A Shopify Review 2016


Shopify

Látogasson el a webhelyre

9.6


AWA pontszám

Shopify

A Shopify 2006-ban indult, és gyorsan iparági vezetővé vált. A jobb bevásárlókosár kialakításának gondolata három snowboardos vállalkozással kezdődött, akik nem voltak elégedettek a rendelkezésre álló lehetőségekkel. Manapság a platform több mint 175 000 online üzletben segít digitális és fizikai termékek értékesítésében. Olvassa el alább a Shopify-véleményünket.

Előnyök

 • 24/7 támogatás
 • Korlátlan sávszélesség
 • Biztonságos kosár
 • Intuitív interfész
 • Ingyenes & Fizetett témák
 • A Shopify összes előnye

Hátrányok

 • Korlátozott hozzáférés a pénztár oldalakhoz
 • A Blogrendszer fejlesztését igényli
 • Senki sem pénzt fizet
 • Nem többnyelvű

Áttekintés

 • Weboldal: www.shopify.com
 • Központ: Ontario, Kanada
 • Alapítási év: 2004
 • alkalmazottak: 1000+
 • Hosztolt webhelyek: 100.000+
 • Kategóriák: e-kereskedelmi szoftver
 • Ingyenes próbaverzió: 15 nap

Az a rész, ami a Shopify-t ilyen vonzóvá teszi, az a tény, hogy gazdag. Az első naptól kezdve mindent megtesz az online áruház megtervezéséhez és indításához. A formatervezési funkciók könnyen kezelhetők, így még a kezdők is testreszabhatják üzletet. A vállalkozóktól a globális üzleti mogulig felfelé haladva a szoftver veled fog növekedni. Nagyon rugalmas, és az eszközök kiválóan alkalmasak bármilyen méretű vállalkozás számára.

Kinek készül a Shopify?

Bárki. Minden bevásárlókosár-platformon vannak bizonyos hibák, de a Shopify közelebb áll a tökéletességhez, mint bármely más lehetőség. Ez egy lekerekített programot biztosít, amely felhasználható mind digitális, mind fizikai termékek eladására. Függetlenül attól, hogy már van weboldala, vagy éppen egy tégla- és habarcsboltot szeretne kibővíteni, a Shopify segíthet.

Míg más programok megpróbálnak kiemelkedni egy olyan fókuszterület felkínálásával, mint a marketing vagy a formatervezés, a Shopify minden terület elérésére törekszik. Kiemelkedik azzal, hogy csinál egy kicsit mindent, és mindent jól csinál. A kerék feltalálása helyett a lehető legjobb kereket építették fel. Ez a megközelítés megszerezte számukra a teljesítmény és a kiválóság hírnevét.

Ha nem tetszik a Shopify élménye, bármikor lemondhatja. Nem nyújtanak visszatérítést, de nem kell aggódnia a lemondási díjak miatt.

Shopify Plus – Vállalati e-kereskedelmi megoldás

Ha nagy szereplő vagy, aki olyan vállalati e-kereskedelmi megoldást keres, amely képes kezelni a nagy mennyiségű értékesítést, a Shopify Plus verhetetlen választás. Ez az e-kereskedelem platform milliárd dollárt dolgoz fel évente. Ez a képesség biztosítja az ügyfelek által elvárt vásárlási élményt.

Az olyan globális márkák, mint a Budweiser és a Tesla, a Shopify Plus platformot használják. Felhő alapú és teljesen üzemeltetett, 7000 processzormaggal és 200 terabyte tárhellyel. Az elosztott platform csökkenti az informatikai költségeket a hagyományos beállítások töredékéig. Nem kell aggódnia a népszerűség következményei miatt. A sávszélesség, a rack-terület és a tranzakciós díjak a múlté.

A közösségi média az egyik legnagyobb értékesítési platform lett. A Shopify Plus megkönnyíti a termékek eladását a legnépszerűbb közösségi hálózatokon. Az értékesítésre fog összpontosítani, ahelyett, hogy e-kereskedelmi platformot működtetne.

Dőljön hátra és kezelje percenként több ezer rendelést. Megkapta a 24 órás dedikált támogatást, amely a Shopify táplálja az online áruházat.

