A WooCommerce 2016 áttekintése


WooCommerce

Látogasson el a webhelyre

9.0


AWA pontszám

WooCommerce

A WooCommerce 2011-ben indult azzal a szándékkal, hogy bevásárlókosár-eszközt biztosítson a WordPress felhasználók számára. Mivel sok olyan webhelyet már üzemeltet a WordPress, akkor értelme volt kiterjeszteni a meglévő webhelyeket. Manapság a WooCommerce messze a legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldás a WordPress számára, több mint 10,2 millió letöltéssel a világon. Olvassa el az alábbiakban a WooCommerce reivew-t.

Előnyök

 • Ingyenes 15 napos próbaverzió
 • Rugalmas szállítási beállítás
 • Napi mentések
 • Korlátlan rendszergazdák

Hátrányok

 • Korlátozott tárhely
 • Korlátozott készlet

Áttekintés

 • Weboldal: www.woothemes.com/woocommerce/
 • Központ: Fokváros, Dél-afrikai Köztársaság
 • Alapítási év: 2008
 • Kategória: e-kereskedelem eszközkészlete a WordPresshez
 • Ingyenes próbaverzió: 15 nap

A WooCommerce a WooThemes plugin terméke. Ez egy nyílt forráskódú szoftvermegoldás, amely ingyenesen letölthető. Ne feledje, hogy ehhez további kiegészítőket igényel, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A WooCommerce a WooThemes sablonjával is legjobban működik. A szoftver teljes előnyeinek kihasználásához befektetnie kell egy WooThemes-be és számos kiegészítőbe.

Ki a WooCommerce??

A WooCommerce tökéletes mindenkinek, aki a WordPress programot használja webhelyek készítéséhez. Ha már ismeri ezt a platformot, akkor könnyedén hozzáadhat e-kereskedelem funkciót egy meglévő webhelyhez, vagy gyorsan létrehozhat egy új webhelyet a termékek eladására.

Kiváló lehetőség kezdőknek is. A WordPress vadul népszerű, mert könnyű megtanulni. Ha csak most kezdődik, a legjobb módszer a műszerfal körül a WordPress segítségével megtanulni. Meghatározza a szabványt a többi tervező műszerfalra. Szinte bármely más program vagy platform próbál emulálni és fejleszteni azt, amit a WordPress már elért. Miután megtanulta a WordPress-t, csökkentheti a tanulási görbét, amikor más programokra vonatkozik.

A WooCommerce korlátozásai

Mivel nyílt forráskódú termékkel foglalkozik, nem kell aggódnia a korlátozások miatt. Úgy tervezték, hogy szükség szerint hozzáadja. Ha valaha is találkozik valamilyen korlátozással, egyszerűen kereshet a rendelkezésre álló kiegészítők között, és integrálhatja a szükséges szoftvereket. A másik jó hír az, hogy a WooCommerce folyamatosan frissül. A világ minden tájáról származó fejlesztők funkciókat bővítenek, fejlesztéseket hajtanak végre és új problémákat oldnak meg.

Hírnév

Néha a nyílt forráskódú termékek és az ingyenes letöltések teljes ötlete megtévesztőnek tűnhet. Persze, ingyenesen letöltheti, de működni fog még anélkül, hogy egy csomó pénzt költene kiegészítőkre? A WooCommerce használatával elegendő eszköz várható el az első napon történő induláshoz. Integrálni kell a kiegészítőket, ahogy Ön megy, de rengeteg lehetőség van webhelyének elindítására. Ebben az esetben nem fognak rejtett működési költségekkel számolnia, mielőtt még az első terméket el sem tudja adni.

Az is jó jel, hogy a WooCommerce a WordPress webhelyek több mint 30% -át birtokolja. Olyan sok felhasználó esetén a szoftver nem lehet annyira rossz.

Miért válassza a WooCommerce szolgáltatást??

Ha tapasztalt WordPress-felhasználó, akkor a WooCommerce kiváló megoldás a termékek eladására. Könnyedén kibővítheti egy meglévő webhely funkcióit. Nem kell váltania egy új platformra, és meg kell tanulnia az új tervezési irányítópultot. Azok, akik szeretik a WordPress-t, imádni fogják a WooCommerce-t.

