Semakan Webs.com 2016


Laman web.com

Melawat laman web

8.9


Skor AWA

Laman web.com

Webs.com (syarikat Vistaprint) adalah pembangun laman web 15 tahun yang popular dengan pemilik perniagaan, organisasi bukan untung, dan pereka web. Web adalah platform di sebalik 55 juta laman web. Web menawarkan pilihan seumur hidup atau harga yang kompetitif untuk pemilik perniagaan yang memerlukan lebih banyak ciri. Syarikat ini semakin popular di kalangan pembangun laman web utama yang lain. Baca ulasan Webs.com kami di bawah.

Kelebihan

 • Pelan harga yang adil dan kompetitif
 • 450 templat perniagaan mesra mudah alih
 • Mudah untuk menambah dan menyunting komponen
 • Galeri gambar disertakan
 • Percubaan 30 hari percuma
 • Analisis data disertakan

Keburukan

 • Pengekodan HTML / CSS terhad pada kotak kod di halaman
 • Sokongan telefon terhad kecuali yang ada dalam rancangan Pro
 • Sebilangan penyelidikan mungkin diperlukan untuk mewujudkan blogging
 • Web tidak merancang laman web untuk anda

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.webs.com
 • Ibu pejabat: Silver Spring, Maryland
 • Tahun Ditubuhkan: 2001
 • Pekerja: 50+
 • Tapak yang Dibina: 55,000,000+
 • Kategori: Perisian Pembuat Laman Web
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

Dengan lebih daripada 3.3 juta pelanggan, 2,200 pekerja, dan lebih dari 20 lokasi fizikal, Web.com berada dalam kelas tersendiri. Web.com berkongsi budaya, nilai, dan kerja berpasukan syarikat yang menyokong dan mendedahkan maklumat ini di laman web. Terdapat kelebihan dan kekurangan dalam syarikat dengan kedudukan yang panjang dan besar.

Web.com menawarkan salah satu portfolio produk dan perkhidmatan terbesar dan serba boleh dari mana-mana pembangun laman web. Walaupun templatnya tradisional, dirancang untuk berfungsi, Web.com lebih dari sekadar toko DIY. Web.com juga menyediakan reka bentuk laman web perkhidmatan penuh. Salah satu daripada pilihan ini dapat memberikan hasil yang baik bagi individu atau pemilik perniagaan yang perlu membina dan menyelenggara laman web. Berharap untuk membayar harga yang sedikit lebih tinggi untuk ciri dan perkhidmatan Web.com yang luas.

Yang Disarankan Web.com?

Pembangun laman web Web.com disyorkan untuk pemilik perniagaan, pemilik kedai, blogger, dan lain-lain yang memerlukan laman web yang berfungsi dan aktif. Ia sesuai dengan mereka yang ingin membina laman web asas atau mereka yang memerlukan seseorang untuk membuat laman web yang lebih kompleks untuk mereka.

Kawasan Fokus / Kepakaran Web.com

Web.com tertumpu pada laman web yang berfungsi dan tanpa embel-embel yang memenuhi keperluan individu atau perniagaan. Dengan peningkatan set templat, Web.com menawarkan lebih dari 2.500 templat yang dapat ditukar dengan mudah setelah konten ditambahkan. Templatnya kelihatan sedikit tertanggal, tetapi pemilik boleh mendapatkan laman web khusus yang memenuhi keperluan reka bentuk mereka. Pakej hosting Unix, Linux, dan Windows tersedia. Web.com berfungsi dengan baik eCommerce, dengan kemampuan add-on dan plugin yang hebat.

Spesifikasi / Batasan Teknikal Web.com

Web.com menawarkan ciri pembina laman web standard untuk laman web yang berjaya bersama dengan pilihan untuk membiarkan seseorang melakukan pekerjaan untuk anda. Ia adalah platform berfungsi dengan baik untuk eCommerce dengan penyelesaian terbina dalam dan pilihan papan pemuka interaktif.

