Ulasan SiteBuilder.com 2016


SiteBuilder.com

Melawat laman web

8.9


Skor AWA

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com adalah pembangun laman web dalam talian yang baru pada tahun 2014. Mengenai selok-belok pembinaan laman web, SiteBuilder.com sepertinya memiliki salah satu reputasi terbaik di pasaran. Syarikat itu mengaku menawarkan a "tidak diperlukan kemahiran" pengalaman. Baca ulasan SiteBuilder.com kami di bawah.

Kelebihan

 • Pelan harga yang adil dan kompetitif dari $ 5 hingga $ 10
 • Laman web asas percuma dengan hosting dan domain percuma
 • 10,000 templat perniagaan
 • Storan 500MB dengan semua rancangan
 • Mudah menambah dan menyunting komponen
 • Galeri gambar disertakan
 • Pilihan e-dagang untuk memenuhi keperluan perniagaan
 • Pilihan penjenamaan dan pemasaran

Keburukan

 • Sokongan telefon terhad kecuali yang ada dalam rancangan Premium
 • Templat eCommerce yang agak terhad
 • mesti menyediakan akaun untuk mengetahui mengenai harga rancangan
 • Tidak boleh menukar ke templat lain tanpa membuat laman web
 • Pelan SiteBuilder percuma terhad fungsi untuk mengembangkan eCommerce

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.sitebuilder.com
 • Ibu pejabat: Ohio, Amerika Syarikat
 • Tahun Ditubuhkan: 2014
 • Kategori: Pembina Laman Web
 • Perkhidmatan: Perisian Awan Reka Bentuk Web, Web Hosting
 • Cubaan percuma: 14 Hari

SiteBuilder menawarkan penyelesaian yang dicari oleh pembangun laman web hari ini, dengan had minimum. Syarikat ini membuat kemajuan dengan pemilik perniagaan baru dan pereka web yang mencari penampilan dan nuansa kontemporari.

SiteBuilder menduduki peringkat tinggi mengenai nilai, ciri, kemudahan penggunaan, dan pelbagai templat. Dibuat untuk pemula dan sesuai untuk laman web yang agak canggih, SiteBuilder sesuai untuk pengurus perniagaan kecil hari ini.

SiteBuilder mengiklankan domain percuma dan e-mel percuma bersama dengan lebih dari 10,000 templat yang dapat digunakan dengan pengeditan drag and drop. Bermula adalah percuma, dan pengguna boleh menggunakan akaun percuma tanpa ciri. Pelanggan menerima nama domain percuma dan akhirnya dapat memilih bil bulanan atau tahunan. Jadual harga tidak tersedia dari laman utama. Di bawah ini terdapat lebih banyak cetakan halus.

Yang Disyorkan untuk SiteBuilder?

Pembina laman web ini direka untuk melakukannya sendiri. Seperti kebanyakan pembangun laman web di kelasnya, sokongan langsung lebih terhad berbanding dengan syarikat reka bentuk laman web penuh. SiteBuilder sesuai untuk pengurus perniagaan kecil, pengusaha dari rumah, pereka laman web pihak ketiga, dan organisasi nirlaba yang ingin mengekalkan beberapa tahap kawalan. Ini peringkat menengah mengenai penyelesaian eCommerce, menggunakan integrasi Ecwid untuk menjual produk.

Kawasan Fokus / Kepakaran SiteBuilder

SiteBuilder tertumpu pada reka bentuk templat mesra profesional dan bersih untuk laman web peribadi dan perniagaan. Pembina laman web ini menunjukkan kekuatan dalam bilangan dan gaya templat dan antara muka seret dan lepas.

Beberapa kepakaran mereka termasuk kawalan dan sumber SEO, akaun pemasaran e-mel, beberapa penyuntingan HTML, pilihan blog yang bagus, audio, video, dan pelbagai sumber sokongan pelanggan. SiteBuilder adalah platform terbaik untuk menjual produk dan perkhidmatan dalam talian. Ada beberapa yang melakukannya dengan lebih baik untuk keperluan eCommerce yang lebih besar.

Spesifikasi / Batasan Teknikal SiteBuilder

Tidak ada kekurangan ciri dengan antara muka bangunan laman web SiteBuilder. Setiap ciri yang mungkin diperlukan oleh pemilik perniagaan atau individu termasuk keranjang belanja, penyimpanan 500MB, lebar jalur tanpa had, audio, video, sokongan, dan banyak lagi.

