A BigCommerce Platform áttekintése az online áruház értékesítésének növelésére 2016-ban

BigCommerce logó


BigCommerce

Látogasson el a webhelyre

9.5


AWA pontszám

BigCommerce

A BigCommerce szoftver 2003-ban indul, mint egy Interspire nevű, helyileg telepített bevásárlókosár-program. Ahogy a felhő technológia átvette a piacot, az eredeti fejlesztők úgy döntöttek, hogy az uralkodó tendenciákkal lépnek át, és 2012-ben átmentek az univerzális BigCommerce-hez. Ma a BigCommerce következetesen az első öt bevásárlókocsi között van, és mintegy 100 000 online boltot támogat. Olvassa el alább a BigCommerce áttekintést.

Előnyök

 • 24/7 támogatás
 • Magassebesség
 • Intuitív beépített szolgáltatások
 • Jó ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Bezárni
 • Túl sok a funkcionalitás
 • Korlátozott e-mail előfizetési listák

Áttekintés

 • Weboldal: www.BigCommerce.com
 • Központ: Austin, TX
 • Alapítási év: 2009
 • alkalmazottak: 300+
 • Hosztolt webhelyek: Körülbelül 100 000
 • Kategória: e-kereskedelmi szoftver
 • Ingyenes próbaverzió: 15 nap

A nagykereskedelem minden olyan funkcióval együtt jár, amelyet elvárhat az iparág egyik vezetőjétől. Teljes funkcionalitási csomagot kínál, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a saját vállalkozásuk indításához szükséges összes részlet kezelését.

Ki a leginkább a Bigcommerce??

A nagykereskedelem minden olyan eszközt tartalmaz, amelyre szüksége van egy vállalkozás indításához. Ezenkívül megkönnyíti a meglévő vállalkozások migrációját vagy bővítését. Ez a platform azonban talán a legerősebb a tervezés és a könnyű használat szempontjából. Ha megfélemlíti azt a gondolatot, hogy megtervezze a kirakatot és hozzon létre egy professzionális webhelyet, akkor a Bigcommerce jó e-kereskedelmi platform, amelynek az Ön oldalán lehet. A sablonok ideálisak kezdőknek és könnyen testreszabhatók. Ezenkívül elég rugalmasak ahhoz, hogy a nagyobb, megalapozottabb vállalkozásokat befogadják.

Van-e a nagykereskedelem jelentős korlátozásokkal??

Őszintén szólva, a Bigcommerce-nak nincs nyilvánvaló hibája. Korlátlan sávszélességet és tárolást élvez minden csomaggal. Biztonsági védelmük naprakész. A formatervezési funkciók könnyen kezelhetők, és rengeteg nagyszerű tulajdonsággal bírnak. Noha ezeket a dolgokat jól teljesíti, egyes versenytársak egyszerűen csak egy kicsit jobban csinálják.

skálázhatóság

A nagykereskedelem célja, hogy segítse vállalkozása növekedését. A weboldal forgalmi jelentéseivel és a beépített marketing- és átalakító eszközökkel érkezik. Ez azt jelenti, hogy készen áll az üzleti vállalkozás növekedésére is. Akár csak vállalkozását indítja, akár egy jól megalapozott vállalkozást kíván áttérni, a Bigcommerce elég rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és alkalmazkodjon az üzleti változáshoz.

BigCommerce Enterprise e-kereskedelmi szoftver

Ha az online áruház legalább 1 millió dollárt értékesít, akkor a BigCommerce valószínűleg az Ön által használt e-kereskedelem platform. Ez a legfontosabb vállalati e-kereskedelmi platform a Fortune 500 és az Internet Retailer 1000 márkák számára.

A Toyota és Martha Stewart a BigCommerce vállalati szintű platformot használják, hogy teljes mértékben testreszabható vásárlási élményt biztosítsanak az ügyfelek számára. Nyílt architektúrája lehetőséget ad arra, hogy csatlakozzon más olyan kritikus szoftverhez, amelyet üzleti vállalkozásához használ.

Ügyfelei arra számítanak, hogy tőled vásárolnak a kedvenc közösségi média platformon. A BigCommerce natív integrációval rendelkezik az eBay, a Facebook, a Pinterest és még sok más számára.

