Semakan Bayaran Spark 2016


Bayaran Spark

Melawat laman web

9.3


Skor AWA

Bayaran Spark

Spark Pay bermula sebagai aplikasi pemprosesan pembayaran dari Capital One, tetapi segera dikembangkan dengan membeli AmeriCommerce dan membuat platform eCommerce sendiri. Ini adalah produk yang unik kerana disokong oleh salah satu bank terbesar di Amerika, namun mempunyai kreativiti reka bentuk dan visi usahawan.

Kelebihan

 • Pilihan Produk Tanpa Had
 • Penyunting Tema Mudah
 • Kedai Facebook percuma
 • Templat Percuma

Keburukan

 • Sokongan terhad untuk Pilihan Pembayaran Antarabangsa
 • Tiada Sokongan Telefon 24/7
 • Bayaran Purata Mahal

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.sparkpay.com
 • Ibu pejabat: McLean, Virginia
 • Tahun Ditubuhkan: 2005
 • Kategori: Perisian Awan eCommerce
 • Perkhidmatan: Perkhidmatan Pedagang
 • Cubaan percuma: 14 Hari

Tidak seperti platform lain yang bermula sebagai startup kecil sebelum menjadi pemain industri utama, Spark Pay bermula dengan sokongan bank global. Ini disertakan dengan kelebihan dan kekurangannya. Seperti yang anda jangkakan, keseluruhan platform lebih tertumpu pada memproses pembayaran dan menjalankan kewangan perniagaan anda. Walaupun masih menyediakan semua ciri yang anda perlukan untuk memulakan dan menjalankan perniagaan dalam talian, beberapa daripadanya adalah yang kedua. Mereka mengambil tempat duduk belakang ke bahagian pemprosesan pembayaran program.

Spark Pay sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang lebih ramai. Sekiranya anda ingin membuka banyak kedai dan mengelakkan bayaran transaksi, maka Spark Pay menawarkan pilihan yang mudah. Oleh itu, ia cukup serba boleh untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Sama ada anda seorang pemilik perniagaan berpengalaman atau pengusaha yang baru, Spark Pay dapat membantu anda melaksanakan idea anda dan membuat penjualan.

Ciri-ciri Piawai

 • Keupayaan untuk menguruskan banyak kedai dan laman web dari satu papan pemuka pentadbir
 • Penyunting WYSIWYG
 • Sandaran data automatik
 • Sijil SSL dikongsi percuma
 • Dihoskan di web

Batasan

Ketahuilah bahawa Spark Pay mempunyai batasan dalam hal lebar jalur dan penyimpanan. Semakin banyak gaji anda setiap bulan, semakin banyak produk yang dapat anda tambahkan. Hanya rancangan paling mahal yang menawarkan pilihan tanpa had. Juga, jika anda mahukan akses ke API, anda perlu membayar yuran persediaan $ 299 dan caj bulanan $ 39.

Skalabiliti

Semasa perniagaan anda berkembang, Spark Pay akan menyesuaikan diri dengan sewajarnya. Semasa pertama kali menyiapkan laman web anda, anda mungkin tidak menggunakan semua loceng dan wisel. Ini adalah ciri yang boleh anda tambahkan semasa anda pergi. Di samping itu, anda sentiasa dapat meningkatkan rancangan harga anda mengikut keperluan.

Dasar Pembatalan

Dengan Spark Pay, anda boleh membatalkannya pada bila-bila masa tanpa penalti. Walaupun mereka tidak menawarkan jaminan pengembalian wang, anda boleh memanfaatkan percubaan percuma selama 14 hari untuk mencuba platform sebelum anda melakukan.

Reputasi

Dalam beberapa cara, juri masih belum keluar. Spark Pay belum banyak menghasilkan publisiti. Mereka menyokong lebih dari 5,000 kedai, tetapi syarikat belum membuat gelombang dalam industri ini. Malah ulasan pelanggan sukar didapati. Secara keseluruhan, maklum balas positif, dan Spark Pay berjaya memenangi beberapa anugerah.

