Egy kis narancs áttekintés 2016


Egy kis narancs

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

Egy kis narancs

Az Atlantaban több mint egy évtizeddel ezelőtt alapították. A Small Orange (ASO) különféle web hosting szolgáltatásokat kínál az egyéni felhasználóknak és a kisvállalkozásoknak egyaránt. Jelenleg a cég székhelye Austinban, Texasban található, és élénk 80 fős munkaerővel rendelkezik. Olvassa el az alábbiakban egy A kis narancs áttekintést.

Előnyök

 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia
 • A Node.js és a Ghost Blogging Platform támogatása
 • Széles tárhely-tervek
 • Nincs rejtett díj

Hátrányok

 • A telefonos támogatást javítani kell

Áttekintés

 • Weboldal: www.asmallorange.com
 • Központ: Atlanta, GA
 • Alapítási év: 2003
 • Kategóriák: Webtárhely
 • Szolgáltatások: Közös, VPS, WordPress által kezelt tárhely, felhőtárhely
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az Atlantaban több mint egy évtizeddel ezelőtt alapították. A Small Orange (ASO) különféle web hosting szolgáltatásokat kínál az egyéni felhasználóknak és a kisvállalkozásoknak egyaránt. Jelenleg a cég székhelye Austinban, Texasban található, és élénk 80 fős munkaerővel rendelkezik.

A Kis Narancs számos megfizethető dedikált szervert, virtuális magánszervert (VPS) és megosztott szerverterveket kínál, amelyek vonzóak lesznek mind az egyedi felhasználók, mind a kisvállalkozások számára. Ennek ellenére a cégnek hiányzik számos olyan jellemző és specifikáció, amely megtalálható az InMotion Hostingban, az AWA legjobban értékelő web hosting szolgáltatásában.

Pozitív tény, hogy a cég rendelkezik a leggyorsabb kiszolgálókkal a megosztott tárhely szolgáltatói között, tehát amikor az ügyfelek meglátogatják webhelyét, akkor az optimálisan teljesít. A legkisebb üzleti weboldal és a leggyorsabban növekvő üzleti vállalkozás számára az ASO különféle pénztárca-barát áron kínál terveket.

Őszinte webtárhely

A Kis Narancs az egyik legmegbízhatóbb web hosting szolgáltató, mivel mindig azt adja el, amit elsősorban nyújthat. Más szavakkal: webhelye mindenkor optimálisan fog működni, ahogy az ígérte, ellentétben más gátlástalan társaság web hosting szolgáltatásaival.

Ez a web hosting cég nem tesz feltételezéseket az ügyfelek szerverhasználata és az általuk használt erőforrások vonatkozásában, mint más hosting cégek. Ehelyett gondoskodnak arról, hogy minden ügyfél számára megfelelő források álljanak rendelkezésre, még akkor is, ha mindenki maximálisan használja őket.

Cég dedikált a zöldre

Egy kis narancs elkötelezett a zöld színben való elterjedés mellett, azáltal, hogy energiafelhasználásuk 150% -át megújuló energiaforrásokkal igazolják. A cég arra ösztönzi alkalmazottait, hogy otthonukból dolgozzanak az energia csökkentése érdekében. Annak ellenére, hogy ezek az erőfeszítések nem kapcsolódnak a webtárhely-tervekhez, jó érzést kelteni, hogy tudomása van arról, hogy egy olyan céggel működik együtt, amely elkötelezett az energiafelhasználás csökkentése és a környezetbarátabb környezet előmozdítása mellett..

Alsó sor

Könnyen kezelhető és megfizethető, a Kis Narancs megbízható tárhely-szolgáltató azok számára, akiknek nincs szükségük nagy terhelésű szerverre. Ennek ellenére a webgazda hiányzik a versenyben megtalálható néhány szolgáltatás közül.

