Ulasan Web Hosting


Cabaran terbesar anda bukanlah mencari perkhidmatan hosting web. Ini menentukan mana yang sesuai dengan keperluan anda. Tetapi apa yang harus anda cari? Anda akan mempunyai prasyarat khusus tertentu. Tetapi ciri umum yang penting harus menjadi sebahagian daripada proses membuat keputusan ini.

Cari had storan dan lebar jalur. Ketahui banyak sekatan domain. Sokongan teknikal juga penting. Ingatlah perkara ini semasa anda meneroka ulasan web hosting yang dipaparkan di bawah.

TERKINI TERKINI: 28 Feb 2016

AAWebmasters.com adalah persatuan webmaster bebas dan pendapat, ulasan dan kedudukan yang dinyatakan di sini di laman web adalah AWA sendiri. Laman web ini menerima pampasan dari produk dan perkhidmatan yang dikaji. AAWebmasters.com menguji setiap produk atau perkhidmatan secara menyeluruh dan memberi kedudukan tinggi kepada yang terbaik. AAWebmasters.com tidak menerbitkan maklumat mengenai semua platform eCommerce, pembangun laman web atau host web yang tersedia. Untuk melihat maklumat lebih lanjut klik di sini.

Pendedahan Pengiklan

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Hosting InMotion

Merancang laman web perniagaan? Tuan rumah ini tetap fokus di sana. Mereka menuntut sokongan. Tradeoff adalah nasihat terbaik yang membantu anda meningkatkan pendapatan. Terdapat 3 rancangan hosting, 2 daripadanya sudah siap untuk eCommerce. Ini bermaksud mereka dilengkapi dengan sijil SSL, dan dalam kebanyakan kes, IP khusus.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Tapak Tapak

Adakah teknologi menyokong perhatian utama anda? Tuan rumah ini mempunyai reputasi sedemikian. Siteground menawarkan 3 rancangan hosting web bersama yang disesuaikan dengan ukuran laman web anda. Pergi dengan rancangan MULAI untuk hosting asas. Rancangan GROWBIG dan GOGEEK menawarkan sokongan cache tambahan, dan harga menggambarkannya.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

iPage

Pemilik laman web kali pertama? iPage adalah penyelesaian sehenti anda. Anda boleh mengatur hosting dalam masa sekitar 6 minit, dan anda boleh menggunakan goMobi, Pembuat Laman Web, atau Weebly sebagai pembangun laman web. Pakej hosting juga memberi anda kredit pemasaran $ 300 untuk promosi di Google, Yahoo, Bing, dan Facebook.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Bluehost

Adakah anda mempunyai laman web WordPress? WordPress menyokong perkhidmatan hosting web ini. Harga terbaik memerlukan komitmen 3 tahun. Tetapi jika anda berubah pendapat, mereka akan mengembalikan baki yuran anda. Mereka telah memenangi anugerah untuk sokongan pelanggan, jadi anda boleh mengharapkan bantuan pakar sekiranya anda memerlukannya.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Arvixe

Adakah nombor domain akan menentukan pilihan anda? Anda akan memilih rancangan anda berdasarkan berapa banyak domain yang perlu dihoskan. Pakej paling murah memberikan anda sehingga 6. Kakitangan Arvixe berpangkalan di jarak jauh. Penjimatan kos operasi membolehkan Arvixe menawarkan hosting yang berpatutan. Ia tidak menjejaskan prestasi.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Hab Web Hosting

Rancang untuk kekal kecil? Host ini menawarkan pakej murah untuk laman web yang lebih kecil yang tidak menjangkakan pertumbuhan pengunjung yang banyak. Nama domain percuma dan ruang tanpa had bermaksud anda tidak akan mengorbankan ciri untuk harganya. Anda juga boleh menjalankan laman web eCommerce dengan hos ini.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

GreenGeeks

Mahu kekal bertanggungjawab terhadap alam sekitar? Tuan rumah ini adalah mengenai Gerakan Hijau. Tenaga boleh diperbaharui memberi kuasa kepada pelayan mereka. Harga yang kompetitif dan beratus-ratus ciri menjadikan hosting ini mudah dilakukan di persekitaran. Tetapi anda tidak perlu mengorbankan apa sahaja yang anda perlukan untuk menjalankan laman web.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

HostGator

Adakah fleksibiliti lebih penting daripada sokongan? Tuan rumah ini bukan untuk pemula. Anda memilih yang anda perlukan dari senarai ciri yang besar. Ini membolehkan anda menyesuaikan hosting, dan anda hanya membayar untuk apa yang anda perlukan. HostGater juga menawarkan kredit untuk beriklan di Google, Yahoo, dan Bing.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

1dan1

Adakah anda mempunyai rancangan global? Tuan rumah yang berpusat di Jerman ini mempunyai 13 pusat data di seluruh dunia, yang menampung 11 juta pelanggan. Rancangan dengan pilihan CDN membolehkan anda menyampaikan kandungan tempatan yang disimpan di 62 pusat di seluruh dunia. Tambahkan fungsi lebih lanjut dengan pakej keselamatan yang komprehensif, dan pembangun laman web eCommerce.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Hosting A2