Főbb jellemzők

 • Automatikus frissítések
 • Használja a saját domain nevét
 • Ingyenes 256 bites titkosítási SSL
 • 99,9% Uptime
 • Hozzáférés az MX Recordshoz
 • IP-k blokkolása
 • reCaptcha kép-ellenőrzés
 • Társadalmi integráció
 • Készen áll a mobilkészülékre
 • SEO-barát URL-ek
 • Beépített termékcsatornák
 • Több mint 50 fizetési átjárót támogat

Az iparági szakértők ítélete a WooCommerce-ről

Az e-kereskedelem PlatformFor szakértői számára a WooCommerce feladja a világos választást, amikor a WordPress e-kereskedelem bővítményét vásárolja. Noha vannak más lehetőségek a piacon, a WooCommerce messze a legegyszerűbben megvalósítható és működtethető. Bárki, aki sikerült összeállítania egy WordPress webhelyet, probléma nélkül könnyen elkezdi használni a WooCommerce alkalmazást.

A WooCommerce egyedülálló, mivel teljesen méretezhető és rugalmas. A dobozból az összes szükséges eszköz megtalálható, így a kisvállalkozásoknak nem kell attól tartaniuk, hogy sok pénzt fektessenek be egy üzlet webhelyükhöz történő hozzáadására. A program elég erős ahhoz is, hogy kifinomult weboldalakat hozzon létre a nagykereskedők számára. A WooCommerce alkalmazkodhat az Ön igényeihez.

A WooCommerce kritikájával kapcsolatban a szakértők egyszerűen gyorsan figyelmeztetik, hogy a WooCommerce egy nagyon konkrét közönségnek szól. A program azoknak a legmegfelelőbb, akik már rendelkeznek WordPress webhellyel. Azoknak a vállalatoknak, amelyek teljesen nulláról indulnak, jobb szerencséjük lehet egy másik szolgáltatással.

Ezenkívül fontos szem előtt tartani, hogy vannak olyan költségek, amelyek összeadhatók. Mindaddig, amíg nyitott szemmel belép, elégedett lesz a WooCommerce-val.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://www.cmscritic.com/top-10-open-source-ecommerce-platforms/
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a WooCommerce-ról

A fogyasztók szeretik a WooCommerce-t. A felhasználói értékelések következetesen tökéletes WooCommerce-t adnak. 10. Aki szeret a WordPress-t és ismeri a háttér-programot, az elkerülhetetlenül tetszeni fog a WooCommerce-hez is. Az elégedett ügyfelek jelentése szerint a plugin zökkenőmentesen integrálható, hogy egy meglévő webhelyet azonnal egy teljesen működőképes online áruossá változtasson.

Íme néhány további részlet arról, hogy mi élvezi a fogyasztókat a WooCommerce-ról:

 • Könnyen telepíthető és kezelhető bármilyen WordPress témával.
 • Hozzáférés a kiterjesztések széles skálájához, amelyek elősegítik a funkcionalitás testreszabását az egyedi igények kielégítéséhez.
 • A frissítések zökkenőmentesen vannak integrálva. Bár bizonyos hibák előfordulhatnak, a WooCommerce sikeresen bevezette a frissítéseket anélkül, hogy túl sok problémát okozott volna.
 • Jól szervezett. Egyszerűen fogalmazva: A WooCommerce hihetetlenül felhasználóbarát terméket hozott létre.

Nem gyakran fordul elő olyan termékkel, amely tökéletes pontszámot kap, különösen a fogyasztóktól. A WooCommerce kivétel. Hihetetlenül hasznos eszköz a WordPress webhelyek számára.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a WooCommerce-n

Ingyenes, nyílt forráskódú opciók lehetnek ideális megoldás néhány vállalat számára, de vannak hátrányai. Mindenekelőtt az ingyenes nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem merülnek fel bizonyos költségek. Míg a WooCommerce mindent tartalmaz, el kell kezdenie, a felhasználók túlnyomó többsége befektetni szeretne kiegészítőkbe. Ezek a kiterjesztések drágák lehetnek, és meghaladhatják néhány kisvállalkozás költségvetését.