A bankminőségű biztonság, az automatikus csalások észlelése és a 99,99% -os szerver rendelkezésre állás rekordja csak néhány oka annak, hogy a napi megrendelések százainak vagy ezreinek szintjét elért online áruházak a BigCommerce-t választják partnerüknek.

A BigCommerce tudja, hogy akár egy másodperces oldalbetöltési késleltetés is több, mint 500 000 dollárba kerülhet egy veszteséges eladás esetén egy online áruházban, amelynek napi forgalma 25 000 dollár. Ez a vállalati szintű platform megbízható, méretezhető és biztonságos. Még egy dedikált fiókkezelőt is kijelölnek.

Fiókjának lemondása

A Bigcommerce segítségével bármikor megszüntetheti fiókját büntetés nélkül. Nem kap visszatérítést, ezért legyen óvatos, ha egy egész évben fizet előre.

Hírnév

Az online bevásárlókosár-platformok versenyterén a Bigcommerce szilárd helyet foglal el az öt legfontosabb szereplőben. Nem elmenekülő győztes, de megbízható és jó hírű, versenyképes funkciókat kínáló lehetőség. Gondolj rá inkább mint egy egyedi programra, mint egy valódi „wow” tényezővel ellátott programra.

Díjak

Az Év Vállalatának az Arany Stevie-díj 2014. évi nyerteseEcommerce Bytes az online vásárlókocsikra vonatkozó Eladók Choice-díjai 2014-es teljes győztese az SMB számára – Critics Choice a CMS Awards-tól

Miért válassza a Bigcommerce szolgáltatást??

Összességében kiváló választás. Minden funkcióval rendelkezik, amelyek megfizethető áron elindíthatják áruházodat. Nem kell aggódnia azon sok korlátozás miatt, amelyeket más versenytársak vezettek be. Ha a legnagyobb gond egy professzionális üzlet tervezése, anélkül, hogy profi alkalmazottat kellene felvennie, akkor a Bigcommerce talán a megfelelő választás az Ön számára. A könnyű használat és a vonzó sablonok szempontjából a Bigcommerce sok mindent kínál.

Főbb jellemzők

 • Érzékeny témák
 • Intuitív Storefront szerkesztő
 • 99,99% Uptime
 • Többszintű biztonság
 • Egyoldalas fizetés
 • PayPal One Touch
 • Elhagyott kosárkímélő
 • Négyzetes integráció
 • Csiszolt keresés
 • Csalás megelőzése
 • Jelentés
 • Szállítás kiszámítása

Az iparági szakértők ítélete a BigCommerce szoftverről

Az e-kereskedelem PlateformA szakértői vélemények átfogó áttekintése azt mutatja, hogy a nagykereskedelem még a kritikusok körében is kedvelt. Bár minden írónak megvan a saját értékelési rendszere, a Bigcommerce folyamatosan kapja az 5-ből 5 csillagot és kiváló értékeléseket. Úgy tűnik, hogy a szakértők különösen lenyűgözőek a kiváló minőségű eszközök és a szokásos szolgáltatások köre mellett. A nagykereskedelem több funkcióval jár, mint a legtöbb versenytárs.

Az is segít, hogy a Bigcommerce kiterjedt alkalmazásboltot kínál. A szakértők gyorsan rámutatnak, hogy mennyire könnyű integrálni a népszerű, harmadik féltől származó programokat. A felhasználók az elérhető alkalmazásokkal gyorsan bővíthetik áruházuk funkcionalitását.

Bármely negatív értékelés, amely megakadályozza a programot a tökéletes értékelés megszerzésében, nagyon triviálisnak tűnik, és a szakértők körében nagyon eltérő. Egyesek több fizetési lehetőséget és jobb témákat szeretnének látni. A leggyakoribb és legfontosabb panasz, amelyet figyelembe kell venni, a könnyű használatot jelenti. Más programokhoz képest a Bigcommerce még javíthat a felhasználói élmény szempontjából. Noha ez nagyon hozzáférhető és rugalmas lehetőség, sok szakértő inkább a Shopify-t részesíti előnyben, mivel a könnyebben használható és navigálható. Ennek ellenére a Bigcommerce továbbra is erősen ajánlott, mint szilárd, mindenre kiterjedő megoldás.

