A Web.com 2016 áttekintése


Web.com

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

Web.com

A Web.com, amely az egyik legkorábbi weboldal-tervező társaság csatlakozott a szakterülethez, a Web.com webhelyprofilként kezdődött 1999-ben. A székhely a floridai székhelyű, a Web.com változatos infrastruktúrájú, 2007-ben számos webes vállalkozást vásárolt, beleértve a Web.com-ot. , a társaság az egyik legszélesebb körű szolgáltatóvá vált mind az átfogó weboldal-tervezési szolgáltatások, mind a DIY weboldal készítők, a tárhely, az internetes marketing és az e-kereskedelem számára. Olvassa el alább a Web.com áttekintést.

Előnyök

 • Az egyik legnagyobb és legelterjedtebb vállalat
 • Eredeti e-kereskedelmi megoldás
 • Több ezer sablon
 • Integrálódik a Google Analytics szolgáltatással
 • Élő támogatás 800 számon keresztül
 • Prémium biztonság

Hátrányok

 • Hagyományos sablonok, funkciókhoz és esztétikához tervezve
 • Az árak és szolgáltatások táblázata nem szerepel közvetlenül a listában
 • Széles körű szállítmányok listája, de a költségvetésben szereplő vállalkozások számára nem
 • Bonyolult felület az új felhasználók számára

Áttekintés

 • Weboldal: www.web.com
 • Központ: Jacksonville, Florida
 • Alapítási év: 1997
 • alkalmazottak: 2200+
 • Beépített webhelyek: 55000000+
 • Kategóriák: Weboldal készítő szoftver
 • Szolgáltatások: Webhely tárolása, Weboldal tervezés, Internet marketing, e-kereskedelem
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A Web.com több mint 3,3 millió előfizetővel, 2200 alkalmazottal és több mint 20 fizikaihellyel rendelkezik a saját osztályába. A Web.com támogató vállalati kultúrát, értékeket és csapatmunkát oszt meg, és ezeket az információkat közli a weboldalon. Vannak előnyök és hátrányok egy ilyen hosszú és nagy státusú társaságban.

A Web.com weboldal-készítők egyik legnagyobb, legszélesebb körű termék- és szolgáltatási portfólióját kínálja. Míg a sablonok tradicionálisak, funkciókhoz készültek, a Web.com több, mint egy barkácsáruház. A Web.com teljes körű szolgáltatást nyújt a weboldal tervezéséhez is. E lehetőségek bármelyike ​​kedvező eredményeket hozhat azoknak az egyéneknek vagy üzleti tulajdonosoknak, akiknek weboldalt kell létrehozniuk és fenntartaniuk. Várható, hogy valamivel magasabb árat fizet a Web.com kiterjedt szolgáltatásaiért és szolgáltatásáért.

Kinek ajánlják a Web.com webhelyet??

A Web.com webhely készítője ajánlott azoknak a vállalkozóknak, üzlettulajdonosoknak, bloggereknek és másoknak, akiknek funkcionális, aktív webhelyre van szükségük. Alkalmas azok számára, akik egy alapterületet akarnak építeni, vagy azoknak, akiknek szükségük van valakire, aki összetettebb helyet hoz létre számukra.

A Web.com fókuszterülete / specialitások

A Web.com olyan funkcionális, nagyszerű webhelyekre összpontosít, amelyek megfelelnek az egyéni vagy üzleti igényeknek. A megnövelt sablonkészlettel a Web.com több mint 2500 sablont kínál, amelyek a tartalom hozzáadása után könnyen kicserélhetők. A sablonok kissé keltesek, de a tulajdonosok testreszabott weboldalt szerezhetnek, amely megfelel az egyedi tervezési igényeiknek. Unix, Linux és Windows hosting csomagok érhetők el. A Web.com jó munkát végez az e-kereskedelem területén, kiváló kiegészítőkkel és beépülő modulokkal.

