Ulasan Web.com 2016


Web.com

Melawat laman web

8.9


Skor AWA

Web.com

Salah satu syarikat reka bentuk laman web terawal untuk bergabung dalam bidang ini, Web.com bermula sebagai Laman Web Profesional pada tahun 1999. Beribu pejabat di Florida, Web.com mempunyai infrastruktur yang pelbagai, setelah memperoleh beberapa syarikat berkaitan web termasuk Web.com pada tahun 2007. Sejak itu , syarikat telah berkembang menjadi salah satu penyedia terbesar kedua-dua perkhidmatan reka bentuk laman web yang komprehensif dan pembangun laman web DIY, hosting, pemasaran Internet, dan eCommerce. Baca ulasan Web.com kami di bawah.

Kelebihan

 • Salah satu syarikat terbesar dan paling mapan
 • Penyelesaian eCommerce asli
 • Ribuan templat
 • Bersepadu dengan Analitis Google
 • Sokongan langsung melalui nombor 800
 • Keselamatan premium

Keburukan

 • Templat tradisional, direka untuk fungsi vs estetika
 • Jadual harga dan ciri tidak disenaraikan secara langsung
 • Senarai lengkap yang boleh dihantar, tetapi bukan untuk perniagaan dengan anggaran
 • Antara muka yang rumit untuk pengguna baru

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.web.com
 • Ibu pejabat: Jacksonville, FL
 • Tahun Ditubuhkan: 1997
 • Pekerja: 2,200+
 • Tapak yang Dibina: 55,000,000+
 • Kategori: Perisian pembuat laman web
 • Perkhidmatan: Hosting laman web, Reka bentuk laman web, pemasaran Internet, eCommerce
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

Dengan lebih daripada 3.3 juta pelanggan, 2,200 pekerja, dan lebih dari 20 lokasi fizikal, Web.com berada dalam kelas tersendiri. Web.com berkongsi budaya, nilai, dan kerja berpasukan syarikat yang menyokong dan mendedahkan maklumat ini di laman web. Terdapat kelebihan dan kekurangan dalam syarikat dengan kedudukan yang panjang dan besar.

Web.com menawarkan salah satu portfolio produk dan perkhidmatan terbesar dan serba boleh dari mana-mana pembangun laman web. Walaupun templatnya tradisional, dirancang untuk berfungsi, Web.com lebih dari sekadar toko DIY. Web.com juga menyediakan reka bentuk laman web perkhidmatan penuh. Salah satu daripada pilihan ini dapat memberikan hasil yang baik bagi individu atau pemilik perniagaan yang perlu membina dan menyelenggara laman web. Berharap untuk membayar harga yang sedikit lebih tinggi untuk ciri dan perkhidmatan Web.com yang luas.

Yang Disarankan Web.com?

Pembangun laman web Web.com disyorkan untuk pemilik perniagaan, pemilik kedai, blogger, dan lain-lain yang memerlukan laman web yang berfungsi dan aktif. Ia sesuai dengan mereka yang ingin membina laman web asas atau mereka yang memerlukan seseorang untuk membuat laman web yang lebih kompleks untuk mereka.

Kawasan Fokus / Kepakaran Web.com

Web.com tertumpu pada laman web yang berfungsi dan tanpa embel-embel yang memenuhi keperluan individu atau perniagaan. Dengan peningkatan set templat, Web.com menawarkan lebih dari 2.500 templat yang dapat ditukar dengan mudah setelah konten ditambahkan. Templatnya kelihatan sedikit tertanggal, tetapi pemilik boleh mendapatkan laman web khusus yang memenuhi keperluan reka bentuk mereka. Pakej hosting Unix, Linux, dan Windows tersedia. Web.com berfungsi dengan baik eCommerce, dengan kemampuan add-on dan plugin yang hebat.

Spesifikasi / Batasan Teknikal Web.com

Web.com menawarkan ciri pembina laman web standard untuk laman web yang berjaya bersama dengan pilihan untuk membiarkan seseorang melakukan pekerjaan untuk anda. Ia adalah platform berfungsi dengan baik untuk eCommerce dengan penyelesaian terbina dalam dan pilihan papan pemuka interaktif.

