Semakan Webnode 2016


Webnode

Melawat laman web

9.1


Skor AWA

Webnode

Webnode adalah syarikat Switzerland yang dilancarkan pada tahun 2008 sebagai pembangun laman web global yang menjadi tumpuan "keramahan pengguna, kualiti, dan daya tarikan visual." Webnode menuntut lebih daripada 22,000,000 pengguna program drag-and-drop interaktif ini untuk membuat dan melancarkan laman web. Digambarkan sebagai proses yang cepat dan mudah, Webnode menawarkan platform yang agak mudah untuk memulakan dan mengurus laman web. Baca ulasan Webnode kami di bawah.

Kelebihan

 • Antara muka pengguna yang mudah
 • Pilihan laman web percuma untuk laman web sederhana
 • Pengekodan HTML / CSS tersedia
 • Ratusan templat asas untuk dipilih
 • Imej dan media inklusif
 • Menyokong 20 bahasa
 • Pengoptimuman carian yang baik

Keburukan

 • Templat yang berfungsi tetapi tidak moden
 • Tiada pilihan buletin langsung, tetapi penyelesaian
 • Tidak sesuai untuk blog maju
 • Nama domain dengan harga yang berasingan
 • Pelan harga yang sukar diselesaikan

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.webnode.com
 • Ibu pejabat: Switzerland
 • Tahun Ditubuhkan: 2008
 • Pekerja: 90+
 • Tapak yang Dibina: 22,000,000+
 • Kategori: Perisian Pembuat Laman Web

Platform Webnode berada di kedudukan yang tinggi untuk kemudahan penggunaan, ciri, masa reka bentuk hingga pelancaran (lima minit), dan kelajuan keseluruhan. Webnode menonjol sebagai sistem pengurusan kandungan all-in-one yang popular yang menyokong lebih dari 20 bahasa. Pembangun laman web ini mempunyai ciri yang diperlukan untuk individu dan perniagaan kecil. Pengguna webnode boleh membuat laman web secara percuma, atau melanggan salah satu daripada sembilan rancangan harga unik. Berikut adalah beberapa butiran untuk Webnode, pembangun laman web:

Untuk Itu Webnode Disyorkan?

Pembangun laman web Webnode disyorkan untuk profesional syarikat kecil, blogger, pemilik kedai dalam talian, pelajar, artis, dan lain-lain. Pembina laman web ini menarik minat sesiapa sahaja yang memerlukan laman web yang cepat dan mudah.

Kawasan Fokus / Kepakaran Webnode

Webnode difokuskan pada pembangunan laman web do-it-yourself yang pantas dengan banyak ciri. Keistimewaan Webnode hadir dalam antara muka seret dan lepas yang mudah, templat mesra mudah alih yang dapat ditukar ganti, pelbagai reka bentuk laman web perniagaan dan peribadi, beberapa pengkodan HTML, pengoptimuman suara, dan set berbilang bahasa yang mengagumkan.

Spesifikasi / Batasan Teknikal Webnode

Spesifikasi teknikal untuk Webnode termasuk akaun percuma yang dapat disiarkan dalam masa lima minit (walaupun secara realistik kebanyakan pengguna memerlukan sekurang-kurangnya setengah hari atau lebih lama untuk membuat laman web mereka). Dalam akaun percuma atau berbayar, pengguna mendapat pilihan nama domain, media sosial, e-mel, blog, borang, imejan, statistik, dan kebanyakan ciri standard yang anda harapkan dalam pembangun laman web dalam talian.

Mengenai batasan, pembangun laman web ini bagus untuk mereka yang baik-baik saja dengan templat asas yang berfungsi tanpa banyak pertimbangan. Platform ini memerlukan kemas kini, dengan batasan dalam reka bentuk kontemporari. Sebagai penyelesaian blogging yang mantap, kedudukan Webnode sedikit rendah.

Adakah Skalabiliti / Ruang yang mencukupi untuk berkembang?

