A2 Hosting áttekintés 2016


A2 tárhely

Látogasson el a webhelyre

9.3


AWA pontszám

A2 tárhely

Az A2 egy amerikai webtárhely-szolgáltató, amely webtárhelyet nyújt magánszemélyek és vállalkozások számára. Viszonteladókkal és kapcsolt marketingszakemberekkel is együttműködnek. Az A2 a WordPress és a legtöbb tartalomkezelő rendszer (CMS), valamint bevásárlókocsik tárolását nyújtja. Az A2 feliratkozik a CloudFlare tartalomszolgáltató hálózatra (CDN), és ezt elérhetővé teszi az ügyfelek számára. Olvassa el az A2 tárhely áttekintését.

Előnyök

 • Az oldalbetöltési sebesség akár 20-szor gyorsabb az átlagnál
 • 99,9% Uptime garancia
 • Egyszerű beállítás
 • 24/7 hálózati megfigyelés
 • Ingyenes SSD-k

Hátrányok

 • Nem a legjobb megoldás kezdőknek
 • Nincs Windows tárhely
 • Nem támogatja a Plexum, ColdFusion, PDFLib, MSSQL, HTMLDoc vagy a mod_perl

Áttekintés

 • Weboldal: www.a2hosting.com
 • Központ: Ann Arbor Michigan
 • Alapítási év: 2003
 • Kategóriák: Webtárhely
 • Szolgáltatások: Domainek, Megosztott tárhely, WordPress tárhely, Felhő-tárhely
 • Pénzvisszafizetési garancia: Bármikor

Az A2 felügyelt WordPress tárhelyet, valamint Drupal, Joomla és egyéb CMS tárhelyszolgáltatásokat, valamint virtuális gépeket kínál, mint egy felhőalapú társaság. Nem célozzák meg egyetlen piacot sem, kivéve azokat, akik a WordPress-re koncentrálnak..

A csomagok sokfélesége miatt hostinguk kisvállalkozások vagy magánszemélyek számára is korlátozott, a webhely adminisztrátorának korlátozott képességeivel, valamint nagyobb web- és e-kereskedelmi webhelyekkel, több tapasztalattal rendelkeznek.

Ami a technológiát illeti, egyik ügyfelük webhelyének ellenőrzése azt mutatta, hogy a LiteSpeed ​​webszervert használják a hostolt tartományukhoz, bár azt mondják, hogy a felhasználók Apache vagy Nginx helyett is választhatnak. A LightSpeed ​​egy fizetett webszerver, amely a teljesítmény és a biztonság érdekében készült.

Ide tartozik a megnövekedett képesség a DDOS támadások megakadályozására vagy enyhítésére, amelyek komoly problémát jelentenek a tárhelyszolgáltatók számára. A LiteSpeed ​​szerint a webszerverük a negyedik leggyakrabban használt webszerver az interneten.

Korlátlan tárolás és sávszélesség biztosítja a megfelelő méretezhetőséget és növekedési helyet. A társaság szilárd hírnévvel rendelkezik az ügyfelek többsége szempontjából, amely kedvezően válaszol az alább idézett felmérésre, és főként pozitív véleményeikről szólnak független értékelők.

Ha nem elégedett szolgáltatással, az A2 lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy pénzüket az első 30 napon belül visszatérítsék. Nincs szerződés, és nem is nehéz a domain áthelyezése másik tárhely szolgáltatóra.

A vállalat szerint a felhasználók 92% -a javasolja a szolgáltatást egy barátjának. Azt is mondják, hogy a CubeCart, a Drupal Association, a PrestaShop, a OwnCloud, a Cloudflare és a Zend Server ajánlja..

