Feltűnő áttekintés 2016


feltűnően

Látogasson el a webhelyre

9.0


AWA pontszám

feltűnően

Egy viszonylag új platform Feltűnően egy online webfejlesztő alkalmazás és weboldal készítő, amely lehetővé teszi egy mobilbarát webhely létrehozását egyetlen gördülő oldallal, azok számára, akik fejlesztési tapasztalatok vagy ismeretek nélkül rendelkeznek. Olvassa el az alább feltűnő áttekintést.

Áttekintés

 • Weboldal: www.strikingly.com
 • Központ: Sunnyvale, Kalifornia
 • Alapítási év: 2012
 • Kategóriák: Weboldal-készítő
 • Szolgáltatások: Web Design Cloud Szoftver, Webtárhely
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Meglepően egy friss megjelenésű és modern weboldalkészítő, amely lehetővé teszi a kezdő műszaki szakemberek számára, hogy karcsú internetes oldalakat készítsenek, bár egyoldalas formátumban. Meglepően kínálja a felhasználóknak olyan mobilbarát weboldalakat, amelyeket gyorsan lehet létrehozni és azonnal közzétenni, egyszerű felhasználói felülettel és sablonmintákkal.

Ki számára feltűnően ajánlott?

A feltűnő módon nagyon ajánlott azok számára, akik egyszerű módszert keresnek egy karcsú, egyoldalas weboldal felépítéséhez, bármilyen programozási vagy webdesign-készség vagy ismeret nélkül. A rendelkezésre álló számos sablon segítségével egyszerűen létrehozható üzleti vagy személyes webhely. Azok számára, akik az első webhelyet építik, a Strikingly nagyon egyszerű és nem teszi lehetővé, hogy nagymértékben távozzon a pályáról.

Meglepően kínál bármilyen fókuszpontot vagy különlegességeket?

Feltűnő erő, hogy a webhelyen minden egyszerű, és a felhasználók könnyen megérthetik az utasításokat és beállíthatják webhelyüket. Nincs szükség kódolásra vagy programozási élményre egy villámgyors webhely összeállításához, amely egy kis vállalkozást vagy egyént reprezentál, éles képekkel, vektoros ikonokkal és professzionális betűkészletekkel kiegészítve. Párosítsa ezt az előre telepített sablonokkal különböző stílusokban, hogy perceken belül weblapot készítsen. A koncepció egyszerű, és a valóság tökéletesen illeszkedik.

Egy másik plusz az, hogy az összes feltűnő téma mobilbarát, és bármelyik eszközén jól néz ki.

Mik azok a feltűnő műszaki előírások vagy korlátozások??

Feltűnő, hogy néhány dolgot kívánatosnak tart. Például nincs olyan drag and drop funkció, mint amilyet a hasonló weboldal-készítők kínálnak, és korlátozott testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre. A sablonok nem csupán egyszerű irányelvek a Strikingly programmal, és szinte lehetetlen felülírni őket a képek méretének megváltoztatása vagy a szöveg megyének módosítása érdekében. Hasonlóképpen kihívás az egyik témáról a másikra való váltás; inkább újra kell kezdenie.

Egy másik korlátozás, amely feltűnő módon megmutatkozik, az, hogy nem képes bármilyen mértékben kezelni az e-kereskedelmet. Van egy „egyszerű áruház” funkció és a PayPal gomb beágyazásának képessége, de erről szól.

Meglepően kínál megfelelő skálázhatóságot és növekedési helyet?

Feltűnő módon rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely alkalmas kis webhelyekre, amelyek nem igényelnek sok sávszélességet vagy testreszabást, de nagyobb webhelyekhez is kínál frissítéseket. A Pro terv korlátlan sávszélességből, három pro webhelyből és korlátlan ingyenes webhelyből áll, egyedi URL-ekkel, beágyazott HTML és egyedi kód képességekkel együtt.

Mi a pénz-visszafizetési garancia??