A nyílt forráskódú termékekkel való munka másik fő hátránya, hogy korlátozott az ügyfélszolgálat. Látogathat a közösségi fórumokon, de ez nem garantálja, hogy választ kap a kérdésére. A felhasználóknak lehetősége van egy jegy benyújtására is, de ismét nem számítanak azonnali válaszra.

A WooCommerce ellen benyújtott panaszok azonban nem kizárólag a saját termékeikkel kapcsolatosak. Egyszerűen csak részét képezik annak, amire a felhasználók számíthatnak, amikor nyílt forrású termékkel dolgoznak.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/woocommerce/
 • https://www.trustradius.com/products/woocommerce/reviews

Tervezés & testreszabás

A WooCommerce célja, hogy bármilyen WordPress témával dolgozzon. A szoftvert hozzáadhatja egy meglévő webhelyhez anélkül, hogy új témát kellene vásárolnia, vagy jelentős tervezési javítást kellene elvégeznie. Ennek ellenére a WooCommerce a WooThemes-kel működik a legjobban. Ha el akarja kerülni a lehetséges hibákat, akkor a legjobb, ha befektet egy kompatibilis témába. A kezdődik az ingyenes Storefront téma. Ezt az opciót úgy tervezték, hogy a frissítések kiadásakor működjön. E téma kiválasztása a legegyszerűbb módja annak, hogy megakadályozzák a tervezési fejfájást az úton.

Választhat számos más WooThemes közül is, amelyek ingyen és pár száz dollárig terjednek. Ne feledje, hogy ez egy egyszeri díj. Ha nem akar pénzt költeni egy témára, választhat egy olcsóbb lehetőséget, és időt fordíthat a részletek testreszabására. A WordPress használatával hozzáférést és szerkesztőt, CSS-t és HTML-t érhet el. Bármilyen módosítást elvégezhet, ha tudja, hogyan kell kódolni.

A tervezési felület előnyei és hátrányai

A WordPress tervezési felületét nem pontosan húzza le. Azonban könnyű navigálni és logikusan szerveződni. Az eszköztárak és a menük megkönnyítik az utak megkeresését és az eszközök megtalálását. A webhely tartalmának és a közösségi média fiókjainak kezelése szintén rendkívül egyszerű. Szöveg hozzáadása az oldalakhoz és a blogbejegyzések közzététele ugyanúgy, mint bármely szövegszerkesztő működtetése. Csak annyit kell tennie, hogy beírja, formázza és közzéteszi. A kütyü lehetővé teszi a közösségi média-fiókok összekapcsolását és a követőkkel való kapcsolattartást. A teljes műszerfal elég egyszerű.

Azok számára, akik korábban még nem használták a WordPress-t, időbe telik, mire mindenki hozzászokik. Az e-kereskedelmi platformok legújabb trendje a drag and drop szerkesztő. Mint fentebb említettük, a WordPress nem igazán minősül húzásnak. Van egy kicsit további kattintás és navigálás a tartalom hozzáadásához. Azok, akiknek nincs semmiféle műszaki webes tapasztalata, ezt hátránynak tekinthetik. Érdemes azonban időt költeni a WordPress tanulásához, hogy élvezze a korlátlan tervezési szabadságot.

Fotógalériák

A WordPress segítségével fotóalbumot készíthet, és könnyen felhasználhatja a képeket. Csak húzzon egy képet a számítógépről a könyvtárba, és töltse fel a webhelyére, amikor készen áll. Könnyedén átméretezheti a fényképeket, és hozzáadhat fontos SEO címkéket az egyes képek hatásának maximalizálása érdekében.

Mobil és érzékeny témák

Ha úgy dönt, hogy a WooTheme-rel dolgozik, élvezheti egy olyan webhelyet, amely mobilbarát mind a vásárlók, mind az admin felhasználók számára. Ez lehetővé teszi az üzlet menedzselését útközben. Ez azt is jelenti, hogy az ügyfelek bármilyen eszközön megtekinthetik az Ön webhelyét, amely nélkülözhetetlen eszköz az e-kereskedelemben.