Felmerül a kérdés, hogy miért javasolja például a sok webtárhely-vásárlóval rendelkező CloudFlare valakit, hogy ne sértse meg valakit.A2 azt mondja, hogy a harmadik felek által készített vélemények között 5 csillagos átlag van.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan RAID-10 tárhely
 • Clef két tényezős hitelesítés
 • A2 -re optimalizált cPanel plugin az előre konfigurált gyorsítótárazáshoz
 • Hack Protection szkenner
 • 24/7/365 biztonsági figyelés
 • Ingyenes Cloudflare CDN és cPanel
 • Softaculous automatikus telepítő
 • 1 kattintással telepítheti a népszerű CMS-eket és az e-kereskedelem alkalmazásokat
 • SSL tanúsítványok és PayPal kereskedői fiókok
 • 50 dollár értékű ingyenes hirdetési hitel a Bingtől
 • Ingyenes webhely-transzferek
 • Többnyelvű támogatás

Gyors linkek

Iparági szakértők ítélete az A2 tárhelyről

WebtárhelySzakértők nagyon magasra értékelik az A2 tárhelyet, amikor a webhely tárhelyi igényeire vonatkozik.
Íme, mit kellett mondaniuk az A2-tárhelyről:

 • Nagyon jó teljesítmény az A2 SSD tárhelyének használatakor
 • A műszaki támogatás mindig nagyon hasznos
 • Jó, hogy a standard cPanelt használják
 • A Turbo szerver opció kiváló teljesítményt nyújt
 • A nyújtott biztonság legfelső szintű néhány szolgáltatáshoz képest
 • Kidolgoznak néhány nagyon hasznos frissítést (például biztonság, teljesítmény)

Valójában a szakértőknek nincs rossz mondanivalója az A2-tároláshoz! Noha vannak olyan fogadási lehetőségek is, amelyek jobb megoldást kínálhatnak, a szakértők azt javasolják, hogy ha nem zavarhatja a vadászatot a N fokig, az A2 jobb választás, mint a többi vendégfogadó cég többsége..

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások az A2 tárhelyéről

Az A2 vásárlói szerint nagyon elégedettek voltak a vállalat által nyújtott szolgáltatásokkal. Természetesen mindig lesznek túlmutatók, de általában az ügyfelek az A2 előnyeit veszik figyelembe.

 • Nagyszerű műszaki támogatás – ha szüksége van rá
  Nagyon hasznos tudásbázissal, élő csevegéssel, valamint külön hasznos telefonnal
  emberek, akik a sor végén vannak, a támogatásod mindig 24 órán keresztül elérhetővé válik.
 • Élénk hardver-infrastruktúra az ügyfelek támogatására
  Válasszon a kiszolgálók helyének és az SSD (beleértve a kezelt VSP-t) kiszolgálók közül.
 • Gyors töltési sebesség az ügyfelek számára
  A nagyszerű infrastruktúrával nagy teljesítmény jön, vagy inkább a sebesség! Úgy tűnik, hogy az A2 gyorsabban tölti be a webhelyeket, mint más tárhelyi lehetőségek.
 • Sok ügyfél már hosszú ideje ragaszkodott hozzájuk, vagy boldog, hogy az A2-re költöztek
  Ami az ügyfelek hűségét illeti, úgy tűnik, hogy az A2 a fejére szöget ütött az általuk kínált szolgáltatásokban.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok az A2 tárhelyével kapcsolatban

Az A2 ügyfelek nagyrészt meglehetősen boldogok. Szóval mik azok a dolgok, amelyek rosszul fordulhatnak ennek a szolgáltatónak a szempontjából??

 • Néhány tapasztalat a DDOS támadásokról
  Mint minden más tárhelyszolgáltatás, az A2-t különös esetekben befolyásolhatják a DDOS támadások – azaz a webhelyed nem megfelelő.
 • Az árak nem olyan olcsók, mint más szolgáltatók
  Noha az ügyfelek általában azt mondják, hogy az árazás tisztességes, nem valószínű, hogy alkukat köt az A2-vel, ha ez az, amit.
 • Az e-mail jegyekre adott válaszok néha lassúak
  Ha valamelyik útjuk lassú ügyfélszolgálatát tapasztalja, akkor jobb, ha kipróbál egy újat, pl. Ha a ketyegés lassú, hívja a szolgáltató telefonszámokat

Megbízhatóság & üzemidő

Az üzemidőt illetően & Megbízhatóság, a cég szerint „négyszeres redundáns hálózattal” rendelkezik, bármit is jelent. Ez nem az az első hely, ahol túllicitálják kínálatukat, de a legtöbb vállalat ezt megteszi, ám néhány megrontja hitelességét, ha túl sokat tesznek.