Adakah kelajuan dan prestasi menjadi tumpuan anda? A2 Hosting menjadikan ini sebagai keutamaan. Teknologi mereka yang dioptimumkan memberikan muatan halaman hingga 20 kali lebih pantas daripada host lain. Harga bukan yang paling rendah yang anda dapat, tetapi pelanggan tahu bahawa mereka mendapat apa yang mereka bayar.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Jeruk Kecil

Adakah anda memerlukan pertolongan dengan penjenamaan dan identiti? Perkhidmatan hosting ini tidak banyak menggunakan kata “tidak terhad”. Anda tidak akan mendapat bayaran tersembunyi. Bayar mengikut pakej anda. Perisian dan antara muka pengguna mereka tertumpu kepada pelanggan. Ini juga membantu anda memberi tumpuan kepada pelanggan anda.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

HostMonster

Adakah anda bimbangkan pertumbuhan dan penskalaan? Syarikat adik kepada BlueHost ini mempunyai rancangan permulaan yang menawarkan jalan peningkatan yang berpatutan. Mulakan dengan penyelesaian bersama, dan yakin bahawa anda dapat melakukan peralihan peningkatan yang mudah. Tidak ada pilihan pembayaran bulanan.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

eHost

Adakah anda memerlukan bantuan membina laman web anda? eHost adalah pilihan yang baik. Mereka mempunyai pembangun laman web yang menggunakan lebih daripada 1,000 templat. Anda boleh membuat laman web berkualiti dengan cara ringkas. Laman web ini dioptimumkan untuk peranti mudah alih. Anda boleh menggunakan aplikasi untuk mengintegrasikan pilihan media sosial.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Kuil Media

Adakah anda bimbang dengan kenaikan lalu lintas? Host berasaskan awan ini terkenal dengan skalabiliti automatiknya. Harga hosting mungkin kelihatan curam berbanding yang lain, tetapi berdasarkan grid. Anda mendapat prestasi dan kebolehpercayaan yang lebih baik. Pakej paling popular membolehkan anda menjadi tuan rumah hingga 10 laman web.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Enjin WP

Adakah anda “segala-galanya WordPress”? WordPress memiliki perkhidmatan hosting ini, dan hanya untuk laman web WordPress. Pelan paling murah ialah $ 29 setiap bulan. Pakej lain mempunyai harga berdasarkan pengunjung bulanan. Harga juga berdasarkan jumlah pemasangan WordPress yang anda perlukan untuk mengurus laman web anda.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Kesian

Adakah anda peminat Amazon? Tuan rumah ini adalah kacukan yang menarik. Ia hanya menyokong laman web yang menggunakan platform WordPress. Tetapi ia menggunakan Perkhidmatan Web Amazon untuk menjadi tuan rumah laman web tersebut. Data anda terdapat pada beberapa pelayan terbaik yang ada. Ia mendapat sandaran automatik ke perkhidmatan storan Amazon S3.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

JustHost

Adakah anda baik-baik saja dengan komitmen 3 tahun? Pertimbangkan syarikat saudari ini kepada BlueHost dan HostMonster. Anda akan mendapat hosting yang murah tetapi boleh dipercayai, dan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti. Lebih daripada 100 aplikasi, plugin dan tema Open Source memperluas nilai. Penjimatan bermula dengan komitmen 1 tahun dan menjadi lebih baik pada 3 tahun.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

GoDaddy

Adakah penting untuk pergi dengan nama yang anda tahu? GoDaddy adalah raja pendaftar domain. Sekiranya anda bermula di sini, anda mungkin ingin menganggap GoDaddy sebagai hos laman web anda juga. Sekiranya anda melakukannya, mendaftarkan domain anda adalah percuma. Pakej permulaan mempunyai salah satu harga terendah yang anda dapati di mana sahaja.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

DreamHost

Adakah anda sebuah organisasi bukan untung? Perkhidmatan ini menawarkan hosting percuma untuk anda. Berikan DreamHost dengan surat penentuan 501 (c) (3) yang dikeluarkan IRS. Mereka akan mengesahkannya dan kemudian bekerjasama dengan anda untuk menyediakan hosting. Beberapa syarikat web-hosting lain menawarkan ini.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Lembu gemuk

Adakah e-mel penting bagi anda? Dapatkan semua jenaka lembu di laman web. Anda akan melihat mereka menawarkan pakej murah yang mempunyai alamat e-mel tanpa had. Mereka juga menawarkan pembangun laman web dengan eCommerce dan domain percuma. Anda boleh memulakan dengan pantas.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Web Cecair

Adakah anda mahukan hosting bebas tangan? LiquidWeb pakar dalam hosting terurus. Mereka mengambil alih pengurusan infrastruktur anda supaya anda dapat menumpukan perhatian pada kandungan. Ia berasaskan cloud, jadi anda dapat menskalakan ketika Anda sudah siap. Sokongan mereka sangat baik sehingga mereka menawarkan jaminan panggilan telefon selama 59 saat.

artikel terbaru

Lihat Semua Berita

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs FatCow: Mana yang Terbaik …

DIKEMASKINI 6 Jan 2017

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs Arvixe: Mana yang Terbaik …

DIKEMASKINI 5 Jan 2017

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs A2 Hosting: Yang mana B…

DIKEMASKINI 4 Jan 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map