A Webs.com áttekintése 2016


Webs.com

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

Webs.com

A Webs.com (Vistaprint cég) egy 15 éves weboldal készítő, amely népszerű a vállalkozók, a nonprofit szervezetek és a webes tervezők körében. A Webs az 55 millió webhely mögött álló platform. A Webs ingyenes életmódot vagy versenyképes árképzést kínál azoknak a vállalkozóknak, akiknek több funkcióra van szükségük. Ennek a társaságnak a népszerűsége növekszik a többi nagy weboldal-építő között. Olvassa el alább a Webs.com áttekintést.

Előnyök

 • Méltányos és versenyképes árképzési tervek
 • 450 mobilbarát üzleti sablon
 • Komponensek egyszerű hozzáadása és szerkesztése
 • Fotógaléria tartalmazza
 • Ingyenes 30 napos próbaverzió
 • Adatelemzés tartalmazza

Hátrányok

 • A HTML / CSS kódolás az oldalon található kódmezőre korlátozódik
 • A telefonos támogatás korlátozott, kivéve a Pro tervben szereplőket
 • Néhány kutatásra lehet szükség a blogok létrehozásához
 • A Webs nem Önnek tervezi meg a weboldalt

Áttekintés

 • Weboldal: www.webs.com
 • Központ: Ezüst tavasz, Maryland
 • Alapítási év: 2001
 • alkalmazottak: 50+
 • Beépített webhelyek: 55000000+
 • Kategóriák: Weboldal készítő szoftver
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A Web.com több mint 3,3 millió előfizetővel, 2200 alkalmazottal és több mint 20 fizikaihellyel rendelkezik a saját osztályába. A Web.com támogató vállalati kultúrát, értékeket és csapatmunkát oszt meg, és ezeket az információkat közli a weboldalon. Vannak előnyök és hátrányok egy ilyen hosszú és nagy státusú társaságban.

A Web.com weboldal-készítők egyik legnagyobb, legszélesebb körű termék- és szolgáltatási portfólióját kínálja. Míg a sablonok tradicionálisak, funkciókhoz készültek, a Web.com több, mint egy barkácsáruház. A Web.com teljes körű szolgáltatást nyújt a weboldal tervezéséhez is. E lehetőségek bármelyike ​​kedvező eredményeket hozhat azoknak az egyéneknek vagy üzleti tulajdonosoknak, akiknek weboldalt kell létrehozniuk és fenntartaniuk. Várható, hogy valamivel magasabb árat fizet a Web.com kiterjedt szolgáltatásaiért és szolgáltatásáért.

Kinek ajánlják a Web.com webhelyet??

A Web.com webhely készítője ajánlott azoknak a vállalkozóknak, üzlettulajdonosoknak, bloggereknek és másoknak, akiknek funkcionális, aktív webhelyre van szükségük. Alkalmas azok számára, akik egy alapterületet akarnak építeni, vagy azoknak, akiknek szükségük van valakire, aki összetettebb helyet hoz létre számukra.

A Web.com fókuszterülete / specialitások

A Web.com olyan funkcionális, nagyszerű webhelyekre összpontosít, amelyek megfelelnek az egyéni vagy üzleti igényeknek. A megnövelt sablonkészlettel a Web.com több mint 2500 sablont kínál, amelyek a tartalom hozzáadása után könnyen kicserélhetők. A sablonok kissé keltesek, de a tulajdonosok testreszabott weboldalt szerezhetnek, amely megfelel az egyedi tervezési igényeiknek. Unix, Linux és Windows hosting csomagok érhetők el. A Web.com jó munkát végez az e-kereskedelem területén, kiváló kiegészítőkkel és beépülő modulokkal.

A Web.com műszaki specifikációi / korlátozásai

A Web.com a szokásos DIY weboldal készítő funkciókat kínálja a sikeres weboldalhoz, valamint lehetőséget, hogy hagyja, hogy valaki elvégzi a munkát az Ön számára. Ez egy funkcionális, jól megtervezett platform az e-kereskedelem számára, beépített megoldásokkal és interaktív műszerfal lehetőségekkel.

A korlátozásokkal kapcsolatban a felhasználói felület nem olyan felhasználóbarát, mint a Web.com új versenytársai, és nem tűnik úgy, hogy a Web.com ingyenes próbaverziót kínál. A havi árazási opciók kissé magasabbak ezen a tapasztalt, fejlett platformon.

