Ulasan Homestead 2016


Rumah kediaman

Melawat laman web

8.7


Skor AWA

Rumah kediaman

Homestead adalah pembangun laman web dalam talian yang menjimatkan dengan sejarah yang lama (dahulunya Intuit). Syarikat ini mempunyai reputasi sebagai salah satu syarikat terawal (sejak tahun 1996) untuk menawarkan penyihir pembinaan laman web peribadi dan perniagaan berasaskan templat. Syarikat ini mempunyai lebih daripada 12 juta pengguna setakat ini. Baca ulasan Homestead kami di bawah.

Kelebihan

 • Pembina laman web berpengalaman sejak tahun 1996
 • Kesederhanaan dalam menambah dan menyunting kandungan dan komponen
 • Galeri gambar termasuk dalam harga
 • Pakej Permulaan bernilai $ 5.99 untuk laman web mudah
 • Nama domain dan hosting web yang merangkumi semua
 • Sistem sokongan pelanggan, blog, dan forum yang sangat baik

Keburukan

 • Templat usang
 • Memerlukan pilihan mobiliti yang lebih mudah dan merangkumi kos
 • Pakej pemula hanya menawarkan beberapa halaman dan hanya penyimpanan hosting laman web 25 mb
 • Ketidakupayaan untuk mengeksport laman web ke pembekal lain
 • Tidak ada keupayaan untuk menukar templat dengan mudah setelah dipilih

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.homestead.com
 • Ibu pejabat: Burlington, MA
 • Tahun Ditubuhkan: 1996
 • Pekerja: 130+
 • Kategori: Perisian Membuat Laman Web
 • Cubaan percuma: 30 hari

Dengan langganan Homestead, kos untuk laman web bukan eCommerce adalah berpatutan. Perniagaan yang memerlukan eCommerce yang mantap akan menghabiskan lebih banyak perbelanjaan. Berdasarkan reputasi yang kukuh, Homestead telah bertahun-tahun menampung pemilik perniagaan. Kelemahannya – Templat Homestead sudah agak ketinggalan zaman dan kos untuk merancang perniagaan yang berkembang tinggi.

Homestead adalah pembangun laman web yang lengkap dengan lebih banyak kebaikan berbanding keburukan. Homestead menawarkan platform reka bentuk yang dapat diuruskan oleh kebanyakan individu yang mahir komputer, atau mereka akan merancang untuk anda. Syarikat ini mempunyai banyak senarai pelanggan yang berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan mereka. Homestead patut diperhatikan untuk keperluan laman web perniagaan anda.

Disarankan untuk siapa?

Pembangunan web homestead disyorkan untuk pemilik perniagaan kecil, pengusaha, dan orang lain yang ingin membuat laman web mereka. Laman web perniagaan sering digunakan untuk mempamerkan dan menjual produk dan perkhidmatan syarikat dalam talian.

Adakah Kawasan Fokus / Kepakaran?

Homestead tertumpu pada reka bentuk sederhana untuk menarik penonton di Internet hari ini. Syarikat ini menyediakan sekitar 2,000 templat laman web yang dapat disesuaikan untuk pembuatan laman web perniagaan. Terdapat beberapa batasan ketika beralih templat atau merancang sendiri.

Homestead menawarkan beberapa pilihan jenama perniagaan untuk membuat perniagaan anda diperhatikan. Anda boleh menambahkan beberapa pilihan media sosial seperti Twitter, Facebook, Pinterest dan banyak lagi.

Pembina laman web ini menyediakan beberapa alat pemasaran dan analisis laman web sehingga anda dapat mengesan lalu lintas laman web anda. Pelanggan yang membayar mendapat sokongan pelanggan setiap hari untuk merancang laman web mereka. Profesional homestead juga akan membangunkan laman web untuk anda.

Apakah Spesifikasi / Batasan Teknologi?

Setelah anda membuat akaun dan memilih templat reka bentuk dari Homestead, anda menyesuaikan halaman anda dengan logo, jenis huruf yang menarik, warna, gambar, dan banyak lagi. Terdapat beratus-ratus gambar untuk dipilih, atau anda boleh memuat naik gambar anda sendiri. Pengeditan halaman web memerlukan sedikit latihan, tetapi menjadi lebih mudah semasa anda mengikuti.