Miért válassza a Shopify-t??

Hacsak nem egy adott fókuszt keres, a Shopify remek választás. Megfizethető áron. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, és szilárd alapot nyújt az üzlet megkezdéséhez és felépítéséhez.

Nem számít, mennyire növekszik vállalkozása, nem kell aggódnia a szolgáltatók cseréje miatt. A Shopify bármilyen értékesítési mennyiséget képes kezelni, és felajánlhatja a professzionális üzleti vállalkozáshoz szükséges készlet- és ügyfélkezelő eszközöket.

Főbb jellemzők

 • Testreszabható sablonok
 • Teljes ellenőrzés a HTML és a CSS felett
 • A közösségi média integrációja
 • Húzza és dobja megrendelés
 • Kulcsszócímkék
 • Új rendelés értesítése
 • Fizetési állapot követése
 • Automatizált visszaterhelés
 • CSV Export
 • Valós idejű statisztikai panel
 • 70 Fizetési átjárók
 • Elhagyott pénztár helyreállítása

Ipari kritikusok a Shopify e-kereskedelmi platformon

A szakértői értékelések általában tükrözik a fogyasztói értékeléseket. A kritikusok megjegyzik, hogy míg az alapvető havi árazási csomagok megfizethető áron vannak, vannak rejtett költségek, amelyek valóban összeadhatók. A Shopify által kínált összes szolgáltatás igénybevételéhez regisztrálnia kell az egyik drágább speciális tervre.

Amellett, hogy fizet az alkalmazásokért és az erőteljes szolgáltatásokért, azt is találhatja meg, hogy pénzt bocsát ki a tranzakciós díjakhoz. Noha ezek meglehetősen szabványosak, problémát okozhatnak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek sok terméket alacsony áron árusítanak.

Az árképzési kérdéseken kívül a Shopify széles körben üdvözlettel tekintve egy hatalmas, rugalmas és robusztus program, amely gyakorlatilag bárki számára lehetővé teszi vállalkozás indítását. Ez gyakran az első javaslat a kicsi számára. Mindent egy helyre beszerezhet, és egy üzlet kialakítását is elvégezheti, anélkül, hogy profi fejlesztőt kellene felvennie. Íme néhány néhány kedvenc funkció, amelyeket a kritikusok szeretnek:

 • 14 napos ingyenes próbaverzió
 • Kiváló, 24 órás ügyfélszolgálat
 • Nagy választéka vonzó témákat
 • Beépített marketing eszközök
 • Könnyen kezelhető felépítés és admin felület

Pozitív fogyasztói vélemények és vélemények a Shopify-ról

Bizonyos hibák ellenére a Shopify túlsúlyosan tökéletes pontszámot kapott, és az ügyfelek nagy valószínűséggel ajánlják a programot másoknak. Íme néhány kedvenc funkció, amelyek a felhasználók iránt érdeklődnek:

 • A kiegészítők mennyisége és minősége: Noha ezek ára ára is lehet, hozzáférhet számos, népszerű harmadik fél által gyártott alkalmazáshoz, amelyek könnyen integrálhatók webhelyére. Ezek az alkalmazások exponenciálisan kibővítik webhelyének funkcionalitását, és elősegítik, hogy webhelye növekedjen vállalkozása mellett.
 • Egyszerű használat: A Shopify egy vonzó és intuitív adminisztrációs felületről ismert, amely felhasználható egy ugyanolyan gyönyörű üzlethelyiség létrehozására. Még a kezdők is gyorsan fel tudnak építeni egy üzletet, és elkezdenek eladni termékeket.
 • SEO eszközök.Azok a fogyasztók, akik a PrestaShop-ra váltak, jelentősen megnövelték a keresőmotorokból származó organikus forgalmat.
 • Vevőszolgálat: Az elégedett ügyfelek szerint a Shopify kiváló ügyfélszolgálatot kínál. Ez különösen jó hír azoknak az újoncoknak, akik esetleg további útmutatást kérhetnek az induláshoz és a problémák elhárításához.

