A Moonfruit 2016 áttekintése


Moonfruit

Látogasson el a webhelyre

8.9


AWA pontszám

Moonfruit

Moonfruit. Noha valószínűleg nem hallotta a kissé vicces hangzást, a saját webhelyük szerint, ők az első számú házigazda az Egyesült Királyságban. Körülbelül 15 éve a Moonfruit hagyományos stílusú webhely-készítőt kínál, amely segít a kódolási tapasztalatok nélküli felhasználóknak professzionális megjelenésű webhely felépítésében, hogy maguk is kezeljék. Olvassa el alább a Moonfruit áttekintést.

Előnyök

 • Szilárd témák
 • Getty Images elérhető a magasabb tervekhez
 • Fájlkezelő kötegelt feltöltésekkel
 • Ismerős érzés
 • e-kereskedelem ingyenes tervvel

Hátrányok

 • Nem olyan egyszerű, mint más weboldal-készítők
 • A szerkesztő elavultnak érzi magát
 • A beépített kütyü hiányzik
 • Korlátozott közösségi médiaintegráció
 • Nem olyan egyszerű, mint más weboldal-készítők

Áttekintés

 • Weboldal: www.moonfruit.com
 • Központ: London, Egyesült Királyság
 • Alapítási év: 1999
 • Beépített webhelyek: 5000000+
 • Kategória: Weboldal készítő szoftver
 • Ingyenes próbaverzió: 14 nap
 • Pénzvisszafizetési garancia: 14 nap

A Moonfruit az a kíváncsi weboldal-készítő, amely vonzza az nosztalgia érzését. Miközben újabb teljes értékű weboldal-készítőnek tekinti magát, hiányzik az átfogó platformok, mint például a Wix és a Squarespace, modern érintése..

A szerkesztő emlékezteti Önt a régebbi Windows asztali alkalmazásokra, ami csak akkor tökéletes, ha ezzel érzi magát legjobban. Nem tartalmazza a teljes widget-könyvtár összes csengőjét és sípját, vagy az all-inclusive közösségi média és a SEO integrációit, de ha nem fogja használni őket, akkor miért van körülöttük?

Kinek lesz jó a Moonfruit?

A Moonfruit tökéletes azok számára, akik kényelmesek a régebbi Windows stílusú tervező eszközök és alkalmazások használatában, a szerkesztő jellege miatt.

Ez egy olyan platform lehet, amelyet mérlegelni lehet, ha kisvállalkozást irányít, vagy szeretne nyitni egy kis online boltot. Hasznos lehet a tervezőknek, fotósoknak és művészeknek, vagy azoknak is, akik egyedi eseményoldal felállítását szeretnék létrehozni.

Ki kerülje el a Moonfruit-t??

Ha úgy gondolja, hogy webhelyén az Instagram-hírcsatorna gördül le az oldalán, letölthető zeneszámokat vásárol az ügyfelek számára, vagy más modern funkciókat, amelyekre az emberek manapság számíthatnak, akkor nincs szerencséje. Nem tűnik úgy, hogy a Moonfruit hamarosan ilyen jellegű funkciókat fog bevezetni.

Ha nincs sok ideje webhelyének felépítésére, akkor a Moonfruit hihetetlenül alkalmazkodni tud. És ha modern megjelenést és érzetet akar, amikor építőjét használja, akkor máshol is nézzen.

Mennyire méretezhetők a Moonfruit webhelyei?

Amikor először szerez egy magának egy ingyenes Moonfruit webhelyet, akkor egy webhely 20 MB tárhellyel rendelkezik, korlátozott sávszélességgel, öt oldallal és akár 10 elemmel rendelkező üzlettel. A Moonfruit árazási terveinek legfelső szintje akár 20 webhelyet, korlátlan oldalt és sávszélességet, 10 GB tárhelyet és legfeljebb 1000 elemet foglal el a boltjában.

Mivel a CDN-vel ellátott Moonfruit üzemelteti a webhelyeket, akkor a szolgáltatásokra kell támaszkodnia, ha a forgalom jelentős megnövekedését várja el.

Mi a Moonfruit hírneve??

