Ulasan Pencipta IM 2016


Pencipta IM

Melawat laman web

8.8


Skor AWA

Pencipta IM

IM Creator adalah pembangun laman web untuk seseorang yang ingin membina laman web untuk perniagaan, acara, atau diri mereka sendiri, namun tidak mempunyai kemahiran pengaturcaraan HTML. Produk ini menjadikannya mudah dari membina laman web sehinggalah membeli domain. Mereka juga telah bekerjasama dengan syarikat eCommerce untuk menjual produk syarikat dengan mudah di laman web mereka. Baca ulasan Pembuat IM kami di bawah.

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.imcreator.com
 • Ibu pejabat: Bandar New York
 • Tahun Ditubuhkan: 2011
 • Kategori: Pembina Laman Web
 • Perkhidmatan: Perisian Awan Reka Bentuk Web, Web Hosting
 • Cubaan percuma: 14 Hari

Apa yang dilakukan oleh IM Creator ialah kedua-duanya membolehkan anda membuat laman web dan mereka menyediakan platform untuk menjadi tuan rumahnya. Ia direka untuk orang yang tidak mempunyai kemahiran pengaturcaraan. Pasaran sasaran mereka adalah pengguna umum. Mereka tidak menumpukan perhatian pada pasar tertentu, seperti jurugambar. Terdapat templat untuk perniagaan umum, restoran, dan juga majlis perkahwinan.

Terdapat beberapa batasan teknikal, tetapi tidak banyak. Sebagai contoh, tidak ada peruntukan untuk JavaScript atau helaian gaya. Mereka hanya memiliki editor HTML asas yang kodnya hanya berlaku untuk satu bahagian halaman yang bermaksud anda tidak dapat mengubah pembagian halaman tertentu seperti tajuk. Anda juga tidak boleh melakukan sesuatu yang kompleks seperti menggunakan Jquery untuk menukar DOM. Tetapi jika pengguna tahu bagaimana melakukannya, mereka tidak akan menggunakan IM Creator, jadi itu tidak menjadi masalah bagi pengguna biasa.

Tidak ada alasan untuk bimbang tentang skalabiliti atau ruang untuk berkembang kerana pengguna dapat menambahkan seberapa banyak halaman yang mereka inginkan, mereka menawarkan penyimpanan tanpa had, dan mereka menjalankan sistem mereka di platform mesin maya Amazon AWS yang kuat.

Sebilangan besar pengguna mereka (Mereka menyatakan bahawa mereka mempunyai 8 juta.) Bercakap dengan reputasi mereka, tetapi mereka tidak mempunyai penghargaan atau pensijilan reka bentuk. Mereka menyebut CNN, The NY Times, dan The Next Web di laman web mereka, seolah-olah mereka ditulis di sana, tetapi tidak memberikan pautan ke mana-mana artikel, yang menyebabkan seseorang bertanya-tanya mengenai perkara itu.

Ciri-ciri utama

 • Jalur Lebar dan Hosting yang tidak terhad
 • Responsif
 • Mesra SEO
 • Berskala
 • Integrasi E-dagang
 • Aplikasi Mudah Alih
 • Kawalan Penuh Mengenai Margin dan Paddings
 • Sambungkan Domain Anda Sendiri
 • Percuma Iklan
 • Ikon Percuma
 • Integrasi Aplikasi Sosial dan Perniagaan
 • Integrasi Analitis Google

Keputusan Pakar Industri terhadap Pencipta IM

Pembina Laman web Sekilas ulasan pakar menunjukkan penilaian purata 2-3 daripada 5 bintang. Walaupun itu tidak seperti sokongan yang luar biasa, kritikan sebenar IM Creator terdengar jauh lebih positif daripada penilaian bintang. Banyak pengkritik enggan memberikan penilaian yang lebih tinggi kerana IM Creator sesuai untuk khalayak tertentu. Pemilik perniagaan kecil yang berharap tetap kecil dan mereka yang ingin membina laman web peribadi akan mendapati bahawa IM Creator adalah alat yang hebat. Ia mempunyai banyak ciri tanpa menyertakan begitu banyak sehingga mereka menjadi luar biasa untuk pemula. Pakar juga murah hati memuji antara muka pengguna dan alat penyuntingan. Kelemahan utama, dan alasan besar bahawa Pencipta IM tidak mendapat markah yang lebih baik, adalah bahawa program ini bukanlah pilihan terbaik untuk perniagaan yang lebih besar atau mereka yang ingin mempromosikan laman web mereka secara aktif melalui SEO.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20 April 2016

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif pada IM Creator

Pencipta IM mempunyai beberapa kebaikan utama untuk melakukannya. Templatnya moden dan cantik dan antara muka pembinaan laman web sangat mudah digunakan dan intuitif. Sesiapa sahaja dapat membina laman web dengan cepat tanpa pengalaman pengekodan. Pengguna terutamanya menikmati kemudahan editor drag-and-drop.