BigCommerce pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások

Nagyon sok dicséret érhető el a Bigcommerce és annak jellemzői iránt. Végül is ez a piac egyik legnépszerűbb programja. Az alábbiakban olvashatjuk a leggyakoribb refréneket, amelyek az internetes vélemény-oldalakon találhatók:

 • Vevőszolgálat.
  Persze, néhány embernek volt rossz tapasztalata, de összességében a Bigcommerce nagyszerű ügyféltámogatási véleménye van. A felhasználók arról számolnak be, hogy könnyen kapcsolatba léphetnek a képviselőkkel, és hasznos és informatív válaszokat kapnak.
 • Megközelíthetőség.
  A nagykereskedelem egyszerűen használható, így kiváló választás induló vállalkozások és műszaki szakemberek számára. A költségvetésben szereplő kisvállalkozások bármilyen tervezési tapasztalat nélkül létrehozhatnak professzionális weboldalakat.
 • Felhasználói felület.
  A háttérkép intuitív tervezésű és könnyen használható. A termékoldalak létrehozása, megrendelések keresése és az egyéb áruházműveletek kezelése egyszerű. Bár a kód ismerete hasznos, a szerkesztési eszközökkel teljesen létrehozhat egy webhelyet.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok

A negatív áttekintés nagy része inkább olyan kérdésekre összpontosít, amelyek természetüknél fogva leginkább technikai jellegűek.

 • Üzemi sebesség.
  Úgy tűnik, hogy a Bigcommerce összes funkciója lelassíthatja a letöltési időket.
 • Frissítés.
  A hibákat nem elég gyorsan kezelik, és túl sokáig tart az alapvető funkciók fejlesztése. Számos frissítést várnak legalább 12 hónapig. A felhasználók csalódottan várják, hogy ezek megjelenjenek.
 • közlés.
  Nem segíti az, hogy a Bigcommerce hírneve a műszaki problémákkal kapcsolatos rossz kommunikáció miatt történt. A felhasználók nem kapnak időben értesítést a változásokról, és nehezen tudnak hasznos válaszokat kapni.
 • testreszabás.
  Noha a Bigcommerce nagymértékben testreszabható, a HTML-nek vagy a CSS-nek alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie, hogy a program valóban kihozhassa a hatékonyságát. Néhánynak ezt már a kezdetektől világosabbá tehették.
 • Néhányan úgy vélik, hogy az árképzés trükkös
  Ezen a platformon sok üzlet foglalkozik, amelyekkel feliratkozhat. A próbaidőszak letelte után az előfizetés magasabb arányban automatikusan megújul, ami több ügyfelet idegesített.

Tervezés & testreszabás

A nagykereskedelem elismeri, hogy a rendelkezésre álló legvonzóbb sablonokat kínálja. Nem fáj, hogy ezeket könnyű szerkeszteni és testreszabni.Több száz ingyenes és prémium téma közül választhat.Noha az ingyenes opciók biztosan elegendőek ahhoz, hogy vonzó és funkcionális áruházat hozzon létre, érdemes fontolóra venni egy prémium téma vásárlását, hogy még több lehetőséget élvezhessen..A fizetett témák körülbelül 150 – 200 dollárba kerülnek.

Webhely-készítő felület és testreszabás

A webhely testreszabásának különféle módjai vannak. A WYSIWYG szerkesztő segítségével változtatásokat hajthat végre egyszerű drag and drop eszközökkel. A „tervezési mód” segítségével közvetlenül szerkesztheti a kirakatot is. A kódolási tapasztalattal rendelkezők számára könnyen elérhetők a HTML és a CSS is. Válassza azt a lehetőséget, amely a legjobban megfelel a képzettségi szintnek. Ha ambiciózusnak érzi magát, a nulláról építheti fel webhelyét.

Olyan sok szerkesztési lehetőség segítségével könnyedén testreszabhatja webhelyét. Adja hozzá logóját és színsémáját, és módosítsa a navigációs menük méretét. A fotógaléria lehetővé teszi az összes kép rendezését és tárolását. A média és a linkek beillesztése csak néhány kattintással lehetséges.