Mengenai batasan, antara muka pengguna tidak sebanding dengan beberapa pesaing baru Web.com, dan tidak kelihatan bahawa Web.com menawarkan percubaan percuma. Pilihan harga bulanan sedikit lebih tinggi untuk platform yang berpengalaman dan berkembang ini.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Walaupun rancangan harga tidak dinyatakan dengan jelas di laman web Web.com, nampaknya ada seperangkat rancangan pembayaran bulanan yang komprehensif untuk penyelesaian hosting penuh, dan pemasaran yang berjaya diperlukan untuk mempromosikan perniagaan. Ini tidak akan murah, tetapi Web.com menawarkan pemasaran sebenar yang diperlukan untuk kejayaan dalam talian.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Web.com menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, tetapi anda tidak akan menemui maklumat ini dengan mudah di laman web. Pengguna mengadu tentang kesukaran untuk membatalkan setelah anda mendaftar.

Apa itu Reputasi Web.com?

Setelah sejarah yang panjang di ruang laman web, nampaknya Web.com telah mengambil tempat duduk belakang dengan pelanggan baru sendiri. Sebagai penyelesaian pembinaan laman web yang paling hebat dan berjaya, nampaknya Web.com gagal mengikuti beberapa cara.

Walaupun syarikat ini memiliki banyak pengikut dan salah satu rangkaian layanan yang luas, ia telah mengalami banyak transformasi dan harus bertumpu kepada pelaku baru untuk membina laman web yang cekap. Bagi mereka yang masih lebih suka mempunyai pereka web untuk melakukan pekerjaan untuk mereka, Web.com berlaku baik di industri ini. Ulasan terbaru menunjukkan Web.com mempunyai reputasi yang baik di kalangan pereka perkhidmatan penuh dan hanya reputasi yang adil di kalangan pemilik laman web sendiri. “

Mengapa Pilih Web.com?

Pembangun laman web.com mempunyai beberapa rangkaian fitur berikut, banyak pilihan untuk reka bentuk dan pembangunan laman web, dan layak menyokong perusahaan besar dan eCommerce maju. Syarikat ini melakukan segalanya.

Persoalannya, adakah mereka melakukannya dengan baik? Sekiranya anda mahukan syarikat berpengalaman dan kaya dengan sejarah dan kemampuan untuk menyediakan perkhidmatan reka bentuk laman web yang luas, belanjakan wang dan melabur dengan Web.com. Sekiranya anda adalah perniagaan kecil yang memerlukan laman web asas buat sendiri, terdapat puluhan alternatif pembangun laman web yang menjimatkan kos, seperti Squarespace dan Weebly untuk memenuhi keperluan anda.

Ciri-ciri utama

 • Nama Domain Percuma
 • Storan Web Tanpa Had
 • Lebih 2500 Templat dalam 30 Kategori
 • Penyunting Gaya Papan Pemuka
 • Penyesuaian Gaya Halaman
 • Integrasi Analitis Google
 • Pembinaan Tapak Mudah Alih
 • Perkhidmatan Reka Bentuk Tersuai
 • Integrasi Media Sosial
 • Integrasi WordPress
 • Penyunting HTML
 • Integrasi Gerbang Pembayaran

Keputusan Pakar Industri di Web.com

Pembina Laman Web Pada akhirnya, para pakar mempunyai perasaan yang serupa tentang Web.com, tetapi mereka sedikit lebih diplomatik dalam kata-kata mereka dan bersedia memberikan pembangun laman web sekurang-kurangnya 2 hingga 2,5 bintang daripada lima. Pengkritik gembira dengan perkhidmatan pelanggan dan nampaknya tidak terganggu dengan amalan penetapan harga yang kurang telus.

