A GoDaddy Website Builder 2016 áttekintése


GoDaddy webhelykészítő

Látogasson el a webhelyre

9.1


AWA pontszám

GoDaddy webhelykészítő

A szlogennel "Nincs készség? Nincs idő? Nincs mit?," A Weboldal-készítő és a GoDaddySites.com olyan esküvői tervezőket, szabadúszó fotósokat, kis ügyvédi irodákat és bárkit más céloz meg, akik programozó felvétele nélkül akarják elkészíteni a webhelyüket. Olvassa el az alábbi GoDaddy webhely-készítő áttekintést.

Előnyök

 • Professzionális tervezési témák
 • Nagyon könnyen kezelhető felület
 • Megfizethető árképzés és tervek
 • Hozzon létre egy időponti biztonsági mentést
 • 24 órás, telefonos, csevegő és e-mail támogatás

Hátrányok

 • A belépési szintű terv a mobil weboldallal érkezik
 • Az e-kereskedelem funkciói többletköltségeket számolnak fel
 • Nem elérhető a blog
 • Nem lehet tagsági oldalt létrehozni

Áttekintés

 • Weboldal: www.godaddy.com/websites/website-builder
 • Központ: Scottsdale, AZ
 • Alapítási év: 1997
 • alkalmazottak: 4000+
 • Hosztolt webhelyek: 40000000+
 • Kategóriák: Webhely készítő, Online áruház
 • Szolgáltatások: Domainek, webhelyek, tárhely, webbiztonság, online marketing
 • Ingyenes próbaverzió: Nem elérhető
 • Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap

A „Nincs készség?” Jelmondattal Nincs idő? Nincs probléma? ”. A Weboldal-készítő és a GoDaddySites.com olyan esküvői tervezőket, szabadúszó fotósokat, kis ügyvédi irodákat és bárki másot céloz meg, akik szeretnének weboldalt készíteni anélkül, hogy programozót kellene felvenniük..

A GoDaddy e-kereskedelmi bevásárló kosarat is kínál azok számára, akik ezt gyorsan beállítják. A PayPal és a Stripe partnerével annyira megkönnyítették a kirakat felállítását, hogy egyik vezetőjük azt mondja: „Ha elkészíthetsz egy Facebook oldalt, akkor létrehozhatsz egy online áruházat is.”

Itt áttekintjük a Webhely-készítő webhely-készítő eszköz néhány részletét. Nekik nincs buta vagy okos neve, mint például a Whatsapp vagy a Snapchat, ezért csak „weboldal készítő” néven kell hívnunk, bár megfelelő főnévként, nagybetűkkel: „Website Builder”.

Annak áttekintéseként, hogy mi a Website Builder, kinek van megcélozva, milyen korlátozásokkal rendelkezhet, és mi a cég hírneve, kezdhetjük azzal, hogy a Godaddy Website Builder alkalmazást ajánljuk programozási ismeretek nélküli és kicsi emberek számára. vállalkozások.

Nem hoznak forgalomba egyetlen vállalkozást sem, mivel a legtöbb cég, művész, esküvő és szabadúszó számára sablonokkal rendelkeznek. Az e-kereskedelem sablonja azonban határozottan elkülönül a szokásos internetes sablontól: a kettő nincsenek integrálva.

Tehát néhány ember választhatja az e-kereskedelem sablonját az egyetlen webhelyként. Ennek piaca nyilvánvalóan virágüzlet vagy valaki más lenne, akinek a terméke a saját magukért beszél, és csak üzlethelyiséget akar létrehozni..

Ami a műszaki korlátozásokat illeti, az 50 GB-os tárhely, beleértve a Business Plus tervet, nem sok. És amint az alábbiakban részletesebben kifejtjük, a sávszélességet különböző szinteken is korlátozzák, attól függően, hogy melyik tervet választja.

A hétköznapi vásárlók azonban valószínűleg nem haladják meg ezeket a küszöbértékeket, kivéve, ha sok e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyet építenek sok termékgrafikával. A korlátozott tárhely és a sávszélesség kombinációja nyilvánvalóan azt jelenti, hogy az igazán nagy webhelyet létrehozni kívánó ügyfelek válasszanak egy másik GoDaddy terméket, például egy webhelytárhely-fiókot a Webhely-készítő, más néven a GoDaddySites.com-fiók helyett..

