A Volusion e-commerce szoftver áttekintése egy online áruház kiépítéséhez 2016-ban


Volusion

Látogasson el a webhelyre

9.4


AWA pontszám

Volusion

A Volusion 1999 óta működik, és az egyik legnagyobb e-kereskedelem-bevásárlókocsi. Több mint 40 000 üzletet szolgál fel, és mindent egyben platformot kínál, amelyet bármilyen méretű vállalkozás befogadására terveztek. A program továbbra is a tetején áll, miközben továbbra is alkalmazkodik a piaci változásokhoz, és gyakorlati megoldásokat kínál az online üzleti működtetésével járó kihívásokra. Olvassa el az alábbiakban a Volusion áttekintést.

Előnyök

 • Hatékony készletgazdálkodás
 • Korlátlan megjelenítési lehetőségek
 • Könnyű megrendelés-feldolgozás
 • Rugalmas fizetési lehetőségek

Hátrányok

 • Nehéz a sablonokat testreszabni
 • Korlátozott tervezési szolgáltatások
 • Nincsenek kiegészítők

Áttekintés

 • Weboldal: www.volusion.com
 • Központ: Austin, TX
 • Alapítási év: 1999
 • alkalmazottak: 450+
 • Tárolt üzletek: 40.000+
 • Kategóriák: e-kereskedelem felhő szoftver
 • Szolgáltatások: Webdesign, Online Marketing
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap

A Volusion célja az volt, hogy egyablakos megoldást szállítson az online áruház működtetéséhez. A vállalkozás minden aspektusát a Volusion irányítópultjáról futtathatja.

Ha a tökéletes platformon vásárolt, akkor valószínűleg észrevette, hogy más lehetőségek kínálnak különös figyelmet. Egyes versenytársak marketing eszközökre vagy tervezésre szakosodtak. A Volusion rése olyan sokoldalú megoldást kínál, amely segít elérni a futást.

Műszaki előírások és korlátozások

Noha a Volusion állítása szerint bármilyen méretű vállalkozás számára tökéletes, vigyázzon a sávszélesség korlátozására és a külön díjakra. Nagyobb vállalkozások, amelyek nagy mennyiséget vagy megrendeléseket kezelnek, fizethetnek a sávszélesség túllépéséért. Ezenkívül a platform nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal. A hitelkártya-vásárlások engedélyezéséhez egyet kell vásárolnia. A külön díjak gyorsan felszámolódnak, ha nem vagy óvatos.

skálázhatóság

A Volusion célja, hogy növekedjen a vállalkozásával. Ez megkönnyíti az új vállalkozók gyors és könnyű indulását, de képes támogatni a globális márkákat. Például az Intel és a 3M a Volusion szolgáltatást használja webhelyeik táplálására. Akár kicsi marad, akár terjeszkedik, a Volusion képes lépést tartani az új igényekkel.

Kockázatmentes próbaverzió

Kipróbálhatja a Volusion ingyen akár 14 napig. Nincs szükség hitelkártyára és rejtett díjakra. Ennek elegendő időt kell adnia neked a kirakat felállításának megkísérlésére, és a program megismerésére. Miután feliratkozott egy éves tervre, felmondási díjat fizet, ha meggondolja magát. Légy készen arra, hogy 99 dollárt fizessen a számlájának megszüntetése érdekében.

A Volusion hírneve

Az évek során a Volusion stabil platformon hírnevet szerzett. Tartalmaz minden eszközt, amelyre szüksége lesz az induláshoz és a növekedés folytatásához. Ha valami megakadályozza őket abban, hogy jobb vevői minősítést kapjanak, akkor ez az ő árazási módszerük. Előbbiekben lehetnek a pótdíjak vonatkozásában. Ha nem ismeri a felmerülő lehetséges költségeket, a havi kimutatás meglepetés lehet. Ez hajlamos arra, hogy a Volusion kevésbé hitelesnek tűnik.

Tanúsítások és közösségi részvétel

A Volusion mind nemzeti, mind regionális elismerést elnyerte, ideértve:

 • A + értékelés a Better Business Bureau-tól
 • A 2015. évi Austin Kereskedelmi Kamara A-listájára nevezték el
 • 2011. évi Stevie-díj a Front-Line Ügyfélszolgálatért

Ezen felül a Volusion arra ösztönzi több száz alkalmazottat, hogy vegyenek részt a közösségi szolgálatban. A munkavállalók két fizetett szabadságot kapnak az önkéntes tevékenységekért. A társaság ingyenes szolgáltatásokat is adományozott nonprofit szervezeteknek.