Mengenai batasan, antara muka pengguna tidak sebanding dengan beberapa pesaing baru Web.com, dan tidak kelihatan bahawa Web.com menawarkan percubaan percuma. Pilihan harga bulanan sedikit lebih tinggi untuk platform yang berpengalaman dan berkembang ini.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Walaupun rancangan harga tidak dinyatakan dengan jelas di laman web Web.com, nampaknya ada seperangkat rancangan pembayaran bulanan yang komprehensif untuk penyelesaian hosting penuh, dan pemasaran yang berjaya diperlukan untuk mempromosikan perniagaan. Ini tidak akan murah, tetapi Web.com menawarkan pemasaran sebenar yang diperlukan untuk kejayaan dalam talian.

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Web.com menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, tetapi anda tidak akan menemui maklumat ini dengan mudah di laman web. Pengguna mengadu tentang kesukaran untuk membatalkan setelah anda mendaftar.

Apa itu Reputasi Web.com?

Setelah sejarah yang panjang di ruang laman web, nampaknya Web.com telah mengambil tempat duduk belakang dengan pelanggan baru sendiri. Sebagai penyelesaian pembinaan laman web yang paling hebat dan berjaya, nampaknya Web.com gagal mengikuti beberapa cara.

Walaupun syarikat ini memiliki banyak pengikut dan salah satu rangkaian layanan yang luas, ia telah mengalami banyak transformasi dan harus bertumpu kepada pelaku baru untuk membina laman web yang cekap. Bagi mereka yang masih lebih suka mempunyai pereka web untuk melakukan pekerjaan untuk mereka, Web.com berlaku baik di industri ini. Ulasan terbaru menunjukkan Web.com mempunyai reputasi yang baik di kalangan pereka perkhidmatan penuh dan hanya reputasi yang adil di kalangan pemilik laman web sendiri.

Mengapa Pilih Web.com?

Pembangun laman web.com mempunyai beberapa rangkaian fitur berikut, banyak pilihan untuk reka bentuk dan pembangunan laman web, dan layak menyokong perusahaan besar dan eCommerce maju. Syarikat ini melakukan segalanya.

Persoalannya, adakah mereka melakukannya dengan baik? Sekiranya anda mahukan syarikat berpengalaman dan kaya dengan sejarah dan kemampuan untuk menyediakan perkhidmatan reka bentuk laman web yang luas, belanjakan wang dan melabur dengan Web.com. Sekiranya anda adalah perniagaan kecil yang memerlukan laman web asas buat sendiri, terdapat puluhan alternatif pembangun laman web yang menjimatkan kos, seperti Squarespace dan Weebly untuk memenuhi keperluan anda.

Ciri-ciri utama

 • Templat yang boleh disesuaikan
 • Penguat SEO
 • Pembina Laman Web Mudah Alih
 • Integrasi Media Sosial
 • Sokongan Penyenaraian Tempatan
 • Galeri Foto dan Video
 • Analisis Web Lanjutan
 • Nama Domain Tersuai
 • Integrasi E-dagang
 • Alamat E-mel Tersuai
 • Cloud Hosting
 • Perlindungan Kata Laluan

Keputusan Pakar Industri di Webs.com

Pakar memang mempunyai beberapa kata baik untuk Webs.com, tetapi mereka juga cepat mengesyorkan alternatif yang lebih baik. Ketika datang ke versi percuma, sukar untuk memberikan banyak kritikan. Dengan mempertimbangkan harganya, Webs.com adalah program yang agak mudah digunakan yang akan membolehkan sesiapa sahaja membina dan menerbitkan laman web. Editor seret dan lepas menghilangkan keperluan untuk pengalaman pengekodan dan sangat mesra pemula.

Masalah utama, dengan kedua-dua pakej percuma dan berbayar, ialah antarmuka sudah ketinggalan zaman dan mengandungi terlalu banyak bug. Sebenarnya, Webs.com belum mengalami kemas kini besar sejak 2012. Dengan kadar kemajuan teknologi, itu akhirnya dapat terasa seperti beberapa dekad daripada bertahun-tahun.

Pada akhirnya, jika anda mencari pembangun laman web yang berpatutan, boleh dipercayai, disesuaikan dan mudah digunakan, ada pilihan yang lebih baik. Webs.com tidak berjaya untuk terus berdaya saing.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di Webs.com

Walaupun terdapat banyak maklum balas pengguna negatif mengenai Webs.com, saya berjaya menemui beberapa ulasan positif. Malangnya, kebanyakannya terdengar seperti spam. Penulis tidak memberikan banyak perincian dan cepat memasukkan pautan ke laman web mereka sendiri. Sekiranya ada, pengguna gembira dapat membina laman web secara percuma.