Az irányelv lehetővé teszi, hogy 14 napig próbaverzi az egyik prémium terveket. Ezenkívül mindaddig használhatja az ingyenes tervet, amíg meg akarja ismerni a platformot. Ha fizetett tervvel rendelkezik, akkor csak a kiválasztott szolgálati időre vállal kötelezettséget; a következő hónap egy hónapra szóló megállapodás, a következő év pedig egy éves szerződés.

Mi a jó hírnevük??

Az internet jó hírnevének ellenőrzésével kapcsolatos szolgáltatások gyors ellenőrzése azt mutatja, hogy a Feltűnően jó hírnevet élvez mind a felhasználók, mind a lakosság körében. A MyWot szerint a gyermekek számára biztonságos és megbízható, a VirusTotal és a Google biztonságos böngészési elemzése pedig azt állítja, hogy a webhely nem tartalmaz vírusokat.

Miért válassza a Feltűnően weboldal készítőt??

Noha feltűnően korlátozott testreszabási lehetőségei vannak, különös tekintettel az ingyenes tervre, kiváló értéket kínál a kisvállalkozások tulajdonosai és az online jelenlét kiépítését igénylő egyének számára. Feltűnő módon folyamatosan bővít webhelyhez további sablonokat és funkcionalitást, amelyek megkönnyítik egy olyan webhely létrehozását, amely veled vagy vállalkozásával növekszik..

Főbb jellemzők

Az iparági szakértők megdöbbentő ítéletet hoztak

Weboldal-készítő Úgy tűnik, hogy a szakértők feltűnően a webhely-készítő csomag közepén helyezkednek el. Természetesen van valami, amely a megfelelő közönséget kínálja, de nem kapható robusztus eszközök és szolgáltatások széles választékával, mint sok más piacon. Talán a legfontosabb: a feltűnő módon a legmagasabb a felhasználói élmény szempontjából. Azok, akik egy egyszerű és könnyen használható programot keresnek, gyorsan eljutnak a Feltűnő oldalra. Azonban azok, akik több tervezési tapasztalattal és magas elvárásokkal rendelkeznek, csalódhatnak az építő korlátozásai miatt.

Másoknak hátránya lehet az a tény, hogy csak egyoldalas webhelyeket hoz létre, de a program egyszerűségére utal. Alapvetően a Strikingly nem kapott magasabb pontszámokat a szakértőktől, mivel vannak olyan lehetőségek, amelyek ugyanolyan felhasználóbarát felületet kínálnak, és több funkciót tartalmaznak. Feltűnő módon szilárd lehetőség, de nem feltétlenül a legjobb.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és vélemények feltűnő módon

A jó hír az, hogy a Strikingly rendkívül egyszerű és könnyen használható webhely-készítőt kínál. Megtekintheti a webhelyek teljes sablonjainak felhasználásával létrehozott előnézeteit, és valódi érzetet kaphat saját webhelyének lehetőségeiről. A Strikingly használatával kevesebb, mint egy óra alatt el lehet készíteni egy webhelyet. Ezt olyan könnyű használni. Ezenkívül a tapasztaltabb kódolók is hozzáférhetnek a HTML és CSS szerkesztőkhöz.

Az ügyfelek a program rugalmasságát is élvezik. Könnyedén hozzáadhat egy blogot és / vagy webhelyét e-kereskedelmi áruházakká alakíthatja. Noha a feltűnően nem a nagyvállalatok támogatására irányult, ez lehetővé teszi webhelyének kibővítését, és szélesebb közönség számára történő vonzerőt. A programot nem mindennél egyszerűnek írják le, ami nagyszerűen jelentkezhet kezdőknek.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok feltűnő módon

A Strikingly elleni negatív panaszok többsége az ügyfélszolgálat minőségével és a megfizethetőséggel kapcsolatos. Általános és talán még ésszerű is, hogy egy weboldal készítője néhány negatív véleményt kap az ügyfélszolgálatról. Meglepődve láttam azonban, hogy mennyire korlátozottak az ügyfelek a támogatással való kapcsolatfelvétel szempontjából. Alapvetően csak e-mailt küldhet, és remélheti a gyors választ. Feltűnő, hogy még csak nem is kínál telefonszámot, nem csak az élő csevegés funkcióról. Miközben létezik tudásbázis, a hibaelhárítás szempontjából nagyrészt ön a saját.

