A Wix eCommerce áttekintése egy online áruház létrehozásához 2016-ban a WixStores segítségével


Wix eCommerce

Látogasson el a webhelyre

9.1


AWA pontszám

Wix eCommerce

A Wix-et 2006-ban alapította három barát és üzleti partner. A webhely elindításának folyamatában voltak, és gyorsan rájöttek, mennyire költséges és időigényes lehet. Nehézségeik inspirálták őket egy egyszerű, ingyenesen használható platform kialakításában. Ma egy több mint 77 millió ügyféllel rendelkező nemzetközi vállalat. Olvassa el alább a Wix eCommerce áttekintést.

Előnyök

 • Részletes támogatási adatbázis
 • Kiterjedt alkalmazások piaca
 • Nulla tranzakciós díj

Hátrányok

 • Nagy hirdetések az ingyenes verzióban
 • Nehéz váltani egy másik sablonra

Áttekintés

 • Weboldal: www.wix.com/ecommerce/
 • Központ: Tel Aviv, Izrael
 • Alapítási év: 2006
 • alkalmazottak: 50-100
 • Hosztolt webhelyek: 77000000+
 • Kategóriák: Webhely készítő, Online áruház
 • Szolgáltatások: Web Design Cloud Szoftver, Webtárhely
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A Wix egyedülálló weboldal és bevásárló kosár-készítő. Az induláshoz csak egy e-mail címre van szüksége. Úgy van. Ingyenes weboldalt készíthet. Bónuszként nem kell megtanulnia a kódolást. A drag-and-drop szerkesztő megkönnyíti a tartalom hozzáadását. Valójában a Wix a leginkább felhasználóbarát platform hírnevét építette ki. Ez teszi a tökéletes választást kezdőknek és kisvállalkozásoknak.

Ki a Wix e-kereskedelme??

A Wix a legjobb kisvállalkozások számára. Egyszerű, egyértelmű kialakítást és minden szükséges eszközt kínál az induláshoz. Hiányzik a bonyolultabb kezelési funkciók. A nagyobb cégek azt találhatják, hogy ez nem a legjobb választás hatalmas készletek és más bonyolult folyamatok kezelésére. Vannak átfogóbb platformok is, amelyek kielégítik a nagyvállalatok igényeit.

A standard funkciók a következők:

 • Több ezer alkalmazás
 • Modern és testreszabható sablonok
 • Húzza és vidd szerkesztő
 • Mobilbarát képességek
 • Ingyenes tárhely

Amikor ellátogat a Wix webhelyre, az első dolog, amit felkérnek tőled, hogy milyen webhelyet szeretne létrehozni. 13 fő kategória van üzleti típus szerint elkülönítve. A teljes élményt a kezdetektől testreszabják. Ez egy nagyszerű lehetőség kezdőknek, akiknek esetleg külön útmutatásra van szükségük. Amikor felfedezik szolgáltatásaikat, észreveszi, hogy különféle tervezési lehetőségekre szakosodtak. Választhat száz sablonok és alkalmazások ezrei közül.

A Wix korlátozásai

Az egyik korlátozás, amelyet figyelembe kell venni, hogy a Wix nem támogatja a digitális termékek eladását. Ez a legjobb termékek és szolgáltatások hirdetésére. Ezenkívül nem minden sablon teljesen mobilbarát. Ha a reagáló formatervezés elengedhetetlen vállalkozása számára, feltétlenül vizsgálja meg alaposan a sablonokat.

Mint a legtöbb platformon, a Wix tárolási és sávszélesség-korlátozásokkal is jár.

skálázhatóság

Olyan sok elérhető alkalmazás segítségével rengeteg hely van webhelye funkcionalitásának bővítésére, ahogy vállalkozása növekszik. A korlátlan árazási csomag a legnépszerűbb. Nagyon sok helyet biztosít az induláshoz, beleértve a korlátlan sávszélességet. Bármikor frissíthet további tárhelyért.

Ennek ellenére vannak korlátozások a skálázhatóság szempontjából. Noha növekedési potenciál van, lehetséges a platform kinövése. A Wix e-kereskedelem a legmegfelelőbb kisvállalkozások számára. Nem feltétlenül úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű üzletet kezeljen. Ha már van létrehozott üzlete ezer hűséges vásárlóval, érdemes megfontolnia egy szélesebb körű e-kereskedelmi platform választását.

A Wix e-kereskedelmi fiókjának lemondása

Ingyenes kipróbálhatja a Wix-ot 14 napig. Nincs szükség elkötelezettségre a kezdetektől. Ha megnyit egy fiókot, és úgy dönt, hogy lemond, akkor visszatérítést kap a fel nem használt előfizetési időért. Mind havi, mind éves előfizetés elérhető.

