Online áruház elindítása

Gondolt már arra, hogy saját online áruházát indítsa? Az online értékesítések várhatóan elérni fogják 1,5 billió dollár 2018-ig. Sok ember visszatartja azonban a bizonytalanságot az online piac felállításának és fenntartásának módja tekintetében.


Az online áruház felállítása olcsóbb és könnyebb, mint gondolnád. Ha van olyan terméke, amelyet eladni kíván, akkor az online áruház nagyszerű módja annak, hogy tesztelje annak és más termékek eladását, hogy megnézze, mi a kereslet.

Annak ellenére, hogy árucikkeket árusíthat olyan webhelyeken, mint az Amazon, az Ebay és az Etsy, a saját online áruház létrehozásával teljes ellenőrzést gyakorolhat a márkanév felett, és az idő múlásával a forgalomra építhet, ahelyett, hogy kockáztatná, hogy a szokásos ügyfelek elveszítik a versenytársakat ezen a webhelyen is..

A sikeres online áruház beállításához és működtetéséhez néhány szempontot kell figyelembe vennie.

Kezdje el az online áruház használatát

Contents

NYERESZTŐ TERMÉK MEGÁLLAPÍTÁSA

Mivel a célja valószínűleg pénzt keres, először meg kell találnia egy olyan terméket, amelyet értékesíteni fog neked. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket kell választania, amelyek egyaránt kereslenek, és amelyek ésszerű haszonkulccsal rendelkeznek a megvásárolható / elkészíthető ár és a piac által viselt ár között..

Válasszon egy rést az online áruházához

Az egyik legnehezebb döntés az, hogy milyen rést kíván elérni az online áruház számára. Fontos, hogy olyan rést válasszon, amely elég szűk ahhoz, hogy segítsen a márkájának forgalmazásában, de elég széles ahhoz, hogy további kiegészítőkre / termékekre kibővítsen..

Olyan termékszakasz kiválasztása, amely a szenvedélyhez vagy az érdeklődéséhez kapcsolódik

Ha utálsz főzni, akkor a konyhai kiegészítők eladása valószínűleg nem a legjobb választás az online áruház számára. Másrészt, ha szeretsz mindent főzni, akkor a piacon lévő legjobb edények és edények értékesítése kiváló kiindulási helyet kínál, ahonnan főzőkészülékekké, akár fűszerekké és ízesítőkké bővíthető..

Olyan rést választ, ahol hozzáadhat értéket

Az online áruház rést kitalálásának egyik kulcsfontosságú eleme az olyan termék kiválasztása, amelyben hozzáadhat értéket. Amint Andrew Youderian az e-kereskedelem üzemanyagáról szóló cikkében kijelenti, ha megpróbál versenyezni az Amazon-nal az árképzés területén, akkor ki fog lépni az üzletből.

Ehelyett győződjön meg arról, hogy van valami értékesebb, mint az Amazon, amelyet az ügyfél számára kínál. A megoldás? Válaszoljon az ügyfél kérdéseire, és oktatja vevőjét kiváló tartalommal. Először meg kell értenie az ügyfél problémáját, felajánlnia kell a probléma megoldásának módját, és a megrendelések követni fogják.

Olyan piaci rés kiválasztása, amelyben még van hely növekedni

Ne csak egy vagy két nagyjegyű elemre összpontosítson, amelyek magas hozamot eredményeznek. Ez nagyszerű, amikor az új ügyfél meglátogatja az Ön webhelyét, de hogyan fogsz a jelenlegi ügyfélkörére piacra lépni?

Keressen olyan piacot, amely kiegészítőkkel és kiegészítőkkel rendelkezik, amelyeket létrehozhat az utólagos értékesítések eléréséhez. Példa erre a fényképezőgép. A csúcskategóriás DSLR fényképezőgép első vásárlása nagy, és nagy nyereséget fog elérni, ha eladja. Azonban tovább bővítheti online értékesítését fényképezőgép-tartozékok kínálatával. Értékesíthet lencséket, vaku-kiegészítőket, hevedereket, táskákat, állványokat és így tovább.

A megfelelő típusú ügyfelek megcélzása

Fontos, hogy kitalálja az elsődleges típusú ügyfelet, akit meg akarja célozni. Ezek azok az emberek, akik hozzáadott értéket adhatnak az életükhöz. Az egyik példa erre a célra egy autó-hobbi. Lehet, hogy pénzt költene modelljeinek autóalkatrészeinek megszervezésére, egy kiváló új festékre, vagy akár könyvekre és információkra, hogy segítse hobbija javítását. A legfontosabb az, hogy megtalálja a vevőt, amely szenvedélyesen reagál a résre.

Az ügyfelek között lehet:

 • Hobbifelhasználók
 • Üzlettulajdonosok
 • szakemberek

Ezenkívül érdemes figyelembe vennie az ügyfélkör minden szempontját, például a nemet, a rendelkezésre álló jövedelmet és az életkorot. Van-e elegendő extra pénzük ahhoz, hogy befektessenek az online áruházban eladott termékekbe?

Megtalálja a megfelelő termékeket az eladásra

Miután szűkítette a szenvedélyét, meg kell határoznia, mely termékeket fogja eladni. Andrew Youderian azt javasolja, hogy keressen egy olyan terméket, amely lehetővé tenné hozzáadottérték-hozzáadását. Ezzel csak azt értjük, hogy az embereknek szüksége van rá, és valamilyen módon segít nekik, vagy valamilyen módon jobbá teszik az életüket.

A 4 órás munkahéten Tim Ferriss, azt ajánlja, hogy válasszon egy olyan terméket, amelynek ára 100 és 200 dollár között van. Ennek az ideális tartománynak az az oka, hogy elég nagy ahhoz, hogy a margó megfelelő legyen, de azért, hogy továbbra is értéket biztosítson.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy további tételeket fog eladni a fent említett ártartományban. Minél magasabb a cikk ára, annál alacsonyabb az átváltási árfolyam. A legtöbb ember hajlandó 100–150 dollárt költeni online. Ezenkívül Youderian rámutat arra, hogy a magasabb árú termékek szerint az 1000 dolláros konyhai készülék gyakran alacsonyabb haszonkulccsal rendelkezik.

Tehát 30 dollárt kereshet az adott 100 dolláros eszközön, de csak az 100 dollárt az 1000 dolláros készüléken. Ez azt jelenti, hogy a 100 dolláros elem 30% -os haszonkulcsot biztosít Önnek, és többet fog eladni, de az 1000 dolláros készülék csak 10% nyereséget nyújt, és kevesebbet fog eladni..

Fontos az is, hogy megpróbáljunk megtalálni egy olyan terméket, amelyet még senki más nem ad el. Keressen egyedülálló termékeket, amelyeket senki más nem kínál, és legalább egy ideig elkerülnéd a piacot. Az eladható termékek felfedezésének egyik módja a niche területén lévő kiállításokon való részvétel.

A termékek piaci keresletének értékelése

Mielőtt végleges döntést hozna az eladni kívánt termékekről, alaposan keresse meg az online versenytársakat. Ki értékesít azonos vagy hasonló termékeket? Tud hatékonyan versenyezni azzal a céggel? Ha könnyen felismerhető név és a keresőmotorokban rangsorolva van, akkor valódi kihívás lehet az online áruház észlelése..

A termékigény értékelése

Szánjon időt arra, hogy ellenőrizze, vajon ésszerű-ea piaci kereslet az eladni kívánt termék iránt.

Ha több termék között próbál választani, akkor hajtsa végre a következő feladatokat:

 • Tesztelje a termék nevét a kulcsszó érdeklődése szempontjából. Mely termékek keresnek több keresést? A terméknév sok keresése nagy érdeklődést jelezhet.
 • Ellenőrizze a közösségi média webhelyeit, hogy van-e hozzászólás a terméken, és hányszor szereti ezeket a bejegyzéseket és megosztja azokat.
 • Nézze meg a Google Trends programot, és ellenőrizze, hogy a téma felfelé vagy lefelé mutat-e, vagy állandó-e.

A földrajzi igény érvényesítése

Most, amikor megvizsgálta a kulcsszó tendenciáit és a telítettséget, és tudja, hogy az emberek valóban keresik a kívánt terméket, mélyebbre mélyüljön, és kitalálja, kik azok az emberek. Időnként egy termék népszerűbb lesz az egyik földrajzi területen, mint a másikban. Például, ha szélvédő kaparót értékesít, akkor jobban fog eladni, ha a tél hosszabb évszak.

Fontos annak ellenőrzése, hogy a termék iránti kereslet a leginkább olyan területen van, ahol könnyen szállíthat. Ha a szállítás költsége túlságosan túlságosan magas, akkor az értékesítést okozhat.

A Google trendei segítségével felfedezheti, hogy mely országok keresik a termékéhez kapcsolódó kulcsszavakat, és mely városokban keresik a legtöbbet (ez segíthet a szállítási információn).

A közösségi média érvényesítése

Ezenkívül meg kell ismételnie a közösségi média érvényesítését, hogy megtudja, mekkora tapadást érhet el a termék. Érdemes megnéznie a különféle közösségi médiaplatformok piacán és a termékekkel kapcsolatos érdeklődést, hogy nem csak a téma népszerűségét fedezze fel, hanem ha vannak olyan emberek is, akik megosztják az Ön termékével kapcsolatos információkat.

Használhat olyan webhelyeket, mint a Topsy, hogy megtudja, hány tweet van naponta. Tegyük fel például, hogy eladni fog egy bizonyos típusú kameralencsét, amely a vadon élő állatok fotósai számára készül. Kereshet olyan kifejezéseket, mint például a „kamera”, a „vadvilág” és a „kültéri”, hogy megnézze, mi a trend.

A potenciális versenyzők értékelése

Kezdje annak a különféle versenynek a szétválogatásával, amellyel szembesül a termék eladása. Térjünk vissza a speciális kameralencse példájához. Versenyezni fogsz azokkal az emberekkel is, akik lencséket árusítanak más típusú fényképezéshez, bizonyos esetekben más hobbihoz és így tovább.

Hány versenyző van online? Olyan tele van-e a piac, hogy nehéz lesz kiemelkedni a tömegből? Csak annyi ügyfél van, aki körbejár, tehát ha a rendelkezésre állás felülmúlja a piaci keresletet, akkor nem valószínű, hogy sikeres lesz.

