3dcart eCommerce Solution 2016 áttekintés az Ön lenyűgöző online áruházának felépítéséhez


3dcart

Látogasson el a webhelyre

9.1


AWA pontszám

3dcart

A 3dcart-t 2001-ben alapította Gonzalo Gil. Azt a célt kezdte, hogy összegyűjti az összes nagyszerű e-kereskedelem funkciót és elérhetővé tegye azokat egy platformon. Létrehozása óta a 3dcart továbbra is alkalmazkodott a technológiához és a változó piacokhoz. Jelenleg több mint 17 000 felhasználója van, és növekszik. Olvassa el a 3dCart áttekintést alább.

Előnyök

 • Különféle fizetési lehetőségek
 • Felhasználóbarát felület tapasztalt felhasználók számára
 • Korlátlan tárhely
 • Nincs tranzakciós díj.
 • Beépített marketing eszközök

Hátrányok

 • Mind az értékesítési mennyiség, mind a sávszélesség korlátozása
 • A műszerfal nem nagyon vonzó
 • Az ingyenes sablonok csalódást okoznak
 • Jelentések a rossz ügyfélszolgálatról
 • Az összes szolgáltatás megtanulása időt vehet igénybe

Áttekintés

 • Weboldal: www.3dcart.com
 • Központ: Tamarac, Florida
 • Alapítási év: 2001
 • alkalmazottak: 60+
 • Beépített online üzletek: 20.000+
 • Kategóriák: e-kereskedelmi szoftver
 • Ingyenes próbaverzió: 15 nap
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A 3dcart a szolgáltatások széles skálájával sikerült releváns maradnia a versenypiacon. Jellemzőik azoknak az induló vállalkozásoknak szólnak, akik hetente csak néhány értékesítést kezelnek, valamint a nagyvállalatok számára, amelyek több száz eladást dolgoznak fel, és rendszeresen látogatók ezreit fogadják. Ez a teljesen üzemeltetett platform lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen hozzon létre e-kereskedelmi áruházat ügyfélbarát bevásárlókosárral és pénztárral.

Ki a 3dcart a legjobb?

A 3dcart felhasználható tényleges termékek vagy digitális termékek bármilyen méretű eladására és szállítására. Ez a sokoldalú platform a legmegfelelőbb azok számára, akik csak vállalkozást indítanak. Különösen akkor hasznos, ha nincs hozzáférése marketing osztályához. Még az indulási terv olyan marketing eszközöket is kínál, amelyek elősegítik vállalkozásának népszerűsítését. Élvezze a CRM szolgáltatásokat és a Facebook áruházat. Ingyenes a domain név és a host terv is. Elindíthat egy weboldalt, és átfogó marketingtervvel kezdheti, egy platformon.

Mi a 3Dcart legnagyobb előnye?

A platform használatának legnagyobb előnye a sokoldalúság. Hétvégi harcosok és nagy online üzletek használhatják. Ez azt is jelenti, hogy képes növekedni a vállalkozással együtt. Ahogyan vásárol ügyfeleket, növeli a készletét és javítja tervezési készségeit, csak megtanulja használni a 3dcart-t másként. Soha nem kell aggódnia a platform kinövése miatt. Segít abban is, hogy a 3dcart folyamatosan frissül és továbbfejlesztésre kerül. Ha vannak olyan funkciók, amelyek nem tetszik, vagy amelyek hiányoznak, akkor ezt a változást a következő frissítés során láthatja.

Mi a 3Dcart legnagyobb hátránya??

A 3dcart talán a legjelentősebb problémája az, hogy vannak korlátozások a sávszélesség használatára. Ez szinte nem hallható más e-kereskedelem és bevásárló kosár programok esetében. Végső soron a használati korlátozások elavult gyakorlat, amelyet figyelembe kell venni. A piacon sok más korlátlan opcióval tűnik, hogy csak idő kérdése, mielőtt a 3dcart kénytelen lesz egy lépésre esni.