Ezen túlmenően az ügyfelek csalódtak a rendelkezésre álló szolgáltatások mennyiségével, olcsóbb tervekkel. Csak a prémium tervek kínálnak robusztus funkciókat.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Tervezés & testreszabás

A weboldal kialakításában megtalálhatók a testreszabható sablonok, a közösségi média promóciós gombjai, a képek szupergyors feltöltője, a diavetítés funkciói, mindezt egy automatikusan mobilra optimalizált webhelyen. A közzétételhez ingyenes aldomainnevet (http://yoursitename.strikingly.com), egy egyoldalas stílus és SEO lehetőségek.

FunkcióÁttekintés
WebhelysablonokA sablon kiválasztása olyan egyszerű, mint egy gombnyomásra a webhely-készítővel.

Ingyenes: A Strikingly webhely tizenegy különféle websablont kínál a három tervben, és mindegyik meglehetősen feltűnő és jól megtervezett, hogy szinte időben egy weboldalt tegyen közzé..

Prémium: Még jobb, ha a feltűnően prémium tervek több száz webhelysablon-kivitelt kínálnak, amelyek közül választhatnak, ha jobban ismeri a platformot és készen áll a frissítésre, vagy ha egyedülálló weboldalt kíván létrehozni a legelejénél.

Az összes sablon reagál a mobilra, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a „Click to Call”, így a webhely nagyon barátságos a közönség számára. A webhelyek SEO-hoz vannak optimalizálva, lehetővé téve a metacímkék és a kulcsszavak egyszerű hozzáadását.

Webhely-készítő felületA felhasználói felület az, ahol feltűnően ragyog! A felhasználói felület annyira egyszerű és intuitív, hogy bárki, aki megtanulta az olvasást, friss megjelenésű webhelyet készíthet, ha kiválasztja és rákattint a kiválasztásra, majd hozzáadja személyre szabott tartalmát..

A felület lehetővé teszi, hogy néhány gyors kattintással pontosan megnézze, hogyan fog kinézni webhelye a számítógépeken és a mobil eszközökön. Ha valaha is webhelyet készített más módon, beleértve más viszonylag felhasználóbarát platformokat, mint például a Google Blogger, akkor értékelni fogja a Meglepően és annak egyszerű felhasználói felületét.

Oldalstílus testreszabási beállításokAmi az oldalstílusokat illeti, a feltűnően weboldal készítője kissé korlátozott. Az egyetlen valódi átfogó változás a világos, sötét vagy a különböző színek között lehetséges. Számos barátságos és profi betűtípus elérhető az oldalak megjelenésének módosítására. A szolgáltatások rész variációi lehetővé teszik a szöveg szerkesztését, de nem mozgathatják, vagy megváltoztathatják a színt; Hasonlóképpen, a képek megváltoztatása egyszerű, de nem módosíthatja őket, vagy áthelyezheti más területre. A szöveget és a képeket egyaránt beállítják a sablonban, és egyikük sem mozgatható, ellentétben sok más platformmal, amelyek jobb testreszabhatóságot kínálnak.
Navigáció a webhelyenFeltűnő, hogy sokkal más típusú webhely van, mint sokan megszokták. A formátum hosszú formájú, egyetlen görgetésű oldal. Ahhoz, hogy megtalálja, amire szüksége van, csak görgessen lefelé, amíg meg nem találja abban a részben, ahol található. A bal oldalon pontok találhatók, amelyekre az egérmutatót rákattintva kattintva eljuthatnak a számítógép vagy a táblagép minden részéhez; okostelefonon a bal oldalon található egy menüszakasz, amelyet alternatívaként használhat a végiggörgetéshez. Noha ez néhány kisebb társaság és sok magánszemély számára meglehetősen jól működik, a nagyobb vállalkozásokra korlátozódik. Nem lenne jó szórakozást keresni a látszólag végtelenül görgető oldalakon.
TartalomkezelésMeglehetősen egyszerű a tartalom megváltoztatása vagy hozzáadása egy feltűnő webhelyhez. Könnyedén megváltoztathatja a szöveget vagy a képeket bármelyik részében, amilyen gyorsan kiválasztotta az eredeti tartalmat. Ugyanilyen gyorsan felvehet blogbejegyzéseket és egyéb tartalmakat.
Fotók és galériákKépek és galériák hozzáadása egyszerű, és a weboldal a diavetítéseket is egyszerűen be tudja állítani és végrehajtani, bár egyetlen formátumra korlátozódnak. Sőt, a videók hozzáfűzése a webhelyhez ugyanolyan egyszerű, mint a weboldalra való feltöltés, és a kattintással történő hozzáadás egy szakaszhoz.
Mobil site építéseItt van egy másik terület, ahol feltűnően ragyog! A legtöbb webhelyplatform és a weboldalépítők számítógépet igényelnek a telepítéshez és a közzétételhez.

