A Webflow Weboldal-készítő áttekintése 2017


WebFlow

Látogasson el a webhelyre

9.1


AWA pontszám

WebFlow

A Webflow két testvér által indult 2013-ban, így a webes tervezők olyan testreszabottan reagáló webhelyeket hozhatnak létre, amelyek nem igényelnének kiterjedt kódok elsajátítását. Alig egy év alatt a Webflow CMS több mint 30 000 regisztrációt szerzett és tovább terjeszkedett, mivel a felhasználók ma több mint 400 000 webhelyet építettek. Olvassa el az alábbiakban bemutatott webfolyamat-áttekintést.

Előnyök

 • Webhelyek exportálása más platformokra
 • Nagyszerű a tapasztalt tervezők számára
 • Rendelkezésre álló sablon vagy üres vászon opciói
 • HTML / CSS platform, ha szükséges
 • Integrálja az e-kereskedelmi megoldásokat
 • Az ügyfélszolgálati lehetőségek több mint 40 tanfolyamú tanfolyamokat tartalmaznak
 • A többnyelvű megoldások integrálhatók

Hátrányok

 • Komplex felület kezdő felhasználó számára
 • Bonyolult e-kereskedelmi plug-inek és kiegészítők; nem beépített
 • Fizető alapvető webhely-igényekhez
 • Korlátozott számú sablon
 • A Photoshop és az InDesign élménye hasznos

Áttekintés

 • Weboldal: www.webflow.com
 • Központ: San Francisco, Kalifornia
 • Alapítási év: 2013
 • Kategória: Weboldal készítő szoftver
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Lehet, hogy a Webflow nem mindenki számára készült, csináld magad, de a tervezők arra törekszenek, hogy nagyobb rugalmassággal és ellenőrzéssel rendelkezzenek. Az ilyen típusú web-fejlesztők valószínűleg ragaszkodnak saját webhelyükhöz vagy építenek telepeket a tömegek számára.

A Webflow a Photoshop stílusú szerkesztőt használja, mint néhány más webhely-készítő, akik a saját osztályukban állnak elő. Noha a Webflow felhasználóinak nem kell kódot megtanulniuk, képesek HTML HTML-szerkesztővel manipulálni a terveket és testreszabni a minőségi webhelyeket ügyfeleik egyedi igényeinek kielégítésére. Van egy tanulási görbe az ilyen típusú weboldalkészítők számára.

Ki számára ajánlott a Webflow?

A Webflow weboldalkészítőt tapasztalt tervezők és fejlesztők számára hozták létre, akik mások számára webhelyeket terveznek. Ez a weboldal-készítő megoldást kínál webhelyek építésére fejlett eszközökkel és technológiákkal, hogy konkrét eredményeket érjen el. A Webflow webhelyei megoldást jelentenek az üzleti tulajdonosok, üzletfrontok, bloggerek és mindenki számára, akinek robusztus, interaktív webhelyre van szüksége..

A Webflow fókuszterülete / specialitások

A Webflow, mint az osztályában csak kevés, a tapasztalt tervezők rugalmas, mégis kódmentes tervezésére összpontosít, akik a webhely-készítőt teljes kapacitással használhatják. A Webflow olyan szolgáltatásban gazdag platform, amely megfelel a legtöbb csúcskategóriás üzleti igénynek.

Néhány webes specialitás tartalmaz egy viszonylag intuitív szerkesztési helyet, könnyű hozzáférést a HTML / CSS-hez azok számára, akik ezt kedvelik, lehetőséget a webhely exportálására a fejlesztői testreszabáshoz, valamint egy kód nélküli fejlett platformot azok számára, akik kezelik azt..

A Webflow műszaki specifikációi / korlátozásai

A webfolyamat funkciói között szerepel a Google betűkészlete, a lapos CMS, a tárhely, a tervezés és fejlesztés az egyben, a kódhoz való hozzáférés, a Photoshop stílusú szerkesztő és a kód exportálása, valamint a megfelelő weboldalkészítő összes standard widgetje és eleme..

