Kajian Arvixe 2016


Arvixe

Melawat laman web

9.1


Skor AWA

Arvixe

Arvixe dibentuk pada tahun 2003 di San Luis Obispo, California. Syarikat ini telah menganjurkan ribuan laman web dari seluruh pelosok dunia termasuk beberapa laman web perusahaan dan juga laman web perniagaan kecil yang lebih kecil. Arvixe telah diakui secara kritis sebagai salah satu pilihan utama untuk hosting. Baca ulasan Arvixe kami di bawah.

Kelebihan

 • Sokongan Langsung dan Sokongan Telefon 24/7
 • Ruang dan Lebar Lebar yang tidak terhad
 • Mudah disediakan dan digunakan
 • Selamat

Keburukan

 • Sokongan Pelanggan Tidak Terbaik
 • Bukan yang Terpantas

Gambaran keseluruhan

 • Laman web: www.arvixe.com
 • Ibu pejabat: Santa Rosa, CA
 • Tahun Ditubuhkan: 2003
 • Pekerja: 100+
 • Kategori: Web Hosting
 • Perkhidmatan: Pelayan Dikongsi, VPS, dan Dedicated
 • Jaminan wang dikembalikan: 60 hari

Arvixe adalah penyedia perkhidmatan hosting web yang mempunyai beberapa rancangan untuk dipilih oleh pelanggan. Ini termasuk rancangan dan pilihan pelayan VPS dan pelayan khusus, rancangan perniagaan dan penjual semula dan pilihan untuk pengguna Linux dan Windows. Kami merasakan bahawa Arvixe adalah salah satu nilai terbaik yang boleh anda pilih ketika berhubung dengan host web.

Arvixe menawarkan beberapa perkhidmatan yang mengagumkan termasuk e-mel dan lebar jalur tanpa had, storan tanpa had dan nama domain percuma. Tuan rumah juga menawarkan banyak ciri keselamatan untuk anda gunakan tanpa melanggar kumpulan. Arvixe menawarkan harga yang lebih rendah daripada kebanyakan hos web lain dan tidak menaikkan harganya ketika anda memperbaharui.

Anda bahkan boleh mendapatkan beberapa ciri hosting percuma dari Arvixe termasuk sandaran harian dan pemindahan domain percuma. Ini adalah perkara yang akan dikenakan oleh kebanyakan entiti lain.

Ciri-ciri utama

 • Lebih 140 Aplikasi PHP dan MySQL
 • Alamat IP khas
 • Akaun E-mel Tanpa Had
 • Aplikasi Senarai Mel Mel
 • Penyekat Spam
 • AWStats
 • Log Akses Mentah
 • SSD Raid 10 Pemacu
 • CloudFlare CDN Sedia
 • Pekerjaan Cron
 • Ralat dan Log Perujuk
 • Perisian Analog

Pautan Pantas

Keputusan Pakar Industri di Arvixe

Web Hosting Para pakar melihat eHost sebagai pilihan anggaran yang baik untuk memulakan laman web anda sendiri. Biasanya, mereka berpendapat bahawa ini adalah pilihan yang baik untuk halaman peribadi dan perniagaan yang sangat kecil – langkah pertama yang baik jika anda mahu. Mereka berpendapat bahawa ia termasuk semua yang anda perlukan dengan harga yang tepat, tanpa kerugian sekiranya anda tidak mahu melakukan sesuatu yang kompleks.

Inilah yang mereka nikmati mengenai eHost:

 • Struktur harga yang sangat baik (dan sederhana!)
 • Set ciri yang baik untuk harga
 • Sokongan pengguna 24/7 dengan telefon, e-mel, sembang dan pengetahuan
 • Berguna untuk laman web permulaan

Inilah yang mereka katakan mengenai perkara buruk perkhidmatan:

 • Kelajuan dan prestasi tidak begitu hebat
 • Pilihan penjualan mungkin tidak bermanfaat sama sekali
 • Tidak ada ruang untuk naik ke atas (kerana hanya ada satu rencana)

Ulasan dan Testimoni Pengguna Positif pada Arvixe

Pengguna yang mempunyai pengalaman sokongan yang baik mengatakan bahawa perunding sangat membantu, berpengetahuan, ramah dan sangat sabar.

