Kajian FatCow 2016

Logo Web Hosting FatCow


Lembu gemuk

Melawat laman web

9.1


Skor AWA

Lembu gemuk

FatCow telah berkecimpung dalam perniagaan sejak tahun 1998. Bertujuan untuk menjadikan keseluruhan web hosting menjadi lebih sederhana dan lebih mudah, FatCow selalu berusaha untuk menjadikan segalanya lebih baik untuk semua orang dengan rancangan hosting dan kempen pemasaran mereka yang unik. FatCow terkenal kerana penyelesaian web hosting bersama yang sesuai untuk perniagaan kecil dan sederhana dan mempunyai lebih dari 200,000 laman web di bawah sayapnya. Baca ulasan FatCow kami di bawah.

Kelebihan

 • Sokongan Pelanggan 24/7
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 • Dikuasakan oleh Tenaga Angin 100%
 • Harga Berpatutan

Keburukan

 • Kelajuan Purata
 • Mahal dari bulan ke bulan

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.fatcow.com
 • Ibu pejabat: Burlington, MA
 • Tahun Ditubuhkan: 1998
 • Kategori: Web Hosting
 • Perkhidmatan: Web Hosting Berkongsi, VPS, Pelayan Dedicated
 • Jaminan wang dikembalikan: 30 hari

FatCow adalah syarikat hosting unik yang dengan senang hati menyebut pasukannya sebagai kru “moo”, yang terkenal dengan kemahiran merancang dan merancang inovatif. Rancangan hosting, reka bentuk laman web, dan ciri mereka terpisah dari rakan sejawatnya.

Perkhidmatan

Walaupun FatCow mungkin kelihatan seperti syarikat hosting web yang sempurna untuk anda, selalu bermanfaat untuk mengetahui tentang syarikat itu secara terperinci sebelum menyelesaikannya. Dan apa yang dapat menjadi cara yang lebih baik untuk mengetahui, daripada membincangkan mengenai perkhidmatan dan rancangan yang disediakan oleh syarikat hosting web berkenaan.

FatCow menyediakan pelbagai rancangan hosting di bawah pelbagai kategori:

 • Rancangan hosting bersama
 • Pelayan Peribadi Maya (VPS)
 • Pelan hosting khusus
 • Dan hosting WordPress yang dikendalikan juga untuk pengguna WordPress.

Terlepas dari rancangan hosting ini, anda mendapat pembangun laman web bonus dengan beberapa sokongan pelanggan yang luar biasa dan ciri tambahan.

FatCow memberikan pilihan pendaftaran nama domain dan pemindahan domain secara percuma dengan hampir semua rancangan hostingnya.

Ia juga dilengkapi dengan beberapa ciri pemaju yang menarik dalam rancangan VPS mereka seperti skrip yang telah dipasang sebelumnya, domain yang tidak terhad dan akses ke ciri cPanel.

Dengan begitu banyak ciri yang anda gunakan, FatCow mungkin kelihatan seperti syarikat hosting web terbaik tanpa kemungkinan kekurangan. Menyingkap tirai, mari kita juga mengintip beberapa kawasan di mana FatCow memerlukan peningkatan

Batasan

Terdapat kawasan tertentu di mana FatCow mungkin sedikit mengecewakan anda, dan dengan itu, lebih baik mengetahui tentangnya daripada mencari kemudian.

