A Spark Pay 2016 áttekintése


Spark Pay

Látogasson el a webhelyre

9.3


AWA pontszám

Spark Pay

A Spark Pay fizetéskezelő alkalmazásként indult a Capital One-tól, de hamarosan kibővült az AmeriCommerce megvásárlásával és saját e-kereskedelmi platform létrehozásával. Ez egy egyedülálló termék, mert Amerika egyik legnagyobb bankja támogatja, ugyanakkor a kreativitás és a vállalkozók látványterve jellemzi.

Előnyök

 • Korlátlan termékopció
 • Könnyű téma szerkesztő
 • Ingyenes Facebook áruház
 • Ingyenes sablonok

Hátrányok

 • Korlátozott támogatás a nemzetközi fizetési lehetőségekhez
 • Nincs 24/7 telefonos támogatás
 • Drága átalánydíjak

Áttekintés

 • Weboldal: www.sparkpay.com
 • Központ: McLean, Virginia
 • Alapítási év: 2005
 • Kategóriák: e-kereskedelem felhő szoftver
 • Szolgáltatások: Kereskedelmi szolgáltatások
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Más platformokkal ellentétben, amelyek kis vállalkozásként kezdtek el, még mielőtt nagy iparág szereplővé váltak, a Spark Pay egy globális bank támogatásával indult. Ennek előnyeivel és hátrányaival jár. Mint várhatnánk, az egész platform inkább a kifizetések feldolgozására és a vállalkozás pénzügyi vége futtatására koncentrál. Bár ez továbbra is tartalmaz minden olyan szolgáltatást, amelyre szükség van egy online üzleti vállalkozás indításához és működtetéséhez, ezek közül néhány másodlagos. Visszalépnek a program fizetési feldolgozó részére.

A Spark Pay tökéletes mindenkinek, aki inkább egy számcsalás. Ha több üzletet szeretne megnyitni, és el akarja kerülni a tranzakciós díjakat, akkor a Spark Pay kényelmes lehetőséget kínál. Ennek ellenére sokoldalú ahhoz, hogy bárki használhassa. Akár tapasztalt vállalkozó, akár vállalkozó vállalkozó, a Spark Pay segít megvalósítani ötleteit és eladásokat realizálni..

Alapfelszereltség

 • Több üzlet és webhely kezelésének képessége egyetlen adminisztrátori irányítópulton keresztül
 • WYSIWYG szerkesztő
 • Automatikus adatmentés
 • Ingyenes megosztott SSL tanúsítvány
 • Web-házigazdája

korlátozások

Vegye figyelembe, hogy a Spark Pay korlátozásokkal rendelkezik a sávszélesség és a tárolás szempontjából. Minél többet fizet havonta, annál több terméket tud hozzáadni. Csak a legdrágább tervek kínálnak korlátlan lehetőségeket. Továbbá, ha hozzáférést szeretne kapni az API-hoz, akkor 299 USD beállítási díjat és 39 USD havi díjat kell fizetnie.

skálázhatóság

A vállalkozás növekedésével a Spark Pay ennek megfelelően alkalmazkodni fog. A webhely első beállításakor előfordulhat, hogy nem használja az összes harangot és sípot. Ezek olyan funkciók, amelyeket felvehet, amikor megy. Ezen felül bármikor frissítheti árképzési tervét, ha szükséges.

Lemondási feltételek

A Spark Pay segítségével bármikor megszüntetheti büntetés nélkül. Noha nem nyújtanak pénz-visszafizetési garanciát, kihasználhatják a 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy kipróbálhassák a platformot, mielőtt vállalják.

Hírnév

Bizonyos értelemben a zsűri még mindig ki van zárva. A Spark Pay nem hozott létre sok nyilvánosságot. Támogatják a több mint 5000 üzletet, de a vállalat egyelőre nem hullámzott az iparban. Még az ügyfelek véleménye is ritka. Összességében a visszajelzés pozitív volt, és a Spark Pay több díjat nyert.