Webnode menawarkan beberapa rancangan harga bulanan berdasarkan kerumitan laman web. Pemilik kedai, blogger, dan lain-lain dapat mulai kecil dan maju ke dalam rancangan harga yang mempunyai ciri yang mereka perlukan. Webnode menawarkan sembilan rancangan penetapan harga laman web (termasuk eCommerce asas dan lanjutan) – lebih banyak rancangan mana-mana pembangun laman web. Rancangan harga rumit untuk diketahui tetapi meninggalkan ruang perniagaan untuk berkembang

Apakah Dasar Jaminan Wang Balik?

Anda akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 15 hari untuk rancangan Premium sahaja.

Apa itu Reputasi Webnode?

Webnode mempunyai pengikut yang baik bersama dengan platform yang baik untuk laman web asas dan perniagaan. Walaupun tidak begitu menarik bagi mereka yang mencari kemodenan, ia mempunyai fungsi dan banyak pelanggan yang berpuas hati. Webnode mempunyai salah satu set berbilang bahasa terbaik dan menggunakan antara muka penyuntingan gaya Microsoft yang mesra. Ia serba boleh dan responsif mudah alih dengan pelbagai pilihan harga. Ini boleh menjadi kos rendah, tetapi perniagaan yang berkembang harus membayar lebih banyak untuk mendapatkan apa yang mereka perlukan. Secara keseluruhan, Webnode mempunyai reputasi yang baik dalam industri ini.

Mengapa Pilih Webnode?

Webnode menawarkan platform yang stabil dengan fungsi yang munasabah untuk menyokong kebanyakan gaya dan keperluan laman web. Dengan pilihan pelan harga percuma atau berpatutan, ia dirancang untuk menawarkan set fitur untuk pelbagai pengguna. Ini sangat sesuai untuk eCommerce jika anda tidak keberatan membayar lebih banyak, dengan fitur yang luas dikonfigurasi untuk menyokong perniagaan kecil. Ia juga sesuai untuk blogger, artis, dan pelajar yang tidak memerlukan templat kontemporari.

Ciri-ciri utama

 • Beratus-ratus Templat
 • Gunakan Nama Domain Anda Sendiri
 • Sokongan untuk Teknik SEO Lanjutan
 • Integrasi Media Sosial
 • Kos Permulaan Sifar
 • Sokongan Pelbagai Bahasa
 • Sandaran dan Pemulihan
 • Sesuaikan Footer
 • Polisi Bayaran Balik 15 Hari
 • Pembina Kedai Dalam Talian
 • Dari 2GB hingga Jalur Lebar Tanpa Had
 • Integrasi Forum

Keputusan Pakar Industri di WebNode

Pakar Pembina Laman Web sangat mungkin mengesyorkan WebNode dan memberikan skor di atas purata. Sama seperti pengguna, pengkritik menyebut perkhidmatan pelanggan dan alat eCommerce sebagai kesalahan terbesar dalam program ini. Oleh itu, anda boleh membayar lebih banyak dan memilih pakej eCommerce khusus. Ketahuilah bahawa rancangan perniagaan biasa adalah terhad ketika menjual secara dalam talian.

Jika tidak, pembangun laman web sebenarnya sangat dipandang tinggi. Ia memperoleh mata untuk kemudahan penggunaan dan editor drag-and-drop berkualiti tinggi yang berada di puncak kelasnya. Pakar juga kagum dengan jumlah dan kaliber alat SEO. WebNode dilengkapi standard dengan pelbagai alat yang sangat baik untuk membantu mempromosikan laman web dan perniagaan anda.

Pada akhirnya, para pakar mendapat WebNode lebih tinggi daripada pengguna dengan purata 8 hingga 9 bintang daripada jumlah keseluruhan sepuluh. Menurut pengkritik, WebNode patut diperiksa.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di WebNode

Pelanggan yang berpuas hati secara amnya menyebut tiga bidang ini:

 • Harga. Ya, anda boleh membuat laman web profesional dan menarik secara percuma. Pakej yang ditingkatkan menawarkan lebih banyak pilihan tema, tetapi versi percuma sudah cukup untuk memulakan.
 • Kemudahan penggunaan. Bagi pemula, antara muka yang mudah dinavigasi dan sangat cekap. Sebaik sahaja anda menyediakan maklumat akaun anda, anda boleh mula membina laman web anda.
 • Ciri-ciri. WebNode menyediakan alat SEO yang akan membantu anda memasarkan laman web anda. Ia juga dilengkapi dengan ciri-ciri blog yang hebat, integrasi media sosial dan statistik laman web.