A FinancesOnline fogyasztói weboldal 3dcart díjat kapott a 2015-ös díj a nagy felhasználói élményért és a legjobb bevásárlókosár-szoftverért. Miközben megvan a kritikája, a 3dcart kiváló, mindenre kiterjedő eszközt kínál.

Főbb jellemzők

 • Több mint 100 téma
 • WYSIWYG szerkesztők
 • Vásárlói vélemények
 • 256Bit SSL tanúsítvány
 • Mobil és társadalmi használatra kész
 • Felügyelet
 • Biztonságos kosár
 • Előre elkészített e-mail sablonok
 • Beépített elhagyott kosár eszközök
 • Szerepalapú biztonság
 • Testreszabható áruház
 • Szinkronizálás az eBay-vel és az Amazon-tal

Iparági szakértők ítélete a 3dcart-on

e-kereskedelem PlateformHa a fogyasztók gyorsan felvilágosítanak a 3D-s kartok hiányosságairól, a kritikusok ezeket komolyabb problémáknak tekintik. Az e-kereskedelem világában a webdizájn döntő tényező lehet a vállalkozása sikerének szempontjából. A szakértők szerint a 3dcart elmarad ezen a területen. Általános megjegyzés az volt, hogy a sablonokat frissíteni kell a webdizájn bevált gyakorlatainak tükrözése és a versenyképesség fenntartása érdekében. A felhasználók is felvetették ezt a kérdést, de a szakértők kritikusabbak e hibával szemben.

Ezenkívül a szakértők következetesnek találták az adminisztrációs részt kevésbé lenyűgözőnek és kissé nehezen navigálhatónak. Ezt gyakran „nehézkes” és „rendetlenségnek” nevezték. A háttérkép eltérő stílusú, mint a legtöbb program, ami azt is jelenti, hogy a megszokáshoz többet kell igénybe venni.

Ezeknek a hátrányoknak ellenére a szakértők továbbra is gyorsan ajánlják a 3dcart-ot, és általában 4–4,5 csillagot ítélnek oda. A 3dcart magas pontszámokat kap, mivel teljesen funkcionális és testreszabható, valamint megfizethető. A szakértőket lenyűgözte az ügyfélszolgálat szintje, amely egy élő csevegési funkciót is magában foglal. A szoftver ezen pozitív szempontjai elegendőek ahhoz, hogy következetesen a 3Dcart-ra kerüljenek a piac első három platformján.

Pozitív fogyasztói vélemények és ajánlások

A 3dcart fogyasztói értékelése elsöprő pozitív. Valójában egyenesen izzó. A felhasználók számára könnyű az üzlet felállítása, és nagyra értékelik a szolgáltatásban gazdag dizájnt. A 3dcart ideális gyakorlatilag bármilyen méretű vállalkozás befogadására, és megkönnyíti a harmadik féltől származó programok integrálását. Itt van néhány olyan szolgáltatás, amelyről úgy tűnik, hogy a fogyasztók élvezik a legjobban:

 • Nincs rejtett díj
 • Kiváló ügyfélszolgálat 24/7 támogatással
 • Könnyű telepítés és intuitív háttérkép
 • Nagyon testreszabható, kód használata nélkül

A 3dcart következetesen 5 csillagos minősítést kap, és egyértelműen kedvenc az online kiskereskedők körében. A fogyasztók emellett értékelik azt a tényt is, hogy a fejlesztők minden javaslatot feltesznek a javításra. Nem tart sokáig, amíg a javasolt funkciók szabványossá válnak, ami azt jelenti, hogy a 3dcart folyamatosan bővül és továbbfejlődik, hogy lépést tartson a változó piacokkal. Ez az egyik oka annak, hogy sok kiskereskedő átvált a 3dcart-ra.

