A WebsiteBuilder.com 2016. évi áttekintése


WebsiteBuilder.com

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

WebsiteBuilder.com

A WebsiteBuilder.com számos webhely-készítő eszközt, valamint marketingsegítést és e-kereskedelmet kínál. Rengeteg sablon közül lehet választani, amelyek segítségével testreszabhatja webhelyét, és minden könnyen beállítható módon elkészíthető, így bárkinek szuperkönnyűvé válhat egy szép megjelenésű webhely felépítése. Olvassa el alább a WebsiteBuilder.com áttekintést.

Áttekintés

A WebsiteBuilder.com segítségével esténként weboldalt készíthet és hozhat létre, pénzre és hitelkártyára nincs szükség, feltéve, hogy aldomainjét használja. A kezdők számára egyszerű a sablon kiválasztása és a praktikus drag and drop funkció használata, amely tartalmat adhat hozzá, és úgy néz ki, ahogy szeretné..

Ki számára ajánlott a WebsiteBuilder.com?

Ez a platform, valamint a könnyű navigációs és tervezési eszközök tökéletes azok számára, akik még soha nem készítettek weboldalt. Ez meglehetősen idióta-biztos, és nem kell sokáig tartania, hogy vele dolgozzon.

Fókuszterületek / specialitások?

A WebsiteBuilder.com rendkívül praktikus mérési eszközkészletet kínál a webhely felépítéséhez. Noha nem egyedülállóak ezen a platformon, átfogóbbak, mint mások, amelyeket láttak. A weboldal szerkesztőjének teteje oszlopokat, vonalzókat és beillesztést kínál a rácshoz, ami sokkal könnyebbé teszi az elemek igazítását és webhelyének vizuális megjelenését. Ezek az eszközök elég egyszerűen használhatók, és lehetővé teszik egy igényes és gyönyörű webhely felépítését.

Műszaki specifikációk / korlátozások

A már említett és teljesen felhasználóbarát drag and drop funkcionalitás mellett a WebsiteBuilder.com 21 különféle sablonkategóriával rendelkezik, valamint rengeteg előre töltött és kiváló minőségű fotót tartalmaz az Ön számára. Az olyan elemeket, mint a gombok és az ikonok, bárhol el lehet dobni a webhelyén, és bármelyik objektumra kattintással megváltoztathatja annak megjelenését különféle módon..

Az egyik jelentős korlátozás, amelyet találtunk, az a képesség hiánya, hogy egyszerre sok képet tölthet fel; a feltöltés manuális kattintása és az egyesével történő elvégzés unalmas és időigényes. Egy e-kereskedelemmel foglalkozó üzlet vagy ingatlanügynök számára, amelyhez sok otthoni képet kell hozzáadni, ez valódi fájdalmat okozhat. Remélhetőleg hamarosan elindul a webhely ezen területének frissítése. Egy másik nemkívánatos probléma az automatikus mentés funkció hiánya, ezért ne felejtsük el, hogy minden szerkesztéskor kattintson a Mentés gombra!

skálázhatóság

A skálázhatóság fontos szempont, amelyet tisztában kell lennie egy weboldal-készítővel való együttműködésben. Noha öt oldal elegendő lehet jelenlegi vállalkozásához, előfordulhat, hogy kinövi, vagy különböző irányokban növekszik, és további oldalak létrehozása szükséges. A WebsiteBuilder.com korlátozza az ingyenes verzióban elérhető oldalak számát, de a prémium verziók végtelenül méretezhetők az összes csodálatos jövőbeli növekedésért!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha olyan vagy, mint én, szeretné megnézni, hogy működnek a dolgok, mielőtt elkötelezi őket. Noha nagyra értékelem a weboldal készítőjének ingyenes platformját, szeretném megnézni a fizetett verziót is, mielőtt úgy döntöttem, hogy ez a megfelelő eszköz a céljaimhoz. Tehát kellemesen meglepett voltam, amikor rájöttem, hogy a webhely 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál prémium terveihez és minden egyéb termékéhez vagy szolgáltatásához, ezek kivételével: domain regisztráció, prioritási támogatás, domain adatvédelem, e-kereskedelem, e-mail címek vagy SEO ebook.

Mi a hírnév??