Hírnév

A Wix hírnevet szerzett a maga leginnovatívabb és felhasználóbarátabb platformjaként. Nemrégiben jelentős frissítést hajtottak végre, és a kritikusok elégedettek. A kezdők gyorsan létrehozhatnak egy kiváló weboldalt. Segít abban, hogy a Wix folyamatosan új szolgáltatásokat hozzon létre. Az ügyfelek elvárhatnak egy platformot, amely növekszik az igényeikkel.

Díjak

Wix nem vitt haza semmilyen jelentős díjat. Partnereket képeznek olyan iparági vezetőkkel, mint például a DreamWorks, ami nagy dolgoknak számít. Úgy tűnik, hogy a Wix csak most kezdődik, amikor forradalmasítja a weboldal tervezését.

Miért válassza a Wix eCommerce megoldást??

Ha kisvállalkozást indít vagy működtet, nincs sok ok, amiért nem kellene a Wix-et választania. Felhőalapú e-kereskedelmi programot és weboldal-készítőt kínál, amelynek kevés riválisa van. Nincs egyszerűbb módszer az egyedi weboldal tervezésére és felépítésére. A Wix a tökéletes választás, ha nulla kódolási tapasztalata van, és gyönyörű webhelyet szeretne.

Főbb jellemzők

 • Több mint 500 sablon
 • Húzza és dobja be a Webhely készítőt
 • Termék galériák
 • 7 fizetési feldolgozók
 • Automatikus e-mail értesítések
 • Adó- és szállítási számítások
 • Optimalizált mobilbolt
 • Hírlevél eszközök
 • Kedvezményes kódkészítő
 • Biztonságos kosár
 • Rendelés követése
 • Különleges köszönöm üzenet

Tervezés & testreszabás

Itt ragyog a Wix eCommerce. Választhat 501 (és számítva) különböző sablonok. A legjobb rész? Ingyenesek! A kulcs az, hogy keresse meg a lehetőségeket, és győződjön meg arról, hogy az e-kereskedelem lehetőségeivel rendelkezik. Megkezdheti a választások szűkítését, ha kiválasztja, hogy milyen típusú vállalkozást fog működtetni.

A sablonokat ágazatok szerint kategorizálhatja. Megtekintheti például a speciálisan a fényképezés bemutatására létrehozott sablonopciókat. Ez egy hasznos eszköz, amely biztosítja a tökéletes sablon elérését.

Ha bátornak érzi magát, elindíthat egy üres sablonnal, és a semmiből építheti fel webhelyét. Egyébként minden sablon teljes mértékben testreszabható.

Vegye figyelembe: nem fér hozzá a webhely CSS-kódjához. Ez frusztráló lehet azok számára, akik szeretnék közvetlenül kóstolni a kóddal. A jó hír az, hogy a drag and drop szerkesztővel gyakorlatilag bármit megváltoztathat. Ezenkívül a hangjai alapján a CSS-hozzáférés is működik.

A Wix sablonok leírására talán a legjobb melléknév egyszerű. Az összes sablon tiszta és modern, de egy ismétlődő kritika az, hogy lehet, hogy túl egyszerűek. Lehet, hogy ez elég jó kezdőknek vagy kisvállalkozásoknak, de a nagyobb boltok kifinomultabb termékeket szeretnének.

Tervezési szolgáltatások

A Wix nem nyújt semmilyen prémium tervezési szolgáltatást, bár ezek segítenek a szabadúszókkal való egyeztetésben. Látogasson el a Wix Arénába, ahol kapcsolatba léphet a Wix tervező szakértőivel, akik segíthetnek.

Tartalomkezelés

A közönséges eszközök és az intuitív felület megkönnyíti a tartalom hozzáadását és kezelését. Nem kell sokáig tanulnia a hátteret. Egyszerűen kattintson a szerkeszteni kívánt területre, és adjon hozzá képeket, szöveget vagy bármilyen más funkciót. A megfelelő alkalmazással blogot is felvehet webhelyére.

Képek és videók

Gyorsan feltöltheti és elmentheti fényképeit az online mappákba. Nem kell újból feltöltenie a már használt képeket. Ez nagy időmegtakarítást eredményezhet. Ezenkívül nyugodtan fényképeket készíthet más fiókjaiból, például a Facebookból. A Wix megkönnyíti a videók beillesztését is. A témában szereplő bármely képterület felhasználható egy videó elhelyezésére. A teljes hátteret akár egyetlen videóvá is teheti.