Masalah lain yang menimbulkan ketepatan ulasan pengguna adalah adanya “Web.com” yang sangat serupa. Semasa saya melakukan carian sendiri, hasilnya dibahagi sama rata antara memaparkan maklumat untuk Web.com dan Webs.com. Mungkin Webs.com adalah penerima kritikan yang tidak disengajakan yang harus ditujukan kepada Web.com. Memandangkan perbezaan kecil dalam nama domain dan hasil carian, sukar untuk mengetahui bagaimana perasaan pengguna.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di Webs.com

Membaca ulasan pengguna untuk Webs.com hampir menyakitkan. Walaupun secara praktikal setiap pembangun laman web telah menerima beberapa kritikan, biasanya bentuknya lebih berkesan. Namun, aduan dari pengguna Webs.com benar-benar marah. Orang tidak menulis untuk memberi cadangan berguna mengenai cara meningkatkan perkhidmatan; mereka keluar untuk darah.

Nampaknya kebanyakan masalah berlaku dengan versi program percuma. Terdapat banyak laporan mengenai orang kehilangan akses ke laman web mereka walaupun setelah bertahun-tahun berusaha membuat dan menerbitkan kandungan. Kenyataan bahawa wakil khidmat pelanggan nampaknya sukar difahami tidak akan membantu meredam kemarahan. Secara keseluruhan, Webs.com mendapat penilaian satu bintang. Berdasarkan ulasan pengguna, sepertinya anda harus berjalan dengan cara yang lain.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Reka bentuk & Penyesuaian

Pilihan reka bentuk dan penyesuaian di Webs.com lebih dari mencukupi, dari templat hingga kegunaan. Berikut adalah beberapa titik kuat reka bentuk dan penyesuaian Web.

CiriGambaran keseluruhan
Templat Laman WebWeb bermula dari 40 hingga 450 templat mesra mudah alih dan moden untuk laman web perniagaan. Pengguna memilih dari templat ini untuk perkhidmatan percuma, atau dengan harga minimum yang merangkumi beberapa ciri tambahan. Sekiranya anda memerlukan penyelesaian eCommerce untuk perniagaan anda, Web juga menawarkan beberapa templat canggih.
 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna.Templat dibuat untuk syarikat dalam pelbagai palet warna dan gaya. Anda memilih antara enam susun atur yang berfungsi dengan baik untuk menunjukkan produk dan perkhidmatan anda. Sekiranya anda berubah fikiran, templat yang berbeza dapat digunakan dengan mudah.
 • Templat yang terpilih berbanding Membangun Laman Web Anda Dari Awal. Web adalah pembangun laman web do-it-yourself yang bergantung pada templat. Sekiranya anda ingin membina laman web anda dari awal, mungkin ada pembangun laman web lain yang sesuai dengan keperluan anda
Antaramuka Pembina Laman WebWeb adalah yang terbaik dalam menyediakan antara muka pembangun laman web intuitif kepada pelanggan. Bekerja dengan warna, kandungan, dan gambar adalah mudah bagi pengguna komputer baru atau rata-rata. Dalam log masuk akaun selamat dari laman web Web, anda mengakses halaman anda, membuat perubahan, dan melihat kemas kini segera di laman web anda./td>
Penyesuaian Gaya Halaman`Penyesuaian gaya halaman merujuk kepada kemampuan anda untuk memperibadikan laman web anda, mengubah kandungan dan komponen, dan mengubah kod HTML / CSS jika dikehendaki. Web hebat pada penyesuaian gaya halaman kecuali untuk mengubah kod.
 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian.Laman web laman web dapat dipersonalisasi mengenai gambar, konten, media sosial, aplikasi, dan beberapa alat pemasaran.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan mengedit kandunganElemen penyuntingan adalah mudah. Anda boleh mengubah saiz dan mengedit kandungan dengan cepat. Terdapat beberapa tahap menyesuaikan warna latar belakang templat, atau anda boleh memilih templat dan tema warna yang berbeza.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Mengedit kod HTML / CSS tidak ditampilkan sebagai fitur, tetapi nampaknya ada metode untuk menambahkan tag HTML. Anda boleh memasukkan kotak kod pada halaman.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual.Web menjadikan penyuntingan visual mudah pada platform interaktif. Anda boleh menambahkan peta, video, foto, ciri eCommerce, dan elemen lain untuk menarik pengunjung dan menjual produk.