Sekiranya syarikat anda beralih dari kecil ke besar, pelan pemula Homestead mempunyai beberapa batasan. Dengan rancangan ini, anda terhad kepada satu halaman web dan sifar halaman kecil. Anda hanya akan menerima ruang hosting laman web 25 megabait. Sekiranya anda memilih templat dan menambahkan data anda, itu tidak sesuai jika anda memilih templat yang lain.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Dengan tiga rancangan Homestead yang berbeza, pilihan untuk skalabilitas dan pertumbuhan mencukupi. Ruang hosting laman web terhad dalam pelan permulaan, tetapi ia ditingkatkan dalam rancangan tahap kedua dan ketiga. Pelan peringkat ketiga merangkumi halaman tanpa had, itulah yang diperlukan oleh kebanyakan perniagaan yang berkembang.

Homestead menawarkan percubaan 30 hari percuma dan harga yang kompetitif untuk laman web. Berharap untuk membayar lebih banyak untuk eCommerce bersama dengan web hosting dan perkhidmatan domain. Pelan pemula Homestead akan melayani perniagaan kecil yang tidak memerlukan komponen penjualan. Rancangan perniagaan kecil Homestead akan membantu laman web eCommerce kecil sehingga anda dapat menjual barang dan perkhidmatan anda. Sekiranya anda berkembang, anda memerlukan rancangan tambah perniagaan Homestead. Pelan ini menawarkan ruang hosting web tambahan, halaman tanpa had, pengoptimuman mesin pencari, dan lebih banyak pilihan dan ciri. Anda akan membayar lebih banyak lagi untuk perniagaan plus rancangan.

Setelah laman web dibuat, dan laman web anda dibentuk, Homestead merangkumi perkhidmatan web hosting dan nama domain untuk menjadikan laman web anda umum. Dengan cara ini, anda tidak perlu membuat kontrak dengan syarikat lain untuk perkhidmatan ini.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Ketiga rancangan harga tersebut menawarkan kepada syarikat apa yang mereka cari untuk jenis perniagaan yang mereka jalankan. Ketahuilah, cetakan halus menyatakan bahawa harga, ciri, dan perkhidmatan dapat berubah pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan. Sementara Homestead membuat pernyataan, “Tidak ada komitmen, batalkan kapan saja,” sepertinya tidak ada jaminan jaminan pengembalian wang.

Apakah Reputasi Mereka?

Kerana Homestead telah lama wujud, mereka mempunyai reputasi yang sangat baik dalam industri ini. Mereka mempunyai ribuan laman web di bawah pengawasan mereka. Oleh kerana semakin banyak pesaing menyusup ke ruang pembangun web, Homestead bergantung pada pengalaman dan latar belakang sokongan mereka sebagai kekuatan mereka.

Anugerah & Sijil Kualiti

Walaupun Homestead telah membantu dalam reka bentuk sebilangan besar laman web selama bertahun-tahun, tidak ada petunjuk yang jelas mengenai penghargaan atau sijil yang disebutkan di laman web.

Mengapa Pilih Pembangun Laman Web Ini?

Bagi mereka yang mahukan laman web yang baik dengan pilihan untuk membina laman web mereka atau bergantung kepada perunding untuk membantu mengembangkan laman web mereka, Homestead mempunyai sejarah yang kukuh. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk pemilik perniagaan kecil yang ingin terlibat atau belajar dari perunding Homestead. Sebagai penyedia perkhidmatan awal, Homestead mempunyai pengikut yang kuat. Sekiranya anda ingin mengalami, sistem warisan, dan sokongan pelanggan, Homestead mungkin merupakan pilihan yang tepat untuk reka bentuk dan hosting laman web anda.