Mobil site építése

A közelmúltban a Bigcommerce nagy lendületet adott a témájuk mobilbarátabbá tételéhez. A tématárban még mindig vannak olyan lehetőségek, amelyek külön mobil bolt létrehozását igénylik. Talán a legjobb, ha távol tartózkodik tőlük. Takarítson meg egy kis időt azáltal, hogy eleinte kiválaszt egy érzékeny kialakítást.

A közösségi média integrációja

Látogasson el az irányítópult marketing szakaszába, ahol integrálhatja és kezelheti szociális média-fiókjait. Olyan linkeket is felvehet, amelyek lehetővé teszik, hogy közvetlenül eladja a Facebookon vagy az eBay-en.

Tervezési szolgáltatások

A házon belüli tervezési szolgáltatások nyújtása helyett a Bigcommerce erőforrások hálózatát hozta létre. Böngészhet a lehetséges tervezők között, és kiválaszthatja a megfelelőt. Feltétlenül olvassa el az ügyfelek véleményét és hasonlítsa össze az árakat. Ez olyan versenyképes piacot hoz létre a szolgáltatások számára, amelyek végső soron az Ön, az ügyfél számára előnyösek.

Jellemzők & Eszközök

Funkció
Áttekintés
Online áruház beállításaHa ismeri a WordPress hátterét, akkor a Bigcommerce telepítése egyszerű lesz. A lépésről lépésre történő bemutató segít a fontos funkciók átvezetésében is. Azoknak a kezdőknek, akik tapasztalat nélkül élnek, lesz egy enyhe tanulási görbe. Szerencsére sok segítségforrás található, és a központ nagyon intuitív. A nagykereskedelem az egyik legegyszerűbb üzletbeállítási folyamat.
Sávszélesség és tárolásÉlvezze a korlátlan sávszélességet és a tárolást minden csomaggal. Adjon hozzá annyi terméket, amennyit csak akar. Nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt.
Bevásárló kosár plug-inek és kiegészítők227 elérhető kiegészítő van, és ez a szám folyamatosan növekszik. Gyorsan és egyszerűen integrálhatja a legnépszerűbb programokat.
Megrendelés kezelésA nagykereskedelem alapvető rendeléskezelő eszközökkel érkezik. Ha további adatokat és irányítást keres, keresse fel az App Store-ot. Rengeteg olyan program létezik, amelyek növelik a funkcionalitást.
KészletgazdálkodásA nagykereskedelem erőteljesen mutat be ezen a területen. Néhány kattintással gyorsan feltöltheti termékeit. Testreszabhatja a beállításokat az iparágának legmegfelelőbbnek, és gyorsan ellenőrizheti a készlet szintjét. A termék szintjének követése egyszerű.
Szállítás nyomon követéseA Bigcommerce segítségével testreszabhatja szállítási lehetőségeit. A hajózás és az adószámológép segítségével könnyebben szállíthatja a szállítást. A harmadik felek feladói mind az Ön, mind az ügyfél lehetővé teszik a csomagok nyomon követését.
CRM szolgáltatásokA kényelmes keresési funkció lehetővé teszi az ügyfelek megtalálását. Ez kiváló módszer a jegyek nyomon követésére és a meglévő ügyfelekkel való kommunikációra. Ezeket a funkciókat hírlevelek küldésére és az értékesítés előmozdítására is használhatja.
Sablonok és témákTöbb száz ingyenes és prémium téma közül választhat. Mindegyiket könnyen testreszabható, és ez segít a forgalom növekedésében.
Integrációk és kiegészítőkTöbb mint 200 kiegészítővel szinte bármilyen funkciót beépíthet webhelyére. Válasszon a piacon található néhány legnépszerűbb program közül, beleértve a MailChimp és a Freshbooks szoftvert. Az egy kattintással történő telepítési funkció nem lehet könnyebben használható.
