A FatCow 2016 áttekintése

FatCow Webtárhely logó


Kövér tehén

Látogasson el a webhelyre

9.1


AWA pontszám

Kövér tehén

A FatCow 1998 óta működik az üzleti életben. Célja, hogy az egész webtárhely egy kicsit egyszerűbbé és sokkal könnyebbé váljon, a FatCow mindig arra törekedett, hogy mindenki számára jobbá tegye a dolgát, egyedi egyedi terveivel és marketing kampányaival. A FatCow elsősorban a megosztott web hosting megoldásokról ismert, amelyek alkalmasak kis- és középvállalkozások számára, és szárnyuk alatt több mint 200 000 webhellyel büszkélkedhet. Olvassa el alább a FatCow áttekintést.

Előnyök

 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia
 • 100% szélenergia hajtja
 • Megfizethető árképzés

Hátrányok

 • Átlagos sebesség
 • Drága egy hónapra

Áttekintés

 • Weboldal: www.fatcow.com
 • Központ: Burlington, MA
 • Alapítási év: 1998
 • Kategóriák: Webtárhely
 • Szolgáltatások: Közös Webtárhely, VPS, dedikált szerverek
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A FatCow egyedülálló hosting cég, amely szeretettel hivatkozik csapatára, mint „moo” személyzetre, ismert innovatív tervezési és tervezési képességeiről. Tárhely-terveik, weblapjaik és funkcióik különböznek egymástól.

Szolgáltatások

Noha a FatCow tökéletes webtárhelynek tűnhet Önnek, mindig hasznos, ha részletesen megismerjük a társaságot, mielőtt egybeállnánk. És mi lehetne jobb módja annak, hogy megismerjük, mint hogy megbeszéljük azokat a szolgáltatásokat és terveket, amelyeket az érintett web hosting cég nyújt.

A FatCow különféle kategóriák szerint kínál tárhely-terveket:

 • Közös tárhely-tervek
 • Virtuális magánszerver (VPS)
 • Dedikált tárhely-tervek
 • Emellett a WordPress-menedzselt WordPress-tárhely a WordPress-felhasználók számára.

Ezeken a tárhely-terveken kívül bónusz webhely-készítőt kap, kivételes ügyfél-támogatással és kiegészítő funkciókkal.

A FatCow ingyenes domain név regisztrációval és domain transzfer lehetőségekkel rendelkezik, gyakorlatilag az összes tárhelytervével együtt.

Csomagol néhány vonzó fejlesztői funkciót a VPS-tervükben, például az előre telepített szkripteket, a korlátlan tartományokat és a cPanel szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Olyan sok funkcióval rendelkezik, amelyek a FatCow-nak tűnhetnek, mint a legjobb web hosting cég, lehetséges hátrányok nélkül. A függöny leleplezése közben vessünk egy gyors pillantást néhány olyan területre, amelyben a FatCow fejlesztést igényel

korlátozások

Vannak bizonyos területek, ahol a FatCow egy kicsit csalódást okozhat, és ezért jobb, ha tudunk róluk, mint később felfedezni..

 • Nem olyan nagyszerű megújítási politika. A FatCow előzetes árazása egyszerűen a zsebében történik, ez a kis- és középvállalkozások nyeresége. Ugyanakkor a FatCow beváltja a megújításokat.
 • skálázhatóság. A FatCow által nyújtott szolgáltatások, tárolókapacitás és szerver lehetőségek ideálisak kis és közepes méretű vállalatok számára. A méretezés azonban nem elégséges. Hiányzik, ha a weboldal funkcionalitása és komplexitása növekszik. Lehet, hogy a FatCow nem a legjobb ajánlat, amelyet az összetett e-kereskedelmi webhelyek találnak. Ami a kis személyes oldalakat és a közepes méretű e-kereskedelmi webhelyeket illeti, a FatCow valódi lehetőség lehet.
 • üzemidő. Hasonlóképpen, a rendelkezésre állás szintén egy olyan terület, ahol a FatCow dolgozhat. Noha a FatCow jó üzemidőt (99,85%) tudott rögzíteni, még mindig nagyon sokat kell tennie. És a társaság semmilyen számot nem ad az üzemidő garanciájáról.
 • biztonsági mentés. A FatCow automatikus biztonsági mentési lehetőségeket biztosít. De ezeket a lehetőségeket nem lehet ingyenesen felhasználni. Fizetnie kell ezekért a szokásos biztonsági másolatokért, vagy ki kell választania a biztonsági mentési megoldást.
 • A Windows tárolása nem támogatott. A FatCow nem támogatja a Windows tárhelyét. Csak olyan Linux támogatást nyújtunk, amelyhez nehezen szokhat.
 • Nincs ingyenes frissítés. A FatCow kezdetben nem engedte frissíteni a tárhelyi tervét egy dedikált vagy virtuális szerverre. Most azonban lehetősége van árfrissítésre. Lehet, hogy szerencsések lesznek a kedvezményekkel, amíg frissítesz.