SiteBuilder menawarkan percubaan percuma, tetapi tidak jelas dari halaman utama apa yang disertakan. Nampaknya pengguna menerima nama domain gratis, lebih dari 10.000 templat, alamat e-mel percuma, alat pengoptimuman mesin pencari, penyelesaian eCommerce, dan situs blog. Sebilangan besar ciri ini termasuk caj berasingan.

.Anda tidak melihat ciri tambahan dan perincian harga laman web di muka. Satu-satunya pilihan dari laman utama adalah untuk memulakan percubaan percuma. Tidak jelas ciri mana yang disenaraikan termasuk dalam pelan percuma. Satu-satunya cara untuk mengetahui adalah dengan membuat akaun dan memasukkan nama dan alamat e-mel anda. Terdapat pautan sokongan di bahagian bawah halaman utama yang memberikan beberapa butiran.

Mengenai fungsi, hanya ada beberapa batasan dengan SiteBuilder. Anda tidak dapat menukar templat dengan mudah setelah memilihnya dan memasukkan kandungan. Anda harus mula sekali lagi untuk memilih templat yang berbeza. Juga, tidak banyak templat berasaskan eCommerce untuk dipilih. Tidak ada ciri simpan automatik, dan sokongan langsung sedikit terhad kecuali pada rancangan tahap ketiga.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

SiteBuilder menawarkan tiga rancangan yang boleh dibayar bulanan atau tahunan. Pelan ini berkisar antara $ 5 hingga $ 10 / bulan, kos yang berpatutan untuk nilainya. Dengan rancangan Peribadi, Pro, dan Premium untuk dipilih, perniagaan kecil mempunyai skalabilitas dan pilihan pertumbuhan. Ketiga-tiga rancangan merangkumi nama domain percuma, hosting percuma, dan kredit iklan percuma. Berharap untuk membayar lebih banyak untuk beberapa ciri eCommerce individu.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Percubaan percuma ditawarkan serta jaminan pengembalian wang (yang tidak termasuk kos pembelian nama domain melalui SiteBuilder). Laman web ini memberikan pembatalan, walaupun rakan penguji menghadapi kesukaran untuk membatalkan akaun.

Apa itu Reputasi SiteBuilder?

Kerana menjadi pemula, SiteBuilder mempunyai reputasi yang cukup baik di luar sana. Mereka menunjukkan 3-5 bintang dan banyak ulasan pelanggan yang baik. Pengguna menyukai platform, pilihan penyuntingan interaktif, templat, dan beberapa fleksibiliti dalam pengekodan HTML. Harga untuk nilai meningkat dengan baik.

SiteBuilder adalah Pemenang Anugerah Pilihan Rakyat dalam kategori Platform Rangkaian Sosial Terbaik dan CMS Terbaik untuk Komuniti.

Mengapa Pilih SiteBuilder?

Untuk pengurus perniagaan atau individu yang memerlukan reka bentuk laman web kontemporari untuk perniagaan kecil dan antara muka yang lancar, SiteBuilder mempunyai penilaian yang baik. Pengguna boleh membuat laman web percuma atau melanggan dengan kadar bulanan yang rendah untuk ciri yang mereka perlukan. Anda memilih dari lebih dari 10,000 templat, dan perkhidmatan percuma lebih dari mencukupi. Set alat ini merangkumi sebahagian besar komponen laman web yang diperlukan oleh pemilik perniagaan untuk menjalankan perniagaan kecil.

Ciri-ciri utama

 • Nama Domain Percuma
 • Lebih 10,000 Templat
 • Alamat E-mel Tanpa Had
 • Alat SEO
 • Penyesuaian Gaya Halaman
 • Antaramuka Penyuntingan Visual Intuitif
 • Galeri Foto yang luas
 • Integrasi Perkongsian Sosial
 • 1-klik Akaun Percuma
 • Penyediaan Halaman Blog yang Pantas dan Mudah
 • Susun atur Halaman Blogging Ringkas
 • Ruang Simpanan 500MB

Keputusan Pakar Industri di SiteBuilder.com

Pembina Laman Web Ini adalah kawasan lain yang berpotensi keruh. Sekiranya anda melihat ulasan “pakar”, pastikan bahawa anda benar-benar membaca karya dari sumber objektif. Saya menjumpai banyak ulasan yang diterbitkan di laman web yang kurang dipercayai dan tidak mempunyai apa-apa selain perkara yang menarik untuk diperkatakan mengenai SiteBuilder.com. Dalam fikiran saya, jika anda tidak mempunyai kritikan atau cadangan untuk ditawarkan, maka anda mungkin tidak melihatnya dengan teliti.

