A SiteBuilder.com áttekintése 2016


SiteBuilder.com

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

SiteBuilder.com

A SiteBuilder.com egy új online weboldal-készítő 2014-től. A webhely-építés bonyolultságait illetően úgy tűnik, hogy a SiteBuilder.com az egyik legjobb hírnevével rendelkezik a piacon. A cég állítása szerint a "nincs szükség készségekre" tapasztalat. Olvassa el alább a SiteBuilder.com áttekintést.

Előnyök

 • Méltányos és versenyképes árképzési tervek 5 dollártól 10 dollárig
 • Ingyenes alapvető webhely, ingyenes tárhely és domain
 • 10 000 üzleti sablon
 • 500 MB tárhely minden tervvel
 • Könnyen összetevők hozzáadása és szerkesztése
 • Fotógaléria tartalmazza
 • E-kereskedelem lehetőségei az üzleti igények kielégítésére
 • Márkanév és marketing lehetőségek

Hátrányok

 • A telefonos támogatás korlátozott, kivéve a prémium csomagban szereplőket
 • Kissé korlátozott e-kereskedelmi alapú sablonok
 • fiókot kell létrehoznia, hogy megismerje a tervek árazását
 • Nem változtatható meg más sablonra a webhely újratelepítése nélkül
 • Az ingyenes SiteBuilder terv korlátozott funkcionalitással rendelkezik az e-kereskedelem bővítéséhez

Áttekintés

 • Weboldal: www.sitebuilder.com
 • Központ: Ohio, USA
 • Alapítási év: 2014
 • Kategóriák: Weboldal-készítő
 • Szolgáltatások: Web Design Cloud Szoftver, Webtárhely
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap

A SiteBuilder minimális korlátozásokkal kínálja a mai weboldal-építők által keresett megoldásokat. A társaság lépéseket tesz új üzleti tulajdonosokkal és web-tervezőkkel, akik kortárs megjelenést és megjelenést keresnek.

A SiteBuilder magas rangú az érték, a szolgáltatások, a könnyű használat és a sablon változatosság szempontjából. Kezdőknek készült, és viszonylag kifinomult webhelyekhez is alkalmazható, a SiteBuilder éppen a mai kisvállalati vezetők számára megfelelő.

A SiteBuilder egy ingyenes domaint és ingyenes e-mailt hirdetett meg, több mint 10 000 sablonnal együtt, amelyeket drag and drop szerkesztéssel lehet használni. Az indulás ingyenes, a felhasználók pedig korlátozott funkciójú ingyenes fiókokon maradhatnak. Az előfizetők ingyenes domain nevet kapnak, és végül kiválaszthatják a havi vagy éves számlázást. Az árazási táblázat a honlapon nem érhető el. Az alábbiakban részletesebben látom a finom nyomtatást.

Ki ajánlott a SiteBuilder számára?

Ezt a weboldal-készítőt arra tervezték, hogy saját magának csinálja. Mint az osztálya legtöbb webépítője, az élő támogatás korlátozottabb, mint egy teljes weboldal-készítő cégnél. A SiteBuilder kisvállalati menedzserek, otthoni munkát vállalkozó vállalkozók, harmadik fél webes tervezői és nonprofit szervezetek számára alkalmas, akik bizonyos szintű ellenőrzést akarnak fenntartani. Középkategóriás helyet foglal el az e-kereskedelmi megoldások tekintetében, az Ecwid integrációt használva a termékek értékesítéséhez.

A SiteBuilder fókuszterülete / specialitások

A SiteBuilder a személyes és üzleti webhelyek professzionális és tiszta, mobilbarát sablontervezésére összpontosít. Ez a webhelykészítő megmutatja az erejét a sablonok számában és stílusában, valamint a drag and drop felületen.