Tervezési szolgáltatások

Mint nyílt forrású termék, a WooCommerce nem nyújt semmilyen tervezési szolgáltatást. Webhelyének testreszabásához azonban mindig bérelhet WordPress szabadúszó tervezőt. Mivel a WordPress annyira népszerű, nagyon sok lehetőség lesz a webfejlesztőkkel kapcsolatban. Feltétlenül végezze el kutatását, kérjen ajánlásokat és alaposan vizsgálja meg a portfóliókat.

Jellemzők & Eszközök

FunkcióÁttekintés
Online áruház beállításaCsak annyit kell tennie, hogy letöltötte az ingyenes szoftvert. A WooCommerce elegendő eszközzel rendelkezik az induláshoz. Ha bizonyos funkciókat szeretne testreszabni, meg kell találnia a megfelelő kiegészítőket. Az alapbeállítás azonban nem lehetett könnyebb. Csak néhány kattintás, és a WordPress webhely készen áll az e-kereskedelemre.
Sávszélesség és tárolásEz a szolgáltatótól függ. Ha a semmiből indul, akkor a host szolgáltatással történő regisztráció további költséget jelent, amelyet figyelembe kell venni. Ügyeljen arra, hogy együtt dolgozzon a host szolgáltatóval a sávszélesség és a tárolási igények kielégítéséhez megfelelő terv megtalálása érdekében.
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítőkA lehetőségek korlátlanok. Rengeteg ingyenes bővítmény található, és a bővítmények piacán is vásárolhat. Keressen kulcsszó alapján, vagy böngészhet kategóriákban a tökéletes eszköz megtalálásához.
Megrendelés kezelésA szabványos megrendeléskezelő eszközökben könnyű navigálni, és rengeteg szervezési eszközt kínálnak az üzleti vállalkozás működtetéséhez.
KészletgazdálkodásA WooCommerce alapvető alapvető készletkezelő eszközökkel rendelkezik. Megnézheti a készleteket, fogadhat készletriasztásokat és még sok minden mást, anélkül, hogy bármilyen kiegészítőt kellene integrálnia. Ha készen áll a kifinomultabb eszközökre, akkor bővítményeket is hozzáadhat, de nem kell egy fillért költenie, hogy hozzáférjen a készletkezelési szolgáltatásokhoz.
Szállítás nyomon követéseA WooCommerce alapvető alapvető készletkezelő eszközökkel rendelkezik. Megnézheti a készleteket, fogadhat készletriasztásokat és még sok minden mást, anélkül, hogy bármilyen kiegészítőt kellene integrálnia. Ha készen áll a kifinomultabb eszközökre, akkor bővítményeket is hozzáadhat, de nem kell egy fillért költenie, hogy hozzáférjen a készletkezelési szolgáltatásokhoz.
CRM szolgáltatásokAz ügyfelek elhagyhatják a termékek véleményét, és könnyedén válaszolhatnak a megjegyzésekre és kérésekre. Amint vállalkozása növekszik és nagyszámú megrendelést kezel, érdemes lehet egy jegyrendszert integrálni a problémák kezelésére. Ellenkező esetben a szokásos CRM eszközök elegendőek a kisvállalkozások zökkenőmentes működéséhez.
Sablonok és témákA WooCommerce telepíthető és használható bármilyen témával. A legjobb megoldás az, ha a WooTheme-rel jár. Nyílt forráskódú termékként folyamatosan bővülnek új témák. A választások látszólag korlátlanok. Az Ön választása költségek kérdése lehet. A kifinomultabb témákhoz magasabb árat kell használni. Az egyszerű témák olcsóbbak lesznek, de mindig készíthet egyedi tervezési részleteket.
Integrációk és kiegészítőkA WooCommerce segítségével partnere lehet a szállítmányozás, marketing és fizetések legnagyobb neveinek. Élvezni fogja azon kisebb fejlesztők felfedezését is, akik mindig új megoldások készítésén dolgoznak. A bővítménypiac lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen kiegészítő integrálását.