A Wix beépíthető a Bigstock Photos programba. Fotók feltöltése helyett böngészhet a professzionális fotók hatalmas választékában. Ez a partnerség megfizethető és kényelmes módot kínál vizuálisan vonzó weboldal létrehozására.

Közösségi megosztás

A közösségi média gombjainak hozzáadása a webhelyéhez mindössze néhány kattintással. Teljes mértékben integrálhatja az összes fiókját, és a közösségi médiát felhasználhatja az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és vállalkozásának népszerűsítésére. Valójában a legtöbb sablon a már megjelenített szociális média gombokkal érkezik.

Mobil site építése

Talán ez a végső hibája, amelyet Wixnek ki kell dolgoznia. A webhelyek nem reagálnak abban, hogy a böngésző méretéhez igazodnak. Mobil barátságosak. A legtöbb sablonhoz már be van jelölve a „Webhelyét barátságossá tenni” négyzet. Válthat a mobil szerkesztési nézetre is, és további változtatásokat hajthat végre.

Jellemzők & Eszközök

FunkcióÁttekintés
Online áruház beállításaNem lehetne könnyebb! Iratkozzon fel árazási csomagra, vagy indítsa el az ingyenes próbaverziót. Innentől kezdheti meg a sablonok böngészését, és az áruház beállítását egyáltalán nem végezheti el.
Sávszélesség és tárolásEzek a szolgáltatások árképzési terv szerint változnak. Az e-kereskedelem terv kisvállalkozások számára készült. 20 GB tárolóval és 10 GB sávszélességgel jár.
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítőkTöbb ezer alkalmazás adhat hozzá webhelyéhez. A legtöbb tervhez még két ingyenes prémium alkalmazás tartozik, amelyek az induláshoz vezetnek. A rendelkezésre álló alkalmazások nagy száma ellenére nem feltétlenül koncentrálnak e-kereskedelemre. Ezek a korlátozások megnehezítik az üzlet gyors növekedését.
Megrendelés kezelésA bolt kezelése rendkívül egyszerű. Megtekintheti az összes megrendelést, és szükség szerint módosíthat.
KészletgazdálkodásA szerkesztések elvégzéséhez egyszerűen kattintson egy termékre. Készíthet gyűjteményeket, szerkeszthet információkat és képeket adhat hozzá. Még azt is megmutatja, hogy mely termékek vannak raktáron és láthatóak az oldalon. Ezek az alapvető funkciók elegendőek a kisvállalkozások számára, de a több száz termékkel rendelkező boltokban esetleg érdemes további információkat rögzíteni. A többi platform többsége további mezőket igényel a termék hozzáadásához, ami felbecsülhetetlen értékű szervezeti eszköz lehet.
Szállítás nyomon követésePartner a legnagyobb hajózási társaságokkal és a csomagok nyomon követése az egész világon.
CRM szolgáltatásokBeállíthatja a CRM szolgáltatásait, ahogy szeretné. Az ügyfelek közvetlenül felhívhatnak vagy e-mailt küldhetnek Önnek, vagy használhat jegyjegy rendszert.
Sablonok és témákVálasszon a több száz ingyenes téma közül. Rengeteg elegáns lehetőség van, és mindegyiket testreszabhatja.
Integrációk és kiegészítőkA Wix a legtöbb olyan integrációval érkezik, amelyet egy weboldalon szeretne. A témák készen állnak a közösségi médiára, és könnyű beállítani a fizetési lehetőségeket. Bármely más funkció hozzáadható az App Store-ban történő látogatáshoz. A Wix rendkívül egyszerűen integrálja a kiegészítőket néhány perc alatt.
Mobil e-kereskedelemNoha a webhelyek nem reagálnak, mobiltelefon-barát kialakításúak. A webhelyek nem módosulnak, amikor megváltoztatja a böngésző méretét. A vásárlók azonban bármilyen eszközön megnézhetik áruházát. Ez nem ideális, de lehetővé teszi, hogy hatalmas mobilpiacra értékesítsen.