A Web.com műszaki specifikációi / korlátozásai

A Web.com a szokásos DIY weboldal készítő funkciókat kínálja a sikeres weboldalhoz, valamint lehetőséget, hogy hagyja, hogy valaki elvégzi a munkát az Ön számára. Ez egy funkcionális, jól megtervezett platform az e-kereskedelem számára, beépített megoldásokkal és interaktív műszerfal lehetőségekkel.

A korlátozásokkal kapcsolatban a felhasználói felület nem olyan felhasználóbarát, mint a Web.com új versenytársai, és nem tűnik úgy, hogy a Web.com ingyenes próbaverziót kínál. A havi árazási opciók kissé magasabbak ezen a tapasztalt, fejlett platformon.

Megfelelő-ea méretezhetőség / van-e hely növekedni??

Noha az árképzési terveket nem egyértelműen ismerteti a Web.com weboldal elején, úgy tűnik, hogy van egy rendes átfogó havi fizetési terv a teljes tárhely-megoldáshoz, és sikeres marketingre van szükség az üzleti élet előmozdításához. Nem lesz olcsó, de a Web.com valódi marketingt kínál, amely az online sikerhez szükséges.

Mi a MoneyBack garanciarendszer??

A Web.com 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, de ezt az információt nem fogja könnyedén megtalálni a webhelyen. A felhasználók panaszkodnak a törlés nehézségeiről, miután regisztráltál.

Mi a Web.com hírneve??

A webhely hosszú története után úgy tűnik, hogy a Web.com hátsó helyet kapott új, csináld magad ügyfelekkel. Miután a legerőteljesebb és legsikeresebb webhely-felépítési megoldás, úgy tűnik, hogy a Web.com bizonyos szempontból nem tudott lépést tartani.

Noha a társaság hatalmas követéssel és az egyik legszélesebb körű szolgáltatással rendelkezik, számos átalakuláson ment keresztül, és a hatékony webhely-felépítés érdekében fel kell lépnie az új felülmúlókkal szemben. Azok számára, akik továbbra is szívesen használnak webdesignert, hogy elvégezzék a számukra a munkát, a Web.com jól bevált az iparban. A legújabb értékelések azt mutatják, hogy a Web.com a jó hírnévnek örvend a teljes körű szolgáltatást nyújtó tervezők körében, és csak a tisztességes hírnevet képviseli a csináld magad webhelytulajdonosok körében. `

Miért válassza a Web.com oldalt??

A Web.com weboldal készítője a következőkkel, hatalmas funkciókkal, több lehetőséggel rendelkezik a weboldal tervezéséhez és fejlesztéséhez, és méltó a nagyvállalatok és a fejlett e-kereskedelem támogatására. Ez a cég mindent megtesz.

A kérdés az, jól csinálják? Ha olyan tapasztalt, gazdag társaságot szeretne, amelynek története és képessége széles körű weboldal-tervezési szolgáltatások nyújtására, költeni a pénzt és befektetni a Web.com webhelyen. Ha Ön egy kis vállalkozás, amelynek alapvető “csináld magad” webhelyre van szüksége, tucatnyi költséghatékony webhely-készítő alternatíva létezik, például a Squarespace és a Weebly, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan tárhely
 • Több mint 2500 sablon 30 kategóriában
 • Irányítópult stílusszerkesztő
 • Az oldalstílus testreszabása
 • Google Analytics integráció
 • Mobil site építése
 • Egyedi tervezési szolgáltatás
 • A közösségi média integrációja
 • WordPress integráció
 • HTML szerkesztő
 • Fizetési átjáró integrációja

Az iparági szakértők ítélete a Web.com webhelyen

Weboldal-készítőVégül a szakértők hasonló érzelmeket mutatnak a Web.com-szal kapcsolatban, ám kissé diplomatikusabbak a megfogalmazásukban, és hajlandóak a webhely-készítőnek legalább öt-öt csillagot adni. A kritikusok elégedettek voltak az ügyfélszolgálattal, és úgy tűnt, hogy nem zavarják őket a kevésbé átlátható árazási gyakorlat.