Megfelelő-ea méretezhetőség / van-e hely növekedni??

Noha az árképzési terveket nem egyértelműen ismerteti a Web.com weboldal elején, úgy tűnik, hogy van egy rendes átfogó havi fizetési terv a teljes tárhely-megoldáshoz, és sikeres marketingre van szükség az üzleti élet előmozdításához. Nem lesz olcsó, de a Web.com valódi marketingt kínál, amely az online sikerhez szükséges.

Mi a MoneyBack garanciarendszer??

A Web.com 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, de ezt az információt nem fogja könnyedén megtalálni a webhelyen. A felhasználók panaszkodnak a törlés nehézségeiről, miután regisztráltál.

Mi a Web.com hírneve??

A webhely hosszú története után úgy tűnik, hogy a Web.com hátsó helyet kapott új, csináld magad ügyfelekkel. Miután a legerőteljesebb és legsikeresebb webhely-felépítési megoldás, úgy tűnik, hogy a Web.com bizonyos szempontból nem tudott lépést tartani.

Noha a társaság hatalmas követéssel és az egyik legszélesebb körű szolgáltatással rendelkezik, számos átalakuláson ment keresztül, és a hatékony webhely-felépítés érdekében fel kell lépnie az új felülmúlókkal szemben. Azok számára, akik továbbra is szívesen használnak webdesignert, hogy elvégezzék a számukra a munkát, a Web.com jól bevált az iparban. A legújabb értékelések azt mutatják, hogy a Web.com a jó hírnévnek örvend a teljes körű szolgáltatást nyújtó tervezők körében, és csak a tisztességes hírnevet képviseli a csináld magad webhelytulajdonosok körében.

Miért válassza a Web.com oldalt??

A Web.com weboldal készítője a következőkkel, hatalmas funkciókkal, több lehetőséggel rendelkezik a weboldal tervezéséhez és fejlesztéséhez, és méltó a nagyvállalatok és a fejlett e-kereskedelem támogatására. Ez a cég mindent megtesz.

A kérdés az, jól csinálják? Ha olyan tapasztalt, gazdag társaságot szeretne, amelynek története és képessége széles körű weboldal-tervezési szolgáltatások nyújtására, költeni a pénzt és befektetni a Web.com webhelyen. Ha Ön egy kis vállalkozás, amelynek alapvető “csináld magad” webhelyre van szüksége, tucatnyi költséghatékony webhely-készítő alternatíva létezik, például a Squarespace és a Weebly, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Főbb jellemzők

 • Testreszabható sablonok
 • SEO Booster
 • Mobil weboldal készítő
 • A közösségi média integrációja
 • Helyi hirdetések támogatása
 • Fotó és videó galéria
 • Advanced Web Analytics
 • Egyéni domain nevek
 • E-kereskedelem integrációja
 • Egyéni e-mail cím
 • Cloud tárhely
 • Jelszó védelem

Az iparági szakértők ítélete a Webs.com webhelyen

A szakértőknek vannak valamiféle szavai a Webs.com-hoz, de ők is gyorsan javasolnak jobb alternatívákat. Az ingyenes verzióról nehéz nehéz sok kritikát adni. Az ár szempontjából a Webs.com egy viszonylag könnyen használható program, amely lehetővé teszi bárki számára egy weboldal létrehozását és közzétételét. A drag and drop szerkesztő kiküszöböli a kódolási tapasztalatok szükségességét, és nagyon kezdőbarát.

A fő probléma, mind az ingyenes, mind a fizetett csomagok esetén, az, hogy a felület egyszerűen elavult, és túl sok hibát tartalmaz. Valójában a Webs.com 2012 óta nem ment át jelentősebb frissítést. A technológia fejlődésének ütemében ez sokkal inkább évtizedekhez, mint évekhez vezethet..

Végül, ha megfizethető, megbízható, testreszabható és könnyen használható webhely-készítőt keres, akkor vannak jobb lehetőségek. A Webs.com webhelynek egyszerűen nem sikerült megőriznie versenyképességét.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a Webs.com webhelyen

Annak ellenére, hogy a webhelyekkel kapcsolatos negatív fogyasztói visszajelzések árasztottak el, sikerült néhány pozitív véleményt találnom. Sajnos a legtöbbjük spamnek hangzik. A szerzők nem adnak részleteket, és gyorsan felvesznek egy linket a saját webhelyükhöz. Ha van valami, a felhasználók örülnek, hogy ingyenes weblapot készíthetnek.