Úgy tűnik, hogy a Moonfruit ügyfelei mind a kerítés egyik oldalán, mind a másik oldalon vannak: szeretik a webhelyet és a nyújtott szolgáltatásokat, vagy utálják, és az ügyfélszolgálatot lassan próbálják megoldani a kérdésüket. Amit olvasunk, azok a problémák, akik valószínűleg nem olvasják el megfelelően az utasításokat, vagy megpróbálnak olyan dolgokat tenni, amelyeket a szerkesztő egyszerűen nem képes.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a Moonfruit által az elmúlt egy évben elszenvedett állásidő volt. Lehet, hogy a felhasználók weboldalai egy napig offline állapotban vannak, míg a Moonfruit műszaki kérdésekkel foglalkozik. A 2015. decemberi DDOS-támadás néhány felhasználót akár három napig is elhagyhatott webhelyeik nélkül.

Van pénz-visszatérítési garancia a Moonfruit-val?

Biztos van. Építheti webhelyét egy 15 napos ingyenes próbaverzióval (amely végtelenül meghosszabbítható, kivéve a bosszantó felbukkanó ablakokat, amelyek a terv frissítését kéri), ​​és minden fizetett tervhez 14 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik..

Javasoljuk, hogy teljes idő alatt építse fel webhelyét. A Moonfruit nem rendelkezik bizonyos funkciókkal – amelyek valószínűleg nem veszik észre, hogy szeretné, amíg túl késő lenne -, ha úgy dönt, hogy webhelyét lassan épít.

Főbb jellemzők

 • Rugalmas és felhasználóbarát felület
 • Egyéni kód
 • Mobilbarát
 • Beépített e-kereskedelmi eszközök
 • PayPal Mobile Checkout Widget
 • Jelszóvédelem minden oldalon
 • Integrálja a boltot a Facebookba
 • 62 Sablonok
 • Fájlkezelő a tartalomkezeléshez
 • Egyéni domain név
 • Egyéni HTML-kivonatok
 • Google Analytics és a Webmester-fiókok integrálása

Az iparági szakértők ítélete a Moonfruitról

A Website Builder általánosságban a szakértők méltányos minősítést adnak a Moonfruit-ra. A programnak vannak egyértelmű korlátai, de a megfelelő ember számára megfizethető eszköz lehet. A Moonfruit olcsó árképzési terveket, erős blogszerző eszközt és egyéb felhasználóbarát eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik a weboldal felépítését. A kritikusok számára a Moonfruit fő problémája az, hogy egyszerűen nem tartott lépést az időkkel vagy a versenytársakkal.

A szakértők megjegyezték, hogy a felület elavultnak tűnik, és hibás is lehet. A programnak hiányzik a jelentési eszközök sem. Ez óriási hátrányt jelenthet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek webhelyet szeretnének építeni és márkájukat terjeszteni. A korlátozott képszerkesztő eszközök amatőr megjelenésű webhelyekhez is vezethetnek.

A Moonfruit teljesíti ígéreteit, ám a szakértők gyorsan rámutatnak, hogy vannak modernebb alternatívák, amelyek kiegészítő tulajdonságokat kínálnak összehasonlítható áron. A Moonfruit szilárd választás, de talán nem a legjobb választás.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,29017,00.asp
 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/moonfruit
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások a Moonfruitról

A Moonfruitra vonatkozó minden negatív felhasználói véleményről legalább két túlnyomóan pozitív vélemény található. Míg néhány ember, aki teljesen csalódott, sőt még fel is haragudott az ügyfélszolgálat miatt, a többség elégedett volt a kapott szolgáltatás minőségével és gyorsaságával. A legtöbb felhasználó arról számolt be, hogy problémáik gyorsan megoldódtak.

Az elégedett ügyfelek számára a weboldalkészítő is könnyen használható és rendkívül barátságos kezdőknek, kevés vagy egyáltalán nem rendelkezik tervezési tapasztalattal. A felhasználók kommentálják, hogy a program intuitív, zökkenőmentesen működik és egyszerűen használható. A Moonfruit nem tartalmaz sok harangot és sípot, ami tökéletes lehet azoknak a kezdőknek, akik nem akarnak beleragadni túl sok funkcióba. Azok az ügyfelek, akik egyszerűen és érthetően kerestek, elégedettek voltak a Moonfruit-szal.