Íme néhány további mélyrehatóbb kritika a szakértők számára:

 • Zavaró felület. Nehéz navigálni, és a szövegbeviteli eszközök csak kikapcsoltnak tűnnek.
 • Az építő nem tartozik bloghoz, és nehéz importálni a WordPress blogot.
 • Míg a Web.com megbízható ügyfélszolgálatot kínál, addig nincs élő csevegési funkció. Az ügyfeleknek hívniuk kell az azonnali segítségért.
 • A „barkácsolás” verzió szigorú korlátozásokkal és húrokkal van ellátva.

Mivel a piacon nagyon sok kiváló weboldal készítő van, a szakértők egyetértenek abban, hogy nincs oka pazarolni időt vagy pénzt a Web.com webhelyen.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások a Web.com webhelyen

A tucatnyi fogyasztói vélemény közül csak néhány pozitív véleményt találtam. Ne feledje, hogy a legtöbb elem valójában nem tartalmazott semmit a webhely-készítővel kapcsolatban. Az egyik ügyfél nagyon elégedett volt a könnyű használatával, amikor a Web.com weboldal készítőjéhez került. Teljesen újak voltak a weboldalépítésben, és nagyra értékelték az építő egyszerűségét és jellemzőit. Mások ugyanezeket az elemeket túl világosnak és korlátozottnak írták le, hogy professzionális megjelenésű webhelyet hozzanak létre. Lehet, hogy mind perspektíva kérdése, de a felhasználók túlnyomó többsége veszteséges volt, hogy bármit pozitív mondanivalót találjon.

Ha alacsony az elvárások, és tisztában van a vállalat megtévesztő számlázási gyakorlatával, akkor nem fog csalódni.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Web.com webhelyen

Hol kezdjem? Enyhén szólva, a Web.com nem vizsgálja jól a fogyasztókat. Ha csak a felhasználói értékeléseket olvasta volna, szinte lehetetlen lenne még egyáltalán megérezni a szolgáltatást és az általuk kínált szolgáltatásokat, mivel oly sok panasz a számlázással kapcsolatos. Sokan úgy érezték, hogy félrevezetik a Web.com árképzési gyakorlatait, miután megtudták, hogy azok összegét csak próbaidőszakra számítják fel. Az ügyfelek sok más titokzatos díj ellen is panaszkodtak.

A megkérdőjelezhető számlázási gyakorlatokon túl a Web.com tényleges webhely-felépítését általában „szörnyűnek” nevezik. Nem csak a használata nehéz, hanem az idő csak egy kis részét is működteti. Összességében a program csalásnak hangzik.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Tervezés & testreszabás

Függetlenül attól, hogy olyan tervezési és testreszabási lehetőségekre van szüksége, amelyeket önállóan kezelhet, vagy inkább olyan vállalatba fektet be, amely ezt megteheti az Ön számára, a Web.com olyan képességekkel rendelkezik, de várhatóan fizetni fog. Az alábbiakban néhány finom részlet található a Web.com tervezési és testreszabási lehetőségeitől.

