Ulasan Hosting A2 2016


Hosting A2

Melawat laman web

9.3


Skor AWA

Hosting A2

A2 adalah syarikat hosting web Amerika yang menyediakan web hosting kepada individu dan perniagaan. Mereka juga bekerja dengan penjual semula dan pemasar gabungan. A2 menyediakan hosting untuk WordPress dan kebanyakan sistem pengurusan kandungan (CMS), dan keranjang belanja. A2 melanggan rangkaian penghantaran kandungan (CDN) CloudFlare dan menjadikannya tersedia untuk pelanggan. Baca ulasan A2 Hosting kami di bawah.

Kelebihan

 • Kelajuan Pemuatan Halaman Hingga 20 kali lebih cepat daripada Purata
 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Persediaan Mudah
 • Pemantauan Rangkaian 24/7
 • SSD percuma

Keburukan

 • Bukan pilihan terbaik untuk Pemula
 • Tanpa Windows Hosting
 • Tidak ada sokongan untuk Plexum, ColdFusion, PDFLib, MSSQL, HTMLDoc, atau mod_perl

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.a2hosting.com
 • Ibu pejabat: Ann Arbor Michigan
 • Tahun Ditubuhkan: 2003
 • Kategori: Web Hosting
 • Perkhidmatan: Domain, Shared Hosting, WordPress Hosting, Cloud Hosting
 • Jaminan wang dikembalikan: Bila-bila masa

A2 menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan ditambah Drupal, Joomla, dan perkhidmatan hosting CMS lain serta mesin maya seperti yang dilakukan syarikat cloud. Mereka tidak menyasarkan pasaran tertentu kecuali mungkin mereka yang menumpukan perhatian pada WordPress.

Oleh kerana pelbagai pakej mereka, hosting mereka sesuai untuk syarikat kecil atau individu, dengan kemahiran pentadbir laman web yang terhad, dan laman web dan eCommerce yang lebih besar, dengan lebih banyak kepakaran.

Mengenai teknologi, pemeriksaan salah satu laman web pelanggan mereka menunjukkan bahawa mereka menggunakan pelayan web LiteSpeed ​​untuk domain yang dihoskan walaupun mereka mengatakan pengguna juga dapat memilih Apache atau Nginx sebagai gantinya. LightSpeed ​​adalah pelayan web berbayar yang dibina untuk prestasi dan keselamatan.

Itu termasuk peningkatan kemampuan untuk menangkis atau mengurangkan serangan DDOS yang merupakan masalah besar bagi syarikat hosting. LiteSpeed ​​mengatakan pelayan web mereka adalah pelayan web ke-4 yang paling biasa digunakan di internet.

Dengan storan dan lebar jalur yang tidak terhad, terdapat ruang dan ruang yang mencukupi untuk berkembang. Syarikat ini mempunyai reputasi yang kukuh bagi sebahagian besar pelanggannya yang memberikan respons yang baik terhadap tinjauan yang kami sebutkan di bawah ini dan ulasan positif terutamanya mengenai produk mereka dari pengulas bebas.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan layanan mereka, A2 membolehkan pelanggan mendapatkan kembali wang mereka dalam 30 hari pertama. Tidak ada kontrak dan tidak sukar untuk memindahkan domain ke syarikat hosting lain.

Syarikat itu mengatakan 92% pengguna mereka akan mengesyorkan perkhidmatan itu kepada rakan. Mereka juga mengatakan bahawa mereka disyorkan oleh CubeCart, Drupal Association, PrestaShop, OwnCloud, Cloudflare, dan Zend Server. Mereka tidak mengatakan apa cadangan itu.

Seseorang tertanya-tanya mengapa CloudFlare, misalnya, dengan banyak pelanggan web hosting, akan mengesyorkan kepada sesiapa agar mereka tidak menyinggung perasaan seseorang. A2 mengatakan bahawa di antara ulasan pihak ketiga mereka mempunyai purata 5 bintang.