Skor pelanggan agak tidak konsisten ketika menilai WebNode, tetapi kami tidak menjumpai apa-apa di bawah 7 daripada ulasan 10 bintang. Sebenarnya, banyak markah jauh lebih tinggi.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di WebNode

Sebilangan pengguna menghadapi masalah mengakses laman web mereka setelah mendaftar. Sama ada terdapat masalah dengan domain atau mereka tidak dapat log masuk ke akaun pentadbir mereka, terdapat cukup banyak sebutan mengenai jenis masalah ini untuk menaikkan pandangan. Ini tidak membantu bahawa cabaran ini tidak dapat ditangani oleh perkhidmatan pelanggan. Pengguna lain juga melaporkan menghadapi masalah untuk membatalkan akaun mereka setelah mereka memutuskan bahawa WebNode sebenarnya bukan untuk mereka.

Anda juga harus sedar bahawa WebNode dilengkapi dengan alat eCommerce terhad. Pengguna kelihatan terkejut dan kecewa kerana program ini tidak lebih mesra runcit. Bagi mereka yang ingin mengubah laman web perniagaan mereka menjadi kedai dalam talian, ada pilihan yang lebih baik dengan alat eCommerce yang lebih standard untuk membantu menjual produk.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Reka bentuk & Penyesuaian

Pilihan reka bentuk dan penyesuaian biasanya merujuk kepada sejauh mana pengguna dapat mengubah templat dan menyesuaikan gaya, warna, dan penempatan. Webnode menawarkan pelbagai pilihan reka bentuk dan penyesuaian yang cukup mudah diuruskan.

CiriGambaran keseluruhan
Templat WebnodeTerdapat banyak templat peribadi dan perniagaan mesra mudah alih untuk dipilih bersama dengan pilihan susun atur empat halaman, dan editor CSS untuk penyuntingan backend jika dikehendaki. Juga, pengguna dapat berubah pikiran dan memilih templat lain setelah data disimpan. Templat digambarkan agak ketinggalan zaman, tetapi anda boleh menjadi kreatif dan mengubah tetapan lalai untuk banyak elemen.

 • Kepelbagaian dan kualiti templat dan palet warna. Terdapat “beratus-ratus” templat dalam berbagai kategori untuk dipilih. Templat berkod warna, jadi anda dapat menemukan warna yang bertepatan dengan logo perniagaan anda, dll. Gaya fon lalai adalah tarikh tetapi anda dapat mengubahnya, dan Webnode telah menunjukkan bahawa mereka akan dimodenkan tidak lama lagi.

Templat Terpilih vs Membangun Laman Web Dari Scratch. Webnode adalah program yang dibina sendiri yang bergantung pada templat yang telah dirancang sebelumnya dan penambahan kod HTML / CSS bagi mereka yang memerlukannya. Untuk reka bentuk dan pembangunan laman web berskala penuh, anda ingin mencari secara dalam talian untuk syarikat yang menawarkan perkhidmatan jenis ini, tetapi berharap dapat membayar lebih banyak.

Pembina Laman WebAntara muka reka bentuk laman web adalah yang menjadikan Webnode sebagai kegemaran. Ia menawarkan panel kawalan gaya Microsoft yang mesra pengguna dan memberi pengguna banyak ciri untuk dipilih. Anda boleh mengubah fikiran pada templat dan susun atur yang berbeza untuk setiap halaman laman web. Alat bantuan tersedia untuk platform reka bentuk sambil berjalan ini.
Penyesuaian Gaya Halaman`Apabila anda dapat memperibadikan dan menyesuaikan laman web anda melebihi templat asas, ini disebut sebagai penyesuaian gaya halaman. Webnode rata-rata di kelasnya untuk penyesuaian gaya halaman.