Ezen az egyedülálló termékeken jönnek játékba. Mit tud ajánlani, amit senki más nem kínál online? Hogyan tudja hozzáadott értéket képviselni??

Az eladandó termékek forrásainak keresése

Miután elhatározta, mely termékeket szeretné eladni az online áruházban, be kell állítania a legjobb módot e termékek vásárlására. Van néhány választási lehetősége.

 • Dropshippers: Ezzel a módszerrel megvárja, amíg az ügyfél megrendelte a terméket, majd megrendelte a nagykereskedőt, aki ezt követően közvetlenül az ügyfélnek küldi el az árut.
 • Könnyű nagykereskedelem: Egyes nagykereskedelmi vállalatok hatalmas megrendeléseket igényelnek, hogy tisztességes árengedést biztosítsanak a termékre. Néhány nagykereskedő azonban könnyű ömlesztett árucikkeket kínál, így kisebb mennyiségű terméket vásárolhat (mondjuk egyetlen esetet), és haszonszerzés céljából viszonteladhatja azt..

Az egyik dolog, amelyet szem előtt kell tartani mind a cseppszállítmányozók, mind az ömlesztett nagykereskedők számára, az kell, hogy ne legyen saját online áruházuk felállítva, vagy pedig arra kényszerülnek, hogy közvetlenül a közvetlen eladással versenyezzenek az általuk kínált alacsonyabb árakkal. A legjobb megoldás az, ha először a termék gyártóját próbálja ki. Dobnak el hajót? Könnyű tömeget fognak eladni? Miután megtalálta az Önnek tetsző termék gyártóját, meg fogja csinálni az egyiket vagy mindkettőt, akkor Ön készen áll arra, hogy megtalálja az online áruházában eladni kívánt termékeket..

GAZDASÁGI VÁLLALKOZÁS TERVEZÉSE

Indítsa el az e-kereskedelem vállalkozása tervezését

Miközben kísértés az, hogy először lábakon ugorjon, mivel „csak” egy online áruház, ha valódi sikert akar elérni, el kell készítenie egy tervet az e-kereskedelem vállalkozásához. Amikor rájössz erre “2014-ben 4 trillió dollár árut hagytak el az online bevásárlókocsikban.” könnyű belátni, hogy miért kell belemennie egy cselekvési tervbe.

Az e-kereskedelem üzleti tervének elkészítése

Nolo A legális webhely elmagyarázza, hogy az üzleti terv megléte fontos, mivel ez egy épület sarokköve. Elősegítheti vállalkozása szerkezetének megalapozottságát. A Small Business Administration (SBA) a következőket kínálja: üzleti terv varázsló hogy segítsen gyorsan elkészíteni saját üzleti tervét.

E-kereskedelem marketing stratégia létrehozása

Az online áruház promóciója kicsit más, mint a tégla- és habarcsüzlet promóciója. A nagy megnyitás előtt meg kell győződnie arról, hogy van-e szilárd e-kereskedelmi marketing stratégiája. Alapvető döntéseket kell hoznia, például:

 • Ki a céldemográfiai célpontja??
 • Mely közösségi média platformokon szeretné a legjobban jelen lenni, és hogyan érheti el ott a cél demográfiai mutatót?
 • Mi az Ön hirdetési költségvetése, és hol lehet ezt a legjobban felhasználni, hogy az ügyfelek eljuthassanak az Ön webhelyére?
 • Hogyan konvertálja a webhely látogatóit ügyfelekké??

Az egyik hüvelykujjszabály az üzleti életben, hogy sokkal könnyebb 20% -kal többet eladni jelenlegi ügyfeleinek, mint új ügyfelet elérni. Tehát gondoljon olyan további igényeire, amelyeket kielégíthet, ha vállalkozása növekszik, és hűséges ügyfélbázist szerez.

A potenciális verseny felkutatása

Ha azt szeretné, hogy online áruház legyen az emberek számára, akkor határozottan meg kell ragadnia, hogy nem csak ki a verseny, hanem az is, amit csinálnak. Olyan eszközöket kell használnia, mint például:

 • SEOBook – Hasonlítsa össze a versenytársak nevét az oldalaiknak, milyen metainformációkat használnak és a hasonló kifejezéseket.
 • Google AdWords – Ezzel az eszközzel megnézheti, hogy mekkora forgalmat érnek el bizonyos kulcsszavak. Míg a kulcsszavak csak az egyenlet részét képezik, ez az információ segít eldönteni, hogy milyen típusú termékeket vagy tartalmakat szeretne hozzáadni a webhelyéhez a látogatók felhívására..
 • SpyFu – Ez egy fizetett szolgáltatás, de a megszerzett információ értékes. Könnyen láthatja, hogy az AdWords melyik versenytársa használja. Még láthatja, melyik volt sikeres, és melyik nem. Ez alapvetően egy módja annak, hogy megtanuljuk, amit a versenytársak jól csinálnak, valamint azt, ami nem működik értük.

Az eszközök használatán kívül szánjon időt arra, hogy megvizsgálja a versenytársak webhelyeinek kialakítását, milyen tartalommal rendelkeznek, és minden olyan különleges funkciót, amelyet a látogatóknak kínálnak, például hírlevelet vagy kuponokat.

A megcélzott ügyfelek azonosítása

Az ügyfelek számára történő sikeres marketing egyik kulcseleme annak kiderítése, hogy kik a célzott ügyfelek. Mielőtt elkezdené kutatását, válassza ki a megcélozni kívánt demográfiai mutatókat.

A célzott demográfiai adatok kiválasztása

A megcélzott vásárló ismerete lehetővé teszi nem csak a marketing testreszabását, hanem a boltjában szereplő termékek kiválasztásának testreszabását is. A felhasználói személyek létrehozása itt nagyon hasznos lehet.

Lényegében elkészíti az üzlet ideális vevőjének profilját. Válaszoljon olyan kérdésekre, mint az életkor, az ember él, mi az érdeke, ha házas, ha gyermeke van, sőt olyan okokra is, amelyek miatt vásárolná az Ön termékét.

Meg kell határoznia a demográfiai és a pszichológiai információkat is. A demográfiai információk a következőket tartalmazzák:

 • nem
 • Kor
 • Elhelyezkedés
 • Oktatás
 • Családi állapot
 • Éves jövedelem
 • Munkaköri leírás

A pszichológiai információk a következőket tartalmazzák:

 • Hobbi
 • Interests
 • Erkölcsök és értékek
 • Viselkedés
 • életmód

Figyelembe kell vennie minden olyan jelenlegi vásárlóját is, akinek van vagy várható, hogy van, és hogy ezek miként esnek a fent felsorolt ​​leírásokba.

Ügyfélprofil létrehozása

Az ügyfélprofilod vagy a felhasználói személyiség egy makett arról, hogy néz ki az ideális ügyfél. Miután összegyűjtötte a fenti információkat, írjon egy rövid életrajzot az ötlete felhasználói számára. Írja meg, mint egy bioé. Azt is megnevezheti áldozatának, hogy személyes maradjon.

Miután elkészítette felhasználói személyiségét, ezeket az információkat az online áruház futtatásának minden szempontjából használni szeretné. Az ötleted felhasználója dolgozó anya? Aztán valószínűleg este vagy hétvégén fog felkeresni a webhelyet. Ez azt jelenti, hogy különleges kedvezményeket vagy rendezvényeket kell futtatnia egy olyan időben, amely számára kényelmes a részvétele.

Ha egy adott életkorú, ne feledje ezt, amikor tartalma betűméretét hozza létre. A felhasználói személyiség mindent alkalmazhat egészen a bevásárlókosár viselkedéséhez és a lehető legmagasabb konverziós ráta eléréséhez. Minél jobban megérti tipikus vevőjét, annál jobban finomíthatja céljait és sikert tud elérni.

A piaci rés meghatározása

Amikor először indul, a célzott rést kitalálva sok időt és pénzt takaríthat meg. Nem pazarolja a hirdetési pénzeszközöket, ha hirdetéseket hirdet olyan emberek számára, akik nem illenek a célpiacra.

Amikor először indul, kicsit nehéz lehet meghatározni, hogy kik a megcélzott ügyfelek. A célokkal kapcsolatos kilátások azonosításának egyik módja a versenytársak fent említett kutatása. Például, használja Quantcast információt szerezhet arról, hogy milyen típusú emberek látogatják meg a versenytársak weboldalait. Ez kiváló információ a demográfia céljának meghatározásához.

Ez az információ megváltozhat, miután ténylegesen felállította az üzletet. További demográfiai adatokat gyűjthet az ügyfelek közvélemény-kutatásainak elvégzésével és az internetes elemzési statisztikák tanulmányozásával a webhely vezérlőpultján található eszközök, például a Webalizer és az AWStats segítségével..

Branding stratégia felépítése

A márkázási stratégiája meghatározza az áruházat az ügyfelek számára. Miután megvizsgálta a versenytársait, és kitalálta a céldemográfiai célokat, általános információkat is szeretne kutatni erről a demográfiai adatokról. Használhat olyan eszközöket, mint a Compete.com és Nielson hogy meghatározzuk, mi az, amelyet a célközönség leginkább érdekel.

Az e-üzleti elkülönítése

Fontos, hogy különítse el vállalkozását az összes többi hasonlótól. Melyek a vállalkozás egészét leíró szavak? Próbáljon megtalálni azokat a szavakat, amelyeket a versenytársai nem használnak, de a céldemográfia szempontjából beszélnek.

Például, ha a kutatás során azt találta, hogy a megcélzott ügyfél dolgozó anya, akkor valószínűleg segítséget keres, hogy mindent megtehessen. Használhat olyan szavakat, mint az „hasznos” és az „időtakarékos”, hogy vonzza a célközönséget.

A megcélzott ügyfelek ismerete

Mostanra nagyon jó ötlettel kell rendelkeznie, ki a cél-ügyfelek. Mélyítsen még mélyebben a felhasználó személyiségét, és kitalálja, hogy pontosan mit akar ez a személy, amikor meglátogatja az online áruházát. Mit keres?