Di antara mereka yang melakukan penggalian sebenar, inilah yang mereka katakan:

 • Sistem harga tidak jelas dan mengelirukan. Sebenarnya, anda bahkan tidak dapat melihat harga tanpa menaik taraf dari rancangan percuma.
 • Menyediakan pembangun laman web yang ringkas dan asas, tetapi menaik taraf untuk memasukkan alat yang lebih kompleks boleh menjadi mahal.

Pada akhirnya, pembangun laman web sebenarnya mungkin menjadi alat yang berguna sekiranya syarikat itu tidak terlibat dalam begitu banyak amalan yang tidak jelas. Lebih baik menjauhkan diri.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20 April 2016

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di SiteBuilder.com

Pada asasnya, saya tidak mempercayai sebarang ulasan positif pelanggan yang saya baca. Saya tidak akan membiarkan syarikat ini melayari laman web ulasan dan menyiarkan ulasan mereka sendiri untuk mengatasi publisiti negatif. Satu laman web hanya mengandungi ulasan dan teks yang sempurna yang tidak terdengar seperti yang ditulis oleh pengguna biasa. Dan kita membincangkan puluhan ulasan yang serupa. Saya tidak membelinya dan saya rasa bakal pelanggan yang meluangkan masa lebih dari 3 minit untuk meninjau syarikat itu juga. Atas sebab itu, saya akan teruskan dan mengatakan bahawa sebenarnya tidak ada ulasan positif atau perkara baik untuk diperkatakan mengenai pembangun laman web ini.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di SiteBuilder.com

Pertama sekali, SiteBuilder.com adalah syarikat yang sama dengan WebsiteBuilder.com, Sitey.com dan Sitelio.com. Anda akan mendapat produk yang sama dengan rancangan harga yang sedikit berbeza. Pengguna yang memahami hal ini dimengerti oleh idea syarikat yang menyerahkan diri dengan nama domain yang berbeza.

Ulasan pengguna lain mengandungi kata-kata: “Cerdik, penjahat, mengerikan, penipuan” dan banyak lagi yang sesuai. Pengguna menghadapi banyak masalah penagihan, dihubungi oleh orang penjualan yang cuba menjual nama domain mereka sendiri, dan segala jenis aktiviti mencurigakan yang lain. Berdasarkan ulasan pengguna, saya terkejut kerana laman web ini masih beroperasi dan belum ditutup sepenuhnya oleh agensi pengawas. Mungkin masalah masa.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Reka bentuk & Penyesuaian

Reka bentuk dan penyesuaian di SiteBuilder.com cukup mantap di sebelah beberapa pesaing. 10,000+ templat reka bentuk menyediakan pelbagai pilihan, dan platform interaktif untuk halaman yang disesuaikan mudah dilayari. Berikut adalah beberapa nota mengenai reka bentuk dan ciri penyesuaian SiteBuilder.