Ciri-ciri utama

 • Templat Tersuai dalam 100 Kategori Perniagaan
 • Perpustakaan Percuma Lebih dari 1.1 Juta Foto
 • E-mel berjenama
 • Pemindahan Domain
 • Pakar Web untuk Mencadangkan Nama Domain Yang Unik
 • Domain diperibadikan
 • Suite Pemasaran Lengkap
 • Komuniti Laman Web
 • Perkongsian Video
 • Item Menu Tersuai
 • Buku pelawat
 • Tukar Warna pada Templat

Keputusan Pakar Industri di Homestead

Pakar dan pengguna berada di halaman yang sama ketika datang ke pendapat mereka tentang Homestead. Homestead bukan sahaja terlalu mahal berdasarkan jumlah atau ciri yang ditawarkan dan dibandingkan dengan harga harga pesaing, tetapi juga memerlukan perbaikan besar. Walaupun antara muka mungkin memimpin di awal internet, ia jelas menghadapi masalah untuk mengikuti perkembangan dan teknologi. Sekiranya Homestead tidak dapat menyesuaikan diri, dan tidak lama lagi, ia akan menjadi tidak relevan dan hanya digunakan oleh pelanggan yang paling setia dan bernostalgia.

Perkara ini benar terutamanya berkaitan dengan tindak balas mudah alih. Homestead kekurangan alat pembuatan laman web mudah alih walaupun laman web baru tidak responsif. Gabungkan dengan kemampuan penyimpanan dan lebar jalur yang rendah dan terdapat pilihan yang lebih baik di pasaran. Bagi pengkritik, Homestead adalah alat yang hebat dalam masa dan tempat tertentu, tetapi tidak lagi bertambah.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2393746,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/homestead-website-builder-review/
 • 24 April 2016

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di Homestead

Maklum balas positif adalah pengecualian dari peraturan ketika datang ke Homestead. Paling banyak, perisian ini mendapat penilaian “adil” sekitar 2 daripada 5 bintang. Ulasan yang paling positif dari pelanggan cenderung dari pengguna yang telah bersama syarikat itu selama lebih dari 15 tahun. Mereka berpendapat bahawa perisian ini mudah digunakan dan pilihan yang boleh dipercayai untuk perniagaan kecil. Mereka yang mempunyai pengalaman reka bentuk yang agak sedikit dapat dengan cepat membina laman web sederhana.

Sebagai tambahan, pelanggan yang berpuas hati melaporkan pengalaman positif dengan perkhidmatan pelanggan. Pengguna boleh menghubungi sokongan melalui telefon, e-mel, sembang langsung atau mengunjungi forum komuniti untuk mencari jawapan. Banyak pengguna juga menggunakan perisian untuk memperluas laman web mereka menjadi platform eCommerce dan merasa senang.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di Homestead

Terdapat banyak maklum balas pengguna di web mengenai perkhidmatan Homestead, dan kebanyakannya bukan semua yang memuji. Nampaknya pengguna yang hadir pada awal permainan pada awalnya sangat senang dengan program ini, tetapi Homestead gagal mengikuti perkembangan zaman dan terus menawarkan tahap prestasi yang sama. Ini membawa kepada titik tertentu di mana pengguna merasakan bahawa ciri terhad tidak lagi bernilai dan keseluruhan program tidak mempunyai nilai. Sebilangan besar, pengguna semasa melaporkan bahawa Homestead mengenakan harga premium untuk perisian yang sudah lapuk.

Akhirnya, terdapat beberapa aduan mengenai perkhidmatan pelanggan dan laman web yang tiba-tiba dihapus tanpa amaran. Perkara-perkara yang agak ganjil ini tentunya perlu diberi perhatian.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.homestead.com

Reka bentuk & Penyesuaian

Mengenai pilihan reka bentuk dan penyesuaian Homestead, syarikat ini telah lama melayani pelanggan untuk mengembangkan penawaran mereka dan mendapatkan maklum balas yang baik. Berikut adalah beberapa perkara mengenai ciri reka bentuk dan penyesuaian Homestead.