Negatív fogyasztói vélemények és panaszok

A 3dcart negatív áttekintése kevés és messze van. Néhány felhasználó csalódott a szabad témák egyszerűségével kapcsolatban, ám ennek nem kellett meglepőnek lennie. Tekintettel arra, hogy ingyenesek, a váltási elvárások nem lehetnek túl magasak. A jó hír az, hogy a fogyasztók elégedettek voltak a prémium témák megjelenésével, bár árukkal vannak ellátva.A másik terület, ahol javítandónak tűnik, a háttérkép általános áramlása. viszonylag könnyű megszokni, ha olyan feladatok elvégzése, mint például a képek feltöltése, unalmas lehet. Ez különösen bosszantóvá válhat a nagykereskedők számára, akiknek nagy mennyiségű leltárt kell kezelniük.

Még ezek a panaszok sem voltak elegendőek ahhoz, hogy általános negatív értékeléseket kapjanak. A 3dcart pozitív szempontjai valószínűleg meghaladják a hibákat. Valójában sok ügyfél váltott a 3Dcart-ra más platformokról.

Tervezés & testreszabás

sablonok

A 3Dcart ellen az egyik legnagyobb kritika az, hogy nem kínál elegendő sablont. A webhelynek jelenleg több mint 100 sablonja van.A sablonok túlnyomó része ingyenes. A kritikusok azonban gyorsan rámutatnak, hogy néhány sablon egyszerűen másolatok, amelyek ugyanazt az általános elrendezést kínálják. Az egyetlen különbség a színséma. Ennek ellenére a rendelkezésre álló sablonok mobilbarátak és teljes mértékben reagálnak. Az ügyfelek bármilyen eszközzel könnyen böngészhetnek és vásárolhatnak.

 • A prémium sablonok árai 129 USD-tól kezdődnek.
 • Használhatja ki a házon belüli tervezési szolgáltatásaikat is.Egyedi webhelyárak 1500 és körülbelül 2500 dollár között mozognak.Noha ez meredeknek tűnhet, valójában az alacsonyabb szint felé tart, amire számíthat, ha egy szabadúszó tervezőt fizet.

A sablon testreszabása

Fontos megjegyezni, hogy a sablonok számos különféle eszközzel könnyen testreszabhatók. A módosítások elvégzése egyszerű, függetlenül attól, hogy milyen szintű tervezési tapasztalattal rendelkezik. Tehát, bár egyesek korlátozott számú sablonra utalhatnak, továbbra is megválaszthatja a szabadságot, hogy bármilyen alapvető tervezést megváltoztasson.

Tervező eszközök

A kódolási tapasztalattal rendelkezők számára a HTML és a CSS használatával módosíthatja a magas szintű testreszabást. Ha nem vagy olyan fejlett a kódolásnál, ne aggódjon. A 3dcart drag-n-drop az ipar egyik legjobb szerkesztője. Bárki módosíthatja gyorsan és egyszerűen. Végül a WYSIWYG szerkesztő használható az elrendezés beállítására, valamint a fejléc és a lábléc területének testreszabására.

Összességében a tervezési felület felhasználóbarát. Rengeteg mozgási helyet biztosít a beállításokhoz. Készíthet egy olyan egyedi kirakatot, amely a legjobban bemutatja termékeit, és egyszerű vásárlást és pénzt fizet. Lehet, hogy a sablonok valamit kívánnak, de ez a probléma könnyen megoldható a sok szerkesztési lehetőséggel.