Néhány specialitásuk a SEO vezérlést és az erőforrásokat, az e-mail marketing fiókokat, néhány HTML szerkesztést, a megfelelő blogolási lehetőséget, audio, videót és különféle ügyfélszolgálati erőforrásokat tartalmaz. A SiteBuilder kiváló platform a termékek és szolgáltatások online értékesítésére. Vannak olyanok, amelyek jobban megteszik a nagyobb e-kereskedelem igényeit.

A SiteBuilder műszaki specifikációi / korlátozásai

A SiteBuilder webhely-felületén nem hiányoznak a szolgáltatások. Minden olyan elem szerepel a listában, amelyre szükség lehet egy üzleti tulajdonosnak vagy magánszemélynek, beleértve a bevásárlókosárot, az 500 MB tárhelyet, a korlátlan sávszélességet, a hangot, a videót, a támogatást és egyebeket.

A SiteBuilder ingyenes próbaverziót kínál, de a kezdőlapból nem teljesen világos, hogy mi szerepel benne. Úgy tűnik, hogy a felhasználók ingyenes domain nevet, több mint 10 000 sablont, ingyenes e-mail címet, keresőmotor-optimalizáló eszközöket, e-kereskedelmi megoldásokat és egy blogoldalt kapnak. Ezeknek a szolgáltatásoknak sok része külön díjat tartalmaz.

.Nem látja előre hozzáadott funkciókat és a webhely árazási részleteit. A kezdőlap egyetlen lehetősége az ingyenes próbaverzió elindítása. Nem egyértelmű, hogy a felsorolt ​​szolgáltatások melyik része van az ingyenes csomagban. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, hogy hozzon létre egy fiókot, és tartalmazza a nevét és e-mail címét. A kezdőlap alján található egy támogatási link, amely néhány részletet tartalmaz.

Ami a funkcionalitást illeti, csak néhány korlátozás vonatkozik a SiteBuilderre. A sablonok egyszerűen nem cserélhetők, miután kiválasztotta őket és beírt tartalmat. Egy másik sablon kiválasztásához újra kell kezdenie. Emellett nincs olyan sok e-kereskedelem alapú sablon, amelyek közül választhat. Nincs automatikus mentés funkció, és az élő támogatás egy kicsit korlátozott, kivéve a harmadik szintű tervet.

Megfelelő-ea méretezhetőség / van-e hely növekedni??

A SiteBuilder három tervet kínál, amelyek fizethetők havonta vagy évente. Ezek a tervek havonta 5 dollártól 10 dollárig terjednek, ez az érték ésszerű költsége. A Personal, a Pro és a Premium tervek között választhat, a kisvállalkozások skálázhatósági és növekedési lehetőségeket kínálnak. Mindhárom terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet, ingyenes tárhelyet és ingyenes hirdetési jóváírást. Várható, hogy többet fizetnek az egyes e-kereskedelmi szolgáltatásokért.

Mi a MoneyBack garanciarendszer??

Ingyenes próbaverziót és pénz-visszafizetési garanciát kínálunk (amely nem tartalmazza a domain névnek a SiteBuilder segítségével történő vásárlásának költségeit). A webhely lemondást nyújt, bár egy tesztelőnek nehézségekbe ütközött egy fiók törlése.

Mi a SiteBuilder hírneve??

Azért, hogy újonc, a SiteBuilder nagyon jó hírnévvel rendelkezik odakint. 3-5 csillagot mutatnak, és rengeteg jó vásárlói véleményt tartalmaznak. A felhasználók szeretik a platformot, az interaktív szerkesztési lehetőségeket, a sablonokat és a HTML kódolás bizonyos mértékű rugalmasságát. Az érték ára jól felbukkan.

A SiteBuilder a Peoples Choice díjnyertes a Legjobb Közösségi Hálózati Platform és a Közösségek Legjobb CMS kategóriájában..

Miért válassza a SiteBuilder alkalmazást??