 • Pilihan reka bentuk untuk pemperibadian. Webnode memberi pengguna banyak kawalan untuk diperibadikan. Terdapat empat susun atur yang boleh dipilih untuk halaman anda, dan anda boleh mengubah templat sesuka hati. Terdapat puluhan skema warna yang terdapat di dalam templat.
 • Kebebasan bergerak, mengubah saiz dan mengedit kandungan. Webnode menjadikan penyuntingan bebas tekanan dalam panel kawalan interaktif. Anda dengan cepat mengedit, memindahkan, mengubah saiz atau menghapus kandungan atau elemen.
 • Adakah terdapat akses ke kod HTML / CSS?? Ciri yang sangat diinginkan untuk pengguna teknikal, Webnode menawarkan penyunting CSS untuk beberapa pengekodan backend.
 • Antara muka pengguna penyuntingan visual. Pengguna menyukai kemampuan penyuntingan visual Webnode. Agak mudah untuk menambahkan widget, dan ada sejumlah yang boleh dipilih. Mungkin ada beberapa batasan penempatan ketika anda menambahkannya ke halaman

Secara keseluruhan, pengguna Webnode berpuas hati mengenai pilihan penyesuaian, sementara ada beberapa set gaya yang disertakan dalam templat. Perlu diingat bahawa templat yang ditawarkan sangat berfungsi dan bukan mengenai estetika, tetapi anda boleh menyesuaikannya untuk mengatasi ini.

Navigasi TapakTemplat webnode menawarkan sekurang-kurangnya enam tahap navigasi laman web, banyak untuk hampir semua laman web. Susun atur navigasi berdasarkan templat yang anda pilih, dengan beberapa penyesuaian mungkin. Jangkakan navigasi mudah alih yang responsif juga.
Pengurusan KandunganKerana struktur templat di Webnode, menguruskan kandungan diperkemas dan intuitif. Templat boleh diubah dengan sedikit pembersihan. Webnode memberikan log masuk pengguna yang selamat di laman web mereka, dan perubahan anda akan dimuat serta-merta.
Foto dan GaleriWebnode dilengkapi dengan galeri foto, dan anda mempunyai kemampuan untuk membuat galeri mempamerkan produk anda. Galeri foto membolehkan anda memalsukan foto anda, mengedit ukuran lakaran kecil, dan menambahkan keterangan.
Pembinaan Tapak Mudah AlihBangunan laman web mudah alih dimasukkan ke dalam templat Webnode, jadi anda dan pelanggan anda dapat memaparkan dan menavigasi dari peranti mudah alih dengan mudah. eCommerce juga disokong pada platform mudah alih.
Integrasi Perkongsian SosialIkon media sosial boleh disisipkan di laman web Webnode untuk penyatuan dengan platform media sosial yang popular seperti Facebook, Twitter, dan YouTube.
Perkhidmatan Reka BentukWebnode seperti kebanyakan pembangun laman web di kelasnya tidak menawarkan perkhidmatan reka bentuk laman web terurus. Ia adalah pembina laman web do-it-yourself. Cari dalam talian untuk pereka laman web jika anda memerlukan perkhidmatan reka bentuk dan pembangunan sepenuhnya, dengan harga premium.

ciri-ciri & Alat

Webnode mempunyai set fitur yang mantap untuk menampung pemilik kedai kecil, blogger, dan orang lain yang ingin memamerkan atau menjual barang dan perkhidmatan mereka. Webnode mempunyai salah satu reputasi terbaik untuk ciri-ciri di antara pesaingnya. Berikut adalah beberapa perinciannya.