Főbb jellemzők

 • 99,9% Uptime garancia
 • Félvezető kiszolgálók
 • Korlátlan domain
 • Ügyfélszolgálat
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Enterprise Class Server hardver
 • Spam és vírus szűrése
 • Auto-reagálók
 • WordPress optimalizált szerverek
 • Napi mentések
 • Weebly Weboldal-készítő
 • Jelszóval védett könyvtárak

Gyors linkek

Az iparági szakértők ítélete egy kis narancsról

WebtárhelyA szakértők véleménye szerint az „A webhelyem nem működik!” Kiabálás nem ízlik őket, valószínűleg azért, mert egyszerűen kipróbálták a szolgáltatást egy rövid ideig, és nem hosszabb ideig, mint például a Kis Az Orange ügyfeleinek van.

Szóval mit szeretnek a szakértők az A Kis Narancsról??

 • Olcsó tervek az induláshoz
 • Könnyen kezelhető kezelőpanel
 • Jó lemondási visszatérítési politikát kínál
 • Nincs rejtett díj, ellentétben sok más hosting társasággal
 • Gyors SSD szerverek

És a negatívok?

 • 2015. decemberi eseményük (jelentős átfogó leállásokkal) megbocsáthatatlan
 • Nincs telefonos támogatás az ügyfelek számára
 • Az élő csevegés korlátozható

Míg a szakértők kevésbé aggódnak az A Kis Narancs iránt, negatívumaik megegyeznek azzal, amit a tárhelyszolgáltatás ügyfelei mondnak. És ha nem sikerül gyorsan felhívni valakit az ügyfélszolgálatba a vonalon, amikor webhelye lemerül, akkor nagyon bosszús leszel.

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások egy kis narancsról

Hogy őszinte legyek, a webhelyek rohamos ideje mellett az ügyfelek valószínűleg nem részesítik előnyben a Kis Narancs tényleges előnyeit. A webhely legfontosabb része az, hogy elérhető! De kirakottunk néhány olyan dolgot, amelyek az ügyfeleknek tetszett.

 • Gyors tárhely
  Bár vannak áramkimaradások, amikor egy kis narancs működik, jól és gyorsan működik.
 • Könnyen használható cPanel
  A tárhely felület egyszerű és tiszta a használatához.

Bár vannak olyan ügyfelek, akiknek nem voltak nehézségeik a platformmal, a többség online indul, hogy panaszt tegyen velük.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok egy kis narancsról

Egy kis narancs nemrégiben szenvedett néhány nagyon vonzó véleménytől az ügyfelek részéről – általában az üzemidő és a támogatás területein.

 • Küzdj arra, hogy biztosítsd az ügyfelek által igényelt rendelkezésre állási időt
  Sajnos az ügyfelek (együttesen) elfogadhatatlanul sokáig panaszkodtak, és ebben hosszabbodtak meg. Úgy tűnik, hogy a Facebook oldalukról is törölték az összes panaszt – rossz ügyfélszolgálat és információk?
 • Nincs telefonos támogatás
  Miközben rendelkeznek élő csevegési funkcióval, ha valaki telefonon akar lenni, ez már nem lehetséges
 • A támogatás technikailag nem alkalmas a kérdések gyors megoldására
  Noha a támogatás könnyedén megoldhatja a kis problémákat, további technikai kérdésekre számíthat, ha sokáig vár, míg megpróbálják megtalálni az Ön számára a megoldást…
 • Az EIG csoport része
  Az Arvixe, a HostGator és a BlueHost mellett lényegében ugyanaz a vállalat, és minden szolgáltatás elutasult.

Megbízhatóság & üzemidő

A Kis Narancs az összes vizsgált webtárhely egyik legjobb üzemideje és leggyorsabb szerver válaszideje. A megosztott szerver (és az Ön blogja) működési idejét úgy nevezzük uptime-nek, míg a válaszidő az, hogy a szerver milyen gyorsan tölt be tartalmat, amikor meglátogatja az Ön blogját.