A domain 1996 óta aktív, bár úgy tűnik, hogy ezekben az években néha megváltozott a tulajdonos. Alexa rangja 40 000 alatt van, a SEO Moz domain hatóságának rangsorolása 42, a Google Pagerank pedig 2. Az interneten véleményeket kerestem, és kissé vegyes zacskóval álltam elő, a legtöbb vélemény a spektrum teljesen ellentétes végén volt. és nagyon kevés langyos.

Díjak

Azt találtuk, hogy a WebsiteBuilder.com többször fel van sorolva a SiteBuilderAwards.com cikkeiben: A legjobb ECommerce weboldal készítők, a legegyszerűbb weboldal készítők, a legjobb mobil weboldal készítők, a legjobb blog készítők, a legolcsóbb weboldal készítők és a legjobb weboldal-készítők a SEO-hoz..

Miért válassza a Webhelykészítőt??

Könnyű használat, végtelen testreszabás, éles kinézetű és friss sablonok.

Főbb jellemzők

 • Több ezer sablon
 • Egyéni domainek
 • Mobilra optimalizálva
 • Keresőmotorbarát
 • Ingyenes képkönyvtár
 • Társadalmi integráció
 • Drag-and-drop szerkesztő
 • Ingyenes domain név
 • E-kereskedelem integrációja
 • Ingyenes SEO eszközök
 • Ingyenes üzleti e-mail
 • Blog webhely beállítása

Az iparági szakértők ítélete a Websitebuilder.com webhelyen

Weboldal-készítőA szakértők hasonlókat mondtak a Webhely-készítővel kapcsolatban. Noha a tényleges tervezési felület nagyon felhasználóbarát, a vállalat eladási és árképzési gyakorlata megkérdőjelezhető. Valójában ugyanaz a vállalat ugyanazt a terméket (különböző árakon) értékesíti néhány különböző domain név alatt. Nehéz azonban megütni azokat az eszközöket, amelyeket a webhely kínál, ideértve a következőket:

 • Ingyenes és egyszerű beállítás
 • Felhasználóbarát műszerfal, amely gyorsan és könnyen megtanulható
 • Kiváló minőségű sablonok széles választéka
 • Rácstervező eszközök, amelyek elősegítik a képek méretét és a különböző elemek helyreillesztését

Végül is a szakértői értékelések meglehetõsen különböznek attól függõen, hogy a kritikusok mennyit vették figyelembe a számlázás és az ügyfélszolgálat elleni panaszt. Azok, akik jobban összpontosítottak a program tényleges teljesítményére, jobban voltak arra, hogy öt-öt csillagot négy-négy csillagosnak ítéljenek meg.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások a Webhelybuilder.com webhelyen

Az árnyas üzleti gyakorlatokon kívül a Website Builder felajánlja azokat az eszközöket, amelyekre szükség van egy jó megjelenésű webhely felépítéséhez. Valójában az ügyfelek élvezik a felhasználói felületet, sőt azt is „szórakoztatónak” írják le, hogy játsszanak egy tanulással. Az olyan eszközök, mint a Mesterlap elemek és a Tervezőpanel megkönnyítik az oldaltervek replikálását a webhelyen, és szükség esetén testreszabhatják a részleteket, például a betűstílusokat..

Azok a felhasználók, akik az egyszerű, egy éves webhelyen túl néhány kifinomultabb eszközt kerestek, szintén elégedettek voltak a blogolási funkciókkal és az e-kereskedelem képességeivel. A vonzó sablonok és a felhasználóbarát építők között van néhány érdekes értékesítési pont, amikor a Webhely-készítőt kell használni. Csak győződjön meg róla, hogy tisztában van azzal, amit fizetni fog.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Websitebuilder.com webhelyen

Úgy tűnik, hogy a Website Builder egy másik tisztességes program, amelynek nem biztos, hogy a legjobb árképzési és értékesítési gyakorlatokkal rendelkezik. Vannak olyan vállalatok, amelyek odafigyelnek az ügyfelekre, mert kiváló termékkel rendelkeznek. Lehet, hogy némi munkát kell végeznie, hogy kinevezzék a nevüket, de a lemondási arány alacsony, és a növekedés jó.