Pelanggan juga berpuas hati dengan pakej harga dan melaporkan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik. Pemula dapat menonton tutorial, menikmati akses ke pangkalan pengetahuan yang luas dan terus menghubungi sokongan pelanggan apabila diperlukan. Kelebihan ini menjadikan IM Creator pilihan terbaik untuk blogger dan perniagaan kecil.

Di kalangan pengguna yang mengetahui masalah skalabiliti yang berkaitan dengan IM Creator, ulasannya sangat positif. Ketika menyediakan pembangun laman web yang mesra pengguna, IM Creator dapat memenuhi harapan.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif terhadap Pencipta IM

IM Creator bukan pilihan ciri anda yang disertakan dengan setiap loceng dan wisel yang tersedia. Bagi sebilangan pengguna, ini adalah kelemahan besar. Ia tidak dirancang untuk perniagaan berskala besar yang ingin meningkatkan kedudukan mesin pencari. Tetapan SEO sangat terhad, sehingga hampir mustahil untuk memastikan bahawa laman web anda akan diindeks dengan betul oleh mesin pencari.

Kelemahan besar program ini ialah tidak menawarkan penyunting laman mudah alih. Walaupun pelawat dapat melihat laman web anda di mana-mana peranti, sukar untuk membuat penambahbaikan bagaimana laman web itu muncul.

Walaupun Pencipta IM dapat mempermudah untuk membuat laman web, laman web ini tidak lagi berkaitan dengan pemasaran dan peningkatan lalu lintas.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Reka bentuk & Penyesuaian

Mula-mula kita melihat beberapa pilihan reka bentuk.

CiriGambaran keseluruhan
Templat Laman WebMereka mempunyai templat yang dibuat sendiri, tetapi bukan yang dibuat pihak ketiga, seperti produk sumber terbuka, yang akan meluaskan jumlahnya. Tetapi ada banyak templat, dan mereka disusun dengan elegan. Ini termasuk fesyen, pekerja bebas, restoran, perkahwinan, bakat, seni bina, perunding, dan lain-lain, termasuk templat mudah alih.
PercumaMereka mempunyai pilihan percuma, tetapi itu mesti dihoskan di domain mereka dan bukan milik anda sendiri.
PremiumDefinisi premium mereka bermaksud mereka mengeluarkan label XPRS dari laman web anda, yang tersekat di sana walaupun anda menggunakan domain anda .. Dengan kata lain, laman web anda menjadi berjenama. (Inilah satu lagi kes kekeliruan XPRS-ImCreator. Mereka mesti berada dalam peralihan mengenai semua itu, kerana mereka mengatakan bahawa XPRS itu “baru.”)
Antaramuka Pembina Laman WebUI merupakan ciri penting sistem mereka. Seperti yang kami katakan, mereka mempunyai dua, yang menimbulkan kekeliruan.
Penyesuaian Gaya HalamanManual mereka menerangkan cara menyesuaikan templat halaman.
Navigasi TapakKekeliruan lain ialah mereka menukar tema ketika kami melayari laman web mereka. Oleh itu, kami mendapati diri kami bekerja dalam struktur menu yang sama sekali berbeza.
Pengurusan KandunganTidak ada alat untuk membolehkan pasukan bekerjasama di laman web yang sama. Tidak ada versi, misalnya.
Foto dan GaleriAnda boleh memotong foto tetapi tidak mengeditnya. Menambah gambar adalah mudah. Cukup klik widget galeri untuk memuat naik foto.
Pembinaan Tapak Mudah AlihMereka menyediakan templat mudah alih lalai dan membiarkan anda mengubahnya.
Integrasi Perkongsian SosialMereka sudah tersedia.
Perkhidmatan Reka BentukTidak. Mereka tidak menyediakan perkhidmatan untuk anda membina laman web anda.

ciri-ciri & Alat

Berikut adalah senarai ciri yang sangat diperlukan oleh kebanyakan orang. Kami mengatakan sama ada ImCreator mempunyai atau tidak.