 • https://www.trustpilot.com/review/moonfruit.com
 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.moonfruit.com

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a Moonfruitról

Talán a legjobb, ha mindig vigyázunk, amire ingyenesen hirdetnek. Noha a Moonfruit felhasználóinak van néhány pozitív dolgát mondani a tényleges weboldal-készítőről, ám elégedettek a számlázási gyakorlatokkal és az ügyfélszolgálat hiányával. Úgy tűnik, hogy a „szabad” néhány húrral van ellátva. A felhasználók szerint a Moonfruit nem pontosan kínál átlátható számlázást, és a nem kívánt költségek megoldása valódi fejfájást okozhat.

Azoknak, akik úgy érezték, hogy méltánytalanul fizetik meg őket, vagy megmagyarázhatatlanul megtagadták őket a webhelyükhöz való hozzáférésükből, az az érzésük kezdődött, hogy a teljes beállítás egy csalás, amelynek célja a pénzük elvonása. Elegendő olyan panasz van, amelyek ugyanazokat a problémákat tükrözik, hogy aggodalomra adhat okot. Ügyeljen arra, hogy ne vakítsa meg a „szabad” szó.

 • https://www.trustpilot.com/review/moonfruit.com

Tervezés & testreszabás

A webhelynek a Moonfruit használatával történő elindításához jó néhány kattintásra van szükség, hogy megismerkedjen a szerkesztővel. Az egyes elemeket, amelyeket beillesztett vagy kiválasztott a sablonból, bárhova áthelyezheti, húzással átveheti őket, átméretezheti, betűkészleteket változtathat, linkeket hozzáadhat stb., Stb..

Maga a szerkesztő idézi a régebbi tervezőprogramok vagy a szövegszerkesztők emlékeit. Kényelmes érzés, de kíváncsi lennék, miért nem próbálták kicsit korszerűsíteni. A webhely különböző részei, például a blogoldalak, az üzlet, a szokásos oldalak és az analitika közötti navigáció viszonylag könnyű a későbbiekben..

Bár nincs olyan sok elem, amelyet fel lehet venni, mindegyik meglehetősen kibővíthető, és az oldal bármely pontjára áthelyezhető.

Íme néhány a platform tervezési jellemzői:

FunkcióÁttekintés
WebhelysablonokA Moonfruit minden felhasználót 62 sablon közül választhat, függetlenül attól, hogy szabad vagy felső szintű tervben vannak-e. Noha a 62 sablon nem tűnik szörnyűnek, a többi webhelytől eltérően a különbség nagyon helyes.

Lehet, hogy a sablonok nem a legfrissebbek a weboldal szempontjából, de professzionálisak és tisztaak, és több mint elegendőek egy olyan webhely elkészítéséhez, amely 2016-ban nem néz ki helytelennek.

Figyelem: A sablonokat nem csak válthatja át, miután kiválasztotta őket – újra kell indítania a nullát, ha úgy dönt, hogy valami mást szeretne.

Webhely-készítő felületA webhely-készítő felület keltezett, és erre nincs két lehetőség. Noha jól átgondolt, és mindent megtalál, amire szüksége van egy helyen, ha összehasonlítja a piacon lévő más weboldal-építőkkel, csalódott leszel..

Maga a szerkesztőben a közepén jelenik meg az aktuális oldal, a tetején egy műveleti sáv az általános helyvezérléshez, egy másik sáv a bal oldali oldalon az aktuális oldal vezérléséhez, és egy lebegő doboz az elem vezérléséhez (ha válasszon egy elemet).

Az oldalstílus testreszabásaAz oldalon minden elem teljesen testreszabható, és bárhová áthelyezhető. Ez frusztrált lehet, amikor megpróbálják „csak így” dolgokat készíteni. Az „Oldal mester” funkció lehetővé teszi a futó téma szerkesztését az oldalakon is.
Navigáció a webhelyenA webhely navigálását megkönnyíti egy szerkesztő bal felső sarkában lévő csepp menü, közvetlenül a tetején található műveleti sáv alatt. Ebben a menüben minden oldal fel van sorolva, és szerkeszthetõ lehet.
TartalomkezelésA Moonfruit rendelkezik egy praktikus fájlkezelővel, amellyel fájlokat tölthet fel és letölthet azokról az oldalakra.
Fotók és galériákSajnos képeket csak a helyi számítógépről tölthet fel, és nem tudja szerkeszteni azokat a Moonfruitban, mindezt előbb el kell rendeznie. Nem vonhatja be őket a Facebookból stb.

