Ulasan Pembina Laman Web


Baca Ulasan Pembina Laman Web

Kami memahami betapa sukarnya untuk mengekalkan kegembiraan dalam membuat laman web anda sendiri ketika anda terjerat dalam mencari pembangun laman web yang tepat. Mungkin anda tidak tahu apa yang harus dicari atau mungkin anda tidak tahu mengenai ciri apa yang anda perlukan atau bahkan apa yang ada di luar sana. Itulah sebabnya kami melakukan siasatan untuk anda. Baca ulasan webmaster kami untuk mengetahui apa yang ditawarkan oleh setiap pembangun laman web dan apa yang terbaik.

  TERKINI TERKINI: 10 Mac 2017

AAWebmasters.com adalah persatuan webmaster bebas dan pendapat, ulasan dan kedudukan yang dinyatakan di sini di laman web adalah AWA sendiri. Laman web ini menerima pampasan dari produk dan perkhidmatan yang dikaji. AAWebmasters.com menguji setiap produk atau perkhidmatan secara menyeluruh dan memberi kedudukan tinggi kepada yang terbaik. AAWebmasters.com tidak menerbitkan maklumat mengenai semua platform eCommerce, pembangun laman web atau host web yang tersedia. Untuk melihat maklumat lebih lanjut klik di sini.

Pendedahan Pengiklan

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Ruang Squarespace

Adakah memukau kelihatan penting? Squarespace semestinya patut dilihat jika laman web anda sangat menarik, mungkin untuk jurugambar, artis, restoran dan perancang perkahwinan. Laman web profesional yang cantik senang dibina tanpa pengalaman pengekodan, dan platform blog juga mendapat banyak ulasan.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Wix

Tiada kemahiran teknikal? Wix membolehkan anda memilih dari lebih dari 500 templat percuma yang direka secara profesional untuk membuat laman web anda yang menarik dan pantas, semuanya tanpa memerlukan pengetahuan teknikal atau reka bentuk. Wix sangat intuitif untuk digunakan dengan keluk pembelajaran yang sangat pendek.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Weebly

Mempunyai perniagaan kecil? Weebly adalah pilihan pembangun laman web blogger, usahawan dan perniagaan kecil yang serius. Papan pemuka lalu lintas menunjukkan kepada anda semua jenis statistik mengenai lawatan ke laman web anda. Untuk yang cenderung secara teknikal, terdapat akses ke pengekodan HTML / CSS untuk penyesuaian yang lebih terperinci.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Yola

Adakah anda seorang pemula laman web? Yola adalah untuk pemilik perniagaan kecil dan mikro yang ingin menjimatkan wang dengan membina laman web mereka sendiri. Sangat mudah digunakan dengan menyeret dan melepaskan elemen, dan anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam beberapa jam.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Jimdo

Memerlukan laman web dengan eCommerce? Jimdo menawarkan penyelesaian eCommerce dan juga pembinaan laman web. Jimdo lebih kepada fungsi daripada mencari rata-rata pencipta web tetapi dapat disesuaikan sepenuhnya jika anda tahu sedikit mengenai pengekodan. Ada pertolongan melalui forum komuniti yang aktif.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Laman Web

Memerlukan laman web keahlian? Walaupun ada yang dapat membina laman web dengan Web, ciri yang disediakannya sangat sesuai untuk perniagaan kecil dan pengusaha. Salah satu ciri ini adalah kemampuan untuk membuat laman keahlian dengan mudah tanpa perlu menggunakan aplikasi luaran.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Buah Bulan

Suka laman web lama? Moonfruit adalah pembangun laman web lama yang tidak mengandungi semua loceng dan peluit pesaingnya yang lebih moden. Buah bulan adalah yang terbaik untuk orang yang mempunyai masa dan kesabaran untuk membina laman web mereka, dan tidak lengkap untuk pemula atau teknofob.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Laman WebBuilder.com

Bersedia untuk membayar pilihan? WebsiteBuilder.com mempunyai lebih dari 10,000 templat, gambar gambar stok, beberapa laman web dan satu set ciri lengkap, tetapi ini tidak tersedia dengan versi perisian percuma. Antaramuka pembinaan laman web bersih dan mudah digunakan, walaupun iklan yang menjengkelkan sering terjadi.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Themify Builder

Mahukan tema WordPress? Pembangun laman web Themify menyokong lebih daripada 40 tema WordPress dan menyediakan pemalam untuk tema pihak ketiga. Tidak seperti penyedia pembangun laman web lain, Themify tidak memberikan nama domain atau hosting laman web – anda sendiri yang memperolehnya.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Pembina Laman Web GoDaddy

Tidak pasti apa yang anda perlukan? Pembangun Laman Web GoDaddy secara umum
ditujukan kepada sesiapa sahaja yang ingin membina laman web mereka sendiri. Templat tersebut merangkumi kedai eCommerce untuk pemilik perniagaan. Sistem sokongan pelanggan GoDaddy sangat kuat dan merangkumi sembang langsung.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Aliran Web