Mobil e-kereskedelemNoha a témák többsége érzékeny, még mindig vannak olyanok, amelyek nem mobilbarátak. A Bigcommerce azt is állítja, hogy üzletét bármilyen eszközről kezelheti. Technikai szempontból megteheti, de valódi fájdalom lehet, és nem éri meg az erőfeszítést. Maradjon közel a számítógéphez, ha elfoglalt napot vár.
WebtárhelyÉlvezze a teljes web-tárhelyet és a hatékony szervereket.
AlkalmazásboltA Bigcommerce alkalmazásbolt az egyik legjobb. Választási lehetőségek százai vannak, és a telepítés akár egy egérkattintással is eltarthat.
BlogolásA blogolási szolgáltatás alapvető minden csomaghoz.
SEO és marketingSok marketing funkció teljesen automatizált. Hozzon létre egyéni URL-eket, metaadatokat és 301 átirányítást. A platform gondoskodik a webhelytérképekről és a kanonikus hivatkozásokról is. Összpontosíthat blogja felépítésére és hírlevelek létrehozására.
hírlevelekA CRM funkciói megkönnyítik az ügyfelek célzását releváns hírlevelekkel. Felvehet e-mail programokat is, például a MailChimp, ha szeretné.
Biztonsági jellemzőkMinden csomag automatikus biztonsági frissítéseket tartalmaz. Az adatok mentésre kerülnek, így nem kell aggódnia, hogy súlyos baleset esetén elveszíti üzletét. Az SSL tanúsítvány védi az ügyfél személyes adatait és megakadályozza a csalást.
PCI tanúsításA nagykereskedelem Tier 1 PCI tanúsítással rendelkezik.
Tartalom létrehozásaA WYSIWYG szerkesztő és a szokásos blogszerző funkciók között a tartalom hozzáadása gyors és egyszerű.
Ajándék tanúsítványokMinden csomag tartalmaz kupont, kedvezményt és ajándékutalványt.
Fizetési lehetőségekA Bigcommerce több mint 40 különféle fizetési átjárót kínál. Az ügyfelek hitelkártyákat, PayPal-t és különféle átjárókat használhatnak.
Adó- és szállítási számológépekAutomatikusan kiszámítja az adó- és szállítási költségeket a helyszín szerint.
jelentésekA szokásos terv nem kínál sokat a jelentéskészítéshez. Használhatja a Google Analytics szolgáltatást a teljesítmény nyomon követésére, de több adat megtekintéséhez frissítenie kell egy drágább tervet. A Plusz terv elhagyott kocsijelentéssel és valós idejű szállítással jár. A vállalkozás méretétől és költségvetésétől függően érdemes lehet extra pénzt keresni.
WebhelystatisztikaA Google Analytics a legegyszerűbb módszer a jelentések létrehozására. Nyomon követheti az ügyfelek kiadásait, megtekintheti az egyedi látogatókat és mérheti a legkelendőbb termékeket. Ez egy ingyenes eszköz, amely segít webhelyének javításában.

tervek & Árazás

Használja ki az ingyenes 15 napos próbaverziót. A regisztrációhoz nem kell hitelkártya, és néhány nap alatt megismerheti a platformot. Ha úgy dönt, hogy vásárol egy tervet, akkor fontolja meg egy éves előfizetés előzetes fizetését, így 10% -ot takaríthat meg. Ellenkező esetben havonta fizet.

Árcsomagok

Normál – 29,95 USD / hó
Ezt a tervet azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek eladási volumene évi 50 000 dollár. Ez egy alapvető lehetőség, amely lehetővé teszi az indulást, de számos jelentési eszközt kizár.

Plusz – 79,95 USD / hó
A legjobb azoknak a vállalkozásoknak, amelyek évente akár 125 000 dollár online értékesítést tudnak elérni. Ez a terv magában foglalja a valós idejű szállítmányozást, az elhagyott kosárkímélőt és a fejlett ügyfélszegmentálást.

Vállalat – Hívjon az árat
Nagyvállalatot vezet több százezer dolláros eladással? Felteszi a kérdést az vállalati tervről. Teljes csomagot kínál a növekvő vállalkozások számára.

