Kosár Elite Review 2016


Bevásárló kosár Elite

Látogasson el a webhelyre

8.8


AWA pontszám

Bevásárló kosár Elite

A Shopping Cart Elite egy kifinomult e-kereskedelem / bevásárló kosár rendszer szolgáltató, amely vállalkozása nagy részét automatizálja; A marketing és az üzemeltetési folyamatok zökkenőmentesen integrálódnak. A grafikai tervezéstől a tárolásig a platform teljes megoldást kínál a kiskereskedelmi vállalkozások számára az online zökkenőmentes működéshez. A tizenegy éves kutatás és fejlesztés eredményeként olyan szoftvert hoztak létre, amely intuitív, felhasználóbarát és mindencsatornás, készen áll egy erőteljes CRM rendszerrel és hiperszonikus CDN technológiával az optimális bevételi eredmények elérése érdekében. Olvassa el alább a bevásárlókosár-elit véleményünket.

Előnyök

 • Szindikálja a Blog-információkat harmadik felek számára
 • További hasznos szolgáltatások
 • Erőteljes háttér
 • 14 napos ingyenes próbaverzió

Hátrányok

 • Korlátozott sablonok
 • Nincs mobil alkalmazás

Áttekintés

 • Weboldal: www.ShoppingCartElite.com
 • Alapítási év: 2009
 • Kategóriák: Bevásárló kosár szoftver
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap

A Shopping Cart Elite a szolgáltatások teljes körét kínálja, az automatikus leltártól és az automatikus követéstől az egyszerű adatbevitelig és az automatikus állapotfrissítésig. Magában foglalja az egyszerű adattáblázatokat, a QuickBooks integrációkat és még az automatikus kémkedés / átárazási eszközöket is a versenyképesség biztosítása érdekében.

A Shopping Cart Elite vállalati erőforrás-tervező (ERP) szoftvert, valamint ügyfélkapcsolat-menedzsment szoftvert (CRM), alkalmazottak figyelését, raktár automatizálását és fenyegetések és elkötelezettség elemzését teszi lehetővé az alacsony minőségű és csalárd forgalom csökkentése érdekében..

Ajánlott: Az SCE-nként a platformot 3–25 alkalmazottal rendelkező vállalatok számára építették ki; különösen az online kiskereskedelmi és nagykereskedelmi tevékenységek, amelyek elégedetlenek az alapvető kosár korlátozásaival.

Fókusz területe / specialitások: Az SCE célja, hogy egy átfogó rendszer legyen, az automatizálástól az optimalizálásig és a grafikáig, jóval kevésbé magas áron, mint a legtöbb teljes funkcionalitású platform..

Műszaki adatok / korlátozások? A szokásos (ingyenes) tervezési lehetőségek kissé korlátozottak ezzel a céggel. Amikor elkezdi beállítani üzletét az SCE-n, csak egy alapsablon elérhető ingyenesen. Számos olyan szolgáltatás érhető el, amely testreszabja az online boltot, de ezekért általában díjat számít fel.

Ezenkívül az SCE 1. szintű terve viszonylag olcsó, mindössze havonta 19,99 dollárt, tehát a kezdetektől jónak tűnik a kisvállalkozások számára. Ez azonban 1000 termékre korlátozódik; ez arra készteti Önt, hogy feliratkozzon az egyik legdrágább tervre, ahogy növekszik.

Skálázhatóság / helyiség növekedni: Minimális fiókot tudnak kezelni az 1 millió termék méretű vállalati csomagjaikig, tehát rengeteg hely van.

Pénzvisszafizetési garancia? A webhely 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, és van egy ingyenes 14 napos próbaidőszak is, amelyen keresztül megnézheti a platformot, mielőtt megadná nekik a hitelkártya-adatait. A webhely emellett 100% pénz-visszatérítési garanciát vállal az Enterprise felhasználók számára, anélkül, hogy részletesebben ismertetné a garancia működését.

Hírnév: A Bevásárlókosár Elitnek némelyik növekvő fájdalma van. A WOT szerint a webhely mindössze 42% -ban megbízható és 39% -ban gyermekbiztos. Az interneten található vélemények vegyesek, de a gyenge oldal felé mutatnak. Úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálat nem egyenértékű az e-kereskedelem platformon működő más vállalatokkal összehasonlítva..