Azok is, akik tisztában voltak a PrestaShop működtetésével, rendkívül elégedettek voltak a programmal.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Shopify-n

A Shopify vitathatatlanul a piacon a legnépszerűbb e-kereskedelem weboldal készítő. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hibátlan. A Shopify ellen leggyakoribb panaszok az általános költség- és készletkezelési eszközökkel járnak.

Míg a Shopify versenyképes árú, sok pénzt költhet az alkalmazásokra és a kiegészítőkre. A program teljesen működőképes a dobozból, de érdemes lehet testreszabnia webhelyét olyan további funkciókkal, amelyek árcédulával rendelkeznek. Azoknak a kezdő vállalkozóknak, akik korlátozott költségvetéssel dolgoznak, a szolgáltatásokba való beruházás költségei nem feltétlenül válnak opcióként.

A Shopify általánosságban ismert a könnyű használat miatt, de úgy tűnik, hogy sok panasz van a kezelőeszközökkel kapcsolatban. A termékopciók hozzáadása, a megrendelések törlése és a készlet szintjének figyelése szükségtelenül bonyolult lehet.

Tervezés & testreszabás

A Shopify a legszebb és professzionális megjelenésű témákat kínálja. Tervezése tiszta, modern és tökéletes bármilyen terméktípus eladására.

Ingyenes és prémium témák

Több mint 100 ingyenes és prémium téma közül választhat. Körülbelül 10 teljesen ingyenes, a többi ára 80 és 150 dollár között mozog. Csak válassza ki a kívánt témát, és használja az irányítópultot a logó felvételéhez és a színek megváltoztatásához. Az üzlet elindításához és testreszabásához nincs szüksége kódolási vagy tervezési tapasztalatra.

Rendszergazda felület

A bejelentkezés után megjelenik egy oldalsó navigációval ellátott műszerfal. Ez megkönnyíti a szabványos kategóriák megtekintését és az ön körüljárását. Vannak hivatkozások a leggyakrabban használt szolgáltatásokra is. Nem fog pazarolni az időt az egyes szakaszok közötti görgetéshez és a megfelelő gomb kereséséhez.

Tény, hogy ha nincs tapasztalata a programok hátterével kapcsolatban, akkor van egy tanulási görbe. Ugyanakkor elsajátítja a funkciókat. A lényeg az, hogy a műszerfal intuitív. Néhány órányi felfedezés után megtelik.

Ügyfél kirakat

Talán még fontosabb, mint a háttér, az ügyfél tapasztalata. Szeretne egy stílusos és felhasználóbarát, könnyen navigálható üzlethelyiséget létrehozni. A Shopify lehetővé teszi, hogy ezt tegye meg. Valójában ezen a helyen ragyognak. Kiraka nagyszerűnek tűnik, és optimális funkcionalitást kínál. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek nagyobb valószínűséggel böngésznek és vásárolnak.

Az oldal testreszabása

Még az ingyenes témák lehetővé teszik a kirakat testreszabását. Beállíthatja a színeket, képeket és termékeket adhat hozzá, beállíthatja a méretet, hozzáadhatja a menüket és bármi mást. A drag and drop szerkesztő tökéletes kezdőknek. Az induláshoz nincs szükség kódolási tapasztalatra. Ha inkább a kódon keresztüli változtatásokat hajtja végre, akkor hozzáférhet mind a HTML-hez, mind a CSS-hez. A választás rajtad múlik.

Mobil és érzékeny webhelyek

A Shopify összes témája teljesen érzékeny és mobil használatra kész. Nem kell külön aggódnia egy különálló mobil webhely létrehozása miatt. Az ügyfelek bármilyen eszközről megnézhetik áruházát és vásárolhatnak, és webhelye továbbra is nagyszerűen néz ki.

A közösségi média integrációja

Az összes közösségi médiafiók integrálása egyszerű. Valójában felveheti a „Vásárlás most” gombokat a Facebook és a Pinterest fiókokba, hogy az ügyfelek a helyszínen vásárolhassanak. Ha nem látja, amire szüksége van az irányítópulton, akkor látogasson el az App Store-ba, és integráljon egy új programot.