Pénzvisszafizetési garancia

A FatCow minden befektetett fillért valós értéket képvisel. A pénzről szólva örömmel veszi tudomásul, hogy a FatCow tisztességes pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Az előfizetéstől számított 30 napon belül visszatérítheti pénzét, ha úgy találja, hogy a szolgáltatások nem felelnek meg a szokásos feltételeknek.

A vonzó pénz-visszatérítési garancia nem tűnik nagyon vonzónak, ha megismeri, hogy más legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatók, például az Arvixe, az InMotion Hosting és a Just Host hosszabb ideig hasonló garanciákat nyújtanak..

Zölddé válni!

Nos, van még egy oka, hogy ragaszkodjon a FatCow-hoz – ez zöld megközelítés! A FatCow nyer szívét azáltal, hogy megteszi a részét a környezetért. Ha a FatCow segítségével üzemelteti webhelyét, akkor nem csak önmagát segíti, hanem a bolygót is segíti. A FatCow 100% -ban szélenergiás otthont kínál.

Tehát, amire válaszolunk, végül a legjobb rész – miért kellene a FatCow-ot választania?

Miért kellene a FatCowért keresni??

Összefoglalva: a FatCow kielégítheti vágyát, hogy hozzáférjen a megfizethető tárhely-tervekhez, valamint a 24 órás ügyfélszolgálathoz. Ha egyszerű, egyoldalas weboldalt vagy egy nem olyan összetett internetes alkalmazást kíván létrehozni, akkor a FatCow az út. Megfontolhatja a FatCow tesztelési célú használatát is. De ha a hosszú távú használat és az összetett funkcionalitás az Ön igénye, akkor jobb, ha más lehetőségeket is megvizsgál.

Óvakodj a FatCow által használt „korlátlan” szótól, lehet, hogy nem azt jelentenek ugyanúgy, mint gondolnád.

A Better Business Bureau a FatCow-t A + besorolással tüntette ki. Az A + a legmagasabb besorolás, amelyet egy vállalat elérhet a Better Business Bureau-nál! Jól hangzik?

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain transzfer
 • Ingyenes domain név
 • Felhasználóbarát webhelykészítők
 • Korlátlan POP-postafiókok
 • SSL Secure Server
 • Ingyenes 1 GB JustCloud Cloud Storage
 • Alkalmazástelepítő varázslók
 • Egyéni e-mail
 • Korlátlan domain
 • Napi szerver biztonsági mentés
 • 24/7 létesítményfigyelés
 • Korlátlan MySQL adatbázisok

Gyors linkek

Az iparági szakértők ítélete a FatCow-ról

WebtárhelyA rendelkezésre álló sok elérhető web hosting szolgáltatással a FatCow kiváló értékeléseket kap a szakértőktől, ám még mindig nem sikerül feltörni a tíz legjobb listát. Végső soron ez egy jó szolgáltatás humoros érzékkel. A FatCow a legjobban van az üzemidőnél. Szervereik gyors és megbízható szolgáltatást kínálnak, és a kritikusok azt állítják, hogy a host csomag „majdnem tökéletes”. Az egyetlen hátrány, hogy hiányzik a rugalmasság, amely a versenytársakban megtalálható. Ennek ellenére a FatCow nagyszerű szolgáltatások széles skáláját kínálja alacsony áron. Lehet, hogy fizetnie kell egy kicsit többet, hogy megkapja az összes szolgáltatáshoz tartozó csengőt és sípot.