A feltűnő webhelyek annyira egyszerűek és intuitívak; kiválaszthatja stílusait és sablonjait, feltölthet néhány képet, és hozzáadhat egy kis szöveget, mielőtt megjelenteti a közzétételt, és megoszthatja az Ön által létrehozott friss és hűvös weboldallal.

Társadalmi megosztás-integrációA közösségi megosztás gombok a feltűnően webhelyekhez az App Store segítségével kerülnek hozzáadásra, amely lehetővé teszi, hogy közösségi hírcsatornája legyen a webhelyén. Adja hozzá a közösségi média-fiókokat, és el is írhat preferált tweeteket, hogy az emberek megosszák a blogbejegyzéseidet és a tartalmadat.
Tervezési szolgáltatásokMivel a weboldalon nem említik a dizájnszolgáltatásokat, nem hiszem, hogy ezeket felkínálják, bár ez minden bizonnyal valami, amiért a felhasználóknak útmutatást és lehetséges segítséget kell felkeresniük a Strikingly csapattal..

A webhelyéhez felvehető elemek közé tartoznak a térképek, videók, kapcsolatfelvételi űrlapok és a PayPal gombok. Ezek megoldhatják a tervezési igényeinek egy részét vagy egészét.

Jellemzők & Eszközök

FunkcióÁttekintés
BeállítKönnyebb, mint bármely olyan weboldalon, amelyet valaha terveztek (vagy megkíséreltek létrehozni).
Web DesignA tervezés a kínált sablonokra korlátozódik, és a hozzá fűzendő csípésekre is korlátozódik. Például választhat sablont, és megváltoztathatja annak „stílusát”, de ezek a változások általában csak a színek és a betűtípus változásait tartalmazzák. Az elemek az oldal elrendezésein a helyükön vannak rögzítve, így ez nem lehetséges.
Egyéni domain névAz egyedi domainek szintén rendelkezésre állnak, és a prémium csomagokba tartoznak. Ha már rendelkezik domainjével, akkor azt átviheti, vagy megvásárolhatja a weboldal irányítópultján.
A navigáció mélységeElső pillantásra ez feltűnőnek tűnik. Lehetséges azonban, hogy többoldalú oldalt is létrehozhat, feltűnően összekapcsolva a webhelyeket. e
Modulok és alkalmazásokA webhely alkalmazásai és kütyüi viszonylag korlátozottak. Nem fogsz több száz plug-in stílusú alkalmazást találni, mint ahogyan a WordPress.
A bevételszerzésA Feltűnően weboldal felhasználói jelenleg csak a bevételszerzési lehetőségeket érhetik el, ha blogod tartalmában leányvállalatokra mutatnak hivatkozást.
Látogatói statisztikákÚgy tűnik, hogy nincs belső alkalmazás a látogatók nyomon követésére harmadik féltől származó alkalmazások segítségével.
Fotó, videó és hangA feltűnően weboldal készítője megkönnyíti a képek és videók feltöltését és weboldalakhoz való hozzáadását. Mint a legtöbb dolog a platformon, egy vagy két kattintással is kezelhető.
blogBlogszerző alkalmazás elérhető egy feltűnő weboldal bármely szakaszához. Miután hozzáadta a blog alkalmazást, rendkívül egyszerű tartalmat hozzáadni a bloghoz.
Google térképEgy pár kattintás néhány gombra, és Voila! A Google Maps beágyazva van a feltűnő webhelyre.
HTML szerkesztőEzzel az alkalmazással a HTML-kód másolása és beillesztése egyedi elemeket adhat hozzá egy feltűnő webhelyhez.