CiriGambaran keseluruhan
Templat SiteBuilderSiteBuilder memiliki pasar pada templat, dengan lebih dari 10.000 untuk dipilih termasuk pilihan yang mudah alih. Terdapat lebih sedikit templat eCommerce untuk dipilih, tetapi pemilik perniagaan nampaknya mencari apa yang mereka perlukan dan mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna. Terdapat templat untuk setiap perniagaan, setiap keperibadian, dalam ratusan palet warna dan gaya. Kanvas kosong memberi kelonggaran kepada pereka; namun susun atur yang telah dirancang sering lebih senang digunakan. Anda juga tidak boleh mengubah fikiran dan memilih templat lain tanpa kehilangan kandungan.
 • Templat Terpilih vs Membangun Laman Web Dari Scratch. SiteBuilder adalah program do-it-yourself yang bergantung pada templat. Sekiranya anda ingin seseorang membina laman web anda untuk anda, anda ingin melihat syarikat reka bentuk dan pembangunan laman web.
Antaramuka SiteBuilderSiteBuilder intuitif untuk merancang dan mengubah kandungan dan komponen. Pengguna baru dengan mudah menggunakan fail audio, video, gambar, warna, kandungan, dan gaya. SiteBuilder menawarkan log masuk yang selamat dari laman utama atau halaman sokongan supaya anda dapat membuat semakan, untuk kemas kini segera di laman web anda.
Penyesuaian Gaya HalamanPenyesuaian gaya halaman membolehkan anda memperibadikan laman web anda dan mengubah isi dan komponen untuk memenuhi keperluan laman web khusus anda. Selalunya, pengguna ingin mengubah kod HTML / CSS. SiteBuilder sangat sesuai untuk kebanyakan aspek penyesuaian gaya halaman.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian. Templat SiteBuilder mungkin diperibadikan. Muat naik gambar anda, ubah suai kandungan, dan masukkan widget. Terdapat beberapa batasan mengenai penempatan unsur-unsur tertentu.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan menyunting. Elemen penyuntingan adalah titik kuat bagi SiteBuilder. Mengedit, memindahkan, mengubah saiz, atau menghapus kandungan dan item dengan cepat. Terdapat beberapa pilihan penyesuaian dalam templat.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Mengedit kod HTML / CSS adalah pilihan dengan SiteBuilder. Ini mungkin memerlukan sedikit kajian di pusat sokongan SiteBuilder.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual. Penyuntingan visual di SiteBuilder secara intuitif, direka untuk pemula. Kemahiran kreatif anda akan berguna kerana SiteBuilder menggunakan kanvas terbuka dan bukannya susun atur yang dirancang sebelumnya. Mungkin ada jalan penyelesaian untuk ini. Tambahkan fail audio, video, peta, dan foto dengan cepat untuk tujuan penjualan atau untuk menarik khalayak.

Sebaik sahaja anda mendaftar dengan SiteBuilder.com dengan nama dan alamat e-mel anda, anda boleh melihat templat tersebut. Pastikan untuk memilih satu dan tetap mengikutinya, kerana anda tidak dapat memilih templat yang lain dengan cepat setelah anda memasukkan kandungan dan komponen.

Navigasi TapakNavigasi laman web terutama berdasarkan templat yang anda pilih, tetapi dapat disesuaikan hingga tahap tertentu untuk muncul di lokasi yang sesuai untuk khalayak pelanggan anda. Anda boleh memilih paparan mudah alih untuk mengesahkan bagaimana kandungan dan susun atur anda bagi pelanggan mudah alih anda.
Pengurusan KandunganMenguruskan kandungan di SiteBuilder, seperti pembangun laman web lain, cukup asas dan mudah dilakukan. Anda hanya memerlukan sambungan Internet untuk log masuk ke akaun anda dari halaman rumah atau sokongan SiteBuilder. Penyuntingan mudah dilakukan dan cepat dimuat naik ke laman web peribadi anda.
Foto dan GaleriGaleri gambar SiteBuilder cukup luas, atau anda mempunyai pilihan untuk memuat naik fotografi anda. Bukan hanya itu, anda dapat menyesuaikan halaman foto anda mengenai jarak, jumlah item, peralihan, lajur, dll.
Pembinaan Tapak Mudah AlihSiteBuilder menawarkan beribu-ribu templat yang dioptimumkan untuk mudah alih, dan anda boleh memaparkannya untuk ditinjau semasa anda menggunakan akaun anda. Oleh kerana SiteBuilder agak baru di pasaran pembangun laman web, mobiliti adalah sesuatu yang diberikan. Banyak platform baru terpaksa menambahkan templat baru ke fungsi untuk memaparkan laman web pada peranti mudah alih.
Integrasi Perkongsian SosialIntegrasi media sosial adalah satu lagi yang diberikan untuk SiteBuilder. Dengan media sosial meningkat untuk pemasaran, menjangkau pelanggan, dan berkongsi perkhidmatan, pembangun laman web ini merangkumi platform media sosial utama — Facebook dan Twitter. Mereka juga menggunakan SocialBooster, untuk pemasaran media sosial anda.
Perkhidmatan Reka BentukSiteBuilder tidak berusaha menyediakan reka bentuk laman web yang komprehensif. Ia dianggap sebagai platform membina laman web sendiri untuk setiap tahap pengguna.

ciri-ciri & Alat

SiteBuilder adalah pembangun laman web utama dengan sebilangan besar pereka ciri, dan pemilik perniagaan mencari laman web. Dengan kisah kejayaan awal oleh pengguna SiteBuilder, masa depan kelihatan menjanjikan. Ini adalah platform yang kaya dengan ciri, mudah digunakan, dan memadai untuk kebanyakan perniagaan kecil atau sederhana. Sekali lagi, di bawah terdapat lebih banyak cetakan halus.