Jellemzők & Eszközök

FunkcióÁttekintés
BeállítA webhely gyors és egyszerű beállítása. A varázsló végigvezeti az összes lépést. A teljes folyamat kevesebb, mint egy óra alatt befejeződhet.
Átjáró-integrációA 3dcart több mint 100 fizetési módszerrel kompatibilis. Gyors és egyszerű a különféle fizetési átjárók integrálása. Kiválaszthatja a legjobb lehetőségeket mind Ön, mind az ügyfelek számára.
Vevői jutalmak és kívánságlistákAz ügyfelek vásárolhatnak, és az Ön üzletéből tételeket adhatnak hozzá kívánságlistájukhoz. Ez a szolgáltatás elősegíti a jövőbeli eladások átalakítását. A 3dcart segítségével jutalmazási programot is beállíthat. Lehet, hogy minden gyakori vásárló számára pontokat gyűjt a következő vásárláshoz. Ezek a szolgáltatások elősegítik az erős kapcsolatok kiépítését az ügyfelekkel.
Megrendelés kezelésA 3dcart megkönnyíti a megrendelések kezelését. A részletes jelentések pontosan megmutatják, hogy bizonyos termékek hogyan teljesítenek. A könyvviteli folyamatot is egyszerűsítheti. A program kiküszöböli az ismétlődő tartalmat az egyszerű adatbevitel érdekében. Mindezt megteheti a webhely adminisztrátor szakaszában.
Nemzetközi értékesítési optimalizálásA 3dcart standard verziója nincs optimalizálva a nemzetközi értékesítéshez. Vásárolhat olyan alkalmazásokat, amelyek segítenek a globális közönség számára történő piacon. Egyes alkalmazások fordítási szolgáltatásokat és egyéb marketing eszközöket kínálnak havi díj ellenében.
CDN technológiaSajnos a 3dcart nem tartozik a CDN technológiához. Ez lassú oldalbetöltési időket eredményezhet. A felhasználók integrálhatják CDN-programjukat, vagy vásárolhatnak az App Store-ban kiegészítőket.
Bővítmények és kiegészítőkA 3dcart már az egyik leggazdagabb platform a piacon. Az alkalmazások hozzáadásával tovább javíthatja webhelye funkcionalitását. Ezen alkalmazások közül sok ingyenesen elérhető. Az egyéb alkalmazások ára eltérő, és egyszeri díjat, illetve havi vagy éves előfizetést igényelhet. Az összes alkalmazást könnyű integrálni a meglévő webhelybe, és már az első naptól kezdve elkezdi használni.
KészletgazdálkodásÚj termékek hozzáadása a webhelyére a 3dcart használatával munkaigényes lehet. A termékek oldalán különféle kötelező mezők vannak feltöltve. Az összes rendelkezésre álló lehetőség végigkísérése kissé félelmetes lehet. Szerencsére CSV-sablon segítségével felgyorsíthatja a folyamatot. Használja ki a CSSA-mintafájl előnyeit, amelyeket a 3dcart elérhetővé tesz. A 3dcart e-mailt is küld Önnek, hogy figyelmeztesse Önt, ha a készlet alacsony.
Szállítás nyomon követéseÉlvezze a valós idejű szállítmányozás és a szállítási költségkalkulátor előnyeit. Azonnal meghatározhatja, mennyibe kerül egy cikk szállítása és a nyomkövető szám előállítása. A felhasználók megnézhetik, ahogyan a csomag eljut az országon vagy a világon.
CRM szolgáltatásokA vállalkozások gyorsan létrehozhatnak levelezőlistákat és nyomon követhetik az ügyfelek viselkedését. Még emlékeztető e-maileket küldhet azoknak az ügyfeleknek, akik elhagyták a kosarat. A CRM rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára jegyek létrehozását, és minden interakció rögzítését elmenti. Az ügyfelek és az alkalmazottak egyaránt nyomon követhetik a jegy állapotát a jobb ügyfélszolgálat érdekében.
