBuilder.com

Válogatós a tervezésről? Több mint 10 000 üzleti sablonnal a kisvállalkozások tulajdonosai kötelesek megtalálni azt, amelyik kedveli a SiteBuilderrel. A kezdő weboldal készítői könnyen felépíthetnek viszonylag professzionális megjelenésű webhelyeket a drag-and-drop szerkesztővel.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Tanya

Csak vállalkozás indítása? A Homestead olyan kisvállalkozásokra irányul, amelyek meglehetősen egyszerű webhelyeket igényelnek. Körülbelül egy ideje már régen működött, és sablonjai nem olyan modernak, mint más weboldal-készítők. Használhatja a 30 napos ingyenes próbaverziót a Homestead kipróbálására.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Virb

Portfólió létrehozása? A Virb alkalmas azoknak, akik képminőségi portfóliót készítenek. A webhely felállítása és a különböző témákkal való kísérletezés egyszerű, és nagyon sok közül választhat a galériák és a fotóoldalak számára. A fényképek közvetlenül a Flickrből és a Vimeo-ból történő hozzáadása egyszerű.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

IM alkotója

Szeretne egy karcsú weboldalt? Az IM Creator lehetővé teszi, hogy gyors, professzionális megjelenésű weboldalt készítsen. Ebben az esetben a „sovány” azt jelenti, hogy a sima és a kép nehéz, a több mint 70 jól megtervezett sablon alapján, amelyek mindegyike előzetesen fel van töltve a mintatartalommal. A „gyors” a kiváló drag and drop szerkesztőnek köszönhető.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

SimpleSite

Keresi az egyszerű és gyors? Az SimpleSite kiválóan alkalmazható azok számára, akik csak egy weboldal gyors felállítását akarják elérni, és nem törődnek túlságosan azzal, hogyan néz ki. A SimpleSite révén létrehozott webhelyek nem tűnnek nagyon profinak, és korlátozott testreszabási lehetőségek vannak.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

uCoz

Nem biztos a testreszabásban? Az uCoz lehetővé teszi teljes funkcionalitású webhelyek elkészítését, a testreszabási lehetőségek széles skálájával. Kezdje egyáltalán senkivel, a rendelkezésre álló 250 sablon használatával, vagy módosítsa az oldalstílust, és bővítményeket adjon hozzá, vagy a HTML / CSS-kódba tegye a kezét a teljes testreszabáshoz.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

MotoCMS

Szüksége van egy egyszerű és gyönyörű kialakításra? A MotoCMS egy könnyen használható webhely-készítő, amely lehetővé teszi professzionális webhelyek létrehozását WYSIWYG (amit látsz, amit kapsz) módban. A 2008. évi első dobás óta rengeteg rajongót és támogatót kapott, főleg a kezdők körében.

Legfrissebb cikkek

Összes hír megtekintése

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és a FatCow összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 6

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és az Arvixe összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 5

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion és az A2 tárolást: melyik a B…

Frissítve 2017. január 4
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map