Setelah anda memutuskan untuk mencuba Webs.com, anda memilih templat reka bentuk dan kemudian terus menyesuaikan halaman anda agar sesuai dengan keperluan perniagaan anda. Anda boleh menyiapkan laman web anda secara percuma dan menikmati lebih banyak ciri dalam salah satu model harga murah.

Navigasi TapakNavigasi laman disertakan dalam templat dan dapat disesuaikan agar sesuai dengan produk dan perkhidmatan syarikat anda. Web menawarkan halaman tanpa had untuk salah satu daripada tiga rancangan harga. Pelanggan mudah alih anda dapat menavigasi halaman anda selagi anda memilih templat yang betul.
Pengurusan KandunganKandungan di pembangun laman web Web mudah diubah, digayakan, dan digerakkan. Selagi anda mempunyai sambungan Internet, anda boleh log masuk ke akaun anda dan mengakses kandungan anda pada bila-bila masa. Perubahan lancar, dan muat naik ke laman web anda segera.
Foto dan GaleriSama ada anda mempunyai foto produk, atau memerlukan gambar dari galeri foto Web, anda mempunyai pilihan. Di samping gambar anda, anda boleh memasukkan keterangan produk, harga, cukai dan penghantaran, status produk dan banyak lagi.
Pembinaan Tapak Mudah AlihWeb kini menawarkan ratusan templat mesra mudah alih sehingga pelanggan anda dapat menavigasi laman web anda di peranti mudah alih mereka. Sekiranya anda menjalani percubaan percuma 30-dahy atau salah satu daripada tiga rancangan Web dengan harga berpatutan, bangunan laman web mudah alih juga disertakan.
Integrasi Perkongsian SosialWeb penuh dengan pilihan integrasi media sosial. Anda boleh memasukkan beberapa atau semua platform rangkaian sosial utama ke laman web anda untuk kepentingan pelanggan anda. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo, dan banyak lagi.
Perkhidmatan Reka BentukWeb tidak menawarkan reka bentuk laman web untuk anda. Platform do-it-yourself ini cukup mudah sehingga anda tidak memerlukan pereka dan pembangun laman web. Sekiranya anda adalah perniagaan besar dengan keperluan pembangunan yang unik, syarikat lain melakukannya dengan baik.

ciri-ciri & Alat

Web penuh dengan ciri yang dihadapi pelanggan, dan ribuan perniagaan kecil menjual produk dan perkhidmatan mereka melalui laman web Webs. Anda tidak akan kecewa dalam senarai ciri di Webs.com.