FunkcióÁttekintés
Web.com sablonokA Web.com segítségével a felhasználók és a tervezők több mint 2500 sablon közül választhatnak ki 30 kategóriában. A sablonok meglehetősen hagyományosak, figyelemmel a modernitás feletti működésre. A sablonok keresési lehetőséget tartalmaznak kulcsszó vagy szín szerint. Váltás a sablonok között akkor is lehetséges, ha beírták a weboldal adatait és összetevőit. A Web.com alternatív nézetben kezeli a mobil megjelenítést. Vagy a Web.com létrehozhatja az Ön webhelyét a kívánt testreszabási és mobilitási lehetőségekkel.
 • A sablonok és a színpaletták változatossága és minősége. A “csináld magad” opcióhoz minden stílusban és színben rendelkezésre állnak sablonok, amelyek megfelelnek a személyes vagy üzleti igényeknek. A színsémák kiegészítik egymást, és az elrendezések intuitívak.
 • Előre kiválasztott sablonok vagy a webhely építése a Scratcbólh. A Web.com mindkettőt kínál. Válassza ki a sablonok közül a sablonokat, vagy pedig a Web.com tervezői a semmiből építhetik fel webhelyét (egy tematika segítségével). Ezeknek a szakembereknek van tapasztalata a HTML / CSS kóddal a webhely további testreszabása érdekében.
Web.com felületA Web.com sokoldalú abban a tekintetben, hogy a felhasználóknak lehetősége van maguknak a weboldalaknak a megalkotására, vagy pedig arra, hogy a társaság webhelyet fejlesszenek ki és fejlesszenek ki a kifinomult üzleti igényekhez. A felület viszonylag könnyű az induláshoz, és professzionális műszerfal stílusú szerkesztőt kínál. Bár mindent megtehet, amire gondol, és még sok minden, mégsem tűnik olyan könnyűnek.
Az oldalstílus testreszabása “A Web.com oldalstílus-testreszabási lehetőségei révén testreszabhatja a webhelyet, és módosíthatja a tartalmat és az összetevőket az online igényeinek megfelelően. A Web.com rendelkezik ezekkel a lehetőségekkel, de érdemes a fejlesztőkre bízni, hogy ezt megtehessék.
 • A személyre szabás tervezési lehetőségei. A Web.com rendelkezik a személyre szabás eszközeivel, de a kezdő felhasználóknak megvan egy tanulási görbe.
 • A tartalom áthelyezésének, átméretezésének és szerkesztésének szabadsága. Az alapvető szerkesztés nem túl bonyolult, miután elvégezte a beállítást.
 • Van hozzáférés a HTML / CSS kódhoz? Néhány HTML-kód lehetségesnek tűnik, de ez egy másik olyan elem, amelyet a Web.com fejlesztői jobban kezelhetnek.
 • Vizuális szerkesztő felhasználói felület. A vizuális szerkesztés jól tűnik, ám valójában sok „barkácsolás” felhasználó panaszkodik a felülettel és a szolgáltatások használatával kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy a Web.com az Ön számára prémium áron tervezte meg webhelyét, így testreszabhatja az eredményeket. Azok, akik maguknak ezt aláírják, felhasználói véleményük alapján csalódottnak és csalódottnak tűnnek.

Navigáció a webhelyenA Web.com webhely navigációja a sablonokon alapszik, de a teljes körű szolgáltatás kialakításával a navigáció lehetővé teszi az üzleti igények kielégítését. Néhány hozzáadott munka szükséges a weboldal megjelenítéséhez egy mobil eszközön
Fotók és galériákA Web.com webhely navigációja a sablonokon alapszik, de a teljes körű szolgáltatás kialakításával a navigáció lehetővé teszi az üzleti igények kielégítését. Néhány hozzáadott munka szükséges a weboldal megjelenítéséhez egy mobil eszközön.
TartalomkezelésA Web.com tartalom kezelése nem azoknak szól, akik tapasztalatlanok. A DIY kezdő felhasználói csalódottak, ezért a közönség számára ajánlott a Web.com teljes szolgáltatásainak használata. A kezdők jobb lehetőségeket találhatnak más dedikált weboldal-készítők számára. Egy tapasztalt felhasználó elégedett lehet a Web.com platformjának bonyolultságával.
Fotók és galériákA Web.com lehetőséget kínál bármilyen kép integrálására. Nem volt lehetőség a galéria előzetes áttekintése.
Mobil site építéseA Web.com mobil webhely-készítési lehetőségeket kínál, de ezek nem vannak beépítve a sablonokba, ahogyan a modern weboldal-készítőknél találja meg. Túl sok munka nélkül külön mobil nézet is beilleszthető. A mobil webhely felépítése könnyen megvalósítható a Web.com teljes tervezési szolgáltatásával.
A közösségi média integrációjaNéhány közösségi média lehetőség és a közösségi média integráció elérhető a Web.com webhelyen. Ez a fontos szolgáltatás egyike a sok közül, amelyet a vállalkozások és az üzlettulajdonosok kínálnak az ügyfelek elérésére.
Egyedi tervezési szolgáltatásokA Web.com elsődleges szolgáltatása – ellentétben a legtöbb online dizájnnal – a saját weboldal-készítőkkel – egy jelentős weboldal-tervezési és fejlesztési szolgáltatás. A Web.com ezt jobban teszi. Miközben megpróbálnak beleilleszkedni a barkácsüzletbe, a felhasználók frusztráltak ennek a régi programnak a bonyolultságával. Ha egyszerűbb DIY platformot szeretne létrehozni az alapvető webhelyekhez, akkor érdemes felfedeznie a többi weboldal készítőt. A Web.com a fejlett, funkcionális webhelyekre vonatkozik, és a legjobb az Ön számára egy weboldal tervezéséhez.

