Ulasan Themify Builder 2016


Themify Builder

Melawat laman web

9.2


Skor AWA

Themify Builder

Themify adalah platform beribu pejabat di Kanada untuk "direka dengan indah dan moden" Laman web tema WordPress. Themify menggunakan antara muka seret dan lepas yang dipanggil "pembina." Ditubuhkan pada tahun 2011 dan diperbaharui pada bulan Disember 2015, Themify menyokong lebih daripada 40,000 pengguna. Perombakan baru-baru ini menawarkan antara muka yang lebih pantas dan kuat dengan set ciri yang lebih canggih dan tema responsif untuk mobiliti. Baca ulasan pembangun laman Themify kami di bawah.

Kelebihan

 • Ciri-ciri yang diperlukan untuk laman web maju
 • Pelan harga tahunan yang serba boleh
 • Tema moden untuk Internet masa kini
 • Pengekodan HTML / CSS tersedia
 • 40+ tema untuk dipilih
 • Menyokong pemalam pelbagai bahasa
 • Bersepadu dengan kebanyakan platform lain
 • Blogging lebih unggul

Keburukan

 • Antara muka yang tidak mudah untuk pemula
 • Plugin dan add-on tidak langsung berbanding built-in
 • Pengehosan berasingan diperlukan
 • Mahal untuk keperluan laman web asas

Gambaran keseluruhan

Platform Themify berada di kedudukan yang tinggi di kalangan pesaing kerana antara muka serba bolehnya dan beberapa ciri dan fungsi yang diinginkan dalam pembangun web do-it-yourself. Berdasarkan WordPress Foundation, ia menyokong lebih dari 40 tema dan menawarkan pemalam untuk tema pihak ketiga. Pengguna boleh memilih tema WordPress untuk plugin pelbagai bahasa, fon Google, WooCommerce, dan banyak lagi. Perhatikan ciri-ciri ini tidak dibina i

Siapa Yang Disyorkan Disyorkan?

Pembangun laman web Themify disyorkan untuk pembangun laman web yang sedikit lebih berpengalaman yang memerlukan laman web menggunakan tema moden. Nama domain dan hosting laman web mesti dibuat melalui pihak ketiga. Platform WordPress yang dibina sendiri adalah pilihan yang baik untuk eCommerce jika anda mempunyai pengalaman untuk menambahkan pemalam dan bekerja dengan kod.

Kawasan Fokus / Kepakaran Themify

Themify difokuskan pada ciri-ciri yang berbeza dan beberapa fungsi canggih. Beberapa kepakaran Themify merangkumi antara muka seret dan lepas yang kuat, tema mesra mudah alih moden, pelbagai susun atur untuk dipilih, kawalan kod HTML / CSS penuh, dan beberapa model sokongan dan harga yang luar biasa. Blogging adalah salah satu ciri terbaik Themify, kerana platform WordPress pada mulanya merupakan alat blog.

Spesifikasi / Batasan Teknikal Themify

Spesifikasi teknikal untuk Themify merangkumi kemampuan untuk menggunakan tema mesra mudah alih, plugin WordPress, statistik laman web, pilihan pengekodan, bantuan tambahan, dan sokongan, pengoptimuman, dan antara muka seret dan lepas intuitif.

Themify sesuai untuk pembangun eCommerce lanjutan yang dapat menguruskan plugin dan tambahan yang diperlukan untuk kedai dalam talian. Ini adalah pembangun laman web yang lebih kompleks yang memerlukan individu yang mahir komputer untuk mengatur dan menyelenggara laman web ini. Nama domain dan hosting mesti diperoleh di tempat lain.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Themify menawarkan rancangan percuma dengan ciri dan sokongan terhad. Terdapat juga dua rancangan harga asas yang berkisar antara $ 49 dan $ 69, atau keahlian kelab dengan tiga rancangan harga yang berkisar antara $ 79 dan $ 139. Keahlian kelab berbeza-beza untuk menawarkan perpustakaan lengkap templat dan tema, fail Photoshop, pilihan pembangun, plugin, dan sokongan untuk pembangun laman web yang serius, pemilik perniagaan, dan blogger. Themify menawarkan pilihan untuk skalabiliti dan pertumbuhan.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Themify menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Apa itu Reputasi Themify?

Themify mempunyai reputasi yang sangat baik dengan pengguna komputer canggih yang memerlukan fungsi canggih. Pilihan keahlian tahunan Themify sedikit lebih mahal, tetapi sokongan dan fungsinya lebih tinggi daripada yang anda dapat dengan banyak pembangun do-it-yourself.