Miért válassza a Volusion lehetőséget??

A valóságban nincs tökéletes program. Minden e-kereskedelmi vásárlási platform előnyeivel és hátrányaival fog járni. Kipróbálnia kell a Volúziót, ha egy már működő vállalattal szeretne együttműködni. Több mint 16 évet töltöttek a platformjuk frissítésével és tökéletesítésével. Biztos lehet abban, hogy hozzáfér a legújabb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz. Ez gyors és egyszerű módot kínál az online áruház elindításához és a bevételszerzéshez.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes tervezősablonok
 • Korlátlan termékopció
 • 14 napos ingyenes próbaverzió
 • E-mail marketing eszközök
 • 24/7 támogatás
 • Egyoldalas pénztár
 • Speciális biztonság
 • A közösségi média integrációja
 • Napi mentések
 • Több navigációs stílus
 • Harmadik fél integrációi
 • Automatikus platformfrissítések

Az iparági szakértők ítélete a Volusionról

e-kereskedelem PlatformA Volusion szakértői véleményei szintén vegyes zsákok. Egyes kritikusok hatalmas rajongók, és a Volúziót szilárdan a legjobb e-kereskedelmi megoldások listájának tetejére helyezik. Sok pozitív dolgot mondanak az ügyfélszolgálat minőségéről. Valójában beszélni kell egy valódi emberrel, akit még nem tanítottak fel egyszerűen egy forgatókönyvből való olvasásra.

Egyesek számára a szoftver több mint elegendő funkcionalitást és rugalmasságot kínál. Noha a Volusionnak eltartott egy ideig, hogy felzárkózjon és hozzáadhasson egy blogfunkciót, ezt a felügyeletet javítottuk. Mások úgy találják, hogy a témák időseknek tűnnek, és kódolás nélkül nehezen testreszabhatók. Természetesen ez a gyakorlatilag minden weboldal-készítő szoftver közös kritikája. Végül ez a személyes preferencia kérdése, és egy fontosabb kérdés a könnyű használat és az általános felhasználói élmény. Ezen a területen a Volusion nagy dicséretet kap.

A Volusion ellen talán a legnagyobb panasz a költségek. Noha a havi előfizetési díj megegyezik a versenytársakéval, addig a rejtett díjak gyorsan összeadódhatnak. Ez a Volusion-t meghaladhatja néhány induló vállalkozás költségvetését. Egyes vállalkozások azonban több mint örömmel fizetnek többet a kiváló ügyfélszolgálatért.

Pozitív fogyasztói vélemények és beszámolók a volúcióról

Úgy tűnik, hogy minden vevőnek egyedi tapasztalata van a Volusionról. Az általános értékelések oda-vissza ugrálnak 4 és 10 csillag között, az átlag 10-ről 7-re emelkedve. Azok, akik szeretik a programot, hajlamosabbak a szélesebb tulajdonságokkal bókolni, és nem túlságosan belemerülve a részletekbe. A népszerű Volusion profik közé tartozik:

 • Egyszerű használat
 • Készletgazdálkodás
 • Vevőszolgálat
 • Gyors és problémamentes telepítés és végrehajtás
 • Fizetés feldolgozása
 • Jelentés

Azok, akik valóban szeretik a programot, gyorsan rámutatnak, hogy a Volusion mindenre kiterjedő megoldást kínál, amelyet kisvállalkozások vagy nagykereskedelmi webhelyek működtetésére lehet használni. Úgy tűnik, hogy a kezdők is elégedettek a tervező eszközökkel, és viszonylag egyszerűnek találják a webhely felépítését anélkül, hogy előzetes tapasztalataik vagy kódolási ismereteik lennének.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Volúcióról

Ha megnézi a felhasználók véleményét, nehéz megtalálni a közös szálat, amikor a platform hibáiról van szó. A panaszok úgy tűnik, hogy a témák széles körére terjednek ki, ami arra utalhat, hogy ezek a problémák szükségszerűen megismétlődnek és rejlő hibákat mutatnak a Volusion-szal..