Az A2-hez hasonlóan a legtöbb szolgáltatónak felesleges adatközpontok vannak. A redundáns hálózat vonatkozásában azt kell jelentenie, hogy több útvonalat biztosít az internethez abban az esetben, ha problémájuk van az ISP-vel és több hálózati kártyájukkal a szerverükön, különféle útválasztásokkal, hogy a széles körben elterjedt hálózati kiesés esetén továbbra is dolgozhassanak..

Gyorsan biztosították új fiókunkat. Csak néhány percbe telt, amíg az e-mail megérkezett, miután ezt kértük.

Jellemzők & Eszközök

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a funkciókat, amelyek azoknak a webhelyeknek az összesítését tükrözik, amelyekre szükség lehet a webtárhely-vásárlók számára, és hogy az A2 biztosítja-e ezeket.

Funkció
Áttekintés
VezérlőpultA cPanel-et használják.
Lemez területKorlátlan tárhely – az ügyfelek kivételével – dedikált szerverekért fizethet, ebben az esetben a tárhely 250 GB.
SávszélességKorlátlan, kivéve a kezelt VPS-t, a viszonteladót és a dedikált szerverterveket, sávszélesség-korlátokkal
Adatbázis-támogatásMySQL 5.5. Ha másik adatbázist szeretne, telepítenie kell magát, amit megtehetsz, mivel parancssori hozzáféréssel rendelkezik. Ha igen, ez azt jelenti, hogy programoznia kell az exportját (biztonsági másolatát is).
Ingyenes domainCsak a domainjükön, mint az (aldomain) .a2hosted.com webhelyen
WordPress tárhelycsomagokIgen. A WordPress A2 Optimized néven forgalmazzák, amely egy bővítménykészlet, amelyet stabil és gyors kiszolgáló biztosítására terveztek.
AdatmentésekIgen. És hasonlóan a cPanel-t használó más szállítókhoz. A teljes otthoni könyvtárat, csak az e-mail szűrőket, vagy az adatbázist csak a cPanel-ből töltheti le. És oda-vissza helyreállítást is végezhet. (Lásd a webhely biztonsági mentését alább.)
SSD (félvezető meghajtók)Ez a rész érdekes. Ez a szilárdtest tárolás bekövetkező költsége miatt lehetséges. Az összes tárolóeszköz SSD, kivéve néhány mágneslemezt, amelyeket külön dedikált szervercsomagok használnak. Az SSD-nek nincs mozgó lemezvezérlője, tehát a lehető legalacsonyabb keresési idővel rendelkezik, és a lehető leggyorsabb kiszolgálói választ kell biztosítania. Ez azonban nem mindig csodaszer, mivel a végfelhasználói élmény, akárcsak bármely hosting társaság vagy alkalmazás esetében, az elemek függvényében változhat, amelyek nagyrészt az eladó ellenőrzése alatt vannak, például a felhasználó számítógépének vagy mobil eszközének sebessége, internet késése és torlódása , rossz programozás stb.
SSD (félvezető meghajtók)Mindezt egyetlen kattintással telepítik és konfigurálják: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, CMS Made Simple, Elgg és B2evolution. Ezenfelül automatikusan telepítjük ezeket a népszerű platformokat, ahol a felhasználónak később kézi konfigurálást kell végeznie:
E-mail fiókok25 szerepel a Lite tervben. Korlátlan másokkal.
Biztonsági jellemzőkA Clef két tényezős hitelesítése a fő elem. Sok olyan nagy tárhelyszolgáltató cég, mint például a BlueHost, akik nem rendelkeznek ezzel a kulcsfontosságú biztonsági funkcióval. Bárki, aki nem használja a 2FA-t, nagyon veszélyezteti magát, hogy webhelyét feltörik.
Weboldal-készítőNem.
e-kereskedelem megoldásIgen. Lásd az alábbi bevásárlókocsikat.
Rosszindulatú & Spam-védelemApache SpamAssassin és Barracuda Spam Firewall.
Programozási nyelvek támogatásaPHP, PHPng, IonCube, Perl, Python, Ruby, Node.js
WebhelystatisztikaHozzáférés a nyers naplófájlokhoz, a Webalizer látogatói statisztikákhoz, a webes statisztikákhoz, az analóg látogatói statisztikákhoz és az AWStatistákhoz
Helyi biztonsági mentésekNem a Lite tervével, amely arra készteti a kíváncsi, hogy miért szenvednék a legkevésbé képzettek felhasználók a legnagyobb expozíciót?.
CDN szolgáltatásokCloudFlare. 3 USD havonta.
További jellemzők & szerszámok
 • Honlap-migrációs szolgáltatások
 • Railgun (hálózati optimalizáló tömörítéssel)
 • Apache 2.2, Nginx vagy Tomcat (Miért nem említik a LightSpeed-et a listájukban, nem vagyok biztos benne, mivel ők is használják.)
 • Lámpa verem, azaz (Linux, Apache, MySQL, PHP)
 • Verzióvezérlés (Git és CVS) és fejlesztői eszközök (ssh, cron, ownCloud)