Az olyan üzleti vezetőknek vagy egyéneknek, akiknek kisvállalkozások számára kortárs weboldal-kialakításra és sima felületre van szükségük, a SiteBuilder jó minősítéssel rendelkezik. A felhasználók ingyenes webhelyet állíthatnak fel, vagy alacsony havi díjat fizethetnek fel a szükséges szolgáltatásokhoz. Több mint 10 000 sablon közül választhat, és az ingyenes szolgáltatások több mint elegendőek. Az eszközkészlet a legtöbb webhely-összetevőt tartalmazza, amelyre a vállalkozás tulajdonosának szüksége van egy kisvállalkozás működtetéséhez.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Több mint 10 000 sablon
 • Korlátlan e-mail címek
 • SEO eszközök
 • Az oldalstílus testreszabása
 • Intuitív vizuális szerkesztő felület
 • Bőséges fotógaléria
 • Társadalmi megosztás-integráció
 • 1 kattintással ingyenes fiók
 • Gyors és egyszerű bloglap-beállítás
 • Egyszerű bloglap-elrendezés
 • 500 MB tárhely

Az iparági szakértők ítélete a SiteBuilder.com webhelyen

Website BuilderEz egy másik potenciálisan zavaros terület. Ha átnézi a „szakértői” értékeléseket, ellenőrizze, hogy valóban objektív forrásból olvas-e a munkát. Rengeteg olyan értékeléssel találkoztam, amelyeket kevésbé hiteles oldalakon tettek közzé, és csak annyira izzó dolgok voltak, hogy a SiteBuilder.com webhelyről szóljon. Az a véleményem, hogy ha nincs kritikája vagy javaslata, amit kínálhat, akkor valószínűleg nem vizsgálta meg ennyire a szolgáltatást.

Azok között, akik valódi ásást végeztek, itt kellett mondaniuk:

 • Az árazási rendszer homályos és zavaró. Valójában még az árakat sem tudja megnézni anélkül, hogy frissíteni kellene az ingyenes tervből.
 • Egyszerű és alapvető webhely-készítőt biztosít, de a bonyolultabb eszközökhöz való frissítés költséges lehet.

Végül a weboldal készítője valóban hasznos eszköz lehet, ha a cég nem foglalkozott ennyire árnyas gyakorlattal. Jobb, ha távol maradsz.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások a SiteBuilder.com webhelyen

Alapvetően nem bízom az általam olvasott pozitív vásárlói véleményekben. Nem akarom, hogy ez a vállalat elmulaszthassa az áttekintő webhelyek felkeresését és a saját véleményének közzétételét a negatív nyilvánosság ellensúlyozása érdekében. Az egyik webhely nem tartalmaz tökéletes véleményeket és szöveget, amely egyszerűen nem úgy hangzik, mintha az átlagos fogyasztó írta. És tucatnyi véleményről beszélünk ugyanezen vonalon. Csak nem veszem meg, és nem hiszem, hogy bármely olyan potenciális ügyfél, aki több, mint 3 percet töltene a cégbe. Ezért megyek előre, és azt mondom, hogy a webhely-készítőről valójában nincs pozitív vélemény vagy jó dolog..

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a SiteBuilder.com webhelyen

Mindenekelőtt a SiteBuilder.com ugyanaz a vállalat, mint a WebsiteBuilder.com, a Sitey.com és a Sitelio.com. Pontosan ugyanazt a terméket kapja, kissé eltérő árképzési tervekkel. Azokat a fogyasztókat, akik ezt megragadták, érthető módon kikapcsolta az a gondolat, hogy egy cég különféle domain nevek alatt adja át magát.

Más fogyasztói vélemények a következőket tartalmazzák: „Dodgy, gonosz, félelmetes, átverés” és még sokan mások. A felhasználók sokféle számlázási problémával szembesültek, és olyan értékesítési embereket vett fel velük a kapcsolatot, akik megpróbálták nekik eladni a saját domainnevüket, és minden egyéb gyanús tevékenységet. A fogyasztói vélemények alapján meglepődtem, hogy ez a webhely továbbra is működik és működik, és az őrségi ügynökségek még nem állították be azt. Idő kérdése lehet.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Tervezés & testreszabás

A siteBuilder.com weboldal tervezése és testreszabása meglehetősen robusztus, néhány versenytárs mellett. A 10 000+ tervezősablon széles választékot kínál, és a testreszabott oldalak interaktív platformja könnyen navigálható. Az alábbiakban néhány megjegyzés található a SiteBuilder tervezési és testreszabási funkcióiról.

