Web hosting vélemények


A legnagyobb kihívás nem egy web hosting szolgáltatás megtalálása. Annak eldöntése, hogy melyik felel meg az Ön igényeinek. De mit kell keresnie? Bizonyos speciális előfeltételei vannak. A fontos közös vonásoknak e döntéshozatali folyamat részét kell képezniük.

Keresse meg a tárolási és a sávszélesség korlátozásait. Vegye figyelembe a több domain korlátozását. A technikai támogatás is fontos. Ne feledje ezeket, miközben felfedezi az alább bemutatott web hosting véleményeket.

Utolsó frissítés: 2016. február 28

Az AAWebmasters.com független webmesterek társulása, és a webhelyen itt kifejezett vélemények, vélemények és rangsorok az AWA sajátjai. A webhely kompenzációt kap a felülvizsgált termékek és szolgáltatások által. Az AAWebmasters.com alaposan teszteli az egyes termékeket vagy szolgáltatásokat, és magas rangsorolást ad a legjobbaknak. Az AAWebmasters.com nem tesz közzé információkat az összes elérhető e-kereskedelmi platformról, webhely-készítőről vagy webtárhelyről. További részletek megtekintéséhez kattintson ide.

Hirdető közzététele

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

InMotion tárhely

Üzleti weboldal tervezése? Ez a házigazda továbbra is odafigyel. Támogatást fizetnek. A kompromisszum kiváló tanács, amely segít növelni a bevételt. 3 hosting terv van, amelyek közül 2 készen áll az e-kereskedelemre. Ez azt jelenti, hogy SSL-tanúsítvánnyal és legtöbb esetben dedikált IP-vel rendelkeznek.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

SiteGround

A technikai támogatás a legfontosabb gond? Ennek a házigazdának ilyen jó hírneve van. A Siteground három megosztott webhely-elosztási tervet kínál, amelyek az Ön webhelyének méretéhez igazodnak. Menjen az alapszintű elindítási tervhez. A GROWBIG és a GOGEEK tervek extra gyorsítótárazási támogatást kínálnak, és az ár tükrözi.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

iPage

Első webhelytulajdonos? Az iPage az Ön egyablakos megoldása. Körülbelül 6 perc alatt beállíthatja a tárhelyet, és felhasználhatja a goMobi-ot, a Webhely-készítőt vagy a Weebly-t webhely-készítőként. A tárhelycsomagok 300 dollárt is tartalmaznak marketinghiteleket a Google, a Yahoo, a Bing és a Facebook promóciójához.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Bluehost

Van WordPress-webhely?? A WordPress támogatja ezt a web hosting szolgáltatást. A legjobb árképzés 3 éves kötelezettségvállalást igényel. De ha meggondolja magát, megtérítik a fennmaradó díjakat. Díjakat nyertek az ügyfélszolgálatért, így szükség esetén szakértői segítségre számíthat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Arvixe

A domainszámok döntik el a választást? A tervet az alapján választja ki, hogy hány domaint kell üzemeltetnie. A legolcsóbb csomag akár 6-at kínál. Az Arvixe munkatársai távolról működnek. A működési költségek megtakarítása lehetővé teszi az Arvixe számára, hogy megfizethető tárhelyet kínáljon. Ez nem veszélyezteti a teljesítményt.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Webtárhely-központ

Tervezze meg, hogy kicsi maradjon? Ez a házigazda olcsó csomagokat kínál kisebb webhelyek számára, amelyek nem számítanak nagy látogatói növekedésre. Az ingyenes domain név és a korlátlan hely azt jelenti, hogy nem áldozza fel a szolgáltatásokat az árért. A gazdagéppel e-kereskedelmi webhelyet is futtathat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

GreenGeeks

Környezettudatosan akar maradni? Ez a házigazda a zöld mozgalomról szól. A megújuló energia biztosítja szervereik működését. Versenyképes árak és több száz szolgáltatás megkönnyíti ezt a tárhelyet a környezetben. De nem kell feláldoznia valamit, ami a weboldal működtetéséhez szükséges.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

HostGator

A rugalmasság fontosabb, mint a támogatás? Ez a házigazda nem kezdőknek szól. A funkciók hatalmas listájából kiválasztja, amire szüksége van. Ez lehetővé teszi a tárhely testreszabását, és csak azért fizet, amire szüksége van. A HostGater emellett hitelképességeket kínál a Google, a Yahoo és a Bing hirdetésére is.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

1and1

Van globális terveid?? Ennek a németországi hostnak 13 adatközpontja van az egész világon, 11 millió ügyfelet foglalkoztatva. A CDN opcióval rendelkező tervek lehetővé teszik, hogy a helyi tartalmat 62 világszerte tárolt tárhelyre szállítsák. Adjon hozzá további funkciókat egy átfogó biztonsági csomaggal és egy e-kereskedelmi webhely készítővel.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