Néhány felhasználói beszámoló a rossz szolgáltatásról és a csalódásokról szól, amelyek a webhely felállítását és felgyorsítását teszik lehetővé. A társaság tulajdonosainak jó lenne figyelni a felhasználókra, és jobban kezelni az ügyfélszolgálati kérdéseket, hogy továbbra is magas forgalomban maradjanak és csökkentsék a szankciók gyakoriságát..

Díjak & Minőségi tanúsítványok: Kutatásunk néhány tanúsítványt mutatott ki a fizetési platformokra, például a Payleap és a PSIGate.

Miért válassza a Bevásárló kosár elitét?? Az SCE lehetővé teszi az e-kereskedelmi webhely minden részének testreszabását, és fizethet az SCE-nek egy automatizált webhely felépítéséért az Ön számára. A platform kiváló back office programot is kínál.

Főbb jellemzők

 • Értékesítési pont rendszer
 • PCI-kompatibilis
 • Google Analytics integráció
 • Gyorskönyvek integrációja
 • Ár-összehasonlító eszköz
 • Támogatja a több valuta
 • Több mint 60 fizetési átjáró
 • Házon belüli hitelkártya-feldolgozás
 • Kép átméretező eszköz
 • Facebook integráció
 • Támogatja az eBay-t és az Amazon-ot
 • SEO készen áll

Az iparági szakértők ítélete a bevásárló kosár elitéről

e-kereskedelem PlatformValamilyen oknál fogva jelentős különbségek vannak a fogyasztói és a szakértői vélemények között, bár ez jó hír a Bevásárlókosár Elit számára. Míg a szakértők nem voltak egyhangúak a program dicséretében, ám a tízből tíztől nyolcig terjedő pontszámot adták oda. Ez elég egy ugrás a fogyasztói átlaghoz képest, amikor az egyik körül lebeg.

A szakértők közül a SEO tulajdonságai szintén kiemelkedően fontos pluszként jelennek meg a Shopping Cart Elite számára. Furcsa módon a vélemények tökéletes segítséget és támogatási funkciókat is nyújtanak, bár úgy tűnik, hogy ez inkább a rendelkezésre álló erőforrásokra utal, mint arra, hogy ténylegesen beszéljenek valakivel.

A bevásárlókosár elit elleni legnagyobb panasznak a sablonokkal kellett kapcsolatosnak lennie. A program nem helyezkedik el jól a könnyű használat miatt, és nehéz lehet olyan témákat testreszabni, amelyek a kezdetektől nem voltak olyan lenyűgözőek. Sok ügyfél úgy dönt, hogy fizet az egyedi tervezési szolgáltatásokért, annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki webhelyéből.

Összességében a szakértők egyetértenek abban, hogy a Shopping Cart Elite-t mindenképpen érdemes megnézni, főleg ha nagyon skálázható programot keres, amely erőteljes leltár- és marketing eszközökkel van felszerelve..

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a bevásárló kosár elitéről

Az egyetlen pozitív értékelés, amelyet sikerült megtalálnunk, az összes negatív vélemény pontosan ellentétes véleménye. Úgy tűnik, hogy ez az elégedett ügyfél kivétel a harmadik fél által áttekintő webhelyekről. Ennek ellenére a Bevásárlókosár Elite webhelynek széles körű listája van az ügyfelek pozitív véleményeiről. A beszámolók felmérése néhány általános szálat derít fel:

  • Erős SEO és jelentési eszközök. A felhasználók szerint a Shopping Cart Elite-re történő váltás hozzájárult a keresőmotorok rangsorolásának javításához és a kulcsszavak hatékonyabb megcélzásához.
  • Hozzáférés egy tehetséges tervező csapathoz. Noha úgy tűnik, hogy hiányzik az ügyfélszolgálat, a tervező csapat látszólag tapasztalt, segítőkész és könnyen kapcsolatba léphet.
  • Személyre szabott figyelem. Mind a fogyasztói áttekintések, mind az ajánlások gyakran nevezik Igor vezérigazgatót név szerint. Nyilvánvalóan nagyon praktikus megközelítést alkalmaz az ügyfelek kezelése terén, ami segíthet minden üzleti vállalkozás fontosnak és értékeltnek érezni magát.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a bevásárlókosár elitén

A Bevásárlókosár Elite felhasználói véleményeinek olvasása szinte fájdalmas. A „szörnyű”, a „letépés” és a „vigyázat” szavak többször is felmerülnek. Valójában a felhasználók túlnyomó többsége nulla pontszámot adott a társaságnak. Még csak nem is kapott hitelt a kipróbálásért.