Tervezési szolgáltatások

Ha segítségre van szüksége webhelye és vállalkozása egy adott területén, akkor felveheti a Shopify szakértőt. Rendszerük kissé eltérően működik, mint más platformok. Kiválasztja a keresett szakértőt, és böngészheti lehetőségeit. A Shopify a legjobban értékelt szakértők listáját kuratálja. Választhat

 • Beállítási szakértők – Segítsen a webhely szervezésében, a struktúra létrehozásában és a navigációban, megtanulva, hogyan kell a webhelyet maga kezeli. Az árak 500 dollár körül kezdődnek.
 • Tervezők – Segítsen a webhely finomításában vagy a semmiből történő létrehozásában.
 • Fejlesztők – Ezek a szakértők a webhely funkcióinak bővítésére szakosodtak. Változtatásokat végezhetnek, vagy egyedi alkalmazásokat hozhatnak létre az Ön igényei szerint.
 • A marketingesek – Új ügyfelek vonzása és optimalizálja webhelyét szakértői tanácsokkal. Ez kiváló módszer a márkatudatosság növelésére és a keresőmotor eredményeinek javítására. A projektek akár 100 dollárral is indulhatnak.
 • fotósok – Gondoskodni szeretne arról, hogy termékei jól néznek ki? Béreljen fel profi fotósot, aki segít professzionális katalógus létrehozásában.

A szakértők listájának áttekintésekor mindenképpen nézze meg az ügyfelek véleményét. Ami az árakat illeti, ez nagyon szélesen változik. Egyes esetekben akár 25 dollárért is kaphat segítséget, de a legtöbb jelentős hatást gyakorló projekt körülbelül 500 dollárba kerül..