FunkcióÁttekintés
SiteBuilder sablonokA SiteBuilder sablonok piacával rendelkezik, több mint 10 000 közül választhat mobil-barát lehetőségek közül. Kevesebb e-kereskedelmi sablon választható, de úgy tűnik, hogy az üzleti tulajdonosok megtalálják azt, amire szükségük van, és testreszabhatóak.

 • A sablonok és a színpaletták változatossága és minősége. Vannak sablonok minden vállalkozáshoz, minden személyiséghez, több száz színes palettán és stílusban. Az üres vászon rugalmasságot ad a tervezőknek; azonban az előre megtervezett elrendezésekkel gyakran könnyebb dolgozni. Ezenkívül a tartalom elvesztése nélkül nem változtathatja meg véleményét, és választhat másik sablont.
 • Előre kiválasztott sablonok vagy a webhely építése a Scratcbólh. A SiteBuilder egy csináld magad program, amely sablonokra támaszkodik. Ha azt akarja, hogy valaki felépítse az Ön weboldalát, megnézheti a weboldal tervező és fejlesztő vállalatokat.
SiteBuilder interfészA SiteBuilder intuitív tartalom és összetevők tervezésére és módosítására. Az új felhasználók könnyen kezelhetnek audio fájlokat, videókat, képeket, színeket, tartalmat és stílust. A SiteBuilder biztonságos bejelentkezést kínál a kezdőoldalról vagy a támogatási oldalról, így a webhely azonnali frissítéseinek javításához lehetősége van..
Az oldalstílus testreszabásaAz oldalstílus testreszabása lehetővé teszi a webhely testreszabását, és a tartalom és összetevők hozzáigazítását az Ön webhelyének speciális igényeihez. A felhasználók gyakran módosítják a HTML / CSS kódot. A SiteBuilder tökéletes az oldalstílus testreszabásának legtöbb szempontjából.

 • A személyre szabás tervezési lehetőségei. A SiteBuilder sablonok testreszabhatók. Töltse fel képeit, módosítsa a tartalmat és illessze be a kütyüket. Egyes elemek korlátozása vonatkozik bizonyos elemek elhelyezésére.
 • A mozgás szabadsága, átméretezése és szerkesztése. A szerkesztési elemek erősek a SiteBuilder számára. Tartalom és elemek gyors szerkesztése, áthelyezése, átméretezése vagy törlése. Vannak testreszabási lehetőségek a sablonokon belül.
 • Van hozzáférés a HTML / CSS kódhoz? A HTML / CSS kód szerkesztése opcionális a SiteBuildernél. Ehhez szükség lehet némi kutatásra a SiteBuilder támogatási központjában.
 • Vizuális szerkesztő felhasználói felület. Vizuális szerkesztés a SiteBuilder alkalmazásban, intuitív, kezdőknek tervezve. Kreatív képességeid hasznosak lesznek, mivel a SiteBuilder nyitott vászonot használ, nem előre megtervezett elrendezés helyett. Lehet, hogy megoldást talál erre. Gyorsan adjon hozzá audiofájlokat, videókat, térképeket és fényképeket értékesítés vagy közönség vonzása céljából.

Miután feliratkozott a SiteBuilder.com webhelyre nevével és e-mail címével, megnézheti a sablonokat. Ügyeljen arra, hogy válasszon egyet, és ragaszkodjon hozzá, mivel a tartalom és összetevők beszúrása után nem lehet gyorsan kiválasztani egy másik sablont.

