Ulasan yang memberangsangkan 2016


Tergamam

Melawat laman web

9.0


Skor AWA

Tergamam

Platform yang agak baru Strikingly adalah aplikasi pembangunan laman web dalam talian dan pembangun laman web yang menjadikan laman web mesra mudah alih dengan satu laman tatal dapat diakses bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman atau pengetahuan pembangunan. Baca ulasan menarik kami di bawah.

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.strikingly.com
 • Ibu pejabat: Sunnyvale, CA
 • Tahun Ditubuhkan: 2012
 • Kategori: Pembina Laman Web
 • Perkhidmatan: Perisian Awan Reka Bentuk Web, Web Hosting
 • Cubaan percuma: 14 Hari

Menariknya adalah pembangun laman web yang kelihatan segar dan moden yang membolehkan orang teknikal pemula mengumpulkan laman web internet yang ramping, walaupun dalam format satu halaman. Menakjubkan menawarkan pengguna laman web mesra mudah alih yang cepat dibuat dan diterbitkan dengan serta-merta, dengan reka bentuk antara muka dan templat pengguna yang mudah.

Siapa yang sangat disyorkan?

Sangat mengagumkan sangat digalakkan bagi mereka yang mencari cara mudah untuk membina laman web halaman tunggal yang ramping, tanpa sebarang kemahiran atau pengetahuan reka bentuk atau reka bentuk web. Dengan banyak templat yang ada, adalah mungkin untuk membuat laman web perniagaan atau peribadi dengan mudah. Bagi mereka yang membina laman web pertama mereka, Strikingly sangat mudah dan tidak akan membenarkan anda untuk pergi jauh ke tahap yang luar biasa.

Adakah Menawan menawarkan apa-apa bidang tumpuan atau kepakaran?

Kekuatan yang luar biasa adalah bahawa semua perkara di laman web ini mudah, dan pengguna dapat dengan mudah memahami arahan dan menyiapkan laman web mereka. Tidak diperlukan pengalaman pengekodan atau pengaturcaraan untuk mengumpulkan laman web kilat untuk mewakili perniagaan kecil atau individu, lengkap dengan gambar tajam dan ikon vektor dan fon profesional. Pasangkan semua itu dengan templat pra-muat dalam pelbagai gaya untuk membina laman web dalam beberapa minit. Konsepnya ringkas, dan kenyataannya sesuai.

Tambahan lain adalah bahawa semua tema yang menarik adalah mesra mudah alih dan akan kelihatan hebat di mana-mana peranti anda.

Apakah Spesifikasi atau Batasan Teknikal Yang Menakjubkan?

Menariknya meninggalkan beberapa perkara yang diinginkan. Sebagai contoh, tidak ada fungsi drag and drop seperti tawaran pembangun laman web yang serupa, dan penyesuaian terhad tersedia. Templat lebih dari sekadar garis panduan sederhana dengan Strikingly, dan hampir mustahil untuk menimpanya untuk mengubah ukuran gambar atau mengubah ke mana teksnya pergi. Begitu juga, adalah satu cabaran untuk berubah dari satu tema ke tema yang lain; sebaliknya, anda harus bermula dari awal.

Batasan lain yang dimiliki oleh Strikingly adalah ketidakmampuan menangani eCommerce sehingga tahap tertentu. Ada ciri “kedai sederhana” dan kemampuan untuk menanamkan butang PayPal, tapi itu saja.

Adakah Strikively menawarkan skalabilitas dan ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Strikingly mempunyai rancangan percuma yang sesuai untuk laman web kecil yang tidak memerlukan banyak lebar jalur atau penyesuaian, tetapi juga menawarkan peningkatan untuk laman web yang lebih besar. Pelan Pro terdiri daripada lebar jalur tanpa had, tiga laman web pro, dan laman web percuma tanpa had, bersama dengan URL tersuai dan kemampuan HTML tertanam dan kod tersuai.

Apakah polisi jaminan wang dikembalikan?