Sekiranya anda perlu melakukan lebih banyak perkara, Themify menawarkan fleksibiliti dan fungsi untuk laman web yang sangat profesional. Tidak semudah sebilangan pembangun laman web yang lebih utama dan mungkin menjadi cabaran bagi pengguna baru. Themify mempunyai reputasi yang sangat baik (4 bintang) bagi mereka yang mempunyai tahap pengalaman yang lebih tinggi.

Mengapa Memilih Themify?

Themify menawarkan platform yang lebih maju dengan fungsi tinggi dan tema moden untuk menyokong laman web profesional dan komprehensif. Dengan pilihan pelan percuma atau rancangan komprehensif dengan harga lebih tinggi, ia dirancang untuk membolehkan pengguna melakukan lebih banyak perkara.

Sebilangan besar ciri canggih diakses melalui plug-in dan add-on WordPress, jadi mereka yang mempunyai pengalaman komputer akan mudah ditemui Themify. Ia tidak begitu sesuai untuk pengguna awal yang memerlukan laman web asas. Themify sangat sesuai untuk pengaturcara dan teknisi yang tidak keberatan membayar lebih banyak untuk mendapatkan ciri yang luas.

Ciri-ciri utama

 • Lebih 40 Tata Letak Pra-dirancang
 • Seret dan Lepas Pembina Halaman
 • Modul Import / Eksport
 • Bahagian Tata Letak yang Boleh Digunakan Semula
 • Lebih 60 Kesan Animasi
 • Responsif
 • 100% Mesra SEO
 • Sokongan berbilang laman web
 • Berasaskan Modular
 • Addons yang boleh dilanjutkan
 • Pemformatan Teks Kaya, HTML, dan Sokongan Kod Pendek
 • Berfungsi dengan Apa-apa Pemalam

Reka bentuk & Penyesuaian

Pilihan reka bentuk dan penyesuaian merangkumi kemampuan bagi pengguna untuk memanipulasi templat tema dan menyesuaikan warna, gaya, dan penempatan konten. Themify menawarkan beberapa pilihan reka bentuk dan penyesuaian yang paling maju di ruang pembangun laman web dalam talian.

CiriGambaran keseluruhan
Tema TemaTerdapat lebih dari 40 tema perniagaan dan peribadi moden untuk dipilih bersama dengan pelbagai pilihan susun atur halaman. Pengguna mendapat antarmuka drag and drop front end dan editor CSS untuk pengeditan backend dan kawalan tambahan. Anda boleh beralih antara tema semasa atau selepas kandungan laman web dan fasa reka bentuk selesai.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna. 20 tema WordPress moden, dan pelbagai susun atur memberi lebih banyak fleksibiliti kepada pembangun web. Warna mudah berubah, menggunakan fon dan gaya Google agar sesuai dengan jenama perniagaan anda.
 • Templat Terpilih vs Membangun Laman Web Dari Scratch. Themify adalah program yang dibina sendiri yang menggunakan tema, susun atur halaman, dan kod yang telah dirancang sebelumnya untuk membuat hasil akhir. Walaupun Themify bukan pereka laman web utama, ia menawarkan lebih banyak fleksibiliti dan fungsi lanjutan daripada kebanyakan pembangun laman web di kelasnya. Harganya sedikit lebih tinggi tetapi jauh lebih rendah daripada pereka laman web berskala penuh.
Antaramuka ThemifyAntara muka reka bentuk Themify menawarkan pandangan depan dan belakang sehingga pengguna dapat memvisualisasikan halaman laman web terlebih dahulu. Pengguna melaporkan penyuntingan bahagian depan yang intuitif. Bagi mereka yang memerlukannya, pemilik perniagaan yang bijak boleh memanfaatkan pilihan tambahan untuk mengubah susun atur dan bekerja dengan pemalam.
Pilihan Penyesuaian Gaya HalamanThemify sangat baik dalam menyediakan banyak pilihan untuk memperibadikan dan menyesuaikan laman web. Walaupun agak rumit untuk dikendalikan, Themify adalah salah satu yang terbaik di kelasnya untuk penyesuaian gaya halaman.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian. Themify membolehkan pengguna menyesuaikan tema dalam antara muka seret dan lepas. Pelbagai modul kandungan dapat ditambahkan ke pilihan di layar seperti widget, catatan, latar belakang video, gambar, slider, dan banyak lagi.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan mengedit kandungan. Penyuntingan Themify mudah dilakukan di editor depan. Anda boleh mengedit, menghapus, memindahkan, atau mengubah saiz kandungan dan elemen dengan mudah.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Ya, Themify menawarkan ciri yang sangat diinginkan ini untuk lebih banyak pengguna teknikal, dengan editor CSS backend di setiap halaman.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual. Keupayaan penyuntingan visual Themify lebih unggul, kerana semuanya dilakukan di skrin dengan pelbagai pilihan paparan.