Az építőnek van egy alapvető galéria widgetje, amely egyszerűen egy kép sor. Az Ön helyzetétől függően ez lehet a megfelelőség megakadályozása vagy megsértése a platform értékelése során.

Mobil site építéseAnnak ellenére, hogy a kialakítás jól illeszkedik a mobiltelefonokhoz, a hegedre körül kell lennie a Mobil Szerkesztőben, hogy megtalálhassa webhelye legjobb megjelenését a mobiltelefonon. A közelben nincs annyi tervezési lehetőség, mint az asztali szerkesztési verziónál, de a felső menü segítségével könnyen elérhető.
Társadalmi megosztás-integrációNincs beépített megosztási widget. Lehet, hogy egyéni HTML elemet is használhat megosztási gombok létrehozásához.
Tervezési szolgáltatásokNem kínálnak házon belüli tervezési szolgáltatásokat.

Jellemzők & Eszközök

Lehet, hogy a Moonfruit nem rendelkezik olyan teljes beépített funkciókkal, mint a többi weboldalépítő. Az alábbiakban megnézheti, mit kínálnak.

FunkcióÁttekintés
BeállítFelhasználónév, e-mail, jelszó – készen állsz! A sablon kiválasztása után hosszabb időt vesz igénybe az eredeti webhely felállítása. A Moonfruit kicsit trükkösebb az induláshoz, mint például Weebly.
Web DesignSzínek, betűtípusok, pozíciók, hivatkozások és hátterek módosítása. Az összes hagyományos elem, amelyet a szerkesztőben elvárhat.
Egyéni domain névRád van már egyéni domain név, amely összekapcsolja az egyszerű és minden tervhez elérhető. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor egyet kap a szokásos tervvel, kettőt a Plusz tervvel és három a maximális tervvel.
A navigáció mélységeCsak egy navigációs szint.
Modulok és alkalmazásokA szokásos tartományon kívül nincs sok olyan kütyü (szöveg, címek, űrlapok, hivatkozások, HTML-kivonat, kép, menü, fájlbeillesztés). Van egy Chatango chat-widget, a Google Maps, a Soundcloud, a Photosnack diavetítés, egy Twitter-hírcsatorna és egy Vimeo vagy YouTube videó. Van néhány beépített Shop és Blog kütyü, de bármi máshoz szüksége lesz egyéni HTML-kódra.
A bevételszerzésAz online üzlet működtetése mellett, ha szeretne bevételszerződött szalaghirdetéseket, ezeket HTML kódrészlettel kell hozzáadnia..
Látogatói statisztikákKönnyen összekapcsolhatja a Google Analytics-fiókot és a Google Webmester-fiókot a webhelyével.
Fotó, videó és hangNagyon alapvető fényképes lehetőségek állnak rendelkezésre, ha hangot akarunk, akkor ennek a Soundcloud widget segítségével kell lennie, a videóhoz pedig a Vimeo és a YouTube kütyü.
BlogolásAz alapvető blogplatform alapfelszereltség a szerkesztővel. Nem kapja meg a lehetőséget, hogy ütemezze a hozzászólásokat vagy bármi másot.
Google térképA Google Maps widget elérhető
HTML szerkesztőA teljes oldalt nem szerkesztheti, de hozzáadhat egyéni HTML kódrészleteket.
A közösségi média integrációjaCsak egy Twitter-hírcsatorna-widget van beépítve. Az összes többi közösségi média beépülő modulhoz egyedi HTML-kivonat szükséges. Lehetőség van Facebook-üzlet létrehozására az online áruház számára. Ez az. Ez véleményünk szerint jelentős hátrányt jelent.
Űrlapok és felmérésekKönnyen hozzáadhat egy űrlapot a szerkesztő segítségével. Csak az alaplap (név, e-mail, üzenet) érhető el a Free és Lite csomagokkal.
TárhelyMás szerkesztőkkel ellentétben itt nincs korlátlan tárolási lehetőség. A szabad csomaghoz 20 MB, 500 MB a Lite csomaghoz, 1 GB a standard csomaghoz, 5 GB a Plus csomaghoz és 10 GB a Max csomaghoz.
Hírlevél eszközNincs beépített hírlevél eszköz. Fel kell vennie egy egyéni HTML-widget, például a MailChimp.
FórumA fórum felvételéhez nincs beépített lehetőség.
E-kereskedelem / online áruházMinden tervhez elérhető online áruház elérhető. 10-1000 elemet adhat hozzá, attól függően, hogy melyik tervet választotta. Az online áruház kezelésének lehetőségei nem olyan átfogóak, mint sokan szeretnék. Az online áruház ajánlott azok számára, akiknek csak az alapvető üzletfunkciókra és kezelési szolgáltatásokra van szükségük.
Átjáró-integrációAz egyetlen elérhető fizetési átjáró a PayPal.
SEO-barátLehetőség van az oldal metacímkéinek szerkesztésére, valamint egy rövid útmutató a SEO-hoz, de ennyi.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)A jelszóvédelem minden oldalon elérhető. Csak a webhely adminisztrátorai férhetnek hozzá, ha ki vannak választva.
Google® AnalyticsKönnyen összekapcsolhatja Moonfruit-webhelyét a Google Analytics-fiókjával.
Weboldal biztonságA jelszavakkal stb. Kapcsolatban be kell tartania a helyes internetes biztonsági eljárásokat. A PayPal tranzakciók biztonságban vannak.
Több nyelvA Moonfruit francia nyelven is kapható.
Mobil optimalizálásA webhelyek kissé mobilra vannak optimalizálva, de valószínűleg további módosításokra lesz szükség a Mobile szerkesztőn keresztül.
CDN technológiaA Moonfruit most egy CDN-t (Content Delivery Network) használ a gyorsabb felhasználásért amerikai ügyfelei számára.