A közösségi média integrációjaA Facebook, a Twitter és a Pinterest integrálása egyetlen kattintással történik, és lehetővé teszi az egyszerű közösségi megosztást.
Űrlapok és felmérésekIntegráló űrlapok és felmérések állnak rendelkezésre, bár ezeknek az űrlapoknak a testreszabása korlátozott.
TárhelyA tárolóhely a választott csomagtól függ; az ingyenes csomag 5 GB-os, a korlátozott csomag 50 GB-os, és a Pro terv korlátlan sávszélességet kínál.
Hírlevél eszközIntegráljon egy MailChimp-fiókot, és hírlevelet küldjön minden ügyfelének és potenciális ügyfelének.
FórumVágja be és illessze be a fórumkódot, hogy megteremtse a közösség érzetét feltűnően webhelyén.
E-kereskedelem / online áruházFeltűnően lehetővé teszi az egyszerű áruház integrációját, így a webhelytulajdonosok részt vehetnek webhelyükön az e-kereskedelemben.
Átjáró-integrációA Typeform feltűnően választotta, hogy segítsen az átjáró integrációjában, a drag and drop felülettel és az intuitív módon természetes alkotásokkal.
SEO-barátKulcsszavak és metacímkék hozzáadása egy csodálatos webhelyhez növeli a természetes SEO-t, ami gyorsan növeli a SERP-kben.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)Pro fiókkal jelszóval védett webhelyet hozhat létre magáncsoportokhoz vagy tagsági webhelyekhez.
Google® AnalyticsA Google® Analytics hozzáadása lehetővé teszi a látogatók és statisztikáik áttekintését. Honnan jönnek a látogatók és mennyi ideig maradnak? A GA elérhető a korlátozott és a Pro tervek blogbejegyzéséhez
Weboldal biztonságA Secure Socket Layer (SSL) az online biztonság szokásos technológiája, titkosított linkeket hoz létre a kiszolgálók és a böngésző között<
Többnyelvű mobil optimalizálás CDN technológia:A Google Translate több nyelvet fog kezelni; használhat több oldalt is, vagy egyszerűen mindkét nyelvet beírhatja a szövegmezőkbe.

tervek & Árazás

Meglepően három különféle árat kínál; Ingyenes, 5 GB-os sávszélesség-korlátozással és feltűnően al-domainmel, korlátozott 50 GB-val és Pro-val korlátlan sávszélességgel.

Ingyenes Feltűnő módon a tervek nem kapják meg az egyedi webhely URL-jüket; jönnek feltűnően.com aldomainvel. Csatlakozzon az ingyenes csomaghoz néhány kattintással és egy e-maillel a feliratkozáshoz.

Korlátozott a tervek gyakran megfelelőek a kisvállalkozások számára. Ez a terv 8 dollárba kerül, és évente számlázásra kerül, tehát az előzetes költség 96 dollár. 96 dollárért a tervtulajdonos havi 50 GB sávszélességet és ingyenes URL-tartománynevet kap. És a megfelelő e-maileket, valamint az összes eszköz teljes kihasználását a Strikingly, weboldal-készítőn.

Pro A csomag 16 dollár havonta, évente is számlázva, előzetes költsége 192 dollár. Korlátlan sávszélességgel, ingyenes egyedi e-mailekkel és domainkel, mobil műveleti gombokkal (kattintás a híváshoz!), HTML, CSS és Javascript áll rendelkezésre, nincsenek hirdetések, valamint a továbbfejlesztett képszerkesztő és webhelyi jelszóvédelem lehetőségei.