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan Laman WebWeb menawarkan empat langkah mudah untuk mendapatkan laman web yang sangat baik. Prosesnya semudah menyiapkan, menambahkan kandungan, menerbitkan, dan mengoptimumkan untuk pengunjung. Web memandu anda melalui proses dalam talian untuk halaman dan navigasi laman web, aplikasi, penjenamaan, penerbitan dan perkongsian anda. Pengguna melaporkan pengalaman positif dan intuitif.
Reka Bentuk WebLangkah pertama dalam proses reka bentuk web Web adalah menelusuri ribuan templat perniagaan. Anda memilih gaya, skema warna, dan susun atur halaman yang sesuai dengan budaya dan keperluan perniagaan anda. Web mempunyai 450 templat untuk dipilih termasuk pilihan mudah alih. Kemudian anda bergantung pada “bar builder” di setiap halaman untuk membantu anda menyeret dan melepaskan elemen, memasukkan komponen, dan membuat pengeditan.
Nama Domain Tersuai
Kedalaman Navigasi:Pelanggan anda menavigasi ke halaman tanpa had dalam semua rancangan Web. Apa pun saiz perniagaan kecil anda, anda mendapat halaman yang anda perlukan untuk berkongsi produk anda. Terdapat beratus-ratus reka bentuk templat untuk dipilih untuk struktur anda.
Widget dan AplTidak seperti beberapa pembangun laman web, Web menawarkan kedua-dua widget skrin utama untuk interaksi pelanggan dan aplikasi untuk penglibatan dan kesetiaan pelanggan. Web juga bekerjasama dengan Pagemodo untuk pemasaran sosial dan ContactMe untuk pengurusan kenalan.
PengewanganWeb menawarkan penyelesaian eCommerce yang cukup mantap yang telah bekerja untuk ribuan syarikat berasaskan penjualan dalam talian. Anda mendapat pilihan integrasi pembayaran dan invois standard di PayPal, Etsy, dan Stripe.
Statistik PelawatWeb menawarkan analisis web canggih melalui Statistik. Anda mengetahui lebih lanjut mengenai lalu lintas laman web anda dan mengambil tindakan berdasarkan statistik yang anda hasilkan.
Foto, Video dan AudioDengan persaingan dalam talian yang besar, audio, foto, dan video, sangat penting untuk kejayaan perniagaan kecil. Antara muka Web untuk memasukkan komponen ini mudah dan terkawal melalui bar pembina. Pilih Gambar, Galeri Foto, Video, Butang dan banyak lagi.
BloggingLaman blog boleh ditambah menggunakan aplikasi blog. Anda boleh memasukkan catatan automatik. Blogging blog tidak semudah dan kukuh seperti beberapa pembangun laman web lain. Anda mungkin perlu bergantung pada halaman bantuan Web untuk menyiapkannya. Beberapa pembangun laman web lain menawarkan lebih banyak fleksibiliti dalam nilai blog.
Peta GoogleWeb membolehkan anda memasukkan peta Google dengan cepat dan mudah.
Penyunting HTMLPenyunting HTML tidak disokong di Web; namun kotak kod boleh dimasukkan ke dalam halaman.
Integrasi Media Sosial
Borang dan tinjauanAnda boleh memasukkan borang dan tinjauan menggunakan kotak kod HTML pada halaman. Ciri ini mungkin memerlukan beberapa kajian di laman bantuan Web melainkan jika anda mahir komputer.
Ruang simpananPengguna menerima 500MB untuk perkhidmatan percuma, 1GB untuk pelan Starter, 5GB untuk Pelan yang Disempurnakan, dan storan tanpa had untuk rancangan Pro.
Alat Surat BeritaWeb bekerjasama dengan ContactMe untuk melakukan tangkapan e-mel untuk buletin dan surat. Jangkakan bayaran tambahan sebanyak $ 5 / bulan. Pilihan lain adalah menanamkan penangkapan HTML dalam kotak kod di halaman.
Sokongan ForumWeb menyediakan sokongan forum untuk pelanggan percuma sambil membayar pelanggan untuk menerima sokongan forum dan sokongan sembang langsung. Untuk sokongan telefon, pelanggan mesti mendaftar dalam rancangan Pro.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianAnda memerlukan rancangan Web yang Dipertingkat atau Pro untuk kedai 20 item atau lebih. Kosnya berpatutan, dan rancangan Pro termasuk penyerahan dan pengoptimuman mesin pencari, iklan Google, e-mel, sembang langsung, dan sokongan telefon. Penyelesaian eCommerce web sesuai untuk perniagaan kecil hingga sederhana.
Integrasi GatewayTidak seperti beberapa pembangun laman web di kelasnya, Web menawarkan perkhidmatan gerbang keahlian yang dapat diperluas kepada pelanggan anda. Ini membantu anda memasarkan secara langsung dan mengunci paparan halaman oleh ahli.
Mesra SEOWeb menawarkan alat SEO melalui kedai aplikasi. Pelan Pro menawarkan beberapa alat pemasaran termasuk SEO Booster untuk membantu anda mencari pelanggan web. Selain itu, Web menghantar senarai ke direktori dalam talian tempatan termasuk Google, YP.com, dan Yahoo.
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Pengguna laman web membuat akaun yang dilindungi kata laluan untuk log masuk dan penyuntingan laman web mereka pada bila-bila masa.
Analisis Google®Web disatukan dengan Google App Suite (ini mungkin memerlukan sedikit lebih banyak pemahaman dan beberapa fail bantuan untuk memulakan). Web menggunakan Statistik secara lalai untuk analisis.
Keselamatan Pembina Laman WebWeb, seperti semua pembangun laman web, memandang serius keselamatan dan menggunakan pilihan perlindungan kata laluan pelanggan yang terkemuka. Dengan sejarah dan saiz syarikat ini, keselamatan diutamakan.
Pelbagai BahasaLaman web Web menyokong 13 bahasa. Nampaknya Web menawarkan pembinaan laman web untuk bahasa-bahasa ini dan semakin meningkat untuk memasukkan lebih banyak lagi.
Pengoptimuman Mudah AlihWeb 450 templat baru merangkumi pengoptimuman mudah alih sehingga pelanggan anda dapat meneliti dan membeli produk dan perkhidmatan anda pada peranti mudah alih. Templat mudah alih termasuk dalam perkhidmatan percuma dan tiga rancangan harga Web juga.
Teknologi CDNWeb mempunyai platform serupa yang disebut Penyelesaian Rangkaian untuk perkhidmatan DNS yang Disempurnakan, ketersediaan tinggi, dan prestasi tinggi.