Ciri-ciri utama

 • Storan RAID-10 tanpa had
 • Pengesahan dua faktor Clef
 • Plugin cPanel yang dioptimumkan A2 untuk caching pra-konfigurasi
 • Pengimbas Perlindungan Hack
 • Pemantauan Keselamatan 24/7/365
 • CDN Cloudflare dan cPanel percuma
 • Pemasang automatik yang lembut
 • 1-klik Pemasangan untuk Aplikasi CMS dan eCommerce Popular
 • Sijil SSL dan Akaun Pedagang PayPal
 • Kredit Iklan Percuma bernilai $ 50 dari Bing
 • Pemindahan Tapak Percuma
 • Sokongan Pelbagai Bahasa

Pautan Pantas

Keputusan Pakar Industri mengenai Hosting A2

Web Hosting Para pakar juga menilai hosting A2 sangat tinggi untuk keperluan hosting laman web anda.
Inilah yang mereka katakan mengenai hosting A2:

 • Prestasi yang sangat baik semasa menggunakan hosting SSD A2
 • Sokongan teknikal sangat membantu
 • Bagus mereka menggunakan cPanel standard
 • Pilihan pelayan Turbo mempunyai prestasi yang hebat
 • Keselamatan yang diberikan adalah yang terbaik berbanding dengan beberapa perkhidmatan lain
 • Mereka melancarkan beberapa kemas kini yang sangat berguna (mis. Keselamatan, prestasi)

Sebenarnya, para pakar tidak mempunyai apa-apa perkara buruk tentang hosting A2! Walaupun mungkin ada pilihan hosting lain di luar sana yang dapat memberikan kesepakatan yang lebih baik, para pakar mengesyorkan agar jika anda tidak terganggu untuk memburu hingga peringkat Nth, A2 adalah pilihan yang unggul dibandingkan dengan kebanyakan syarikat hosting lain di luar sana.

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif pada A2 Hosting

Pelanggan A2 melaporkan sangat gembira dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat. Sudah tentu, akan selalu ada orang luar, tetapi pada umumnya, pelanggan memuji kelebihan A2.

 • Sokongan teknikal yang hebat – jika anda akhirnya memerlukannya
  Dengan pangkalan pengetahuan yang sangat berguna, sembang langsung, serta talian telefon khusus yang berguna
  orang di hujung talian, sokongan anda akan sentiasa dilindungi 24/7.
 • Prasarana perkakasan Beefy untuk menyokong pelanggan mereka
  Pilih dari pelbagai lokasi pelayan, dan pelayan SSD (termasuk VSP terurus).
 • Kelajuan muatan yang pantas untuk laman web pelanggan
  Dengan infrastruktur yang hebat datang kekuatan hebat … atau kelajuan! Nampaknya A2 memuatkan laman web lebih cepat daripada pilihan hosting lain.
 • Ramai pelanggan telah bertahan lama atau gembira mereka berpindah ke A2
  Mengenai kesetiaan pelanggan, A2 sepertinya memukul kepala dalam perkhidmatan yang mereka tawarkan.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif pada A2 Hosting

Sebahagian besarnya, pelanggan A2 cukup gembira. Oleh itu, apakah perkara yang boleh berlaku dengan penyedia ini dari perspektif mereka?

 • Beberapa pengalaman serangan DDOS
  Seperti perkhidmatan hosting yang lain, A2 boleh dipengaruhi oleh serangan DDOS – yang bermaksud laman web anda tergendala.
 • Harga tidak semurah penyedia lain
  Walaupun pelanggan pada umumnya mengatakan bahawa harga itu adil, anda tidak mungkin mendapat tawaran murah dengan A2 jika itu yang anda inginkan.
 • Respons tiket e-mel kadang-kadang lambat
  Sekiranya anda mengalami layanan pelanggan yang perlahan di salah satu jalan mereka, lebih baik anda mencuba yang lain, mis. jika berdetik lambat, hubungi talian perkhidmatan mereka

Kebolehpercayaan & Waktu tamat

Mengenai waktu operasi & kebolehpercayaan, syarikat itu mengatakan bahawa mereka mempunyai “rangkaian berlebihan empat kali ganda”, apa pun maksudnya. Ini bukan tempat pertama di mana mereka membesar-besarkan penawaran mereka, tetapi kebanyakan syarikat melakukannya, namun ada yang merosakkan kredibiliti mereka ketika mereka melakukan itu terlalu banyak.