Termékük további korlátozása az lenne, hogy nem tudunk gyorsan felvenni a kütyüket a nagyon kevés rendelkezésre állása mellett. Miközben hozzáadhat HTML-kódot a webhelyhez és a JavaScript-et az e-kereskedelem webhelyéhez, nem adhat hozzá harmadik fél widgeteket egyetlen kattintással, vagy akár még a legbonyolultabbokhoz is illeszthető..

Ehhez egy vállalkozásnak WordPress-t, Joomlát vagy valami mást kell használnia. A Web Builder egyszerűbb weboldalakat és embereket céloz meg sok technikai ismeret nélkül..

Ami a technológiát, a méretezhetőséget és a növekedés megtervezését illeti, a cégnek adatközpontok vannak, amelyek közül 9 a világ minden táján található, és a legnagyobb, egy 320 000 négyzetláb nagyságú létesítményük Phoenixben található. És van egy tartalomszállítási hálózat, amely elengedhetetlen a weblapok betöltési idejének gyorsításához az ügyfelekkel rendelkező emberek számára az ország és az ország világában.

A társaságot illetően a GoDaddy jó hírnevet szerzett, mivel hosszú ideje az egyik legfontosabb domain regisztrátor volt. Nem csak egy, hanem több díjat kapták meg a 2015-es Legjobb Munkahelyként. Fontos az ügyfelek számára, hogy eladóik alkalmazottai boldogok legyenek. Sokat mond egy társaságról, hogy ideje arra, hogy az emberekre összpontosítson, ahelyett, hogy rendszeresen tűzoltást indítson.

Ami a biztonságot illeti, noha egyes hostolt webhelyeiket feltörték, a GoDaddy belső rendszereiben nem történt jelentős adat megsértés. Más szavakkal, a WordPress-ügyfelek nagy részét már feltörték, kétségtelenül, de ennek oka a WordPress és a WordPress plugins biztonsági problémái. Ha bármelyik Webhely-készítő webhelyet feltörik, akkor az a termék biztonsági réseinek tudható be. Feltételezzük, hogy ezeket javították, mivel a vállalat nem mondta.

Ha kissé szkeptikus abban a kérdésben, hogy szeretné-e őket felépíteni és üzemeltetni a webhelyet, akkor 45 napos pénz-visszatérítési garanciával feliratkozhat és megmenthet. Nem lenne módja a munkájának exportálására és mentésére, ha ezt megtenné, és egy másik cégbe helyezné.

De nehéz belátni, hogy egy társaság feladja őket, hacsak nem találnak követelményt, hogy a webhely nem felel meg. Például nem lehet ott megkövetelni, hogy egy vállalat ügyfelei bejelentkezzenek a webhelyükre, az e-kereskedelem részét kivéve, hogy prémium tartalmat kapjanak..

Most nézzük tovább a kínálatunkat.

Főbb jellemzők

 • Ügyfélszolgálat
 • Custom Form Builder
 • Több mint 300 sablon
 • Sablonok előre kitöltött tartalommal
 • Hozzáférés a helyőrző szövegéhez a dinamikus mezőkhez
 • Támogatás telefonon, élő csevegőn és e-mailben
 • Készítsen bármikor több biztonsági másolatot
 • Automatikusan létrehozza a mobilbarát felületet
 • Felszerelt e-kereskedelemhez
 • Ingyenes domain és tárhely
 • Ingyenes Office 365 üzleti e-mail az első évre
 • Közösségi és üzleti alkalmazások integrálása

Az iparági szakértők ítélete a GoDaddy Website Builderről

Weboldal-készítő Ebben az esetben a szakértők hajlamosak egyetérteni a fogyasztókkal. Noha a GoDaddy egyszerű és érthető webhely-készítőt kínál, sok korlátozással jár. Be kell fektetnie az egyik legdrágább tervbe, csak azért, hogy hozzáférjen a mobil webhely-építési eszközökhöz. Az e-kereskedelem eszközei további árat is tartalmaznak. Még a legátfogóbb tervekkel sem a blogkészítő eszköz nem tartozik ide.