Az értékelések alapján úgy tűnik, hogy sokkal többet ígértek az ügyfeleknek, mint a kapottek. Noha a cég élő demót és 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, ezek nyilvánvalóan nem voltak elegendőek a szoftver pontos képet kapni. A Bevásárlókosár Elite egy szolgáltatásban gazdag termékként számlázza magát, de az ügyfelek szerint sok meghirdetett szolgáltatás egyszerűen nem működött, vagy akár nem is létezett.

A felhasználók azt is világossá tették, hogy alapvetően lehetetlen megszerezni az ügyfélszolgálati munkatársat. Több hívás, e-mail és Skype-lekérdezés többször sem adott hasznos választ.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

Tervezés & testreszabás

Webhelysablonok

A Bevásárlókosár Elite csak egy tervezősablont ad neked, amellyel kezdetben az ingyenes csomagban dolgozhat, de a webhelyen van egy témaáruház is, ahol kiválaszthat egy konkrétabb témát, amely jobban megfelel vállalkozása számára, és a webhelyen megjelenített témák megjelennek. elég fantasztikus. A webhelyet a semmiből is felépítheti, bár ez korlátozódhat a jelentős tervezési tapasztalatokkal rendelkezőkre és a felhasználó kérésére.

Webhely-készítő felület

Az SCE azt javasolja, hogy kezeljék a grafikai tervezést vagy legalábbis a CSS részt. A jelentős tervezési tapasztalatokkal rendelkezők maguk is megoldhatják a projektet, de ez fontos olvassa el ezt a részt a webhely GYIK-je. Ez felvázolja az SCE működését, azzal a blokkrendszerrel, amely lehetővé teszi számukra, hogy folyamatos frissítéseket végezzenek az ügyféloldalak zavarása nélkül.

Az oldalstílus testreszabása

A weboldal három olyan tervezési csomagot kínál, amelyeket fel lehet venni, hogy webhelyét testreszabottabbá tegyék. A kódolási tapasztalattal rendelkező ügyfelek a szokásos szerkesztési és tervezési lehetőségek, HTML vagy CSS segítségével létrehozhatnak üzlethelyiségüket, például fejléceket és lábléceket..

A HTML / CSS kódot a platform Master Design felhősablonjai segítségével lehet elérni, így a hozzáértő felhasználók számára további testreszabási lehetőségeket kínálnak. Az SCE-sablonok már tartalmazzák az összes szükséges kezelőfelület-beállítást, beleértve a képet, a beépülő modulokat és a promóciós információkat.

A blokkrendszerek segítségével a vizuális szerkesztés egyszerű; hozzáadhat, klónozhat vagy mozgathat olyan összetevőket, mint a címsorok, elrendezések, bekezdések és látványtervek. A blokksablonokat szükség esetén újra felhasználhatja, hogy változtasson a dolgoktól a különböző évszakok vagy eladások szempontjából.

Navigáció a webhelyen: Az SCE a „Mega Menük” -nek hívja az oldal navigációjának testreszabását. Felvehet több kategóriát, és megjelenítheti őket külön oldalakon, és összekapcsolhatja őket a kezdőlap legördülő menüivel az ügyfél-barát jelleg érdekében..

Tartalomkezelés: A tartalmat bizonyos módon hozzá lehet adni webhelyéhez. A termékeket tömegesen feltöltheti, vagy manuálisan is megadhatja. A blogok és a cikkek egyszerű WYSIWYG szerkesztővel készülnek.

Fotók és galériák: Gyorsan hozzáadhat fényképeket és galériákat a webhelyére, és interaktív körhintákat képeket, egyedi szöveget és beágyazott videókat helyezhet el a webhely bármelyik oldalán, amelyet szeretne.