CiriGambaran keseluruhan
Templat Laman WebHomestead menawarkan beratus-ratus templat tradisional untuk keperluan asas perniagaan. Templat ini termasuk dalam bayaran $ 5,99 sebulan, selagi anda hanya memerlukan satu halaman, anda tidak memerlukan sub halaman, dan anda tidak memerlukan keranjang belanja. Sekiranya anda menjual barang dan perkhidmatan dan memerlukan ciri eCommerce, harapkan membayar $ 21 sebulan untuk laman web kecil. Berharap untuk membayar $ 61 sebulan untuk ruang hosting dan halaman laman web yang mencukupi untuk menyokong perniagaan bersaiz sederhana.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna. Palet templat adalah perniagaan yang difokuskan dengan pelbagai gaya, susun atur, warna, dan grafik untuk dipilih. Anda mungkin tidak menjumpai gaya halaman yang menatal panjang hari ini, tetapi gaya itu boleh dimasukkan secara manual. Mengubah templat setelah fakta boleh menyebabkan data beralih atau hilang. Tindakan ini tidak digalakkan.
 • Templat yang terpilih berbanding Membangun Laman Web Anda Dari Awal. Sekiranya anda menginginkan laman web yang dibina dari awal, anda boleh memuat turun perisian dan bekerjasama dengan perunding Homestead untuk mendapatkan apa yang anda perlukan. Pengguna akhir yang bekerja dalam talian mungkin terhad pada templat dalam talian.
Antaramuka Pembina Laman WebAntara muka pembangun laman web Homestead dalam salah satu kelebihan Homestead. Bekerja dengan kandungan, gambar, dan warna agak mudah bagi pengguna komputer rata-rata. Akaun pengguna dan log masuk menawarkan akses ke templat pengguna untuk perubahan cepat dan kemas kini segera ke laman web.
Penyesuaian Gaya HalamanPenyesuaian gaya halaman merangkumi kemampuan untuk memperibadikan laman web, mengubah kandungan dan elemen, mengakses beberapa kod HTML / CSS, dan melihat dan mengedit komponen dengan cepat.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian. Laman web homestead boleh diperibadikan mengikut tahap. Logo, gambar, dan kandungan berkaitan perniagaan lain dapat dimuat naik ke laman web ini, dan terdapat banyak elemen media sosial.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan menyunting. Elemen penyuntingan agak intuitif. Pengguna dapat memindahkan, mengubah ukuran, dan mengedit kandungan dengan mudah. Warna templat boleh diubah suai untuk memenuhi keperluan peribadi.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Akses pengguna terhad, tetapi dengan bantuan profesional sokongan Homestead, proses ini dapat dilakukan.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual. Penyuntingan visual dan ciri interaktif disertakan untuk pengalaman langsung. Pengguna dapat menambahkan peta, blog, dan elemen lain untuk menarik pengunjung.
Navigasi TapakNavigasi laman web adalah standard, kecuali pakej starter Homestead hanya menyediakan satu halaman dan pilihan sub halaman. Pakej perniagaan yang lebih mahal akan memberikan anda beberapa halaman laman web. Pakej business plus menawarkan halaman tanpa had.
Pengurusan KandunganKandungan mudah diubah, digayakan, dan digerakkan. Pelanggan log masuk ke akaun mereka dari laman web Homestead untuk mengakses laman web mereka dan menguruskan kandungan mereka.
Foto dan GaleriGaleri gambar Homestead adalah yang terbaik mengenai pembangun laman web. Galeri ini luas, dan memasukkan dan memanipulasi foto adalah masalah.
Pembinaan Tapak Mudah AlihMembuat laman web mesra mudah alih menggunakan Homestead tidak intuitif atau automatik. Untuk laman web anda dipaparkan pada peranti mudah alih memerlukan beberapa ciri dan kos tambahan.
Integrasi Perkongsian SosialElemen rangkaian sosial dapat disisipkan dan dihubungkan ke platform yang sesuai dengan sedikit kesukaran.
Perkhidmatan Reka BentukHomestead menawarkan untuk membuat laman web untuk anda. Beberapa laman web sampel mereka boleh dilihat di laman web. Pereka menawarkan konsultasi percuma dan pakej perkhidmatan penuh dengan harga $ 149,99 / bulan. Anda menerima laman web lima halaman, pengoptimuman kata kunci, pembinaan pautan, pelaporan, dan latihan.

ciri-ciri & Alat

Homestead kaya dengan ciri dan berdiri di sebelah pesaingnya. Pengguna akan berpuas hati dengan keseluruhan proses dan penyelenggaraan serta sokongan berterusan untuk templat laman web.