CiriGambaran keseluruhan
PersediaanImCreator membimbing anda untuk membuat halaman pertama untuk menerbitkannya di domain anda.
Reka Bentuk WebAnda boleh memilih susun atur halaman, tema, warna tweak, dan banyak lagi.
Nama domain tersuaiYa.
Kedalaman NavigasiAnda boleh menambah halaman tanpa had.
Widget dan AplTerdapat banyak widget dan aplikasi termasuk umpan Twitter, Vimeo, Peta Google, SoundCloud, borang hubungan JotForm, borang hubungan biasa, dan butang Suka Facebook.
Pengewangan(Lihat komen di eCommerce di bawah. Selain itu tidak ada widget Google Ads atau kemampuan untuk menggunakan pengiklan lain.)
Statistik PelawatTidak ada laporan halaman lawatan, tetapi anda boleh menambahkan kod analisis dan kemudian menggunakan Analitis untuk itu. Sudah tentu, pemula memerlukan seseorang yang mempunyai pengetahuan asas HTML untuk menolongnya.
Foto, Video dan AudioAnda boleh menambahkan video Vimeo atau YouTube tetapi tidak Daily Motion atau BrightCove. Tetapi dua yang pertama sudah cukup untuk sebilangan besar orang. Tidak ada fitur untuk menambahkan audio, seperti dalam file MP4, tetapi Anda dapat menambahkan SoundCloud, sehingga dapat berfungsi untuk kebanyakan orang karena memungkinkan pemutaran.
BloggingYa, anda boleh menambah jalur blog. Stripe adalah apa yang mereka sebut di setiap bahagian halaman mereka.
Peta GoogleAnda boleh menyematkan peta Google dan memberikannya alamat sebagai titik permulaan. Tidak ada cara untuk memberikannya alamat secara dinamis.
Penyunting HTMLTidak ada editor jenis pembantu kod, tetapi anda boleh memasukkan kod HTML secara langsung. Oleh itu, orang yang menulis HTML boleh membuat kesilapan dan perlu meluangkan masa untuk mengetahui mengapa halaman mereka tidak berfungsi.
Integrasi Media SosialYa. Ikon media sosial dipaparkan dengan jelas di setiap halaman.
Borang dan tinjauanTerdapat borang kenalan tetapi bukan kemampuan untuk membuat bidang khusus atau membina borang untuk memasukkannya. Tidak ada ciri tinjauan.
Ruang simpananTanpa had.
Alat Surat BeritaTidak ada kemampuan untuk membuat buletin dan kemudian menghantar e-mel itu. Pengguna perlu memuat turun kenalan dan kemudian memuat naik e-mel tersebut ke perkhidmatan lain untuk itu.
ForumTidak.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianProses yang rumit ini dipermudahkan oleh IM Creator. Cukup klik pilihan untuk menambahkan kemampuan untuk menjual apa sahaja yang ditunjukkan di skrin. Sistem ini disambungkan ke platform eCommerce Sprocket. Mereka mengenakan komisen 2% dan menggunakan Stripe sebagai pintu masuk pembayaran. Kemudian mereka menghantar pembayaran pemilik laman web melalui Paypal.
Integrasi GatewayPengguna yang menggunakan ciri eCommerce mendapat akaun pedagang secara automatik di Stripe. Itu bermakna tidak perlu membuat gerbang pembayaran secara manual. Sudah tentu, ada kelemahan untuk menggunakan Sprocket, Stripe, dan PayPal kerana mereka semua mengenakan komisen yang curam. Seseorang yang ingin menjual jumlah yang lebih besar harus mencari vendor dengan siapa mereka boleh berunding atau yang mengenakan bayaran lebih rendah.
Mesra SEOIM Creator membolehkan anda memasukkan tajuk, kata kunci, dan keterangan dan pratonton gambar sosial. Anda juga boleh menambahkan id Analitis Google anda. Semua ini akan membuat tag meta untuk memberi laman web kemampuan untuk mengendalikan ringkasan yang ditunjukkan di Google dan memudahkan SEO. Walau bagaimanapun, tidak ada pilihan untuk menetapkan tajuk untuk gambar untuk memanfaatkan jenis penemuan SEO itu. Anda juga boleh menambah pautan ke halaman tersembunyi.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Tidak ada. Seperti borang komen, Tripadvisor, Yelp, dan pilihan lain, mereka hanya memberikan pautan ke arahan ke laman web lain di mana anda boleh menambahkan HTML secara manual untuk melakukannya. Oleh itu, anda perlu memprogramkan perlindungan kata laluan anda, seperti anda mungkin digunakan semasa anda membina laman web anda untuk menjauhkan orang.
Analisis Google®Ya, anda boleh memasukkan kod analisis.
Keselamatan Laman WebLaman web anda dilindungi oleh alat keselamatan di Amazon AWS. Oleh kerana anda tidak mempunyai akses ke shell perintah, seperti ssh, tidak banyak kemungkinan seseorang menggodam laman web anda dengan cara itu. Mengenai suntikan SQL atau penggodaman lain, mana-mana laman web akan dikenakan sekiranya terdapat kelemahan pada mana-mana widget, yang menurut pengalaman ada, tetapi mereka akan memperbaikinya secepat yang mereka temukan. Dan kemudian tidak ada yang dapat melindungi dari serangan penolakan perkhidmatan (DOS).
Pelbagai BahasaTidak. Tetapi mereka memberikan beberapa arahan penyelesaian menggunakan pautan tersembunyi. Semasa kami masuk ke laman web dari negara berbahasa Sepanyol dengan bahasa Sepanyol sebagai bahasa di komputer kami, ia muncul dalam bahasa Inggeris, jadi tidak ada sokongan bahasa asing untuk antara muka reka bentuk. Agaknya, sebagai pendaftar domain, mereka tidak dapat mendaftarkan domain di domain negara, seperti situs.com.uk, menunjukkan bahawa mereka hanya menargetkan pasar berbahasa Inggeris AS..
Pengoptimuman Mudah AlihCiri yang bagus adalah bahawa ia mencadangkan templat mudah alih berdasarkan templat desktop yang anda pilih.
Teknologi CDNTidak.