Navigáció a webhelyenA webhely navigációja elsősorban a kiválasztott sablonon alapszik, de azt bizonyos mértékig testreszabhatja, hogy az ügyfelek számára megfelelő helyeken jelenjen meg. Választhat egy mobil nézetet, hogy ellenőrizze, hogy a tartalma és elrendezése hogyan fog kinézni a mobil ügyfelek számára.
TartalomkezelésA tartalom kezelése a SiteBuilderben, hasonlóan más webhely-készítőkhöz, meglehetősen egyszerű és egyszerűen elvégezhető. Csak a webhelyre van szüksége ahhoz, hogy a SiteBuilder kezdőlapjáról vagy támogatási oldaláról bejelentkezzen a fiókjába. A szerkesztéseket könnyű elvégezni, és gyorsan feltölthetik személyes webhelyükre.
Fotók és galériákA SiteBuilder fotógaléria meglehetősen kiterjedt, vagy lehetősége van fényképeid feltöltésére. Nemcsak hogy testreszabhatja fotólapjait a távolság, az elemek száma, az átmenetek, az oszlopok stb. Alapján.
Mobil site építéseA SiteBuilder több ezer mobilra optimalizált sablont kínál, és megjelenítheti azokat felülvizsgálat céljából, miközben dolgozik a fiókjában. Mivel a SiteBuilder viszonylag új a weboldal készítői piacon, a mobilitás adott. Számos új platform kénytelen új sablonokat hozzáadni a funkcionalitáshoz a webhelyek mobil eszközön történő megjelenítéséhez.
Társadalmi megosztás-integrációA közösségi média integrációja egy másik elem a SiteBuilder számára. Mivel a közösségi média növekszik a marketing, az ügyfelek elérésének és a megosztási szolgáltatásoknak köszönhetően, ez a weboldal-készítő magában foglalja az elsődleges közösségi média platformokat – a Facebookot és a Twitter-t. A SocialBooster programot a közösségi média marketingjéhez is használják.
Tervezési szolgáltatásokA SiteBuilder tevékenysége nem az, hogy átfogó weboldal-tervezést biztosítson. Úgy ítélik meg, hogy csináld magad web-készítő platformként bármely felhasználói szint számára.

Jellemzők & Eszközök

A SiteBuilder nagy weboldal-készítő, a legtöbb szolgáltató tervezője, és az üzleti tulajdonosok egy webhelyet keresnek. A SiteBuilder felhasználói korai sikertörténeteivel a jövő ígéretesnek tűnik. Funkcióban gazdag platform, könnyen kezelhető és megfelelő a legtöbb kis- és középvállalkozás számára. Az alábbiakban inkább a finom nyomtatás található.