Anugerah dan Sijil

2010 CODiE AwardDaftar dalam senarai syarikat terbaik 5000 Inc. pada tahun 2012

Ciri-ciri utama

 • Perintah Separa dan Pemisahan
 • Nama Domain Tersuai
 • Akses HTML dan CSS penuh
 • Pelbagai Kedai Kedai
 • Enjin Peraturan Aliran Kerja
 • Alat Penghantaran
 • Penghantaran Drop
 • Templat E-mel yang telah dibina sebelumnya
 • Dalam Pemberitahuan Stok
 • Langganan & Produk Berulang
 • Integrasi Perakaunan
 • Automasi E-mel

Keputusan Pakar Industri mengenai Bayaran Spark

eCommerce PlatformMari bermula dengan yang negatif. Pertama sekali, Spark Pay sangat mesra dengan perniagaan A.S., tetapi anda mungkin menghadapi masalah ketika cuba menyelesaikan transaksi antarabangsa. Sekiranya anda ingin mencapai jangkauan global, anda mungkin ingin mencari pilihan lain yang akan membantu anda mengelakkan cegukan. Selain itu, pengguna juga perlu sedar mengenai bayaran berlebihan. Walaupun ini adalah amalan yang biasa dilakukan di antara program perisian eCommerce, ia boleh mengakibatkan kos yang tidak dijangka setiap bulan. Semua yang dikatakan, Spark Pay adalah kegemaran di kalangan pakar. Sekiranya anda membaca ulasan, anda akan melihat bahawa banyak pengkritik memuji program ini sebagai underdog yang terlalu rendah. Yang benar adalah bahawa program ini tidak mendapat banyak pemasaran, namun sangat disarankan oleh pakar terkemuka industri.

Semua orang nampaknya bersetuju bahawa Spark Pay menawarkan alat pembangun dan pengurusan etalase yang kukuh yang tidak akan membuat anda merasa seperti anda harus berkompromi. Sebenarnya, banyak pengkritik mendakwa bahawa bahagian pentadbir Spark Pay lebih intuitif dan direka lebih baik daripada pesaing mana pun. Dengan pujian yang begitu kritikal, anda boleh yakin untuk memilih “Spark Pay” dengan mengetahui bahawa anda mendapat produk yang sangat baik.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • https://www.sparkpay.com/sellonline/features
 • http://venturebeat.com/2014/10/31/capital-one-buys-ecommerce-site-builder-tool-americommerce/
 • 20 April 2016

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif mengenai Bayaran Spark

Sekali lagi, tidak banyak maklumat mengenai evolusi terbaru program ini, tetapi anda dapat merasakan apa yang disukai pengguna mengenai program ini dan ke mana Spark Pay menuju. Salah satu ciri menonjol Spark Pay adalah kemampuan untuk menguruskan banyak kedai. Ini jarang berlaku dalam perisian eCommerce.

Pengguna juga nampaknya menghargai sifat perisian yang boleh dipercayai. Spark Pay secara berkala melancarkan kemas kini yang disatukan tanpa halangan. Selama bertahun-tahun, terdapat sedikit laporan mengenai waktu henti. Pengguna boleh mengharapkan program yang konsisten dan boleh dipercayai yang terus berkembang dengan pasaran.

Manfaat besar lain memilih Spark Pay adalah anda mendapat sokongan dari bank utama. Sekiranya keselamatan adalah keutamaan utama, maka anda tidak boleh salah dengan Spark Pay. Pelanggan anda akan merasa yakin bahawa maklumat mereka dilindungi.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif mengenai Bayaran Spark

AmeriCommerce diambil alih oleh Capital One pada Kejatuhan 2014 dan berubah menjadi Spark Pay. Sebelum peralihan ini, AmeriCommerce telah menikmati kejayaan relatif dan sering dipuji oleh para pakar. Namun, pelanggan lebih banyak mengatakan mengenai ruang untuk diperbaiki. Versi asal Spark Pay gagal ketika merancang ciri, templat, dan keselamatan. Setelah dibeli oleh bank utama, ciri keselamatan telah meningkat dengan ketara, tetapi keupayaan reka bentuk masih ketinggalan. Ini bukanlah fokus utama untuk AmeriCommerce dan masih belum menjadi keutamaan untuk Spark Pay.