WebtárhelyIngyenes felhőalapú webtárhely. Az összes adatot biztonságosan tárolják, és megbízható kiszolgálókra támaszkodhatnak.
AlkalmazásboltA Wix App áruház nagyon lenyűgöző. Több ezer ingyenes és prémium alkalmazáson keresztül kereshet. Senki sem alkalmaz olyan alkalmazásokat, mint a Wix. Az összes legjobb eszköz kéznél van.
BlogolásNéhány kattintással elegendő egy blog hozzáadása a webhelyéhez. A blogszerkesztőben könnyedén írhatsz, szerkeszthetsz és közzétehetsz hozzászólásokat. Még több hozzászólást is írhat, és ütemezheti őket közzétételre. A szerkesztő lehetővé teszi videók és képek hozzáadását is. Blogod jól néz ki, és segít vonzza az olvasókat és az ügyfeleket.
SEO és marketingA Wix biztosítja az összes szükséges SEO és marketing eszközt. Az irányítópulton keresztül vezérelheti az oldalleírásokat, címeket és címkéket. Az ingyenes SEO alkalmazás egy varázslót is kínál kulcsszavak készítéséhez. Ha nem biztos benne, hogyan javíthatja a keresőmotorok rangsorolását, akkor vegye igénybe az interaktív oktatóanyagokat. Ezek az eszközök meglepően alaposak.
hírlevelekA legtöbb sablon hírlevélre való feliratkozási űrlapokkal érkezik. Gyorsan elindíthatja az e-mail listák elkészítését és a promóciós hírlevelek küldését.
Biztonsági jellemzőkVan néhány kisebb hátrány a Wix biztonsági beállításával kapcsolatban. A Wix-nek nincs SSL-tanúsítványa. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek a biztonságos oldalra kerülnek a fizetéskor. Bármikor a vásárlókat az Ön webhelyéről irányítják; megnövekszik az esélye az eladás elvesztésére. Az ügyfelek nem bízhatnak abban, hogy információik biztonságban vannak és nem tárolódnak. Bár a pénztár teljesen biztonságos, egyes ügyfeleket elfordíthat.
PCI tanúsításA Wix PCI-kompatibilis.
Tartalom létrehozásaA termékek hozzáadása és új tartalom létrehozása rendkívül egyszerű. A drag and drop szerkesztő az egyik legjobb módszer. Nehéz lehet több oldalra másolni a sablonokat. Egyébként a tervezési folyamat teljesen intuitív és tökéletes a kezdők számára.
Ajándék tanúsítványokA Wix segítségével ajándékutalványokat adhat el, kuponokat és kedvezménykódokat hozhat létre. Csak néhány kattintásba kerül a termékek vagy a speciális eladások népszerűsítése.
Fizetési lehetőségekA rendelkezésre álló harmadik fél fizetési feldolgozóinak listája viszonylag rövid. A jó hír az, hogy a Wix támogatja az iparág néhány vezetőjét. Használhatja a PayPal, az Skrill, a Authorize.net és néhány más nagynevet. További fizetési lehetőségek eléréséhez keresnie kell az App Store-ban.
Adó- és szállítási számológépekEzeket a díjakat automatikusan kiszámítják a pénztárnál. Nem kell attól tartania, hogy ezeket az információkat minden értékesítésnél el kell állítania.
jelentésekJelentéseket generálhat a teljesítmény megjelenítéséhez és az adatok megosztásához.
WebhelystatisztikaA Wix a Google Analytics segítségével követi nyomon webhelye teljesítményét. Ez az egyik legmegbízhatóbb és legelismertebb elemző eszköz. Íme néhány a nyomon követhető dolgok közül:
 • Hány ember látogatja meg webhelyét bármely időszakban
 • Mennyi ideig marad a látogató a webhelyen
 • Ha ők visszatérő látogatók
 • Helyük
 • Milyen oldalakat látogattak meg
 • Hogyan jutottak el az Ön webhelyére