Talán az a kérdés, amely kissé következetesebben tűnik fel, a marketing és a SEO eszközökkel kapcsolatos. A fogyasztók szeretnének látni egy automatizáltabb SEO szolgáltatást, mint amilyen a SEO Yoast segítségével elérhető. A Volusion használatával Ön felelõs az alt tagok, kulcsszavak és más keresõmotor-barát információk egyedi megadásáért.

Úgy tűnik, hogy a Volusion-nak problémái lehetnek a frissítések zökkenőmentes bevezetésekor. Míg egyes ügyfelek dicsérik a Volusion megbízhatóságát, vannak olyanok is, akik elégedetlenek a csillogásokkal és az állásidőkkel. Lehet, hogy ezt szem előtt kell tartani, figyelembe véve az állásidőt, az elveszített nyereséget jelentheti.

Tervezés & testreszabás

Volusion ajánlatok 16 ingyenes sablon. Míg néhány kritikus a döntéseket keltezettként írja le, tiszta és klasszikus tárolóhelyeket nyújtanak. Bármikor frissíthet prémium sablonra, de várhatóan 895 dollár körül fizet többségük számára. Ne feledje továbbá, hogy a sablonok csak egy része reagál. Nem akarja elkövetni azt a hibát, hogy csak egy sablonba fektet be, hogy megtudja, hogy annak korlátozásai vannak.

Ingyenes Vs. Prémium

A Volusion szakértői azt sugallják, hogy az ingyenes témák a legjobbak azok számára, akik házon belül tervezők. Ha van valaki, aki tudja, hogyan kell változtatni, akkor az ingyenes témák HTML-vel állíthatók be. Ha azonban még nem ismeri a weboldal kialakítását, akkor esetleg fizetnie kell egy prémium témáért a webhely testreszabása érdekében.

Egyedi tervezési lehetőségek

Ezenkívül kihagyhatja a teljes tervezési folyamatot, és felhasználhatja a Volusion szakértőit ​​webhelyének létrehozására. Az egyedi tervezési árak 3500 dollártól kezdődnek, és elérhetik a 6000 dollárt a legfejlettebb opciónál.

Webhely-készítő felület

A legtöbb elérhető platformhoz hasonlóan a Volusion más módon is lehetővé teszi webhelyének felépítését és a változtatások végrehajtását. Használhatja a HTML-t, a CSS-t vagy a fájlszerkesztőt. Sajnos nincs olyan WYSIWYG szerkesztő, amely lehetővé tenné az elemek húzását és dobását. Noha az interfész könnyen navigálható, akkor problémák lehetnek a konkrét változtatások végrehajtásával, ha nem ismeri a kódot. A szoftvert úgy tervezték, hogy gyorsan beállíthassa áruházát, majd a vállalkozás más területeire koncentrálhasson.

Mobil site építése

Ahogy a potenciális témákat böngészi, észreveszi, hogy sokuk nem reagál. Ez azt jelenti, hogy külön mobil webhelyet kell felépítenie. Azoknak, akik rövid időn belül vannak, egy második webhely létrehozása elsöprő hatást gyakorolhat, különösen akkor, ha elsősorban nem ismeri a tervezést.

Tartalomkezelés

A Volusion megkönnyíti a termékek hozzáadását és a tartalom kezelését. Három fő szakaszban helyezheti el a termékinformációkat: alap, képkezelés és speciális információk. Ezek a kategóriák segítenek a szervezésben, a fotógalériák kezelésében és a vonatkozó termékinformációk közzétételében.

Társadalmi integráció

Használja a közösségi médiát üzleti vállalkozásának beépített eszközökkel történő értékesítéséhez. Minden Volusion csomaghoz tartozik egy közösségi megosztó alkalmazás, amely megkönnyíti a Twitter, a Facebook, a Pinterest és más fiókok integrálását. Látogathat az App Store-ban is, és letölthet minden egyéb kiegészítőt, amelyek tetszhetnek Önnek.