Akkor ott van a másik típusú társaság. Funkcionális terméket kínálnak, és mindenféle módon megtalálják az ön értékesítését és szerződésekbe zárását. A felhasználói értékelések alapján úgy tűnik, hogy a Website Builder a második típusú cég. Ahelyett, hogy elsődleges céljaiként a minőséget és az ügyfélszolgálatot tennék, megpróbálják megtartani az ügyfeleket más olyan gyakorlatok révén, amelyek túl agresszívnek tűnnek és nem feltétlenül átláthatók.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Tervezés & testreszabás

Ez egy olyan terület, ahol a WebsiteBuilder.com valóban ragyog. A kivitel egyszerű és látszólag végtelen az összes rendelkezésére álló sablonnal és stílusopcióval.

FunkcióÁttekintés
sablonokMint korábban megjegyeztük, a WebsiteBuilder.com több ezer webhelysablonnal érkezik 21 különböző kategóriába. Olyan megtalálása, amely egyszerre és kihívást jelent; annyi lehet választani, hogy nehéz lehet szűkíteni, és csak egyet kiválasztani. Ezen felül mindegyik sablon közül választhat még a szabad csomagban is, amikor teszteli a dolgokat.

A kategória sablonokat rendez, és ezekre is kereshet. Ezenkívül az egérmutatót fölé mozgatva teljes áttekintést kaphat arról, hogyan néznek ki, mielőtt eldöntené, hogy melyiket használja.

FelületEgy másik plusz a WebsiteBuilder.com számára, a felhasználói felület ugyanolyan egyszerű, mint bármely más webhely-készítő, amelyet látott, és sokkal könnyebb, mint sokan. Minden könnyen elrendezhető, és még a legkevésbé tech-hozzáértő ember is tudja létrehozni egy weboldalt vele.
Az oldalstílus testreszabása “Rövid pillanat alatt testreszabhatja a WebsiteBuilder.com oldalait. A webhelyszerkesztő két eszköztárat tartalmaz, az egyik a tetején és a bal oldalon. A bal oldalon kattintson az ecset ikonra, amelyen a „Design” felirat látható, és megnyílik a színek, betűtípusok, szöveges stílusok és hátterek menüje. Innentől kezdve még több esélyed van arra, hogy egyedivé tegye háttérképeinek feltöltését, az átlátszóság megváltoztatását vagy az elemek átfedését..
Navigáció a webhelyenNagyon intuitív, valamint a navigáció gyors és egyszerű. Csak kattintson arra, amit tennie kell, vagy megtalálnia, és azonnal rendelkezésre áll az információ.
TartalomkezelésA tartalom hozzáadása és módosítása szintén könnyű feladat a WebsiteBuilder.com webhelyen. Új oldalt szeretne hozzáadni? Csak kattintson a tetején lévő nagy pluszjelre, majd az Oldalak elemre, és a webhely már rendelkezik előre elkészített sablonokkal a legtöbb általános oldaltípushoz, így nem kell a nulláról kezdenie. Ugyanolyan könnyű szakaszokat felvenni minden oldalra.
Fotók és galériákCsakúgy, mint az alaptartalom, a galéria hozzá is adható, ha a bal felső oszlopban a Plusz jelre kattint, a Galériák menüpontot választja, és kiválaszt néhány lehetőséget a galéria kinézetének megjelenítésére. A rendszer arra is felkérést fog adni, hogy adjon meg alt-tagokat a megfelelő SEO-hoz.
Mobil site építéseAz összes WebsiteBuilder.com webhely teljesen mobilra reagál, vagyis bármilyen eszközön automatikusan jól néz ki. Még jobb, ha a tervekkel kattinthat a mobiltelefon ikonra a webhelyszerkesztő bal felső sarkában, és pontosan megnézheti, hogyan fog kinézni webhelye a személyes eszközökön.
Társadalmi megosztás-integrációA webhely kiváló társadalmi megosztás-integrációt kínál egy egyszerű widget segítségével, amelyet közvetlenül a webhelyére dobhat, bárhová csak akarja. Ez a widget linkeket tartalmaz a Facebook, a Twitter, a Linkedin és a Google+ számára. Nem láttuk a módját, hogy további közösségi média webhelyeket adjunk az ingyenes csomaghoz, bár ez elérhető lehet egy prémium csomaghoz.
Tervezési szolgáltatásokHa nem érzi úgy, hogy elkészít egy webhelyet a WebsiteBuilder.com weboldallal, akkor teljes tervezési segítséget is kínálnak. Egy háromoldalas személyes webhelyet 359 dollár áron lehet felépíteni az ön számára, egy ötoldalas professzionális webhelyet visszafizethet 499 dollárra, és a legszélesebb kínálat egy kis üzleti csomag, amely integrálja az e-kereskedelmet..