FunkcióÁttekintés
A SiteBuilder telepítéseA SiteBuilder egy kattintással ingyenes fiókot kínál, de készülj fel arra, hogy megosztja nevét és e-mail címét az induláshoz. Olvassa el a sablonok ezreit, mielőtt kiválasztja a vállalkozásához igazító sablont. Az indulás ingyenes és egyszerű.
Web DesignMiután kiválasztotta a megfelelő sablont, készen áll a webes tervezési folyamat megkezdésére. A SiteBuilder egy üres oldalt vagy vászonnal kínál menüsávot az összetevők hozzáadásához és a webhely felépítéséhez. A sablonon nem módosíthatja a véleményét a teljes újratervezés nélkül, ezért győződjön meg arról, hogy a megfelelőt választotta-e ki.
A navigáció mélységeAz ingyenes csomag vagy a SiteBuilder három árképzési tervének egyikével az ügyfelek navigációs lehetőségei és az oldalak száma megfelelő minden üzleti tervhez. Kezdje a megfelelő elrendezést kínáló sablonnal, és bontsa ki onnan.
Modulok és alkalmazásokA felhasználóknak van néhány oldalprimitív közül a jobb ügyfél-interakció. Az alkalmazások tekintetében úgy tűnik, hogy a felhasználók felvehetnek alkalmazásokat a Google-tól, de a SiteBuilder nem tartozik az alkalmazásokhoz. Ehhez szükség lehet némi kutatásra.
A bevételszerzésA SiteBuilder viszonylag jó lehetőségeket kínál, amelyek egyes értékesítési webhelyeket szolgálnak fel az elmúlt évben. Ez a webhely-készítő az Ecwid-et használja, rövidítve az „e-kereskedelem kütyü”, a bevásárló kosár integrációjához.
Látogatói statisztikákA legtöbb webhely-építő ma pontos és valós idejű látogatói statisztikákat kínál, és a SiteBuilder sem kivétel. A SiteBuilder lehetővé teszi a Google Analytics kód hozzáadását a látogatók nyomon követéséhez és jelentéséhez, a webhely forgalmához és egyebekhez.
Fotó, videó és hangA SiteBuilder jó munkát végez az interaktív média és képek lehetőségeivel. Ezek szükségesek a mai online üzleti tulajdonosok számára, és a SiteBuilder lehetővé teszi audiofájlok, fényképek, videók és egyebek beillesztését az ügyfelek vonzása érdekében..
BlogolásA blogoldalt meglehetősen egyszerűen lehet beállítani és karbantartani a SiteBuilder-en, ellentétben az osztály más web-készítőivel. Ezt a szolgáltatást frissítették, hogy jobban támogassák a SiteBuilder felhasználókat.
Google térképA SiteBuilder lehetővé teszi a Google Maps gyors beillesztését és az oldal testreszabását.
HTML szerkesztőMiközben a HTML-szerkesztő nem látható, a SiteBuilder lehetővé teszi a HTML-címkék, fejlécek és más elemek testreszabását a további irányítás érdekében.
A közösségi média integrációjaRendelkezésre áll egy alapvető űrlapkészítő, de korlátozott a választógombok, szövegdobozok, jelölőnégyzetek stb. Tekintetében. Alapvető űrlap lehetséges, de ez nem ideális felmérésekhez.
Űrlapok és felmérésekRendelkezésre áll egy alapvető űrlapkészítő, de korlátozott a választógombok, szövegdobozok, jelölőnégyzetek stb. Tekintetében. Alapvető űrlap lehetséges, de ez nem ideális felmérésekhez.
TárhelyAz előfizetők 500 MB tárhelyet kapnak minden tervvel.
Hírlevél eszközA SiteBuilder üzleti e-mail fiókot kínál a hírlevélküldések kezelésére.
FórumÚgy tűnik, hogy a SiteBuilder nem nyújt közösségi fórumot, de rengeteg súgófájl található a SiteBuilder minden aspektusához, e-mailben van lehetőség segítségkéréshez és GYIK a keresett kérdés megtalálásához. A támogatási telefonszám csak a Premier csomagban lehetséges.
E-kereskedelem / online áruházA SiteBuilder integrálódik egy harmadik féllel, az Ecwid e-kereskedelemmel. Noha nem az showstopper, az Ecwid egy kiegészítő eszköz, amely aggodalomra adhat okot. A felhasználóknak további támogatásra lehet szükségük az árnyalatok kitalálásához és az üzlet felállításához.
Átjáró-integrációA tagsági átjáró szolgáltatásai nem tűnnek szolgáltatásnak, de további tesztelésre van szükség.
SEO-barátA SiteBuilder SEO eszközöket kínál az App Store-ban, de a kiegészítő díjak felszámíthatók. Van néhány marketing, optimalizálás és mobil eszköz a keresőmotorok támogatására.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A SiteBuilder felhasználók jelszóval védett fiókot használnak az ügyfél bejelentkezéshez és a webhely szerkesztéséhez.
Google® AnalyticsA SiteBuilder integrálódik a Google Analytics szolgáltatáshoz, de elvár egy kis áttörést ennek kiderítéséhez.
Weboldal biztonságA SiteBuilder, a többi weboldalkészítőhöz hasonlóan, prioritássá teszi a felhasználók és az ügyfelek biztonságát, a webhelyek és az e-kereskedelem platformjainak jelszavas védelmi lehetőségeivel..
Több nyelvÚgy tűnik, hogy a SiteBuilder nem angol nyelven kínálkozik.
Mobil optimalizálásA SiteBuilder sablonok tartalmaznak mobil optimalizálást is, így a látogatók és az ügyfelek könnyen elérhetik termékeit mobil eszközökön. A webhely pontosan jelenik meg, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a vásárlást.
CDN technológiaA SiteBuilder állítása szerint CDN tárhelyet kínál felárért, hogy a technológiát „feltöltse” a magas rendelkezésre állás és a nagy teljesítmény érdekében..