Díjak és bizonyítványok

A 2010-es CODiE-díj az Inc. Inc. 2012-es legjobb vállalatainak listája

Főbb jellemzők

 • Részleges megrendelések és felosztás
 • Egyéni domain név
 • Teljes HTML és CSS hozzáférés
 • Több üzlethelyiség
 • Munkafolyamat-szabályzó
 • Szállítási eszközök
 • Drop Shipping
 • Előre elkészített e-mail sablonok
 • Raktári értesítések
 • Feliratkozás & Ismétlődő termékek
 • Számviteli integráció
 • E-mail automatizálás

Az iparági szakértők ítélete a Spark Pay-ről

Az eCommerce PlatformLet negatívokkal kezdődik. Először is, a Spark Pay nagyon barátságos az amerikai vállalkozások számára, de problémákba ütközhet a nemzetközi tranzakciók végrehajtásakor. Ha globális elérhetőségre törekszik, érdemes megkeresnie egy másik lehetőséget, amely segít elkerülni a csuklást. Ezenkívül a felhasználóknak tisztában kell lenniük a túlzott díjakkal. Noha ez az e-kereskedelemben használt szoftverek között nagyon gyakori gyakorlat, ez minden hónapban váratlan költségeket eredményezhet. Mindeközben a Spark Pay a szakértők kedvence. Ha elolvassa az értékeléseket, észre fogja venni, hogy sok kritikus a programot alulértékelt alulképzőnek nevezi. Az az igazság, hogy a program nem kap sok marketingt, ám az iparág legfontosabb szakértői erősen ajánlják..

Úgy tűnik, hogy mindenki egyetért azzal, hogy a Spark Pay szilárd üzlethelyiség-készítő és irányító eszközt kínál, amely nem hagyja úgy érzi magát, mintha kompromisszumra kellett volna lépnie. Valójában sok kritikus azt állítja, hogy a Spark Pay admin szakaszok intuitívabbak és jobban megtervezve, mint bármelyik versenytárs. Annyira kritikus elismeréssel bízhat abban, hogy a „Spark Pay” lehetőséget választja, tudva, hogy kiváló terméket kap.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • https://www.sparkpay.com/sellonline/features
 • http://venturebeat.com/2014/10/31/capital-one-buys-ecommerce-site-builder-tool-americommerce/
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és vélemények a Spark Pay-ről

Ismét nem elég sok információ van a program legújabb fejleményeiről, de megismerheti, hogy a fogyasztók mit szeretnek a programban, és hogy a Spark Pay melyik irányba vezet. A Spark Pay egyik kiemelkedő tulajdonsága a több tárolóhely kezelése. Ez ritkaság az e-kereskedelem szoftverében.

Úgy tűnik, hogy a fogyasztók is értékelik a szoftver megbízhatóságát. A Spark Pay rendszeresen telepíti a kapcsolatok nélkül integrált frissítéseket. Az évek során ritkán számoltak be a leállásról. A felhasználók számíthatnak egy következetes és megbízható programra, amely tovább fejlődik a piacon.

A Spark Pay választásának másik nagy előnye, hogy egy nagyobb bank támogatással rendelkezik. Ha a biztonság a fő prioritás, akkor egyszerűen nem hibázhat a Spark Pay használatával. Ügyfelei biztosak abban, hogy adataikat védik.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Spark Pay-ról

Az AmeriCommerce-t a Capital One megvásárolta 2014 őszén, és Spark Pay-vé vált. Az átmenet előtt az AmeriCommerce viszonylag sikeres volt, és a szakértők gyakran üdvözölték. Az ügyfeleknek azonban többet kellett mondaniuk a fejlesztési lehetőségekről. A Spark Pay eredeti verziója nem volt megfelelő, amikor a szolgáltatások, a sablonok és a biztonság tervezésére került sor. Miután egy nagyobb bank megvásárolta, a biztonsági szolgáltatások jelentősen javultak, de a tervezési lehetőségek továbbra is elmaradtak. Ez egyszerűen nem volt az AmeriCommerce elsődleges hangsúlya, és ennek még a Spark Pay kiemelt prioritásává kellett válnia.