Pengguna Themify sangat berpuas hati mengenai pilihan penyesuaian, tetapi beberapa pilihan ini memerlukan sejumlah pengalaman dan kesabaran untuk mengetahui.

Navigasi TapakTema Themify menawarkan beberapa tahap navigasi laman web berdasarkan templat yang anda pilih. Plugin WordPress membolehkan anda menukar menu yang disertakan dengan tema.
Pengurusan KandunganKerana platform WordPress di belakang Themify, menguruskan kandungan adalah intuitif dan agak mudah. Tema boleh ditukar dengan sedikit pembersihan, dan Themify menyediakan akses ke laman web dalam log masuk pengguna yang selamat dari laman web Themify.
Foto dan GaleriThemify menggunakan modul kandungan untuk menyediakan galeri foto dan gambar kepada pengguna di antara elemen halaman yang lain. Modul ini merangkumi pilihan dan tetapan unik untuk memudahkan para pereka.
Pembinaan Tapak Mudah AlihDengan 35 dari 46 susun atur responsif yang sesuai untuk peranti mudah alih, pengunjung dan pelanggan anda dapat dengan mudah memaparkan dan menavigasi laman web anda di kebanyakan peranti.
Integrasi Perkongsian SosialThemify bergabung dengan semua platform media sosial terkemuka termasuk Facebook dan Twitter.
Perkhidmatan Reka BentukThemify seperti kebanyakan pembangun laman web tidak menawarkan perkhidmatan reka bentuk laman web terurus. Program yang dibina sendiri berdasarkan tema WordPress untuk menghasilkan laman web profesional. Walaupun Themify bukan perkhidmatan reka bentuk yang komprehensif, ia adalah platform yang lebih mantap dengan fungsi canggih bagi mereka yang mempunyai lebih banyak pengalaman, dan harganya lebih murah daripada menyewa pereka.

ciri-ciri & Alat

Daripada pembangun laman web, Themify mempunyai salah satu set ciri yang paling kuat kerana asas dan tema, add-on dan plugin WordPress. Direka untuk laman web yang sangat profesional dan lebih komprehensif, Themify akan menggembirakan kebanyakan pengguna, terutama mereka yang mempunyai lebih banyak pengalaman mencari sedikit lebih banyak fungsi. Di bawah ini adalah melihat cetakan halus.