AmeriCommerce juga mendapat markah yang sangat menyedihkan ketika datang ke perkhidmatan pelanggan. Menyifatkan pelanggan tidak berpuas hati dengan pasukan sokongan adalah kenyataan. Melihat ulasan dalam talian, masih belum dapat ditentukan sama ada Spark Pay dapat mengubahnya.

 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-americommerce-ecommerce-review
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • http://andrewbleakley.com/americommerce-review/
 • http://www.cpcstrategy.com/blog/2014/03/americommerce-review/

Reka bentuk & Penyesuaian

Reka bentuknya mungkin bukan kekuatan terbesar Spark Pay, tetapi anda boleh membuat laman web yang berfungsi sepenuhnya dengan mudah. Tema-tema ini kurang mengenai kilat dan lebih banyak mengenai menyelesaikan tugas. Pada masa ini, terdapat 51 tema percuma untuk dipilih. Mereka cenderung lebih mirip blog daripada laman web, tetapi anda boleh menyesuaikan setiap tema dengan mudah.

Tema Premium

Sekiranya anda ingin memulakan dengan tema yang lebih elegan, pertimbangkan untuk membeli pilihan premium. Sebilangan besar pilihannya agak murah dan harganya sekitar $ 95.

Antaramuka Reka Bentuk

Walaupun temanya mungkin bukan yang terbaik, antara muka reka bentuknya pasti mengagumkan. Paparan langsung membolehkan anda melihat perubahan dalam masa nyata. Anda juga boleh menggunakan drag and drop editor untuk membuat perubahan yang mudah. Lebih suka kod mengubah diri anda? Akses HTML dan CSS untuk memprogram suntingan tertentu. Sekiranya anda seorang pemula, anda boleh dengan mudah bereksperimen dengan pilihan reka bentuk dan belajar program dengan cepat.

Menavigasi laman web anda, menambahkan produk dan menyaring carian tidak mungkin lebih mudah. Sekiranya anda dapat menguruskan halaman perniagaan Facebook, maka anda dapat dengan cepat mencari di papan pemuka Spark Pay.

Reka Bentuk Mudah Alih

Semua tema responsif dan siap dilihat pada peranti mudah alih. Pelanggan anda boleh membeli-belah dari mana sahaja dan masih menikmati kedai yang menarik. Anda juga dapat melihat bahagian pentadbir laman web anda di mana-mana tablet atau peranti mudah alih. Ini memudahkan anda menguruskan kedai anda di mana sahaja.

Pengurusan Kandungan

Pelbagai alat penyuntingan memudahkan penambahan kandungan. Lancarkan blog syarikat, kemas kini halaman dan buat perubahan hanya dengan beberapa klik.

Media Sosial

Semua akaun Spark Pay dilengkapi dengan aplikasi Facebook. Anda boleh tweet produk dan menikmati integrasi media sosial sepenuhnya. Ini adalah kaedah terbaik untuk berhubung dan berinteraksi dengan pelanggan

Perkhidmatan Reka Bentuk

Sekiranya anda memerlukan bantuan untuk menyesuaikan tema yang ada, anda boleh memanfaatkan Perkhidmatan Penyesuaian Tema Spark Pay. Pelan asas bermula pada $ 750 dan harga melebihi $ 2,999. Perkhidmatan reka bentuk laman web lengkap juga disediakan. Bekerja dengan pereka web untuk membuat reka bentuk responsif dari awal dengan harga $ 4,999. Pakej reka bentuk yang paling luas berharga $ 8,999.