Jellemzők & Eszközök

`

FunkcióÁttekintés
Online áruház beállításaA Volusion használatának megkezdése viszonylag egyszerű. Az egyik hátránya, hogy a program nem kínál telepítővarázslót vagy ellenőrző listát, amely a lépések végigvezetéséhez vezetne. Nagyon egyedül leszel, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden alapod le van fedve. Ez időbe telik, ha nem vagy óvatos.
Sávszélesség és tárolásNoha a Volusion korlátlan tárolást kínál, korlátozások vannak a sávszélesség tekintetében. A Mini terv mindössze 1 GB sávszélességet kínál. Minden korlátot meghaladó GB-ért 7 USD kerül felszámolásra. Még a legalacsonyabb prémium csomag is korlátozza a 35 GB sávszélességet. Ha széles körű webhelyet tervez építeni, amely blogot és rengeteg terméket tartalmaz, érdemes figyelni a sávszélesség-felhasználásra.
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítők ”A Volusion alkalmazáspiactal érkezik, amely segít kibővíteni áruházának funkcionalitását. Külső szolgáltatókat és több mint 80 elérhető alkalmazást tartalmaz.
Megrendelés kezelésA beépített keresési funkció lehetővé teszi a megrendelések megkeresését és nyomon követését.
KészletgazdálkodásA fő navigációs sáv tartalmaz egy készletlapot. Meglátogathatja ezt a helyet, ahol termékeket adhat hozzá, kereshet a készletben és megtekintheti a teljesítménystatisztikákat. A termékinformáció három fő kategóriába oszlik, amelyek segítenek a szervezésben és a szükséges információkhoz való navigálásban.
Szállítás nyomon követéseA Volusion lehetővé teszi a hajóáru eldobását és a csomagok nyomon követését. Még egy gombnyomással létrehozhat és kinyomtathat címkéket
CRM szolgáltatásokAz ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer lehetővé teszi a könnyű kommunikációt az ügyfelekkel. Megtekintheti a rendelési előzményeket, e-maileket küldhet és nyomon követheti a támogatási lekérdezéseket. A Volusion lehetővé teszi, hogy gyorsan megválaszolja az ügyfelek aggályait a jobb vásárlási élmény érdekében.
Sablonok és témákVálasszon a 16 ingyenes téma közül, amelyek lengyel és professzionális megjelenést kínálnak. Bár nem rendelkezik tucatnyi lehetőséggel, a rendelkezésre álló sablonok modern és stílusosak. Vásárolhat prémium témákat is, amelyek 50 USD-tól kezdődnek és 895 USD-ig terjednek. Ez a döntés az Ön költségvetésének felel meg, és hogy mennyire kényelmes a kódolás.
Integráció és kiegészítőkA Volusion célja egy jól lekerekített csomag biztosítása. Az alapvető funkciók elvégzéséhez nem kell túl sokat aggódnia a kiegészítők miatt. Ha azonban egy adott programot keres, akkor könnyedén ellátogathat az App Store-ba, és szinte bármilyen programot könnyen integrálhat.
Mobil e-kereskedelemLegyen óvatos, amikor témát választ vagy vásárol. Nem mindegyik érzékeny és mobilbarát. Ez az egyik terület, ahol a Volusion látszólag lemarad az időktől. Előfordulhat, hogy el kell készítenie egy különálló, mobilbarát webhelyet, amely időt és pénzt felhasználhat. A megfelelő sablonnal akár üzletét mobilalkalmazással is kezelheti. Csak győződjön meg arról, hogy olyan opciót választ, amely tartalmazza az összes kívánt szolgáltatást.
WebtárhelyA Volusion web hosting és domain regisztráció szolgáltatásokat is kínál. Áttelepíthet egy meglévő webhelyet, használhat regisztrált domaint vagy megvásárolhat egy új domaint 11,99 USD-ért.