Egy másik probléma, amely megkérdőjelezi a fogyasztói vélemények pontosságát, az nagyon hasonló „Web.com” létezése. Ahogy a saját kutatásaimat elvégeztem, az eredmények egyenletesen oszlanak meg a Web.com és a Web.com információk megjelenítése között. Lehet, hogy a Web.com a kritika sajnálatos címzettje, amelyet a Web.hu-nak kell irányítania. Tekintettel a domainnevek és a keresési eredmények kicsi különbségére, nehéz felmérni, hogy a felhasználók hogyan érzik magukat.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Webs.com webhelyen

A Webs.com felhasználói véleménye olvasása szinte fájdalmas. Míg gyakorlatilag minden weboldal-készítő kapott némi kritikát, általában hatékonyabb formát ölt. A Webs.com felhasználók panaszai azonban egyenesen dühösek. Az emberek nem azt írják, hogy hasznos javaslatokat tegyenek a szolgáltatás fejlesztésére; vértől mennek ki.

Úgy tűnik, hogy a legtöbb probléma a program ingyenes verziójával jelentkezik. Sok jelentés van arról, hogy az emberek elveszítik a hozzáférést a webhelyükhöz, még azután is, hogy sok éves munkát végeztek a tartalom létrehozásában és közzétételében. Az a tény, hogy az ügyfélszolgálati képviselők megkísérelhetetlennek tűnnek, természetesen nem segíti az éghajlat tompítását. Összességében a Webs.com egycsillagos minősítést kapott. A felhasználói értékelések alapján úgy tűnik, hogy másképp kellene futtatnia.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Tervezés & testreszabás

A Web.com tervezési és testreszabási lehetőségei több mint megfelelőek, a sablonoktól a használhatóságig. Az alábbiakban bemutatjuk néhány webes tervezési és testreszabási erősséget.

FunkcióÁttekintés
WebhelysablonokA webhelyek 40 és 450 közötti, mobilbarát és modern sablonokat használtak az üzleti oldalak számára. A felhasználók ezek közül a sablonok közül választhatnak ingyenes szolgáltatásért, vagy minimális árért, amely néhány hozzáadott funkciót tartalmaz. Ha e-kereskedelmi megoldásokra van szüksége vállalkozása számára, akkor a Webs néhány fejlett sablont is kínál.

 • A sablonok és a színpaletták változatossága és minősége.A sablonokat különféle színpaletta és stílusú vállalatok számára készítik. Hat elrendezés közül választhat, amelyek jól működnek a termékek és szolgáltatások bemutatása érdekében. Ha meggondolja magát, könnyen alkalmazható egy másik sablon.
 • Előre kiválasztott sablonok vagy a webhely felépítése a semmiből. A Web egy “csináld magad” weboldal készítő, amely a sablonokra támaszkodik. Ha a webhelyet a semmiből kívánja felépíteni, lehet, hogy az Ön igényeinek is megfelel más weboldal-készítő
Webhely-készítő felületA Web akkor a legjobb, ha az ügyfeleknek intuitív weboldal-készítő felületet biztosít. A színek, a tartalom és a képek kezelése egyszerű a kezdő vagy az átlagos számítógépes felhasználók számára. A Web-webhelyről történő biztonságos bejelentkezéshez hozzáférhet az oldalaihoz, elvégezheti a módosításokat, és azonnali frissítéseket láthat webhelyén ./td>
Az oldalstílus testreszabása “Az oldalstílus testreszabása arra utal, hogy testreszabhatja weboldalát, módosíthatja a tartalmat és az összetevőket, és szükség esetén megváltoztathatja a HTML / CSS kódot. A web nagyszerű az oldalstílus testreszabásánál, kivéve a kódjavítást.

 • A személyre szabás tervezési lehetőségei.A weboldalak személyre szabhatók képek, tartalom, közösségi média, alkalmazások és néhány marketing eszköz vonatkozásában.
 • A tartalom áthelyezésének, átméretezésének és szerkesztésének szabadságaA szerkesztési elemek egyszerűek. Gyorsan átméretezheti és szerkesztheti a tartalmat. Van bizonyos mértékű a sablon háttérszíneinek testreszabása, vagy választhat másik sablont és színtémát.
 • Van hozzáférés a HTML / CSS kódhoz? A HTML / CSS kód szerkesztése nem jelenik meg funkcióként, de úgy tűnik, vannak módszerek a HTML címkék hozzáadására. Beilleszthet egy kóddobozt egy oldalra.
 • Vizuális szerkesztő felhasználói felület.A Webs megkönnyíti a vizuális szerkesztést egy interaktív platformon. Hozzáadhat térképeket, videókat, fényképeket, e-kereskedelem funkciókat és egyéb elemeket a látogatók vonzásához és a termékek eladásához.