Polisi ini membolehkan anda menguji salah satu rancangan premium selama 14 hari. Selain itu, anda boleh menggunakan pelan percuma selama anda mahu membiasakan diri dengan platform ini. Setelah anda menggunakan pelan berbayar, anda hanya berkomitmen untuk jangka masa perkhidmatan yang anda pilih; bulan berikutnya pada bulan ke bulan perjanjian atau tahun berikutnya pada kontrak tahunan.

Apa reputasi mereka?

Pemeriksaan pantas terhadap perkhidmatan pemeriksaan reputasi web menunjukkan bahawa Strikingly mempunyai reputasi yang baik di kalangan pengguna dan masyarakat umum. MyWot mengatakan bahawa ia selamat untuk kanak-kanak dan boleh dipercayai, dan analisis penyemakan imbas yang selamat dari VirusTotal dan Google mengatakan bahawa laman web ini bebas daripada virus.

Mengapa memilih Pembina laman web yang menarik?

Walaupun sangat mengejutkan dalam pilihan penyesuaiannya, terutama pada rancangan bebasnya, ia menawarkan nilai yang sangat baik untuk pemilik perniagaan kecil dan individu yang memerlukan pembangunan kehadiran dalam talian. Menariknya terus menambahkan templat dan fungsi tambahan ke laman webnya yang menjadikannya lebih mudah untuk membuat laman web yang akan berkembang dengan anda atau perniagaan anda.

Ciri-ciri utama

Keputusan Pakar Industri dengan Mengejutkan

Pembina Laman Web Para pakar sepertinya menempatkan dengan tepat di tengah-tengah pek pembangun laman web. Pasti mempunyai sesuatu untuk ditawarkan kepada khalayak yang tepat, tetapi tidak dilengkapi dengan pelbagai alat dan ciri yang mantap seperti banyak pilihan lain di pasaran. Mungkin yang paling penting, kadar yang paling tinggi adalah pengalaman pengguna. Mereka yang mencari program yang mudah dan senang digunakan akan dengan cepat pergi ke Strikingly. Walau bagaimanapun, mereka yang mempunyai lebih banyak pengalaman reka bentuk dan harapan tinggi mungkin kecewa dengan keterbatasan pembuatnya.

Kenyataan bahawa ia hanya membuat laman web satu halaman mungkin menjadi kelemahan bagi sesetengah orang, tetapi ini merujuk kepada kesederhanaan program ini. Pada asasnya, Strikingly belum mendapat skor yang lebih tinggi daripada pakar kerana ada pilihan lain yang juga menawarkan antara muka mesra pengguna dan merangkumi lebih banyak ciri. Menarik adalah pilihan yang kukuh, tetapi tidak semestinya yang terbaik.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 April 2016

Ulasan dan Testimoni Pengguna yang Positif mengenai Strikingly

Berita baiknya ialah Strikingly menawarkan pembina laman web yang sangat mudah dan senang digunakan. Anda boleh melihat pratonton laman web penuh yang telah dibina menggunakan templatnya dan mendapatkan gambaran sebenar mengenai potensi laman web anda sendiri. Dengan menggunakan Strikingly, anda boleh membina laman web dalam masa kurang dari satu jam. Ia senang digunakan. Selain itu, pengekod yang lebih berpengalaman akan menikmati akses ke editor HTML dan CSS.

Pelanggan juga menikmati kelenturan program. Anda boleh menambahkan blog dan / atau menjadikan laman web anda menjadi kedai eCommerce dengan mudah. Walaupun Menarik tidak bertujuan untuk menyokong perniagaan besar, ini akan membolehkan anda memperluas laman web anda dan menarik minat khalayak yang lebih luas. Lebih daripada apa-apa program ini digambarkan sebagai sederhana, yang diterjemahkan menjadi bagus untuk pemula.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Ulasan dan Aduan Pengguna yang Negatif dengan Teguran

Sebilangan besar aduan negatif terhadap Mogok berkaitan dengan kualiti perkhidmatan dan kemampuan pelanggan. Adalah perkara biasa dan mungkin masuk akal bahawa pembangun laman web akan mempunyai beberapa ulasan negatif yang menangani perkhidmatan pelanggan. Namun, saya terkejut melihat betapa terhadnya pelanggan ketika menghubungi sokongan. Pada asasnya, anda hanya dapat menghantar e-mel dan berharap mendapat respons segera. Menarik bahkan tidak menawarkan nombor telefon untuk dipanggil apatah lagi ciri sembang langsung. Walaupun terdapat asas pengetahuan, sebahagian besar anda adalah milik anda sendiri ketika datang ke penyelesaian masalah.

