e-kereskedelem Bevásárlókocsik szoftver vélemények


Vélemények az e-kereskedelem bevásárlókosár-szolgáltatókról

Az e-kereskedelem platformjának kiválasztása több, mint vonzó üzlethelyiség létrehozása, bár ez is nagyon fontos. El kell látnia magával ragadó élményeket ügyfeleivel, időben ki kell szállítania, kezelnie kell a készletét, és naprakészen kell tartania a kirakatot. Mindez lenyűgöző lehet, és ezért vizsgáltuk meg az Ön számára a legfontosabb e-kereskedelem platformokat. Olvassa el véleményeinket, hogy megtudja, melyik platform felel meg az e-kereskedelem igényeinek (jelen és jövő) a legjobban.

  Utolsó frissítés: 2016. június 11

Az AAWebmasters.com független webmesterek társulása, és a webhelyen itt kifejezett vélemények, vélemények és rangsorok az AWA sajátjai. A webhely kompenzációt kap a felülvizsgált termékekből és szolgáltatásokból. Az AAWebmasters.com alaposan teszteli az egyes termékeket vagy szolgáltatásokat, és magas rangsorolást ad a legjobbaknak. Az AAWebmasters.com nem tesz közzé információkat az összes elérhető e-kereskedelmi platformról, webhely-készítőről vagy webtárhelyről. További részletek megtekintéséhez kattintson ide.

Hirdető közzététele

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Shopify

Szüksége van egy csúcskategóriás üzletre? A Shopify az e-kereskedelem egyik legszélesebb körű listáját kínálja, valamint olyan alkalmazások széles választékát, amelyekkel kibővítheti ezt a funkciót. A Shopify nagyon egyszerűen használható, és minden üzlethez tartozik egy blogrész, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel való kapcsolattartást.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

BigCommerce

Mindent akar? A Bigcommerce teljes csomag szolgáltatást nyújt minden e-kereskedelmi igényéhez. A kezdő weboldal-készítőket ezt nem szabad félnie, mivel a Bigcommerce jól ismert, hogy milyen könnyen használható. Válasszon egy sablont, amely az áruházát mobilbaráttá teszi.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Volusion

Csak néhány termék? A Volusion egy szilárd e-kereskedelmi platform, amely nagy részét kínálja versenytársainak. Ez azonban nem a legegyszerűbb szoftver, és a sablonok kicsit keltesek. Minden tervnek vannak korlátozásai, és a túllépési díjak gyorsan összeadhatók.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Négyzet alakú e-kereskedelem

Gyönyörű képekkel? A Squarespace e-kereskedelem kínálata teljes mértékben támogatja webhelye készítőjének a zamatos, képgazdag oldalakra koncentrálását. A 45 nagyon vizuális sablonnal, amelyek közül választhat az online áruház számára, és egy teljesen betöltött e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik, a Squarespace üzlethelyisége határozottan vonzza a figyelmet.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

3dCart

Csak egy indulás? Intuitív felületével és kiváló ügyfélszolgálatával a 3dcart nagyszerű választás azok számára, akik újak az e-kereskedelemben. Van egy varázsló, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a telepítési folyamatban, valamint video oktatóanyagokat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Weebly e-kereskedelem

Több termékváltozata van? A Weebly weboldal-készítő e-kereskedelmi platformja ugyanolyan teljes funkcionalitású, mint bármely önálló e-kereskedelmi szoftver. Ezen felül lehetővé teszi dedikált termékoldalak, kategóriaoldalak és többféle termékváltozat megjelenítését. Vásárlói könnyen elküldhetik termékoldalaikat a közösségi médián.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

LemonStand

Gyorsan növekvő vállalkozás? A LemonStand olyan üzleti tulajdonosok számára készült, amelyek üzleti növekedésükre összpontosítanak és készen állnak egy informatikus szakember felvételére e-kereskedelmi webhelyük létrehozására. A LemonStand üzlet gyorsan alkalmazkodik a gyorsan növekvő vállalkozáshoz, bár ehhez fejlesztőnek kell rendelkeznie.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

CoreCommerce

Nagyszerű támogatást keres? A CoreCommerce kiváló ügyfélszolgálatot nyújt a szokásos telefonos és e-mail támogatás révén, de élő csevegést is kínálnak, ami nagyon ritka. A CoreCommerce a legjobb kis- és középvállalkozások számára, mivel a havi tárolási és sávszélesség-korlátok túllépéséért díjat számítanak fel.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Wix eCommerce

Több, mint egy bolt? Ha az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásának nem csupán üzlethelyiségre van szüksége, akkor fontolóra vegye a Wix e-kereskedelem platformjának használatát, amelyet a Wix App Market üzleti alkalmazások hatalmas választéka támogat. Ezek hozzáadnak olyan üzleti funkciókat, mint az e-mail, a marketing eszközök és az ügyfélkapcsolat-alkalmazások.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Magento

Technikus hozzáértés vagy?? Nyílt forrású e-kereskedelmi platformként a Magento széles körű e-kereskedelmi funkciókkal és több mint 7000 Magento alkalmazás piacával érkezik. A Magento teljes körű használatához képesnek kell lennie arra, hogy kódoljon, vagy béreljen fel valakit, aki ezt megteszi.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Pinnacle kosár