tervek & Árazás

A SiteBuilder ingyenes fiókot kínál az ügyfeleknek három olcsó lehetőség mellett. Nehéz felbecsülni, hogy a tervek tartalmazzák, kizárják-e vagy a költségeket, mivel a SiteBuilder ezeket az információkat feltárja, miután megadta a nevét és e-mail címét egy fiók létrehozásához. Mind a három fizetett terv kínál:

 • 50% kedvezmény
 • Ingyenes domain
 • Ingyenes tárhely
 • Ingyenes hirdetési hitelek

Árképzési tervek

 • Ingyenes. A weboldalon nem egyértelmű, hogy pontosan milyen ingyenes lehetőségeket tartalmaz.
 • Személyes. A kisvállalatok számára a költségek havi 5 dollár körül mozognak, és a fenti felsorolásban szereplő funkciókat kínálják.
 • Pro. Az e-kereskedelemhez szükséges kis- és középvállalkozások költsége havi 8 dollár körül alakul, a fenti felsorolásban szereplő szolgáltatásokkal, SEO és marketing súgóval, valamint mobil webhelyekkel.
 • Prémium. Azoknak a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak, amelyek kiegészítő e-kereskedelem-funkciókat igényelnek, a költség körülbelül 10 dollár / hónap, és a fenti felsorolásban szereplő szolgáltatásokkal, SEO és marketing súgóval, mobil oldalakkal, e-mail segítséggel és prioritási támogatással rendelkeznek..

A SiteBuilder versenyképes árazást kínál, de úgy tűnik, hogy egyes szolgáltatások eltérő költségekkel járnak. Nehéz megfejteni a SiteBuilder webhelyet.

Vegye figyelembe a következő tényezőket az árazás szempontjából:

 • Ingyenes tervet kínál? Igen, az üzleti vezetők és az egyének ingyenesen létrehozhatnak fiókot, és végül három szolgáltatásterv közül választhatnak, hogy további funkciókat szerezzenek.
 • Van-e próbaidőszak, vagy igényel-e hitelkártyát a csatlakozáshoz?? Ön egy 30 napos ingyenes próbaidőszakot vesz igénybe, de a SiteBuilder-fiók törléséhez kissé szorgalmazni kell.
 • Mennyire elérhetőek a prémium csomagok a versenytársakhoz képest?? A SiteBuilder meglehetősen megfizethető a legtöbb vállalkozástulajdonos számára, rengeteg ingyenes felhasználással az alapvető igények kielégítésére. Várható, hogy egyes kiegészítőkért külön-külön fizet.
 • Tervezhet-e professzionális weboldalakat csak az ingyenes verzió használatával? Igen, először ingyenes webhelyet hozhat létre.
 • A kifizetést havonta / évente teljesítik?? Kifizetésre havi vagy éves terv készülhet.

Vevőszolgálat

A SiteBuilder ügyfélszolgálatai a „csináld magad” modell felé hajolnak. Ez azt jelenti, hogy a súgó nagy része online súgófájlokat tartalmaz, amelyeket meg kell találnia és el kell olvasnia. A támogatási központ kiterjedt, és a legtöbb témában segít. Néhány percbe telhet, amíg megtalálja, amit keres.