Membina laman web untuk orang lain? WebFlow adalah pilihan serius bagi pereka dan pembangun berpengalaman yang menginginkan platform pembinaan web yang lebih maju, bebas kod. WebFlow memungkinkan untuk membuat laman web yang benar-benar disesuaikan, dengan akses ke kod jika diperlukan.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Webydo

Mahukan laman web pereka? Webydo dibina oleh pereka web untuk pereka web profesional yang ingin menghasilkan laman web yang luar biasa tetapi tidak mahu belajar bagaimana membuat kod. Di luar elemen reka bentuk konvensional terdapat kesan animasi yang luar biasa dan fokus pada reka bentuk responsif.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Tergamam

Hanya memerlukan satu halaman? Lihat dengan menarik jika anda memerlukan laman web yang mesra, satu halaman, mudah alih. Anda boleh membuat laman web dengan mudah dalam masa yang singkat sambil menggunakan templat respons mudah alih percuma. Format satu halaman yang panjang dari laman web anda mungkin membiasakan diri.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Webnode

Adakah pelbagai bahasa penting? Pemilik perniagaan yang menjalankan perniagaan di seluruh dunia dapat menjangkau pelanggan dalam 20 bahasa dengan WebNode. Semua templat berfungsi sepenuhnya tetapi mungkin memerlukan beberapa penyesuaian untuk menjadikannya sesuai dengan jangkaan reka bentuk berkualiti tinggi dan berkilat terkini.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Permulaan Web

Mahukan kanvas kosong? Bebaskan pereka dalaman anda dengan WebStart dengan menyeret elemen reka bentuk ke mana sahaja di laman web anda – ia tidak tersusun sepenuhnya. Tema selanjutnya boleh disesuaikan dan ditukar secara automatik menjadi laman web yang bergerak pantas.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Web.com

Mahu seseorang membinanya? Webs.com menyediakan perisian pembina laman web DIY yang membolehkan anda membina laman web asas dan tanpa fungsi. Walau bagaimanapun, mereka juga menawarkan perkhidmatan reka bentuk web yang disesuaikan sepenuhnya di mana anda menerangkan laman web impian anda dan mereka membinanya untuk anda.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

SiteBuilder.com

Memilih mengenai reka bentuk anda? Dengan lebih daripada 10,000 templat perniagaan, pemilik perniagaan kecil pasti akan menemukan yang mereka suka dengan SiteBuilder. Pembuat laman web pemula dapat dengan mudah membina laman web yang kelihatan profesional dengan editor drag-and-drop.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Rumah kediaman

Baru memulakan perniagaan? Homestead ditujukan untuk perniagaan kecil yang memerlukan laman web yang cukup sederhana. Sudah lama dan templatnya tidak begitu moden seperti yang dibuat oleh pembangun laman web lain. Anda boleh menggunakan percubaan percuma selama 30 hari untuk menguji Homestead.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Virb

Membuat portfolio anda? Virb sangat sesuai untuk mereka yang menyediakan portfolio yang besar. Sangat mudah untuk menyediakan laman web anda dan bereksperimen dengan tema yang berbeza, dan terdapat beberapa pilihan untuk galeri dan halaman foto. Menambah gambar terus dari Flickr dan Vimeo sangat mudah.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

Pencipta IM

Mahukan laman web yang ramping? Pencipta IM membolehkan anda membina laman web yang ramping dan profesional, dengan pantas. Dalam kes ini, “ramping” bermaksud licin dan berat gambar, berdasarkan salah satu daripada lebih dari 70 templat yang dirancang dengan baik, yang semuanya diisi sebelumnya dengan kandungan sampel. “Cepat” disebabkan oleh editor drag-and-drop yang sangat baik.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

SimpleSite

Mencari yang ringkas dan pantas? SimpleSite sangat sesuai untuk mereka yang hanya mahu membuat laman web dengan pantas dan tidak terlalu peduli dengan penampilannya. Laman web yang dibuat melalui SimpleSite tidak kelihatan sangat profesional dan terdapat pilihan penyesuaian terhad.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

uCoz

Tidak pasti mengenai penyesuaian? uCoz membolehkan anda menghasilkan laman web yang lengkap dengan pelbagai pilihan penyesuaian. Mulakan tanpa sama sekali, gunakan 250 templat yang tersedia, atau ubah gaya halaman dan tambahkan plugin, atau dapatkan kod HTML / CSS untuk penyesuaian penuh.

BACA ULASAN
CUBA SEKARANG

MotoCMS

Perlukan reka bentuk yang ringkas dan cantik? MotoCMS adalah pembangun laman web yang mudah digunakan yang membolehkan anda membuat laman web profesional dalam mod WYSIWYG (Apa yang Anda Lihat Adalah Apa yang Anda Dapatkan). Sejak pelancaran pertama pada tahun 2008, ia telah mendapat banyak peminat dan penyokong, terutama di kalangan pemula.

artikel terbaru

Lihat Semua Berita

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs FatCow: Mana yang Terbaik …

DIKEMASKINI 6 Jan 2017

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs Arvixe: Mana yang Terbaik …

DIKEMASKINI 5 Jan 2017

tiada gambar

Bandingkan InMotion Hosting vs A2 Hosting: Yang mana B…

DIKEMASKINI 4 Jan 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map