 • Dasar pembaharuan yang sangat hebat. Harga pendahuluan untuk FatCow mudah diperoleh, kemenangan bagi syarikat kecil dan sederhana. Walau bagaimanapun, FatCow memperoleh semasa pembaharuan.
 • Skalabiliti. Ciri, kapasiti penyimpanan dan kemudahan pelayan yang disediakan oleh FatCow sangat sesuai untuk syarikat kecil hingga sederhana. Walau bagaimanapun, tidak memerlukan penskalaan. Ia menjadi tidak berfungsi apabila fungsi laman web dan kerumitan meningkat. FatCow mungkin bukan tawaran terbaik yang dapat dijumpai oleh laman web eCommerce yang kompleks. Sejauh laman peribadi kecil dan laman web e-dagang bersaiz sederhana, FatCow boleh menjadi pilihan sebenar.
 • Waktu tamat. Begitu juga, ketersediaan juga merupakan salah satu kawasan di mana FatCow dapat diusahakan. Walaupun FatCow dapat mencatat skor uptime yang baik 99.85%, masih banyak yang harus dilakukan. Syarikat juga tidak memberikan sebarang jaminan pada masa operasi.
 • Sandaran. FatCow menyediakan pilihan sandaran automatik. Tetapi pilihan ini tidak dapat digunakan secara percuma. Anda perlu membayar cadangan rutin ini atau memilih untuk mencari penyelesaian sandaran anda.
 • Windows hosting tidak disokong. FatCow tidak menyokong hosting Windows. Hanya sokongan Linux yang disediakan yang anda mungkin sukar untuk membiasakan diri.
 • Tiada peningkatan percuma. FatCow pada mulanya tidak membenarkan peningkatan pada rancangan hosting anda ke pelayan khusus atau maya. Namun, sekarang anda mempunyai pilihan untuk mendapatkan peningkatan harga. Anda mungkin bernasib baik dengan potongan semasa anda menaik taraf.

Jaminan Wang Wang

FatCow memberikan nilai sebenar untuk setiap sen yang anda laburkan. Bercakap mengenai wang, anda akan gembira mengetahui bahawa FatCow mempunyai jaminan wang dikembalikan. Anda boleh mendapatkan kembali wang anda dalam masa 30 hari dari langganan sekiranya anda mendapati bahawa perkhidmatan tersebut tidak memenuhi standard anda.

Jaminan wang dikembalikan yang menarik mungkin kelihatan tidak begitu menarik setelah anda mengetahui bahawa syarikat web hosting terkenal lain seperti Arvixe, InMotion Hosting, dan Just Host memberikan jaminan yang serupa untuk jangka masa yang lebih lama.

Pergi Hijau!

Anda mempunyai alasan lain untuk berpegang pada FatCow – ini adalah pendekatan hijau! FatCow memenangi hati dengan melakukan yang terbaik untuk persekitaran. Sekiranya anda menghoskan laman web anda menggunakan FatCow, anda bukan sahaja membantu diri sendiri, anda juga membantu planet ini. FatCow menawarkan hosting bertenaga 100% angin.

Jadi, dengan semua yang dijawab, akhirnya, bahagian terbaik – mengapa anda harus memilih FatCow?

Mengapa Anda Perlu Mengambil FatCow?

Ringkasnya, FatCow dapat memenuhi keinginan anda untuk memiliki akses ke rancangan hosting yang berpatutan serta sokongan pelanggan 24/7. Sekiranya anda akan mengembangkan laman web satu halaman sederhana atau aplikasi web yang tidak begitu rumit, FatCow adalah cara untuk pergi. Anda juga boleh mempertimbangkan untuk menggunakan FatCow untuk tujuan ujian. Tetapi jika penggunaan jangka panjang dan fungsi kompleks adalah keperluan anda, lebih baik melihat pilihan lain.

Berhati-hatilah dengan kata “tidak terhad” seperti yang digunakan oleh FatCow, mereka mungkin tidak bermaksud seperti yang anda fikirkan.

Better Business Bureau telah memberi penghargaan kepada FatCow dengan penilaian A +. A + adalah penilaian tertinggi yang dapat dicapai oleh syarikat di Better Business Bureau! Kedengaran hebat?

Ciri-ciri utama

 • Pemindahan Domain Percuma
 • Nama Domain Percuma
 • Pembina Laman Web yang mesra pengguna
 • Peti Mel POP tanpa had
 • Pelayan Selamat SSL
 • Storan Awan JustCloud 1GB percuma
 • Penyihir Pemasangan Aplikasi
 • E-mel Tersuai
 • Domain Tanpa Had
 • Sandaran Pelayan Harian
 • Pemantauan Kemudahan 24/7
 • Pangkalan Data MySQL tanpa had

Pautan Pantas

Keputusan Pakar Industri di FatCow

Web Hosting Dengan begitu banyak perkhidmatan web hosting yang tersedia, FatCow mendapat penilaian yang sangat baik dari para pakar, namun masih tidak berjaya memecahkan sepuluh senarai teratas. Pada akhirnya, ia adalah perkhidmatan yang mantap dengan rasa humor. FatCow berada di puncak ketika datang ke uptime. Pelayan mereka menawarkan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai dan pengkritik mendakwa bahawa pakej hosting “hampir sempurna.” Satu-satunya kelemahan adalah bahawa ia tidak mempunyai sedikit fleksibiliti yang terdapat pada pesaing. Oleh itu, FatCow menawarkan pelbagai ciri hebat dengan harga rendah. Anda mungkin perlu membayar lebih banyak untuk mendapatkan semua loceng dan wisel yang disertakan dengan perkhidmatan lain.