tervek & Árazás

LiteAzt mondja, havonta 4 dollár, de amikor feliratkoztunk, 4,71 dollárt számítottak fel nekünk. Ez fillérekért fizetnek a dollárért, de nekik meg kellene számolniuk minket, amit a webhely mond. A szolgáltatások csomagok szerinti felsorolása nagyon eltérő. Összefoglalhatjuk azzal, hogy a Lite 1 × 21 GHz-es CPU-t, 5 GB-os memóriát és alapvető CloudFlare CDN-t kínál.
Gyors$ 4.90. Mivel az USA-n kívülről iratkoztunk fel, az összes árat euróban adta meg. Tehát konvertáltuk őket dollárra. 2 × 2,1 GHz-es CPU.
Turbo$ 9.32. 2 × 2,1 GHz-es CPU plusz további elemek, mint például a WebSocket proxy, hogy növeljék a játék sebességét.

Kiegészítők árai

Railgun (hálózati tömörítés)Railgun (hálózati tömörítés)
Prioritási támogatás$ 20.
felhőkarcoló CDN3 USD, kivéve az alap CDN-t, minden csomag számára ingyenes.
különféle méretű dedikált szerverek
  1. magok, 16 GB RAM, 20TB havi adatátvitel, 2 IP cím, 2 x 250 GB lemez: 350 USD
  2. 2 mag, 8 GB RAM, 2 x 250 GB SSD lemez 10 TB adatátvitel 150 USD

`

Nincs beállítási díj. A domain megrendelésének költsége 15 USD, ami nagyjából megegyezik egy olyan domain regisztrátor használatával, mint a GoDaddy. Amennyiben nem kedveli a kétes szolgáltatást, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Később új lehetőségeket is felvehet. Ha domainjét egy másik szolgáltatásra szeretné átvinni, akkor át kell helyeznie a domain regisztrációt az új szolgáltatóra, így a legjobb, ha erre a célra harmadik féltől származó regisztráló cég működik.