Berikut adalah beberapa kritikan yang lebih mendalam yang ditawarkan oleh para pakar:

 • Antara muka yang membingungkan. Sukar untuk menavigasi dan alat memasukkan teks kelihatannya tidak berfungsi.
 • Pembina tidak datang dengan blog dan sukar untuk mengimport blog WordPress.
 • Walaupun Web.com menawarkan sokongan pelanggan yang boleh dipercayai, ia tidak mempunyai ciri sembang langsung. Pelanggan perlu menelefon untuk mendapatkan bantuan segera.
 • Versi DIY dilengkapi dengan batasan dan rentetan yang teruk.

Dengan begitu banyak pembangun laman web yang sangat baik di pasaran, para pakar bersetuju bahawa tidak ada alasan untuk membuang masa atau wang anda di Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di Web.com

Dari puluhan ulasan pengguna, saya hanya mendapat beberapa ulasan positif. Perlu diingat bahawa sebilangan besar sebenarnya tidak memasukkan sesuatu yang spesifik mengenai pembangun laman web. Seorang pelanggan cukup senang dengan kemudahan penggunaan ketika datang ke pembangun laman web Web.com. Mereka benar-benar baru dalam pembinaan laman web dan menghargai kesederhanaan pembangun dan ciri-cirinya. Yang lain menggambarkan unsur-unsur yang sama terlalu mudah dan terhad untuk membuat laman web profesional. Ini semua mungkin berkaitan dengan perspektif, tetapi sebilangan besar pengguna bingung mencari sesuatu yang positif untuk diperkatakan.

Sekiranya jangkaan rendah dan anda menyedari amalan penagihan yang menipu syarikat, maka anda mungkin tidak akan kecewa.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di Web.com

Di mana untuk bermula? Secara sederhana, Web.com tidak disemak dengan baik oleh pengguna. Sekiranya anda hanya membaca ulasan pengguna, adalah mustahil untuk mendapatkan layanan dan apa yang mereka tawarkan kerana banyak aduan berkaitan dengan masalah penagihan. Sebilangan besar orang merasa tersilap dengan amalan penetapan harga Web.com setelah mengetahui bahawa jumlah mereka dikenakan hanya untuk tempoh percubaan. Pelanggan juga mengadu banyak tuduhan misteri yang lain.

Di luar amalan penagihan yang dipersoalkan, pembinaan laman web Web.com sebenarnya digambarkan sebagai “mengerikan”. Bukan hanya sukar untuk digunakan, tetapi hanya berfungsi dalam jangka masa yang sedikit. Secara keseluruhan, program ini terdengar seperti penipuan.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Reka bentuk & Penyesuaian

Sama ada anda memerlukan reka bentuk dan pilihan penyesuaian yang dapat anda atur sendiri, atau anda lebih suka melabur dalam syarikat yang boleh melakukan ini untuk anda, Web.com mempunyai kemampuan tetapi berharap dapat membayar. Berikut adalah beberapa perincian yang baik mengenai apa yang diharapkan dengan pilihan reka bentuk dan penyesuaian Web.com.