CiriGambaran keseluruhan
Penyediaan SiteBuilderSiteBuilder menawarkan akaun percuma satu klik, tetapi bersiaplah untuk berkongsi nama dan e-mel anda untuk memulakan. Teliti ribuan templat sebelum anda memilih yang sesuai dengan perniagaan anda. Bermula adalah percuma dan mudah.
Reka Bentuk WebSetelah memilih templat yang tepat, anda sudah bersedia untuk memulakan proses reka bentuk web. SiteBuilder menawarkan halaman kosong, atau kanvas, dengan bar menu untuk menambahkan komponen dan membina laman web anda. Anda tidak boleh berubah pikiran pada templat tanpa reka bentuk semula yang lengkap, jadi pastikan anda telah memilih yang betul.
Kedalaman NavigasiDengan rancangan percuma atau salah satu daripada tiga rancangan harga SiteBuilder, pilihan navigasi pelanggan dan jumlah halaman mencukupi untuk reka bentuk perniagaan apa pun. Mulakan dengan templat yang menawarkan susun atur yang sesuai, dan kembangkan dari sana.
Widget dan AplPengguna mempunyai beberapa widget halaman untuk dipilih untuk peningkatan interaksi pelanggan. Sejauh aplikasi, nampaknya pengguna dapat menambahkan aplikasi dari Google, tetapi SiteBuilder tidak disertakan dengan aplikasinya. Yang ini mungkin memerlukan sedikit kajian.
PengewanganSiteBuilder menawarkan pilihan yang agak baik yang melayani beberapa laman web penjualan dalam setahun terakhir. Pembangun laman web ini menggunakan Ecwid, kependekan dari “widget eCommerce”, untuk integrasi keranjang belanja.
Statistik PelawatSebilangan besar pembangun laman web hari ini menawarkan statistik pelawat tepat dan masa nyata, dan SiteBuilder tidak terkecuali. SiteBuilder membolehkan anda menambahkan kod Analitis Google untuk menjejaki dan melaporkan pelawat, lalu lintas laman web, dan banyak lagi.
Foto, Video dan AudioSiteBuilder melakukan pekerjaan yang baik dengan pilihan untuk media dan imejan interaktif. Ini diperlukan untuk pemilik perniagaan dalam talian hari ini, dan SiteBuilder membolehkan anda memasukkan fail audio, foto, video, dan banyak lagi, untuk menarik pelanggan.
BloggingHalaman blog cukup mudah untuk disediakan dan dikendalikan di SiteBuilder, tidak seperti beberapa pembangun web lain di kelasnya. Fungsi ini ditingkatkan untuk menyokong pengguna SiteBuilder dengan lebih baik.
Peta GoogleSiteBuilder membolehkan anda memasukkan peta Google dengan cepat dan menyesuaikan halaman juga.
Penyunting HTMLWalaupun editor HTML tidak jelas, SiteBuilder memungkinkan anda menyesuaikan tag HTML, tajuk, dan elemen lain untuk kawalan tambahan.
Integrasi Media SosialPembangun borang asas tersedia, tetapi terhad mengenai butang radio, kotak teks, kotak centang, dll. Bentuk asas mungkin, tetapi ini tidak sesuai untuk tinjauan.
Borang dan tinjauanPembangun borang asas tersedia, tetapi terhad mengenai butang radio, kotak teks, kotak centang, dll. Bentuk asas mungkin, tetapi ini tidak sesuai untuk tinjauan.
Ruang simpananPelanggan menerima 500MB ruang simpanan dengan semua rancangan.
Alat Surat BeritaSiteBuilder menawarkan akaun e-mel perniagaan untuk menguruskan surat berita.
ForumSiteBuilder nampaknya tidak menyediakan forum komuniti, tetapi terdapat banyak fail bantuan untuk setiap aspek SiteBuilder, pilihan e-mel untuk meminta bantuan, dan FAQ untuk mencari apa yang anda cari. Nombor telefon sokongan bukan pilihan kecuali pada rancangan Premier.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianSiteBuilder berintegrasi dengan pihak ketiga yang disebut Ecwid untuk eCommerce. Walaupun bukan penghenti pameran, Ecwid adalah alat tambahan yang mungkin menjadi perhatian. Pengguna mungkin memerlukan sokongan tambahan untuk mengetahui nuansa dan mendirikan kedai mereka.
Integrasi GatewayPerkhidmatan gateway keahlian nampaknya bukan perkhidmatan, tetapi ujian lebih lanjut diperlukan.
Mesra SEOSiteBuilder menawarkan alat SEO melalui gedung aplikasi, tetapi bayaran tambahan mungkin dikenakan. Terdapat beberapa alat pemasaran, pengoptimuman, dan mudah alih untuk menyokong mesin pencari.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)SiteBuilder pengguna akaun yang dilindungi kata laluan untuk log masuk dan penyuntingan laman web pelanggan.
Analisis Google®SiteBuilder berintegrasi dengan Google Analytics tetapi berharap dapat melakukan sedikit penggalian untuk mengetahui perkara ini.
Keselamatan Laman WebSiteBuilder, seperti pembangun laman web lain, menjadikan keselamatan pengguna dan pelanggan sebagai keutamaan, dengan pilihan perlindungan kata laluan untuk laman web dan platform eCommerce.
Pelbagai BahasaSiteBuilder nampaknya tidak ditawarkan dalam bahasa selain Bahasa Inggeris.
Pengoptimuman Mudah AlihTemplat SiteBuilder merangkumi pengoptimuman mudah alih sehingga pengunjung dan pelanggan dapat mengakses produk anda dengan mudah pada peranti mudah alih. Laman web dipaparkan dengan tepat dan membolehkan pelanggan membuat pembelian.
Teknologi CDNSiteBuilder mendakwa menawarkan hosting CDN dengan kos tambahan untuk “mengecas” teknologi anda untuk ketersediaan dan prestasi tinggi.