Mobil bolt webhelyének építése: Az SCE webhelyek adaptálódnak a táblagéphez és más intelligens eszközökhöz. Ha javítani szeretné mobil webhelyének megjelenését és működését, az SCE egy egyedi témát tervezhet a mobil sablonokhoz.

Társadalmi megosztási integráció: Az SCE közösségi alkalmazásai felhasználják a közösségi médiát az eladások növelése érdekében. Kínálnak megosztási gombokat, vásárlási megosztási alkalmazásokat és társadalmi jutalmakat, hogy ösztönözzék a vásárlókat a vásárlásra. Van még társadalmi elemzés és a ROI-követés is, így megcélozhatja a legjobb közösségi platformokat.

Egyedi tervezési szolgáltatások: A Bevásárlókosár Elite végrehajthatja webhelyének teljes migrációját, és teljesen testreszabhatja és tervezheti az Ön számára. A tervezési arány 25 dollártól 75 dollárig terjed, és a legteljesebb migráció körülbelül 300 óra munkát igényel. Az egyedi tervezésű árajánlatok a cégtől kaphatók.

Jellemzők & Eszközök

Mint minden weboldal esetében, a telepítés jelentősen befolyásolja e-kereskedelmi vállalkozása működését. Az SCE célja, hogy minden eszközt biztosítson egy gyönyörű, helyesen működő és leginkább automatikusan működő webhely felállításához.

Az SCE az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos megoldások teljes skáláját kínálja, kezdve az egyszerű bővítményekkel egészen a webhelyek üres vászonról történő létrehozásáig. Dönthet úgy, hogy mekkora vagy kevés webhely szolgáltatását kívánja.

Ezenkívül el is hozhatja egyedi domainnevét a Bevásárló kosár elit webhelyére. Teljes útmutatást adnak a beállításhoz, de ha inkább nem maga végzi el, akkor az SCE csapat felár ellenében kezeli.

Bevásárló kosár Elite webhelyek kényelmesen integrálódnak szinte mindent, amit el tud képzelni. Az Amazon és az Ebay push funkcióktól a Google-ig és a Bingig egyszerűen integrálható más webhelyekre az értékesítés optimalizálása érdekében. Az SCE bevásárlókosárot kínál, de teljes teljesítményű digitális e-kereskedelmet is kínál Önnek. A push technológia lehetővé teszi az értékesítés növelését egyszerűen az automatizálás révén.

Az SCE 100% -ban mobilbarát Google-pontszám-beállítást kínál a platformon alapuló webhelyen. Az SCE webhelyek az adaptív tervezést használják a mobil oldalak számára; ugyanazt a mintát használják olyan nagykereskedelmi webhelyeknél, mint az Amazon és a Target.

Az adaptív tervezés gyorsabban és pontosabban töltődik be bármilyen méretű mobil képernyőn és a piacon lévő bármely eszköz számára. Mivel az elmúlt években óriási mértékben nőtt a mobiltelefon, és a lassulás jele nélkül, az SCE biztosította, hogy minden e-kereskedelmi vállalkozása teljes mértékben optimalizálva legyen a mobil megtekintéshez.

Termékek hozzáadása az SCE webhelyhez viszonylag egyszerű, de az SCE oktatóanyagokkal segíti a termékekkel kapcsolatos munkát minden szempontból, hogy megismerje a platformot, és megértse a dolgok végrehajtásának legjobb módjait. A termékmegjelenítési lehetőségek változatosak, és az oktatóanyagok segíthetnek abban is, hogy kiválassza a termékeihez legmegfelelőbbet.

Bevásárló kosár Elite nem csupán egy bevásárló kosár, és sokkal többet kínál, mint a hagyományos online áruház; a kereskedői eszközök, a weboldal készítője és a fejlett háttérbeli szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a bevásárlókosár és a webhely funkciói zökkenőmentesebbé és automatizáltabbak legyenek.

A sávszélesség és a tárolás a felhasználó által választott terv alapján történik, és attól függ, hogy hány terméket szeretne hozzáadni a webhelyéhez. Skálázható, ahogy vállalkozása növekszik. A katalógust vagy annak bármely részét bármikor exportálhatja az SCE webhely funkcióival. Vannak útmutatók, amelyek segítenek ebben a tekintetben a webhelyen is.