Miután úgy dönt, hogy megpróbálja a Webs.com-ot, kiválaszt egy tervezősablont, majd testreszabja az oldalakat az üzleti igényekhez való igazítás céljából. Ingyenesen beállíthatja webhelyét, és élvezheti további funkcióinak használatát az egyik olcsó árképzési modellben.

Navigáció a webhelyenA webhely navigációja beépült a sablonokba, és testreszabható, hogy megfeleljen a vállalat termékeinek és szolgáltatásainak. A Webs korlátlan oldalt kínál a három árképzési terv bármelyikéhez. Mobil ügyfelei navigálhatnak az Ön oldalain, amíg kiválasztja a megfelelő sablont.
TartalomkezelésA Webes weboldalkészítő tartalmát könnyedén meg lehet változtatni, stílusolni és mozgatni. Amíg van internetkapcsolat, bármikor bejelentkezhet fiókjába, és hozzáférhet a tartalmához. A változások zavartalanul történnek, és a weboldalra való feltöltés azonnal megtörténik.
Fotók és galériákFüggetlenül attól, hogy van-e termékfotója, vagy képeket szeretne a Webs-i fotógalériából, lehetősége van. A képei mellett beillesztheti a termékleírásokat, az árakat, az adókat és a szállítást, a termék állapotát és egyebeket.
Mobil site építéseA Webs most száz mobilbarát sablont kínál, így ügyfelei navigálhatnak az Ön webhelyén mobilkészülékein. Ha 30 napos ingyenes próbaverzión vesz részt, vagy a Webs három, kedvező árú tervében van, a mobil webhely kiépítése a csomag része.
Társadalmi megosztás-integrációA webhelyek teljesen tele vannak a közösségi média integrációs lehetőségeivel. Az ügyfelek javára beillesztheti webhelye néhány vagy az összes főbb szociális hálózati platformját. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo és még sok más.
Tervezési szolgáltatásokA Web nem ajánlja Önnek weboldal tervezését. Ez a „csináld magad” platform elég könnyű ahhoz, hogy ne kelljen weboldal-tervező és -fejlesztő. Ha nagy vállalkozás vagy, amelynek egyedi fejlesztési igényei vannak, más cégek ezt jól teljesítik.

Jellemzők & Eszközök

A Web tele van ügyfél-szemlélettel, és több ezer kisvállalkozás értékesíti termékeit és szolgáltatásait egy weboldalon keresztül. Nem fog csalódni a Webs.com szolgáltatásainak listája.