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan Laman WebMemulakan laman web menggunakan Homestead cukup mudah. Homestead menawarkan wizard di mana anda memilih reka bentuk, menyesuaikannya, dan menerbitkannya. Secara semula jadi, diperlukan lebih dari 15 minit untuk menyiapkan semua ini.
Reka Bentuk WebLangkah pertama adalah menelusuri ribuan templat untuk memilih susun atur halaman, gaya, dan warna yang sesuai dengan jenama perniagaan anda. Homestead mempunyai banyak pilihan jika anda tidak memerlukan sesuatu yang terlalu moden.
Kedalaman NavigasiAnda perlu menentukan tajuk dan halaman navigasi untuk pilihan laman web dan menu anda seperti Tentang, Perkhidmatan, Blog, dan Kenalan. Terdapat had untuk satu halaman dengan rancangan asas Homestead, tetapi ini mungkin dapat diterima untuk perniagaan kecil dan mantap. Juga, tidak ada pilihan sub halaman.
Widget dan AplHari ini, widget dan aplikasi sangat penting bagi pemilik perniagaan kecil. Walaupun Homestead agak terhad mengenai widget dan aplikasi, ia termasuk pilihan eCommerce dan pemasaran untuk pembayaran, pengoptimuman mesin pencari, penjenamaan, dan alat iklan yang terbukti cukup berjaya. Berharap untuk membayar rancangan harga lebih tinggi untuk mendapatkan ciri-ciri ini.
PengewanganPenyelesaian eCommerce Homestead memadai, dan mereka telah melayani ribuan syarikat melalui web selama bertahun-tahun. Pelanggan dapat dengan cepat membayar borang pembayaran terbaru dan termudah termasuk PayPal, kad kredit, dll. Gunakan Google AdSense atau iklan sepanduk melalui widget HTML.
Statistik PelawatStatistik pelawat berada di kedudukan tertinggi dalam senarai keperluan pelanggan untuk perniagaan kecil, dan analisis Homestead tepat. Homestead menggunakan RealTracker, atau anda boleh menambahkan Google Analytics. Pengguna hanya perlu mempertimbangkan keperluan ini semasa mereka membuat navigasi, peta laman, dan kandungan laman web.
Foto, Video dan AudioFoto, video, dan audio juga merupakan kunci untuk laman web yang berjaya hari ini, dan Homestead melakukan tugas yang baik untuk menawarkan antara muka yang mudah untuk memasukkan dan mengurus komponen ini.
BloggingLaman blog boleh ditambahkan melalui modul pengurus blog yang unik, tetapi tidak mudah bagi pengguna pemula.
Peta GoogleHomestead membolehkan anda memasukkan peta Google dengan mudah.
Penyunting HTMLTerdapat beberapa akses untuk menambahkan kod HTML, tetapi ini mungkin memerlukan sokongan dari Homestead.
Borang dan TinjauanTerdapat lebih banyak kerja yang terlibat dalam borang dan tinjauan Homestead, tetapi saluran sokongan adalah sumber yang berguna.
Ruang simpananPengguna mendapati penyimpanan hosting 25mb agak terhad pada pakej asas. Pakej peringkat kedua akan menyediakan 5gb, dan pakej peringkat ketiga akan memberikan 10gb.
Alat Surat BeritaCiri e-mel membolehkan surat berita.
ForumForum pelanggan Homestead disediakan untuk pelanggan.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianPakej tingkat ketiga Homestead mempunyai pilihan eCommerce dan kedai dalam talian yang baik, tetapi pelanggan Homestead akan membayar premium yang tinggi.
Integrasi GatewayHomestead menawarkan integrasi gerbang tradisional untuk pilihan pembayaran eCommerce.
Mesra SEOTerdapat pilihan yang baik untuk mengedit tag meta dan keterangan ditambah tajuk halaman, dan ciri ini merangkumi pemeriksa ralat yang sangat khusus.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Pengguna mempunyai log masuk akaun yang dilindungi kata laluan untuk mengedit laman web mereka.
Analisis Google®Pengguna boleh menambahkan Google Analytics ke persekitaran mereka.
Keselamatan Laman WebHomestead memandang keselamatan sebagai keutamaan tinggi, dan laman web tersebut merangkumi perlindungan kata laluan pelanggan dan keselamatan laman web yang hebat. Syarikat ini telah lama berniaga untuk menawarkan pilihan keselamatan eCommerce terbaik di pasaran, tambah Homestead.
Pelbagai BahasaPlatform Homestead terhad kepada bahasa Inggeris.
Pengoptimuman Mudah AlihHomestead tidak menawarkan pemformatan automatik untuk peranti mudah alih. Ia dapat dicapai, tetapi tidak mudah.
Teknologi CDNRangkaian Penghantaran Kandungan (CDN) untuk ketersediaan tinggi dan prestasi tinggi tidak diuji.