Egy másik panasz mind a fogyasztók, mind a szakértők körében az, hogy a GoDaddy kissé túlságosan agresszív lehet az eladási stratégiákkal. Ez azt a benyomást keltheti, hogy inkább a nyereség megszerzésével foglalkoznak, mint az ügyfelekkel való gondoskodásban és az olyan szolgáltatások minőségének biztosításában, amelyekre az emberek már feliratkoztak.

Végül a kritikusok inkább ajánlják a GoDaddy-t web hosting szolgáltatásokra, mint webhely-építési programra. Egyszerűen jobb lehetőségek érhetők el olcsóbb áron.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2484215,00.asp
 • www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/godaddy
 • 2016. április 20

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások

Még azok a fogyasztók is, akik nem voltak elégedettek a termékkel, gyorsan dicsérték a GoDaddy ügyfélszolgálatát. Annak ellenére, hogy a programban számos probléma merül fel, a fogyasztók gyorsan segítséget kaphatnak a problémákkal kapcsolatban, és minden kérdésre informatív választ kaphatnak.

Ezenkívül néhány ügyfél elégedett volt a program könnyű használatával. Egy egyszerű weboldal-készítőt kerestek, és a GoDaddy szállította. Azok, akik egy egyszerű weboldal-készítőt keresnek, amely nem merül fel olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek bonyolíthatják a dolgokat, valószínűleg mindent megtalálnak, amire szükségük van a GoDaddy programjában.

A fogyasztói vélemények megemlítik a drag-and-drop szerkesztőt is. Ha teljesen új vagy a webdizájnban, akkor ezt az eszközt kell keresnie a rendelkezésre álló szabványos szolgáltatások között.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a GoDaddy Weboldal készítőjén

Leginkább a GoDaddy webhely-készítője negatív irányú trendjének fogyasztói áttekintése. Számos vélemény megemlíti azt a tényt, hogy nehéz testreszabni webhelyét. A program nem nyújt hozzáférést a CSS-hez vagy a HTML-hez, így a változtatásokra korlátozódhat. Noha a rendelkezésre álló sablonok szilárd kiindulási pontot nyújthatnak, a felhasználók csalódtak voltak abban, hogy mennyi szabadsággal kellett létrehozniuk egy igazán egyedi weboldalt.

Úgy tűnik, hogy a weboldallal kapcsolatban is vannak bizonyos technikai problémák. Számos felhasználó beszámol arról, hogy bizonyos böngészőkkel gyakran fordul elő hiba és kompatibilitási probléma. Összességében úgy tűnik, hogy a program jelenlegi verziója nem megfelelő, amikor a könnyű használatról van szó, ami a legtöbb fogyasztó számára elsődleges aggodalomra ad okot.