A támogatást e-mailben, telefonon, élő chat-támogatás, útmutatók és képzési videók, egy nagyméretű GYIK-rész / tudásbázis nyújtja, ahol problémákat kereshet, és támogatási jegyek is.

Ebben a szakaszban a nyelvi támogatást a Bing fordítón keresztül nyújtják. A Microsoft segítségével feliratkozik a fordítóra, és ez olyan kódot generál, amelyet beilleszthet beépülő moduljaiba és a webhely beállításaiba. Az ügyfelek ezután megváltoztathatják a kívánt nyelvet.

A tárhely és a biztonság a bevásárlókosár elitével minden jelentésben kiváló. Az SCE tanúsított PCI-kompatibilis és több mint 100 biztonságos átjáró segítségével kezeli a tranzakciókat. A vállalat ingyenes, rendkívül biztonságos SSL tanúsítványt is biztosít az ügyfelek adatainak védelme érdekében.

A színfalak mögött az SCE együttműködik a CloudFlare CDN-lel, hogy megakadályozza a támadásokat és a támadások forgalmát az ügyféloldalakból. A CloudFlare CDN gyorsítótárazza és megjeleníti a képeket, így a webhelyek gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek, és lehetővé teszik az SSL-tanúsítványok DNS-szintű használatát. Ezenkívül az SCE folyamatosan készít biztonsági másolatot ügyfelei számára, és az e-maileket egy évig archiválják.

Funkció
Áttekintés
Fizetési és fizetési szolgáltatásokA Bevásárlókosár Elite nagyon átfogó e-kereskedelmi megoldást kínál, beleértve olyan funkciókat, amelyek az ilyen típusú vállalkozások minden részét egyszerűbbé teszik az automatizálás segítségével, amikor csak lehetséges. A fizetés feldolgozása a választott fizetési átjáróval történhet, bár a vállalat erősen ajánlja az USAePay, az Authorize.net, a PayPal Pro és a Chase Payment Tech alkalmazást..
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítőkállnak rendelkezésre, hogy felvásárlásokat kínálhassanak, automatizálhassák és nyomon követhessék a szállítást, és még sok más a Shopping Cart Elite segítségével. A webhely azt kéri, hogy a lehető legnagyobb mértékben kerülje el a harmadik felek kütyüit, megjegyezve, hogy ezek leronthatják webhelyének teljesítményét. Manapság sok plug-in nem kompatibilis az SSL-lel, és ez komoly problémákat okozhat a webhely megjelenítésében, ami megszakíthatja az értékesítést. Bevásárló kosár Elite csúcskategóriás támogatási tervek képesek mérni a plug-inek teljesítményét és eltávolítani azokat, amelyek problémákat okoznak.
Megrendelés kezelésAz SCE-vel egy automatizált folyamat, racionalizált és hatékony. Ha az egyik megrendelés hibás, e-mailt kap a javításhoz. Gyakran egyszerű információ hiányzik vagy helytelen, és gyorsan megoldható.
Készletgazdálkodásaz SCE platformon egyszerű. Töltse fel áruháztermékeit CSV-fájllal vagy manuálisan, és az adott üzleti modelltől függően konfigurálhatja a beállításokat. Például, ha valaki megkísérel vásárolni hat kék kütyüt, de csak négy van raktáron, akkor a rendszer tudja, hogyan kell kezelni ezt a beállított paraméterek alapján. Lehet, hogy kettőt megmutatnak későbbi kézbesítés céljából megrendeltként, vagy elmondhatják az ügyfélnek, hogy az ár korlátozott.
Elhagyott kocsikpénz marad az asztalon, így e-mailt szeretne küldeni az ügyfeleknek, és megpróbálhatja maximalizálni eladásait. Állítson be értesítéseket a hátsó irodájában, hogy tudatja Önnel, amikor elhagyta a kocsikat.
Mobil e-kereskedelemsimán és zökkenőmentesen alkalmazkodik az összes SCE-alapú webhelybe beépített adaptív válaszokkal. Webhelyének mobil verzióját mindenféle mobil eszközön jól elérhetővé teszik az ügyfelek, hogy vásárlásukhoz felhasználhassák.
Fizetési kártyák iparának (PCI) tanúsítása.A Shopping Cart Elite PCI-kompatibilis, és rendelkezik egy tanúsítvánnyal, amelyet a webhelyek használhatnak. Az SCE javasolja a BCSW használatát, mivel azok nem igénylik a tanúsítvány szkennelését.
Szállítási becslésaz Ön által a webhely beállításaiban állította be, és egyszerűen elvégezhető. Csak kövesse ezt az irányt: Beállítások> webhely-beállítások > webhely-beállítások> Bevásárlókocsi > Bevásárló lista > Engedélyezze a becsült szállítási adót & Szállítás kalkulátor. Itt felvehet több feladót és még átalánydíjat is.
Szállítás nyomon követéseA szállítmányokat úgy állíthatja be, hogy követési számukkal rendelkezzenek az alábbiak szerint: Megrendelések > A szállítás megrendelése > Válassza a Rendelési számot > Generáljon nyomkövető számot a Generálás gomb megnyomásával. Természetesen a beállításaiban már rendelkeznek UPS, USPS vagy FedEX hitelesítő adatokkal. A nyomon követés másik módja az adott kiszállási képernyőn; kiválaszthatja a rendelést, és kattinthat a kézi követésre; ezt követően illessze be a követési számot, és elküldi az ügyfélnek. Ez jelzi a megrendelést szállításkor.
POS képességekA webhely POS-képességeivel kapcsolatos információkeresésünk semmit sem eredményezett. Valójában a POS-val kapcsolatos kérdések megválaszolatlanul maradnak az SCE webhelyen, és arra késztetünk bennünket, hogy azt gondoljuk, hogy az SCE nem rendelkezik ezzel a képességgel.
CRM szolgáltatások & jelentésekAz SCE a jelentések teljes készletét kínálja az ideális kilátások megcélzása és az erőfeszítések megtérülése érdekében.
SEOegyszerű az SCE-vel; intuitív és beépített SEO-barát szoftverrel rendelkezik, amely biztosítja a magas színvonalú organikus forgalmat. A rendszer kiemeli a kulcsszavakat, és változtatásokat javasol a SEO javítása érdekében. Rengeteg SEO eszközt, algoritmust és még versenykémet is kínál, hogy nyomon kövesse és kiigazítsa árait, ha szeretné. A kulcsszó rangsorolója, a látogatók által generált SEO és más marketing eszközök integrálva vannak.
Társadalmi megosztás-integrációbiztosított. A közösségi média az online élet létfontosságú részévé válik, mivel a közösségi webhelyek és alkalmazások elterjedtek. Az üzleti életben a közösségi médiát a termékek marketingjéhez, a márkák népszerűsítéséhez, valamint a jelenlegi ügyfelekkel és a jövőbeli ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz használják. A közösségi média marketing a közösségi hálózatot használja a márkamegjelenítés és az ügyfelek elérhetőségének növelésére, az értékesítés növelésére.