Di samping itu, pelanggan kecewa dengan jumlah ciri yang ada dengan rancangan yang lebih berpatutan. Hanya rancangan premium yang menawarkan sekumpulan ciri yang mantap.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Reka bentuk & Penyesuaian

Ciri reka bentuk laman web merangkumi templat yang dapat disesuaikan, butang promosi media sosial, pemuat naik kelajuan super untuk foto, ciri tayangan slaid, semuanya di laman web yang dioptimumkan secara automatik. Untuk penerbitan, anda akan mendapat nama sub-domain percuma (http://yoursitename.strikingly.com), gaya satu halaman yang unik, dan kemampuan SEO.

CiriGambaran keseluruhan
Templat Laman WebMemilih templat semudah mengklik butang dengan pembangun laman web ini.

Percuma: Laman web Strikingly menawarkan sebelas templat laman web yang berbeza pada ketiga rancangan tersebut, dan masing-masing daripadanya cukup menarik dan dirancang dengan baik untuk menerbitkan laman web dalam masa yang singkat.

Premium: Lebih baik lagi, rancangan premium yang Menarik menawarkan ratusan reka bentuk templat laman web untuk dipilih apabila anda lebih biasa dengan platform dan bersedia untuk menaik taraf, atau jika anda ingin membina laman web yang unik sejak awal.

Semua templat bergerak pantas dan merangkumi ciri seperti ‘Klik untuk Memanggil’ untuk menjadikan laman web sangat mesra untuk penontonnya. Laman web dioptimumkan untuk SEO, yang memungkinkan penambahan tag Meta dan kata kunci dengan mudah.

Antaramuka Pembina Laman WebUI adalah tempat yang Menyerlahkan! Antara muka pengguna sangat mudah dan intuitif sehingga sesiapa sahaja yang belajar membaca dapat mengumpulkan laman web yang kelihatan segar dengan hanya memilih dan mengklik pilihan mereka dan kemudian menambahkan kandungan yang diperibadikan mereka.

Antaramuka bahkan membolehkan anda melihat dengan tepat bagaimana laman web anda akan kelihatan di komputer dan peranti mudah alih dengan beberapa klik pantas. Sekiranya anda pernah meluangkan masa untuk membina laman web dengan cara lain, termasuk platform lain yang agak mesra pengguna seperti Blogger Google, anda akan menghargai Menarik dan antara muka penggunanya yang sederhana.

Pilihan Penyesuaian Gaya HalamanKetika datang ke gaya halaman, pembangun laman web yang mencolok agak terhad. Satu-satunya perubahan keseluruhan yang ada adalah antara warna terang, gelap atau berbeza. Terdapat banyak fon mesra dan profesional untuk mengubah rupa halaman anda. Variasi di bahagian ciri akan membolehkan anda mengedit teks tetapi tidak memindahkannya atau menukar warnanya; begitu juga, menukar gambar adalah mudah, tetapi anda tidak boleh mengubah saiznya atau memindahkannya ke kawasan lain. Kedua-dua teks dan gambar ditetapkan dalam templat, dan tidak boleh dipindahkan, tidak seperti banyak platform lain yang menawarkan penyesuaian yang lebih baik.
Navigasi TapakMengejutkan adalah jenis laman web yang jauh berbeza daripada yang biasa kita gunakan. Formatnya adalah halaman tatal tunggal berbentuk panjang. Untuk mencari apa yang anda perlukan, anda hanya menatal ke bawah sehingga anda menjumpainya di bahagian di mana ia berada. Terdapat titik di sebelah kiri yang boleh anda arahkan dan klik untuk sampai ke setiap bahagian PC atau tablet; pada telefon pintar, terdapat bahagian menu di sebelah kiri yang boleh anda gunakan sebagai alternatif untuk menatal sepanjang jalan. Walaupun ini akan berfungsi dengan baik untuk beberapa syarikat kecil dan banyak individu, ia terhad kepada perusahaan yang lebih besar. Tidak akan seronok mencari maklumat di laman yang kelihatan tidak henti-hentinya menatal.
Pengurusan KandunganMenukar atau menambahkan kandungan ke laman web Strikingly cukup mudah. Anda boleh menukar teks atau gambar dengan mudah di mana-mana bahagian anda secepat yang anda pilih kandungan awal anda. Anda juga boleh menambah catatan blog dan kandungan lain dengan cepat.
Foto dan GaleriMenambah gambar dan galeri memang mudah, dan laman web malah membuat tayangan slaid mudah untuk disiapkan dan dilaksanakan, walaupun hanya terhad kepada satu format. Lebih-lebih lagi, menambahkan video ke laman web semudah memuat naiknya ke laman web dan mengklik untuk menambahkannya ke bahagian.
Pembinaan Tapak Mudah AlihInilah kawasan lain di mana Strikingly bersinar! Sebilangan besar platform laman web dan pembangun laman web memerlukan PC untuk disiapkan dan diterbitkan.