A2 seperti kebanyakan penyedia lain mempunyai pusat data yang berlebihan. Adapun rangkaian berlebihan yang mesti bermaksud bahawa mereka menyediakan beberapa jalan ke internet sekiranya mereka mempunyai masalah dengan ISP mereka dan beberapa kad rangkaian di pelayan mereka dengan pelbagai perutean untuk memastikan mereka berfungsi sekiranya berlaku gangguan rangkaian yang meluas.

Mereka dengan pantas menyediakan akaun baru kami. Hanya beberapa minit untuk e-mel sampai setelah kami memintanya.

ciri-ciri & Alat

Berikut adalah senarai fungsi yang mewakili jumlah yang mungkin diperlukan oleh pelanggan hosting web dan sama ada A2 menyediakannya atau tidak.

Ciri
Gambaran keseluruhan
Panel kawalanMereka menggunakan cPanel.
Ruang CakeraStoran tanpa had, kecuali pelanggan, dapat membayar pelayan khusus yang mana penyimpanannya adalah 250 GB.
Lebar jalurTanpa had kecuali VPS terurus, penjual semula, dan pelayan pelayan khusus mempunyai had lebar jalur
Sokongan Pangkalan DataMySQL 5.5. Sekiranya anda mahukan pangkalan data lain, anda perlu memasang sendiri, yang boleh anda lakukan kerana anda mempunyai akses baris perintah. Sekiranya anda melakukannya, itu bermakna anda juga harus memprogramkan eksport (sandaran) anda.
Domain PercumaHanya di domain mereka seperti di (subdomain) .a2hosted.com
Pakej Hosting WordPressYa. Mereka memasarkannya sebagai WordPress A2 Optimized yang merupakan satu set plugin yang dirancang untuk memberikan pelayan yang stabil dan pantas.
Sandaran DataYa. Dan, seperti vendor lain yang menggunakan cPanel. Anda boleh memuat turun keseluruhan direktori utama, hanya penapis e-mel, atau pangkalan data hanya dari cPanel. Dan anda juga boleh membuat pemulihan dari semasa ke semasa. (Lihat Sandaran Laman di bawah.)
SSD (Pemacu Keadaan Pepejal)Bahagian ini menarik. Ini mungkin kerana kos penyimpanan keadaan pepejal menjunam. Semua simpanannya adalah SSD kecuali terdapat beberapa cakera magnetik yang digunakan dalam pakej pelayan khusus. SSD tidak mempunyai pengawal cakera bergerak, jadi ia mempunyai waktu pencarian serendah mungkin dan harus memberikan respons pelayan secepat mungkin. Walau bagaimanapun, itu tidak selalu mujarab kerana pengalaman pengguna akhir hingga akhir, seperti mana-mana syarikat atau aplikasi hosting, berbeza-beza bergantung pada item yang berada di luar kawalan vendor, seperti kelajuan PC atau peranti mudah alih pengguna, kependaman internet dan kesesakan , pengaturcaraan yang buruk, dll.
SSD (Pemacu Keadaan Pepejal)Mereka memasang dan mengkonfigurasi semua ini dengan satu klik: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, CMS Made Simple, Elgg, dan B2evolution. Juga, terdapat pemasangan automatik platform popular ini, di mana pengguna perlu melakukan beberapa konfigurasi manual kemudian:
Akaun E-mel25 termasuk dalam rancangan Lite. Tidak terhad dengan orang lain.
Ciri-ciri keselamatanPengesahan dua faktor Clef adalah perkara utama di sini. Terdapat banyak syarikat hosting besar, seperti BlueHost, misalnya, yang tidak mempunyai ciri keselamatan penting ini. Sesiapa yang tidak menggunakan 2FA berisiko besar untuk menggodam laman web mereka.
Pembina Laman WebTidak.
Penyelesaian eCommerceYa. Lihat keranjang belanja di bawah.
Perisian hasad & Perlindungan spamApache SpamAssassin dan Barracuda Spam Firewall.
Sokongan Bahasa PengaturcaraanPHP, PHPng, IonCube, Perl, Python, Ruby, Node.js
Statistik TapakAkses ke fail log mentah, Statistik Pelawat Webalizer, statistik laman web, Statistik Pelawat Analog, dan AWStats
Sandaran Laman webTidak dengan rancangan Lite, yang menyebabkan seseorang tertanya-tanya mengapa pengguna dengan kemahiran paling sedikit akan mengalami pendedahan yang paling besar.
Perkhidmatan CDNCloudFlare. $ 3 Sebulan.
Ciri-ciri tambahan & alat
 • Perkhidmatan pemindahan laman web
 • Railgun (pengoptimum rangkaian melalui pemampatan)
 • Apache 2.2, Nginx, atau Tomcat (Mengapa mereka tidak menyebut LightSpeed ​​dalam senarai mereka, saya tidak pasti kerana mereka juga menggunakannya.)
 • Tumpukan lampu, iaitu (Linux, Apache, MySQL, PHP)
 • Kawalan versi (Git dan CVS) dan alat pembangun (ssh, cron, ownCloud)