Jellemzők & Eszközök

Mivel az eredeti webhely-készítő vállalatok egyike, a szolgáltatáskészlet hatalmas. Nagyobb, kifinomultabb webhelyekhez, amelyek különös figyelmet igényelnek, vagy egy fejlettebb, a weboldal tervezésével foglalkozó programozóhoz, a Web.com biztosan megfelel az e-kereskedelem és az üzleti szolgáltatások igényeinek:

FunkcióÁttekintés
A Web.com beállításaA Web.com megjelenít néhány mintaoldalt, valamint a sablonok pillanatképét, mielőtt rákattint az Indulás gombra. Meg kell adnia egy domain nevet, létrehoznia kell egy fiókot, és kiválasztania kell a sablont a testreszabáshoz és közzétételhez. Az első hónap olcsó, ám ezt követően mindhárom terv felmegy.
Web DesignMiután kiválasztotta a Web.com sablont, biztosan megkezdi a webes tervezési folyamatot. A Web.com négy tervezési lehetőséget kínál: csináld magadnak webdizájn, egyedi tervezés, csináld magad webdizájn és mobil webhely
A navigáció mélységeÚgy tűnik, hogy a Web.com biztosítja a szokásos navigációs mélységet bármilyen előre elkészített sablonon, vagy bármi lehetséges, ha a webhelyet az Ön számára készítik.
Modulok és alkalmazásokA Web.com kompatibilis tucat alkalmazással, widgettel és bővítménnyel a fejlett e-kereskedelem, portfóliók és más összetett webhelyek elhelyezésére.
A bevételszerzésErőteljes e-kereskedelmi platformként, amely az évek során néhány márkát megvásárolt, a Web.com az üzlettulajdonosok számára szükséges eszközöket kínálja. A web.com márkák között szerepel a Register.com, a Network Solutions, az 1ShoppingCart.com és még sok más.
Látogatói statisztikákA Web.com nem fog gondot okozni a látogatói statisztikákkal kapcsolatban, ha a Google Analytics segítségével követi nyomon és jelentést készít.
Fotók, videók és audioA Web.com integrálódik a márka forgalmazásához szükséges vizuális és média eszközökhöz. Könnyen cserélheti a képeket vagy a médiagombokat.
Fotók és galériákA Web.com lehetőséget kínál bármilyen kép integrálására. Nem volt lehetőség a galéria előzetes áttekintése.
Mobil site építéseA Web.com mobil webhely-készítési lehetőségeket kínál, de ezek nem vannak beépítve a sablonokba, ahogyan a modern weboldal-készítőknél találja meg. Túl sok munka nélkül külön mobil nézet is beilleszthető. A mobil webhely felépítése könnyen megvalósítható a Web.com teljes tervezési szolgáltatásával.
BlogolásA blogkészítés viszonylag egyszerű a Web.com és a WordPress integrációjának köszönhetően. A folyamat némi kutatást igényel
Google térképA Web.com lehetővé teszi a Google Maps, más térképek és néhány népszerű kütyü gyors feltöltését.