Jellemzők & Eszközök

A WebsiteBuilder.com számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek segítenek az online gyors elérésben. Vessünk egy rövid áttekintést mindegyikről.

FunkcióÁttekintés
BeállítNem lehetne könnyebb. Lépjen a webhelyre, majd kattintson a bal felső sarokban lévő Új webhely létrehozása elemre.
Web DesignVálasszon egy sablont több mint 10 000 közül, vagy kezdje teljesen a hívását. (De szeretné használni az egyik sablonját, bízz bennem, nagyszerűek!) Onnan igazítsa hozzá színei, betűkészletei, háttere stb..
Egyéni domain névKönnyű, és kiválaszthat egyet a weboldalon. Ha már van ilyen, a webhely megmondja, hogyan kell gyorsan átvinni.
A navigáció mélysége:Nem találtunk módot almenük vagy aloldalak felvételére a WebsiteBuilder.com webhelyen felépített webhelyekre. Ez korlátozást jelenthet azoknak a nagy webhelyeknek a számára, amelyek az oldalak jobb csoportosítása érdekében szeretnének csoportosulni.
Modulok és alkalmazásokRengeteg widget érhető el a Google Maps hozzáadására az oldalaihoz, a SoundCloud Playerhez, a közösségi média követő és megosztó gombjaihoz, a beágyazott widgetekhez.
A bevételszerzésAz e-kereskedelem elérhető a fizetett webhelyeken, így gyorsan eladhatja termékeit és szolgáltatásait. Ingyenes hirdetési jóváírást is igényelhet a Google, a Bing, a Facebook és az Amazon, valamint a Google Adsense számára.
Látogatói statisztikákA Google Analytics gyorsan hozzáadódik a statisztikák nyomon követéséhez.
Fotó, videó és hangFotók és galéria hozzáadható a webhelyhez, és rendelkezésre áll egy kiterjedt képes könyvtár. Videókat és videó galériákat is felvehet. Az audio a SoundCloud Player segítségével valósul meg.
BlogolásEgy gombnyomással felvehet blogot webhelyére
Google térképVan egy widget a Google Térkép gyors hozzáadásához.
HTML szerkesztőPrémium tervek esetén HTML widgeteket adhat hozzá egy oldalhoz vagy egy teljes HTML oldalhoz.
A közösségi média integrációjaEgyszerű hozzá a megosztási és a következő gombokat a webhelyhez egy gyors közösségi widget hozzáadásával.
Űrlapok és felmérésekKönnyedén felveheti a kapcsolati űrlapot a szakaszokba; rengeteg szépen elkészített kapcsolatfelvételi űrlap érhető el.
TárhelyA tárolóterület 50 MB szabad csomagoktól kezdve 5 GB-ig a személyes csomagig, 10 GB-ig a professzionális és kis üzleti tervekig terjedhet.
Hírlevél eszközÚgy tűnik, hogy ez a WebsiteBuilder.com figyelmen kívül hagyott területe. Nem találtunk egy integrációs eszközt.
Fórum támogatás
E-kereskedelem / online áruházKönnyen telepíthető és kezelhető, de fizetős tervet kell választania ahhoz, hogy weblapjához hozzáadhassa.
Átjáró-integrációAz ingyenes verzióban nem volt nyilvánvaló fizetési integráció, és a tudásbázis keresése üres volt.
SEO-barátA webhely ingyenes és könnyen használható eszközöket kínál a SEO fejlesztésére.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A jelszóval védett vagy fizetett webhelyek még nem jelennek meg a WebsiteBuilder.com kínálatában.
Weboldal biztonságA webhelyet a https védi, és van egy Norton Secured kitűző is. Ezenkívül a webhelyre teljesített kifizetések a PayPalon keresztül is bevezethetők a hozzáadott védelmi réteg érdekében.

tervek & Árazás

Ingyenes terv érhető el; a tervhez márkás domain tartozik, a http://yourwebsitename.my-free.website formátumban. Ez kevésbé ideális üzleti webhely számára, mivel nagyon szakszerűtlennek tűnik. Javasoljuk, hogy inkább prémium csomagot válasszon, és tökéletes domainnevet (webcímet) szerezzen be.