 • fitsmallbusiness.com/godaddy-website-builder-review/#

Tervezés & testreszabás

FunkcióÁttekintés
Webhelysablonok50 vagy 300 sablon attól függ, hogy melyik árat választja. Azt mondják, hogy az ügyfelek iránti igény olyan magas az új témák iránt, hogy egyetlen kódolót bérelték fel, hogy csak a játékokat hozzák létre.
IngyenesSemmi sem ingyenes. Még nem kezdheti el a tesztelését hitelkártya megadása nélkül. Tehát, hogy ezt az értékelést el tudjuk írni, fizetnünk kellett. Fancy ezt.
PrémiumA Personal, Business és Business Plus tervek között nincs sok különbség, azaz nincs semmi különösebb, mint egy gyorsított telefonos támogatás vagy ingyenes e-kereskedelem csomag a legmagasabb árat tartalmazó tervvel. Tehát nincsenek olyan dolgok, amelyeket prémium szolgáltatásnak nevezhetne.
Webhely-készítő felületIgen, a drag and drop Website Builder eszközt használják. Láthatja, hogy vagy maguk írták meg, vagy egy másik társaságtól vásárolták meg, mivel amikor belépsz a bejelentkezési oldalra, az egy teljesen más oldalon tárolt nem márkás logót mutat: https://login.websitetonight.com/ Tehát az építőjük úgy néz ki, mint egy felhőszolgáltatás, amelyet a GoDaddy használ.
Az oldalstílus testreszabásaA stíluslapokat nem szerkesztheti oldalszinten. Minden, amit megtehetsz, beállíthatja az oldal szélességét és magasságát (azaz az oldal szélét), megváltoztathatja a háttér színeit és kiválaszthat egy másik sablont.
Navigáció a webhelyenVan egy widget a menük létrehozásához. Itt felvehet linkeket egy külső webhelyre, átrendezheti a menüket, és almenüket hozhat létre. Mivel e-kereskedelmi webhelyük különbözik a szokásos webhelyüktől, e menüpontok egyike az online áruház lesz. Mindkét domain tartománya azonos lehet, de a témák eltérőek lesznek. Természetesen beállíthatja a színeket és a grafikákat, hogy megpróbálja úgy kinyomtatni őket, mintha ugyanaz a cég, azaz az Ön cége.
TartalomkezelésNincs olyan funkció, amely lehetővé tenné, hogy több ember egyszerre dolgozzon, vagy bármilyen verzióvezérlést. De ez nem azt jelenti, hogy ilyen termék lenne egy összetettebb webhely felépítéséhez.
Fotók és galériákVan diavetítés és képgaléria.
Mobil site építéseAz asztali téma közzétételekor automatikusan létrehoz egy mobil verziót. Amikor utasításokat kértünk annak módosítására, hogy az általános webhely-készítő bejelentkezéshez vitt minket, ahol nem tudtunk bejelentkezni, mert a domain név nevét kérte tőlünk, amely akkor volt (webhely neve) .godaddysites.com , amely a belépéskor nem működött. Tehát rossz helyre mutat. Tehát nem egyértelmű, hogyan lehet szerkeszteni a mobil témát, annak ellenére, hogy a támogatási webhely szerint ezt megteheti. Nincs erre vonatkozó utasítás.
Társadalmi megosztás-integrációBármely oldalhoz hozzáadhat megosztási ikont. Ami a társadalmi fiókokhoz való kapcsolódást illeti, lehetővé teszik azt, amit a Social Media Manager-nek hívnak. Egy dolog, amit elmondhat a GoDaddy-ról, hogy ez a szolgáltatás, mint biztonsági funkció, csak egy képzeletbeli név, amelyet hozzáadtak valamihez, amit mindenki másnak is megvan.
Tervezési szolgáltatásokIgen. Felveheti őket segítségre.

Jellemzők & Eszközök

Itt található azon szolgáltatások listája, amelyekre a legtöbb embernek szüksége lenne, és függetlenül attól, hogy a GoDaddy rendelkezik-e ezekkel.

FunkcióÁttekintés
BeállítA telepítési folyamat meglehetősen egyszerű. Kipróbáltuk, hogy megvizsgáljuk, milyen funkciókkal rendelkezik.
Web DesignNyilvánvalóan egy másik cégtől vásároltak webdizájn eszközt, mivel a szoftver ezen a webhelyen található websitetonight.com amely a GoDaddy webhelynek tűnik. Az erre kattintva eljuthat a GoDaddy-hez.
Egyéni domain névIgen. Végül is GoDaddy, a domain regisztrátor.

A webhely közzétételekor kiválaszthatja a GoDaddySites.com domaint is, amely ingyenes, ha nem akarja megvásárolni a sajátját.