Rancangan & Harga

Homestead menawarkan percubaan 30 hari percuma kepada pelanggan seperti yang dilakukan oleh kebanyakan pembangun laman web. Syarikat ini dimaklumkan dengan pilihan harga mereka di laman web. Pelanggan memilih dari tiga rancangan harga bulanan praktikal berdasarkan keadaan perniagaan.

Pelan Harga Yang Ditawarkan

 • Pemula. Untuk syarikat sederhana yang memerlukan pilihan eCommerce yang lebih luas, rancangan perniagaan $ 20,99 sebulan juga akan merangkumi nama domain, 5gb penyimpanan hosting laman web, akaun e-mel, dan tiga halaman laman web.
 • Perniagaan. $ 7 sebulan. 300 tema. 10 GB. Laman web mudah alih. E-mel Office 365 selama satu tahun.
 • Perniagaan Plus. Bagi kebanyakan pemilik perniagaan sederhana atau besar, rancangan Business Plus bernilai $ 60,99 sebulan adalah suatu keharusan, yang menawarkan tambahan penyimpanan hosting laman web sebanyak 5 GB dan halaman laman web tanpa had.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Tidak ada rancangan percuma, tetapi ada tawaran percubaan percuma selama 30 hari.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Pelanggan akan diminta untuk memberikan nombor kad kredit untuk bergabung, tetapi seseorang dapat membaca templat secara percuma.
 • Betapa berpatutannya pakej premium berbanding pesaing? Untuk laman web peringkat kemasukan yang tidak memerlukan eCommerce, Homestead sangat berpatutan. Untuk eCommerce dengan halaman tanpa had, Homestead adalah yang paling mahal di pasaran.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Anda boleh membuat laman web dengan halaman profesional dalam tempoh percubaan 30 hari percuma.
 • Adakah pembayaran ditunaikan secara bulanan / tahunan? Bulanan.

Sokongan pengguna

Dengan hampir 20 tahun dalam perniagaan, sokongan pelanggan Homestead adalah salah satu faedah yang diharapkan oleh pelanggan. Terdapat beberapa pilihan bagi pelanggan untuk mendapatkan sokongan atau menerima bantuan untuk membuat halaman laman web mereka:

 • Telefon. Homestead menawarkan di kebanyakan bandar AS nombor telefon bebas tol untuk sokongan langsung lima hari seminggu pada siang hari.
 • Mel laman web. Hubungi Homestead melalui e-mel dan terima masa tindak balas 24 jam.
 • Berbual. Dengan talian sembang hari Isnin hingga Jumaat, Homestead siap membantu menyelesaikan masalah anda.
 • Pangkalan Pelanggan. Pautan homestead ke ribuan pelanggan di seluruh negara untuk semakan anda.
 • Blog Perniagaan Kecil. Blog Perniagaan Kecil Homestead disusun dengan artikel menarik mengenai pembinaan laman web dan merangkumi blog mengikut kategori dan arkib dari bulan-bulan sebelumnya.
 • Media Sosial. Terdapat beberapa platform media sosial untuk mengikuti Homestead termasuk Facebook, Twitter, Google+, YouTube, dan Pinterest, dan pengguna dapat mendaftar untuk mendapatkan RSS feed.
 • Forum Komuniti. Forum Komuniti dalam talian mapan untuk belajar dari dan menghubungi pelanggan Homestead yang lain. Ini mempunyai pengikut yang besar.
 • Log Masuk Akaun. Pelanggan menikmati log masuk akaun terus dari laman web Homestead.

Secara keseluruhan, Homestead menyediakan perkhidmatan pelanggan profesional secara nasional pada waktu hari kerja, dan pemanggil dapat mengharapkan layanan yang ramah dan waktu pemulihan yang cepat. Penganalisis sokongan, sebahagian besarnya, cekap dan memberikan nasihat yang baik bagi mereka yang membina laman web mereka dengan Homestead.