AlkalmazásboltLátogasson el a Volusion alkalmazásboltba az ingyenes és fizetett alkalmazások böngészéséhez. Rengeteg közül választhat, és különféle lehetőségeket kínálhat a keresések szűrésére. Az alkalmazások ára nagyon eltérő, és beállítható egyszeri díjként vagy havi előfizetésként.
BlogolásA Volusion egyik jelentős hátránya, hogy nem rendelkezik blog funkcióval. Használhat egy WordPress-bővítményt, és felépítheti a blogját, de ez elég gyorsan felszívja a sávszélességet. A blog aktív marketing eszköz, és nagyszerű módja az ügyfelekkel való kommunikációnak, így ez a hiányzó szolgáltatás problémát jelenthet.
SEO és marketingÉlvezze a beépített SEO eszközöket, amelyek lehetővé teszik az oldalak optimalizálását. Hozzon létre keresőmotorbarát URL-eket, több kivonatot és metacímkét is tartalmazzon. Regisztrálhat egy Volusion egyéni SEO csomagra is. Különböző csomagokat kínálnak, amelyek javítják a keresőmotor teljesítményét
hírlevelekA CRM rendszer lehetővé teszi a könnyű kommunikációt az ügyfelekkel. Rendszeres hírlevelet küldhet ingyenes és fizetett alkalmazásokkal is. Ez kiváló módszer az új termékek vagy értékesítések hirdetésére.
Biztonsági jellemzőkA Volusion PCI tanúsítással rendelkezik, így az ügyfelek bizalommal használhatják hitelkártyáikat. Minden tervhez tartozik ingyenes IP tűzfal és rendszeres biztonsági másolat. Akár megakadályozhatja az engedetlen ügyfeleket, és megakadályozhatja őket webhelyének használatában. A tökéletes védelem érdekében vásároljon Volusion SSL tanúsítványt
PCI tanúsításAz elmúlt hat évben a Volusion-t a VISA PCI-tanúsítással rendelkező szolgáltatói listájára nevezték
Tartalom létrehozásaA Volusion nem kínál hagyományos WYSIWYG szerkesztőt a tartalom létrehozásához. Készítették a szerkesztőt, amelyet nehéz lehet használni. Ha ismeri a WordPress-et, akkor sok hiányosságot talál a Volusion szerkesztőben. A szöveg hozzáadása és módosítása egyszerű, de hivatkozásokat és képeket tartalmaz, és bonyolult lesz. A módosítások legegyszerűbb módja a kód használata. Sajnos nem mindenkinek van ilyen szintű kódolási ismerete
Ajándék tanúsítványokAz ügyfelek könnyen vásárolhatnak ajándékutalványokat, és gyorsan generálhatnak kedvezményeket és kuponkódokat
Fizetési lehetőségekA Volusion kompatibilis több mint 30 fizetési átjáróval. Beállíthat egy Volusion Merchant fiókot, és feldolgozhatja a hitelkártyákat online vagy telefonon keresztül. Noha a program nem számít fel tranzakciós díjat, a harmadik fél processzorainak használatáért díjat kell fizetnie. Például a PayPal tranzakciónként 2,9% -ot, a Volusion Merchant 2,1% -ot számít fel. Ha a kereskedői fiókot választja, ne feledje, hogy a képesítéshez amerikai állampolgárnak kell lennie.
Adó- és szállítási számológépekAz adó és a szállítási költségeket automatikusan kiszámítja a helyszín szerint
jelentésekA Volusion irányítópult mindenféle adatot tartalmaz a weboldal teljesítményéről, megrendeléseiről, bevételéről és egyéb létfontosságú területekről. Nyomon követheti vállalkozását, gyorsan megtekintheti és értékes jelentéseket generálhat
WebhelystatisztikaA webhely teljesítményének nyomon követése kiváló módszer a fejlesztésekre. A Google Analytics segítségével betekintést nyerhet az ügyfelek viselkedéséből vagy frissítheti a Volusion webhely-elemző szolgáltatásaira. Akárhogy is, látni fogja a látogatók napi adatait, helyét, a webhelyen töltött időt, a visszafordulási arányt és még sok minden mást.