Mivel a Webflow a tervező választása, vannak korlátozások az előre elkészített sablonokban. A Webflow weboldal-készítő versenytársait könnyebben lehet kezelni, de a megfelelő készségekkel és tapasztalatokkal a programozók és a fejlesztők manipulálhatják a Webflow interfész szolgáltatásait. A sablonok váltása nem lehetséges.

Megfelelő-ea méretezhetőség / van-e hely növekedni??

A Webflow ingyenes élettartam-tervet kínál az alapvető webhelyek számára, valamint három közepes és magas árú éves tervet kínál a tervezők és az ügynökségek számára. A kódmentes építőkkel számíthat arra, hogy többet fizet. Ezek a tervek teret adnak a személyes vagy üzleti növekedésnek, de nem lesz olcsó. A weboldal és a CMS tárhely felár ellenében vehető igénybe.

Mi a MoneyBack garanciarendszer??

A Webflow ingyenes tervezési lehetőséget kínál fizetés nélkül.

Mi a Webflow hírneve??

A Webflow viszonylag új a weboldalépítés területén, és eltérő kódmentes megközelítést kínál a tapasztalt tervezők számára. Mivel minimális a verseny a magasabb árú, fejlett megoldásért, ezek jelenleg kiváló hírnevet képviselnek ebben az osztályban. A vélemények közepes vagy annál magasabb (3 csillagos és annál magasabb). Az alapvető webhelytulajdonosokat illetően a hírnév szinte nem olyan jó, mivel a kezdőknek gyakran a Webflow túl nehéz.

Partnerprogram ügyfelek számára

A Webflow még nem kínál társult programot az ügyfelek számára, de azt javasolták.

Miért válassza a Webfolyamatot??

A Webflow tökéletes azoknak a tervezőknek, fejlesztőknek vagy ügynökségeknek, akik nagyobb ellenőrzést igényelnek, és webhelyet terveznek maguknak vagy folyamatban lévő ügyfeleknek. Azoknak a kezdőknek, akik „csináld magad” megoldást akarnak, vannak más alternatívák is, amelyek erre a célra alkalmazandók.

A Webflow tervezői élvezni fogják az Adobe Photoshop és az InDesign stílusú szerkesztési felületet, valamint a HTML / CSS kód elérésének és kezelésének lehetőségét, ha szükséges. A döntés meghozatala előtt kipróbálhatja az ingyenes fiókot.

Főbb jellemzők

 • Visual Editor
 • Testreszabható és érzékeny rácsszerkezet
 • Gyártásra kész HTML és CSS
 • Egyedi csúszka nulla kódolással
 • Testreszabható érzékeny navigáció
 • Egyedi interakciók és animációk
 • Automatikus mentés és visszaállítás
 • Húzza és dobja be a közösségi kütyüket
 • Egy kattintással a kód exportálása
 • Több mint 600 web-betűkészlet
 • Több mint 500 üzleti alkalmazás
 • Könnyű beágyazások

Az iparági szakértők ítélete a webes folyamatról

WebhelykészítőEgyéb szakértők számára a Webflow a vizuális és CSS-barát weboldalkészítő eszközök új fejlődését képviseli. Mások számára a Webflow nem elég ahhoz, hogy valóban új és izgalmas programként szolgáljon. A kódolásban és a webdizájnban jártas kritikusok inkább a webáramot mint a malom működését értékelték. Ennek ellenére azok a kritikusok, akik a felhasználó szemszögéből megvizsgálták a programot, úgy találták, hogy a Webflow sok mindent kínál. Nagyra értékelték, hogy a szerkesztő rugalmas és felhasználóbarát is. Más építőkkel ellentétben a Webflow olyan rácsrendszert használ, amely segít a webhely különböző szakaszainak bepattanásában anélkül, hogy túl sokkal kellene zavarnod. Még a legbátorítóbb kritikusok is úgy hívták a Webflow-ot, hogy „elegáns”, és be kellett ismerniük, hogy noha ez nem forradalmi, minden bizonnyal szilárd lehetőség. Végül a szakértők azt javasolják, hogy nézze meg a programot.