CiriGambaran keseluruhan
Templat Web.comDengan Web.com, pengguna dan pereka akan memilih dari lebih dari 2.500 templat dalam 30 kategori. Templatnya cukup tradisional dengan memberi perhatian kepada fungsi berbanding kemodenan. Templat tersebut merangkumi pilihan carian mengikut kata kunci atau warna. Pertukaran antara templat dapat dilakukan walaupun anda memasukkan maklumat dan komponen laman web. Web.com menguruskan paparan mudah alih dalam pandangan alternatif. Atau, Web.com boleh membuat laman web anda untuk anda, dengan pilihan penyesuaian dan mobiliti yang anda inginkan.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna. Untuk pilihan do-it-yourself, ada templat yang tersedia dalam setiap gaya dan warna untuk memenuhi keperluan peribadi atau perniagaan. Skema warna saling melengkapi, dan tata letaknya intuitif.
 • Templat Terpilih vs Membangun Laman Web Dari Scratch. Web.com menawarkan kedua-duanya. Do-it-yourselfers pilih dari templat, atau pereka Web.com dapat membina laman web anda dari awal (menggunakan tema yang anda suka). Profesional ini mempunyai pengalaman dengan kod HTML / CSS untuk menyesuaikan laman web anda lebih jauh.
Antaramuka Web.comWeb.com serba boleh kerana pengguna mempunyai pilihan untuk mengembangkan laman web sendiri atau membiarkan syarikat merancang dan mengembangkan laman web untuk keperluan perniagaan yang canggih. Antaramuka agak mudah untuk dimulakan dan menawarkan penyunting gaya papan pemuka profesional. Walaupun anda dapat melakukan semua yang anda fikirkan dan banyak lagi, nampaknya tidak semudah itu.
Penyesuaian Gaya Halaman`Dengan pilihan penyesuaian gaya halaman Web.com, anda memiliki kemampuan untuk memperibadikan laman web dan mengubah kandungan dan komponen untuk memenuhi keperluan dalam talian anda. Web.com mempunyai kemampuan, tetapi anda mungkin ingin menyerahkannya kepada pembangun mereka untuk melakukan ini untuk anda.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian. Web.com mempunyai alat untuk memperibadikan, tetapi pengguna awal akan mempunyai kurva pembelajaran.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan mengedit kandungan. Penyuntingan asas tidak terlalu rumit, setelah anda selesai melalui persediaan.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Sebilangan kod HTML nampaknya mungkin, tetapi ini adalah komponen lain yang mungkin lebih baik dikendalikan oleh pembangun Web.com.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual. Penyuntingan visual kelihatan baik, tetapi sebenarnya, banyak pengguna DIY mengeluh tentang antara muka dan penggunaan fitur tersebut.

Memiliki Web.com merancang laman web anda untuk anda dengan harga premium sepertinya cara untuk menyesuaikan hasil. Mereka yang mendaftar untuk melakukannya sendiri kelihatan tidak puas hati dan kecewa, berdasarkan ulasan pengguna mereka.

Navigasi TapakNavigasi laman web.com berdasarkan templat, tetapi pilihan reka bentuk perkhidmatan penuh akan memberi anda navigasi untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Sebilangan kerja tambahan diperlukan untuk memaparkan laman web pada peranti mudah alih
Foto dan GaleriNavigasi laman web.com berdasarkan templat, tetapi pilihan reka bentuk perkhidmatan penuh akan memberi anda navigasi untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Sebilangan kerja tambahan diperlukan untuk memaparkan laman web pada peranti mudah alih.
Pengurusan KandunganMenguruskan kandungan di Web.com bukan untuk mereka yang tidak berpengalaman. Pengguna DIY yang mula-mula merasa kecewa, jadi penggunaan Web.com untuk perkhidmatan penuh disarankan untuk khalayak ini. Pemula mungkin mendapat pilihan yang lebih baik untuk pembangun laman web khusus. Pengguna yang maju mungkin berpuas hati dengan kerumitan platform Web.com.
Foto dan GaleriWeb.com mempunyai pilihan untuk mengintegrasikan hampir semua bentuk citra. Mencari galeri untuk meneliti terlebih dahulu bukanlah pilihan.
Pembinaan Tapak Mudah AlihWeb.com menawarkan pilihan pembinaan laman web mudah alih, tetapi tidak terdapat dalam templat seperti yang anda dapati dengan pembangun laman web yang lebih moden. Tanpa terlalu banyak kerja, paparan mudah alih yang berasingan dapat disertakan. Pembinaan laman web mudah alih dapat dilaksanakan dengan mudah dengan perkhidmatan reka bentuk penuh Web.com.
Integrasi Media SosialBeberapa pilihan media sosial dan integrasi media sosial tersedia di Web.com. Ciri penting ini adalah salah satu daripada banyak ditawarkan untuk perniagaan dan pemilik kedai untuk menjangkau pelanggan.
Perkhidmatan Reka Bentuk CustomPerkhidmatan utama Web.com – tidak seperti kebanyakan reka bentuk dalam talian-pembangun laman web anda sendiri – adalah perkhidmatan reka bentuk dan pembangunan laman web utama. Web.com melakukannya dengan lebih baik. Semasa cuba masuk ke ruang DIY, pengguna kecewa dengan kerumitan program warisan ini. Untuk platform DIY yang dipermudahkan untuk laman web yang lebih asas, anda ingin meneroka pembangun laman web yang lain. Web.com adalah untuk laman web yang maju dan berfungsi dan terbaik dalam merancang laman web untuk anda.