Az üzemidő és a válaszidő statisztikáit általában a Cloud Spectator követi, és üdvözölte az ASO-t a szerverei sebessége és stabilitása érdekében. Az ASO nagyra értékelik, mivel nem garantálja a korlátlan tárolást és a sávszélességet. Ez azonban arra készteti a web hosting csomagot, hogy az Ön webhelye valóban fogyasztja-e.

Az Arvixe-hez és a GoDaddy-hez hasonlóan az ASO 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is nyújt, ami azt jelenti, hogy minden további állásidőért fizetni fognak..

Uptime / Response Times: 99,9% üzemidő és 549 ms válaszidő. Ez ott áll a jól ismert web hosting szolgáltatókkal együtt.

Annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson, ez a jó hírű web hosting cég két különféle amerikai székhelyű szervert üzemeltet Michiganben, Dearbornban, Texasban és Dallasban. Mindkét adatközpont nagyteljesítményű, hordozósemleges hálózatokkal büszkélkedhet.

Az adatközpontok egy sor biztonsági funkciót tartalmaznak, beleértve a biometrikus hozzáférést és a kulcskártya-hozzáférést, a fizikai személyi azonosítás ellenőrzését; teljes CCTV megfigyelés, amelyet a fájlban rögzített digitális felvétel támogat; és éjjel-nappal a helyszíni támogatási technikusok.

Mindkét adatközpont az Arbor Networks Peak Flow DDoS detektálást használja, és többcsatornás, hordozósemleges, nagy teljesítményű IP-vezérelt minőségi hálózatokkal rendelkezik..

Jellemzők & Eszközök

Az ASO kiváló funkciókat kínál, és a tárhelycsomagok automatikus szkripttelepítéssel, SSD-vezérelt tárhely-környezettel, valamint napi biztonsági másolatokkal, korlátlan POP3, MySQL, aldomainek, e-mail továbbítók, levelezőlisták és FTP-fiókokkal jönnek létre, amely olyan ajánlat, amely nem sok hosting webhely rendelkezik.

FunkcióÁttekintés
Sávszélesség és lemezterületA Kis Narancs korlátozott sávszélességet és lemezterületet kínál, és a különböző tárhely-tervektől függ. Ez sokak számára meglepetés, mivel a különféle tárhely-webhelyek korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínálnak az összes tárhely-csomaggal együtt.

Bár a rendelkezésre álló tárhelycsomagok közül választhat, frissítenie kell egy VPS-re vagy dedikált tárhely-tervre, ha túllépte a lemezterület-korlátot, ami néhány ember számára nagyon frusztráló lehet.