Az SCE megosztógombokkal, társadalmi jutalmakkal és vásárlási megosztási alkalmazásokkal rendelkezik. Emellett elemzés is szolgál annak bemutatására, hogy mely csatornák válnak a legjobban értékesítésre, így tudja, hová összpontosíthatja. Ezenkívül elérhető a közösségi bejelentkezés is, és bizonyítottan elősegíti a bevásárló kosár elhagyását azáltal, hogy megkönnyíti a regisztrációt az Ön webhelyén.

BlogolásA telepítés és a folyamat egyszerű a rendelkezésre álló WYSIWYG szerkesztővel. Készíthet cikkeket, amelyek elkülöníthetők termékként, vagy termékblogként. Ezenkívül a sablonok cikksorozatban is felhasználhatók, hogy professzionális és testreszabott megjelenésűek legyenek.
HírlevélA regisztráció elérhető, és a Shopping Cart Elite azt javasolja, hogy csatlakozzanak a MailChimphez hírlevelekhez.
Beépített promóciós lehetőségekolyan terület, ahol az SCE ragyog; a weboldal átfogó marketing- és promóciós lehetőségeket kínál bármilyen méretű vállalkozás számára. Jellemzője CRM idézetek, automatikus válaszok az elhagyott bevásárlókocsik számára, kiváló bevonási lehetőségek és megőrzési képességek, valamint ERP és automatizálás.
Ajándékutalványok, ajánlatok vagy kuponokA webhely lehetővé teszi kuponok létrehozását, amelyek a termékekre állíthatók be.
Webhelystatisztika és elemzés:A Bevásárlókosár Elite alkalmazásokat úgy fejlesztették ki, hogy a szükséges elemzéseket könnyen érthető formátumban biztosítsák. Az irányítópult testreszabható a kedvenc közösségi jelentések megjelenítésére, valamint a fontos statisztikák és tippek küldésére e-mailben.