Sebilangan besar pengguna menyukai banyak tambahan yang anda dapat, walaupun pada rancangan peringkat permulaan:

 • Sekiranya anda mempunyai anggaran, harga bagus dan anda mendapat diskaun tambahan 20% jika anda menggunakan sepanduk “dikuasakan oleh Arvixe” di laman web anda.
 • Ciri “kedai dalam talian percuma” menawarkan salah satu rangkaian tambahan dan tambahan dalam industri.
 • Sekiranya anda ingin bersaing dengan YouTube, Arvixe menawarkan banyak skrip hosting perkongsian video dan merancang untuk menyokong trafik dan jumlah data yang tinggi.

Ulasan dan Aduan Pengguna Negatif pada Arvixe

Pernah menjadi pesaing utama dalam bidang hosting, Arvixe telah kehilangan tempat dalam beberapa tahun kebelakangan. Sekiranya pengguna dalam talian
ulasan adalah apa sahaja yang harus dilalui, slaid ke belakang ini hampir sepenuhnya disebabkan oleh:

Masalah masa kerja yang berterusan – tidak digalakkan untuk laman web eCommerce

 • Tidak kisah dengan bencana penghijrahan pusat data Ogos 2015, pengguna mengeluh mengenai gangguan lama dalam waktu perniagaan sementara Arvixe melakukan pelbagai tugas penyelenggaraan. Pengguna perniagaan mengadu bahawa mereka tidak pernah diberitahu pada waktunya untuk membuat pengaturan untuk memberitahu pelanggan mereka sendiri.
 • Waktu henti yang tidak dapat dijelaskan secara kerap di pusat-pusat di luar AS.

Sokongan pelanggan yang lemah – kelewatan yang lama dan banyak kekecewaan

 • Ciri sokongan telefon yang asal telah ditarik dan ciri “live chat” sebenarnya diterjemahkan ke dalam tiket yang dihantar sehingga sukar untuk mencari manusia untuk diajak bicara dalam keadaan darurat.
 • Sokongan e-mel juga tidak menentu dengan e-mel yang disekat sebagai spam atau tidak dikenali.

Kebolehpercayaan & Waktu tamat

Arvixe mengatakan bahawa ia mempunyai jaminan masa beroperasi di laman web kerana berada dalam talian 99.9% sepanjang masa. Syarikat ini menawarkan bayaran balik apabila tidak dapat mencapai tujuan ini. Jaminan masa operasi hanya baik untuk pelayan dan bukan untuk downtime yang boleh berlaku dari laman web yang mempunyai kesalahan pengekodan, masalah penyebaran DNS dan banyak lagi. Arvixe mengendalikan pusat data dengan sumber daya berlebihan untuk memastikan bahawa mereka dapat menangani segala masalah gangguan sementara mencegah waktu henti daripada berisiko berkembang.

Arvixe mendapat beberapa maklum balas negatif dari pelanggan mengenai waktu henti. Banyak pengguna menyatakan bahawa mereka menangani masalah waktu henti setiap bulan. Kes terburuk menyebabkan orang mempunyai akaun sehingga lima hari sebulan.

ciri-ciri & Alat

CiriGambaran keseluruhan
Lebar Jalur dan Ruang CakeraRancangan hosting bersama dari Arvixe, menurut perwakilan dengan perkhidmatan tersebut, adalah antara rancangan yang paling berguna untuk pelanggan hari ini. Pelayan kongsi PersonalClass milik Arvixe mempunyai kemampuan untuk menangani sekitar 100,000 pelawat dalam sebulan dan sebanyak 200 orang melayari laman web pada waktu tertentu. Anda juga boleh meminta hosting BusinessClass atau VPS jika anda memerlukan lebih banyak sokongan atau sumber.

Arvixe juga menggunakan sistem CloudFlare untuk memudahkan laman web berjalan pantas walaupun berada di pelayan bersama. Ia diaktifkan dengan menyimpan kandungan statik untuk digunakan kemudian, sehingga pelayan tidak perlu bekerja terlalu keras dalam prosesnya.
Anda juga harus memilih untuk memilih lokasi pelayan anda jika diperlukan. Anda boleh memilih pelayan dari Amerika Syarikat, Hong Kong atau Eropah. Sebaiknya pilih yang sedekat mungkin dengan sasaran anda.
Pemacu keadaan pepejal, atau SSD, juga digunakan oleh Arvixe. Ini lebih selamat ketika menjaga keamanan data dan juga dapat membantu memuatkan laman web sekitar 200 persen lebih cepat daripada yang anda dapat dari cakera keras standard.