CiriGambaran keseluruhan
Persediaan WebnodeWebnode membolehkan anda melihat beratus-ratus templat responsif dalam setiap kategori perniagaan atau peribadi sebelum anda mendaftar. Anda mempunyai pilihan untuk memilih akaun percuma dan menaik taraf ke rancangan yang anda perlukan kemudian jika anda mahu. Penyediaannya mudah, dan Webnode membawa anda melalui proses dalam talian untuk merancang laman web anda.
Reka Bentuk WebTemplat Webnode menawarkan beratus-ratus idea hebat untuk membuat anda berfikir. Sebaik sahaja anda mendaftar dengan nama untuk laman web anda, alamat e-mel, dan kata laluan baru, anda memulakan proses reka bentuk web. Anda memilih susun atur, menambahkan teks, dan seret dan lepas elemen yang anda perlukan ke halaman anda. Tambahkan kod HTML / CSS jika diperlukan.
Kedalaman NavigasiWebnode menawarkan, sekurang-kurangnya, enam tahap navigasi laman web, yang lebih daripada cukup untuk laman web peribadi atau perniagaan apa pun.
Widget dan AplWalaupun tidak ada sebutan mengenai kedai aplikasi, Webnode serasi dengan beberapa aplikasi, dan anda juga boleh membuat kod dalam HTML. Terdapat banyak widget untuk menyeret dan melepaskan (atau kod) ke halaman laman web anda.
PengewanganWebnode menawarkan penyatuan Google AdSense, tetapi mesti dikodkan di bahagian tertentu. Pemilik kedai boleh memasukkan pilihan pembayaran standard termasuk PayPal.
Statistik PelawatAlat statistik pelawat dalaman berguna, dan pengguna dapat menambahkan Analitis Google.
Foto, Video dan AudioWebnode mempunyai set alat media yang sesuai dengan mana-mana pemilik laman web termasuk galeri gambar, pilihan untuk video dan fail audio, dan banyak lagi.
BloggingPilihan blog Webnode adalah untuk blogger kasual, bukan blogger yang serius. Terdapat beberapa batasan dengan komen dan balasan, tetapi Disqus adalah tambahan yang dapat membantu.
Peta GoogleWebnode membolehkan anda memasukkan Peta Google dan Peta Bing dengan cepat.
Penyunting HTMLSalah satu aset Webnode adalah kemampuan untuk menambah dan mengedit kod laman HTML / CSS, yang dapat dilakukan dalam editor CSS.
Integrasi Media Sosial
Borang dan tinjauanPilih borang Wufoo, integrasi Survio, dan fail Box.net antara lain untuk borang, pilihan pengundian, dan tinjauan.
Ruang simpananPelanggan menerima dari 300MB ke storan tanpa had bersamaan dengan 3GB hingga lebar jalur tanpa had, bergantung pada rancangan yang anda pilih.
Alat Surat BeritaWalaupun tidak ada alat buletin, pengguna dapat berintegrasi dengan Mailchimp, Aweber, dan lain-lain. Akaun e-mel Webnode yang merangkumi semua akan menyokong aktiviti ini.
Sokongan ForumWebnode tidak menyokong forum secara rasmi, walaupun pelanggan boleh membuat komen atau pertanyaan dalam talian.
Kedai E-Dagang / Dalam TalianDireka untuk eCommerce, Webnode menawarkan paling banyak yang diperlukan oleh pemilik kedai ciri. Pelanggan perlu melabur dalam rancangan harga yang lebih tinggi untuk mendapatkan alat dan sokongan yang mereka perlukan. Pelan eCommerce tertentu adalah yang paling canggih, walaupun ada pilihan yang lebih murah untuk platform penjualan yang lebih kecil.
Integrasi GatewayPerkhidmatan gerbang pembayaran tersedia di Webnode dan agak mudah digunakan.
Mesra SEOWebnode menerima empat bintang untuk SEO kerana judul halaman dan meta bersama dengan tag ALT gambar dan medan URL dan dapat diedit, yang khusus untuk Webnode!
Akses Terhad di Tapak (Perlindungan Kata Laluan)Webnode menawarkan perlindungan kata laluan kepada pengguna untuk log masuk, penyuntingan, dan penyesuaian akaun dalam talian mereka.
Analisis Google®Webnode disatukan dengan Google Analytics, tanpa masalah yang diketahui.
Keselamatan Laman WebWebnode memandang serius keselamatan pengguna dan pelanggan, seperti juga kebanyakan syarikat dalam talian. Mereka menawarkan penyulitan dan perlindungan kata laluan yang diperlukan untuk kedua-dua laman web umum dan eCommerce.
Pelbagai BahasaWebnode menyokong 20 bahasa, mungkin yang paling disokong oleh mana-mana pembangun laman web. Lima bintang untuk ciri ini.
Pengoptimuman Mudah AlihTemplat Webnode memberikan pengoptimuman mudah alih, sehingga pengguna dan klien berjaya memaparkan, menavigasi, dan membeli pada kebanyakan perangkat mudah alih.