Rancangan & Harga

LiteIa mengatakan $ 4 setiap bulan, tetapi ketika kami mendaftar, mereka mengenakan bayaran kepada kami $ 4,71. Itu adalah wang dolar, tetapi mereka harus mengenakan apa yang dikatakan oleh laman web. Senarai ciri mengikut pakej sangat berbeza. Kita dapat meringkaskan dengan mengatakan bahawa Lite menawarkan CPU 1 × 21 GHz, memori 5GB, dan CDN CloudFlare asas.
Pantas$ 4.90. Oleh kerana kami mendaftar dari luar AS, harga itu dinyatakan dalam semua euro. Oleh itu, kami telah menukarnya menjadi dolar. CPU 2 × 2.1 GHz.
Turbo$ 9.32. CPU 2 × 2.1 GHz ditambah item tambahan seperti proksi WebSocket untuk meningkatkan kelajuan permainan.

Harga Tambah

Railgun (pemampatan rangkaian)Railgun (pemampatan rangkaian)
Sokongan keutamaan$ 20.
CDN cloudflare$ 3, kecuali CDN asas percuma untuk semua pakej.
pelayan khusus pelbagai saiz
  1. teras, ram 16GB, pemindahan data bulanan 20 TB, 2 alamat IP, 2 x 250 GB cakera: $ 350
  2. 2 teras, ram 8GB, cakera SSD 2 x 250 GB 10TB pemindahan data $ 150

Tidak ada bayaran persediaan. Kos mereka untuk memesan domain adalah $ 15 yang hampir sama dengan menggunakan pendaftar domain seperti GoDaddy. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan yang diragukan, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda juga boleh menambah pilihan baru kemudian. Untuk memindahkan domain anda ke perkhidmatan lain, anda perlu memindahkan pendaftaran domain ke penyedia baru anda, jadi lebih baik anda menggunakan syarikat pendaftar pihak ketiga untuk itu