Panel kawalanAnda boleh menggunakan panel kawalan yang disediakan oleh Arvixe untuk memudahkan anda menguruskan laman web anda di satu tempat sahaja. Anda boleh menggunakannya untuk menambahkan fail baru ke laman web, mengkaji jumlah lebar jalur yang perlu anda bekerjasama, periksa bagaimana keadaan penyimpanan anda dan sebagainya. Anda juga boleh memasang banyak aplikasi pihak ketiga melalui panel kawalan; ini termasuk aplikasi Joomla dan WordPress antara lain.
Anda boleh menggunakan persediaan DotNetPanel jika anda mempunyai OS Windows untuk bekerja dengan atau cPanel untuk keperluan Linux. Ini tidak begitu popular seperti pilihan Plesk yang ditawarkan oleh GoDaddy, tetapi persediaan ini pasti akan bermanfaat bagi kebanyakan orang.
Domain PercumaArvixe akan memberi anda nama domain percuma selama anda menggunakan perkhidmatannya. Ini tidak seperti yang ditawarkan oleh Bluehost atau GoDaddy kerana kedua-dua penyedia perkhidmatan tersebut hanya membenarkan anda menggunakan nama domain percuma untuk jangka masa yang terhad. Anda boleh menggunakan rancangan PersonalClass biasa jika anda mempunyai hingga enam domain untuk bekerjasama tetapi anda memerlukan tahap Pro jika anda ingin menggunakan lebih banyak.
Anda boleh mendapatkan laman web anda dalam satu akaun untuk menjimatkan wang. Walau bagaimanapun, anda mesti mendapatkan semua laman web anda untuk berkongsi sumber antara satu sama lain pada masa ini. Ini bermaksud laman web anda mungkin berjalan perlahan jika anda terlalu sibuk.
Pembina Laman WebAnda juga boleh menggunakan alat RVSiteBuilder ketika bekerja dengan perkhidmatan Arvixe. Program RVSiteBuilder memudahkan anda membuat laman web dan mengalihkan usaha anda ke host. Anda boleh menggunakan salah satu daripada 500 templat yang berbeza semasa menggunakan alat RVSiteBuilder. Anda boleh menggunakan ini dengan ciri seret dan lepas dan penyunting gambar. Anda juga boleh membuat seberapa banyak laman web yang anda mahukan selagi pelayan yang dikongsi dapat menangani apa sahaja yang telah anda buat.

Sama bermanfaatnya dengan RVSiteBuilder, anda mungkin juga ingin mempertimbangkan untuk menggunakan program lain jika anda tidak selesa menggunakan sesuatu yang tidak terlalu terkenal. Anda mungkin perlu berduyun-duyun ke Bluehost untuk menggunakan program Weebly jika anda lebih suka menggunakannya. Themify juga lebih baik jika anda ingin mengikuti sesuatu yang menggunakan persediaan WordPress sebagai gantinya.