Lehet, hogy több szintű dolog van, amelyre az ügyfélnek leginkább szüksége van. Az idő múlásával, amikor jobban megismeri ügyfélkörét, valószínűleg további személyeket fog kifejleszteni, tehát a legjobban tudja, hogyan érheti el az egyes ügyféltípusokat.

A márka megkülönböztetése

Mi az Ön személyisége mint online áruház tulajdonosa? Ennek a hozzáállásodban, az oldalakon keresztül kell történnie, és bármilyen módon, amellyel visszaadja a világ egészét. Néhány vállalat büszke arra, hogy környezetbarát. Mi választja el egymástól és a márkádtól? Hogyan tudja megmutatni, hogy ez továbbra is hű lesz a küldetésedhez.

Még mélyebben érdemes ásni a márka belsejében. Például, ha időtakarékos szolgáltatást ígér, mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy a megrendelést a kézhezvételtől számított egy órán belül csomagolják és kézbesítik? Mit kell tennie, hogy ez megtörténjen? Hány alkalmazottat kell felvennie, vagy tudja megbirkózni vele?

Ez azt is megváltoztathatja, hogy a szállítást a gyártó kezébe adja (cseppszállítás), vagy maga kezeli, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék azonnal kijön-e.

A márka testreszabása

Kép két különböző e-mailt küld a postaládájába. Az egyik e-mail szerint:

– Hé, Jane. Csak egy sort kellett volna levennem, és köszönöm az ABC Widget legutóbbi megrendelését. Mivel imádta az ABC modult, azt is szerettem volna mondani, hogy az XYZ eszköz mindennap holnap éjfélig eladó. Köszönöm, hogy hűséges vásárló vagy.

A másik e-mail így szól:

„Az XYZ kütyü holnap éjfélig eladó. Gyere és vásárolj egyet.

Melyik e-mailre válaszol jobban? Testreszabnia kell a márkáját, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek. Ez magában foglalja a webhely felhasználói élményét, az Ön által elküldött e-maileket és akár a közösségi média marketingjét is. Még a küldetési nyilatkozatot testre kell szabni az ügyfelek igényei szerint.

A küldetési nyilatkozat kidolgozásakor tartsa szem előtt ezt a célközönséget. Milyen problémát old meg? Hogyan viszonyul a márkaneve? Hogyan lehet ezt a márkát ragaszkodni az ügyfelek fejében??

Egyedi eladási javaslat kidolgozása

Az egyedi eladási javaslat (USP) segíthet abban, hogy elkülönüljön a versenytől. Ez teszi az Ön márkáját egyedivé. Az USP fejlesztéséhez szigorúan az ügyfelekre vagy az ideális ügyfelekre kell összpontosítania, és arra, amit akar.

Ez azt jelenti, hogy csalódást okozhat más emberek számára. Ennek azonban nem számít, amíg aktív célközönséget választott, és jól megérti őket. Hűséges követőt fog kifejleszteni ezen ügyfelek körében. Erős USP:

 • Teljesíti a nagy igényt
 • Azt mutatja, hogy ismeri a célközönséget
 • Össze lehet mondani egy vagy két mondatban

Ha szeretne emlékezni a zsúfolt piac az online világban, a márkának egyszerűen valamilyen módon ki kell emelkednie.

A termékek ára az online áruházban

Kiegyensúlyozó lépés, hogy kitaláljuk, hogyan árulhatják árukat az online áruház számára, így haszonnal járnak, miközben továbbra is vonzzák az ügyfeleket. A Shopify a következőket kínálja formula, amely segít kitalálni, hogyan kell árazni a termékeket egy online áruházhoz:

„Kiskereskedelmi ár = [(cikk költsége) ÷ (100 – felár százalékában)] x 100”

Szóval, csak hogy ötletet adjon neked. Ha 60% -os nyereséget szeretne elérni egy olyan terméknél, amelynek vásárlása 20,00 dollárba kerül, a képlet így néz ki:

Kiskereskedelmi ár = [(20,00 USD) ÷ (100 – 60)] x 100
Kiskereskedelmi ár = [20,00–40 USD]] x 100
Kiskereskedelmi ár = (.50 USD) x 100
Lakossági ár = 50,00 USD

Tehát az a tétel, amely 20,00 dollárba kerül, 50,00 dollárért fog eladni. Azt is kitalálnia kell, hogy csak a gyártó által javasolt kiskereskedelmi árat kívánja használni, vagy ha valamelyik terméket el kell mozgatnia az árengedéssel.

A legfontosabb az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy haszonnal jár-e még az esetleges általános költségek, például a webtárhely-díjak és az alkalmazottak költségeinek kifizetése után is.

A haszonkulcs meghatározása

Mint korábban említettük, nem szabad megpróbálnia versenyezni az Amazon áraival. Az Amazon csak veszteséggel számolja el az árucikkeket, ha kisebb üzleteket nem működtet. Megvan a finanszírozásuk és a méretük, hogy ezt könnyen el tudják hajtani, de ha megpróbálja alulértékelni a termékeit, akkor gyorsan elhagyja az üzleti tevékenységet.

Ezért annyira fontos tudni a margóit. Fontos, hogy ismerje a haszonkulcsait, hogy az áron olcsón elegendő legyen ahhoz, hogy versenyképes legyen, de ügyeljen arra, hogy kevés profitot szerezzen.

Ismerve az USP-t

Az USP az egyedi eladási javaslatot jelenti. Mi az egyedüli tényező, amely miatt az ügyfelek újra és újra visszatérnek? Néhány USP a következőket tartalmazza:

 • Jó ügyfélszolgálat
 • Ingyenes szállítás
 • Másutt nem elérhető termékek
 • Jótékonysági érzés

Bármi legyen is az USP-vel, fontos kitalálni, hogyan különbözteti meg magát a versenytől.

Ösztönzők nyújtása

Egy másik ok, amiért annyira fontos megérteni a haszonkulcsokat, az, hogy ezután kitalálhatja, milyen ösztönzőket kínál ügyfelei számára.

A profitja lehetővé teszi-e az ingyenes szállítást? Fel kellene ajánlania félig? Lehet, hogy biztosítani akar egy veszteségvezetőt. Ez egyszerűen egy olyan termék, amelynek során alacsony áron értékesít pénzt, abban a reményben, hogy más nyereségszerző cikkek is eladnak.

A termék diverzifikációja

Ha elvégezte a házi feladatát, és alaposan megérti a piaci igényeket és a célügyfelet, akkor könnyedén diverzifikálhatja az Ön által kínált termékeket további termékek eladása céljából. Ön egyszerűen több választást is kínálhat a már értékesített termékekre.

Jó példa erre a póló. Talán azzal indul, hogy kis, közepes, nagy és fekete árusítással értékesíti. Itt gyorsan diverzifikálhat, ha hozzáadja a gyermekek méretét, plusz méretét és a különböző színválasztékot.

A projekt idővonalának beállítása

Számos tényező befolyásolhatja az online áruház üzembe helyezésének és működésének időtartamát. Ha olyan platformot használ, amely készen áll a felhasználásra, például a Shopify, akkor az idővonal gyorsabban megy fel. Ha azonban az online áruházat és az önálló gazdagépet testre szeretné szabni, akkor sokkal hosszabb időt vehet igénybe a webhely felállítása.

Időben szeretne építeni:

 • Teljes körű tesztelés annak ellenőrzése érdekében, hogy minden megfelelően működik-e, mielőtt elindítja az áruházat.
 • Váratlan problémák, amelyekbe belemerült, késleltethetik az indítást.
 • Indítás előtti promóciók.

Jobb, ha több időben tervez, mint gondolnád, hogy szüksége lesz rá. Sokkal jobb indítani egy kicsit korán, mint későn.

Az e-kereskedelmi vállalkozás indításának költségei

Alapján Vállalkozó, egy alap sablon alapú online áruház havonta akár 250 dollárt is futtathat, de a teljesen testreszabott sokoldalú megoldás évi 500 000 dollárba kerülhet. Nyilvánvalóan sok szint van köztük. A felmerülő költségek közé tartozik:

 • Domain név regisztráció és tárhely díjai
 • Webdesign költségek
 • Az e-kereskedelmi szoftver testreszabása
 • Az eredeti termék beszerzése
 • A kiállításokon való utazás vagy a gyártókkal való találkozás költségei
 • Reklámköltségek
 • Hat hónap finanszírozás az alkalmazottak fizetéséhez és az esetleges általános költségekhez

Néhány díjat megtakaríthat, ha kicsi és növekvő vállalkozással növekszik. Például, az első megnyitáskor nem kell fizetnie a drága fizetési átjáró rendszerért. Ehelyett egyszerűen használhatja a PayPal vagy a Google Pay szolgáltatást.

Ezután, mivel növekszik az értékesítés volumene, érdemes fizetni a hitelkártya-fizetés feldolgozásáért fizetendő díjakat, mivel ez megtakarítja a feldolgozási díjakat, ezt hozzáadhatja az üzleti tervhez..

Az e-kereskedelmi vállalkozás finanszírozása

Még ha a legegyszerűbben elképzelhető online áruházzal is elkezdi, akkor felszámít bizonyos díjakat. Van néhány módszer a vállalkozás finanszírozására.

Ha van egy fejlesztés alatt álló terméke, akkor a Crowdfunding segítségével pénzt kereshet az eredeti termék kifejlesztésére és a bolt helyére hozására. Néhány más ötlet ahhoz, hogy elegendő pénzt gyűjtsön:

 • Számos adománygyűjtőt fogadhat online és offline módon. Termékek eladása, GoFundMe számla indítása stb.
 • Kérje meg barátait és családtagjait, hogy fektessenek be a jövőbeni profit egy százalékát. Mindenesetre tartsa fenn a többségi ellenőrzést vállalkozása felett.
 • Keressen angyal befektetőket.
 • Vegye ki egy kisvállalkozói kölcsönt.
 • Először havonta fizetni kell az e-kereskedelem webhelyéért, amíg nem engedheti meg magának, hogy kifejlessze saját, saját üzemeltetésű platformját.

Időnként valóban a legjobb, ha kisebb méretűre indul, és teret enged a növekedésnek. Az új vállalkozás kezdeti napjaiban fontosabb, hogy elegendő pénzforgalommal rendelkezzen ahhoz, hogy vállalkozása növekedhessen, mint a nagyvállalat elindítása.