Az AmeriCommerce szintén nagyon rosszindulatú jeleket kapott, amikor az ügyfélszolgálatot folytatta. Alulbevallás az, ha az ügyfelek elégedetlennek mondják a támogatási csoportot. Az online értékeléseket még nem kell meghatározni, hogy a Spark Pay képes-e ezt megváltoztatni.

 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-americommerce-ecommerce-review
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • http://andrewbleakley.com/americommerce-review/
 • http://www.cpcstrategy.com/blog/2014/03/americommerce-review/

Tervezés & testreszabás

Lehet, hogy a dizájn nem a Spark Pay legnagyobb erőssége, de könnyen létrehozhat egy teljesen működőképes webhelyet. A témák kevésbé a vakuval foglalkoznak, és inkább a munka elvégzéséről szólnak. Jelenleg vannak 51 ingyenes téma választani. Ezek inkább blognak, mint webhelynek tűnnek, de minden témát könnyen testreszabhat.

Prémium témák

Ha elegánsabb megjelenésű témával szeretne kezdeni, fontolja meg a prémium opció megvásárlását. A legtöbb lehetőség viszonylag olcsó és kb. 95 dollárba kerül.

Tervezési felület

Noha a témák talán nem a legjobbak, a tervezési felület természetesen lenyűgöző. Az élő nézet lehetővé teszi a valósidejű változások megtekintését. Használhatja a drag and drop szerkesztõt is a könnyû változtatásokhoz. Inkább a kódváltoztatást részesíti előnyben? Hozzáférés mind a HTML-hez, mind a CSS-hez a specifikus szerkesztések programozásához. Ha kezdő vagy, könnyen kísérletezhet a tervezési lehetőségekkel, és gyorsan megtanulhatja a programot.

A webhelyen való navigálás, a termékek hozzáadása és a keresések szűrése nem lehet egyszerűbb. Ha kezelni tud egy Facebook üzleti oldalt, akkor gyorsan megtalálhatja az utat a Spark Pay irányítópulton.

Mobil tervezés

Az összes téma érzékeny és készen áll a mobil eszközökön történő megtekintésre. Az ügyfelek bárhonnan vásárolhatnak, és még mindig vonzó üzlethelyiséget élvezhetnek. Bármely táblagépen vagy mobil eszközön megtekintheti webhelyének adminisztrátori részét. Ez megkönnyíti üzletének menedzselését útközben.

Tartalomkezelés

A változatos szerkesztési eszközök megkönnyítik a tartalom hozzáadását. Indítson el egy vállalati blogot, frissítse az oldalakat, és csak néhány kattintással hajtson végre változtatásokat.

Közösségi média

Minden Spark Pay-fiókhoz Facebook alkalmazás tartozik. Tweetelheti a termékeket, és élvezheti a teljes közösségi média-integrációt. Ez kiváló módja annak, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfelekkel és vegyenek velük kapcsolatot

Tervezési szolgáltatások

Ha segítségre van szüksége egy meglévő téma testreszabásához, akkor kihasználhatja a Spark Pay Téma-testreszabási szolgáltatásának előnyeit. Az alapterv 750 USD-tól kezdődik, az árak pedig 2 999 USD-t tesznek ki. Teljes webhelytervezési szolgáltatások szintén rendelkezésre állnak. Együtt dolgozzon egy webdesignerrel, hogy a kezedben reagáló tervezést készítsen 4999 dollárért. A legszélesebb körű tervezési csomag 8 999 dollárba kerül.