ciri-ciri & Alat

Sebagai salah satu syarikat pembinaan laman web yang asli, set fiturnya sangat besar. Sesuai untuk laman web yang lebih besar dan lebih canggih yang memerlukan perhatian khusus atau pengaturcara yang lebih maju yang telah bekerja dengan reka bentuk laman web, Web.com pasti memenuhi permintaan untuk ciri eCommerce dan perniagaan:

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan Web.comWeb.com menunjukkan beberapa contoh laman bersama dengan gambaran ringkas templat sebelum anda mengklik butang Bermula. Anda perlu memasukkan nama domain, membuat akaun, dan memilih templat untuk disesuaikan dan diterbitkan. Bulan pertama adalah murah, tetapi masing-masing dari tiga rancangan akan meningkat selepas itu.
Reka Bentuk WebSebaik sahaja anda memilih templat Web.com, anda pasti akan memulakan proses reka bentuk web. Web.com menawarkan empat pilihan reka bentuk: reka bentuk web do-it-for-me, reka bentuk khusus, reka bentuk web do-it-yourself, dan laman web mudah alih
Kedalaman NavigasiWeb.com nampaknya memberikan kedalaman navigasi standard pada templat yang telah dirancang sebelumnya, atau apa-apa yang mungkin dilakukan sekiranya anda memintanya membina laman web anda untuk anda.
Widget dan AplWeb.com kompatibel dengan puluhan aplikasi, widget, dan plugin untuk mengakomodasi eCommerce, portfolio, dan laman web lain yang kompleks.
PengewanganSebagai platform eCommerce yang kuat, setelah membeli beberapa jenama selama bertahun-tahun, Web.com menawarkan alat yang diperlukan untuk pemilik kedai. Jenama Web.com merangkumi Register.com, Penyelesaian Rangkaian, 1ShoppingCart.com, dan banyak lagi.
Statistik PelawatWeb.com tidak akan mempunyai masalah dengan statistik pelawat, menggunakan Analitis Google untuk pelacakan dan pelaporan.
Foto, Video dan AudioWeb.com bergabung dengan alat visual dan media yang anda perlukan untuk memasarkan jenama anda. Tukar gambar atau butang media dengan mudah.
Foto dan GaleriWeb.com mempunyai pilihan untuk mengintegrasikan hampir semua bentuk citra. Mencari galeri untuk meneliti terlebih dahulu bukanlah pilihan.
Pembinaan Tapak Mudah AlihWeb.com menawarkan pilihan pembinaan laman web mudah alih, tetapi tidak terdapat dalam templat seperti yang anda dapati dengan pembangun laman web yang lebih moden. Tanpa terlalu banyak kerja, paparan mudah alih yang berasingan dapat disertakan. Pembinaan laman web mudah alih dapat dilaksanakan dengan mudah dengan perkhidmatan reka bentuk penuh Web.com.
BloggingBlogging agak mudah dengan penyatuan Web.com dengan WordPress. Prosesnya memerlukan beberapa kajian
Peta GoogleWeb.com membolehkan anda memuat naik Peta Google, peta lain, dan beberapa widget popular dengan cepat.
Penyunting HTMLNampaknya potongan HTML dan beberapa kod boleh dilakukan dengan Web.com. Ini akan menjadi ciri dalam perkhidmatan reka bentuk komprehensif Web.com.
Borang dan TinjauanElemen borang dan tinjauan dapat disatukan, atau memanggil pengaturcara Web.com untuk perkhidmatan ini.
Ruang simpananBerdasarkan rancangan yang anda langgani, anda menerima 300GB, 500GB, atau ruang simpanan tanpa had untuk menyokong laman web anda. Beberapa rancangan hosting Linux, Unix, dan Windows menawarkan storan dan lebar jalur tanpa had.
Alat Surat BeritaWeb.com menawarkan pakej pemasaran yang mantap di mana mereka menguruskan buletin pelanggan, artikel, blog, surat-surat, dan banyak lagi.
Sokongan ForumWeb.com menyediakan forum pengguna sebagai sebahagian daripada rancangan sokongan mereka. Forum laman web pelanggan dapat dibina.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianSeorang komandan asal laman web eCommerce, Web.com adalah yang terbaik dalam merancang laman web eCommerce untuk pemilik perniagaan dan pemilik kedai. Bukan hanya itu, mereka memiliki beberapa set alat baru untuk platform ini. Ini adalah satu lagi kelebihan perkhidmatan reka bentuk lengkap Web.com.
Integrasi GatewayPerkhidmatan gerbang pembayaran mudah dilakukan dengan Web.com – sebahagian daripada portfolio utama mereka.
SEO dan Pemasaran Dalam TalianPilihan pengoptimuman dan pemasaran mesin pencari Web.com sangat luas, dengan video, artikel, dan siaran pers yang ditawarkan dalam paket SEO mereka. Pilihan perkhidmatan penuh mantap dalam membimbing pemilik kedai untuk menjangkau pelanggan dan mendapat skor di carian Google, Yahoo dan Bing. Web.com menawarkan iklan bayar per klik, pengurusan blog, media sosial, dan banyak lagi. Berharap untuk membayar.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Web.com memberikan log masuk akaun semasa anda mendaftar, dan klien mengakses persekitaran yang dilindungi kata laluan untuk penyuntingan dan penyesuaian setiap saat.
Analisis Google®Web.com berintegrasi dengan Google Analytics tanpa masalah yang diketahui.
Keselamatan Pembina Laman WebWeb.com memandang serius keselamatan, dengan perlindungan spam melalui CatchGuard, perlindungan virus e-mel, dan sijil SSL tambahan dengan harga sekitar $ 5 sebulan.
Pelbagai BahasaWalaupun tidak jelas sama ada Web.com menyokong bahasa lain, nampaknya ini adalah masalah pengekodan yang agak mudah. Lebih banyak penyelidikan diperlukan, atau biarkan Web.com melakukan ini untuk anda.
Pengoptimuman Mudah AlihWalaupun templat Web.com tidak mesra telefon bimbit, ada fitur penyuntingan mudah alih untuk memastikan tampilan yang berjaya pada perangkat mudah alih.
Teknologi CDNSebagai pengganti teknologi CDN, Web.com bekerjasama dengan Penyelesaian Rangkaian untuk menawarkan perkhidmatan DNS yang ditingkatkan yang setanding.