empáták és témákMint fentebb említettük, a 3dcartot gyakran kritizálják azért, mert nincs több sablonbeállítása. Lehet, hogy ez azonban nem lenne tisztességes értékelés.Jelenleg körülbelül 100 elérhető sablon van.Ez a szám folyamatosan növekszik. Emellett a felhasználók bármilyen sablont könnyen testreszabhatnak, különféle eszközök segítségével. Korlátlan lehetőségek vannak, amikor egyedi e-kereskedelmi webhelyet kell létrehozni.
Integrációk és kiegészítőkA 3dcart alapértelmezés szerint hosszú funkciókkal rendelkezik. A piacon lévő más termékekkel ellentétben nem igényel kiegészítőket, hogy teljes mértékben működőképes és sokoldalú vásárlási élményt biztosítson. Vannak kiegészítők is, amelyek integrálhatók bármilyen meglévő webhelyre.
Mobil optimalizálásA felhasználók élvezni fogják a mobil eszközökre teljes mértékben optimalizált webhelyet. Ez igaz, függetlenül attól, hogy melyik sablont vagy árképzési tervet választja.
WebtárhelyA 3dcart ingyenes tárhelyet és domaineket kínál. A 3dcart segítségével az egész webhelyet felépítheti az alapoktól kezdve.
SEO és marketingA 3dcart egy teljesen optimalizált platformot kínál, amely a legújabb bevált gyakorlatok felhasználásával segíti elő a versenyt. A 3dcart segít keresőmotor-barát URL-ek és metacímkék létrehozásában. Ön is hozzájárulhat a rangsorolás és az online jelenlét javításához azáltal, hogy kihasználja azt a blogplatformot, amely lehetővé teszi a hozzászólások gyors közzétételét.
hírlevelekA felhasználók rendszeres e-maileket kapnak a 3dcart-tól. Hozzáférhet egy olyan online közösséghez és egyetemhez is, amely sokféle témakörben kínál video oktatókat.
WebhelybiztonságAz utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy az ügyfelek személyes adatait támadások veszélyeztetik. A 3dcart a rendelkezésre álló legjobb biztonsági védelmet kínálja ingyenes megosztott SSL formájában. Öt másik biztonsági terv közül választhat, hogy valóban fokozza a védelmet. A kiegészítő szolgáltatás ára 79 USD-tól kezdődik, és 995 USD-ig megy.
PCI tanúsításA 3dcart PCI tanúsítással rendelkezik 2009 eleje óta.
Tartalom létrehozásaA WYSIWYG szerkesztő lehetővé teszi az oldalak gyors létrehozását és a tartalom hozzáadását. Még üzleti blogot indíthat és tarthat fenn a webhely adminisztrátori részéből.
Ajándék tanúsítványokA 3dcart segítségével ajándékutalványokat készíthet és értékesíthet termékként. Amikor az ügyfél ajándékutalványt vásárol, akkor egy egyedi kód jön létre, amelyet a dollár összegért meg lehet váltani.
Fizetési lehetőségekA 3dcart hozzáférést biztosít több mint 100 fizetési feldolgozóhoz – a hitelkártyáktól és a PayPal-tól a Dwolla-ig és mindazok között. Alapvetően korlátlan lehetősége van a fizetések feldolgozására. Még a 3dcart kereskedőt is választhatja, amelynek ára 19,99 dollár. Vevő vigyázz: ez a szolgáltatás hajlamos a rejtett költségek felhalmozódására. Előfordulhat, hogy sokkal többet fizet, mint a hirdető matrica ára.
Adó- és szállítási számológépekMind az adókat, mind a szállítást automatikusan kiszámolják a pénztárnál, az ügyfél tartózkodási helyétől függően.
jelentésekA részletes jelentési eszközök lehetővé teszik az információk gyűjtését az ügyfelekről és a termékeiről. Gyorsan:
 • Határozza meg, kik a legjobbak.
 • Nézze meg, mely termékek mozognak a leggyorsabban.
 • Határozza meg, hogy az év mely napjai a legtermékenyebbek.