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan ThemifyThemify memaparkan tema dan susun atur berdasarkan keperluan peribadi atau perniagaan tertentu untuk anda tunjukkan di muka. Terdapat video halaman utama untuk dilihat untuk membantu anda. Sebaik sahaja anda memutuskan untuk memulakan, anda cukup klik butang Cuba Sekarang (percuma) atau Langgan Sekarang (rancangan) dan masukkan alamat e-mel anda. Pastikan anda mencari potongan di bahagian bawah halaman utama.
Reka Bentuk WebPembangun laman web depan Themify sedikit berbeza daripada pembangun laman web lain, tetapi terdapat berpuluh-puluh pilihan di Panel Custom Themify. Antara muka memerlukan sedikit membiasakan diri dan lebih banyak masa di pihak pengguna. Seret dan lepaskan elemen anda, edit secara bebas, dan tambahkan kod HTML / CSS mengikut kehendak anda. Beralih antara pandangan untuk melihat hasil di skrin dengan segera.
Kedalaman NavigasiWalaupun kedalaman navigasi Themify tidak jelas, nampaknya ada lebih dari cukup tahap untuk menyokong keperluan perniagaan atau individu.
Widget dan AplUntuk widget dan aplikasi, walaupun semuanya tidak terpasang, Themify mempunyai salah satu platform terbaik untuk pemalam dan tambahan ini. Plugin Modul Kandungan memungkinkan pengguna Themify menambahkan banyak widget, aplikasi, dan elemen halaman lain untuk menyesuaikan tampilan dan nuansa halaman laman web anda. Juga, terdapat lebih banyak alat tambah untuk mendapatkan hasil laman web yang anda mahukan.
PengewanganThemify berintegrasi secara langsung dengan WooCommerce, yang merangkumi Paypal dan gerbang pembayaran lain untuk menjual produk atau perkhidmatan.
Statistik PelawatWordPress mempunyai statistik, pelaporan, dan analitik terbina dalam. Plugin lain seperti Yoast juga boleh digunakan
Foto, Video dan AudioThemify menawarkan pelbagai pilihan media melalui modul kandungan untuk pemasaran dan penjenamaan produk dan perkhidmatan pelanggan. Ini termasuk gambar gambar, video, latar belakang video, fail audio, dan banyak lagi
BloggingSalah satu platform blogging terbaik, Themify adalah berdasarkan asas blogging WordPress yang asli. Themify menawarkan pengeposan automatik berjadual, beberapa catatan pengguna, kebenaran, dan pengimportan blog dari laman web seperti TypePad, Tumblr, dan Livejournal
Peta GoogleThemify berintegrasi dengan Maps Pro untuk lebih dari 40 gaya peta!
Penyunting HTMLSalah satu aset Themify adalah kemampuannya untuk beralih antara editor front-end dan halaman kod HTML / CSS, yang disukai oleh lebih banyak pengguna teknikal dan pereka laman web. Ia bagus untuk penyesuaian. Themify juga menawarkan kerangka aliran untuk pemaju.
Borang dan TinjauanDengan Themify, pengguna dapat memasukkan borang hubungan penting atau mengambil add-on WordPress seperti Gravity Forms dan Ninja Forms untuk menyelesaikan pekerjaan
Ruang simpananTidak jelas di laman web jumlah penyimpanan yang ditawarkan untuk setiap rancangan harga Themify. Keahlian kelab yang lebih berharga untuk laman web mewah merangkumi beberapa ciri hebat, yang menunjukkan penyimpanan tanpa had. Perlu menguji lebih jauh.
Alat Surat BeritaThemify menawarkan tangkapan e-mel dan langganan buletin dari laman web anda melalui pemalam di WordPress.
Sokongan Forum.Forum bantuan diri aktif tersedia untuk anda sebagai pembangun laman web atau pengguna, tetapi tidak ada forum untuk pelanggan laman web anda. Forum memang boleh dibina, dengan jumlah pengalaman yang tepat.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianDireka untuk eCommerce melalui plugin dan add-on WordPress, Themify menawarkan yang paling diperlukan oleh setiap pemilik kedai ciri. Pelanggan ingin melabur dalam keahlian kelab dengan harga lebih tinggi untuk mendapatkan semua yang mereka perlukan. Walaupun platform ini tidak semudah beberapa, ciri dan pilihannya maju dan menyokong eCommerce dan penjualan dalam talian profesional kelas atas.
Integrasi Gerbang Pembayaran.Terdapat sejumlah perkhidmatan gerbang pembayaran yang dapat disatukan dengan Themify.
Mesra SEOTerdapat beberapa pilihan untuk SEO di Themify, termasuk penyuntingan tag laman dan tajuk bersama dengan plugin Yoast WordPress. Dengan pemalam ini, anda boleh mengedit secara langsung di setiap halaman.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Themify menawarkan perlindungan kata laluan untuk log masuk akaun laman web.
Analisis Google®Themify bergantung pada statistik, pelaporan, dan analisis bawaan WordPress atau pemalam lain boleh digunakan.
Keselamatan Pembina Laman WebThemify menjadikan keselamatan sebagai keutamaan, seperti juga setiap pembangun laman web do-it-yourself yang kompetitif. Mereka menawarkan perlindungan yang sesuai untuk eCommerce maju.
Pelbagai BahasaSeperti banyak ciri Themify, pembangun laman web ini menyokong laman web berbilang bahasa, tetapi dengan penggunaan plugin Multilanguage WordPress.
Pengoptimuman Mudah AlihHampir semua tema 40+ Themify dioptimumkan dan responsif untuk peranti mudah alih.

Rancangan & Harga

Themify menawarkan laman web percuma untuk keperluan asas dan beberapa rancangan harga strategik tahunan yang sesuai dengan pemilik perniagaan dari setiap skala. Themify, tidak seperti kebanyakan pesaingnya, menawarkan keahlian kelab tahunan dengan set ciri yang luas. Perlu diingat, nama domain dan web hosting mesti diperoleh di tempat lain. Rancangan harga tahunan Themify dikongsi di laman web, tetapi sukar untuk menguraikan halaman harga utama secara khusus apa yang anda akan dapat.

Pelan Harga Tahunan Yang Ditawarkan

Percuma. Akses ke semua tema, tanpa sokongan.