Modulok és alkalmazásokMegtalálják ezeket a kütyüket és alkalmazásokat: új oldal, szövegmező létrehozása, kép hozzáadása, diavetítés, fotógaléria, navigáció (azaz a frissítési menü), megosztás (mint a postai Tweet stb.), Facebook, Twitter, Google Maps, RSS hírcsatorna megjelenítése (blogbejegyzések) egy másik webhelyről, kapcsolatfelvételi űrlap, YouTube, HTML. Alkalmazásaik az e-mail marketing, azonnali menük és az árlista (amelyek megjelenítésük divatos módjai), valamint az e-kereskedelem online áruháza..
A bevételszerzésVan egy online áruházuk, de nincs Adsense. Természetesen hozzáteheti néhány egyszerű HTML-sel.
Látogatói statisztikákIgen. Nagyon alapvető.
Fotó, videó és hangVan egy képszerkesztő. Mint sok szolgáltatás, ennek használatához frissítenie kell az üzleti fiókot.

Van egy fotógaléria és diavetítés. Feltölthet képeket, felhasználhat stock képeket, vagy importálhatja azokat a Facebookból vagy az Instagramból

Van még MP3 lejátszó.

BlogolásNem. Csak bloghírcsatornát adhat hozzá, nem írhat blogbejegyzéseket.
Google térképIgen.
HTML szerkesztőFelvehet HTML-t. Nehéz megtalálni ezt a modult, mivel a lefelé görgetés gomb csak akkor működik, ha kétszer rákattint, ami nem nyilvánvaló, és az ikon a lista alján lefelé található. Tehát egy kis időbe telt, hogy kitaláljuk, hogyan lehet odajutni, mivel nagyításukra került a szerkesztőjük és az ikon el volt rejtve. Megállapítottuk, hogy ez jobban működött a Firefoxon, mint a Chrome.
A közösségi média integrációjaIgen. A Twitter esetében ez a legutóbbi Tweeteit mutatja. Ne felejtse el kikapcsolni a blokkolást a Ghostery FB és a Twitter kütyüken, hogy ez működjön a webhely felépítésekor.

Hozzon létre egy Facebook Business oldalt a GoDaddy oldalról. Tehát az egyiket a másikba exportálja.

Űrlapok és felmérésekCsak kapcsolatfelvételi űrlap.
Tárhely1, 10 vagy 50 GB, az áratól függően.
Hírlevél eszközNem. Csak e-mail marketing. Tehát valószínűleg e-mailt küldhet hírlevelének.
FórumNem.
e-kereskedelem / online áruházIgen. URL-ként csatolja a fő domainhez és a webhelyhez. Mivel azonban a témának külön témája van, úgy néz ki, mint egy másik oldal. A GoDaddy rámutat arra, hogy elsődleges webhelyként használhatja az e-kereskedelem webhelyét. Ez működni fog néhány vállalkozás számára.

A bevásárlókosár lehetővé teszi hitelkártyák és PayPal elfogadását. A GoDaddy nem mondja el pontosan, hogy milyen bevásárló kártya-felhőszolgáltatást használnak, kivéve azt, hogy feltételezik, hogy PayPal.

A fizetési átjáró csík. A TechRepublic „Shopify versenytársként” jellemzi, amely valójában nem az, mivel a Shopify sokkal több funkcióval és hosszú vezetéssel rendelkezik a piacon.

A kosárban minden szükséges elem megtalálható: adjon hozzá egy terméket, állítson be adókat, kuponokat, promóciókat és termékkategóriákat. Az egyik dolog, amit néhány versenytárs nem tud megtenni, az, hogy kosárjuk különböző országokkal és pénznemekkel működik.

Átjáró-integrációA Stripe a kereskedői számlád.
SEO-barátIgen. Ez lehetővé teszi az alapvető leírás és a kulcsszavak beírását, amelyekre ennek megkönnyítéséhez szükség lenne.
Korlátozott hozzáférés a webhelyhez (jelszóvédelem)Nem. Nincs mód arra, hogy bejelentkezzenek a webhelyre.
Google® AnalyticsBeírhatja az Analytics kódot.
Weboldal biztonságNem adtak konkrét részleteket. Termékeiket “Sitelock” -nek hívják, de nem különbözik másképp, mint a többi webhely, mivel mindegyik ugyanazt a biztonsági hardver- és szoftveralkalmazást fogja használni..