Jellemzők & Eszközök

FunkcióÁttekintés
Online áruház beállításaSzuper könnyű. A Shopify teljes hosztja, így megvásárolhat egy domaint, és használhatja a kiszolgálóikat. A termékek hozzáadása és a webhely testreszabása szintén egyszerű, még kezdőként is. Vitathatatlanul ez a leginkább felhasználóbarát lehetőség a piacon.
Sávszélesség és tárolásKorlátlan sávszélességet és tárolást kap minden tervvel.
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítők:Ha funkciót szeretne hozzáadni az áruházához, akkor látogasson el az App Store-ra. Ez több ezer bővítményt tartalmaz, amelyek elősegíthetik webhelyének bővítését.
Megrendelés kezelésA visszatérő ügyfelek fiókot hozhatnak létre, amely segít a megrendelések kezelésében. Ezenkívül megnézheti a rendelési előzményeket, és speciális promóciókkal segítheti az ügyfelek megcélzását.
KészletgazdálkodásAz összes készletinformáció automatikusan szinkronizálásra kerül. Megtekintheti és készíthet jelentéseket a készlet szintjéről is. Kövesse nyomon a termék teljesítményét méret, szín vagy kiegészítők szerint. A Shopify lehetővé teszi a készletek bármilyen módon történő megszervezését, sőt még alacsony készlet befagyasztását is végrehajtja, hogy ne adjon el olyan termékeket, amelyeknek nincs raktáron.
Szállítás nyomon követéseTestreszabhatja a szállítási lehetőségeket és az adóinformációkat. A szállítási díjakat a fő szállítók valós időben mutatják. Nyomon követheti a csomagokat, és nyomon követési számokat generálhat ügyfelei számára.
CRMAz ügyfelek vendégként fizethetnek anélkül, hogy fiókot kellene létrehozniuk. A hűséges ügyfelek azonban létrehozhatnak egy fiókot, amely segít a megrendelések nyomon követésében. Ez a szolgáltatás segít promóciók készítésében és releváns termékek kínálatában.
Szállítási és adószámológépekEzek a funkciók automatikusan beépülnek az Ön webhelyére.
Sablonok és témákNem csak a sablonok elegánsak és professzionálisak, de könnyen testreszabhatók is. Válasszon a 100+ ingyenes és prémium témák közül.
Integrációk és kiegészítőkA kiegészítő funkciók integrálása csak egy gombnyomást igényel. A Shopify megkönnyíti a téma módosítását és a webhely frissítését.
Mobil e-kereskedelemAz összes téma teljesen érzékeny. A vásárlók bármilyen méretű eszközön megtekinthetik webhelyét. A boltját bárhonnan kezelheti mobil eszközével.
WebtárhelyA Shopify teljes webtárhelyet kínál. Megvásárolhat domainnevet rajtuk keresztül, és kiszolgálóikkal felhasználhatja webhelyének házigazdáját.
AlkalmazásboltAz App Store több mint 1100 szerszámot tartalmaz. Válasszon a marketing, a könyvelés, a közösségi média és más programok közül. Sok lehetőség ingyenes, mások pedig kis díj ellenében kaphatók.
BlogolásA Shopify beépített blog funkcióval rendelkezik. Ez egy ideális módszer az online jelenlét felépítéséhez és a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz.
SEO és marketingKönnyen hozzáadhat kulcsszavakat, metacímkéket és leírásokat, és optimalizálhatja oldalait. A kiegészítő marketing eszközök lehetővé teszik a termék teljesítményének és az ügyfelek viselkedésének nyomon követését célzott eladások és promóciók létrehozása érdekében. A közösségi média integrációja kiváló módot kínál üzleti vállalkozásának értékesítésére.
hírlevelekA Shopify hírlevelet és e-mail sablonokat tartalmaz. Gyorsan létrehozhat marketing-robbanásokat és elhagyott kosár-értesítéseket. Testreszabhatja a sablont egységes megjelenéshez, amely igazodik az Ön webhelyéhez.
BiztonságÉlvezze a 256 bites titkosítás és az ingyenes megosztott SSL-tanúsítványok védelmét. Ugyanazok a biztonsági intézkedések vannak, amelyeket a bankok használnak, így biztos lehet benne, hogy webhelye biztonságos. Automatikus biztonsági mentéseket is kínálnak, és a szervereket rendszeresen frissítik, hogy megakadályozzák a feltöréseket. Míg a versenytársak általában számolnak fel ilyen szintű védelmet, mindezt ingyen tartalmazza a Shopify-fiók.
PCI tanúsításA Shopify a Tier 1 PCI-kompatibilis.
Tartalom létrehozásaA WYSIWYG szerkesztővel, a blogolási funkciókkal és a könnyen testreszabható témákkal a tartalom létrehozása és hozzáadása nem lehet egyszerűbb.
Ajándék tanúsítványokAz ügyfelek ajándékkártyákat és bizonylatokat vásárolhatnak.
Fizetési lehetőségekVálasszon több mint 70 különböző fizetési átjáró közül. Minden nagyobb hitelkártyát elfogadunk, és olyan új valuták is használhatók, mint például a Bitcoin.
jelentésekA Google Analytics segítségével nyomon követheti webhelyének teljesítményét, és betekintést nyerhet a forgalmába. Megtekintheti a készletek szintjéről, az értékesítési számakról és a termék teljesítményéről szóló jelentéseket is. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy teljes képet kapjon vállalkozásának erősségeiről és gyengeségeiről.
WebhelystatisztikaA webhely szinte minden szempontját nyomon követheti, és akár összehasonlító jelentéseket is készíthet a trendek követése érdekében.

tervek & Árazás

Szeretne kipróbálni vásárlás előtt? A Shopify 14 napos ingyenes próbaverziót kínál. Nem szükséges hitelkártya. Ha regisztrálni szeretne egy tervvel, nem kell aggódnia a rejtett díjak miatt. Mindkettő beállítja a webhelyet, és a fiók törlése teljesen ingyenes. Csak a havi csomagért kell fizetnie.

kedvezmények

Fizethet havonta, vagy előre fizethet kedvezményes áron. 10% -ot kaphat egyéves szerződéssel, 20% -ot 2 éves szerződéssel.

megfizethetőség

A Shopify nemcsak a legalacsonyabb árakat kínálja, hanem a legtöbb árfolyamot is kínálja. A legtöbb webhely korlátlan tárolási, sávszélesség- és SSL-tanúsítványokat számít fel. A Shopify használatával ezek a szolgáltatások minden csomagban megtalálhatók.