Rancangan & Harga

Webnode menawarkan pelanggan akaun percuma bersama dengan beberapa rancangan harga yang membingungkan dalam tiga kategori untuk dipilih. Bergantung pada tahap alat dan ciri yang diperlukan untuk laman web anda, ada rancangan harga untuk semua orang. Nama domain berharga secara berasingan. Harga webnode tidak jelas di halaman utama, tetapi carian Google di “Webnode Pricing” memunculkan rancangan.

Pelan Harga Yang Ditawarkan

Percuma. Bina laman web, uruskan kandungan, dan terima banyak ciri dan beberapa sokongan.

Laman Web Peribadi

Semua rancangan harga laman web peribadi merangkumi templat mudah alih, kemampuan untuk menetapkan nama domain anda, perlindungan kata laluan, sokongan premium, dan rancangan cadangan dan pemulihan.

 • Mini. $ 6.95 / bulan untuk penyimpanan 300MB, lebar jalur 3GB, dan satu peti mel.
 • Piawai. $ 13.75 / bulan untuk penyimpanan 1,000MB, lebar jalur 20GB, 20 kotak surat, dan kemampuan untuk menyesuaikan footer.
 • Profi. $ 24.95 untuk penyimpanan 4.000 MB, lebar jalur tanpa had, 100 peti mel, pelbagai bahasa, dan versi laman web luar talian.

Laman Web Perniagaan

Semua rancangan harga laman web perniagaan merangkumi templat mudah alih, kemampuan untuk menetapkan nama domain anda, sokongan premium, dan berita dan artikel.

 • Mini. $ 6,95 / bulan untuk penyimpanan 500MB, lebar jalur 3GB, dan tiga peti mel.
 • Piawai. $ 13.75 / bulan untuk penyimpanan 2,000MB, lebar jalur 10GB, 20 kotak surat, berita, dan artikel, buat senarai, pelbagai bahasa, kemampuan untuk menyesuaikan footer, dan perlindungan kata laluan.
 • Profi. $ 24.95 untuk simpanan 5,000MB, lebar jalur tanpa had, 100 kotak surat, berita, dan artikel, buat senarai, pelbagai bahasa, kemampuan untuk menyesuaikan footer, perlindungan kata laluan, dan versi laman web luar talian.

Laman Web eCommerce

Semua rancangan harga laman web eCommerce merangkumi templat mudah alih, kad kredit, kemampuan untuk menetapkan nama domain anda, sokongan premium, dan rancangan cadangan dan pemulihan.

 • Mini. $ 9,95 / bulan untuk penyimpanan 300MB, lebar jalur 3GB, satu peti mel dan 100 produk.
 • Piawai. $ 24.95 / bulan untuk penyimpanan 1,000MB, lebar jalur 20GB, 20 kotak surat, 1,000 produk, statistik perniagaan terperinci, variasi produk, kemampuan untuk menyesuaikan footer, suapan produk, dan kapasiti untuk mengimport / mengeksport produk.
 • Profi. $ 49.95 untuk penyimpanan 4.000MB, lebar jalur tanpa had, 100 kotak surat, produk tanpa had, statistik perniagaan terperinci, variasi produk, kemampuan untuk menyesuaikan footer, suapan produk, kapasiti untuk mengimport / mengeksport produk, perlindungan kata laluan, dan versi luar talian laman web.

Webnode menawarkan harga yang kompetitif setelah anda mengetahui dengan tepat konfigurasi yang anda perlukan untuk laman web peribadi atau perniagaan anda.

Pertimbangkan faktor berikut mengenai harga:

 • Adakah ia menawarkan rancangan percuma? Ya, sesiapa sahaja boleh menyiapkan dan terus menggunakan akaun percuma untuk laman web asas. Berharap untuk melanggan akaun pembayaran untuk penyelesaian eCommerce.
 • Adakah tempoh percubaan atau memerlukan kad kredit untuk bergabung? Anda boleh membuat akaun untuk perkhidmatan percuma, atau melanggan kad kredit atau PayPal. Terdapat percubaan percuma selama 15 hari untuk rancangan Premium sahaja.
 • Betapa berpatutannya pakej premium berbanding pesaing? Webnode menawarkan beberapa rancangan harga yang sesuai, tetapi nama domain berharga secara berasingan. Harganya bersaing untuk keperluan perniagaan kecil atau eCommerce. Untuk semua ciri eCommerce, lebih tinggi daripada beberapa, tetapi anda akan mendapat apa yang anda perlukan untuk menjual.
 • Bolehkah anda merancang laman web profesional dengan hanya menggunakan versi percuma? Ya, anda boleh mengembangkan laman web profesional secara percuma dan menyimpannya secara percuma.