Egy dolgot elmondhat az, hogy mivel ők a világ egyik legnagyobb domain-regisztrálója, óriási felelősségük van sok domain ügyfelek domain-regisztrációjának és fizetési adatainak védelmében. Tehát ez a magas biztonság nyilvánvalóan a GoDaddySites.com felhasználóinak előnyös lesz.

Több nyelvIgen. Fiókunkat készítettük Chileből, Dél-Amerikából, és a felület spanyolul jött létre, és lehetővé teszi, hogy fizetjük az előfizetést chilei peso-ban. Ez jelentős lenne azon külföldi emberek számára, akik nem rendelkeznek nemzetközi hitelkártyákkal.
Mobil optimalizálásEz azt jelenti, hogy egy webhely váltja-e a sablont, amikor a felhasználó mobil eszközt használ. Dehogynem.
CDN technológiaIgen. GoDaddy Web Acceleratornak hívják. Azt nem mondják, hogy az Akamai-t használják-e, vagy melyik társaságot használják tényleges jelenlétének fenntartására a világ minden tájáról, vagy maguk is ezt teszik. Akárhogy is, amíg rendelkeznek ilyennel, ez jó a globális felhasználókkal rendelkező webhelyek számára.

tervek & Árazás

 • Személyes. $ havonta. 50 téma. 1 GB tárhely. Az Office 365 e-mail egy évre. Jelenleg egy speciális fut: a domain regisztráció első éve ingyenes.
 • Üzleti. Havonta 7 USD. 300 téma. 10 GB. Mobil webhely. Az Office 365 e-mail egy évre.
 • Business Plus. Havonta 10 USD. 50 GB. Mobil webhely. Az Office 365 e-mail egy évre. SEO. Social Media Manager.
 • Online áruház. Havonta 30 USD.

Kedvezmények 1, 2 vagy 3 évre fizetendők. Extra SSL tanúsítvány. Találj (felsorolt) szolgáltatás havonta 12 USD-ért. Ez sok pénzt jelent egy olyan szolgáltatásért, amelynek értékét nem lehet kifejezetten mérni, mivel a GoDaddy nem tudja becsapni a Google Search algoritmust, és jobban, mint más emberek, akik szintén SEO-t próbálnak megtenni, amely sokuk szerint nem működik.

Az áraik tartalmazzák azt, amit hívnak sávszélesség.Technikai szempontból, sávszélesség egy bizonyos időtartamra küldött adatmennyiség. Mivel a számlázás havonta történik, a sávszélességet havonta valamilyen összeg korlátozza. Ez 150, 500 és 1000 GB (1 terabyte) a személyes, az üzleti és az üzleti plusz tervekhez..

Ennek megértéséhez vegye figyelembe, hogy ha 1MB (hozzávetőleg 1 millió bájt) képe van egy oldalon, és 1000 ember látja az oldalt, akkor 1 milliárd típust vagy 1 GB-ot használt fel. (Ha egy kép olyan nagy, akkor nem megfelelően szerkeszti azokat az interneten való megjelenítéshez, mivel a képnek nem kell ilyen sűrűnek lennie.)

Mégis, 1000 oldalmegtekintés nagyon sok, mondjuk egy ügyvédi iroda webhelyén, tehát nem valószínű, hogy a GoDaddy meg fogja vágni téged, mivel nem valószínű, hogy havonta 1 TB-ot fog használni. De ha igen, akkor a GoDaddy-nek fizetnie kell a további sávszélességért, miután letiltotta az oldalt.

Ha nagy online boltot fog üzemeltetni, akkor nagyobb e-kereskedelmi platformokat kellett volna keresnie: Shopify vagy BigCommerce. De nem valószínű, hogy eléri a határt, ha nem sok kép van.

Vevőszolgálat

Itt vannak a támogatási lehetőségek:

TelefonIgen. 24 x 7, ami valójában ez
Támogatási e-mailIgen.
CsevegésIgen. Ezt teszteltük. Reagálnak.
TudásbázisA KB témák szerint csoportosítva támogatási elemeket és keresési lehetőséget kínál. (Lásd az alábbi megjegyzést.) A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Google keresést is használhatja. Írhat például:

webhely: godaddy.com “keresni kell valamit”.