Árképzési tervek

Shopify Lite – 9 USD / hó

Eladhatja a közösségi médiában, személyesen, vagy egy meglévő weboldalon a Shopify Lite segítségével.

Basic Shopify – 29 USD / hó

A Lite funkciói + otthont építhetnek márkájának a saját online áruházával.

Shopify – 79 USD / hó

További szolgáltatások közé tartoznak az ajándékkártyák, a szakmai jelentések és az elhagyott kosár helyreállítás.

Advanced Shopify – 299 USD / hó

További funkciók közé tartozik a fejlett jelentéskészítő és a valós idejű szállítmányozás.

Az alapvető Shopify-terv több mint elegendő az induláshoz. Bármikor frissítheti a Shopify tervet, ha úgy találja, hogy a kiegészítő szolgáltatások hasznosak lennének.

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálat esetén a Shopify rengeteg súgót kínál. Nem számít, hogy milyen tervet vásárol, vegye fel a kapcsolatot a súgóval a nap 24 órájában, a következő nap alatt

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Twitter
 • Facebook

Széles körű tudásbázist kínálnak, gyakran feltett kérdésekkel, felhasználói útmutatókkal és útmutatókkal. A közösségi fórumok szintén nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek más felhasználókkal és vegyenek részt a beszélgetésekben.

Ha újonnan jársz az e-kereskedelem világában, feltétlenül nézze meg az e-kereskedelmi egyetemet, ahol tanulmányozhat a sikeres online áruház létrehozásával kapcsolatos témák széles skáláját..

Végül, feltétlenül látogassa meg rendszeresen a Shopify blogját. Bejegyzésük informatív és jól megírt.

Amikor kapcsolatba lép a Shopify ügyfélszolgálatával, gyors és hozzáértő választ várhat. Képviselőik barátságosak és érzékenyek.

Ha e-mailt küld e-mailben, válasz várható el ugyanazon a napon. Nem kell pazarolni időt arra, hogy az ügyfélszolgálatra várjon egy probléma megoldásában.

Egyszerű használat

A Shopify a használat megkönnyítése érdekében egy lépéssel a többi fölött van. Az admin felület könnyen navigálható és felhasználóbarát. Nem kell sokáig megismerkednie a különféle funkciókkal és azok használatával. Még testreszabhatja a termékek felépítését, hogy a készletgazdálkodás még könnyebbé váljon.

A fő oka annak, hogy a Shopify ilyen sikeres volt, mert tökéletes mind újoncok, mind szakértők számára. Teljes mértékben rugalmas és méretezhető kialakítást kínál, amely bármilyen méretű vállalkozáshoz illeszkedik és veled együtt növekszik. Teljes ellenőrzése alatt áll webhelye felett, és bármilyen funkciót testreszabhat CSS, HTML vagy a drag and drop szerkesztő segítségével.

A funkciókban gazdag kialakítás célja, hogy kiváló felhasználói élményt teremtsen mind Ön, mind az ügyfelek számára. A vásárlók élvezni fogják weboldalának modern megjelenését és funkcionalitását. Még a kisvállalkozások is létrehozhatnak egy olyan gyakorlati vásárlási élményt, amely arra ösztönzi a böngészőket, hogy hűséges ügyfelekké váljanak.

Ha problémák merülnek fel, akkor a szerkesztő súgója segíthet gyorsan megválaszolni a gyakori kérdéseket. Vegye fel a kapcsolatot a Shopify ügyfélszolgálatával.

Következtetés

A piacon egyszerűen nincs jobb lehetőség. A Shopify messze a legátfogóbb, felhasználóbarát, funkciókban gazdag és megfizethető kosárplatform. A hátrányok minimálisak és nem hasonlíthatók össze más programok hibáival.

A Shopify a tökéletességhez közel áll, mint eddig minden program. A még jobb hír az, hogy továbbra is alkalmazkodnak a piaci változásokhoz és új funkciókat építenek be.

Amikor a Shopify-ba befektet, biztos lehet abban, hogy innovatív céggel dolgozik együtt, aki a belátható jövőben továbbra is vezet a csomag számára..

Összehasonlítás

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map