Laman web yang menarik sangat mudah dan intuitif; anda boleh memilih dan memilih gaya dan templat anda, memuat naik beberapa gambar dan menambah sedikit teks sebelum anda menerbitkan dan dapat berkongsi laman web segar dan keren yang anda buat sendiri.

Integrasi Perkongsian SosialButang perkongsian sosial ditambahkan ke laman web Strikingly melalui kedai aplikasi, yang membolehkan anda mempunyai Suapan Sosial di laman web anda. Tambahkan akaun media sosial anda, dan anda juga boleh menulis tweet pilihan untuk dikongsi orang mengenai catatan dan kandungan blog anda.
Perkhidmatan Reka BentukOleh kerana tidak ada sebutan mengenai perkhidmatan reka bentuk di laman web, saya tidak percaya bahawa ia ditawarkan, walaupun ini pasti sesuatu yang harus dihubungi oleh pengguna Strikingly untuk mendapatkan bimbingan dan kemungkinan bantuan.

Beberapa elemen yang dapat anda tambahkan ke laman web anda termasuk peta, video, borang hubungan, dan butang PayPal. Ini mungkin menyelesaikan beberapa, atau semua, keperluan reka bentuk anda.

ciri-ciri & Alat

CiriGambaran keseluruhan
PersediaanLebih mudah daripada laman web yang pernah anda reka (atau cuba buat.)
Reka Bentuk WebReka bentuk terhad kepada templat yang ditawarkan, dan tweak yang boleh anda buat untuk mereka. Misalnya, Anda dapat memilih templat dan mengubah “gaya”, tetapi perubahan tersebut biasanya hanya melibatkan perubahan warna dan fon. Elemen terkunci di tempat pada susun atur halaman, sehingga tidak mungkin.
Nama domain tersuaiDomain khusus tersedia dan disertakan dengan rancangan premium. Sekiranya anda mempunyai domain yang sudah anda miliki, anda boleh memindahkannya, atau anda boleh membelinya dari dalam papan pemuka laman web.
Kedalaman NavigasiPada pandangan pertama, ini nampaknya menjadi masalah bagi Strikingly. Walau bagaimanapun, adalah mungkin untuk membuat beberapa laman web dengan menghubungkan laman web yang menarik antara satu sama lain. e
Widget dan AplAplikasi dan widget untuk laman web ini agak terhad. Anda tidak akan menemui beratus-ratus aplikasi gaya pemalam seperti anda dengan WordPress.
PengewanganPada masa ini satu-satunya pilihan pengewangan yang tersedia untuk pengguna laman web Strikingly adalah untuk memautkan ke afiliasi dalam kandungan blog anda.
Statistik PelawatNampaknya tidak ada aplikasi dalaman untuk mengesan pelawat melalui aplikasi pihak ketiga yang mengendalikannya dengan mudah.
Foto, Video dan AudioPembangun laman web yang menarik menjadikannya mudah untuk memuat naik dan menambahkan gambar dan video ke laman web. Seperti kebanyakan perkara di platform, satu atau dua klik mudah akan mengatasinya.
BlogAplikasi blog tersedia untuk ditambahkan ke mana-mana bahagian laman web Strikingly. Setelah aplikasi blog ditambahkan, sangat mudah untuk menambahkan kandungan ke blog.
Peta GoogleSatu klik mudah dari beberapa butang, dan Voila! Peta Google disematkan di laman Strikingly.
Penyunting HTMLDengan aplikasi ini, menyalin dan menampal kod HTML dapat menambahkan elemen unik ke laman web Strikingly.