Rancangan & Harga

Tidak ada maklumat harga atau rancangan yang tersedia di halaman depan laman web, tetapi Web.com menawarkan empat pelbagai rancangan harga.

Pelan Harga Yang Ditawarkan

 • Pembina Laman Web. 1st Bulan $ 1.95, Bulanan $ 22.95 / bln
 • Laman Web + Pemasaran. Bulan Pertama $ 2.95, Bulanan $ 32.95 / bln
 • Laman Web + Pemasaran + eCommerce. Bulan Pertama $ 3.95, Bulanan $ 42.95 / bln
 • Bina Untuk Saya. Percuma pada mulanya. $ 114.95 ke atas

Web.com menawarkan harga yang cukup kompetitif untuk jumlah ciri dan perkhidmatan yang anda terima, tetapi dolar dapat bertambah apabila anda termasuk hosting, add-on, dan plugin. Ini mungkin syarikat reka bentuk laman web untuk perniagaan besar yang memerlukan perkhidmatan langsung.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Tidak tepat. Pelan Build-It-For-Me bermula secara percuma.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Nampaknya anda perlu membayar sedikit untuk bulan pertama, setelah itu anda boleh membatalkannya, dengan usaha tambahan.
 • Betapa berpatutannya pakej premium berbanding pesaing? Web.com berdaya saing dalam senarai pendek pereka laman web yang menawarkan skala perkhidmatan ini. Itu tidak akan bersaing dengan pembangun laman web yang lebih kecil untuk laman web asas hingga sederhana.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Tidak juga.
 • Adakah pembayaran dipenuhi secara bulanan / tahunan? Pelan pembayaran bulanan ditawarkan.