Rancangan & Harga

 • Percuma jika dihoskan di domain mereka.
 • $ 250 setahun dengan domain anda dan dengan logo XPRS dikeluarkan.
 • $ 6, $ 7, $ 8, atau setara $ 10 sebulan bergantung kepada jika anda ingin membayar setiap bulan, dua kali setahun, atau selama 1, 2, atau 3 tahun dan berjenama dengan logo XPRS mereka.

Jadi harga mereka juga membingungkan.

Pelan berbayar mereka menawarkan simpanan tanpa had dan sepuluh alamat e-mel.

Terdapat pilihan percuma jika anda ingin menjadi tuan rumah laman web anda di domain mereka dan bukan milik anda sendiri. Ia terhad kepada 50MB storan. Anda boleh menggunakannya semasa anda berusaha untuk melengkapkan laman web anda atau sedang menilai. Mereka akan meminta maklumat kad kredit anda semasa anda berpindah ke domain anda.

Tidak ada batasan pada fitur ketika anda mengerjakan versi percuma kecuali, tentu saja, anda tidak dapat menambahkan eCommerce untuk itu.

Sokongan pengguna

Berikut adalah pilihan sokongan mereka:

CiriGambaran keseluruhan
TelefonTidak
E-mel sokonganYa, dengan purata masa tindak balas 12 jam. Kami menguji ini, dan mereka menghubungi kami dalam jangka masa tersebut.
BerbualTidak
Asas pengetahuanYa, boleh dicari.
Tutorial VideoYa. Mereka ada di saluran YouTube mereka.
Forum SokonganYa
Pilihan TambahanMereka menyertakan manual mereka dalam format PDF yang boleh anda cetak. Itu agak kuno tetapi memberikan cara mudah untuk mencari petunjuk. Selain itu, seseorang bertanya-tanya bagaimana mereka dapat terus memperbaharui manual mereka ketika mereka menambahkan ciri baru, kerana penyuntingan buku yang panjang memerlukan masa. Tetapi itu boleh menjadi pertanda buruk yang bermaksud mereka tidak sering menambahkan ciri baru.
Soalan Lazim.Ini mempunyai bahagian di bahagian eCommerce, penagihan, penyuntingan lanjutan, penagihan, permulaan dan cara menukar templat.