FunkcióÁttekintés
Webhely beállításaA Webs négy egyszerű lépést kínál a kiváló weboldal eléréséhez. A folyamat olyan egyszerű, mint a telepítés, tartalom hozzáadása, közzététele és optimalizálása a látogatók számára. A Web a weboldal oldalain, a navigáció, az alkalmazások, a márkajelzés, a közzététel és a megosztás online folyamatán végigvezet. A felhasználók pozitív és intuitív élményről számolnak be.
Web DesignA Web webes tervezési folyamatának első lépése az, hogy több ezer üzleti sablont görgessen át. Kiválaszthatja azt a stílust, színsémát és az oldal elrendezését, amely megfelel az üzleti kultúrának és az igényeinek. A Webs 450 sablon közül választhat, beleértve a mobil lehetőségeket is. Ezután számít egy „építő sávra” minden oldalon, hogy segítsen elemeket húzni és dobni, összetevőket beszúrni és szerkeszteni.
Egyéni domain név
A navigáció mélysége:Ügyfelei korlátlan oldalakra lépnek az összes Web-tervben. Bármilyen méretű is a kisvállalkozás, megkapja azokat az oldalakat, amelyekre meg kell osztania termékeit. Több száz sablontervezés közül választhat a szerkezetéhez.
Modulok és alkalmazásokEgyes webhely-készítőktől eltérően a Webs mind az otthoni képernyő-felületi widgeteket kínál az ügyfelek közötti interakcióhoz, mind az ügyfelek elkötelezettségét és hűségét biztosító alkalmazásokat. A webes partnerekkel együtt a szociális marketinggel foglalkozó Pagemodo-t és az ContactMe-t is kezeli a kapcsolatkezelés.
A bevételszerzésA Webs meglehetősen robusztus e-kereskedelmi megoldásokat kínál, amelyek több ezer online értékesítésen alapuló vállalatnál működnek. Szokásos fizetési és számlázási integrációs lehetőségeket kap a PayPal, az Etsy és a Stripe segítségével.
Látogatói statisztikákA Webs a statisztikák segítségével fejlett internetes elemzést kínál. Tudjon meg többet a webhely forgalmáról, és a generált statisztikák alapján intézkedéseket hozzon.
Fotó, videó és hangA hatalmas online verseny miatt az audio, a fényképek és a videók elengedhetetlenek a kisvállalkozások sikeréhez. A webes felülete ezen összetevők beillesztésére egyszerű és kezelhető az építősoron keresztül. Válassza a Kép, Fotógaléria, Videó, Gomb és még sok más lehetőséget.
BlogolásBlog-oldal hozzáadható blog-alkalmazás segítségével. Tartalmazhat automatikus üzeneteket. A webes blogkészítés nem olyan egyszerű és robusztus, mint más weboldal-készítők. A beállításhoz valószínűleg a Web súgó oldalára kell támaszkodnia. Néhány más weboldal-készítő nagyobb rugalmasságot kínál a blogolás szempontjából.
Google térképA Web lehetővé teszi a Google Maps gyors és egyszerű beillesztését.
HTML szerkesztőA HTML szerkesztőt a web nem támogatja; azonban egy kódmező beilleszthető egy oldalra.
A közösségi média integrációja
Űrlapok és felmérésekAz űrlapok és a felmérések beágyazhatók az oldal HTML kód mezőjével. Ez a szolgáltatás bizonyos kutatásokat igényelhet a Web súgó oldalán, hacsak Ön nem számítógép-hozzáértő.
TárhelyA felhasználók 500 MB-ot kapnak az ingyenes szolgáltatásért, 1 GB-ot a kezdő tervért, 5 GB-ot a továbbfejlesztett csomagért, és korlátlan tárhelyet a Pro tervhez..
Hírlevél eszközWeboldalokat készít a ContactMe-vel a hírlevelek és levelezők e-mail rögzítésére. Várható hozzáadott összeg 5 USD / hó. Egy másik lehetőség a HTML rögzítés beágyazása az oldal kódmezőjébe.
Fórum támogatásA Webs fórum-támogatást nyújt az ingyenes előfizetők számára, miközben fizet az előfizetőknek, hogy fórum-támogatást és élő chat-támogatást kapjanak. Telefonos támogatás céljából az előfizetőknek be kell jelentkezniük a Pro tervbe.
E-kereskedelem / online áruházSzüksége lesz a Web Enhanced vagy a Pro tervre egy 20 vagy annál nagyobb áruházban. A költségek ésszerűek, és a Pro terv tartalmazza a keresőmotor beküldését és optimalizálását, a Google hirdetését, e-mailjét, élő csevegését és telefonos támogatását. A webes e-kereskedelmi megoldások alkalmasak kis- és középvállalkozások számára.
Átjáró-integrációEgyes osztálytervezőivel ellentétben a Webs tagsági átjáró szolgáltatásokat kínál, amelyek kiterjeszthetők az ügyfelekre. Ez elősegíti a közvetlen forgalmazást, és letilthatja az oldal megtekintését a tag által.
SEO-barátA Webs SEO eszközöket kínál egy alkalmazásboltban. A Pro terv néhány marketing eszközt, köztük a SEO Booster-et kínál, amely segít webes ügyfelek megtalálásában. A Webs a listákat a helyi online könyvtárakba is benyújtja, ideértve a Google-t, az YP.com-ot és a Yahoo-t.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A webes felhasználók jelszóval védett fiókot hoznak létre webhelyük bármikor történő bejelentkezéshez és szerkesztéséhez.
Google® AnalyticsA webes alkalmazások integrálódnak a Google App Suite alkalmazásba (ez egy kicsit több megértést igényel, és néhány súgófájlt igényelhet az induláshoz). A Web alapértelmezés szerint statisztikát használ az elemzéshez.
Webhelykészítő biztonságA web, mint minden weboldalépítő, komolyan veszi a biztonságot, és vezető vevői jelszóvédelmi lehetőségeket használ. A vállalat történetében és méretében a biztonság prioritást élvez.
Több nyelvA Webs webhely 13 nyelvet támogat. Úgy tűnik, hogy a Web webhely-felépítést kínál ezeknek a nyelveknek, és egyre többet foglal magában.
Mobil optimalizálásA Webs 450 új sablonok tartalmaznak a mobil optimalizálást is, így az ügyfelek megismerhetik és megvásárolhatják termékeit és szolgáltatásait egy mobil eszközön. A mobil sablonokat az ingyenes szolgáltatás és a Web három árképzési terv is tartalmazza.
CDN technológiaA Webs hasonló platformon rendelkezik, amelynek neve Hálózati megoldások a továbbfejlesztett DNS-szolgáltatásokhoz, magas rendelkezésre állás és nagy teljesítmény.