Marketing segítségre van szüksége? A PinnacleCart ingyenes webtárhelyet kínál, az e-kereskedelem meglehetősen szabványos szolgáltatásaival együtt. A cégről ismert, hogy a marketingre irányul, és számos marketing eszközt kínál. Egyéni marketing szolgáltatások szintén rendelkezésre állnak.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

1ShoppingCart

Kezdve kicsi és növekszik? Az 1ShoppingCart az e-kereskedelem olyan funkcióinak teljes listájával érkezik, amelyekbe a fiatal vállalkozások beilleszkedhetnek, bár eleinte túlterhelteknek tűnhetnek. Van egy hasznos társult program az erős marketingcsomag részeként, amely elősegíti vállalkozásának népszerűsítését.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

PrestaShop

Hajlandó fizetni a sablonokért? A PrestaShop, egy saját üzemeltetésű platform, teljes beépített szolgáltatáskészlettel rendelkezik az e-kereskedelem áruházának bármilyen funkcionalitására, de csak egy ingyenes tervezősablonnal rendelkezik. Több mint 2000 professzionálisan tervezett sablon elérhető díj ellenében, és ezek többsége mobilra reagál.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

CS-Cart

Mint sok választás? A CS-Cart egy óriási 242 témát tartalmaz a kirakat sablonjához. Tehát valószínű, hogy olyan témát talál, amelyre nincs szükség sok testreszabásra, ha van ilyen. A testreszabás egyszerűen elvégezhető, és sokféle megjelenésével különféle külsőt kaphat.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

WooCommerce

Hozzáadás a WordPress-hez? A WooCommerce a legnépszerűbb e-kereskedelmi platform az interneten, ami jó hír azoknak a WordPress-tulajdonosoknak, akik csatlakoztathatják a WP-webhelyüket. Maga a WooCommerce ingyenes, bár néha fizetnie kell azokért az alkalmazásokért, amelyek kiterjesztik annak funkcionalitását.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Zen Cart

Önálló házigazda platform keresése? A Zen Cart az egyik régebbi, önálló üzemeltetett e-kereskedelmi platform. Kódolási ismeretekre van szükség az alapértelmezett alapsablon testreszabásához, de ezután több mint 2000 plug-in közül választhat, hogy kibővítse áruházának funkcionalitását..

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Spark Pay

Egynél több üzlettel rendelkezik? A Spark Pay jó hír az e-kereskedelem báróinak – több üzlethelyiséget futtathat egyetlen adminisztrátori fiókon keresztül. Ez akkor hasznos, ha eltérő demográfiai célokat céloz meg, vagy ha különféle áruk vannak eladva.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Nagy kartell

Művészet vagy zene eladása? A kódolási ismeretekkel vagy webdizájn-ismeretek nélküli művészek a BigCartel segítségével professzionális weboldalt hozhatnak létre rajongóik eléréséhez és kreatív termékeik eladásához. A BigCartel a legmegfelelőbb független művészek számára, akik továbbra is ellenőrzik a saját értékesítésüket.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

HighWire

Szigorú költségvetés mellett? A Highwirenek csak két terve van, de mindkettő költséghatékony. A Highwire mindazonáltal továbbra is biztosítja a teljes e-kereskedelmi áruház működéséhez szükséges funkciókat, bár nem feltétlenül minden versenytársának széles hangjelzéseivel és sípszóival..

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

X-Cart

Nem biztos a tárhelyen? Ha nem dönt abban, hogy a saját üzemeltetett útvonalon halad-e, akkor az X-Cart e-kereskedelmi platformjának egyaránt kínál saját üzemeltetett és felhőalapú üzemeltetett változatát. Mindkét verzió bizonyos technikai ismereteket és türelmet igényel a rendelkezésre álló sokoldalú szolgáltatások teljes kihasználása érdekében.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Ecwid

Szeretne bárhonnan eladni? Az Ecwid egy plugin, amely lehetővé teszi e-kereskedelem-áruház hozzáadását a saját webhelyéhez. Értékesíthet a WordPress blogjából, a Facebookból, a Google webhelyéről és bárhol másutt. Ennek beállítása általában egyszerű.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

UltraCart

Szeretne egy „Vásárlás” gombot? Lehet, hogy e-kereskedelmi kiskereskedőként nem akarja üzletet építeni, és itt jön az UltraCart. Felveszi a „Vásárlás” vagy a „Kosárba helyezés” gombot a meglévő webhelyére, és a kosarad az UltraCart felhőjében található.

OLVASSA FELÜLVIZSGÁLATOT
PROBÁLD KI MOST

Bevásárló kosár Elite

Szüksége van back office támogatásra? Az e-kereskedelem sokkal több, mint csupán a termékek értékesítése, és a Bevásárlókosár Elitnek az üzleti rejtett oldala jól le van fedve. A rendeléskezelés, a szállítás és a készletkészlet, valamint a gyors adatbevitel és a termékmegosztás megkönnyíti a back office munkáját.

Legfrissebb cikkek

Összes hír megtekintése

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és a FatCow összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 6

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion Hosting és az Arvixe összehasonlítását: Melyik a legjobb …

Frissítve 2017. január 5

nincs kép

Hasonlítsa össze az InMotion és az A2 tárolást: melyik a B…

Frissítve 2017. január 4
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map