A kritikusok gyorsan dicsérik a támogatási erőforrásokat és az általános ügyfélszolgálatot. Mindezen tényezőket figyelembe véve a szakértők a FatCow-tól 10-ből 8 pontot adnak a teljesítményért és tökéletes 10-et a tehénbüntetésekért.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások a FatCow-on

Noha vannak olyan általános szálak, amelyek semmit sem érnek a negatív fogyasztói vélemények között, a FatCow a felhasználók többségétől meglepően pozitív véleményeket kap. A fogyasztók átlagosan 5 csillagból 4 díjat adnak a FatCow-nak. Valójában sok beszámoló közvetlenül ellentmond a többi vásárló panaszának. Sok elégedett felhasználó megjegyzi, hogy képesek voltak beszélni egy rendkívül barátságos és hozzáértő amerikai képviselővel.

Talán a legfontosabb, hogy a felhasználók arról számolnak be, hogy a FatCow teljesíti a 99,9% -os rendelkezésre állási garanciáját. A FatCow magas pontszámokat kap más fontos területeken is, ideértve a sebességet, a kezelőpanel funkcióit, a megfizethető árakat és az ügyfélszolgálatot. Csak a felhasználói értékelések alapján bízhat abban, hogy a FatCow biztosítja az Ön weboldalának működéséhez szükséges eszközöket.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok a FatCow-n

A FatCow elleni panaszok két alapkategóriába sorolhatók: számlázás és ügyfélszolgálat. Őszintén szólva, ez nagyon jellemző minden olyan tisztességes méretű vállalat számára, amely több tízezer ügyfelet foglalkoztat. Ezzel a sok emberrel valószínűleg vannak olyan számlázási régészek és felhasználók, akik elégedetlenek a kapott ügyfélszolgálattal..

Úgy tűnik, hogy a számlázással a legnagyobb probléma akkor fordult elő, amikor az ügyfelek megpróbálták megszüntetni fiókjukat. Egyes esetekben az ügyfeleknek ígérték a visszatérítést, de akkor nem tudták ténylegesen megszerezni pénzüket. Vannak olyan jelentések a váratlan vádakról is, amelyeket nehéz volt tisztázni.

Azok, akik elégedettek voltak az ügyfélszolgálattal, nem értékelték, hogy hívásaikat és e-maileiket kiszervezték a tengerentúli segítségközpontokba.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&sort = legalacsonyabb minősítés-első
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Megbízhatóság & üzemidő

Nem, a FatCow nem hozta nyilvánosságra az üzemidő garanciájával kapcsolatos adatokat. Az állásidő nem biztosított; mindazonáltal bebizonyították megbízhatóságát azáltal, hogy rendszeres statisztikákat tesznek közzé az üzemidőről és az állásidőről. De vannak adatközpontok, amelyek napi 24 órában működnek, néhány szorgalmas srác mellett.

A FatCow adatközpontja egy csoportosított architektúrát alkalmaz az összes kiszolgálón, azaz ha egyiknek le kell mennie, egy másik átveszi a feladatot, nincs feltett kérdés! A biztonsági mentést is rendszeresen végzik, hogy minimalizáljuk az adatok elvesztésének kockázatát.

Az USA-ban Bostonban található a FatCow adatközpont. A létesítmény fele petabajtájú tárhelyet büszkélkedhet, amely több mint 800 szerverből álló hadseregbe esik.

Két tűzfala van, amelyek védelmet nyújtanak az adatközpont számára, és a központ napi 24 órában, a hét hét napján szakmai felügyelet alatt áll..

Automatikus biztonsági mentés érhető el azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandók fizetni azért, hogy webhelyeiket naponta biztonsági másolatot készítsenek. Napi biztonsági mentési rutinokból, valamint biztonsági mentési és visszaállítási eszközből áll. Ha nem akar fizetni, az ön részéről óvatos lenne az adatokról rendszeresen biztonsági másolatot készíteni.