tervek & Árazás

A Web a vevők számára ingyenes, folyamatosan működő webhelyet és tárhelyet kínál! Az e-kereskedelem funkcióit igénylő webhelyek esetében egy ingyenes és három árszabási terv több mint nagyvonalú. A társaság megjeleníti árazási tervét és opcióit az oldalon. Ingyenesen létrehozhat vállalkozást, vagy választhat három versenyképes havi árazási terv közül az üzleti igényei alapján. Mind a három fizetett terv kínál:

 • Ingyenes tárhely
 • Korlátlan oldalak
 • A webes márkaépítés eltávolítva
 • Jelszavas védelem az oldalak számára
 • Mobil optimalizálás
 • Statisztika

Árképzési tervek

 • Ingyenes. Azoknak a vállalatoknak, amelyek csak öt termékkel és egy képpel rendelkeznek, ingyenesen értékesíthetnek.
 • Indító. A kis e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a havi 5,99 USD indulási terv a felsorolt ​​felsorolást, tíz terméket és két képet, néhány hirdetést, e-mail támogatást és 1 GB tárhelyet kínál..
 • Továbbfejlesztett. Kisebb és közepes méretű vállalkozások számára, amelyek szélesebb körű e-kereskedelem funkciókat igényelnek, a havi 12,99 USD-os kibővített terv a felsorolt ​​felsorolást, 20 áruház-terméket, további témákat, három e-mail címet, e-mail és élő csevegő támogatást, valamint 5 GB tárhelyet kínál..
 • Pro. A legtöbb közepes méretű vállalkozás tulajdonosának a havonta 22,99 USD-os Pro-terv a fenti felsorolású listát, korlátlan áruházterméket, további témákat, 25 e-mail címet, keresőmotor beküldését és emlékeztetőjét, 100 dollár Google hirdetéseket, e-mailt, élő csevegést és telefonos támogatást kínál. , és 5 GB tárhely.

A Webs nagyon versenyképes terveket kínál minden kisvállalkozás vagy nonprofit társaság befogadására. Az all inclusive lehetőségek nagylelkűbbek, mint osztályuk sok web-készítője.

Vegye figyelembe a következő tényezőket az árazás szempontjából:

 • Ingyenes tervet kínál? Igen, a vállalkozástulajdonosok ingyenes weboldalt élvezhetnek hosszú távra vagy egy 30 napos próbaverzióra a webes három árképzési terv egyikén.
 • Van-e próbaidőszak, vagy igényel-e hitelkártyát a csatlakozáshoz?? Ingyenesen csatlakozhat, részt vehet egy 30 napos ingyenes próbaverzióban, vagy feliratkozhat a három terv egyikére, ebben az esetben a fizetéshez hitelkártya számra vagy PayPal számlára van szükség..
 • Mennyire elérhetőek a prémium csomagok a versenytársakhoz képest?? A web a leginkább megfizethető lehetőség a legtöbb vállalkozástulajdonos számára, rengeteg ingyenes felhasználással az alapvető igények kielégítésére.
 • Tervezhet-e professzionális weboldalakat csak az ingyenes verzió használatával? Igen, ingyenesen megtervezheti webhelyét, és szabadon maradhat, amíg csak akarja.
 • A kifizetést havonta / évente teljesítik?? A havi árak kétéves terveken alapulnak.