Mobil e-kereskedelemA WooCommerce és a WooThemes mobilbarát kialakításúak. Nem kell aggódnia egy különálló mobil webhely létrehozása miatt.
WebtárhelyHa a semmiből indul, akkor ki kell választania a web hosting szolgáltatást. Általában havonta 10 dollárt fizethet fel. Nem kell aggódnia a kiszolgálók karbantartása vagy a technikai problémák elhárítása miatt.
AlkalmazásboltAz App Store-ban vagy a bővítmény-piacon könnyű navigálni. Keressen kategória vagy kulcsszó alapján, hogy megtalálja a webhelyéhez megfelelő eszközöket.
BlogolásBlogolással kapcsolatban a WordPress a király. A hozzászólások közzététele nem lehet egyszerűbb.
SEO és marketingA WordPress és a WooCommerce rengeteg marketing eszközt kínál a dobozból. A tartalom közzététele előtt a rendszer felkéri a címkék és a meta leírások hozzáadására. A fejlesztők az egész folyamatot próbabábuvá tették. Rengeteg ingyenes plugin is letölthető, amelyek letölthetők a SEO erőfeszítéseihez.
hírlevelekKészíthet e-mail listákat és hírleveleket küldhet a választott kiegészítők segítségével. Ez egy olyan funkció, amelyet hozzá kell adnia, de csak néhány percig tart, és ingyenesen elindíthatja.
Biztonsági jellemzőkA biztonsági szolgáltatások ismét attól függnek, hogy melyik host szolgáltatást választja. Amikor ellátogat a WooCommerce webhelyre, összehasonlíthatja a különböző szolgáltatásokat. A SiteGround és a BlueHost SSL tanúsítványt és dedikált IP címet is kínáltak.
PCI tanúsításBármely fizetési átjáró, amelyet hozzáad az e-kereskedelmi webhelyhez, PCI-tanúsítással és kompatibilis lesz.
Tartalom létrehozásaItt ragyog a WooCommerce és a WordPress, és kiemelkedik a többi felett. A WordPress felépített egy birodalmat azáltal, hogy a tartalom létrehozását a lehető legegyszerűbbé tette. A WooCommerce erre az alapra építkezett, lehetővé téve, hogy termékeket és bevásárlókocsikat azonos könnyedén hozzáadhasson.
Ajándék tanúsítványokKuponok, kedvezménykódok létrehozása és ajándékutalványok eladása csak néhány kattintással elkészülhet.
Fizetési lehetőségekA WooCommerce öt elérhető fizetési átjáróval érkezik. Ha egy adott szolgáltatást szeretne hozzáadni, akkor be kell fektetnie egy kiegészítőbe. Más platformok több száz átjárót kínálnak, de havi díjat kell fizetnie. Öt népszerű lehetőség elérése elég lenyűgöző, tekintve, hogy mindegyik ingyenes.
Adó- és szállítási számológépekEzeket a díjakat automatikusan kiszámíthatjuk anélkül, hogy kiegészítőt kellene integrálni.
jelentésekAz alapvető készlet- és megrendeléskezelő eszközök lehetővé teszik a bolt figyelését és a teljesítmény áttekintését. Ha igazán részletes és alapos jelentést szeretne, érdemes kiegészítőket vásárolni.
WebhelystatisztikaHa nem elégedett a WooCommerce webhely-statisztikájával, könnyen integrálhatja a Google Analytics szolgáltatást. Csak annyit kell tennie, hogy másolja és illessze be egy kódrészletet.

tervek & Árazás

Ingyenes . . . Féle. Bárki ingyenesen letöltheti a WooCommerce szoftvert. Vannak azonban bizonyos további díjak is. Ha már van egy WordPress-webhely és fut, akkor nem kell aggódnia egy domain és a tárhely-terv megvásárlása miatt. Ezeknek már a helyükön kell lenniük.

A WooCommerce-hez kapcsolódó téma és kiegészítők vásárlásából adódó költségek. Amíg a szoftver használatra készen áll, valószínű, hogy növekedni fog a funkcionalitás a webhelyén. Ezek a költségek összeadhatók.