ÜZLETI EGYSÉG LÉTREHOZÁSA

Fontos, hogy megvédje magát és személyes vagyont, ha néhány dolgot a helyére tesz, mielőtt elindítja az online áruházat.

A vállalkozás nevének beírása

Ki kell választania vállalkozásának jogi struktúráját. A legfontosabb itt az, hogy megválasztjuk, melyik lesz a társaság, hogy ha valaki jogi szinten megtámad téged, akkor Ön személyesen nem felelős az esetleges károkért, amelyeket ki kell fizetnie..

Alapíthat S Corp-ot vagy LLC-t. A legokosabb dolog az, ha beszélünk üzleti ügyvéddel a vállalkozásának legjobb struktúrájáról. A vállalati iratok benyújtása bonyolult lehet.

Noha önmagában is regisztrálhat az államában, sok órába kerül, hogy megértse a papírmunkát és az azt követő papírmunkát, amelyre minden évben szükség van. Költséghatékonyabb lehet továbbmenni, ha szakembert bérel fel a munkájára.

Ki kell választania egy nevet, amellyel üzleti vállalkozást folytat, vagy egy „üzleti tevékenységet folytat” (DBA). Általában, amikor a társasághoz fordul, az államtitkár ellenőrzi az adatbázist, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még nem létezik-e olyan vállalkozás, amely ezen a néven működik.

A munkaadó azonosító számának (vagy „adóazonosító”) beszerzése

Mivel nem akarja megadni a társadalombiztosítási számát a beszállítóknak, regisztrálnia kell vállalkozása számára adószámként vagy munkáltató azonosítószámként (EIN). tudsz regisztrálj online a Belső Bevételi Szolgálaton keresztül erre a számra.

Üzleti engedélyek és engedélyek kérelmezése

A vállalkozásához szükséges licencek és engedélyek attól függően, hogy hol laknak. Ellenőrizze mind az állami, mind a megyei tisztviselőket, hogy megtudja, mire van szüksége. Néhány jellemző dolog:

Élelmiszer-engedély, ha élelmiszer-ipari vállalkozást működtet (az élelmiszerre vonatkozóan más megfontolások is lehetnek)
Kiskereskedelmi licenc, amely lehetővé teszi az adó beszedését az államának

A legfontosabb annak biztosítása, hogy betartsa az iparágra vonatkozó szabályokat, és beszedjen minden olyan adót, amelyet az állam megkövetel.

Üzleti bankszámla megnyitása

Jogi zoom javasolja, hogy az üzleti bankszámláját és a személyes számlákat tartsák külön. Számos oka van erre, de a fő ok az, hogy adózási szempontból átláthatóvá teszi az Ön pénzeszközeit, és ha minden ellenőrzés megtörténik, akkor először az üzleti számlájára, nem pedig a személyes számlájára fog tekinteni. Ez sok súlyosbítást és félreértést takaríthat meg.

Keressen egy olyan bankot, amely a jelenleg vagy a jövőben az online üzleti vállalkozáshoz szükséges speciális szolgáltatások néhányát kínálja:

 • Közvetlen betétek
 • Elektronikus számlafizetés
 • Hitelkártya-feldolgozási lehetőségek

Vigyázzon a díjakra, mivel azok gyorsan felhalmozódhatnak, különösen akkor, ha még csak indul. Mindig olvassa el a finomnyomást, és győződjön meg arról, hogy megérti minden megnyitott üzleti fiók díjstruktúráját.

Kereskedő számla megnyitása a hitelkártya-fizetések elfogadásához

Mint fentebb említettük, bankot vagy különálló céget kell keresnie, amely lehetővé teszi a hitelkártya-fizetések feldolgozását. A kereskedői fiók megadja ezt a képességet vállalkozása számára. Vannak bizonyos módok a hitelkártyák online elfogadására, ide értve a PayPal szolgáltatást is, amikor éppen egy teljes értékű kereskedői számlára indul, miután megtette azt a mennyiséget, amely a fizetés megtakarításáért fizeti magát..

Akarsz kerülje a túlfizetést figyelve a rejtett díjakat. Az első lépés a havi kimutatások gondos elolvasása.

Néhány díjat, amelyet érdekelni szeretne, és ki kell keresnie a nyilatkozatain:

 • Nem minősített kedvezményes díjak
 • Cserélő differenciált díjak
 • Havi minimális díjak (ha nem ért el egy bizonyos tranzakciós összeget)
 • PCI értékelési díjak
 • Negyedéves díjak
 • Beállítási díjak
 • Korai felmondási díjak (sok feldolgozó megköveteli a szerződéses hosszúságot)

Rugalmasság ellenőrzése további értékesítési tranzakciók feldolgozásakor

Egy másik dolog, amelyet a hitelkártya-feldolgozó cég kiválasztása előtt kérdezni kell: hogyan fogják kezelni ezt az ügyletet, ha az értékesítései hirtelen növekedni kezdenek. Képesek-e könnyebben feldolgozni a tranzakciókat? Mi a díjszerkezet? Csökkentse a díjakat, ha több eladása van?

Kiváló hírnévvel rendelkező kereskedő kiválasztása

Végül érdemes kiváló hírnévvel rendelkező kereskedőt választani. Olvassa el az online véleményeket, és keresse meg a cég székhelyének állapotában a Better Business Bureau-t. Néhány piros zászlót, amelyre figyelni kell, hogy a következőket tartalmazza:

 • Rossz ügyfélszolgálat (ez azt is okozhatja, hogy rosszul nézzen ki ügyfelei számára)
 • Nem fizetés vagy késedelmes fizetés
 • Túl sok rejtett díj
 • Hibás berendezés

Vegye figyelembe, hogy ki még ugyanazt a tranzakció-feldolgozó céget használja, és ne habozzon kapcsolatba lépni ezekkel a vállalatokkal, és kérdezze meg, hogy elégedettek-e a szolgáltatással.

VÁLLALKOZÁS BEÁLLÍTÁSA ONLINE

Most, hogy a helyén van a tervezés, itt az ideje, hogy elinduljon az e-kereskedelmi vállalkozás felállításának munkájához. Az alábbiakban felsoroljuk a szükséges lépéseket.

Domain regisztrálása

Miután kiválasztott egy rést, és rögzítette a nevét, meg kell találnia egy olyan domainnevet, amelyet még nem vett igénybe, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen emlékezzenek az Ön webhelyéhez vezető útjára. Ez nem olyan egyszerű a feladatnál, mint régen. Előfordulhat, hogy kevés pénzt kell költenie prémium domain név vásárlására, vagy olyan személytől történő vásárlásra, aki mindig rendelkezik az adott domainhez fűződő jogokkal.

Várható, hogy évente legalább kb. 15,00 dollárt fizet egy dot comért. Valószínűbb azonban, hogy sokkal többet kell fizetnie egy prémium névért, amely könnyen megjegyezhető, és a keresőmotorokban is rangsorolható..

A domain nevek megértése

A webhelyek valójában IP-címeken vagy szerveren élnek. Az Az IP cím egy szám ez jelzi, hogy hol található a weboldal. A számokat azonban nehéz lenne emlékezni az emberekre. Ehelyett a domain név regisztrálók könnyebben emlékeznek meg a szavakból (és esetenként a számokból) álló nevekre. Tehát ahelyett, hogy emlékezni kellene az „54.239.25.200” beírására, egyszerűen meg kell emlékezni az „amazon.com” beírására.

A .com mellett különféle kiterjesztéseket is választhat, de mivel a dot com az alapértelmezett, a legtöbb ember számára könnyebb megjegyezni.

A megfelelő domain név kiválasztásának fontossága

A domain név kiválasztása hasonló a tégla- és habarcsüzletek elnevezéséhez. Olyan dolgot szeretne, amely könnyen megjegyezhető, bemutatja, hogy mi a márkája, és amit senki más nem használ. A .A com a név legemlékezetesebb típusa, de az Egyesült Államokban a .biz szilárd második választás. Más országokban érdemes lehet egy helyspecifikus választást használni, például a .co.uk.

Ha képes, keressen egy domainnevet, amelyben népszerű kulcsszavak szerepelnek. Tehát, ha kutatta a trendeket és felfedezte, hogy az „argonolaj-kondicionáló” kifejezés nagyon keresett kifejezés, és megragadhatja az „argonoilconditioner.com” domain nevet, akkor ez egy okos lépés.

Néhány közelmúltbeli tanulmány azonban ezt jelzi a pontos egyezési domain (EMD) nem olyan hatékony, mint a múltban, tehát ne töltsön pénzt, amire nincs szükséged, csak hogy biztosítson pénzt. Ha elfogadható áron tudsz megragadni egyet, akkor tedd ezt. Ha ez 10 000 dollár, érdemes kétszer gondolkodni.

A domain név, amelyet nehéz megjegyezni, túl sok időt vesz igénybe, vagy túl ritka, nehéz webhely látogatói számára. Ha egy webhely látogatója nem jelöli meg az Ön webhelyét, talán soha nem fogja újra megtalálni, mert nem fogja emlékezni a névre.

Az EMD vásárlásának egyik legfontosabb előnye, hogy valószínűleg már kap forgalmat, csak a névben szereplő kulcsszó miatt. Vizsgálja meg, hogy megéri-e a domain név megvásárlásának költsége. Ne feledje, hogy a világ minden forgalma nem fog segíteni, ha nem a célzott forgalom.

Webtárhely-szolgáltatás kiválasztása

Ha már rendelkezik domain nevével, ha saját üzlethelyiségét kívánja létrehozni, ahelyett, hogy egy olyan szolgáltatást használna, mint a Shopify vagy a Facebook Stores, akkor meg kell találnia egy host szolgáltatót, ahol az Ön webhelye lakni fog. A költségek és a szolgáltatások eltérőek lehetnek. Online áruház esetén győződjön meg arról, hogy a tárhely szolgáltatója legalább a következőket kínálja:

 • SSL képesség
 • Korlátlan sávszélesség (soha nem teljesen korlátlan, de ez egy jó hely a kezdéshez)
 • Kiváló ügyfélszolgálat és 24 órás technikai támogatás
 • Elegendő hely a webhelyének növekedéséhez, amikor termékeket és tartalmat ad hozzá

Mielőtt végleges döntést hozna a tárhelyszolgáltatásról, mindenképp ellenőrizze alaposan az online véleményeket. Egyesek egy éven keresztül előre fizetik meg a fizetést, és az utolsó dolog, amit megtennének, az az, hogy egy évben megtérítik a tárhely díját, csak hogy megtudja, hogy a tárhely szolgáltatója megbízhatatlan. Ha a házigazda ingyenes próbaverziót kínál, akkor vegye igénybe ezt, mielőtt elkötelezi magát.