tervek & Árazás

Az SCE-nél nincs ingyenes terv, de van egy 14 napos ingyenes próbaidőszak. Az árképzés a Bevásárlókosár Elit alapszintjével kezdődik, havonta 19,99 USD-ig. Korlátlan sávszélességet és korlátlan tárolást tartalmaz, valamint 1000 terméket és két alkalmazott jelszót tesz lehetővé. Minden szintnek van egy Shopping Manager Elite számlamenedzserével dolgozni.

Ha több mint 1000 termék van, akkor felkerül a 2. szintre, 35,99 USD-ig, ahol 10 000 terméket tárolhat, és öt alkalmazottja van a webhelyen. A 3. szint 10 000-től kezdődik, és 50 000 termékhez megy, tíz alkalmazottnak havonta 65,99 dollár engedélyezett. A 4. szintű terv az a vállalati terv, amely lehetővé teszi 25 alkalmazott és legfeljebb 2 000 000 termék befogadását; havonta 99,99 dollárba kerül, egyedi tervezéssel és a White Glove webhely-beállítással együtt szállítják, és hozzá lesz rendelve egy marketing menedzser, aki segít.

További telepítési költségek merülhetnek fel attól függően, hogy mennyi segítséget és testreszabást szeretne a webhelyéhez.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálatot a webhely bármely pontjáról online csevegéssel biztosítják. Valójában minden oldalon két csevegő gomb található a könnyű hozzáférés érdekében, amely éjjel-nappal elérhető. Ingyenes telefonszám is rendelkezésre áll, és e-mail választható, ha a kérdése nem sürgős.

Bevásárló kosár Elite rengeteg útmutatót kínál a webhelyen, valamint webináriumokat is, így kérdéseket tehet fel és valós időben kaphat segítséget. Az átfogó GYIK-szakasz megválaszolja a legtöbb kérdést, amelyek szintén felmerülhetnek.

Egyszerű használat

Az áruház telepítése viszonylag egyszerű olyan húzóeszközök használatával, amelyeket az SCE „Blokkoknak” hív. A Blokkok szerkesztő lehetővé teszi a tartalom szerkesztését asztali és mobil oldalak számára, és az összes eszközre optimalizálhatja a tartalmat, ha a blokkokat odahúzza a kívánt helyre..

Még pontosan láthatja, hogyan fog kinézni a blokk szerkesztésekor, tudás nélkül és kódolva. Mivel ez a dolgok elvégzésének teljesen más módja, az SCE használatához merevebb tanulási görbe lehet, mint néhány más platformon..

A programozási ismeretekkel rendelkezők hozzáférhetnek a HTML és CSS kódhoz a webhelyen. Az egyéni tartalmat a kiemelt termékek terület fölé vagy alá, valamint az egyéni plug-ineket is beírhatja. Az SCE arra figyelmeztet, hogy csak a HTML-t kell hozzáadnia, és a meglévő kódot nem kell módosítania..

Következtetés

A Bevásárlókosár Elite több harangot és sípot kínál, mint a ma elérhető legtöbb hasonló platform. Mint ilyen, lehet, hogy több, mint ami a kisvállalkozásához szüksége van; azonban nem fogja kinövni. A vállalat bármilyen üzletet képes kezelni, a kisvállalkozástól a nagyvállalattól kezdve.

A mellékelt eszközök elősegítik az eladások növelését és csökkentik a visszafordulási arányokat, valamint csökkentik az elhagyott bevásárlókocsik számát. A Bevásárlókosár Elitnek több eszköze van, mint amennyit valószínűleg valaha is használ, de ez valószínűleg megfelelő az Ön számára, ha versenyképes piacon vagy, és minden előnyt szeretne.

Összehasonlítás

Bevásárló kosár Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map