Jellemzők & Eszközök

Most, hogy elegendő betekintést nyert a vállalattal kapcsolatos tervekkel, szolgáltatásokkal, korlátozásokkal, műszaki leírásokkal és más kapcsolódó területekkel kapcsolatban, tovább kell fejlesztenie tudását a FatCow által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban..

Nem meglepő, hogy a FatCow zsíros tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvassa el tovább, hogy részletesen megismerje mindegyiket.

FunkcióÁttekintés
VezérlőpultA FatCow csodálatosan tervezett kezelőpanellel rendelkezik az adminisztrátori webhelyek működéséhez. Nem, nem lesz nehéz hozzáférni. A kezelőpanel könnyű navigációval rendelkezik, és használatának ideje néhány perc alatt egyszerűen megszakad.

Érdemes megemlíteni, hogy kissé zavaró lehet a környék, ha átvált egy cPanel-ről az új FatCow vezérlőpultra. Egyébként a központ minden szükséges funkcióval rendelkezik.

Teljesen felszerelt, és rendelkezik a szükséges szkriptekkel. Ezzel az egyszerűen hozzáférhető kezelőpanellel könnyen készíthet webhelyeket és más adminisztratív tevékenységeket is útközben. Ez nem az, hogy tovább segítsen a feladatok kezelésében; felsorolja és kategorizálja az összes feladatot egy színes kóddal ellátott gombbal, jelezve, hogy az egyes elemek jelenleg engedélyezve vannak-e. Testreszabható, bár védett eszköz.

Ezenkívül élvezheti a kézbesítési hálózati megoldás (CDN) előnyeit a vezérlőpulton keresztül.

Lemez területSzinte minden webmester foglalkozik a lemezterülettel. Ez az a hely, amelyet a hosting szolgáltatója kiosztott webhelye számára. És ez leginkább a választott tárhely-tervektől függ.

A FatCow széles választékát kínálja a lemezterület-variációkkal az általa biztosított különféle webtárhely-tervek szerint:

 • FatCow terv – korlátlan
 • Alapvető VPS tárhely – 40 GB
 • Üzleti VPS tárhely – 90 GB
 • Optimális VPS tárhely – 120 GB
 • Indítási dedikált tárhely – 500 GB
 • Professzionális dedikált tárhely – 1000 GB
 • Vállalati dedikált tárhely – 1000 GB
SávszélességA sávszélesség az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolhatja webhelyének sebességét. Mivel ez a szolgáltatás kritikus és jelentős, a sávszélességet úgy kell megválasztani, hogy szem előtt tartsa az Ön igényeit. Minél nagyobb a sávszélesség, annál nagyobb az adatmennyiség.

A Vat és a FatCow által biztosított dedikált tervek minimális sávszélessége 1 TB, és csak ebből a számból növekszik. Vannak azonban olyan esetek, amikor a felhasználók beszámoltak arról, hogy a Sávszélességet és a korlátozást a FatCow nem megfelelő módon intézi hozzájuk. Az is elterjedt a beszélgetés, hogy felkérték őket arra, hogy korlátozzák sávszélesség-felhasználásukat, ha elérték a korlátot, akkor is, ha korlátlan terv alatt állnak.

Adatbázis-támogatásA FatCow adatbázis-támogatást nyújt. De az adatbázis szolgáltatásai általában az ügyfelek panaszának elsődleges okai. Ez lehetővé teszi a MySQL adatbázis-kapcsolatokhoz való csatlakozást, de nem határozza meg az egyidejű MySQL-kapcsolatok számát.
Ingyenes domainA FatCow bizonyos domainek alapján ingyenes domain regisztrációt biztosít Önnek, így az árak még olcsóbbnak tűnnek. Ha a pénzvisszafizetési garanciával igényelni szeretné pénzét, akkor a domain névért fizetnie kell. A domain név költségeit levonják a visszatérítési pénzből, és csak akkor, ha úgy dönt, hogy megtartja a domaint. Az ingyenes domént biztosító tervek a következők:

 • FatCow terv
 • WordPress tárhely
 • VPS tárhely
 • Dedikált tárhely
AdatmentésekHa az ön weboldala sok adattal rendelkezik, a napi biztonsági mentés alapvető követelmény, hogy biztonságosabbá váljunk. A napi biztonsági mentési terveket és a rutin automatikus biztonsági mentéseket kiegészítő szolgáltatásként biztosítják, a FatCow számos tervvel rendelkezik. Noha a napi biztonsági mentést az ‘Original FatCow’ terv tartalmazza, az automatikus adatmentés fizetett szolgáltatás. Könnyedén megvásárolhatja a biztonsági mentési csomagot, és karbantarthatja és végrehajthatja a webhely adatainak verziószabályozását. A kiszolgáló napi biztonsági másolatai nem igényelnek további költségeket.
SSD (félvezető meghajtók)A Fat Cow-nál elérhető WP Essential terv SSD-alapú infrastruktúrát használ. Ez lehet egyfajta SSD gyorsítótárazási mechanizmus, de erről kevés információ található. Azt is állítják, hogy egy szuper sebességű infrastruktúrát bocsát ki a tárolt alkalmazások számára.
Egy kattintással az App InstallerA FatCow által biztosított egy kattintással elérhető telepítőprogram valódi varázsló. A drag and drop weboldal készítővel együtt a webhely létrehozását gyermekek számára játssza. Számos olyan alkalmazás található, mint a WordPress, a Joomla, a phpBB, a GBook, a SharedSSl, a PayPal és még sok más. Ez lehetővé teszi az interaktivitás hozzáadását webhelyéhez felhasználóbarát módon.
E-mail fiókokA FatCow korlátlan e-mail fiókokat és POP-tárolást támogat minden hostolási tervében. De javításra szorul. Az alapmemória 500 MB, így sok ügyfél számára elégedetlenséget hagy a FatCow egy MiniMoo tárhely-tervet is nyújt, amely csak nagyon olcsó egyoldalas, egyetlen e-mail fiókkal kapcsolatos megoldást kínál a kezdők számára.
Hosting biztonságA FatCow különféle biztonsági funkciókat kínál fogadó ügyfelei számára, igényeik alapján. A termékeket árusító webhelyek számára megosztott SSL-t kínálnak. Az e-mail szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfelek spamszűrést végeznek. A napi szerver biztonsági mentések futtatásával minden adatközpontban megfigyelési lehetőségük van.
Weboldal-készítőA weboldal készítője a FatCow egyik legelismertebb és intuitív funkciója. Világos dokumentációval rendelkezik, és könnyen kezelhető. Kipróbálhatja kezét a rendelkezésre álló rengeteg sablonon, és nagyszerű webdesignokat készíthet. A drag and drop elem segítségével néhány órán belül felállíthatja és futtathatja webhelyeit.
Rosszindulatú & Spam-védelemA FatCow által nyújtott rosszindulatú programok és spam-védelem meglehetősen zavaró. Noha sok biztonsági intézkedéssel rendelkeznek annak biztosítása érdekében, hogy fertőzés ne kerüljön a webhelyére, a megelőző intézkedések néha zavarják a webhely műveleteit. Ha webhelye rosszindulatú programot észlel, előzetes értesítés nélkül letiltja fiókját. Ezután ésszerűtlenül hosszú időbe telik, amikor áttekinti az ügyet, és aktiválják a fiókot, miután befejezte.
BevásárlókocsikA FatCow támogatást nyújt a bevásárló kosár integrációjához. A PayPal, a megosztott SSL és sok más vásárlási alkalmazás gyorsan hozzáadható. A ShopSite tartalomkezelő rendszerként szerepel az eredeti FatCow tervben. Használhatja a WP e-kereskedelmet vagy a WooCommerce-t, valamint a WordPress tárhely-tervet is, hogy bevásárlókocsikat adjon hozzá. A telepítés olyan platformokról, mint a Shopify vagy a Magento, a VPS-hez vagy a dedikált tárhely platformokra is elvégzi a munkát.
Programozási nyelvek támogatásaA FatCow tárhely-megoldásai 13 különféle kódolási és szkriptnyelv támogatását támogatják, beleértve a PHP-t és a Ruby On Rails-t.
WebhelystatisztikaA webhely statisztikái, például a látogatói statisztikák némelyike ​​a kezelőpanel és más módszerek segítségével megnézhető. De ezek a statisztikák minimálisak, és nem elegendőek a valós idejű stratégia kialakításához.

tervek & Árazás

A Fat Cow árazási rendszere valami egyedi. Noha az első évben olcsónak tűnik, az árképzés a második évtől kezdve nagyon magasra ugrik! Ennek ellenére továbbra is az elérhető legmegfizethetőbb web hosting megoldások.