Választhat egy e-kereskedelmi platformot

Következő lépés az, hogy kiválasztja az online áruház kosárát. Szánjon rá időt és válasszon egy olyan platformot, amelyről úgy gondolja, hogy növekedni fog. Ha álma az, hogy megalapú üzlettel rendelkezik, akkor valószínűleg jobb az önálló üzemeltetett megoldás, mint a házigazda üzlet.

 • Hosztolt e-kereskedelmi megoldások – Ezek közül néhányat már említettek korábban, mint például Shopify. Mások között szerepel Volusion és BigCommerce. A tárolt megoldást a szoftver szolgáltató webhelyén tárolja, és a platformját használja. A testreszabási lehetőségek korlátozottak, de a legtöbb testreszabható.
 • Önálló házigazdák – Az önálló üzemeltetés lehetővé teszi a választott szoftver telepítését a saját szerverére. Lehet, hogy ez nyílt forrású e-kereskedelmi szoftver, vagy valami, amit kifejezetten az online áruház számára tervez. A két lehetőség olcsóbb, ha nyílt forráskódú szoftvert vesz igénybe és testreszabhatja. A legtöbb nyílt forráskódú bevásárlókocsi olyan fejlesztőkkel dolgozik, amelyek témákkal és plug-inekkel dolgoznak, amelyek bővítik a képességeket.

Fizetési átjáró kiválasztása

A fizetési átjáró lehetőségeinek kiválasztása sok online áruháztulajdonos számára a legnehezebb döntés. A legjobb dolog az, ha megnézi a legfontosabb átjárókat, és megnézi, hogy mely funkciók állnak rendelkezésre, és melyik a legkönnyebben integrálható a kiválasztott bevásárlókosárba. Íme néhány a legnépszerűbb lehetőségek közül:

 • PayPal
 • Négyzet
 • Csík

Számos más lehetőség is elérhető, beleértve a helyi és a nemzeti kereskedői fiókokat, amelyek integrálódnak az online rendelési rendszerbe. A legfontosabb az, hogy kitaláljuk, melyik nyújtja a legjobb feldolgozási díjakat a mai üzleti tevékenység nagysága alapján. Később bármikor válthat másik vállalatra, ha ez értelmesebb a vállalkozása és a hitelkártya-feldolgozási költségek szempontjából.

Különböző e-kereskedelmi platformok integrálódnak a különféle fizetési átjárókhoz. Például a Square alkalmazásaival kapcsolatos korlátozások miatt sok helyet nem integrál könnyen. Másrészt a PayPal-nak számos harmadik féltől származó fejlesztője van, és olyan alkalmazásokat fejlesztett ki, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte minden kifizetési átjáróval integráljon..

Figyelembe véve a többfunkciós fizetési szolgáltatót

Ha egyszerűsíteni szeretné a könyvelést, és hogy hány fizetési forrással kell lépést tartania, keressen egy többfunkciós fizetési szolgáltatót.

Az összes egy szolgáltató lehetővé teszi:

 • Folyamat tranzakció
 • Futtasson jelentéseket
 • Állítsa be a csalások észlelését
 • A folyamat visszatér
 • Töltse le adóinformációkat

Ha kiválaszt egy szolgáltatót, amely mindent megtesz, akkor némi rugalmasságot fog nyújtani, amikor az online áruház növekszik anélkül, hogy újra meg kellene kutatnia a kereskedői fiókokat, mielőtt átutalná a tranzakciók feldolgozását.

A fizetési szolgáltatók díjainak összehasonlítása

A feldolgozási díjak gyorsan felhasználhatják a profitot. Fontos, hogy a kereskedői fiókra történő feliratkozás előtt teljes mértékben megértse az esetleges díjakat.

 • Tranzakciós díj: Egyes vállalatok tranzakciós díjat számítanak fel minden feldolgozott megbízásért. Általában ez egy átalánydíj, amely 1,00 dollár alatt van. Ez azonban változhat.
 • Eladás százalékos aránya: A legtöbb kereskedői fiók társaság díjat számít fel az elem eladási ára alapján. Ez körülbelül 2,99% körül lehet, ha nem végez nagyon nagy üzleti tevékenységet, de hajlamos csökkenni, annál nagyobb az értékesítési volumen..
 • Számladíjak: Egyes vállalatok éves, negyedéves vagy havi díjat számítanak fel csak a számlád nyitva tartása érdekében. Keressen olyan vállalkozásokat, amelyek nem számítanak fel díjat, mindaddig, amíg Ön néhány eladást végez.

Például az Authorize.net havi díjat számít fel, körülbelül 25 dollár, plusz tranzakciós díjak 2,9% + 0,30 dollár. Öt országból azonban pénzt vehet fel 6 különböző valutában, és minden fő hitelkártyát és mobil fizetést elfogadnak.

Másrészt a Beanstream nem számít fel havi díjat és 2,25–2,65% tranzakciós díjat. Csak három országban kapható 2 különböző valutában.

Megtalálhatja a teljes diagram, amely felvázolja a díjakat és a százalékokat a FormStack oldalon. Összegzésével összehasonlíthatja, melyik átjárók rendelkeznek a szükséges szolgáltatásokkal a legalacsonyabb költséggel.

Online áruház építése

Miután kiválasztotta a használni kívánt szoftvert, itt az ideje, hogy a lehető legnagyobb mértékben testreszabza áruházát. Annak ellenére, hogy már unod is a döntések meghozatalától, néhány dolog gondos megfontolása elősegíti, hogy webhelye vonzóbbá és felhasználóbarátabbá váljon az ügyfelek számára..

A megfelelő téma kiválasztása az online áruházhoz

Alapján Time magazin, körülbelül 15 másodperc van arra, hogy megragadja a webhely látogatójának érdeklődését, aki az Ön oldalára kerül. Néhányan azt állíthatják, hogy ennél is kevesebb ideje van, de még ha teljes 15 másodperc van is, ne feledje, hogy ez egy nagyon rövid ablak, hogy nagyszerű első benyomást keltsen..

Ahhoz, hogy nagyszerű első benyomást keltsen, a következőkre lesz szüksége:

 • Tiszta navigációs struktúra. Az olvasónak látnia kell, hogyan lehet az A pontból a B pontba gyorsan eljutni.
 • Írjon lenyűgöző tartalmat, amely megragadja az olvasó érdeklődését.
 • Tiszta megjelenés, amely odahúzza a szemet, ahová szeretné. Például, ha csatornákat szeretne csatolni a webhely látogatóinak az elszámolási tételekhez, mi az az első, amit látnak, amikor a kezdőlapra érkeznek? Vagy a vámkezelési tételek, vagy link ezekhez?

A téma kiválasztásakor tartsa szem előtt ezeket a dolgokat. Megkapja a keresett tiszta, könnyen navigálható oldalt?

Az üzlet megjelenésének testreszabása

Ha üzlete ugyanúgy néz ki, mint minden más üzlet, akkor nehéz lesz meghatározni a márkáját. Amellett, hogy logóját és egyedi spinjét hozzáadja áruházának általános megjelenéséhez, érdemes megfontolnia a használt színeket és azt is, hogy ezek hogyan kapcsolódnak az általános márkaképhez.

Alapján KISSmetrics, A szín akár 80% -kal növeli márkája elismertségét, és vezethet a fogyasztói bizalomhoz.

Azt is hozzá kell adnia olyan funkciókhoz, amelyeknek értelme van a réstől. Például, ha ruházatot árul, akkor hozzá kell adnia a választási lehetőségeket. Másrészről, ha konyhai edényeket árusít, akkor a színválaszték és a méretek valószínűleg korlátozottak, ezért lehet, hogy nincs szüksége erre a funkcióra.

Az e-kereskedelem weboldalának információs architektúrájának (IA) tervezése

Noha az információs architektúra kissé úgy hangzik, mint a webhely navigáció, vannak alapvető különbségek. Noha a kettő egymással kapcsolatban áll, a webhely architektúrája a hely vázlata. Az architektúra magában foglalja a webhely csontjait és azt, hogy az összes elem hogyan működik együtt, hogy az információkat eljuttassa a végfelhasználóhoz.

Az IA tartalmazhat olyan elemeket, mint például:

 • Tartalom leltár
 • Szabványos elnevezési vagy szerkesztési stílus
 • Hogyan csoportosítják a dolgokat?

A hatásvizsgálat létfontosságú, mivel a webhely növekedésével erre az alapvető struktúrára épít. Egy jó szerkezet megsemmisíthet vagy megtörhet, ha eléri a növekedési csúcsokat.

Félelmetes termékképek létrehozása

Készíthet valaha legcsodálatosabb online áruházat, de ha a fogyasztó nem látja egyértelműen az Ön által eladott terméket, akkor az értékesítés hiányával előfordulhat, hogy azt megmutassa..

Néhány alapvető lehetőség van a termékképek hozzáadásához:

 • Használjon a gyártó által biztosított képeket (mindaddig, amíg erre engedély van). Sok gyártó professzionális fotósokat bérel fel, hogy gyönyörű fényképeket készítsen termékeiről. Hátránya, hogy más termékeket értékesítő emberek valószínűleg ugyanazt a képet fogják látni webhelyeiken.
 • Béreljen profi fotósot. Lehet, hogy bérel egy szakembert a termékek fényképezésére. Ez azonban költséges lehet, különösen akkor, amikor korlátozott költségvetéssel rendelkezik.
 • Készítse el fényképeit. Ez kihívást jelenthet. A legtöbb elemhez fehér vagy fekete háttérre van szüksége. Egy könnyű doboz hasznos lehet. Nagyon olcsón lehet megvásárolni egy olyan webhelyen, mint például az Amazon kisebb termékekhez. Okos is egy jó DSLR fényképezőgépbe fektetni a legjobb felbontás érdekében.