VezérlőpultAz ASO minden ügyfelének cPanel-t (és adott esetben WHM-et) biztosít a Linux számára, a legnépszerűbb vezérlőpulthoz. A regisztráció előtt azonban meg kell kétszer ellenőriznie a licenc költségeit, mivel ez nem feltétlenül mentes a robusztusabb tervektől. Az ASO nem támogatja a Windows rendszert. A kezelőpanel lehetővé teszi a webhelyéhez kapcsolódó különféle szempontok kezelését egy helyről. Telepíthet például olyan alkalmazásokat, mint a WordPress vagy a Joomla, figyelheti, hogy mekkora sávszélességet és tárolót használ, és új fájlokat helyezhet be a webhelyére. Az ASO néhány rendkívüli kiegészítő szolgáltatással rendelkezik a cPanelhez hasonlóan: likeR1Soft biztonsági mentésekhez való hozzáféréshez, a SiteLock biztonsághoz, a Cloudflare egy kattintással történő telepítéséhez, az oldalsebesség-optimalizálóhoz, a PHP választóhoz, valamint a Ghost Installerhez (a Softaculouson keresztül). A meglehetősen aktív ügyfélterülettel, amellyel számlázhat és támogatást nyújt, az ASO hozzáférést biztosít széles körű tudásbázisukhoz és video oktatóikhoz.
Weboldal-készítőAz ASO Weebly néven beépített kisvállalati webhely-készítő segítségével a kisvállalkozások tulajdonosainak zökkenőmentes átmenetet lehet biztosítani a weblapok létrehozásáról a webhely-tárolásra. A beépített eszköz segítségével ingyenesen létrehozhat egy weboldalt, és létrehozhat annyi weboldalt is, amennyit csak akar. A Weebly számos sablonnal és egy drag and drop eszközzel rendelkezik, amely lehetővé teszi a professzionális megjelenésű weboldal gyors létrehozását. Pénzt takaríthat meg az ASO beépített eszközével, mivel ha külön használta a Weebly-t, akkor a szolgáltatásaikért számít fel díjat, ha rendelkezik domainjével. Az ASO tervezői szolgáltatásokat nyújt egyszeri 800 dollár vagy 1100 dollár költségért, az Ön webhelyének összetettségével összhangban, azok számára, akik professzionális szakemberek szeretnék megtervezni webhelyüket. A webhely létrehozásához WordPress-t vagy más tartalomkezelő rendszert fognak használni.
WordPress webhelyekLogikus szempontból a WordPress is támogatott. A CPanel Softalicious alkalmazás szakaszából telepítheti a tartalomkezelő rendszert (CMS). A telepítés után a WordPress segítségével diavetítéseket, oldalakat, hozzászólásokat és egyéb tartalmakat hozhat létre. A WordPress a teljes web több mint 24% -át birtokolja, így nem meglepő, hogy sok tárhely-webhely optimálisan kezelt WordPress-tárhely-terveket biztosít. Sajnos a A Small Orange nem kínál menedzselt WP-tárhelyet. Ha kis vállalkozásának van egy WordPress webhelye, amely hatalmas forgalmat vesz igénybe, és központi jelentőségű az üzleti életben, akkor erősen javasoljuk a felügyelt WP tárhely használatát. A kezelt WP-házigazdák gondoskodnak a WordPress műszaki hátteréről. Például a gazda elvégzi az Ön számára a WP szoftverfrissítéseket, futtatja a webhelyet a WP-re optimalizált szerverekön, platformot biztosít a WP-webhely változásainak teszteléséhez, és naponta készít biztonsági másolatot. A legjobban kiválasztott WP-tárhely a WP Engine.
Webes alkalmazásokA Kis Narancs páratlan számú webes alkalmazást kínál, amelyek testreszabják az Ön weboldalát. Ha el szeretne indítani egy blogot, válassza a WordPress alkalmazást vagy a többi rendelkezésre álló blog alkalmazást, és egy kattintással telepítse azt. Ha érdekel valamilyen CMS szoftver beszerzése, szeretne naptárt vagy fórumot keresni a webhelyén, vagy néhány online játék üzemeltetésére gondol, az ASO biztosítja az Ön védelmét. Vannak különféle eszközök, amelyeket pontosan az e-kereskedelem webhelyeihez és más oktatási webhelyekhez szántak. Készíthet wikik és felmérési eszközök – a lehetőségek végtelenek. Bármilyen típusú webhelyet kíván indítani, nyilvánvaló, hogy az ASO néhánynál több alkalmazást kínál, amelyek jelentősen növelhetik azt.
E-kereskedelem megoldásHa azt tervezi, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat kínál, akkor a Kis Narancs fedezi Önt. Ez a tárhelyszolgáltató Linux alapú üzleti tárhely-terveket (Startup, Small Business és Enterprise) nyújt, amelyek tartalmaznak egy ingyenes biztonságos socket réteget (SSL tanúsítvány), fizetési kártyák iparát (PCI) és dedikált IP-cím-megfelelést a tranzakciók védelme érdekében.
Biztonsági jellemzőkA tárhely-tervek néhány biztonsági funkcióval rendelkeznek. Még a legalapvetőbb terv mellett is biztos benne, hogy megtalálja a jelszóval védett könyvtárakat, a hotlink / leech védelmet és az IP-blokkolást. A még nagyobb biztonság érdekében a SiteLock-ot kell választania (évi 20 dollárba kerül). A SiteLock általában a napi rosszindulatú programokat vizsgálja, az automatikus rosszindulatú programok eltávolítását, a fájlváltozás figyelését és még sok minden mást végez a választott tárhely-csomagtól függően.
Korlátlan e-mail címekA Kis Narancs lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy korlátlan számú e-mail címet hozzon létre az általuk üzemeltetett minden domainhez. Ez értékes szolgáltatás, különösen az üzleti élet szempontjából, mivel ezután minden alkalmazottnak meg lehet osztani a személyes e-maileket. Ez a hosting cég lehetővé teszi Önnek egy rendszeres e-mail küldését is, ami akkor értékes, ha valaki megtörténik az Ön domainjének e-mail címével, amely nincs jelen. Segít abban, hogy megkapja az összes üzenetet, amelyet a webhelyére küld.
90 napos pénz-visszafizetési garanciaEz a leghosszabb az iparágban, elegendő időt hagyva a szolgáltatás igénybevételére. Ne feledje, hogy a domaineket nem tartalmazza ez az ajánlat, tehát a szokásos domain költségeket levonják, ha visszatérítést kap az ingyenes domain előnyeinek kihasználása után. Az iparban sokan ezt teszik.
Teljes mértékben skálázhatóEgyszerűen frissítse és leminősítse, ahogy szeretné.
Két hónap ingyenesIngyenes domaint és két hónapos ingyenes tárhelyet kap, ha egy év előre fizet
Korlátlan minden másKorlátlan FTP-fiókok, aldomainek, levelezőlisták, e-mailek, e-mail továbbítók és adatbázisok alapértelmezés szerint
Napi mentésekNagyon ajánlott a helyszíni biztonsági másolat készítése, annak ellenére, hogy automatikus napi biztonsági másolatot készítünk
Ruby on RailsEltérően sok olyan host webhelytől, amelyek cPanel plugint használnak a Ruby számára, az utasokat használják a Ruby-hoz, így mindig naprakészek a legújabb Gem-rel
Ghost Blog tárhelyEzek azon kevés megosztott tárhely-szolgáltatók egyike, amelyekbe a Node.js telepítve van. Így telepíthető az új Ghost Blogging Platform..