Nagyon nagy lemezterület áll rendelkezésre az adatátvitel mellett, és könnyen elérhető webhely-készítő, blogok, közvélemény-kutatások, varázslók és még sok minden más számára – mindez a webhely interaktívbbá tételéhez és egy szórakoztató elem hozzáadásához, amely jól megy a az ügyfelek!

Az alábbiakban néhány hostolási tervet ismertetünk.

  • Dedikált terv

A dedikált szerver tervek jól alkalmazhatók, ha olyan megoldást keres, amely képes kezelni a webhely nagy forgalmú forgalmát. A FatCow dedikált szervereket kínál az e-kereskedelmi webhelyek számára.

  • VPS terv

A VPS Server kiváló mentési lehetőség, ha fokozott irányítást, felhő alapú, rugalmas és intelligens stratégiát keres.

 • Az eredeti FatCow terv

Az eredeti Fat Cow terv sok ingyenes koncerttel és korlátlan tervvel érkezik. Ez a legjobb választás kezdőknek is, mivel a telepítés és a munka nagyon egyszerű.

A lemondásokért, amelyeket esetleg el kell végeznie, akkor legfeljebb 35 dollárt fizet a korai lemondási díjként. És kb. 30 napot vesz igénybe a törlés hatálybalépése.

A FatCow könnyű frissítési és leminősítési szolgáltatási lehetőségeket kínál. Csak be kell jelentkeznie a vezérlőpultra, és kattintson a frissítés vagy leminősítés tárhely ikonjára.

Olvassa el a bemutatott terveket, és válassza ki a legmegfelelőbbet. Ezenkívül testreszabhatja (frissítheti vagy csökkentheti) az egyes szolgáltatásokat, például a sávszélességet, a postafiókokat és a tárolóhelyet. Ezért dönthet úgy, hogy velük marad, mivel a webhelyen átalakulnak a változások.

A FatCow által már biztosított rugalmasság növeléséhez bármilyen okból kifolyólag dönthet úgy, hogy a domain nevét átviszi a FatCow-ról egy másik választott cégre. Erre a célra egy domain-transzfer-engedélyezési kód van megadva.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat a következő csatornákban 24 órás, hét minden nap elérhető.

 • Telefon
 • Támogatási e-mail
 • Csevegés
 • Tudásbázis
 • Video oktatóanyagok
 • Támogatói fórum

Noha a támogatási szolgáltatások gyorsasága és pontossága kiválóan támogatja a csevegési támogatást, az ügyfelek tapasztalata vegyes. Néhány tapasztalt programozó kissé lazán érezheti magát a folyamatban, míg a kezdők biztosan találják meg ezeket a szolgáltatásokat csodálatosnak.

Egyszerű használat

A szolgáltatás meglehetősen egyszerűen használható, jó mennyiségű dokumentációval és ügyfél-támogatással jár. A kezelőpanel, a weboldal készítői, az egykattintós telepítő és számos más szolgáltatás hozzájárul az interaktív felhasználói felülethez. FTP hozzáférést biztosít, amely lehetővé teszi több fájl feltöltését és letöltését.

Következtetés

Dióhéjban a FatCow egyfajta web hosting megoldás. Agresszív árrendszerrel rendelkezik, amely minden bizonnyal vonzza az ügyfeleket.

De sajnos sajnos sok műszaki és teljesítmény-szabványt elmulaszt, ha nagyszabású és összetett helyekről van szó.

Ha csak egyetlen oldalra vagy valamilyen tesztelési oldalra van szükséged, akkor nagyon jól megteheti a FatCow alkalmazást. Szóval mit döntött??

Összehasonlítás

Kövér tehén

91

InMotion tárhely

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map