A webhely számos továbbfejlesztett tervet kínál:

Személyes. Ez a terv havi 7,99 dollár, ingyenes domain nevet és e-mailt, hirdetéseket és mobil webhelyet kínál.

Prémium. Ez a terv havi 9,22 dollárba kerül, és magában foglalja a hirdetési jóváírásokat és a SEO eszközöket.

Üzleti. Ez a terv 10,75 dollár, és prioritási támogatást nyújt.

eCommerce. Ez a terv 18,45 USD-t térít vissza, és magában foglalja az online áruházat.

Az egyes tervek árazásának alapja a két év előzetes fizetése; Lehetőség van rövidebb időtartamra is, de ez kicsit többet fizet. Amióta ezt írjuk, 50% -kal kevesebbet fizetnek a fizetett tervükre (a személyes kivételével). E kedvezményekkel ez a WebsiteBuilder.com nagyon vonzó lehetőséget kínál..

Az ingyenes terv lehetővé teszi két webhely felépítését; mindkettő rendelkezik a fent említett „ingyenes weboldal” címkével a webcímen. Ha ez nem számít az Ön céljainak, akkor technikailag létrehozhat egy hűvös, ingyenes webhelyet.

Vevőszolgálat

Mivel a weboldal-építőket úgy hozták létre, hogy saját maguk készítsék a webhely készítőit, az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú a sikerhez. A legrosszabb dolog, ami történhet, az, hogy elakadhat a webhelyén végzett munka közben, és nem tudja közzétenni. Szerencsére a WebsiteBuilder.com megfelelő támogatást nyújt széles körű GYIK oldal, kereshető tudásbázis, élő csevegés és kapcsolatfelvétel űrlap formájában segítségért..

Külön van műszaki támogatás és számlázási támogatás. Telefonos támogatás is rendelkezésre áll számlázáshoz. A webhelyen még nincsenek video oktatóvideók, de van egy érzésünk, hogy hamarosan megjelennek. A támogatás nem tűnik éjjel-nappal, és ez időnként problémát jelenthet. Úgy gondoljuk azonban, hogy a tudásbázis elég átfogó és a legtöbb kérdésre megválaszolható.

Egyszerű használat

Ez valószínűleg az egyik legegyszerűbben használható platform, amelyet a webhely létrehozásakor látunk. Számos olyan funkciót kínál, amelyekkel webhelye professzionálisan működik, és rengeteg csodálatos sablont kínál, hogy jól nézzen ki. Még egy kezdő is össze tud készíteni egy gyönyörű weboldalt egy este ezzel az eszközzel.

Következtetés

Szeretjük a WebsiteBuilder.com webhelyet, és azt (majd) felhasználnánk egy weboldal létrehozására saját magunk számára. Ne feledje, hogy nagyon jól ismerjük a WordPress-t, és ezzel nagyon fantasztikus webhelyet tudunk létrehozni. A WebsiteBuilder.com platform azonban felhasználható egy weboldal gyors és nagy gond nélküli létrehozására.

Ha valaha is küzdött egy olyan egyedi fejléc megtervezésével, amely illeszkedik a WordPress sablonhoz, akkor nagyra értékelni fogja, hogy mennyire könnyű elkészíteni egy professzionális webhelyet a WebsiteBuilder.com webhelyen. A munka nagy részét már elvégezték az Ön számára, a sablonoktól az előre elkészített oldalakig, az űrlapokig és az egyéb elemekig, hogy pillanat alatt összeállítani egy kiváló weboldalt, amely jól képviseli Önt, tekintetétől függetlenül. akar.

Nagyon javasoljuk, hogy próbálja ki a WebsiteBuilder.com webhelyet, mivel úgy gondoljuk, hogy ez megfelel a legtöbb igénynek. Miközben rájövünk, hogy néhány látott korlátozás, mint például az e-mail integráció hiánya és a tömeges képfeltöltő, néhány ember számára üzletáttörőként működik, a webhely csak néhány éves. Arra számítunk, hogy a csapat továbbra is hozzáigazítja kínálatát, és még jobbá teszi azt a nagyon új jövőben. De ami itt már meglehetősen félelmetes!

Összehasonlítás

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map