tervek & Árazás

A Kis Narancs megosztott tárhely-tervei megkönnyítik a költségvetéshez és az igényeinek megfelelő opció megtalálását. Ezenkívül ez egy jó hírű hosting cég, amely semmilyen módon nem ruház fel semmire, hanem tényleges korlátlan tárhelyet nyújt.

A Kis Narancs ötféle tervre osztja a tárhelyet: hibrid / dedikált, felhő VPS, üzleti, viszonteladó és megosztott. Ez a cég csak Linux alapú tárhelyet kínál.

A Kis Narancs megérti, amit az ügyfelek akarnak. Őszintén szólnak a havi csomagárakról, ahelyett, hogy a kezdőlapjukon alacsonyabb éves tervárakat jelenítenek meg. Miután értesítették a havi költségeikről, két hónapos ingyenes és ingyenes domaint kínálnak, ha egész évre előfizetnek.

Annak ellenére, hogy az ötlet ugyanaz (írj alá szerződést, hogy kevesebbet fizetjen), kevésbé érzi magát a megtámadást, amikor a házigazda előzetesen felhívja a figyelmét az árakra..

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat egy olyan terület, amely lehetővé teszi a Kis Narancs leszámolását. Olyan, mintha idejük nagy részét csak a vállalkozás minden más aspektusára fordítják, és nem volt esélyük arra, hogy folyamatos ügyfélszolgálatot építsenek be.