A termékek képeinek hozzáadásakor próbálja meg úgy nézni az elemre, mintha Ön lenne az ügyfél. Mit szeretne tudni a termékről? Melyik szöget szeretné látni az elem? Milyen részletek fontosak a fogyasztó számára?

Írni kényszerítő termékleírást

A termék célja, hogy megragadja az ügyfél érdeklődését, miközben továbbra is elegendő részletet közöl vele, hogy meg tudja tudni vásárolni a terméket. Ha egyedi hangot tud létrehozni a leírásokhoz, akkor valószínűleg növekedni fog az értékesítési konverziók száma.

Tegyük fel például, hogy konyhai törölközőket árusít. Leírhatja csak a mikroszálas oldal szálait, méretét, színét és a gyors száradási idejét, mint minden más, odakint található hely.

Vagy létrehozhat egy történetet egy otthoni szakácsról, aki a törülközőt használja, mert szereti a különböző színeket, ez időt takarít meg, mivel a mikroszálas gyorsabban szárad, és így tovább. Látod, hogy az egyik miként vonzó és személyes, mint a másik?

Noha nem kell minden cikkhez kitalált történetet létrehoznia, leírnia kell oly módon, hogy az olvasó képeket készítsen magáról az adott elem segítségével. Próbáljon rávilágítani a látogató fantáziájára.

Az e-kereskedelem webhelyén történő navigáció optimalizálása

A webhely navigálásánál nem elegendő, ha könnyen megtalálható a szerkezet és a gombok. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a felhasználók miként navigálnak olyan termékekhez, amelyeket meg akarnak találni. Ez annál is fontosabb lesz, annál több termék van a webhelyén.

Alapján Smashing Magazine, a legfontosabb annak biztosítása, hogy az ügyfelek megtalálják a megvásárolni kívánt termékeket. Tehát mindent meg kell fontolnia, kezdve a kategóriák megszervezésétől kezdve az ügyfelek keresési ráfordításának legmegfelelőbb módjáig, és azt, hogy a webhelyén található keresési eredmények mit fognak hozzájuk adni..

Ez azt jelenti, hogy erős szülői kategóriáknak kell rendelkezniük. Szűrőket is hozzá kell adnia, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy szűkítse a keresést olyan dolgok alapján, mint például „mi az új”, a „legnépszerűbb” és a „legalacsonyabb ár”.

E-kereskedelem fizetési folyamatának tervezése

Az az átlagos bevásárlókosár-elhagyási arány 68,95%. Ha azt szeretné javítani, és a webhely látogatóit megrendelést nyújtó ügyfelekké alakítaná, gondolkodnia kell a bevásárló kosár folyamatáról.

Az ügyfélnek egyértelműen látnia kell, hogyan kell pénzt fizetni attól a pillanattól kezdve, amikor az első cikket hozzáadja a kosárba, amíg a rendelés teljes.

 • Helyezze a bevásárló kosár áttekintő és pénztárgombjait tiszta helyekre.
 • Tedd egyszerűvé a kijelentkezést – ne erőltesse a felhasználót arra, hogy regisztráljon a pénztárhoz. Adjon meg egy vendég fizetési lehetőséget is.
 • Telepítsen olyan szoftvert, amely második esélyt kínál, ha a felhasználó elhagyja a kosárot.

Minél könnyebb megtenni a pénztárfolyamot, annál magasabb lesz az átváltási arány.

Építési termék részletek

A termék részletei segítenek a felhasználóknak teljesen megérteni, mit vásárolnak, és csökkenteniük kell a hozamot. Olyan információkat kell felvennie, mint például:

 • Garanciák
 • méretek
 • A termék előállításához használt anyag
 • Műszaki adatok

Minél részletesebb lehet, annál könnyebb az ügyfelek számára, hogy meghatározzák, hogy az elemek mit keresnek. Általában azonban a legjobb, ha az elemek oldalait nem fosztogatják le a részletekkel. Ehelyett adjon meg egy linket, ahol az ügyfél kattinthat, és további információk jelennek meg. Vagy helyezze el az információkat a képek és a leírási információk alá.

Az ügyfelek bizalma az e-kereskedelmi áruházban

Ennek oka, hogy a legtöbb fogyasztó márkákból vásárol, amelyeket felismernek. Ennek oka az, hogy ezek a márkák jó hírnevet építettek ki, és az ügyfél tudja, hogy bízhat abban a márkában, hogy minőségi terméket szállít és az ígéretét teljesíti.

Ha még nem rendelkezik ezzel a névfelismeréssel, akkor több információt kell megadnia, mint egy olyan webhelyen, amelyben megvan. Szeretne olyan információkat szerepeltetni, mint például a már teljesített rendelések száma, egyértelmű elérhetőségi adatok és emblémák, amelyek igazolják, hogy ellenőrzött viszonteladó vagy viszonteladó vagy bizonyos márkák számára, amelyek elismertek.

A bizalom és a lojalitás megteremtésének egyik módja a tagsággal kapcsolatos információk megadása minden olyan szervezethez, amelyhez tartozik.

Az e-kereskedelem webhelyének biztonsága

Ügyfelei személyes adatokkal bíznak benne. Az önbe vetett bizalom meggyorsításának leggyorsabb módja az, ha e-kereskedelmi webhelyét nyitottnak tartja a hackerek számára. Alapvető fontosságú, hogy befektessen a biztonságba, és üzletének élettartama alatt maradjon az új biztonsági fenyegetésekkel.

 • Az első dolog, amelyet meg kell tennie, a biztonságos webkiszolgáló-konfigurációval kezdődik. Az SSL például titkos információkat fog titkosítani, új védettséget adva.
 • Vegye fel a tűzfalat a kiszolgálóra, vagy ellenőrizze, hogy a kiszolgáló telepítette-e a tűzfalat a védelem érdekében. A legtöbb bevásárlókosár rendelkezik tűzfal-bővítményekkel, amelyeket telepíthet.
 • Telepítenie kell továbbá a fenyegetéseket, vírusokat és a hackelési kísérleteket kereső szoftvert is.

A webhely biztonságát elemezni kell egy a alapvető biztonsági elemző mint például a Microsoft. Ha nem biztos benne, hogyan tudja webhelyét biztonságossá tenni, fektessen be biztonságba egy online biztonsági szakember felvételével.

A PCI adatbiztonsági szabványok betartása

Az PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács meghatározta az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek bizonyos biztonsági előírásait, hogy az áruháztulajdonosok megértsék az érzékeny információk biztonságos megőrzésének legjobb módját.

A webhely olyan eszközöket kínál, amelyek segítik a webhely biztonságát és az ügyfelek biztonságát, ideértve azokat a dokumentumokat, amelyek elmagyarázzák a webhely biztonságát, valamint az eszközöket, amelyek segítenek felmérni a webhely biztonságát, és kitalálják a biztonsági hiányosságok megoldásának módját..

ELŐKÉSZÍTÉS A WEBBÓL HASZNÁLATA

Miután minden beállítva, van néhány előellenőrzés és feladat, amelyet elvégeznie kell, mielőtt ténylegesen elindítja az áruházat. Ha időben gondoskodik ezekről a dolgokról, teljes figyelmét a kiváló ügyfélszolgálatra és a megrendelések gyors teljesítésére tudja összpontosítani..

A webhelyfigyelés beállítása

A webhelyfigyelés értesíti Önt, ha a szerver leáll, vagy más problémák merülnek fel az Ön webhelyén. Az utolsó dolog, amit a nehezen megkeresett pénzt költene a reklámozásra, a forgalom növelésére a webhelyére, csak hogy a látogató rájönjön, hogy a webhely nem működik.

Azt is beállítania kell az elemzést, hogy nyomon tudja követni webhelye teljes teljesítményét, honnan jön a forgalom, és mely kulcsszavak teljesítenek a legjobban.

Hírlevél létrehozása

Nem mindenki, aki az Ön webhelyére jön, vásárolni fog valamit az első látogatáskor. Ha azonban felhívja őket arra, hogy feliratkozzanak a hírlevélre, hirtelen megvan a módja annak, hogy a kommunikációs vonalak nyitva maradjanak. Arra is rábeszélheti őket, hogy térjenek vissza a webhelyére azáltal, hogy megmutatják számukra új cikkeket, az eladó termékeket, vagy kedvezményt kínálnak számukra.

Telepítés a közösségi médián

A fogyasztók 46% -a online csatlakoznak a közösségi médiához a vásárlás előtt. Fontos, hogy hozzon létre egy közösségi média jelenlétét, és indítsa el a zümmögést, még mielőtt elindítana egy online áruházat. Legalább jelen kell lennie a két legnagyobb játékos, a Twitter és a Facebook között.

Meg kell vizsgálnia azonban a céldemográfiai célokat és azt, hogy mely más közösségi médiaplatformok lehetnek megfelelőek az Ön számára. Például, ha fiataloknak szeretne piacra lépni, próbálja ki az Instagram alkalmazást. Ha szeretne nőket felhívni a webhelyére, nézd meg a Pinterest oldalt.

Webhelymentési terv kidolgozása

Nem számít, hány biztonsági intézkedést hajtott végre, vagy milyen jól készített elő, néha elképzelhetetlen történik, és a webhely leáll, vagy a hackerek átveszik azt. Győződjön meg arról, hogy van egy olyan terve, amely automatikusan biztonsági másolatot készít a fontos adatbázis-fájlokról.

Az is okos, ha több biztonsági másolatot készít. A legtöbb webtárhely-szolgáltató teljes webhelyről készít biztonsági másolatot, amely lehetővé teszi a webhely visszatekerését az előző dátumra egy-két héttel a múltban. Azt is érdemes a teljes webhelyről készített biztonsági mentési fájlokat külső merevlemezen tárolni.

Végül folytassa a szoftver telepítésével, amely rendszeresen készít biztonsági másolatot az Ön számára. A legtöbb tartalomplatform telepíthető plug-inekkel rendelkezik, amelyek ezt a munkát végzik a háttérben. A biztonsági másolatot csak arra állítja be, hogy milyen gyakran kívánja teljesíteni azokat.