Minél összetettebb egy weboldal, annál több segítségre van szükség. Ez a segítség akkor érhető el, ha hajlandó többet fizetni a harmadik szintű árképzési tervért. Úgy tűnik, hogy egy telefonhívást elriasztanak, kivéve, ha feliratkoznak a prémium csomagra, mivel a SiteBuilder webhelyen nem jelenik meg szám. Harmadik szintű előfizetők számára támogatási telefonszámot kínálnak.

Egyszerű használat

A SiteBuilder talán a legjobb szolgáltatás a könnyű használat. Könnyű elindítani a folyamatot, meglehetősen felhasználóbarát és egyszerűen karbantartható. Ne feledje, hogy a készségek szintje eltérő azok számára, akik úgy döntenek, hogy webhelyüket online web-készítővel hozzák létre. A legjobb módja annak, hogy úgy dönt, hogy kihasználja az ingyenes kipróbálási ajánlatokat és a kísérleteket. Az alábbiakban néhány szempontot figyelembe kell vennünk, amikor sétálunk át a sablonvarázslókon:

Az interfész egyszerűsége. A SiteBuilder felület közepes és magas pontszámot mutat a vizuális vonzerejért és az interaktivitásért, amely a legtöbb felhasználó számára megfelelő.

Alkalmas kezdőknek / haladó felhasználóknak. A SiteBuilder jót tesz mind a kezdő, mind a tapasztalt felhasználók számára. A nyílt vászon szerkesztési koncepció egy kicsit nagyobb kihívást jelent, de hozzáadott kódolási rugalmasságot kínál a haladó felhasználók számára. A SiteBuilder szinte mindent kínál, amelyet egy kisvállalkozás tulajdonosának meg kellene mutatnia és eladnia termékeit.

Tartsa fenn az irányítást a webhely felett mindenkor. Az autonómia a webhely tulajdonosának birtokában van, és a SiteBuilder megbízható üzemidővel és elégedett ügyféllel rendelkezik platformjuk bizonyítékaként..

A szerkesztőben elérhető segítség. A SiteBuilder súgójában és támogatásában szerepel egy szerkesztõn belüli párbeszédpanel, amely az új tervezõket irányítja. Ez a szolgáltatás kompatibilis más hasonló webhely-készítőkkel.

A SiteBuilder egy versenyképes új, weboldal-készítő, amely könnyen használható, és a legtöbbet felkínálja a kisvállalkozások tulajdonosai számára, amire szükségük van és szükségük van, eltekintve attól a képességtől, hogy a webhely felállítása után könnyen meg lehet cserélni a sablonokat..

Következtetés

A SiteBuildernek jó eredményei vannak, figyelembe véve, hogy a cég mikor alakult. A felhasználók ingyenesen feliratkozhatnak – valójában ezt ténylegesen meg kell tenniük annak ellenőrzéséhez -, és végül feliratkozhatnak a három ésszerű árazási terv egyikére. A SiteBuilder optimális magánszemélyek, kisvállalati vezetők vagy nonprofit szervezetek számára. A tervekben néhány ingyenes ajánlat szerepel, de várhatóan lesz néhány kiegészítő árképzés a különféle e-kereskedelem és SEO szolgáltatások számára.

Az interfészt könnyű kezelni, és csak néhány komoly korlátozás van. A profik széles körűek, és a SiteBuilder programmal kevés a hátránya.

A SiteBuilder egy robusztus weboldal-készítő sok olyan kisvállalat számára, amelyek még csak most kezdődnek el vagy bővülnek az e-kereskedelem területén. A szolgáltatások széles skálája hatalmas számú sablon közül választhat, és csak néhány korlátozásra van szükség. Használja ki a SiteBuilder ingyenes webhelyének előnyeit, hogy megtudja, ez a megfelelő választás az Ön számára.

Összehasonlítás

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me