tervek & Árazás

A Moonfruit-val kezdve automatikusan feliratkozik a 15 napos ingyenes próbaverziójára. Nem mondják el nekik, hogy ezt a próbaidőt meg lehet hosszabbítani – és örökre meghosszabbíthatják ingyenes tervük részeként.

Minden csomaghoz hozzáférés van a szerkesztőhöz, a 62 sablonokhoz, a blog funkcionalitásához és az online áruházhoz. Az árazási pontok ésszerűen összehasonlíthatók más weboldal-készítőkkel.

Ingyenes terv

Az ingyenes tervet a felhasználóknak kínálják, feltéve, hogy legalább félévente frissítik webhelyüket. A felhasználók 20 MB tárhelyet, 1 GB sávszélességet, öt oldalt és tíz elemet kapnak online áruházukban. Nem fog hozzáférni az ügyfélszolgálathoz (az oktatóanyagok és a közösségi táblák böngészése mellett), és a webhelyén a Moonfruit hirdet. Webhelyének címe a következő lesz: username.moonfruit.com.

Lite terv
Évi 4,50 USD, havonta 6 USD

A Lite terv 10 GB-os sávszélességet és 500 MB tárhelyet takarít meg. Legfeljebb 20 terméket tud eladni a boltjában, és a Moonfruit hirdetések eltűnnek az Ön webhelyéről. Most már csatlakoztathat egy domain nevet a webhelyéhez, vagy megvásárolhatja azt (díj ellenében) a Moonfruiton keresztül. Most már hozzáférhet a Moonfruit e-mail támogatásához.

Normál terv
Havonta 9 USD / hónap, havonta 12 USD

A Standard csomagban korlátlan oldalak, 20 GB sávszélesség és 1 GB tárhely állnak rendelkezésére. Legfeljebb 50 cikk található az online áruházban. Hozzáférhet az Űrlapkészítőhöz és a Getty Images könyvtárhoz. 75 GBP értékű Google AdWords jóváírást fog kapni vállalkozásának felépítéséhez és egy domain nevet is, ha feliratkozik az éves tervre.

Plusz terv
Havonta 15 USD / hónap, havonta 20 USD

Most már 10 különböző webhelyet is felvehet. Mindent megkap a szokásos csomagban, korlátlan sávszélességet, 5 GB tárhelyet és akár 150 terméket kínál az online boltban. Azok számára, akik évente vásárolnak, megkapja az AdWords jóváírást és legfeljebb 2 domain nevet. Telefonos támogatás is elérhető a Plus csomagban.