Rancangan & Harga

SiteBuilder menawarkan pelanggan akaun percuma bersama dengan tiga pilihan murah. Sukar untuk menilai apa rancangan termasuk atau tidak termasuk atau biaya, kerana SiteBuilder mendedahkan maklumat ini setelah anda memberikan nama dan alamat e-mel anda untuk membuat akaun. Ketiga-tiga rancangan berbayar menawarkan:

 • Diskaun 50%
 • Domain Percuma
 • Hosting Percuma
 • Kredit Iklan Percuma

Pelan Harga Yang Ditawarkan

 • Percuma. Tidak jelas di laman web apa pilihan percuma yang disertakan.
 • Peribadi. Bagi syarikat kecil, harganya sekitar $ 5 / bulan dan menawarkan ciri-ciri dalam senarai bullet di atas.
 • Pro. Untuk perniagaan kecil atau sederhana yang memerlukan ciri eCommerce, harganya sekitar $ 8 / bulan yang menawarkan ciri-ciri tersebut dalam senarai bullet di atas, SEO dan bantuan pemasaran, dan laman web mudah alih.
 • Premium. Untuk syarikat kecil atau sederhana yang memerlukan ciri eCommerce tambahan, harganya sekitar $ 10 / bulan dan menawarkan ciri-ciri senarai, butiran SEO dan pemasaran, laman mudah alih, bantuan e-mel, dan sokongan keutamaan.

SiteBuilder menawarkan harga yang kompetitif, tetapi nampaknya beberapa ciri dikenakan biaya yang berbeza. Penafsiran di laman web SiteBuilder sukar.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Ya, pengurus perniagaan dan individu boleh membuat akaun secara percuma, dan akhirnya memilih dari tiga rancangan harga untuk mendapatkan lebih banyak ciri.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Anda terlibat dalam percubaan percuma selama 30 hari, tetapi menghapus akaun SiteBuilder anda memerlukan sedikit ketekunan.
 • Betapa berpatutannya pakej premium berbanding pesaing? SiteBuilder cukup berpatutan untuk kebanyakan pemilik perniagaan, dengan banyak percuma untuk keperluan asas. Berharap untuk membayar secara berasingan untuk beberapa tambahan.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Ya, pada mulanya anda boleh membuat laman web anda secara percuma.
 • Adakah pembayaran ditunaikan secara bulanan / tahunan? Pelan bulanan atau rancangan tahunan boleh dibuat untuk pembayaran.