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a webes folyamatról

A Webflow Facebook oldal tele van a felhasználók pozitív véleményeivel. Noha ezek némi betekintést nyújtanak a program erősségeibe, ezeket egy szemnyi sóval kell bevenni. Az áttekintések egyértelműen vannak kidolgozva annak érdekében, hogy a webáramlás a lehető legjobb fényben jelenjen meg. Íme néhány a pozitív értékelések körében gyakori téma:

 • Könnyen kezelhető. A Webfolyamat nem igényel kódolási ismereteket, és a nem fejlesztők könnyedén el tudták készíteni professzionális webhelyeket.
 • Informatív útmutatók. Azoknak, akiknek kicsit több útmutatásra volt szükségük a webhelyük megtervezéséhez, nagyon hasznosnak találták a video oktatóanyagokat.
 • Rugalmas webhelyeket épít. Noha ennek ipari szabványnak kell lennie, sok vállalat továbbra is csak a mobilbarát mintákat kínálja. A Webflow azonban az első naptól kezdve tartalmazza ezt az alapvető funkciót.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a webes folyamatban

A weboldal-készítõk világában a Webflow még mindig relatív újonc. Az interneten eddig nincs sok beszélgetés a programról. Összességében ez valószínűleg jó jel, különös tekintettel arra a tényre, hogy a Webflow az elmúlt három évben több tízezer felhasználót sikerült megszereznie.A boldogtalan ügyfelek általában nem haboznak elutasításuk kifejezésére, így valószínűleg biztonságos tegyük fel, hogy a Webflow nem jelentkezett komoly problémákkal. Még néhány évig is eltarthat a piacon való megjelenés, amíg a Webflow képes elegendő adathordozót előállítani, hogy valóban megérezze azt, hogy mások hogyan viselkednek el a szoftver használatával.

Tervezés & testreszabás

A haladó felhasználók egy weboldal-készítőt kívánnak, intuitív tervezéssel és testreszabással, és a Webflow kiváló választás azok számára, akik tudják, mit csinálnak. A webmérnök értékelheti a kód manipulálásának rugalmasságát a weboldal eredményeinek elérése érdekében. A Webflow nyílt vászont kínál képzett felhasználók számára, vagy kész kész sablonok elrendezését kínál azok számára, akiknek kezdő helyre van szükségük.

FunkcióÁttekintés
WebfolyamatsablonokVannak ingyenes és fizetett előre megtervezett sablonok, amelyek közül választhat, de a Webflow ösztönzi a nyílt vászon használatát a professzionális webes tervezők számára.
 • A sablonok és a színpaletták változatossága és minősége. A tervezősablonok kis gyűjteménye vonzó, vagy fizetjen 15 – 20 dollárt egy nagyobb választékért. Akár a tervezők sablonnal, akár egy üres vászonnal kezdik, minden testreszabható.
 • Előre kiválasztott sablonok vagy egy weboldal létrehozása a Scratcbólh. A Webflow előre kiválasztott sablonokat vagy egy saját platformot kínál, bár végül elvárja, hogy a tervezési döntéseket saját maga hozza meg.
Webes felületHa korábban már használta az Adobe szoftverprogramokat, akkor ez lehet a felület, amelyet keres. A Webflow felületet hozott létre az ismerős eszközökhöz való igazítás érdekében, így a tervezési kihívások csökkennek. A weboldal készítője könnyebb a Photoshop és az InDesign felhasználók számára, vagy más haladó felhasználók számára, akik kitalálhatják a dolgokat. Ez a webhely-készítő nehéz az új tervezők számára, akik nem rendelkeznek szükséges készségekkel.
Az oldalstílus testreszabásaA Webflow hatalmas erővel rendelkezik az oldalstílus testreszabásában, mivel a tapasztalt felhasználók a felületen számos tervezési lehetőségre támaszkodhatnak, HTML-kódú üres vászonra.
 • A személyre szabás tervezési lehetőségei.A testreszabás az előre megtervezett sablonokkal strukturálhatóbb elrendezéssel vagy egy üres vászonon hajtható végre. Ezt az építőt olyan kreatív elme számára hozták létre, aki képes elvégezni a tervezési munkát.
 • A tartalom áthelyezésének, átméretezésének és szerkesztésének szabadsága.A webes folyamat szerkesztése meglehetősen intuitív, különösen, ha jól érti az Adobe termékeket.
 • Van hozzáférés a HTML / CSS kódhoz? Igen, a Webflow a tervezők számára a kívánt HTML / CSS kód szerkesztést kínálja a fejlettebb programozáshoz.
 • Vizuális szerkesztő felhasználói felület. A szerkesztést a képernyőn hajtják végre, és néhány drag and drop funkcióval összetevőket, beépülőket, kütyüket és még sok más hozzáadhatnak.