HTML szerkesztőÚgy tűnik, hogy HTML kódrészletek és néhány kód lehetséges a Web.com webhelyen. Ez a Web.com átfogó tervezőszolgáltatásának egyik szolgáltatása lenne.
Űrlapok és felmérésekAz űrlapok és a felmérések elemei integrálhatók, vagy felhívhatják a Web.com programozókat erre a szolgáltatásra.
TárhelyAz előfizetött terv alapján 300 GB, 500 GB vagy korlátlan tárhelyet kap a webhely támogatásához. Néhány Linux, Unix és Windows hosting terv korlátlan tárhelyet és sávszélességet kínál.
Hírlevél eszközA Web.com egy robusztus marketingcsomagot kínál, ahol ügyfélhírleveleket, cikkeket, blogokat, leveleket és egyebet kezel.
Fórum támogatásA Web.com támogatási terv részeként biztosítja a felhasználók fórumait. Vevői fórumok készíthetők.
E-kereskedelem / online áruházA webes e-kereskedelem eredeti parancsnoka, a Web.com a legjobb az e-kereskedelem webhelyeinek megtervezésében az üzleti és az üzlettulajdonosok számára. Nemcsak hogy a platformon új eszközkészletek is vannak. Ez egy másik előnye a Web.com teljes tervezési szolgáltatásának.
Átjáró-integrációA fizetési átjáró szolgáltatásai egyszerűek a Web.com webhelyen – a legfontosabb portfóliójuk részét képezik.
SEO és online marketingA Web.com keresőmotor-optimalizálási és marketing lehetőségei széleskörűek, videókat, cikkeket és sajtóközleményeket kínálnak a SEO csomagban. A teljes körű szolgáltatás erőteljesen segíti az üzlettulajdonosokat az ügyfelek elérésében és a rangsorolásban a Google, Yahoo és Bing keresésekben. A Web.com kattintással fizető hirdetéseket, blogkezelést, közösségi médiát és még sok minden mást kínál. Várható, hogy fizetni fog.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A Web.com fiókbejelentkezést biztosít, amikor regisztrál, és az ügyfelek jelszóval védett környezetet kapnak, hogy bármikor szerkeszthessék és testreszabhassák.
Google® AnalyticsA Web.com integrálódik a Google Analytics rendszerbe, és nincs ismert probléma.
Webhelykészítő biztonságA Web.com a biztonságot komolyan veszi a spamvédelemmel, a CatchGuardon keresztül, az e-mail vírusvédelemmel és egy kiegészítő SSL tanúsítvánnyal havonta körülbelül 5 dollárért..
Több nyelvNoha nem volt nyilvánvaló, hogy a Web.com támogatja-e más nyelveket, úgy tűnik, hogy ez egy viszonylag könnyű kódolási kérdés. További kutatásra van szükség, vagy hagyja, hogy a Web.com ezt elvégzi az Ön számára.
Mobil optimalizálásNoha a Web.com sablonok nem mobilbarátak, van egy mobilszerkesztő szolgáltatás, amely biztosítja a sikeres megjelenítést a mobileszközökön.
CDN technológiaA CDN technológia helyett a Web.com együttműködik a Network Solutions céggel, hogy összehasonlítható továbbfejlesztett DNS-szolgáltatásokat kínáljon.