Kemudahan penggunaan

Oleh kerana faedah dari pembangun web dalam talian adalah untuk menawarkan pengalaman yang selesa untuk membuat laman web, Homestead memenuhi keperluan itu. Penting untuk memanfaatkan percubaan percuma pembangun laman web untuk mengetahui betapa senang atau sukarnya prosesnya. Tahap kemahiran dan keperluan perniagaan setiap orang berbeza, jadi akhirnya memilih syarikat yang tepat adalah pilihan peribadi.

Ciri-ciri yang diandalkan oleh pelanggan dengan pembangun web Homestead termasuk templat umum, reka bentuk yang sesuai dengan perniagaan anda, antara muka intuitif, log masuk mudah dan pengeditan, teknologi seret dan lepas, kawalan dan manipulasi, harga, dan nilai. Selain itu, pelanggan mendapati sistem sokongan yang pantas dan efisien untuk syarikat itu, dan platform bantuan dalam talian tidak buruk.

Kesederhanaan antara muka. Antaramuka mudah untuk pengguna pemula; untuk mana-mana pemula, akan memerlukan masa untuk menyesuaikan diri dengan mana-mana pembangun laman web dalam talian.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. Pembina laman web yang ditawarkan oleh Homestead adalah cara yang cukup semula jadi bagi pemula untuk pengguna komputer yang maju untuk membina laman web. Untuk pemula dengan perniagaan permulaan, itu adalah pilihan yang baik. Pengguna yang lebih maju mungkin menginginkan pembangun web yang menawarkan akses tambahan ke kod untuk penyesuaian peribadi.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa. Statistik masa bekerja untuk Homestead secara keseluruhan baik apabila anda mempertimbangkan masa dan jumlah pelanggan yang tinggi untuk syarikat ini. Pelanggan mendapat kawalan yang mereka perlukan dari akaun Homestead mereka.

Bantuan Penyunting Diberikan. Homestead menawarkan pelbagai pilihan bantuan termasuk bantuan penyunting, forum, blog, dan sokongan telefon dan sembang pelanggan.

Perniagaan berubah, syarikat berkembang dan menyusut, dan laman web perlu berubah dengan lanskap Internet. Homestead dapat diterima dalam menawarkan penyelesaian berskala yang mudah disesuaikan dengan perubahan di sekitarnya. Semasa anda memulakan, pastikan untuk mempertimbangkan keadaan perniagaan anda dan tentukan peluang pertumbuhan dan skalabiliti kerana bertepatan dengan tawaran Homestead. Kemukakan soalan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kemampuan ini apabila anda berjumpa dengan perunding vendor.

Kesimpulannya

Homestead adalah pembangun laman web dengan latar belakang yang kukuh dan pakej all-inclusive termasuk antara muka pengguna semula jadi, nama domain, dan hosting web. Senarai ciri yang mantap, dengan hanya beberapa perkara yang menjadi perhatian, terutama mengenai templat moden, mobiliti dan kebolehpindahan. Lihat kelebihan dan kekurangan keseluruhan memilih Homestead untuk membina laman web perniagaan anda.

Pelanggan agak kecewa baru-baru ini, tetapi itu kerana templat Homestead sudah ketinggalan zaman berbanding dengan pesaing baru yang muncul di pasaran. Pengguna telah berpuas hati selama bertahun-tahun, tetapi persaingan membuat Homestead berada di posisi di mana mereka perlu meningkatkan templat, model harga, dan fitur mobilitas mereka untuk tetap berada di puncak.

Homestead mungkin sesuai untuk perniagaan kecil yang dapat dikendalikan di mana pemilik perniagaan hanya memerlukan reka bentuk sederhana untuk menampilkan perkhidmatan mereka. Mungkin juga memadai untuk syarikat eCommerce bersaiz sederhana yang tidak mungkin bermain bola salji. Homestead memberikan keupayaan untuk mengurus kandungan dan komponen dengan cekap dengan harga yang cukup kompetitif.

Untuk mengembangkan perniagaan yang memerlukan reka bentuk templat moden, pilihan mobiliti, dan skalabilitas, ada pembangun laman web lain di pasaran yang patut dicuba. Percubaan 30 hari percuma di Homestead adalah tempat terbaik untuk mengetahui sendiri.

Bandingkan

Rumah kediaman

87

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map