A tapasztalt Webflow-felhasználók kihasználhatják a testreszabási lehetőségek széles skáláját.

Navigáció a webhelyenA webfolyamat lehetővé teszi a tervezők számára a rugalmasságot a webhely navigációjának a kívánt módon történő létrehozásában, ahelyett, hogy kizárólag a sablonokra támaszkodnának, vagy egy sablon kiválasztható.
TartalomkezelésA Webflow egy vizuális tartalomkezelő rendszer (CMS), amelybe webhelyek építhetők kód tapasztalat nélkül. A tartalmat online Webflow-fiókból kezelik, hasonlóan más weboldal-készítőkhöz, de több lehetőség van a képzett felhasználók számára.
Fotók és galériákA Webflow nagyszerű vizuális tartalomtípusokat tartalmaz, beleértve képeket, videókat, térképeket, gombokat és így tovább.
Mobil site építéseA Webflow sablonjai és a szabad formájú vászon érzékenyek, a legtöbb felhasználó számára készülnek a mobil felhasználók számára, az ügyfelek és a látogatók számára..
Társadalmi megosztás-integrációA legtöbb weboldal-készítőhöz hasonlóan a Webflow az összes szokásos közösségi média ikont kínálja a marketing és az ügyfelek megosztása céljából.
Tervezési szolgáltatásokA Webflow egy átfogó weboldal-készítő, amelyet ügynökségeknek és tervezőknek készültek, akik kifinomult weboldalakat akarnak készíteni. Noha a Webflow kifinomultabb, mint néhány weboldal készítő, ez nem szolgáltatás alapú tervező cég. Ha olyan cégre van szüksége, amely tervezési, tartalmi és fejlesztési szolgáltatásokat nyújt, a csináld magad weboldal készítők nem a megfelelő választás.

Jellemzők & Eszközök

Mivel az eredeti webhely-készítő vállalatok egyike, a szolgáltatáskészlet hatalmas. Nagyobb, kifinomultabb webhelyekhez, amelyek különös figyelmet igényelnek, vagy egy fejlettebb, a weboldal tervezésével foglalkozó programozóhoz, a Web.com biztosan megfelel az e-kereskedelem és az üzleti szolgáltatások igényeinek:

FunkcióÁttekintés
A webes folyamat beállításaIratkozzon fel ingyenes fiókra a neve, e-mail címe és új jelszava segítségével. Ön elfogadja a Webflow adatvédelmi irányelveit és a szolgáltatási feltételeket is. Ön egy ingyenes sablon kiválasztásával kezdődik.
Web DesignVálasszon ki egy tervezősablont, vagy válassza a saját létrehozását vászon stílusú szerkesztőben, az Adobe termékekhez hasonló kezelőszervekkel. A felület nem olyan, mint az átlagos weboldal készítő, de a drag and drop szerkesztés HTML / CSS szerkesztővel együtt lehetséges, ha rendelkezik műszaki know-how-val.
Egyéni domain név
A navigáció mélysége:A Webflow egyéni navigációs képességeivel a tervezők megteremtik a navigáció mélységét, amely minden üzleti vagy vállalati webhelyhez szükséges.
Modulok és alkalmazásokHa van tapasztalata, úgy tűnik, hogy a Webflow rendelkezik a webes alkalmazások készítésének platformjával. Ezt nem teljesen tesztelték, és kevés információ áll rendelkezésre. A testreszabható kütyü, beleértve a közösségi médiát, a térképeket, az e-mail űrlapokat és az érzékeny csúszkák, alapfelszereltség.
A bevételszerzésA webes folyamat integrálható az e-kereskedelem megoldásaiba, de a tervezőknek ezt ki kell építeniük.
Látogatói statisztikákA Webflow jól integrálódik a Google Analytics rendszerbe, és a Webflow irányítópult képes megjeleníteni a webhely látogatói statisztikáit.
Fotó, videó és hangA Webflow szabványos lehetőségeket kínál az ügyfelek vonzására képek, videók, kütyü stb. Révén.
BlogolásNoha úgy tűnik, hogy a Webflownak nincs natív blogplatformja, pozitív jelentések vannak arról, hogy képesek-e hatékony blogoldalot létrehozni..
Google térképA felhasználók beágyazhatják a Google Maps alkalmazást.
HTML szerkesztőA Webflow egyik eszköze a HTML / CSS szerkesztés lehetősége, anélkül, hogy tudnia kellene a részletes kódot.
A közösségi média integrációja
Űrlapok és felmérésekA Webflow segítségével a felhasználók beilleszthetnek űrlapokat és testreszabhatják azokat a szükséges eredményekhez.
TárhelyA Webflow három árképzési terv alapján úgy tűnik, hogy rengeteg tárhely van a webhely bármilyen méretű és méretű számára. Az árképzési tervek nem fedik fel a tárhelyet.
Hírlevél eszközA Webflow nem kínál külön hírlevelet, de ez kódolható.
Fórum támogatásWeblap kliens fórum érhető el az ingyenes kezdő tervvel, valamint a személyes, a szakmai és a csapat tervekkel.
E-kereskedelem / online áruházSzámítania kell a külső e-kereskedelmi megoldásokra, amelyek integrálódnak a Webflow-hoz. Úgy tűnik, hogy az Ecwid a jobb kiegészítők egyikének és esetleg kompatibilisnek is.
Átjáró-integrációVannak olyan fizetési átjáró-szolgáltatások, amelyek beépülnek a külső gyártó e-kereskedelmi megoldásaiba, és amelyek integrálhatók a Webflow-hoz.
SEO-barátMeg kell számítania a külső megoldásokra, például a Google Analyticsre és a többi elemre a keresőmotor optimalizálási technikáiban.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A Webflow jelszóval védett fiókot biztosít mindenki számára, aki feliratkozik.
Google® AnalyticsA Google Analytics integrálása a Webflow-ba nem ismert.
Webhelykészítő biztonságA webes áramlás a versenytársakkal együtt a biztonságot kiemelt prioritásként fogja kezelni a webhelyek bármely tevékenysége során.
Több nyelvA többnyelvű beállítások kódon keresztül érhetők el, és vannak online csevegések és fórumok is, amelyek útmutatást nyújtanak.
Mobil optimalizálásA Webflow szinte minden sablonja és testreszabási lehetősége támogatja a mobil eszközöket.

tervek & Árazás

A Webflow ingyenes kezdő fiókot kínál, három éves árképzési tervvel együtt, amelyek a tervező tapasztalataira és az ügynökségek magánszemélyeinek igénybe vett webhelyeire terjednek ki. Ezeket a webhelyen megjelenő havi díjakat éves alapon kell fizetni. A tárhely és a CMS havi díjat számít fel.

Éves árazási terveket kínálnak

Ingyenes indító. Fvagy bárki más.

Személyes. Több projekten dolgozó tervezők számára. Havonta 16 USD, vagy 192 USD.

Szakmai. Szabadúszóknak és házon belüli szakembereknek. 35 USD / hó, vagy 420 USD.

Csapat. Nagy csapatok és ügynökségek számára. Havonta 78 USD, vagy 936 USD.
A Webflow többet számít fel az ügynökségi szintű szolgáltatásajánlatok alapján. A tervezők úgy állítják elő, hogy több helyet hoznak létre egy éves árképzési tervben, amely hosszú távon költséghatékony lehet.