Az egyik kérdés, hogy meg kell bizonyosodnia arról, hogy a Súgó ikonra kattint, amikor a segítségre kattint, és nem az általános GoDaddy súgóra. Ez a második az összes GoDaddy termékre keres. Mivel a GoDaddy a WordPress tárhelyet is biztosítja, akkor például az „e-kereskedelem” keresése adott útmutatást a WordPress bővítményének hozzáadásához. Ez alaposan megzavarja a kezdő szintű felhasználót. Ez azt is arra hagyta, hogy felkutassuk, hogyan helyezhetjük el az e-kereskedelem motorját webhelyünkre.

Video oktatóanyagokA telepítésben csak a folyamat áttekintése található. És van egy áttekintő videó az online áruház felállításához. Sokkal jobb, ha a Google-t használja az utasítások keresésére, mivel van egy órás videó a YouTube-on egy online bolt létrehozására és a 1 órás videó mert webhely létrehozása a Webhelykészítővel.
Támogatói fórumNem.
További lehetőségekBiztonsági mentés és visszaállítás lehetőségük van.

Az online áruház engedélyezi a JavaScript használatát.

GYIK.Igen, a tudásbázist téma szerint is csoportosítják. Van egy GYIK az online áruházhoz is.

Egyszerű használat

Az első bejelentkezés után kicsit zavaró a bejelentkezés második alkalma, amikor az interfész átvált a felület szokásos domain-management-típusára, amelyet csak a GoDaddy domain-ügyfelek használnak. Annak érdekében, hogy megkeressük a második látogatásunk helyét, rákattintunk az „Első lépések” elemre, és új webhelyet adott fel a kosárba, mintha újra meg akarnánk fizetni érte..

Az oldal beállításához a következő lépések voltak:

 1. Válasszon árat és adja meg a hitelkártya adatait. Nincs itt semmi ingyenes.
 2. Válasszon témát. Itt észrevettük, hogy az oldalon a szerzői jogi nyilatkozat régi, 2013-os keltezésű, tehát ezt a jelenlegi évre változtattuk.
 3. Nézze meg az itt felbukkanó videó áttekintést. Átfogó utasításokat tartalmaznak a YouTube-on.
 4. Hozzon létre néhány oldalt, és adjon hozzá elemeket minden oldalhoz.
 5. nyomja meg Előnézet az oldal megtekintéséhez, majd közzétesz amikor készen állsz. A közzétételkor megvásárolhat egy domaint, vagy tárolhatja azt a godaddysites.com webhelyen.

A szerkesztő elmenti a munkáját, hogy ha elhagyja a szerkesztőt, és később visszatér, akkor semmit nem veszít. Ez jó, ha – gyakran előfordul – bezárja a böngésző ablakot, amikor elfelejti, hogy az oldalán dolgozik.

Weblap-szerkesztőjük, bár a legtöbb szükséges widgetet biztosítja, jobb felülettel is rendelkezhet. Így működik: húzza a widget a képernyőn, majd nyomja meg a Beállítások gombot a beállításhoz. Természetesebb és intuitívabb lenne, ha inkább irányított widgetként működne.

Következtetés

Tekintettel a vállalat éves tapasztalatára, a GoDaddy Website Builder a legtöbb ember számára jól fog működni. Valószínűleg egy másik domainben tárolták-e a terméküket, mivel néha zavaró, hogy a Webhely-készítő területet, azaz a GoDaddySites.com, vagy a GoDaddy domain regisztrációs oldalát használja-e..

Az internetes áruházukban is vannak bizonyos problémák, és a legfontosabb az, hogy önálló terméknek szánták. Ez nem teszi lehetővé a Vásárolj most gombot a szokásos webhelyéhez, de önálló entitásként működik. Valaki, akinek elsősorban az e-kereskedelem áll, valószínűleg a Shopify-t vagy a piac többi fő szereplőjét használja, mivel jobb feltételeket találnak a különböző bankok és kártya-feldolgozók között (azaz a fizetési átjárók).

Összehasonlítás

GoDaddy webhelykészítő

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map