Az ügyfélinformációk védelme

Ha szeretne bizalmat fejleszteni az ügyfelekkel, akkor biztonságot és irányelveket kell bevezetnie az ügyfelekkel megosztott magáninformációk védelme érdekében. Ezenkívül közzé kell tennie ezeket az irányelveket, hogy az ügyfelek láthassák, mit csinál az információikkal, és a webhely biztonságának növelése érdekében tett lépéseit..

Szállítási stratégia kiválasztása

Nehéz lehet megismerni vállalkozása számára a legjobb szállítási megoldást. Ki kell kitalálnia a szállított termékek súlyát, ahol az ügyfelek többsége található, hogyan kell kezelni a rohanó megrendeléseket és milyen költségek merülnek fel..

Néhány nagyobb hajózási társaságnak online tarifákat találhat, beleértve az USPS-t, a FedEx-et és a UPS-t. Ha csak most kezdődik, érdemes összehasonlítania a vásárlást, hogy megtudja, mely szállítmányozó ajánlja a legjobb árat. Használhat olyan webhelyet, mint például iShip.com kitalálni, melyik lenne a leggyorsabb, legolcsóbb vagy a legjobb módja a megrendelések küldésének.

Döntés az áruház teljesítménymutatóiról (KPI)

A megfelelő kulcsteljesítmény-mutatók (KPI-k) kiválasztása az üzletéhez, amit a helyén el kell helyeznie, mielőtt elindítja. A KPI-knek is változékonynak kell lenniük, mivel idővel változhatnak. Mivel már kitűzött néhány célt és küldetést vállalkozása számára, ezeknek be kell kapcsolódniuk a KPI-kbe.

Tehát például, ha a cél az értékesítés növelése, akkor megvizsgálja a napi konverziós arányokat, a napi eladási számokat és a forgalmi statisztikákat.

Az indítás promóciójának és stratégiájának véglegesítése

Mielőtt készen áll az indulásra, szeretne egyeztetni a marketing csapattal. Hogyan fogja tudni a szót a nagyszabású megnyitásáról? Ez az idő, amikor képesnek kell lennie arra, hogy sok forgalmat irányítson a webhelyére, elkészítse a levelezőlistát, és remélhetőleg hűséges ügyfeleket szerezzen..

Az ön promóciójának legalább a következőket kell tartalmaznia:

 • Sajtóközlemények az online és a helyi média számára
 • Egy párt, ahol meghívja a legfontosabb befolyásolókat (online tartható)
 • Adományok vagy különleges kedvezmények a rendezvény napján
 • Online csevegések, ahol a szakértők jönnek és beszélgetnek az ügyfelekkel, így egy csevegőplatformon keresztül vezetik a forgalmat az Ön webhelyére. Például, ha golffelszerelést értékesít, akkor előfordulhat, hogy egy profi golfozók beszélnek arról, hogyan lehetne javítani nyomon követését.

Próbáljon a dobozon kívül gondolkodni, amikor megtervezi az indítási stratégiát. Bármi, amit megtehetsz, hogy kiemelkedjen a versenytől, jó dolog.

KERESKEDELEM ÚJ ONLINE ÚJTARTÁSÁHOZ

Még a legszebb online áruháznak semmi haszna, ha az ügyfelek nem tudják, hol találnak téged. Ha sikert akar elérni, akkor a lehető legtöbb forgalmat kell vezetnie az üzletbe.

Kapcsolatfelvétel a Bloggerekkel és a Sajtóval

Ki a legfontosabb befolyásoló az Ön niche területén?? BuzzSumo egy fantasztikus eszköz, amely segít azonosítani a leginkább beszélt bloggereket egy kulcsszóban vagy kifejezésben. Csak írja be a témát, és nézze meg, mi jön fel. A legbefolyásosabb bloggerek azok, akikkel kapcsolatba akar lépni.

Húzza le őket egy sorba, és kérdezze meg, érdekli-e őket egy interjú, cikk vagy egymás iránti kiáltás.

Az üzlet feladása a Reddit felé

A Reddit egy olyan platform, amelyet az emberek arra használnak, hogy megtalálják az érdeklődő tartalmat. Az egyik iránymutatások a webhely nemcsak nyilvánvalóan önreklámozást kínál. Itt hasznos lehet az üzletével kapcsolatos blog. Csak írjon egy olyan témát, amely valamilyen módon kapcsolódik az online áruházhoz, és kapcsolódjon vissza egy vagy két termékhez, amely a cikk hatókörébe tartozik, majd tegye közzé a cikk hasznos információit a Reddit számára a tartalom népszerűsítése, és remélhetőleg pedig tovább némi forgalom az online áruházhoz.

Táblázat létrehozása a Pinterest oldalon

A Pinterestbe jelentkezők kétharmada nő. Ha a céldemográfia nők vagy akár részben nők, okos egy táblát létrehozni a Pinterestön. Ugyanakkor meg kell értenie a Pinterest dinamikáját is, hogy valóban megértse, hogyan kell ott piacra dobni.

A legtöbb párt számára azok, akik a Pinterest-t látogatják, egy ravasz csoport. Ha el akarja érni őket, és ösztönözni őket arra, hogy osszák meg a tűket, akkor visszatérjen a webhelye tartalmához. Eladó edényeket? Ajánlat recept. Ruházat? Készítsen egy tűt, amely bemutatja a tökéletes ruhát egy éjszakára a városban.

Az összehasonlító vásárlómotorok kihasználása

Az összehasonlító vásárlómotorok (CSE-k) egyre népszerűbbé válnak a fogyasztók körében, akik ezeket használják, hogy egy adott elemre a legjobb árat találják. Emellett ők is több bevételt szerezhetnek az online áruházban.

Alapvetően akkor regisztrál, és kattintásonként fizet, amikor valaki az egyéni keresőmotoron keresztül érkezik az üzletbe. Ez azonban rendkívül célzott hirdetés. Az a személy, aki rákattint erre a linkre, már keresi az Ön által eladott terméket, és jó helyet keres, ahol megvásárolhatja. A beszélgetési arány valószínűleg sokkal magasabb lesz, mint a keresőmotorok általános forgalma.

Blog létrehozása

Mint korábban említettük, egy blog segíthet olyan tartalom biztosításában, amelyet meg lehet osztani olyan oldalakon, mint a Reddit, a StumbleUpon, sőt, amelyre más bloggerek is hivatkoznak. Használhatja blogja cikkeit is ahhoz, hogy hozzáadott értéket biztosítson a szokásos ügyfelek számára, miközben oktatja őket a termékekkel és a réssel kapcsolatos sokféle témakörben..

Ideális esetben a blognak része legyen az Ön webhelyének, hogy amikor az emberek elolvasnak egy cikket, akkor már megtalálják az Ön webhelyén, és könnyen átkattinthassanak vásárláshoz, vagy vásárolhassanak meghatározott cikkeket..

Kapcsolatfelvétel az Instagram energiafelhasználókkal

2015. szeptember óta az Instagram kb 400 millió aktív havi felhasználó. Ezek közül a felhasználók közül néhányat „energiafelhasználónak” hívnak. Ezek a felhasználók hatalmas követéssel és rendszeresen közzéteszik fényképeiket. Az energiafelhasználóval való kapcsolat felvételének kulcsa egy olyan fénykép elküldése, amely valamilyen módon kapcsolódik hozzájuk, és megemlíti őket a megjegyzésekben. Noha ez a technika nem mindig fog sikerrel járni, megéri az időbefektetést. Ha csak egy energiafelhasználó említi az áruházat, ez növeli az expozíciót.

A legtöbb szociális médiahálózathoz hasonlóan, a kulcs az, hogy valami értékeset adjunk hozzá, és ez felkelti az energiafelhasználó követői érdeklődését.

Tweeting a Twitteren

Vannak több mint 1,3 milliárd regisztrált felhasználó a Twitter-en. A felhasználók legalább egy része érdekelni fogja az Ön által kínált lehetőségek iránt. Amikor a Twitter marketingről van szó, vissza fogja kapni azt, amit beletett. Ha azt akarja, hogy az emberek követjenek téged, retweeteljenek téged, és megosszák a tartalmat, akkor vissza kell adnia a szívességet. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy tweetelt olyan dolgokat, amelyeket érdemes megosztani, és hogy nemcsak önmagát reklámozza.

A Facebook követői bevonása

A Facebook körül van Napi 1 milliárd aktív felhasználó. A Facebook egyik sajátossága, hogy külön oldalt hozhat létre vállalkozása számára anélkül, hogy külön fiókot kellene létrehoznia. A Facebook célzott hirdetéseket is kínál, ahol mindent megadhat, az érdeklődési kör típusaitól kezdve azoknak, akik látják a hirdetését, az életkorig.

Barátok és családtagok megosztása

Ha még nem vetted észre, akkor egy elég erős marketing utcai csapatod van már a belső köredben. Családja és barátai valószínűleg azt akarják, hogy sikerüljön az online áruházban. Ne habozzon, kérje meg őket, hogy osszák meg az üzlettel kapcsolatos információkat azokkal, akiket ismertek.

VÉGLEGES HASZNÁLATI ONLINE TÁRGY

Hónapokon át készültek az online áruház elindításához, mindenki számára ismertté tették, és szóbeszédbe kezdték. Miután megérkezett az indítás dátuma, még további munkákat kell végeznie az üzlet zökkenőmentes működése érdekében.

Raktárkészlet kezelése

Az online áruház egyik legfontosabb előnye, hogy a készletkövetés automatizált. Egy pillanat alatt megnézheti, hogy melyik elemnek van kis készlete és melyikből van túl sok. Fontos azonban az is, hogy megértsük, mennyi ideig tart egy adott cikk megvásárlása a beszállítóktól. Például, ha egyes tételeket külföldről rendel, sok hétbe telhet, amíg megkapja azokat.

Az idő múlásával látnia kell bizonyos értékesítési mintákat, és tudnia kell, hogy amikor bizonyos számú termékhez jut, akkor új megrendelést kell benyújtania..