Vegye figyelembe a következő tényezőket az árazás szempontjából:

 • Ingyenes tervet kínál? Igen, a Webflow ingyenes indítási tervet kínál, mint amelyet ingyenesen folytathat, ha nincs szükség speciális szolgáltatásokra.
 • Van-e próbaidőszak, vagy igényel-e hitelkártyát a csatlakozáshoz?? A tervezők ingyenesen használhatják a Webflow-t, miközben tervezési módban vannak.
 • Mennyire elérhetőek a prémium csomagok a versenytársakhoz képest?? A Webflow egy kicsit drága, de szabványos a weboldalkészítők ezen osztályára. A programozók és a fejlesztők nagyobb rugalmasságot kapnak a testreszabási kódban.
 • Tervezhet-e professzionális weboldalakat csak az ingyenes verzió használatával? Igen, ingyenesen készíthet professzionális weboldalt.

A kifizetést havonta / évente teljesítik?? A Webflow éves árazási terveket kínál a weboldalon.

Vevőszolgálat

A Webflow ügyfélszolgálat lenyűgöző választékát kínálja az ügyfelek számára. A Súgó egy olyan választást jelenít meg, amely tartalmazza a GYIK-t, a tanfolyamokat (40 év felett), az Első lépések oktatóprogramját és néhány teljes webhely-útmutatót. A prioritási támogatás a Professional és a Team árképzési tervek szerint érhető el. Az e-mail támogatás a Személyes terv alatt érhető el. Fórum áll rendelkezésre az ingyenes kezdő tervhez.

Egyszerű használat

A Webflow a tapasztalt, tapasztalt felhasználók számára lett kifejlesztve, még akkor is, ha a kevés kódmentes weboldal-építőként versenyez. A megfelelő kreatív közönség számára a felhasználók valószínűleg mindent megtehetnek a Webflow segítségével. Azoknak a kezdőknek, akik teljes barkácsolási élményt keresnek, meg kell fontolni a weboldalkészítők más osztályait is. A haladó felhasználók számára a Webflow könnyen használható.

Az interfész egyszerűsége . A Webflow intuitív a tapasztalt tervezők számára, és nem az egyszerűség érdekében készült. Az eredmények pozitív lehetnek azok számára, akik tudják, mit csinálnak.

Alkalmas kezdőknek / haladó felhasználóknak . A Webflow nem tartozik a kezdő weblapkészítők osztályába. Alkalmas haladó felhasználók számára, akik kódmentes környezetet akarnak, de mégis rugalmasak a HTML / CSS opcióban.

Tartsa fenn az irányítást a webhely felett mindenkor. A web tervezők teljes ellenőrzést gyakorolnak a webhely felett.

A szerkesztőben elérhető segítség. A szerkesztõn belüli súgó némelyiknek megfelel, és vannak más súgó opciók a webhelyen.

A Webflow olyan tapasztalt tervezők számára alkalmas, akiknek ez a webhely-készítő könnyen használható.

Következtetés

A tapasztalt tervezők és fejlesztők számára egyszerűen csak tetszik a Webflow. Ebben a kódmentes, de a kódhoz hozzáférhető webhely-készítőben lehetősége van az üzleti webhely minden méretére és méretére. A fejlett e-kereskedelem számára elfogadhatónak tűnik, ha a külső eszközöket, kütyüket és bővítményeket integrálja a szükséges eredmények elérése érdekében.

A kezdők valószínűleg küzdenek a Webflow-val, hacsak nem elégedettek egy ingyenes fiókkal és a Webflow egyik korlátozott sablonjával, ám az árpont valójában a magasabb szintű webhelyek számára áll, amelyeknek többet kell tenniük. Azoknak az új felhasználóknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének webhelyet létrehozni, egy másik webhely-készítő osztályra kell nézniük, és rengeteg ilyen van a piacon.

A Webfolyamat lehetőséget kínál arra, hogy haladó webes tervezők egyedi webhelyeket hozzanak létre, akik kód nélküli élményt keresnek, de rugalmasak a kód hozzáadásához és szerkesztéséhez. Ha fejlettebb platformra vágyik, akkor a Webflow az osztály azon kevés barkácsolási lehetőségeinek egyike. Az Ön igényeitől és tapasztalataitól függően a Webflow jó megoldás lehet. Az ingyenes kezdő fiók a legjobb módja annak ellenőrzésére.

Összehasonlítás

WebFlow

92

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map