ciri-ciri & Alat

Ciri
Gambaran keseluruhan
Persediaan Kedai Dalam TalianMemulakan adalah mudah. Setelah mendaftar, anda akan dihantar dua pautan. Seseorang akan membawa anda ke papan pemuka akaun anda. Yang lain mengarahkan anda ke kedai. Gunakan panduan penyediaan untuk panduan langkah demi langkah untuk membuat kedai yang menarik. Anda juga dapat menonton tutorial video yang berguna untuk mendapatkan lebih banyak petua mengenai penyiapan
Jalur Lebar dan StoranTerdapat had lebar jalur dan storan. Jumlahnya berbeza setiap pakej. Pakej “Steel” yang dimulakan dilengkapi dengan 100 produk, lebar jalur 2 GB dan storan 250 MB dengan harga $ 24.95 sebulan. Anda akan dikenakan yuran berlebihan kerana melebihi had rancangan anda. Walau bagaimanapun, yuran tidak diiklankan dengan jelas. Pastikan anda bercakap dengan wakil dan jelaskan masalah ini sebelum anda menyelesaikan rancangan anda
Plugin dan Tambahan Keranjang BelanjaTerdapat beberapa alat tambah percuma yang boleh anda gabungkan ke dalam keranjang belanja anda. Jika tidak, anda perlu membayar yuran sekali atau bulanan. Beberapa add-on popular yang tersedia termasuk Quickbooks, Wufoo, MailChimp, dan Avalara
Pengurusan PesananPilihan carian dan penapis yang sesuai membolehkan anda mencari dan menguruskan pesanan dengan cepat. Anda bahkan dapat melihat dan memproses pesanan pada peranti mudah alih. Pelanggan juga akan menghargai kemas kini e-mel automatik yang memberikan maklumat mengenai status pesanan
Pengurusan inventoriAntara muka pentadbir mudah dinavigasi dan anda boleh menetapkan amaran automatik. Pelanggan juga boleh memilih untuk diberitahu ketika produk sudah habis
Penjejakan PenghantaranDengan Spark Pay, anda boleh menggunakan lebih dari satu gudang untuk menghantar produk. E-mel automatik akan memberitahu pelanggan apabila pesanan telah dibuat, dihantar dan dipenuhi
Ciri CRMIni adalah kawasan lain di mana Spark Pay kurang. Pelanggan boleh menghantar tiket, dan anda dapat mengesan masalah, tetapi alat CRM paling minimum. Sudah terbukti bahawa usaha kecil dilakukan untuk membantu anda memberikan perkhidmatan pelanggan terbaik. Anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk memasang alat tambah untuk mengembangkan kemampuan anda di kawasan ini
Templat dan TemaPilih daripada 51 tema percuma atau bayar sekitar $ 100 untuk tema premium. Perkhidmatan reka bentuk khas juga disediakan. Secara keseluruhan, pilihan tema cukup asas. Sekiranya anda ingin meluangkan masa untuk menyesuaikan laman web anda, anda boleh memperbaikinya
Integrasi dan TambahanSpark Pay serasi dengan beberapa program pengurusan perniagaan dan kandungan yang paling popular di pasaran. Anda boleh menambahkan fungsi ke laman web anda dengan mudah
ECommerce mudah alihSemua tema yang tersedia mesra mudah alih dan responsif sepenuhnya. Anda juga dapat menguruskan kedai anda dari telefon atau tablet anda. Namun, jika anda memilih perkhidmatan reka bentuk tersuai, anda akan membayar lebih kurang $ 1,000 lebih banyak untuk memiliki kedai dalam talian yang responsif
Web HostingSpark Pay menggunakan Rackspace untuk membantu menghoskan laman web. Bersama-sama, program ini berfungsi untuk menyediakan anda sebuah laman web yang dihoskan sepenuhnya yang akan melindungi data anda
Stor aplikasiKedai aplikasi Spark Pay penuh dengan pilihan yang dapat disatukan dengan mudah ke dalam kedai anda. Pilih dari program terkemuka di industri dan pastikan untuk melihat pilihan percuma.
BloggingAnda bukan sahaja dapat melancarkan blog syarikat, tetapi anda juga dapat menjalankan seberapa banyak blog yang anda mahukan
SEO dan PemasaranNikmati semua alat pemasaran standard yang anda harapkan dari platform keranjang belanja yang kompetitif. Buat tag dan keterangan meta, buat URL secara automatik dan laksanakan pengalihan halaman dengan cepat
Surat beritaUntuk menghantar e-mel dan buletin secara automatik, Spark Pay menawarkan senarai pilihan yang luas. Sama ada anda ingin menghantar inventori atau memesan kemas kini atau mengiklankan produk baru, hubungan dengan pelanggan adalah mudah. Anda bahkan boleh mengintegrasikan program pihak ketiga seperti Constant Contact atau Mail Chimp
Ciri-ciri keselamatanSeperti yang anda jangkakan dari platform oleh Capital One, keselamatan berada dalam keadaan terbaik dengan Spark Pay. Platform ini menawarkan firewall yang mengagumkan, enkripsi SSL 128-bit, dan pelayan hosting yang hebat
Pensijilan PCISpark Pay adalah diperakui PCI
Penciptaan KandunganBuat seberapa banyak blog yang anda mahukan dan lihat suntingan dalam masa nyata
Sijil HadiahSpark Pay membolehkan anda menjual sijil hadiah, menawarkan kod kupon dan membuat potongan khas
Pilihan pembayaranSpark Pay menyokong lebih daripada 50 pintu masuk pembayaran. Anda juga boleh mendaftar dalam Perkhidmatan Pedagang Bayar Spark dan menggabungkan semua perkhidmatan anda di bawah syarikat yang sama
Kira Cukai dan PenghantaranCukai dan penghantaran akan dikira secara automatik berdasarkan lokasi
LaporanNikmati pelbagai alat pelaporan yang hebat dan berwawasan. Spark Pay merangkumi papan pemuka pelaporan yang komprehensif. Anda dapat melihat nombor jualan, produk yang paling popular dan meneliti butiran lalu lintas tertentu
Statistik TapakAnalitis Google adalah cara mudah untuk memantau prestasi laman web dan membuat carta perbandingan. Walau bagaimanapun, anda juga dapat mengintegrasikan program lain jika anda ingin melihat lebih banyak maklumat yang disasarkan. Terserah kepada anda berapa banyak data yang ingin anda kumpulkan. Spark Pay akan menyokong pilihan anda