Tema Tunggal. Beli satu dan dapatkan percuma, dengan sokongan selama satu tahun dan kemas kini. $ 49

Kelab Themify. Akses ke semua tema dan sokongan selama satu tahun serta kemas kini dengan keahlian ini:

 • Kelab Standard. $ 79
 • Kelab Pemaju. Tambah fail Photoshop. $ 99
 • Kelab Induk. Tambahkan fail, plugin dan add-on Photoshop. $ 139
 • Tuan Sepanjang Hayat. Akses seumur hidup ke semua tema, add-on, plugin, sokongan dan kemas kini. $ 399

Themify menawarkan harga yang kompetitif dalam beberapa model menarik yang tidak akan anda lihat dengan banyak pembangun laman web. Untuk laman web eCommerce dan internet yang hebat, inilah cara untuk pergi.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Ya, Themify menyediakan laman web asas secara percuma. Berharap untuk melanggan satu tema atau keahlian kelab untuk penyelesaian eCommerce.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Anda boleh menikmati percubaan percuma selama 30 hari dengan jaminan wang dikembalikan. Untuk rancangan tahunan, harap bayar dengan kad kredit atau pilihan pembayaran lain.
 • Seberapa berpatutan pakej premium berbanding pesaing? Untuk apa yang anda dapat, Themify memberikan nilai tambah kepada pemilik perniagaan, walaupun nama domain dan hosting tidak termasuk. Bagi pemilik laman web asas, platform ini lebih banyak daripada yang anda perlukan dalam pembangun laman web mengenai ciri dan kos. Harganya bersaing dengan keperluan perniagaan atau eCommerce yang berat.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Ya, anda boleh mengembangkan laman web Themify profesional secara percuma.
 • Adakah pembayaran ditunaikan secara bulanan / tahunan? Themify nampaknya hanya menawarkan rancangan harga tahunan.

Sokongan pengguna

Perkhidmatan sokongan pelanggan Themify memadai selama anda melanggan satu tema atau keahlian kelab. Pilihan sokongan pelanggan lain termasuk e-mel, forum pelanggan, dokumentasi dalam talian, dan Soalan Lazim.

Kemudahan penggunaan

Themify bukanlah yang paling mudah digunakan, tetapi mungkin salah satu yang paling maju. Melalui penggunaan plugin WordPress, pengguna dan pemilik kedai dapat membuat, menyesuaikan, dan memperibadikan agar sesuai dengan kebanyakan keperluan perniagaan atau eCommerce. Bagi pengguna komputer yang berpengalaman, itu tidak akan menjadi masalah, tetapi mungkin memerlukan sedikit masa dan usaha untuk membina laman web dengan komponen lanjutan ini.

Kesederhanaan antara muka. Themify tidak dirancang untuk menjadi sederhana, tetapi menghasilkan laman web yang kuat, interaktif, dan komprehensif.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. Themify sangat sesuai untuk pereka berpengalaman atau pengguna lanjutan yang memerlukan kemampuan untuk membuat kod dalam HTML / CSS.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa. Pengguna akan mempunyai kawalan WordPress sepenuhnya dalam log masuk Themify yang selamat.

Bantuan Penyunting Diberikan. Terdapat beberapa pilihan bantuan dalam talian termasuk dialog teks penyunting. Sokongan langsung tersedia apabila anda melabur dalam salah satu rancangan tahunan Themify.

Themify adalah pembangun laman web dengan harga yang kompetitif bagi mereka yang mempunyai keperluan kompleks untuk laman web berasaskan perniagaan atau produk.

Kesimpulannya

Sekiranya anda adalah pengguna komputer yang mahir dan memerlukan penyesuaian sepenuhnya dan kawalan ke atas laman web anda, Themify adalah pilihan yang sangat baik. Perlu diingat, kebanyakan ciri Themify didasarkan pada kemampuan WordPress untuk pemalam dan pengaya. Pereka, pemilik perniagaan, dan blogger yang serius dengan beberapa pengalaman komputer dapat melakukan apa sahaja. Anda mendapat akses penuh ke HTML / CSS kerana memasukkan kod anda.

Harga tahunan adalah pilihan menarik yang mungkin optimum untuk laman web eCommerce, tetapi anda memerlukan nama domain dan host. Untuk pengguna asas yang tidak memerlukan ciri eCommerce lanjutan, dll., Themify akan menjadi pilihan yang mahal dan lebih teknikal daripada yang diperlukan.

Themify sangat berguna bagi mereka yang memerlukan fungsi dan tetapan laman web yang maju. Terdapat banyak pembuat laman web yang hebat untuk pengguna dari berbagai tahap pengalaman bersama dengan pelbagai fungsi laman web yang sesuai dengan keperluan peribadi dan perniagaan..

Apa yang anda pilih bergantung pada apa yang anda perlukan. Luangkan masa untuk menyelami beberapa akaun laman web percuma untuk mendapatkan penampilan yang lebih baik.

Bandingkan

Themify Pembina Laman web

92

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map