Pengkritik juga cepat memuji sumber sokongan dan keseluruhan perkhidmatan pelanggan. Dengan mempertimbangkan semua faktor ini, pakar memberikan FatCow 8 daripada 10 mata untuk prestasi dan 10 yang terbaik untuk anak lembu.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif di FatCow

Walaupun terdapat beberapa utas biasa yang tidak bernilai di antara ulasan pengguna negatif, FatCow menerima ulasan yang sangat positif dari majoriti pengguna. Rata-rata, pengguna memberikan FatCow 4 daripada 5 bintang. Sebenarnya, banyak testimoni secara langsung bertentangan dengan aduan pelanggan lain. Ramai pengguna yang berpuas hati menyedari hakikat bahawa mereka dapat bercakap dengan wakil sokongan dari AS yang sangat ramah dan berpengetahuan.

Mungkin yang paling penting, pengguna melaporkan bahawa FatCow memenuhi jaminan 99.9% uptime. FatCow juga mendapat markah tinggi dalam bidang penting lain termasuk: kelajuan, ciri panel kawalan, harga berpatutan dan sokongan pelanggan. Berdasarkan ulasan pengguna sahaja, anda boleh yakin bahawa FatCow akan menyediakan anda alat yang anda perlukan untuk menjalankan laman web anda.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif di FatCow

Aduan terhadap FatCow termasuk dalam dua kategori asas: penagihan dan perkhidmatan pelanggan. Sejujurnya, ini cukup tipikal untuk mana-mana syarikat yang layak yang menangani puluhan ribu pelanggan. Dengan sekian banyak orang, pasti ada sebilangan snafus penagihan dan pengguna yang tidak senang dengan layanan pelanggan yang mereka terima.

Nampaknya masalah terbesar dengan penagihan berlaku ketika pelanggan cuba membatalkan akaun mereka. Dalam beberapa kes, pelanggan dijanjikan pengembalian dana, tetapi kemudian tidak dapat mendapatkan wang mereka kembali. Terdapat juga beberapa laporan mengenai tuduhan yang tidak dijangka yang sukar dijelaskan.

Mereka yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan pelanggan tidak menghargai panggilan dan e-mel mereka dihantar ke pusat bantuan luar negara.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&urutkan = peringkat terendah-pertama
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Kebolehpercayaan & Waktu tamat

Tidak, FatCow belum mendedahkan angka yang berkaitan dengan jaminan uptime. Masa tidak dijamin; namun, mereka telah membuktikan kebolehpercayaan mereka dengan menerbitkan statistik biasa mengenai waktu dan waktu henti. Tetapi, mereka mempunyai pusat data mereka yang beroperasi 24/7 dengan beberapa orang yang bekerja keras.

Pusat data FatCow menggunakan seni bina berkelompok di semua pelayannya, iaitu jika seseorang harus turun, yang lain akan mengambil alih, tidak ada pertanyaan yang diajukan! Operasi sandaran juga dilakukan secara berkala, untuk meminimumkan risiko kehilangan data.

Boston, AS, menjadi tuan rumah pusat data FatCow. Kemudahan ini mempunyai setengah ruang simpanan petabyte yang tersebar di lebih daripada 800 pelayan.

Terdapat dua firewall untuk memberikan perlindungan kepada pusat data, dan di bawah pengawasan profesional 24 jam sehari, tujuh hari seminggu.

Pilihan sandaran automatik tersedia untuk pelanggan yang bersedia membayar agar laman web mereka disandarkan setiap hari. Ini terdiri daripada rutin sandaran harian dan alat sandaran dan pemulihan. Sekiranya anda tidak mahu membayar, anda akan membuat cadangan data anda secara berkala.

ciri-ciri & Alat

Sekarang setelah anda mendapat maklumat yang cukup mengenai rancangan, ciri, batasan, spesifikasi teknologi dan bidang lain yang berkaitan dengan syarikat, anda harus terus meningkatkan pengetahuan anda mengenai ciri-ciri yang disediakan oleh FatCow.