Rancangan & Harga

Berkenaan dengan harga dan kemampuan, Spark Pay sesuai dengan pesaingnya. Pelan asas kemasukan mereka adalah $ 24.95 sebulan dan menyediakan simpanan dan lalu lintas yang mencukupi untuk memulakan perniagaan. Sekiranya anda ingin mencuba sebelum membeli, kemudian daftar untuk percubaan percuma. Anda mesti memberikan beberapa maklumat, tetapi kad kredit tidak diperlukan.

Anda akan mempunyai 14 hari percuma untuk meneroka platform dan memutuskan sama ada ia sesuai untuk anda.

Menurut Spark Pay, pakej mereka yang paling popular adalah rancangan “Perak” dengan harga $ 99 sebulan. Ia termasuk:

 • 5,000 produk
 • 15 BG lalu lintas
 • Storan 1 GB
 • SSL dikongsi percuma
 • Tiada bayaran transaksi.

Dengan platform keranjang belanja yang lain, anda juga mendapat lebih banyak akses ke ciri peringkat tinggi semasa anda menaikkan pakej harga. Ini tidak berlaku dengan Spark Pay. Anda akan menikmati semua ciri yang sama, tidak kira pakej apa yang anda beli. Faktor penentu sebenarnya adalah ukuran perniagaan anda dan berapa banyak jumlah yang anda akan kendalikan setiap bulan. Sekiranya anda melebihi satu pakej, anda boleh menaik taraf dengan mudah pada bila-bila masa. Program ini sepenuhnya diskalakan.