Syarikat itu tidak akan mengatakan sama ada mereka menggaji meja sokongan mereka 24 × 7. Tetapi mereka berkata, “Kami berusaha membalas setiap e-mel tepat pada masanya, biasanya dalam 12 jam atau 24 jam pada akhir minggu.” Maksudnya “termasuk hujung minggu” seperti yang tertulis di laman web mereka.

Kali pertama kami membuka tiket sokongan, untuk menguji tindak balas mereka, ejen yang kami hubungi menulis semula respons profesional tanpa memberi kami satu kalimat. Ditambah pula dengan tinjauan kepuasan pelanggan. Itu bagus. Dan blog mereka semuanya ditulis oleh orang yang sama, yang seharusnya menjadi pakar, kerana dia juga menulis semuanya. Jadi itu juga bagus. Dan kerana platform mereka menggunakan Amazon, platform ini semestinya memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Kemudahan penggunaan

ImCreator adalah kaedah yang sangat mudah untuk membina laman web. Ia ditujukan kepada pemula dan bukannya pengguna maju. Tidak ada konteks bantuan dalam talian, tetapi tidak diperlukan item yang diisi di layar cukup mudah, dan ada alat bantuan layan diri yang lain.

Satu perkara yang kami sukai dengan IM Creator ialah anda mula membina laman web tepat di laman web mereka tanpa perlu mendaftar. Oleh itu, anda boleh menilai tanpa memasukkan senarai mel yang menjengkelkan. Anda memilih templat dan kemudian menambahkan ikon media sosial, grafik, video YouTube, atau bahkan beberapa HTML mudah dan kemudian membayar hanya apabila anda ingin menerbitkan laman web ini.

Namun, laman web mereka menimbulkan kekeliruan kerana nampaknya mereka menggunakan dua alat yang berbeza dengan tiga nama yang berbeza: ImCreator, XPRS, dan polydom, seperti yang kami katakan. Polydom adalah nama lain untuk XPRS, walaupun ditulis untuk dibentangkan sebagai sesuatu yang lebih daripada sekadar penyunting.

Terdapat empat langkah asas untuk memulakan halaman pertama.

 1. Anda memilih templat kemudian klik pada ikon gambar untuk menggantinya dengan yang anda sendiri dan klik teks tajuk untuk mengubahnya.
 2. Seterusnya anda menambah garis, itulah bahagian panggilan halaman mereka. Secara lalai ikon media sosial ada, jadi anda mengkliknya untuk memautkan ke akaun anda.
 3. Selepas itu, anda boleh memilih untuk menggunakan tema mudah alih anda atau hanya menggunakan tema lalai yang terikat pada halaman desktop anda.
 4. Pada akhirnya, anda memilih untuk membeli domain atau menggunakan domain yang ada. Rupa-rupanya untuk menggunakan yang sudah ada, pemula akan memerlukan pertolongan untuk mencari seseorang untuk menukar rekod DNS mereka dengan pendaftar mereka.

Kesimpulannya

Memandangkan jumlah pengguna mereka yang banyak dan bahawa mereka menggunakan Amazon sebagai platform hosting, tidak mungkin anda salah memilih produk ini. Mereka perlu memberikan penjelasan antara nama-nama ImCreator.com dan XPRS, yang mungkin mereka ketahui kerana mereka melabel XPRS sebagai “baru.” Dan mereka perlu menjelaskan bagaimana polydom berbeza daripada XPRS jika sama sekali. Seperti yang disajikan polydom kelihatan seperti semacam kerangka pengaturcaraan untuk membuat laman web, yang pastinya tidak.

Pembangun laman web IM Creator bukan alat sumber terbuka Joomla atau WordPress, jadi tidak ada komuniti pemaju widget pihak ketiga yang kuat. Ini bermakna anda terhad kepada set alat mereka dan menulis coretan kod HTML anda sendiri. Tetapi mungkin anda mencari CMS yang lengkap (sistem pengurusan kandungan) jika anda tidak melihat kesukaran relatif dari Joomla atau WordPress.

Kekurangan jelas jaringan CDN mereka mungkin menjadi masalah bagi perniagaan global kerana pengguna di seluruh dunia akan melihat beberapa kependaman tanpa kandungan disimpan dalam cache. Tetapi laman web theireCommerce tidak akan berfungsi di negara asing pula (iaitu mata wang lain), jadi ini pastinya produk yang sesuai untuk pasaran Amerika

Bandingkan

Pencipta IM

88

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me