Tidak menghairankan, FatCow gemuk dengan ciri-ciri.

Teruskan membaca untuk mengetahui tentang masing-masing secara terperinci.

CiriGambaran keseluruhan
Panel kawalanFatCow mempunyai panel kawalan yang direka dengan hebat untuk operasi laman web pentadbir. Tidak, sukar untuk diakses. Panel kawalan mendapat navigasi yang mudah, dan anda boleh menggunakannya dalam beberapa minit.

Perlu disebutkan, anda mungkin agak keliru untuk berkeliling jika anda beralih dari cPanel ke panel kawalan FatCow yang baru. Jika tidak, panel kawalan lengkap dengan semua ciri yang diperlukan.

Ia dilengkapi sepenuhnya dan mempunyai semua skrip yang diperlukan. Anda boleh membuat laman web dengan mudah dan melakukan aktiviti pentadbiran lain di mana sahaja dengan panel kawalan yang mudah diakses. Bukan itu, untuk membantu anda dalam menangani tugas; ia menyenaraikan dan mengkategorikan semua tugas dengan butang berkod warna yang menunjukkan sama ada setiap item diaktifkan atau tidak. Ia juga boleh disesuaikan walaupun menjadi alat milik.

Selanjutnya, anda juga dapat menikmati kelebihan penyelesaian rangkaian penghantaran (CDN) melalui panel kawalannya.

Ruang CakeraRuang cakera adalah perkara yang hampir dibimbangkan oleh setiap webmaster. Ini adalah ruang yang diperuntukkan ke laman web anda oleh penyedia hosting anda. Dan ini bergantung pada rancangan hosting yang anda pilih.

FatCow menawarkan pelbagai variasi ruang cakera dengan pelbagai rancangan web hosting yang disediakannya:

 • Pelan FatCow – tidak terhad
 • Hosting VPS Asas – 40 GB
 • Hosting VPS Perniagaan – 90 GB
 • Hosting VPS yang optimum – 120 GB
 • Permulaan Dedicated Hosting – 500 GB
 • Hosting Berdedikasi Profesional- 1000 GB
 • Hosting khusus syarikat – 1000 GB
Lebar jalurLebar jalur adalah salah satu faktor penting yang mungkin mempengaruhi kelajuan laman web anda. Sama pentingnya dan pentingnya ciri ini, lebar jalur harus dipilih untuk mengingati keperluan anda. Semakin besar lebar jalur, semakin banyak jumlah data yang dapat dipindahkan dengan mudah.

Lebar lebar minimum untuk VPS dan rancangan khusus yang disediakan oleh FatCow adalah 1 TB, dan ia hanya meningkat dari jumlah ini. Namun, ada contoh di mana pengguna telah melaporkan bahawa penggunaan dan had lebar jalur tidak diinformasikan kepada mereka dengan cara yang betul oleh FatCow. Perbincangan juga sering berlaku bahawa mereka diminta untuk membatasi penggunaan lebar jalur mereka setelah mencapai batas walaupun mereka berada di bawah rancangan tanpa had.

Sokongan Pangkalan DataFatCow memang menyediakan sokongan pangkalan data. Tetapi ciri pangkalan data biasanya menjadi penyebab utama pengaduan pelanggan. Ini membolehkan anda menyambung ke sambungan pangkalan data MySQL, tetapi tidak menentukan jumlah sambungan MySQL serentak.
Domain PercumaFatCow memberi anda pendaftaran domain percuma di bawah rancangan tertentu, sehingga menjadikan harga kelihatan lebih murah. Apabila anda ingin menuntut wang anda dengan menggunakan jaminan wang dikembalikan, anda perlu membayar nama domain tersebut. Kos nama domain akan ditolak dari wang pengembalian wang anda dan itu juga hanya jika anda memilih untuk menyimpan domain tersebut. Pelan yang menyediakan domain percuma adalah:

 • Pelan FatCow
 • Hosting WordPress
 • Hosting VPS
 • Hosting khusus
Sandaran DataSekiranya milik anda adalah laman web dengan banyak data, sandaran harian adalah syarat penting untuk berada di pihak yang lebih selamat. Pelan cadangan harian dan sandaran automatik rutin disediakan sebagai perkhidmatan tambahan dengan banyak rancangan oleh FatCow. Walaupun cadangan harian disertakan dalam rancangan ‘FatCow Asal’, sandaran data automatik adalah perkhidmatan berbayar. Anda boleh membeli pakej sandaran dengan mudah dan mengekalkan serta melakukan kawalan versi pada data laman web anda. Sandaran pelayan harian yang disediakan tidak memerlukan kos tambahan.
SSD (Pemacu Keadaan Pepejal)Pelan WP Essential yang tersedia di Fat Cow menggunakan infrastruktur berasaskan SSD. Ini mungkin merupakan sejenis mekanisme caching SSD, tetapi ada sedikit maklumat yang diberikan di dalamnya. Ia juga didakwa memberikan infrastruktur berkelajuan tinggi ke aplikasi yang dihoskan.
Pemasang Aplikasi sekali klikPemasang Aplikasi satu klik yang disediakan oleh FatCow adalah penyihir sebenar. Bersama dengan pembangun laman web drag and drop, menjadikan laman web menjadi permainan kanak-kanak. Ia mempunyai pelbagai aplikasi seperti WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal dan banyak lagi. Ini membolehkan anda menambahkan interaktiviti ke laman web anda dengan cara yang mesra pengguna.
Akaun E-melFatCow menyokong akaun e-mel tanpa had dan hosting POP dalam semua rancangan hostingnya. Tetapi ia perlu diperbaiki. Memori asas yang diperuntukkan adalah 500 MB, sehingga memberikan ruang untuk rasa tidak puas hati banyak pelanggan FatCow juga menyediakan rancangan hosting MiniMoo yang hanya menyediakan satu halaman kos rendah, satu-satunya penyelesaian akaun e-mel untuk penggunaan pemula.
Keselamatan HostingFatCow menyediakan pelbagai ciri keselamatan untuk pelanggan hostingnya, berdasarkan keperluan mereka. Untuk laman web yang menjual produk, mereka menawarkan Shared SSL. Bagi pelanggan yang menggunakan perkhidmatan e-mel mereka, mereka menyediakan penapisan spam. Bersama dengan menjalankan sandaran pelayan harian, mereka mempunyai kemudahan pemantauan di setiap pusat data mereka.
Pembina Laman WebPembina laman web adalah salah satu yang paling dihargai serta ciri intuitif yang disediakan oleh FatCow. Ia dilengkapi dengan dokumentasi yang jelas dan mudah dikendalikan. Anda boleh mencuba banyak templat yang ada dan membuat reka bentuk laman web yang hebat. Anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam beberapa jam menggunakan elemen seret dan lepas.
Perisian hasad & Perlindungan spamPerlindungan malware dan spam yang diberikan oleh FatCow cukup membingungkan. Walaupun mereka mempunyai banyak langkah keselamatan untuk memastikan tidak ada jangkitan ke laman web anda, langkah pencegahan kadang-kadang mengganggu operasi laman web. Sekiranya laman web anda mendapat jangkitan malware, mereka akan mematikan akaun anda tanpa notis. Kemudian, mereka memerlukan masa yang tidak munasabah untuk menyemak kes anda dan mengaktifkan akaun setelah selesai.
Keranjang BelanjaFatCow memang memberi sokongan untuk integrasi keranjang belanja. PayPal, SSL bersama, dan banyak aplikasi membeli-belah lain dapat ditambahkan dengan cepat. ShopSite juga disertakan sebagai sistem pengurusan kandungan dalam rancangan FatCow yang asal. Anda juga boleh menggunakan WP eCommerce atau WooCommerce bersama dengan rancangan hosting WordPress untuk menambah keranjang belanja. Memasang dari platform seperti Shopify atau Magento ke VPS anda atau platform hosting khusus juga akan berjaya.
Sokongan Bahasa PengaturcaraanPenyelesaian hosting dari FatCow menyokong 13 bahasa pengkodan dan skrip yang berbeza, termasuk PHP dan Ruby On Rails.
Statistik TapakBeberapa statistik laman web seperti statistik pelawat dapat dilihat dengan bantuan panel kawalan dan kaedah lain. Tetapi statistik ini minimum dan tidak mencukupi untuk strategi masa nyata.