Sokongan pengguna

Perkhidmatan sokongan pelanggan di SiteBuilder bersandar pada model do-it-yourself. Ini bermaksud sebahagian besar bantuan melibatkan fail bantuan dalam talian yang mesti anda cari dan baca. Pusat sokongan luas dan merangkumi pertolongan pada setiap topik. Mungkin memerlukan beberapa minit untuk mencari apa yang anda cari.

Semakin kompleks laman web, semakin banyak pertolongan yang diperlukan. Bantuan ini tersedia sekiranya anda sanggup membayar lebih banyak untuk rancangan harga tahap ketiga. Panggilan telefon nampaknya tidak digalakkan melainkan anda melanggan pelan Premium, kerana tidak ada nombor yang dipaparkan di laman web SiteBuilder. Untuk pelanggan peringkat ketiga, nombor telefon sokongan ditawarkan.

Kemudahan penggunaan

Kemudahan penggunaan mungkin merupakan ciri terbaik di SiteBuilder. Mudah memulakan prosesnya, cukup intuitif pengguna, dan mudah dikendalikan. Perlu diingat tahap kemahiran berbeza bagi mereka yang memutuskan untuk membuat laman web mereka menggunakan pembangun laman web dalam talian. Cara terbaik untuk membuat keputusan adalah dengan memanfaatkan tawaran percubaan dan percubaan percuma. Berikut adalah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan semasa anda melihat ahli templat templat:

Kesederhanaan antara muka. Antaramuka SiteBuilder mendapat skor pertengahan hingga tinggi untuk daya tarikan visual dan interaktiviti, sesuai untuk kebanyakan pengguna.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. SiteBuilder kelihatan baik untuk pengguna baru dan pengguna berpengalaman. Konsep penyuntingan kanvas terbuka sedikit lebih mencabar tetapi menawarkan beberapa fleksibiliti pengekodan tambahan untuk pengguna maju. SiteBuilder menawarkan hampir semua keperluan pemilik perniagaan kecil untuk mempamerkan dan menjual produk mereka.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa. Autonomi berada di tangan pemilik laman web, dan SiteBuilder mempunyai pelanggan yang boleh dipercayai dan masa bekerja sebagai bukti platform mereka.

Bantuan Penyunting Diberikan. Bantuan dan sokongan SiteBuilder merangkumi dialog dalam penyunting untuk membimbing pereka baru. Ciri ini serasi dengan pembangun laman web serupa yang lain.

SiteBuilder adalah pembina web baru yang kompetitif yang mudah digunakan dan menawarkan semua yang diinginkan dan diperlukan oleh pemilik perniagaan kecil, selain daripada ketidakupayaan untuk menukar templat dengan mudah setelah laman web dibentuk.

Kesimpulannya

SiteBuilder mempunyai kebaikan setelah mempertimbangkan seberapa baru syarikat ini dimulakan. Pengguna boleh mendaftar secara percuma — sebenarnya, mereka mesti melakukannya untuk memeriksanya — dan akhirnya melanggan salah satu daripada tiga rancangan harga yang berpatutan. SiteBuilder adalah optimum untuk individu, pengurus perniagaan kecil, atau bukan untung. Rancangannya menawarkan beberapa percuma tetapi mengharapkan beberapa harga tambahan untuk pelbagai ciri eCommerce dan SEO.

Antaramuka mudah dikendalikan, dan hanya terdapat beberapa batasan serius. Kelebihannya banyak dan kekurangan beberapa dengan program SiteBuilder.

SiteBuilder adalah pembangun laman web yang mantap untuk banyak syarikat kecil yang baru memulakan atau berkembang di ruang eCommerce. Ciri ini luas dengan sebilangan besar templat untuk dipilih, dan hanya ada beberapa batasan. Manfaatkan laman web percuma SiteBuilder untuk mengetahui apakah ini adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Bandingkan

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map