tervek & Árazás

A weboldal első oldalain nem volt elérhető árképzési vagy tervinformáció, ám a Web.com négy különböző árképzési tervet kínál.

Árképzési tervek

 • Weboldal-készítő. 1utca Havi 1,95 USD, havi 22,95 USD / hónap
 • Webhely + Marketing. 1. hónap 2,95 USD, havi 32,95 USD / hónap
 • Webhely + Marketing + e-kereskedelem. 1. hónap 3,95 USD, havi 42,95 USD / hónap
 • Építsd meg nekem. Először ingyen. 114,95 USD és annál több

A Web.com meglehetősen versenyképes árazást kínál a kapott szolgáltatások és szolgáltatások mennyiségére vonatkozóan, de a dollár összeget adhat, ha tárolást, kiegészítőket és bővítményeket tartalmaz. Lehet, hogy weblaptervező cég nagyobb vállalkozások számára, amelyek gyakorlati szolgáltatásokat igényelnek.

Vegye figyelembe a következő tényezőket az árazás szempontjából:

 • Ingyenes tervet kínál? Nem pontosan. A Build-It-For-Me terv ingyenesen indul.
 • Van-e próbaidőszak, vagy igényel-e hitelkártyát a csatlakozáshoz?? Úgy tűnik, hogy fizetnie kell egy kis díjat az első hónapért, ezt követően pedig néhány további erőfeszítéssel lemondhat.
 • Mennyire elérhetőek a prémium csomagok a versenytársakhoz képest?? A Web.com versenyképes az ilyen méretű szolgáltatásokat kínáló weboldal-tervezők rövid listáján. Nem fog versenyezni a kisebb, csináld magad webhely-készítőkkel az alapvető és közepes méretű webhelyek számára.
 • Tervezhet-e professzionális weboldalakat csak az ingyenes verzió használatával? Nem igazán.
 • A fizetés havi / éves alapon teljesült-e? Havi fizetési tervet kínálnak.

Vevőszolgálat

A Web.com az átlagnál jobb hírnevet szerez ügyfélszolgálati szolgáltatásainak. Számos támogatási lehetőség létezik a webhelyről, beleértve az 1-800 számot – ez még nem hallott a webhely készítőjénél.

Az ügyfelek rákattinthatnak egy e-mail küldésére, egy fórum-blog meglátogatására, hasznos cikkek megtalálására és kisvállalkozói csúcstalálkozóra. A reakcióidő jónak tűnik, és a nyomon követés segít a legtöbb igény kielégítésében.

Egyszerű használat

Átfogó webdesign-platformként a könnyű használat a Web.com képzett tervezőinek a kezében van. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy felépítik webhelyüket, a weboldal-készítõk számára a mai játéktechnika annyira hatalmas és egyszerû, hogy a Web.com már nem tud jól versenyezni ezen a piacon..

A tapasztalattal rendelkező fejlett tervezők számára ez értékes eszköz a csúcskategóriás e-kereskedelem és a nagyobb léptékű vállalkozások támogatására. A kezdőknek nem lesz könnyű. Az alábbiakban néhány szempontot mérlegelhetünk, amikor felfedezi a piacon található különféle webhely-készítő lehetőségeket:

Az interfész egyszerűsége. A Web.com interfésznek nem célja egyszerű, kivéve azokat, akik tapasztalattal rendelkeznek a weboldal tervezésén.

Alkalmas kezdőknek / haladó felhasználóknak. Vannak más kezdők számára készült építők is. A Web.com, bár remek sablon alapú megoldásokat kínál, a legjobb a teljes tervezési és fejlesztési megoldásnál az ügyfelek számára. A haladó felhasználók számára könnyebb és sokoldalúbb lesz az üzleti igények kielégítése.

Tartsa fenn az irányítást a webhely felett mindenkor. A felhasználók a választott előfizetés alapján megkapják az abszolút autonómia szintjét, amelyet vágynak.

A szerkesztőben elérhető segítség. Néhány énAz n-szerkesztõ súgója elérhető egy webhely-edzõvel (oktatókkal) és néhány súgóval a webhelyen.

A Web.com nem pontosan az egyszerű. A legtöbb felhasználó eljuthat, de a haladó felhasználók sokkal elégedettebbek lesznek a Web.com használhatóságában.

Következtetés

A Web.com egy saját kategóriájú weboldal-készítő, ami megnehezíti a piaci összehasonlítást a többi weboldal-készítővel. A Web.com kielégítő azok számára, akik azt akarják, hogy egy cég webhelyet hozzon létre számukra. A felhasználói értékelések azt mutatják, hogy nem feltétlenül a legjobb az új tervezők számára, akik megpróbálják létrehozni a webhelyüket, hacsak nincs tapasztalata.

A Web.com hosszú ideje működik, óriási követéssel és széleskörű képességekkel. A mai webhelytérképben a webtervezők számos lehetőséget kínálnak a weboldal készítői számára. A Web.com esetében egyedülálló az, hogy mindkét típusú tervezési szolgáltatást (DIY és BIFM) kínálnak. Jobb, ha a magasabb szintű teljes szolgáltatásokat a Web.com úgy tűnik, jobban megfelel azoknak a cégeknek, amelyeknek szükségük van a nehéz emelésre.

Használja ki a Web.com ingyenes beépítési szolgáltatásának vagy az olcsó első hónapnak az előnyeit, hogy eldöntse, ez a megfelelő választás-e vállalkozása számára.

Összehasonlítás

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map