Látni fogja, hogy a legtöbb bevásárlókocsi havi 30 dollár alapcsomagot kínál. A változó az, hogy milyen szolgáltatások vannak benne a havi díjban. Más lehetőségekkel összehasonlítva a Bigcommerce a fontos funkciók méltányos részét tartalmazza. Úgy tűnik, hogy az árazási csomagokat úgy tervezték, hogy ösztönözzék a Plusz Tervre való feliratkozást. Ha vásárol, akkor előfordulhat, hogy más platformon alacsonyabb áron élvezheti a Plus Plan szolgáltatásait.

Vevőszolgálat

A nagykereskedelem szintén jól szerepel az ügyfélszolgálat terén. Számos egyszerű módszer érhető el a műszaki és az értékesítési támogatás elérésével a nap 24 órájában. Látogasson el a támogatási portálra, és vegye fel a kapcsolatot képviselőivel

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Közösségi média

Látogasson el a Bigcommerce Egyetemre. Ez a tanulási központ tele van oktatóprogramokkal. Keressen témánként, és keressen egy hasznos videót, amely megfelel az Ön igényeinek. A tudásbázis tele van informatív cikkekkel is. Látogasson el a közösségi fórumra is, ahol kérdéseket tehet fel, és megbeszéléseket kezdeményezhet más felhasználókkal.Akkor is figyeljen a rendszeres webináriumokra. Ezek az események az e-kereskedelem témáit fedik le, és segítenek a trendek előtt tartózkodni. Az ügyfél-támogatási rendszer lefedi az összes alapot, de lehet, hogy nem hibabiztos rendszer.

Bár a támogatás elérésének különféle módjai vannak, tényleges ügyfélszolgálatuk kívánnivalót hagy maga után. Hosszú időt vehet igénybe a válasz.

Ezen túlmenően nem minden képviselő van hozzáértő és segítőkész. Valójában a Bigcommerce ellen első számú panasz a problémák megoldásának hiánya. Sajnos jobb lehet, ha a válaszok forrásait keresi, mint megkeresni valakivel.

Egyszerű használat

Az a nagy rész, amiért a Bigcommerce oly sok díjat nyert és az ipari ranglistán marad, azért van, mert olyan könnyen használható. Az áruház felállításához, a termékek hozzáadásához és a napi műveletek irányításához a Shopify az egyetlen másik platform, amely jelenleg ugyanabban a bajnokságban található. Ha a professzionális megjelenésű üzlet elindítása az Ön prioritása, a Bigcommerce megfelelhet az Ön igényeinek.

A weboldal tervezésekor semmi sem egyszerűbb, mint a drag and drop WYSIWYG szerkesztő. A nagykereskedelem a tervezési mód hozzáadásával egy lépéssel tovább halad a tervezéssel. Ez lehetővé teszi a valós idejű változtatások végrehajtását közvetlenül a kirakatba. Még a kezdők is gyorsan megtanulhatják a navigációt az interfészen. Az elsődleges funkciók könnyen megtalálhatók, mind a felhasználói, mind az ügyfél felület teljesen működőképes és könnyen navigálható. Kerülje el a hosszú tanulási görbét, és kezdje el hamarabb eladni a Bigcommerce segítségével.

Következtetés

A Bigcommerce a megfelelő választás az online áruház számára?

Talán. Kétség nélkül, ez egy robusztus és megbízható lehetőség. Nagyszerű sablonok és könnyű használat esetén a verseny nagyon vékony. A Bigcommerce minden olyan funkciót kínál, amelyre szüksége van egy vállalkozás működtetéséhez. Ráadásul nem kell aggódnia a rejtett költségek vagy a teljesítmény korlátozása miatt. Mindent megtesz, amit szeretne.

Az egyik hátránya, hogy egyes e-kereskedelmi platformok, mint például a Shopify vagy a Volusion, ezeket a dolgokat csak egy kicsit jobban végzik. Végül előfordulhat, hogy személyes preferenciája. Lehet, hogy beleszeretett egy témába az ingyenes próbaverzió során, vagy felvette a jogot az admin irányítópultjára. Ebben az esetben nem fog csalódni a Bigcommerce és az, mit tehet az Ön vállalkozása számára.

Összehasonlítás

BigCommerce

95

Shopify

96

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map