tervek & Árazás

Első pillantásra a Volusion versenyképes árúnak tűnik. A Mini terv mindössze 15 dollárba kerül havonta. Ez jól illeszkedik a többi fő szereplő körébe. Sajnos az indulási terv a korlátozások méltányos részével jár. Például csak online támogatást fog kapni, és 100 termékre korlátozódhat.

Havonta 35 dollárért választhatja a Plusz tervet. Ez továbbra is elfogadható ár, ha nem veszi figyelembe az összes rejtett díjat. A Volusion ellen a legnagyobb panasz az, hogy ők nem lépnek előre az árazásukkal.

Mielőtt további díjakat kezdenénk, itt vannak az alapvető árazási csomagok:

Mini – havonta 15 USD (az összes díjat havonta számolják)

 • Korlátlan tárhely
 • 100 termék
 • 1 GB sávszélesség

Plusz – 35 USD / hó

 • Korlátlan tárhely
 • 1000 termék
 • 3 GB sávszélesség
 • Telefonos támogatás
 • Értékelések és vélemények
 • hírlevelek
 • CRM
 • Elhagyott kosárjelentések

Pro – 75 USD / hó

 • Korlátlan tárhely
 • 10 000 termék
 • 10 GB sávszélesség
 • Prioritási támogatás
 • Telefonos megrendelések
 • Ügyfélhűség terv

Prémium – 135 USD / hó

 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan Termékek
 • 35 GB sávszélesség
 • Fiókkezelő

Az árazási tervek áttekintésekor valószínűleg két fontos dolgot észlelt:

1). A Mini terv csupasz csontok. Ez csak egy kicsi lépés az ingyenes próbaverzió felett. Számos olyan szolgáltatás, amelyre elvártuk a bevásárlókosár-platformokat, csak nem érhető el a 15 dolláros áron. Még ha nem is kell sok terméket hozzáadnia, nem fog telefonos támogatást, hírleveleket vagy véleményeket a legolcsóbb opcióval kapni. Valójában frissítenie kell a CRM szolgáltatások Pro tervét és az ügyfélhűség tervet.

2). Még a prémium csomagnak is van korlátozása a sávszélességre. A legtöbb program legalább egy teljesen korlátlan lehetőséget kínál.

Rejtett díjak

A Volusion árazási modell másik problémája a rejtett díjak. Íme néhány lehetőség a havi számla növelésére:

 • SSL tanúsítvány – 149 USD
 • SSL tanúsítvány telepítése (Ön nem telepítheti saját magát) – 99 USD
 • Új domain – 11,99 USD
 • Sávszélesség túllépése – 7 USD / GB
 • Harmadik fél fizetésének feldolgozási díjai – 2,0-3,0% tranzakciónként
 • PCI szolgáltatási díj 1,83 USD – 3 USD havonta
 • A „Powered by Volusion” link eltávolítása – 25 USD
 • Felmondási díj – 99 USD
 • Havi kimutatási díj – 10 USD

Talán a legrosszabb, hogy ezeket a díjakat nem egyértelműen hirdeti a Volusion webhely. Olyan érzés lehet, hogy nikkelnek és elrontanak.

Próbaidő

Ha kipróbálni szeretné a Volusion-t, jelentkezzen be a 14 napos ingyenes próbaverzióra. A csatlakozáshoz nincs szüksége hitelkártyára. Ez egy jó módszer a szoftver kipróbálására. Időt ad arra is, hogy tisztázza az egyes árazási tervek lehetséges díjait.

A Mini Terv elég?

Biztos. A Mini-Plan elegendő funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy professzionális üzlethelyiséget tervezzen és elindítsa termékeit. Az ügyfelek számának növekedésével érdemes megfontolni a frissítést. A fejlettebb csomagok több lehetőséget kínálnak az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és az üzleti vállalkozás kezelésére. Ezek az eszközök hasznosak lesznek, és megkérik a többletpénzt, ahogy bővül.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat összege, amelyre Ön jogosult, a vásárolt csomagotól függ. A Plusz terv, amely a legversenyképesebb áron jelenik meg, online csevegést és telefonos támogatást kínál. A technikai és ügyfélszolgálat 24 órás és hétfőn elérhető Austinban, Texasban.

Oktatóanyagok és tudásbázis

A Volusion széleskörű videókat és útmutatókat kínál, amelyek segítenek az induláshoz és a bonyolultabb feladatok elvégzéséhez. Noha a program nem rendelkezik beépített útmutatóval, rengeteg értékes forrás áll rendelkezésre, amelyek segítenek az út során.

Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal

Az ügyfélszolgálat elérésének legegyszerűbb módja az élő csevegés funkció. Felhívhat egy 800 számot is, vagy létrehozhat támogatási jegyet. Ha telefonál vagy e-mailt küld, a válaszidő a vásárolt tervetől függ. Ennek ellenére az élő csevegés képviselői gyorsan reagálnak és nagyon tájékozottak.