Sokongan pengguna

Web.com mempunyai reputasi yang lebih baik daripada rata-rata untuk perkhidmatan sokongan pelanggan mereka. Terdapat pelbagai pilihan sokongan dari laman web termasuk nombor 1-800 – belum pernah didengar di ruang pembangun laman web.

Juga, pelanggan dapat mengklik untuk mengirim e-mel, mengunjungi blog forum, mencari artikel berguna, dan terlibat dalam pertemuan perniagaan kecil. Masa tindak balas nampaknya baik, dan bantuan susulan mencukupi untuk kebanyakan keperluan.

Kemudahan penggunaan

Sebagai platform reka bentuk web yang komprehensif, kemudahan penggunaan berada di tangan pereka mahir di Web.com. Bagi mereka yang memutuskan untuk membina laman web mereka, lapangan permainan untuk pembangun laman web sangat luas dan dipermudahkan hari ini sehingga Web.com tidak lagi dapat bersaing dengan baik di pasaran ini.

Bagi pereka yang berpengalaman dan berpengalaman, ia adalah alat yang lebih berharga untuk menyokong perniagaan eCommerce mewah dan skala yang lebih besar. Tidak akan mudah bagi pemula. Berikut adalah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan semasa anda meneroka pelbagai pilihan pembangun laman web di pasaran:

Kesederhanaan antara muka. Antaramuka Web.com tidak bermaksud sederhana, kecuali bagi mereka yang berpengalaman dalam arena reka bentuk laman web.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. Terdapat pembina lain yang dibuat untuk pemula. Web.com, sambil menawarkan penyelesaian berasaskan templat yang hebat, terbaik untuk penyelesaian reka bentuk dan pembangunan yang lengkap untuk pelanggan. Pengguna yang lebih maju akan merasa lebih mudah dan serba boleh untuk memenuhi keperluan perniagaan.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa. Pengguna mendapat tahap autonomi mutlak yang mereka inginkan berdasarkan langganan yang mereka pilih.

Bantuan Penyunting Diberikan. Sebahagian iBantuan n-editor tersedia bersama dengan Pelatih Laman Web (tutor) dan beberapa pilihan bantuan di laman web ini.

Web.com tidak dimaksudkan dengan sederhana. Sebilangan besar pengguna boleh mendapatkannya, tetapi pengguna yang lebih maju akan lebih puas dengan kebolehgunaan Web.com.

Kesimpulannya

Web.com adalah pembangun laman web dalam kelasnya sendiri, sehingga sukar dibandingkan dengan pembangun laman web lain di pasaran. Sesuai untuk mereka yang mahukan syarikat membina laman web untuk mereka, Web.com memuaskan. Ulasan pengguna menunjukkan mungkin bukan yang terbaik bagi pereka baru yang berusaha membuat laman web mereka melainkan mereka mempunyai pengalaman.

Web.com telah lama wujud, dengan kemampuan yang sangat besar dan diikuti. Dalam landskap laman web hari ini, pereka web mempunyai banyak pilihan mengenai pembangun laman web. Yang unik dari Web.com, adakah mereka menawarkan kedua-dua jenis perkhidmatan reka bentuk (DIY dan BIFM). Lebih baik pada perkhidmatan lengkap yang lebih tinggi, Web.com nampaknya lebih sesuai untuk syarikat yang memerlukan mereka melakukan pengangkatan berat.

Manfaatkan perkhidmatan membina Web.com secara percuma atau bulan pertama dengan kos rendah untuk memutuskan apakah ini adalah pilihan yang tepat untuk perniagaan anda.

Bandingkan

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map