Max terv
Havonta 26,25 USD havonta, havonta 35 USD

A platformon történő jelentős beruházás érdekében a Plusz terv mindent megad a Plusz tervhez, 20 különféle webhellyel, 10 GB tárhellyel és akár 1000 elemmel az online áruházban. Akkor is választhat három különböző domain nevet, ha feliratkozik az éves tervre.

Vevőszolgálat

A Moonfruiton keresztül nyújtott támogatás attól függ, hogy melyik tervet választotta. Nem érhetők el 24 órán keresztül, ezért várjon egy kicsit várni a válaszra. Nézze meg az alábbiakban megadott lehetőségeket.

 • Telefon
  Telefonos támogatást kínálnak a Plus és Max tervekkel rendelkező felhasználók számára.
 • Támogatási e-mail
  A támogatási e-maileket Lite, Standard, Plus és Max tervekkel kézbesítjük. A válaszidők változnak, bár általában egy napon belül vannak.
 • Csevegés
  Nincs csevegési funkció.
 • Tudásbázis
  Az online tudásbázis a Moonfruit Support webhelyen érhető el.
 • Video oktatóanyagok
  Jó, számos video bemutató elérhető.
 • Támogatói fórum
  Közösségi fórum elérhető.
 • További lehetőségek
  Gyors válasz az ügyfeleknek hivatalos Twitter és Facebook fiókokon keresztül.

Egyszerű használat

Mennyire könnyen kezelhető a Moonfruit? Azt mondanánk, hogy ez a tartomány közepére vonatkozik. Beletelik egy kis időbe, amíg hozzászokik, de végül is odaér. Húzza és dobja, és a kattintható elemek intuitív módon használhatók mindenki számára, aki Windows háttérrel rendelkezik.

Ha nincs szükséged sok kütyüre – például a közösségi médiához vagy a reklámhoz -, akkor valószínűleg nem kell hozzá különálló HTML elemeket. Az egyéni HTML elemek egy olyan hely, ahol a kezdők elveszítik a reményt, mivel kódolásra van szükség!

Ha teljes kezdő vagy egy kicsit technofób – előfordulhat, hogy megsemmisíti a szerkesztőt. Kínál a hagyományos szövegszerkesztő és a tervező alkalmazásokra jellemző tervezési elrendezést. Nem lesz olyan egyszerű megtanulni, ha nem ismeri ezeket a fajta alkalmazásokat.

Másoknak körülbelül 15 perces játék után kellemesen otthon érezheti magát. Néhány óra múlva professzionális megjelenésű weboldalt hozhat létre és tehet közzé.

Segítségnyújtást kínálnak video oktatókon és fórumokon keresztül azok számára, akik küzdenek a szerkesztővel és megtervezik az oldalukat.

Következtetés

A Moonfruit segíthet a felhasználóknak professzionális megjelenésű webhelyek felépítésében néhány rövid órában – feltéve, hogy rendelkeznek alapvető számítógépes ismeretekkel. Tervei összehasonlíthatók a többi weboldal-készítővel, és létrehozhat olyan személyes vagy üzleti webhelyet, amely elvégzi a kívánt munkát – mindaddig, amíg csak a szokásos funkciók meglehetősen alapszintje után vagy.

A kérdés abban rejlik miértaz egyik versenytársa közül választaná a Moonfruit-ot. A szerkesztő és a rendelkezésre álló kütyü úgy tűnik, hogy öt évvel elmaradnak a többi webhely-készítőtől. És ha hasonló árakat számolnak fel, akkor meg kell vizsgálniuk, milyen előnyöket nyújt a Moonfruit.

Persze, minden oldalon sok a testreszabás, de más szerkesztők is ezt kínálják. Ha tetszik a régi típusú tervező szerkesztő, akkor a Moonfruit lehet a megfelelő platform a választáshoz. Ha egy ingyenes online boltot keres (legfeljebb 10 termékkel), és nem gondolja magát egy kicsit a weboldalon való hirdetésről, akkor a Free terv valószínűleg fel van tévedve.

Ha megnézed a Moonfruit-ot, akkor azt is javasoljuk, hogy nézzék meg a versenyt is – mert úgy gondoljuk, hogy valószínűleg megütik őket.

Összehasonlítás

Moonfruit

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map