Ügyfélszolgálat minősítése

Az ügyfélszolgálati arénában a Volusion a többi felett áll. Díjakat nyertek szolgálatukért, és úgy tűnik, támogatják alkalmazottaikat, ami jó hír az Ön számára. A boldog alkalmazottak általában jobb munkát végeznek. Csevegjen, e-mailen vagy hívjon, és számíthat arra, hogy kapcsolatba lép egy barátságos és segítőkész képviselővel, aki az Ön igényeit prioritásként fogja érezni, még akkor is, ha beiratkozik a Mini tervbe..

Hírnevét építették fel a gyors és pontos válaszok megadása érdekében. Soha nem fogja érezni, hogy valakivel foglalkozik, aki csak forgatókönyvet olvas.

Ha valami, a Volusion több támogatási fórumot használhat. Olyan sok ezer ügyfél esetén meglepő, hogy az interneten nincs közösségi feed-beszélgetés. Ez az, amit a Volusionnak támogatnia és bátorítania kell, különösen mivel ez kevesebb munkát jelenthet a támogató csoportjuk számára.

Egyszerű használat

Ez egy másik olyan terület, ahol a Volusion elmarad. A legtöbb program arra törekszik, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen. Minél több ember tudja használni a szoftverét, annál több ügyfelet szerezhet. A Volusion nem ment el egy olyan termék létrehozásából, amely hozzáférhető mind a kezdőknek, mind a szakértőknek.

Alsó sor: Ha nem ismeri a kódolást, akkor még prémium témákkal sem lesz képes testreszabni webhelyét.

Mint fentebb említettük, a Volusion kínál szerkesztőt, de nem a szokásos WYSIWYG szerkesztő, amely lehetővé teszi a drag and drop tervezést. Ez egy Volusion sajátos jellemző, amely korlátozásokkal jár. Noha a kezdõk minden bizonnyal beállíthatnak egy boltot, nehezen fogják megváltoztatni a témát. A Volusion a legjobban megfelel azoknak, akik kódolási tapasztalattal rendelkeznek.

Szerkesztési súgó

Ha a tervezési nehézségekbe ütközik, akkor a legjobb megoldás az, ha releváns oktatóanyagot keres. Számos elérhető videó tippeket nyújthat Önnek. A témák kereséséhez rákattinthat a szerkesztőben található súgó gombra. Ez a keresési szolgáltatás meglepően hasznos, és a megfelelő cikkekre irányítja.

Felhasználói felület

A kódolás tervezési problémája ellenére az admin felület valóban vonzó és könnyen navigálható. Minden logikusan szervezett és könnyen megtalálható. A megrendelések és a készletek kezelése szempontjából a platform nagyon felhasználóbarát.

A másik előnye az, hogy megőrizheti webhelye irányítását. Ez mind a tiéd.

Vásárlói élmény

Az adminisztrátori tapasztalatok mellett figyelembe kell vennie az ügyfelek vásárlási tapasztalatait is. A jól lekerekített vásárlási élmény biztosítása érdekében valószínűleg be kell fektetnie a Pro tervbe. Ez lehetővé teszi a hatékony kommunikációt az ügyfelekkel, és nyilvánvaló korlátozások nélkül boltot kínál számukra. A kevésbé drága csomagok nem tartalmazzák az összes olyan ügyfélkapcsolat-csengőt és sípot, amelyet a sorban megkíván. Természetesen bármikor elindíthatja a kicsi és a frissítési terveket.

Következtetés

A Volusion stabil e-kereskedelmi platform. Ebben nem kétséges. Az igazi döntés az, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik a kódolásban, és mennyi pénzt kíván költeni havonta. Az igazság az, hogy több kezdőbarát lehetőség van, amelyek elérhetőbb áron is elérhetők.

Különösen ez a helyzet, ha úgy gondoljuk, hogy a Volusion magántulajdonban van minden egyben lehetőségként. Nem kínál megkülönböztető különbséget a többi versenytárshoz képest. Amikor összehasonlítja a rendelkezésre álló e-kereskedelmi platformokat, észreveszi, hogy egyesek a tervezési vagy marketing funkciókra összpontosítanak. Nem Volusion. Ez egy szokásos e-kereskedelem által üzemeltetett szoftver program az általános üzlettulajdonosok számára.

Ha a kódolás nem az egyik erőssége, akkor keressen és keressen egy programot egy hagyományos WYSIWYG szerkesztővel.

Összehasonlítás

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map