Jellemzők & Eszközök

Funkció
Áttekintés
Online áruház beállításaAz indulás egyszerű. A regisztráció után két linket fog küldeni. Az egyik a fiókja irányítópultjához vezet. A másik a kirakathoz vezet. Használja a beállítóvarázslót lépésről lépésre egy vonzó üzlet létrehozásához. Nézze meg a hasznos oktatóvideókat, hogy további tippeket kapjon a telepítéshez
Sávszélesség és tárolásA sávszélesség és a tárolás számára is vannak sapkák. A mennyiség az egyes csomagokonként változhat. Az elindított „Acél” csomag 100 termékkel, 2 GB sávszélességgel és 250 MB tárhellyel érkezik, havonta 24,95 dollárért. Túlzott díjakat számol fel a terv korlátjainak túllépéséért. A díjakat azonban nem egyértelműen hirdetik. Feltétlenül beszéljen egy képviselővel és tisztázza ezt a kérdést, mielőtt elkészíti a tervét
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítőkVan néhány ingyenes kiegészítő, amelyeket integrálhat a kosárba. Ellenkező esetben egyszeri vagy havi díjat kell fizetnie. Néhány elérhető népszerű bővítmény a Quickbooks, a Wufoo, a MailChimp és az Avalara
Megrendelés kezelésA kényelmes keresési és szűrési lehetőségek lehetővé teszik a gyors megkeresést és a megrendelések kezelését. A megrendeléseket megnézheti és feldolgozhatja a mobileszközökön is. Az ügyfelek elismerik az automatikus e-mail frissítéseket is, amelyek információkat szolgáltatnak a megrendelések állapotáról
KészletgazdálkodásAz admin felületen könnyen navigálhat, és beállíthatja az automatikus riasztásokat. Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy értesítést kapnak, amikor a termékek újra raktáron vannak
Szállítás nyomon követéseA Spark Pay segítségével egynél több raktárt is használhat termékek szállításához. Az automatikus e-mailek értesítik az ügyfeleket, ha a megrendeléseket leadták, kézbesítették és teljesítették
CRM szolgáltatásokEz egy másik terület, ahol hiányzik a Spark Pay. Az ügyfelek jelentkezhetnek, és nyomon követhetik a kérdéseket, de a CRM eszközök a legjobb esetben minimálisak. Nyilvánvaló, hogy kevés erőfeszítést tettek a legjobb ügyfélszolgálat nyújtásában. Érdemes megfontolnia egy kiegészítő telepítését, hogy kibővítse lehetőségeit ezen a területen
Sablonok és témákVálasszon 51 ingyenes téma közül, vagy fizessen körülbelül 100 USD-t egy prémium témaért. Egyedi tervezési szolgáltatások szintén rendelkezésre állnak. Összességében a témaválasztás elég alapvető. Ha hajlandó némi időt a webhely testreszabására, felkészítheti a dolgokat
Integrációk és kiegészítőkA Spark Pay kompatibilis a piac néhány legnépszerűbb üzleti és tartalomkezelő programjával. Könnyen hozzáadhat funkciókat webhelyéhez
Mobil e-kereskedelemAz összes elérhető téma mobilbarát és teljes mértékben érzékeny. A boltját akár telefonjáról, akár táblagépéről is kezelheti. Azonban ha az egyedi tervezési szolgáltatásokat választja, akkor mintegy 1000 dollárval többet fizet, ha reagáló online boltot szeretne
WebtárhelyA Spark Pay a Rackspace szolgáltatást használja a webhelyek fogadására. Ezek a programok együttesen működnek egy teljesen hostolt webhely biztosítása érdekében, amely megvédi az Ön adatait
AlkalmazásboltA Spark Pay alkalmazásbolt tele van olyan lehetőségekkel, amelyek könnyen integrálhatók az áruházába. Válasszon az iparágban vezető programok közül, és feltétlenül nézze meg az ingyenes lehetőségeket.
BlogolásNemcsak elindíthat egy vállalati blogot, hanem annyi blogot is futtathat, amennyit csak akar
SEO és marketingÉlvezze az összes szokásos marketing eszközt, amelyet elvárhat egy versenyképes bevásárlókosár-platformon. Készítsen metacímkéket és leírásokat, automatikusan generálja az URL-eket, és gyorsan hajtsa végre az oldalátirányításokat
hírlevelekAz e-mailek és hírlevelek automatikus elküldésekor a Spark Pay széles körű lehetőségeket kínál. Könnyű kapcsolatot létesíteni az ügyfelekkel függetlenül attól, hogy készletet küld, frissítéseket rendel, vagy új termékeket hirdet. Integrálhat olyan harmadik féltől származó programokat is, mint a Constant Contact vagy a Mail Chimp
Biztonsági jellemzőkAmint számíthat a Capital One által visszahozott platformon, a biztonság a Spark Pay top formájában van. A platform lenyűgöző tűzfalakat, 128 bites SSL titkosítást és hatékony host kiszolgálókat kínál
PCI tanúsításA Spark Pay PCI tanúsítással rendelkezik
Tartalom létrehozásaHozzon létre annyi blogot, amennyit csak akar, és tekintse meg a szerkesztéseket valós időben
Ajándék tanúsítványokA Spark Pay lehetővé teszi ajándékutalványok eladását, kuponkódok megadását és különleges kedvezmények létrehozását
Fizetési lehetőségekA Spark Pay több mint 50 fizetési átjárót támogat. Akkor is regisztrálhat a Spark Pay Merchant Services szolgáltatásban, és az összes szolgáltatást ugyanazon társaság alá csomagolhatja
Adó- és szállítási számológépekAz adó és a szállítás automatikusan kiszámításra kerül a hely alapján
jelentésekÉlvezze a különféle hatékony és éleslátó jelentési eszközöket. A Spark Pay egy átfogó jelentési irányítópultot tartalmaz. Megtekintheti az értékesítési számokat, a legfontosabb termékeket és a forgalom részleteit
WebhelystatisztikaA Google Analytics egy egyszerű módszer a webhely teljesítményének figyelésére és összehasonlító diagramok létrehozására. Más programokat is integrálhat, ha célzottabb információkat szeretne megtekinteni. Ön dönti el, hogy mennyi adatot kíván gyűjteni. A Spark Pay támogatni fogja preferenciáit