Bayaran Tersembunyi

Sebahagian besarnya, Spark Pay cukup awal mengenai harga mereka. Anda harus tahu apa yang diharapkan pada bil bulanan anda. Kawasan yang kelabu adalah bayaran yang berlebihan. Tidak jelas berapa banyak yang akan dikenakan jika anda melebihi had penyimpanan atau lebar jalur. Adalah idea yang baik untuk membuat panggilan dan menyelesaikannya hanya untuk mengelakkan kejutan. Nampaknya, ini adalah tingkat yang dapat dirunding, jadi jangan takut untuk membuat tuntutan dan melihat apa yang mereka katakan.

Sokongan pengguna

Malangnya, tidak banyak yang dapat dikatakan mengenai perkhidmatan sokongan pelanggan Spark Pay. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, ada beberapa cara untuk menghubungi:

 • Sokongan pelanggan secara langsung (09:00 – 17:00 CT)
 • Telefon
 • Asas pengetahuan
 • Pusat Pengetahuan yang memerlukan log masuk
 • E-mel
 • Portal sokongan di mana anda boleh menghantar tiket

Masalahnya ialah tidak ada banyak cara untuk menghubungi sokongan. Masalahnya ialah masa tindak balas terlalu lama, dan maklumat yang anda terima mungkin tidak begitu berguna. Dengan kebanyakan syarikat, sembang langsung mungkin merupakan kaedah terbaik untuk mendapatkan jawapan pantas. Bayaran Spark hanya menyediakan tetingkap terhad. Ini menyukarkan pelanggan di zon waktu yang berbeza, terutama pelanggan antarabangsa.

Cukup jelas bahawa sokongan pelanggan bukanlah keutamaan mereka. Berharap untuk melakukan banyak masalah dengan sendiri. Terdapat banyak tutorial, artikel dan pusat pengetahuan untuk dibincangkan, tetapi bercakap dengan pakar yang berkelayakan mungkin jauh lebih mencabar.

Kemudahan penggunaan

Walaupun anda mungkin mengharapkan platform yang dilampirkan ke bank besar akan mempunyai jurang yang nyata ketika datang ke kemudahan penggunaan, Spark Pay mengejutkan mudah digunakan. Penyediaan adalah mudah. Yang perlu anda lakukan ialah klik beberapa pautan yang akan masuk ke peti masuk anda dan ikuti wizard persediaan. Untuk pemula, ini adalah kaedah terbaik untuk mengenal organisasi platform dan mendapatkan bantuan untuk memulakannya.

Papan pemuka pentadbir juga berada dalam kedudukan yang baik dalam hal kemudahan penggunaan. Ingat bahawa Spark Pay pada asalnya adalah laman web eCommerce yang direka oleh usahawan dan pemaju. Papan pemuka menunjukkan kepekaan itu dan sangat mudah digunakan. Ini mengelakkan terlalu berantakan dan memungkinkan anda untuk menggunakan alat yang biasa digunakan.

Selain akses ke kod dan editor WYSIWYG, Spark Pay juga menyediakan fitur suntingan langsung. Anda boleh membuat perubahan terus ke etalase dan melihatnya dalam masa nyata. Reka bentuk dan penyuntingan tidak lebih mudah daripada itu.

Gabungan reka bentuk ringkas dan banyak ciri, menjadikan Spark Pay sempurna untuk pemula dan pakar. Nikmati kawalan penuh laman web anda dan pilih dengan tepat bagaimana anda membuat pengeditan. Mereka hanya menawarkan pengalaman pengguna terbaik di pasaran.

Kesimpulannya

Sekiranya anda takut mengambil elemen reka bentuk etalase anda tetapi tidak mahu mengeluarkan wang untuk pereka profesional, maka Spark Pay adalah pilihan yang sangat baik. Walaupun templat percuma menuju ke susun atur asas, mungkin itulah yang anda perlukan untuk membasahi kaki dan meningkatkan tahap keselesaan anda.

Malah pemula boleh membuat kedai yang menarik yang akan membantu mereka mula menjual produk dan memperoleh pendapatan. Harganya betul. Ciri-ciri ada di sana. Pastikan harapan anda rendah ketika datang ke perkhidmatan pelanggan, dan anda tidak akan kecewa.

Bandingkan

Bayaran Spark

93

Shopify

96

Komersial Besar

95

Volusi

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map