Sokongan pengguna

 • Telefon—ya, untuk semua rancangan.
 • E-mel sokongan—semasa kami menulis ulasan, perkara pertama yang kami lakukan adalah membuka tiket sokongan untuk melihat seberapa cepat syarikat bertindak balas. Kami menerima tindak balas manusia dalam masa 2 jam yang mungkin lebih cepat kerana status sistem mereka mengatakan bahawa status tiket ke e-mel sistem mereka tergendala.
 • Sembang—iya. Seseorang datang dalam talian dengan pantas setiap dua kali kami menghubungi mereka. Kali pertama tidak sampai 1 minit. Kali kedua kira-kira 4 minit. Satu ciri yang menjengkelkan ialah ia meminta anda memasukkan soalan anda di muka, tetapi nampaknya ia meminta anda untuk membukanya lagi apabila seseorang datang dalam talian.
 • Asas pengetahuan-iya.
 • Tutorial Video—Ya, di mySQL, mengubah gaya cPanel, membuat subdomain, domain terparkir, menukar kata laluan, perisian yang berbeza seperti eCommerce, akses ssh, sandaran, penjenamaan, dan banyak lagi.
 • Forum Sokongan—tidak.
 • Pilihan Tambahan — Sokongan Keutamaan meletakkan tiket sokongan anda di hadapan semua pelanggan lain, walaupun mereka tidak akan memberikan frasa seperti itu bagi mereka yang tidak mempunyai sokongan yang diutamakan.
 • Adakah ia disediakan secara 24/7?– Yang memberitahu kami “ya kami menawarkan sokongan telefon 24/7/365.” Oleh itu, jika mereka akan menjawab telefon sepanjang malam, sudah tentu mereka juga akan menjawab sembang dan e-mel.
 • Sikap profesional ejen sokongan pelanggan– sangat sopan dan memberitahu interaksi mereka dengan kami.
 • Kelajuan dan ketepatan– Kelajuan sambutan tiket sokongan baik. Untuk tepat, kami tidak meminta perkara yang rumit, tetapi kami menganggap apa yang mereka katakan mengenai perkhidmatan mereka adalah betul.
 • Kompetensi dan nasihat pakar—Kami dapat mendasarkan kepakaran mereka berdasarkan ketepatan blog mereka. Sebagai contoh, blog mereka menggunakan JavaScript di WordPress ditulis untuk pemula mutlak tetapi tepat.

Kemudahan penggunaan

Seberapa mudah penggunaannya? Mari kita lihat apa yang kita lakukan untuk membuat akaun.

 1. Setelah membuat akaun dan memasukkan maklumat kad kredit kami, kami membawa kami ke cPanel di mana ia menawarkan lawatan berpandu kepada ahli sihir. Ini bukan pembina laman web untuk pemula mutlak. Memerlukan tahap pengetahuan yang diperlukan.
 2. Kemudian ia meminta kami menyiapkan Web Disk (pilihan cPanel) .
 3. Kemudian kami membuat akaun e-mel.
 4. Selanjutnya ia bertanya gaya apa yang kita mahukan untuk cPanel.
 5. Kemudian membawa kami ke log masuk mel web.
 6. Akhirnya, ini memberi kami peluang untuk menghasilkan kunci peribadi dan awam ssh untuk ssh.

Kesimpulannya

Berdasarkan pengalaman kami dan kesepakatan antara pengulas lain bahawa perkhidmatan mereka kukuh, kami boleh mengesyorkan perkhidmatan mereka. Tetapi jangan percaya semua yang anda baca. Sebagai contoh, mereka mengatakan Pelayan Turbo mereka memuat “hingga 20x lebih cepat daripada hosting alternatif,” yang hanya konyol.

Anda mungkin mahu mengendalikan pendaftaran domain anda di tempat lain seperti yang selalu disarankan agar anda dapat menukar syarikat hosting web dan penyedia e-mel apabila anda mahu

Sebilangan besar orang tidak menginginkan e-mel dan hosting web mereka bersama-sama seperti banyak yang ingin kita menggunakan Zoho, Google, atau Microsoft untuk e-mel kerana mereka mempunyai lebih banyak ciri, seperti pejabat, dan mesin spam yang jauh lebih baik.

Bandingkan

Hosting A2

93

Hosting InMotion

96

Tapak Tapak

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map