tervek & Árazás

Az árképzés és a megfizethetőség szempontjából a Spark Pay helyesen áll versenytársaival. Alapvető belépő szintű tervük havonta 24,95 USD, és elegendő tárhelyet és forgalmat biztosít az üzleti élet megkezdéséhez. Ha meg akarja próbálni vásárlás előtt, regisztráljon az ingyenes próbaverzióra. Bizonyos információkat kell megadnia, de nincs szükség hitelkártyára.

14 ingyenes nap áll rendelkezésére a platform felfedezéséhez, és eldöntheti, hogy az Ön számára megfelelő-e.

A Spark Pay szerint legnépszerűbb csomagjuk az „ezüst” terv, havonta 99 dollárért. Magába foglalja:

 • 5000 termék
 • 15 BG forgalom
 • 1 GB tárhely
 • Ingyenes megosztott SSL
 • Nincs tranzakciós díj.

Más bevásárlókosár-platformokkal nagyobb hozzáférést kap a magas szintű szolgáltatásokhoz, amikor frissíti az árazási csomagokat. A Spark Pay esetében nem ez a helyzet. Ugyanazokat a funkciókat élvezheti, függetlenül attól, hogy melyik csomagot vásárolja. Az igazi döntő tényező a vállalkozás mérete és az, hogy mennyi mennyiséget fog kezelni havonta. Ha kinövi egy csomagot, bármikor könnyen frissíthet. A program teljes mértékben skálázható.