Integrasi Media SosialMengintegrasikan Facebook, Twitter, dan Pinterest adalah satu proses klik, dan membolehkan perkongsian sosial yang mudah.
Borang dan tinjauanBentuk dan tinjauan penyatuan tersedia, walaupun penyesuaian borang ini terhad.
Ruang simpananRuang simpanan bergantung pada pakej yang dipilih; pelan percuma dilengkapi dengan 5 GB, pelan Terhad dengan 50 GB, dan pelan Pro mempunyai lebar jalur yang tidak terhad.
Alat Surat BeritaGabungkan akaun MailChimp dan hantarkan buletin kepada semua pelanggan dan prospek anda.
ForumPotong dan tampal kod forum untuk membina rasa komuniti di laman Strikingly anda.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianMenariknya membolehkan penyatuan Kedai Sederhana sehingga pemilik laman web dapat terlibat dalam eCommerce di laman web mereka.
Integrasi GatewayTypeform adalah pilihan yang menarik untuk membantu integrasi gerbang, dengan antara muka seret dan lepas dan ciptaan semula jadi yang intuitif.
Mesra SEOMenambah kata kunci dan tag Meta ke laman web yang hebat menambah SEO semula jadi, yang menjadikannya cepat meningkat dalam SERP.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Dengan akaun Pro, adalah mungkin untuk membuat laman web yang dilindungi kata laluan untuk kumpulan peribadi atau laman keahlian.
Analisis Google®Menambah Analitis Google® membolehkan tinjauan pelawat dan statistik mereka. Dari mana datangnya pelawat dan berapa lama mereka tinggal? GA tersedia untuk catatan blog untuk Pelan Terhad dan Pro
Keselamatan Laman WebSecure Socket Layer (SSL) adalah teknologi standard untuk keselamatan dalam talian, ia mewujudkan pautan yang dienkripsi antara pelayan dan penyemak imbas<
Teknologi CDN Pengoptimuman Bergerak Pelbagai Bahasa:Terjemahan Google akan mengendalikan pelbagai bahasa; anda juga boleh menggunakan beberapa halaman, atau memasukkan kedua-dua bahasa ke dalam kotak teks anda.

Rancangan & Harga

Menawarkan tiga pakej harga berbeza; Percuma, dengan had lebar jalur 5 GB dan sub-domain Strikingly, Terhad dengan 50 GB dan Pro dengan lebar jalur tidak terhad.

Percuma Rancangan menarik tidak mendapat URL laman web tersuai mereka; mereka datang dengan subdomain yang mengejutkan.com. Sertailah rancangan Percuma dengan beberapa klik dan e-mel untuk mendaftar.

Terhad rancangan sering mencukupi untuk perniagaan kecil. Pelan ini berharga $ 8 bulan dan dikenakan setiap tahun, jadi kos dimuka adalah $ 96. Dengan harga $ 96, pemilik rancangan akan mendapat lebar jalur bulanan 50 GB dan nama domain URL percuma. Dan e-mel yang sepadan, serta penggunaan sepenuhnya semua alat di laman web Strikingly, pembangun.

Pro pakej adalah $ 16 bulan, juga ditagih setiap tahun, dengan kos awal $ 192. Dengan lebar jalur yang tidak terhad, e-mel dan domain khusus percuma, butang tindakan mudah alih (klik untuk memanggil!), HTML, CSS, dan Javascript tersedia, tidak ada iklan, dan pilihan untuk penyuntingan gambar dan perlindungan kata laluan laman web yang dipertingkatkan.