Adakah pembayaran ditunaikan secara bulanan / tahunan? Pelan pembayaran bulanan ditawarkan.

Sokongan pengguna

Perkhidmatan sokongan pelanggan Webnode serupa dengan kebanyakan pembangun laman web perniagaan sendiri. Sokongan dalam talian bagus. Sokongan telefon dan e-mel agak terhad, tetapi terdapat FAQ dan forum pertanyaan. Beberapa tahap sokongan ditawarkan untuk semua rancangan harga.

Kemudahan penggunaan

Webnode digambarkan sebagai pembangun laman web yang agak mudah untuk membuat laman web DIY. Ia dicipta untuk pengguna dari mana-mana tahap kemahiran. Mudah dimulakan, dan mudah dikendalikan. Laman web eCommerce memerlukan sedikit lebih banyak perancangan dan masa untuk disiapkan dan dikekalkan.

Kesederhanaan antara muka.Antara muka Webnode mendapat markah yang sangat tinggi untuk penyuntingan gaya panel kawalan, interaktiviti, dan kemudahan penggunaan.

Sesuai untuk Pemula / Pengguna Lanjutan. Webnode sangat sesuai untuk pemula dan pereka yang berpengalaman, termasuk kemampuan untuk membuat kod dalam HTML / CSS. Pemula seperti mengedit drag and drop sementara pengguna maju dapat menambahkan kod.

Kekal Mengawal Laman Web Sepanjang Masa.Pengguna mendapat kawalan penuh dalam log masuk yang selamat di Webnode, yang direka untuk individu atau pemilik kedai yang menjual barang dan perkhidmatan dalam talian.

Bantuan Penyunting Diberikan. Pilihan dialog dan bantuan dalam editor bagus. Sokongan langsung terhad, dan terdapat beberapa laporan fail bantuan yang terlalu terhad.

Webnode adalah pembangun laman web yang kompetitif yang mudah digunakan dan menawarkan ciri untuk setiap jenis laman web, dengan sedikit batasan dan harga yang agak kompetitif bergantung pada keperluan anda.

Kesimpulannya

Webnode berada di kedudukan teratas dalam senarai pembangun laman web, khususnya untuk pemilik kedai, dengan 20 bahasa dan sembilan rancangan harga untuk dipilih. Mereka pakar dalam pelbagai khalayak, dan mereka menawarkan banyak ciri. Anda boleh mendaftar secara percuma, atau memilih dari sembilan rancangan harga yang sesuai dengan keperluan anda. Webnode mempunyai salah satu tawaran yang lebih baik untuk eCommerce. Pilihan harga sukar dijumpai dan juga sukar untuk diselesaikan, tetapi sangat serba boleh.

Antara muka Webnode sangat baik, dengan panel kawalan gaya Microsoft untuk berfungsi. Satu kelemahannya adalah templat usang yang memerlukan beberapa penyesuaian untuk menjadikannya kelihatan lebih moden untuk Internet hari ini. Mereka sebenarnya berfungsi. Inilah intinya:

Webnode adalah pembangun laman web yang kuat di kelasnya, menyokong pelbagai tahap eCommerce dan laman web peribadi. Ia memiliki fungsi, fitur, dan rencana harga untuk mengakomodasi sebagian besar pengguna. Sekiranya anda mencari fungsi, ini adalah pilihan yang sangat baik. Mengenai estetika dan reka bentuk moden, menambah ini memerlukan sedikit usaha lagi dari pihak anda. Ini mungkin salah satu pilihan terbaik mengenai ciri dan pilihan pelbagai bahasa.

Bandingkan

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Ruang Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me