Rancangan & Harga

Web menawarkan kepada pelanggan laman web dan hosting percuma yang berterusan! Untuk laman web yang memerlukan ciri eCommerce, satu rancangan harga percuma dan tiga adalah lebih murah hati. Syarikat itu memaparkan rancangan harga dan pilihan mereka di laman web ini. Anda boleh didirikan secara percuma atau memilih dari tiga rancangan harga bulanan yang kompetitif berdasarkan keperluan perniagaan anda. Ketiga-tiga rancangan berbayar menawarkan:

 • Hosting Percuma
 • Halaman Tanpa Had
 • Penjenamaan Web Dihapus
 • Perlindungan Kata Laluan untuk Halaman
 • Pengoptimuman Mudah Alih
 • Statistik

Pelan Harga Yang Ditawarkan

 • Percuma. Untuk syarikat dengan hanya lima produk dan satu gambar, anda boleh menjual secara percuma.
 • Pemula. Untuk perniagaan eCommerce kecil, pelan Permulaan $ 5.99 sebulan menawarkan senarai bullet di atas, sepuluh produk dan dua gambar, beberapa iklan, sokongan e-mel, dan penyimpanan 1GB.
 • Dipertingkatkan. Untuk perniagaan kecil atau sederhana yang memerlukan ciri eCommerce yang lebih luas, pelan Peningkatan $ 12.99 sebulan menawarkan senarai di atas, 20 produk kedai, lebih banyak tema, tiga alamat e-mel, sokongan e-mel dan sembang langsung dan storan 5GB.
 • Pro. Bagi kebanyakan pemilik perniagaan bersaiz sederhana, rancangan Pro $ 22.99 sebulan menawarkan senarai di atas, produk kedai tanpa had, lebih banyak tema, 25 alamat e-mel, penyerahan dan penggalak enjin carian, $ 100 dalam iklan Google, e-mel, sembang langsung, dan sokongan telefon , dan storan 5GB.

Web menawarkan rancangan yang sangat kompetitif untuk menampung setiap pemilik perniagaan kecil atau bukan untung. Pilihan semua termasuk lebih murah hati daripada banyak pembangun laman web di kelas mereka.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Ya, pemilik perniagaan boleh menikmati laman web percuma untuk jangka panjang atau percubaan 30 hari di salah satu daripada tiga rancangan harga Web.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Anda boleh bergabung secara percuma, terlibat dalam percubaan 30 hari percuma, atau melanggan salah satu daripada tiga rancangan, di mana nombor kad kredit atau akaun PayPal diperlukan untuk pembayaran.
 • Betapa berpatutannya pakej premium berbanding pesaing? Web adalah pilihan yang sangat berpatutan untuk kebanyakan pemilik perniagaan, dengan banyak percuma untuk keperluan asas.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Ya, anda boleh merancang laman web anda secara percuma dan mengikuti rancangan percuma selama yang anda mahukan.
 • Adakah pembayaran ditunaikan secara bulanan / tahunan? Harga bulanan adalah berdasarkan rancangan dua tahun.

Sokongan pengguna

Dengan lebih dari 15 tahun dalam perniagaan membina laman web, Web telah mewujudkan pilihan sokongan pelanggan yang baik dan pelanggan nampaknya cukup berpuas hati. Oleh kerana penyediaan Web cukup mudah, platform do-it-yourself ini direka untuk sokongan minimum. Dari laman web Bantuan dan Kenalan, Web menggunakan Zendesk untuk menyokong klien.