tervek & Árazás

 • Az érdeklődő ügyfelek felfedezhetik a 3dcart egy 15 napos ingyenes próbaverzióval.
 • Az árazási tervek 19,99 USD-tól kezdődnek, és akár 200 terméket is lefedhetnek.
 • Havonta 129,99 dollárért regisztrálhat a legátfogóbb „Energiatervben”, amely korlátlan számú terméket kínál és akár 90 000 látogatást tesz lehetővé havonta.
 • Korlátozza a sávszélességet, vagy fizessen 5 USD-t minden GB-túllépésért.
 • Takarítson meg 15% -ot az egész év előlege fizetésével.

A tervek versenyképes áron vannak, és tartalmaznak némi kedvezményt. A Bing hirdetési jóváírások, a Facebook áruház és a domain regisztráció mind szabványosak. Ne feledje, hogy vannak sávszélesség-korlátok. Figyelnie kell a használatára, vagy készen kell állnia arra, hogy GBP-ért 5 dollárt fizessen.

Vevőszolgálat

Ha problémák merülnek fel, rengeteg lehetőség van ügyfélszolgálat igénybevételére.

 • A képviselők telefonon elérhetők a nap 24 órájában.
 • Az online csevegés 24 órán keresztül elérhető.
 • E-mail támogatás olyan kérdésekre, amelyek nem időérzékenyek.
 • Kiterjedt online fórumok.
 • Hatalmas tudásbázis, hogy segítsen minden probléma elhárításában.
 • Képzési és oktatóvideók az induláshoz.

A válaszidők eltérőek, de a vállalat hirdet egy átlagos telefontartási idő 5 perc és online kapcsolattartás 30 percig.Noha ez nem ideális, mégis az ésszerűség területén van. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük a megkérdezések mennyiségét 17 000+ ügyfelüktől. Összességében a 3dcart ügyfélszolgálatának negatív irányba mutató áttekintése. Az ügyfelek nem kielégítő tapasztalatokról számolnak be, bár a legtöbb panasz számlázási kérdésekkel kapcsolatos.

Egyszerű használat

A 3dcart sokoldalú platformot kínál, amely a képességi szintek széles skálájára szól. A kezdők a nulláról kezdhetnek, és gyorsan készíthetnek webhelyet. A beiratkozás után részletes oktatási e-mailt kap. A webhely tartalmaz egy varázslót, amely lépésről lépésre végigvezeti a telepítési folyamaton.

Felhasználói felület / Rendszergazda panel

A 3dcart bírálták azért, mert Drab felülettel rendelkezik. Funkcionális szempontból azonban rendkívül intuitív és könnyen navigálható. A felület kialakítása nem a legmegjelenőbb, de nagyon hasznos. A kijelzőn kiemelkedő gombok vannak, amelyek aláírják a szokásos eszközöket, és egy könnyen érthető logikai szervezet. Ha bármilyen problémája van, akkor van segítség. Az élő csevegés segítségével kérdéseket tehet fel, felhívhatja az ügyfélszolgálatot, vagy nézhet meg néhány video-útmutatót. Az áthúzott szerkesztő hasonló a WordPresshez. Egyszerű és érthető lehetőséget kínál webhelyének létrehozására és frissítésére.

Azok, akik valamivel több tervezési tapasztalattal rendelkeznek, rendelkeznek néhány lehetőséggel. HTML, CSS vagy a WYSIWYG szerkesztő segítségével testreszabhatja webhelyét. Rengeteg olyan szerkesztési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek a 3Dcart felhasználóbarátvá teszik és tökéletesen elérhetők a kezdőktől a szakértőkig.

Következtetés

Az intuitív interfész és az átfogó ügyfélszolgálati rendszer kombinációja révén a 3dcart rendkívül hozzáférhető opció. A versenyképes árképzés, a teljesen üzemeltetett rendszer és a szolgáltatásokkal teli platform segítségével könnyen belátható, hogy a 3dcart miért vonzó.

Összességében a felhasználók kiemelkedően pozitív tapasztalatokat jelentenek a 3dcart használatával. A program lehetővé teszi a kezdőknek, hogy néhány perc alatt elindítsák az e-kereskedelem áruházát. A zsúfolt felület tartalmazhat tanulási görbét, de a video oktatóanyagok segíthetnek áthidalni ezt a rést.

Ha nem más, próbáld ki a 15 napos ingyenes próbaverziót, és légy bírád.

Összehasonlítás

3dCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map