Rancangan & Harga

Skim harga Fat Cow adalah sesuatu yang unik. Walaupun nampaknya sangat murah pada tahun pertama, harganya melonjak tinggi, bermula tahun kedua! Namun demikian, ia masih merupakan salah satu penyelesaian hosting web yang paling berpatutan yang ada.

Anda mempunyai ruang cakera yang besar bersama-sama dengan pemindahan data, dan mudah dikunjungi ke pembangun laman web, blog, tinjauan pendapat, ahli sihir, dan banyak lagi – semua ini untuk menjadikan laman web anda lebih interaktif dan menambahkan elemen menyeronokkan yang sesuai dengan pelanggan anda!

Beberapa rancangan hosting dijelaskan di bawah.

  • Pelan khas

Pelan Pelayan Dedicated sesuai jika anda mencari penyelesaian yang dapat mengatasi jumlah trafik laman web anda yang tinggi. FatCow menyediakan pelayan khusus yang paling sesuai untuk laman web e-dagang.

  • Pelan VPS

Pelayan VPS adalah penyelamatan yang sangat baik jika anda mencari peningkatan kawalan, berasaskan awan, fleksibel dan strategi pintar.

 • Pelan FatCow yang asal

Pelan Fat Cow yang asli dilengkapi dengan banyak pertunjukan percuma dan rancangan tanpa had. Ini juga merupakan pilihan terbaik untuk pemula kerana persediaan dan kerjanya sangat mudah.

Untuk pembatalan yang mungkin anda buat, anda akan membayar sehingga $ 35 sebagai bayaran pembatalan awal. Dan pembatalan itu berlaku sekitar 30 hari.

FatCow menyediakan pilihan perkhidmatan peningkatan dan penurunan yang mudah. Anda hanya diminta untuk log masuk ke panel kawalan anda dan klik pada ikon peningkatan atau menurunkan hosting.

Tinjau rancangan yang dikemukakan dan pilih rancangan yang paling sesuai dengan tujuan anda. Selanjutnya, anda juga boleh menyesuaikan (menaik taraf atau menurunkan) perkhidmatan individu seperti lebar jalur, peti mel, dan ruang penyimpanan. Oleh itu, anda boleh memilih untuk tetap bersama mereka kerana laman web anda mengalami perubahan.

Untuk menambah fleksibiliti yang telah disediakan oleh FatCow, atas sebab apa pun, anda boleh memilih untuk memindahkan nama domain anda dari FatCow ke syarikat lain pilihan anda. Kod kebenaran pemindahan domain disediakan untuk tujuan ini.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan diberikan 24/7 di semua saluran berikut.

 • Telefon
 • E-mel sokongan
 • Berbual
 • Asas pengetahuan
 • Tutorial Video
 • Forum Sokongan

Walaupun kelajuan dan ketepatan perkhidmatan sokongan sangat baik kecuali untuk sokongan sembang, pengalaman pelanggan dengan perkhidmatan ini telah beragam. Beberapa pengaturcara yang berpengalaman mungkin merasa sedikit kelewatan dalam proses sedangkan pemula pasti menganggap perkhidmatan ini sangat mengagumkan.

Kemudahan penggunaan

Perkhidmatan ini agak mudah digunakan dan dilengkapi dengan banyak dokumentasi dan sokongan pelanggan. Panel kawalan, pembangun laman web, pemasang satu klik dan beberapa ciri lain menyumbang kepada UI interaktif. Ini memberi anda akses FTP untuk membolehkan memuat naik dan memuat turun beberapa fail.

Kesimpulannya

Ringkasnya, FatCow adalah salah satu penyelesaian hosting web yang baik. Ia mempunyai skema harga yang agresif yang pasti menarik pelanggan.

Tetapi sayangnya, ia tidak memenuhi banyak teknikal dan standard prestasi ketika datang ke laman web berskala besar dan kompleks.

Sekiranya semua yang anda mahukan adalah laman satu halaman atau beberapa laman web ujian, anda boleh memanfaatkan FatCow dengan pantas. Jadi apa yang anda buat?

Bandingkan

Lembu gemuk

91

Hosting InMotion

96

Tapak Tapak

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map