Nem világos, hogy mekkora a Kis Narancs műszaki támogató csoportja, mivel szinte teljes személyzete otthonról dolgozik. Ennek a hosting cégnek nincs házon belüli személyzete, amely kiszolgálóinak távolsága alatt dolgozik, mint más hosting cégek.

Pár ügyfél jelentkezett és azt állítják, hogy nem kaptak elegendő tanácsot vagy választ a legtöbb technikai kérdésre..

A támogatást egész évben, jegyekkel és e-mailen keresztül nyújtják. Annak ellenére, hogy nincs telefonos támogatás, élő csevegési támogatást nyújtanak, de csak hétköznap. Ez ismét lehetséges, mert nem rendelkeznek házon belüli személyzettel, mint más szolgáltatók.

Bár létezik ügyfélszolgálat, az ASO elriasztja az embereket attól, hogy ezt a támogató eszközt műszaki segítségnyújtáshoz használják.

Egyszerű használat

Noha a weboldal csodálatosan jól megtervezett, egyszerűen használható, mivel a honlapon mindent elérhet. Választhat csomagok közül, vagy „megtalálhatja a tökéletes tervét”, amely felsorolja az összes felkínált csomagot. A weboldal egyszerűen egyszerű és hihetetlen, így nincs rendetlenség és szükségtelen tartalom és képek.

Ha egy másik internetes gazdagépről költözik, a Kis Narancs valószínűleg ismerős felületet biztosít. Sok hosting céghez hasonlóan a cPanel-t is használják, egy grafikus felületet, amely megkönnyíti a tárhely folyamatát. Rendelkeznek a legteljesebb és legjobban megírt szótárakkal és oktatóanyagokkal is, amelyeket valaha is láthattunk egy internetes gazdagépen.

Bár a legtöbb terv a CPanel-rel érkezik, vásárlás előtt ezt mindig ellenőrizze, mivel úgy tűnik, hogy egyes tervek nem tartalmazzák a cPanelt. A CPanel kiváló vezérlőpanel-eszköz kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak, és csak stresszmentesíti a webhely kezelését és tárolását.

Következtetés

Imádni fogja a Kis Narancsot, ha webhelye sebessége az elsődleges gond. A leggyorsabb az üzemidő és a szerver válaszideje. Az ASO nem garantálja a korlátlan erőforrásokat, így a túlterhelés elkerülése érdekében a webhely sávszélessége és lemezterülete korlátozott. Ez az oka annak weboldalainak gyors elérésére. Az ASO számos olyan hostolási tervvel rendelkezik, amelyeknek különféle árai vannak, hogy megfeleljenek az Ön kívánságainak és pénzügyi tervének.

Az egyetlen hiba az, hogy nem rendelkezik ugyanolyan szintű biztonsági funkciókkal, mint a többi házigazda, és nem kínál a 24/4/365-es hívás-támogatást. Ha jobban szeretne állandó hozzáférést kapni a telefonos támogatáshoz vagy e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet szeretne, akkor jobb, ha olyan hostkal dolgozik, mint Arvixe vagy GoDaddy..

A Kis Narancs megkönnyíti a személyes vagy kisvállalkozások számára alkalmas weboldal létrehozását, és ez is kedvező árú. Ennek ellenére a webgazda nem rendelkezik olyan funkciókkal (mint például a kezelt WordPress, Windows-alapú szerverek), amelyeket a Dreamhost, az Arvixe és a Liquid Web (a szerkesztők vállalati szintű hosting választása) biztosítanak..

Ha valódi csúcskategóriájú weboldal-ambíciói vannak, akkor ezeket a szolgáltatásokat kell alapként használni. A Kis Narancs azok számára, akiknek szerényebb igényei vannak.

Összehasonlítás

Egy kis narancs

89

InMotion tárhely

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map