A2 tárhely

A hangsúly a sebesség és a teljesítmény?? Az A2 tárhely ezeket kiemelt prioritássá teszi. Optimalizált technológiájukkal akár 20-szor gyorsabb az oldal betöltése, mint a többi gazdagépen. Az árazás nem a legalacsonyabb, amit megtalálhat, de az ügyfelek tudják, hogy megkapják azt, amit fizetnek.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Egy kis narancs

Segítségre van szüksége a márkaépítésben és az identitásban?? Ez a tárhelyszolgáltatás nem használja a „korlátlan” szót. Nem fog rejtett díjakat találni. Fizessen, ahogy tetszik a csomagokért. Szoftverük és felhasználói felületük ügyfél-központú. Segít az ügyfelekre is összpontosítani.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

HostMonster

Aggódsz a növekedés és a méretezés miatt? Ez a BlueHost testvérvállalat indulási tervekkel rendelkezik, amelyek megfizethető frissítési útvonalakat kínálnak. Kezdjen egy megosztott megoldással, és bízzon benne abban, hogy könnyedén meg tudja változtatni a frissítést. Nincs havi fizetési lehetőség.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

eHost

Segítségre van szüksége a webhely felépítésében?? Az eHost jó választás. Jellemzőjük egy weboldal-készítő, amely több mint 1000 sablont használ. Röviden létrehozhat egy minőségi weboldalt. Ezek a webhelyek a mobil eszközökhöz vannak optimalizálva. Az alkalmazásokkal integrálhatja a közösségi média lehetőségeit.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Média templom

Aggódik a forgalmi tüskék miatt? Ez a felhőalapú gazdagép automatikus méretezhetőségéről ismert. A tárhely ára másokhoz képest meredeknek tűnik, de a hálózat alapú. Jobb teljesítmény és megbízhatóság. A legnépszerűbb csomag lehetővé teszi, hogy akár 10 webhelyet tároljon.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

WP motor

Ön minden dolog, a WordPress? A WordPress birtokolja ezt a hosting szolgáltatást, és ez csak a WordPress webhelyekre vonatkozik. A legolcsóbb terv havi 29 dollár. Más csomagok ára a havi látogatók alapján történik. Az árak a WordPress telepítéseinek számán alapulnak, amelyekre weboldalak kezelésére van szükség.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Pagely

Ön egy Amazon rajongó? Ez a gazda egy érdekes hibrid. Csak a WordPress platformon működő webhelyeket támogatja. Az Amazon Web Services azonban ezeket a webhelyeket üzemelteti. Az Ön adatai a rendelkezésre álló legjobb szervereken találhatók. Automatikus biztonsági másolatot kap az Amazon S3 tárolási szolgáltatáshoz.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

JustHost

Megfelel egy 3 éves elkötelezettséggel? Vegye figyelembe ezt a testvérvállalatot a BlueHost és a HostMonster felé. Olcsó, de megbízható tárhelyet és minőségi ügyfélszolgálatot fog kapni. Több mint 100 nyílt forráskódú alkalmazás, bővítmény és téma bővíti az értéket. A megtakarítás egyéves kötelezettségvállalással kezdődik, és 3 év alatt sokkal jobb lesz.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Hajrá apu

Fontos, hogy egy ismert névvel menjünk? A GoDaddy a domain regisztrátorok királya. Ha itt indul, akkor érdemes lehet a GoDaddy-ot is weboldalának kezelnie. Ha igen, akkor a domain regisztrálása ingyenes. A kezdő csomag az egyik legalacsonyabb árat találja, amelyet bárhol megtalálhat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

DreamHost

Ön nonprofit szervezet? Ez a szolgáltatás ingyenes tárhelyet kínál Önnek. Nyújtsa be a DreamHost egy IRS által kibocsátott 501 (c) (3) meghatározási levelet. Ők igazolják, majd együttműködnek veled a tárhely beállításában. Kevés más web-hosting cég kínálja ezt.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Kövér tehén

Az e-mail fontos számodra? Kerülje el az összes tehén vicceket a honlapon. Látni fogja, hogy olcsó csomagokat kínálnak, amelyek korlátlan e-mail címeket tartalmaznak. E-kereskedelemmel és ingyenes domainvel rendelkező weboldal-készítőket is kínálnak. Gyorsan elindulhat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

LiquidWeb

Kézi kéz nélküli tárhelyet szeretne?? A LiquidWeb a menedzselt tárhelyre szakosodott. Átveszik az infrastruktúra kezelését, így összpontosíthat a tartalomra. Felhő alapúak, így méretezheti, amikor készen áll. Támogatásuk olyan jó, hogy 59 másodperces telefonhívási garanciát kínálnak.

Legfrissebb cikkek

Összes hír megtekintése

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és a FatCow összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 6

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és az Arvixe összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 5

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion és az A2 tárolást: melyik a B…

Frissítve 2017. január 4
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map