Vevőszolgálat

A webhelyek építésében több mint 15 éve a Webs jó ügyfélszolgálati lehetőségeket hozott létre, és úgy tűnik, hogy az ügyfelek nagyon elégedettek. Mivel a webhelyek beállítása nagyon egyszerű, ezt a “csináld magad” platformot a minimális támogatásra tervezték. A Súgó és kapcsolat weboldalon a Webs a Zendesk segítségével támogatja az ügyfeleket.

 • GYIK. Információt kereshet a GYIK-ban.
 • Élő chat. Tegyen fel kérdést az élő csevegésben.
 • Támogassa a közösségi fórumot. Keressen válaszokat egy támogatási közösség fórumán.
 • Támogatóközpont. Téma alapján keresse meg a válaszokat a Támogatási Központ kérdéseire.
 • Válasszon témát. Válasszon egy adott témát, hogy válaszokat kapjon.
 • Erőforrás Központ. Látogassa meg az Erőforrás Központot és kezdjen el egy új weboldalt.
 • Fiók Belépés. Az ügyfelek közvetlenül a weboldalon jelentkeznek be.

Összességében a Webs kínál néhány ügyfél-támogatási lehetőséget. A telefonhívást esetleg elriasztják, kivéve, ha feliratkozik a Pro tervre, mivel a weblapokon nem jelenik meg szám. Bizonyos szintű segítség esetén telefonszámot kínálnak.

Egyszerű használat

A felhasználóknak a Web-ek könnyen elindulnak, gyorsan beállíthatók és karbantarthatók. A webhelyet úgy tervezi, ahogy Ön használja, tervezősablon és hat elrendezési lehetőség segítségével. A Webs kiváló barkácsolási élményt nyújt kezdő és haladó felhasználók számára.

Míg a képzettségi szint változhat azok között, akiknek szükségük van egy új webhelyre, és el akarják hozni a saját webhelyüket, az egyszerűség vagy a nehézség minden egyes személynél is eltérő. Mivel a Webs ingyenes weboldalt kínál, nem veszíthet veszítést, ha időt fordít a folyamat átalakítására és az előfizető megismerésére. A felhasználók intuitív, felhasználóbarát és könnyen telepíthető és kezelhető webhelyeket találnak.

Az interfész egyszerűsége. Az interfész vizuális és interaktív, és minden felhasználó számára, bármilyen típusú webhelyhez használható.

Alkalmas kezdőknek / haladó felhasználóknak. A Webs weboldal készítő ideális mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak. Noha a piacon fejlettebb weboldal-készítők és web-tervezők vannak, a Webs szinte mindent kínál, amely egy kisvállalkozás tulajdonosának szüksége van, megfizethető áron.

Tartsa fenn az irányítást a webhely felett mindenkor. A web-uptime kiváló, mint a legtöbb weboldal-készítő a mai piacon, és teljes ellenőrzést gyakorol a webhelyén.

A szerkesztőben elérhető segítség. A Web néhány online súgó lehetőséget kínál, ideértve a szerkesztõn belüli súgót, az élő csevegést, a telefonos támogatást és a szokásos blogot.

A Webs olyan méretezhető megoldást kínál, amely jól alkalmazkodik a változó üzleti vállalkozáshoz. Amint eldönti a sablont és az árazási tervet, segít megfontolni vállalkozása állapotát és webhelyének lehetséges jövőjét.

Következtetés

A Webs weboldal készítője erősen követi a következőket. A Webs ingyenes tervet vagy három elfogadható árazási tervet biztosít magánszemélyek, kisvállalkozások tulajdonosai és nonprofit szervezetek számára. A tervek több mint nagylelkűek, és tartalmaznak néhány olyan funkciót, amelyekért sok más építkezésen számítanak Önnek.

Az interfész egyszerűen használható, és csak néhány korlátozás vonatkozik a kódolásra és a közvetlen telefonos támogatásra. Az általános profik széles körűek, és kevés a hátránya a webes kiválasztásnak az üzleti webhely felépítéséhez.

A Webs viszonylag robosztus weboldal-készítő sok kis és közepes méretű e-kereskedelemmel vagy nem e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás számára. A szolgáltatások széleskörűek, csak néhány aggodalomra ad okot. A Webs ingyenes vagy versenyképes árakat kínál. Azoknak a bővülő vállalatoknak, amelyek modern sablontervezést, mobilitási lehetőségeket és méretezhetőséget igényelnek, a Webhelyek készítője megkapja azt, amire szüksége van. A legjobb választás az, ha ingyenesen teszteli és megtudja.

Összehasonlítás

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me