Az ingyenes csomag 5 GB helyet kínál, és a PRO terv korlátlan sávszélességet tesz lehetővé az e-mail és az ingyenes domain név regisztrációval együtt. A feltűnően platform lehetővé teszi a webhely növekedését és méretezését egy sokkal nagyobb és dinamikusabb webhelyre, HTML, Javascript és CSS segítségével testreszabva..

Mindkét fizetett változat 14 napos próbaverzióval érkezik; vagyis fizetsz, és 14 napod van arra, hogy pénzt kifizetés nélkül ellenőrizd a kifizetett csomagokat, ha úgy dönt, hogy utálod.

Az összehasonlítás kedvéért hasonló webhelyek kicsit többet és kevesebbet kínálnak prémium terveket. A Wix a prémium csomagját 4,45 dollárra ajánlja, a Weebly webhelyek havi 3,29 dollárra szólnak kétéves szerződéssel. A Squarespace prémium terveket kínál 8 dollárért, a LightCMS pedig 19 dollártól kezdődik.

Feltűnő módon ingyenes webhelyek formájában kínál hegyeket a közösségi média részvételéhez és követéséhez, vagy segít rajongók és követők felvételében..

Vevőszolgálat

A weboldalon található egy széles súgórész és GYIK; van egy tudásbázis-terület, amely még további segítséget nyújt azoknak a területeknek, amelyekben a felhasználók saját igényeik szerint kereshetnek. A webes létrehozás, a tervezés és a formázás, valamint a műszaki kérdések alapján a legtöbb kérdésre a válaszok megtalálhatók a Strikingly webhelyen.

Van egy blog, amely a legújabb funkciók sokaságával foglalkozik, és segít minden ismétlődő kérdésnél vagy kérdésnél.

E-mailt küldhet a Feltűnően támogató csoportnak a webhelyükön található üzenetmező segítségével; ígéri, hogy 24 órán belül választ fog kapni az e-mailre, és lehetővé teszi, hogy képernyőképeket készítsen arról, hogy mi történik, hogy jobb képet kapjon a segítségükről. A webhely sehol nem jelenik meg semmilyen csevegési képesség vagy telefonszám.

Egyszerű használat

Mint korábban megjegyeztük, a Strikingly használata a legegyszerűbb módja egy meglévő weboldal létrehozásának. Egyszerű és gyors kattintások, néhány kép és szöveg hozzáadása, és kész az új webhely.

Ez egy tökéletes platform kezdőknek, akik könnyedén használhatják a weboldal-készítőt valami lenyűgöző létrehozásához programozás és kódolási ismeretek nélkül. A haladó felhasználók talán kissé egyszerűsítik a webhelyet, és hiányoznak a testreszabási és vezérlési lehetőségek.

Feltűnően egy kattintással rendelkezik, amely lehetővé teszi a Linkedin vagy a Facebook oldalak elérését és az adatok elrendezését egy olyan webhelyen, amely korlátozott mértékben átrendezhető. Fotógalériák és munkaportfóliók hozzáadása egyszerű és gyors, gyors, gyors!

Következtetés

Összességében tetszik a Strikingly platform. Ez egy karcsú weboldalkészítő, intuitív és gyors használatával egyszerű webhelyek létrehozására használható. A kezdőket az egész folyamaton át lehet sétálni, a strukturált sablonok miatt nagyon kevés a hibahely. A feltűnően ideális kezdőknek gyönyörű webhelyek létrehozására, és valóban idióta-biztos.

Másrészt csalódást okoz, hogy a platformon nincs drag-and-drop funkció, és az egyetlen elérhető testreszabás az, amelyet a sablonbeállítás engedélyezett. Korlátozott számú sablon és e-kereskedelem létezik, amelyek csalódást okozhatnak a haladó felhasználók számára.

Összehasonlítás

feltűnően

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map