Rejtett díjak

A Spark Pay nagyrészt előzetesen határozza meg árait. Tudnia kell, mit számíthat a havi számlájára. Az egyik szürke terület a túlzott díjak. Nem világos, hogy mennyit számít fel Önnek, ha túllép a tárolási vagy sávszélesség-korlátozásokon. Jó ötlet, ha hívást kezdeményezünk és tisztázzuk ezt a meglepetés elkerülése érdekében. Nyilvánvalóan ez egy átruházható árfolyam, tehát ne félj néhány igényt feltenni és megnézni, amit mondanak.

Vevőszolgálat

Sajnos a Spark Pay ügyfélszolgálataival kapcsolatban nincs annyira izzó dolog. Ha segítségre van szüksége, többféle módon léphet kapcsolatba:

 • Élő ügyfélszolgálat (9:00 – 5:00 CT)
 • Telefon
 • Tudásbázis
 • Bejelentkezés, tudásközpont
 • Email
 • Támogatási portál, ahol jegyeket lehet benyújtani

A probléma nem az, hogy nincs sok módszer a támogatással való kapcsolatfelvételre. A probléma az, hogy a válaszidő túl hosszú, és a kapott információk nem mindig olyan hasznosak. A legtöbb cégnél az élő csevegés talán a legjobb módja a gyors válaszok megszerzésének. A Spark Pay azonban csak korlátozott ablakot biztosít. Ez megnehezíti a különböző időzónákban élő ügyfelek, különösen a nemzetközi ügyfelek számára.

Nagyon világos, hogy az ügyfélszolgálat nem a legfontosabb prioritás. Számíthat arra, hogy sok problémát megold meg egyedül. Rengeteg oktatóanyag, cikk és tudásközpont található, amelyekkel konzultálni lehet, de a képzett szakemberrel való beszélgetés sokkal nagyobb kihívást jelenthet.

Egyszerű használat

Noha azt várhatja el, hogy egy nagy bankhoz csatolt platformon vannak valódi hiányosságok a könnyű használat szempontjából, a Spark Pay meglepően felhasználóbarát. A telepítés egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kattint egy pár linkre, amelyek megérkeznek a beérkező levelek mappájába, és követi a beállító varázslót. A kezdők számára ez kiváló módja annak, hogy megismerjék a platform szervezetét és segítséget kapjanak a földről.

Az admin irányítópultja is jól helyezkedik el a könnyű használat szempontjából. Ne felejtse el, hogy a Spark Pay eredetileg e-kereskedelemi webhely volt, amelyet vállalkozók és fejlesztők terveztek. A műszerfal tükrözi ezt az érzékenységet, és rendkívül egyszerűen használható. Ez elkerüli a túl zsúfoltságot, és lehetővé teszi az övezetet az általánosan használt eszközökön.

A kódhoz és a WYSIWYG szerkesztőhöz való hozzáférés mellett a Spark Pay élő szerkesztési funkciót is kínál. Változtathat közvetlenül a kirakatban, és valós időben megnézheti azokat. A tervezés és a szerkesztés ennél nem sokkal könnyebb.

Az egyszerű kialakítás és a sok szolgáltatás kombinációja révén a Spark Pay tökéletesen elérhető kezdőknek és szakembereknek is. Élvezze a webhely teljes irányítását, és válassza ki pontosan a szerkesztés módját. Csak a legjobb felhasználói élményt nyújtják a piacon.

Következtetés

Ha retteg attól, hogy átveszi a kirakat tervezési elemeit, de nem akarja elcsalogatni a pénzt egy profi tervező számára, akkor a Spark Pay kiváló választás. Míg az ingyenes sablonok az alapvető elrendezések irányába mutatnak, ez lehet éppen az, amire szüksége van, hogy megnedvesítse lábát és megteremtse a kényelmi szintet..

Még a kezdők is létrehozhatnak egy vonzó üzletet, amely segít nekik a termékek értékesítésében és a bevétel megszerzésében. Az ár megfelelő. A funkciók mind ott vannak. Csak tartsa alacsony elvárásait az ügyfélszolgálat terén, és nem fog csalódni.

Összehasonlítás

Spark Pay

93

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map