Ezenkívül valószínűleg meg szeretne vásárolni egy WooTheme-t. A legtöbb elérhető téma 139 dollárba kerül. Ez egy további lehetséges költség, amelyet figyelembe kell venni.

Noha az ingyenes nem a legpontosabb módszer a WooCommerce leírására, nem tartalmaz annyi rejtett költséget, mint más nyílt forráskódú lehetőségek. Nagyon könnyen becsülheti meg, hogy mennyibe kerül egy webhely felállítása és futtatása.

Összességében a WooCommerce a legjobb elérhető érték. Készíthet egy teljesen testreszabott és funkcionális webhelyet alacsony költségekkel.

Vevőszolgálat

Mivel a WooCommerce nyílt forráskódú platform, ezért nem nyújtja a tipikus ügyfél-támogatási rendszert. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépne a vállalattal, közvetlenül a fórumokon és a tudásbázisokon fog segítséget nyújtani. Alapvetően a problémák megoldásához hálózatba kell lépnie a felhasználói közösséggel. Noha ez félelmetesnek tűnik, rengeteg megbízható forrás létezik, beleértve:

 • A WooCommerce GYIK oldala
 • Dokumentációs oldalak
 • Kiterjedt tudásbázis
 • Video oktatóanyagok
 • Közösségi fórum

Lehet, hogy nem tudja felhívni vagy beszélgetni képviselőjével; hozzáférhet egy aktív felhasználói közösséghez, akik segíthetnek. Ezenkívül a legtöbb kérdésre és aggodalomra a GYIK-en és más dokumentációs oldalakon is választ adhat.

Egyszerű használat

Ha már WordPress-webhelyet futtat, akkor a WooCommerce-ra való áttérés zavartalan lesz. Másrészt azok, akiknek nincs WordPress tapasztalata, kissé szenvednek a tanulási görbétől.

A testreszabható, korlátozás nélküli webdizájnról szólva a WordPress a többi fölé csökken. Lehet, hogy nem olyan felhasználóbarát, mint néhány drag and drop versenytársa, de a szoftver elsajátítása megéri az erőfeszítést.

A WooCommerce minden bizonnyal elérhető kezdőknek, de leginkább azok számára, akiknek van WordPress tapasztalata. Nem szükséges, hogy folyékonyan tudjon kódolni, vagy tervező szakértő legyen, hogy olyan professzionális weboldalt hozzon létre, amely vonzza az ügyfeleket.

A kütyü, a bővítmények és a bővítmények lehetővé teszik, hogy szinte minden szempontból testreszabja webhelyét. Valójában a WordPress elsajátítása és a WooCommerce elsajátítása nem sokkal tovább tart, mint bármely más platformon. Miután megszerezte, páratlan formatervezési szabadságot élvezhet.

Következtetés

Ha az online áruház felépítéséhez a WooCommerce bővítményt választja a WordPress számára??

A nyílt forráskódú opció minden bizonnyal nem mindenki számára elérhető. Talán a legnagyobb hátrány a korlátozott ügyfélszolgálat.

Ha még nem ismeri a webdizájnot, és szakemberekhez szeretne hozzáférni, akik lépésről lépésre vezethetnek Önt, akkor válasszon egy előfizetési tervet tartalmazó platformot, és a dedikált támogatási osztály a legjobb megoldás az Ön számára. Azok számára, akik kényelmesen érzik magukat a problémamegoldásban és a hibaelhárításban, a korlátozott ügyfélszolgálat nem jelent problémát.

A WooCommerce kiváló választás mindenki számára, aki WordPress webhelyet működtet. A szoftver a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony módja annak, hogy webhelyét áruházgé alakítsa. Alapvetően csak annyit kell tennie, hogy letölt egy plugint, és elkezdheti termékek eladását és pénzt keresni.

Nem kell aggódnia egy új platformon alapuló és a webhely migrációja miatt. Minden, amire szükség van az induláshoz, elérhető az ingyenes verzióban, és integrálhatja a kiegészítőket, ahogy növekszik, és változásokra szorul.

Összehasonlítás

WooCommerce

90

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map