Mindez az információ felhasználható a marketing erőfeszítések koncentrálására. Ha nem vagy a Google rajongója, vásárolhat más alkalmazásokat az App Store-ban. Tiéd a választás. Tekintse meg annyi vagy kevés adatot, amennyit csak akar, és használja vállalkozásának javításához.

tervek & Árazás

A Wix megfizethető és előzetes árazási terveket kínál. Soha nem kell aggódnia a rejtett díjak miatt. Az induláshoz, iratkozzon fel a 14 napos ingyenes próbaverzióra. Csak egy e-mail címre van szüksége. Nincs szükség hitelkártyára. Ez lehetővé teszi a szerkesztő és az admin irányítópultjának megismerését. A témákat és az App Store-ot közelebbről is megnézheti.

Árcsomagok

Havonta mindössze 4,08 dollárért indulhat. Ez az alapterv lehetővé teszi egy domain üzemeltetését és kiváló webhely felépítését. A legnagyobb hátrány az, hogy webhelyén megjelennek a Wix márkájú hirdetések és logók. Ha el akarja távolítani ezeket a márkajelölőket, havonta 9,25 dollárt fizethet a kombinált csomagért.

Az online áruházak az e-kereskedelem csomagját választják. Havi 16,17 dollárba kerül, és a következő funkciókkal rendelkezik:

 • Egyéves ingyenes domain tárhely
 • 300 USD értékű hirdetési utalvány
 • Két ingyenes prémium alkalmazás
 • 20 GB tárhely
 • 10 GB sávszélesség
 • A Google Analytics

Ennek elegendőnek kell lennie a vállalkozások többsége számára. Ugyanakkor havonta 24,92 dollárra frissítheti a VIP-tervet. A korlátlan sávszélesség mellett ez a terv prioritást élvez. Még ez a legmagasabb szintű terv a legtöbb platformon a közepes kategóriájú csomagok alatt van. A Wix rendkívül kedvező és versenyképes árú.

Fizessen az előfizetésért minden hónapban, vagy pénzt takarítson meg egy teljes év előtti megvásárlásával. A megtakarítás tervönként változik, de 30-45% között mozog.

Vevőszolgálat

Míg a legdrágább árazási csomag prioritást élvez, addig a felhasználók minden csomag szintjén számíthatnak tisztességes ügyfélszolgálatra. A legnagyobb probléma az, hogy nem kínálnak élő csevegési funkciót vagy e-mail rendszert. Hívhat egy 800 számot, de a legjobb fogadás az, hogy ütemezze a visszahívást. Ez megakadályozza, hogy a várakozási időt pazarolja.

Szerencsére számos más hely van, ahol segítségért fordulhat. Kezdje meglátogatni a Wix támogatási oldalt. Itt található a GYIK és a gyakran ismételt kérdések listája. Van egy közösségi fórum és video oktató is, amelyek segítenek. A közösségi média oldalain problémákat és aggodalmakat is tehet közzé.

Jó, ha jó néhány lehetőség létezik a támogatással való kapcsolatfelvételre, de úgy tűnik, hogy a rendszer működik a Wix és az ügyfelek számára. A platformon túlnyomórészt pozitív vélemények vannak az ügyfelek támogatásáról. A válaszok viszonylag gyorsak, a képviselők tájékozottak és udvariasak. A Wix annyira könnyen használható, hogy a támogatást elsősorban technikai kérdésekre használják, amelyeknek kevés és egymástól távol kell lenniük.

Egy másik ügyes szolgáltatás a Wix Lounge hozzáférése. Ez egy együttműködési hely New Yorkban. Utazás esetén a társalgó segítségével üzleti tevékenységet folytathat és kapcsolatba léphet más Wix felhasználókkal. A helyet akár különleges eseményekre is fenntarthatja. Minden ingyen.

Egyszerű használat

A Wix vezet a csomaghoz, amikor könnyű használni. Nemcsak drag and drop szerkesztőt kínál, hanem az egyik leginkább felhasználóbarát és intuitív szerkesztőt is kínálja. Az összes szükséges eszköz jól láthatóan megjelenik, és a képernyők közötti navigálás egyszerű.

Semmi ok nincs a kódolás ismeretére. Még a kezdők is létrehozhatnak fejlett, professzionális e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeket, és a szakértő tervezők értékelni fogják a felületet. Ha bármikor segítségre van szüksége, gyorsan hozzáférhet a súgóhoz a szerkesztő elhagyása nélkül. A felhasználói élményt illetően a Wix vitathatatlanul a legjobb.

Következtetés

Ha a Wix eCommerce szoftvert választja az online áruház felépítéséhez??

Ha egy kisvállalkozás irányítását tervezi, és kezdő a tervezésnél, akkor igen. Teljes mértékben igen. Másrészt vannak olyan területek, ahol a Wix egyszerűen nem felel meg a nagyléptékű vállalkozás támogatásának. Ez a tervezés alapján készült. Az egyszerűség középpontjában áll, ami ez egy nagyszerű platform, ami azt is jelenti, hogy talán nem a legjobb a bonyolultabb tranzakciókhoz és folyamatokhoz.

Noha van néhány fejlesztési terület, a Wix az elérhető felhasználóbarát és átfogó e-kereskedelmi platformok egyike. Frissítő az is, hogy olyan társaságot látunk, amely úgy tűnik, hogy őszintén fektetett be fejlesztésekbe és megfizethető terméket kínál, amely nem követeli meg, hogy áldozatokkal járjon a költségek miatt.

Függetlenül attól, hogy szakértő tervező vagy teljes kezdő, biztosan élvezni fogja a drag and drop szerkesztőt. Kombinálja ezt a karcsú sablonokkal és a professzionális weboldal összeállítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Wix kiváló választás kisvállalkozások számára, és csak azért fog javulni.

Összehasonlítás

Wix eCommerce

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map