 • Soalan Lazim. Dapatkan maklumat dalam Soalan Lazim.
 • Sembang Langsung. Kemukakan soalan dalam Live Chat.
 • Sokong Forum Komuniti. Cari jawapan di forum Komuniti Sokongan.
 • Pusat Sokongan. Cari jawapan untuk soalan di Pusat Sokongan berdasarkan topik.
 • Pilih Topik. Pilih subjek tertentu untuk mendapatkan jawapan.
 • Pusat Sumber. Lawati Pusat Sumber untuk memulakan laman web baru.
 • Log Masuk Akaun. Pelanggan log masuk terus dari laman web Web.

Secara keseluruhan, Web menyediakan beberapa pilihan sokongan pelanggan. Panggilan telefon mungkin tidak digalakkan melainkan anda melanggan rancangan Pro, kerana tidak ada nombor yang muncul di halaman Web. Pada tahap bantuan, nombor telefon ditawarkan.

Kemudahan penggunaan

Pengguna mendapati Web mudah dimulakan, cepat disiapkan, dan senang dikendalikan. Anda membina laman web anda semasa anda pergi, menggunakan templat reka bentuk dan enam pilihan susun atur. Web menawarkan pengalaman DIY yang sangat baik untuk pengguna baru dan lanjutan.

Walaupun tahap kemahiran berbeza-beza oleh mereka yang memerlukan laman web baru dan ingin membuat sendiri, kemudahan atau kesukaran juga berbeza untuk setiap orang. Oleh kerana Web menawarkan laman web percuma, tidak ada salahnya meluangkan masa untuk menjalani proses tersebut dan mengetahui apakah anda ingin menjadi pelanggan. Pengguna mendapati Web intuitif, mesra pengguna, dan mudah disusun dan dikendalikan.

Kesederhanaan antara muka. Antaramuka visual dan interaktif, sesuai untuk kebanyakan pengguna, apa sahaja jenis laman web.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. Pembina laman web Web sangat sesuai untuk pemula dan pengguna lanjutan. Walaupun terdapat pembangun laman web dan perancang web yang lebih maju di pasaran, Web menawarkan hampir semua keperluan pemilik perniagaan kecil, dengan harga yang berpatutan.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa. Waktu operasi laman web sangat baik seperti kebanyakan pembangun laman web di pasaran masa kini, dan anda mempunyai kawalan penuh terhadap laman web anda.

Bantuan Penyunting Diberikan. Web menawarkan beberapa pilihan bantuan dalam talian termasuk bantuan penyunting, sembang langsung, sokongan telefon, dan blog biasa.

Web menyediakan penyelesaian berskala yang dapat disesuaikan dengan perubahan perniagaan anda. Semasa anda memutuskan templat dan rancangan harga, ini berguna untuk mempertimbangkan keadaan perniagaan anda dan potensi masa depan pilihan laman web anda.

Kesimpulannya

Pembangun laman web Web mempunyai pengikut yang kuat. Web menyediakan rancangan percuma atau tiga rancangan harga yang berpatutan untuk individu, pemilik perniagaan kecil, dan bukan untung. Rancangannya lebih murah hati dan merangkumi beberapa ciri yang diharapkan oleh pembangun laman web lain untuk anda bayar.

Antaramuka mudah digunakan, dan hanya terdapat beberapa batasan mengenai pengekodan dan sokongan telefon langsung. Pro keseluruhannya luas, dan kekurangannya dalam memilih Web untuk membina laman web perniagaan anda.

Web adalah pembangun laman web yang agak mantap untuk banyak perniagaan eCommerce kecil atau bukan eCommerce. Ciri-cirinya luas, hanya dengan beberapa masalah. Web menawarkan harga percuma atau kompetitif. Untuk mengembangkan syarikat yang memerlukan reka bentuk templat moden, pilihan mobiliti, dan skalabilitas, pembangun laman web Web mempunyai apa yang anda perlukan. Pilihan terbaik adalah mengujinya secara percuma dan mengetahui sendiri.

Bandingkan

Laman web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map