Ha olyan cégeket használ, amelyek hajót szállítanak, akkor egyeztetnie kell a rendszerükkel annak biztosítása érdekében, hogy nem értékesít azon termékeket, amelyeket megszüntettek, vagy amelyek készleten nincs készleten. A legrosszabb módja az online áruháztulajdonos hírnevének megszerzésének az, ha az ügyfelekre várja megrendeléseit.

A teljesítés és a szállítás kezelése

Az online rendszer zökkenőmentes működése mellett biztosan szeretne lenni abban, hogy működik-e folyamatok a rendelések gyors teljesítéséhez és kiszállításához..

 • Ha a raktárban tárolt tárgyakat hordoz (vagy akár csak egy otthonában lévő tartalék helyiséget), akkor biztos lehet benne, hogy létrehoz egy katalógusrendszert, amely lehetővé teszi az elem könnyű megtalálását. Gondoljon arra, hogy a könyvek hogyan vannak elrendezve egy könyvtárban, és nézd meg, hogy milyen szám- vagy betűrendszert hozhat létre, amely működni fog az Ön által kínált termékeknél. Ne felejtse el feltüntetni ezt a számot a bevásárló kosár rendszerében, a biztonságos helymegőrzés érdekében.
 • Mostanra valószínűleg eldöntötte, milyen szállítási szolgáltatásokat fogja használni online áruházához. Ezenkívül ne feledje, hogy a kézben kell lennie kell például dobozoknak, csomagoknak, csomagolószalagnak és buborékcsomagolásnak.
 • Mindig ellenőrizze, hogy a megrendelés helyesen lett-e kitöltve, és minden a szállított csomagban van-e.
 • Minden rendeléshez mellékelnie kell egy számlát, hogy az ügyfél egy pillanat alatt láthassa, hogy az összes terméket kiszállították.

Vevői problémák kezelése

A szájreklám hirdetése erőteljes erő. Az emberek terjesztnek rólad a jó és a rossz dolgot is. Az egyik boldogtalan ügyfél tíznek, vagy a szociális média esetében mások ezreinek mondhatja el. Ha az ügyfél elégedetlen:

 • Panasz kézhezvétele után azonnal reagáljon.
 • Javítsa ki a problémát. Cserélje ki a sérült vagy nem működő tárgyakat, biztosítsa a postai küldeményt vagy cserét.
 • Ne felejtse el webhelye küldetését. A küldetésed csak pénzt keresni? Noha a pénz fontos, valószínűleg sok más okból is el akar lépni a saját vállalkozásába. Hogyan méri az ügyfélszolgálat a céljait??

Ha meg tudja oldani egy problémát, hűséges ügyfelet szerezhet egész életre.

Termékcsere és visszatérítés kezelése

Ha egy áru megérkezik az ügyfélhez a sérült szállítási folyamat során, akkor panaszt kell benyújtania az ő nevében a cseppszállítási szolgáltatást nyújtó nagykereskedőnél. Vagy ha a cikk egyszerűen nem működik, vagy valamilyen módon hibás, akkor a gyártónak örömmel cserélje ki ingyenesen. Ez azt jelenti, hogy a sérült termék visszaküldéséért gondoskodik, és az ügyfeleknek semmit sem fizet.

Másrészről, ha a cikk szállítás közben megsérült, akkor minden esetleges biztosításnak fedeznie kell a cikk cseréjének költségeit. Természetesen igényt kell benyújtania, hogy visszatérítést kapjon, és késés lehet a kifizetés megérkezése előtt. Nem szabad azonban arra késztetnie, hogy az ügyfél várakozzon, mielőtt cseréli az elemet.

Az eStore optimalizálása a növekvő konverziókhoz

Miután elindította áruházát, tisztán látnia kell néhány mintát. Érdemes elvégezni néhány A / B megosztási tesztet annak ellenőrzésére, hogy az egyes céloldalak hatékonyabban irányítják-e a forgalmat a bevásárlókosáron és a teljes eladáson keresztül.

Bármit elképzelhető, tesztelheti az elemzést és A / B tesztet végezhet. Tesztelje a különböző színű gombokat, az ingyenes szállítást vagy a csökkentett szállítást, valamint a különböző leírásokat vagy egyéb funkciókat.

Néhány egyéb lépés, amelyet az e-áruház optimalizálásához tehet:

 • Webhelyét vásárlóként nézi. Mi vonzza a szemed? Mi bonyolult vagy zavaró??
 • Ellenőrizze, hogy az árak egyértelműen vannak feltüntetve.
 • Adjon hozzá véleményeket és ajánlásokat, hogy megteremtse a bizalom érzetét.
 • Különleges ajánlatok felhasználása a regisztrált felhasználók szegmenseire

A Google Analytics és a webhely statisztikáinak felhasználásával sokat tanulhat arról, hogy mi nem működik a látogatók ügyfelekké történő átalakításán és ennek megfelelő változtatásokon..

A BEÁLLÍTÁSI GAZDASÁGI ÖSSZEFOGLALÁS

Miután elindította az online áruházat, rendszeresen folytatnia kell a marketing erőfeszítéseit, különben kockázatot jelenthet, hogy lassan elveszíti lendületét. Néhány dolog, amelyet rendszeresen meg szeretne csinálni, a következők:

Marketing-költségvetés elosztása

Függetlenül attól, hogy volt befektetője, hitelt vett fel vagy használt megtakarítást, az Ön kezdeti marketing-költségvetése gyorsan megszokni fogja. Fontos, hogy haszon egy százalékát a marketingre fordítsa, ha továbbra is új ügyfeleket szeretne elérni.

Egy jó hüvelykujjszabály az, hogy legfeljebb 10% -ot költenek A nyereség 20% ​​-a reklám.

Azt is el kell döntenie, hogy mi a célja. Például: az ólomtermelésre vagy a jelenlegi ügyfeleknek történő eladások növelésére koncentrál? Ezután nézd meg, hogy melyik hirdetési csatornák voltak a leghatékonyabbak e célok elérésére, és több pénzt fordítsanak ezekre a helyszínekre, mint mások.

Reklámkampány indítása

Mint az online áruház működtetésének legtöbb részében, az első lépés az, hogy kitaláld, mi a célja a hirdetési kampánynak. Mit akarsz elérni??

Ezután elgondolkodni szeretne a céldemográfia szempontjából, amelyet elérni szeretne a kampány segítségével. Ez megmondja, hol kell elindítania a hirdetési kampányt, és mely közösségi média platformok működnek a legjobban a célok elérése érdekében.

Végül a kampányt a választott platformon fogja felépíteni, és tesztelnie kell a hirdetés hatékonyságát. Érdemes kiigazításokat végezni, hogy a lehető legtöbb tőkeáttételt lehessen kihozni hirdetési költségkeretéből.

Munka az e-kereskedelem SEO-n

Most, hogy elindította webhelyét, a következő céljának magasabb rangúnak kell lennie, mint bármelyik versenytársának a keresőmotorokban. Az Optify olyan kutatást végzett, amely kimutatta, hogy az adott kulcsszó első rangsorú webhelyének átkattintási aránya kétszerese a második helyett.

Folytatnia kell mind a kulcsszókutatást, mind a versenytársak elemzését, ahogy az az útmutató tetején szerepel. Ha nem rangsorol, mint versenytárs, tanulmányozza az oldalt, és derítse ki miért. Gyakran az a kérdés, hogy kinek a jobb a tartalma manapság, így a blogod segíthet ebben, valamint abban, hogy a termékleírások milyen részletesek.

Javítsa meg az esetleges problémákat, például a helyesírási vagy nyelvtani hibákat. Röviden: tedd az oldalt abszolút legjobbá, amennyire csak lehet.

Folytassa a közösségi média marketingjét

A közösségi média marketingjével kapcsolatba léphet a követőivel. Fontos a hang és a stílus fejlesztése. Ezenkívül meg akarja osztani a dolgok egy százalékát is csak szórakozásból, és nem az eladás szándékával. A követők értékelik a humorérzetet vagy a hasznos információkat, és meg fogják osztani másokkal.

Az e-mail marketing beállítása

Döntse el az e-mail marketing ütemezését. Milyen gyakran szeretne hírlevelet küldeni az előfizetőknek? Mi a helyzet a kuponokkal és az akciókkal? Hogyan lehet elérni ezeket az embereket anélkül, hogy úgy tűnne, mintha csak eladsz nekik?

Fontolja meg e-könyv vagy útmutató elkészítését és felkínálását cserébe azért, hogy feliratkozzon hírlevelére. Ez ösztönözheti a webhely látogatóit a feliratkozásra.

Partnerprogram beállítása

Szeretne társult programot ajánlani másoknak? Ez kiváló módszer lehet egy egyedi termék megszerzésére több webhelyen.

 • Győződjön meg arról, hogy elegendő készlet van-e a megrendelések teljesítéséhez.
 • Válasszon olyan kompenzációs struktúrát, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is elegendő profitot szerezzen az általános költségek fedezéséhez.

Ha olyan webhelyet használ, mint például a Shopify, akkor könnyen integrálhat egy társult programot. Ha önmagát üzemelteti, akkor meg kell vizsgálnia azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a társult nyomkövető azonosítók bevezetését, hogy megfelelően jóváírhassa az áttételt küldő társult vállalkozást..

Hűségprogram kiépítése

Arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy újra és újra rendeljenek tőled? Végezzen el egy olyan hűségprogramot, amely jutalmazza az ügyfeleket egy bizonyos mennyiségű termék vagy bizonyos alkalmak megrendeléséért. Jutalmazhatja őket készpénzzel, kedvezménnyel vagy akár apró ajándékokkal is, amelyek közül választhatnak. Néhány olyan webhely, amely ezt hatékonyan teszi, ide tartozik a Sephora, a Kohl’s (Kohl’s Cash) és az Old Navy.

Gondoljon arra, hogy milyen jutalmakkal fogja elérni, hogy a megcélzott ügyfélkör újra és újra visszatérjen.

Következtetés

Saját online áruházának működtetése lehetőséget ad arra, hogy üzleti tulajdonos legyen, anélkül, hogy elegendő készpénzt fektetett volna be, mint amennyit egy tégla- és habarcsüzletre szükség volna. Ha helyesen tervez, és halad a trendek és a marketing tetején, akkor képesnek kell lennie egy nagyon sikeres e-kereskedelmi vállalkozás felépítésére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map