Vevőszolgálat

 • Telefon-igen, minden tervhez.
 • Ügyfélszolgálatamikor véleményt írunk, az első dolog, amit megteszünk, egy támogatási jegy megnyitása, hogy megtudjuk, milyen gyorsan reagál a vállalat. Két órán belül emberi választ kaptunk, amely valószínűleg gyorsabb volt, mivel rendszerállapotuk azt mondta, hogy rendszerük nem küldi el a jegyeket e-mailben.
 • Csevegés-Igen. Valaki elég gyorsan feljelentkezett az interneten, mindkét alkalommal, amikor kapcsolatba kerültünk velük. Az első alkalom kevesebb, mint 1 perc volt. A második alkalom körülbelül 4 perc volt. Az egyik bosszantó tulajdonság az, hogy előzetesen írja be a kérdését, de úgy tűnik, hogy később újból nyitja meg, amikor valaki online.
 • Tudásbázis-Igen.
 • Video oktatóanyagok –Igen, a MySQL-n, a cPanel stílusának megváltoztatása, aldomainek, parkolt domainek létrehozása, jelszó megváltoztatása, különféle szoftverek, például e-kereskedelem, ssh-hozzáférés, biztonsági mentések, márkanevek és még sok más.
 • Támogatói fórum-nem.
 • További lehetőségek – prioritási támogatás minden más ügyfél előtt eljuttatja a támogatási jegyét, bár ők nem így fogalmaznák meg az elsőbbségi támogatás nélküli ügyfelek számára.
 • 24 órás és / vagy hétvégén nyújtják??– Azt mondták nekünk, hogy „igen, a 24/7/365 telefonos támogatást kínáljuk.” Tehát ha egész éjjel válaszolnak a telefonra, akkor természetesen a csevegésre és az e-mailekre is válaszolnak.
 • Ügyfélszolgálati ügynökök szakmai hozzáállása– Nagyon udvarias és tájékozott, hogy velük kapcsolatba lépjenek.
 • Sebesség és pontosság—Jó volt a támogatási jegyválaszolási sebesség. Ami a pontosságot illeti, nem kérdeztünk semmi összetett dolgot, de feltételezzük, hogy az, amit ők mondtak nekünk a szolgáltatásukról, helyes volt.
 • Kompetencia és szakértői tanácsok—Az blogjuk pontossága alapján tudjuk alapozni szakértelmüket. Például, a JavaScript használatát a WordPress-ben tartalmazó blogjuk az abszolút kezdő számára készült, de pontos volt.

Egyszerű használat

Mennyire könnyű használni? Vessen egy pillantást arra, amit tettünk egy fiók létrehozására.

 1. A fiók létrehozása és a hitelkártya-adatok megadása után eljutott a cPanelbe, ahol felajánlott egy varázsló által vezetett túrát. Ez nem egy weboldal készítő az abszolút kezdő számára. Bizonyos szintű ismereteket igényel.
 2. Aztán megkérte, hogy állítsuk be a weblemezt (a cPanel opció) .
 3. Aztán létrehozott egy e-mail fiókot.
 4. Ezután megkérdezte, hogy milyen stílust akarunk a cPanelhez.
 5. Aztán eljutott a webmail bejelentkezéshez.
 6. Végül lehetőséget adott nekünk egy ssh privát és nyilvános kulcs létrehozására az ssh számára.

Következtetés

Tapasztalataink és a többi recenzens közötti egyetértés alapján, hogy szolgáltatásaik szilárd, javasolhatjuk szolgáltatásaikat. De ne higgye el mindent, amit olvasta. Például azt mondják, hogy a Turbo-kiszolgálóik „akár 20-szor gyorsabban töltik le az alternatív tárhelyet”, ami csak ostoba.

Előfordulhat, hogy a domain regisztrációját másutt kezeli, mivel ez mindig ajánlott, hogy válthasson a webtárhely szolgáltatókat és az e-mail szolgáltatókat, amikor csak akarja.

A legtöbb ember nem akarná együtt az e-maileket és a webtárhelyet, mivel sokan azt akarják, hogy e-mailben használjuk a Zoho, a Google vagy a Microsoft szolgáltatást, mivel ezeknek több funkciója van, például iroda, és sokkal jobb spammotorok.

Összehasonlítás

A2 tárhely

93

InMotion tárhely

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map