Pelan percuma menawarkan ruang 5 GB, dan rancangan PRO membenarkan lebar jalur tanpa had bersama dengan e-mel dan pendaftaran nama domain percuma. Platform Strikingly membolehkan laman web berkembang dan menala mengikut keperluan ke laman web yang jauh lebih besar dan lebih dinamik dengan menyesuaikan dengan HTML, Javascript, dan CSS.

Kedua-dua versi berbayar dilengkapi dengan percubaan 14 hari; iaitu, anda membayar dan kemudian mempunyai 14 hari untuk memeriksa pakej yang dibayar tanpa mengeluarkan wang jika anda memutuskan anda membencinya.

Sebagai perbandingan, laman web serupa menawarkan rancangan premium dengan sedikit dan lebih sedikit. Wix menawarkan rancangan premium mereka bermula dari $ 4.45, dan laman Weebly adalah $ 3.29 setiap bulan untuk kontrak dua tahun. Squarespace menawarkan rancangan premium dengan harga $ 8, dan LightCMS bermula pada $ 19.

Menariknya menawarkan faedah dalam bentuk laman web percuma untuk penglibatan dan pengikut media sosial, atau membantu mereka menambah peminat dan pengikut.

Sokongan pengguna

Terdapat bahagian bantuan dan Soalan Lazim di laman web; terdapat juga kawasan pengetahuan yang masih memerlukan bantuan lebih jauh untuk kawasan tertentu yang dapat dicari oleh pengguna untuk keperluan tertentu mereka. Dari penciptaan web, reka bentuk dan pemformatan dan masalah teknikal, jawapan untuk kebanyakan soalan boleh didapati di laman web Strikingly.

Terdapat juga blog yang menangani banyak ciri terbaru dan membantu dengan sebarang pertanyaan atau masalah yang berulang.

Anda juga boleh menghantar e-mel kepada pasukan sokongan Strikingly melalui kotak mesej di laman web mereka; ia menjanjikan jawapan kepada e-mel anda dalam masa 24 jam dan membolehkan anda menyaring apa yang berlaku untuk memberi mereka idea yang lebih baik tentang cara menolong. Tidak ada kemampuan berbual atau nombor telefon yang jelas di mana sahaja di laman web.

Kemudahan penggunaan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, menggunakan Strikingly adalah cara termudah untuk membina laman web yang ada. Klik langsung dan pantas, menambah beberapa gambar dan beberapa teks, dan laman web baru selesai.

Ini adalah platform yang sempurna untuk pemula, yang akan dapat menggunakan pembangun laman web dengan mudah untuk membuat sesuatu yang menakjubkan tanpa pengetahuan pengaturcaraan dan pengekodan. Pengguna lanjutan mungkin mendapati laman web ini agak sederhana dan kurang pilihan penyesuaian dan kawalan.

Memukau mempunyai ciri satu klik yang membolehkannya mengakses halaman Linkedin atau Facebook dan menarik data untuk disusun di laman web yang anda boleh susun semula sehingga tahap terhad. Menambah galeri foto dan portfolio kerja adalah mudah dan pantas, pantas, cepat!

Kesimpulannya

Secara keseluruhan, kami menyukai platform Strikingly. Ini adalah pembangun laman web yang rapi yang intuitif dan cepat digunakan untuk membuat laman web yang mudah. Pemula menjalani keseluruhan proses, dengan sedikit ruang untuk kesilapan kerana templat yang tersusun. Menarik sangat sesuai untuk pemula untuk membuat laman web yang indah, dan ia benar-benar tidak bodoh.

Sebaliknya, mengecewakan bahawa tidak ada fungsi drag-and-drop dalam platform, dan satu-satunya penyesuaian yang tersedia adalah yang dibenarkan oleh penyediaan templat. Terdapat sebilangan kecil templat dan pilihan eCommerce, yang mungkin membuat pengguna lanjutan kecewa.

Bandingkan

Tergamam

90

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map