Hosting WordPressDianggarkan bahawa sekitar 26% daripada semua laman web dikendalikan oleh WordPress, jadi tidak mengejutkan bahawa begitu banyak host yang menawarkan rancangan berasaskan WordPress. Arvixe tidak mempunyai perkhidmatan hosting WordPress sepenuh masa tertentu seperti yang ditawarkan oleh GoDaddy, Dreamhost, dan Bluehost. Walau bagaimanapun, Arvixe mempunyai beberapa maklumat mengenai bagaimana ia boleh berfungsi dengan perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan.
Sama berkesannya dengan penyelesaian hosting terurus ini, Arvixe tidak menggunakan rancangan khas untuk laman web khusus WordPress. Terdapat beberapa perkhidmatan berkaitan WordPress yang ditawarkan oleh Arvixe termasuk perkhidmatan sandaran automatik dan arahan kemas kini untuk pengguna WP. Walau bagaimanapun, anda harus berhati-hati memulakan semua kemas kini WP anda sendiri, dan tidak semua perubahan tersebut sesuai dengan tema dan plugin yang ingin anda gunakan. Ini berbeza dengan kemas kini WP automatik yang ditawarkan oleh WP Engine dan GoDaddy.
Pemasangan Aplikasi Satu KlikArvixe menawarkan pelbagai aplikasi melalui perpustakaan Softaculous. Perpustakaan akan membantu anda untuk menambahkan pelbagai jenis aplikasi termasuk banyak pilihan hebat untuk penggunaan WP, penyelesaian keranjang belanja dan banyak lagi. Terdapat banyak aplikasi untuk penggunaan Windows, tetapi ada lebih banyak aplikasi berasaskan Linux yang tersedia.
WordPress dan Joomla, di antara banyak aplikasi lain, memerlukan pangkalan data untuk membantu anda menyimpan kandungan. Pangkalan data MySQL akan diperlukan untuk setiap laman web dan aplikasi WordPress. Arvixe juga dapat memberi anda sokongan PostgreSQL; ini sangat sesuai jika anda memerlukan format pangkalan data khas untuk aplikasi tertentu yang mungkin anda gunakan.
Terdapat pelbagai jenis aplikasi satu klik yang boleh disokong oleh Arvixe. Ia terutamanya menyokong aplikasi Linux seperti Magento, Drupal, Cube Cart dan Zen Cart di antara banyak pilihan lain.
SandaranArvixe menawarkan sandaran untuk akaunnya untuk memastikan bahawa data dapat dipulihkan jika ada yang merosot. Walau bagaimanapun, tidak ada perkhidmatan pemulihan percuma untuk akaun dengan ruang 10 GB atau lebih. Juga, sandaran mungkin tidak tersedia sama sekali jika anda mempunyai 20 GB atau lebih data di laman web anda.
Ciri-ciri keselamatanCiri keselamatan yang tersedia dari Arvixe merangkumi beberapa penyelesaian baik yang dikhaskan untuk memastikan laman web anda akan kekal utuh dan aktif selama mungkin. Arvixe menggunakan pusat data yang mematuhi SAS 70 Jenis II sambil juga menggunakan pelbagai program anti-DDS.
Syarikat ini menggunakan banyak kemas kini keselamatan harian dan juga menggunakan firewall untuk memastikan data terkawal. Persediaan pengesahan dua faktor juga digunakan di laman web ini. Sijil SSL percuma juga tersedia seumur hidup mana-mana laman web dengan syarat bahawa laman web ini dilindungi oleh rancangan Perniagaan, Penjual Semula atau VPSClass.
Arvixe juga menggunakan sokongan 6Scan untuk keperluan keselamatannya. Ini membantu mengimbas laman web setiap hari dan menyemak laporan senarai hitam. Perlindungan kata laluan juga tersedia untuk pelbagai bahagian laman web. Sistem ini berfungsi dengan tujuan untuk menjaga data sensitif agar tidak terdedah.
E-mel Tanpa HadArvixe dengan bangga menawarkan sebilangan akaun e-mel yang dapat dicari orang. Ini tersedia untuk semua rancangan termasuk rancangan asas. Anda boleh menyediakan akaun e-mel semasa mendaftar untuk perkhidmatan hosting, tetapi anda juga boleh membuat akaun tanpa had dari cPanel. Kelas Peribadi juga menawarkan peti mel POP3 dan IMAP serta penghantar dan responden automatik. Anda juga boleh memilih salah satu program e-mel Horde, Squirrel atau RoundCube untuk kemudahan anda.

Sistem Mailing Mailing List adalah bahagian menarik dari perkhidmatan Arvixe juga. Ini memudahkan anda berinteraksi dengan kumpulan yang lebih besar dalam masa sesedikit yang diperlukan. Sistem ini bebas digunakan dan akan membiarkan sesiapa sahaja dalam senarai menghantar e-mel kepada orang lain dalam senarai yang sama. Ini dapat dilakukan tanpa menghendaki seseorang benar-benar berkongsi maklumat dengan cara tertentu.

Statistik TapakAlat pelaporan statistik dari Arvixe akan membantu anda melihat bagaimana prestasi laman web anda. Program AWStats akan membantu anda mendapatkan analisis visual mengenai statistik pelayan web anda. Anda juga boleh menggunakan AWStats untuk mendapatkan hasil yang akan dikemas kini dalam masa nyata untuk membantu anda mendapatkan maklumat yang paling tepat.
Program perisian Analog adalah program yang sangat baik untuk dilihat. Program ini akan membantu anda melihat laman web apa yang paling popular di laman web anda. Anda juga akan mendapat maklumat mengenai pautan yang rosak dan banyak lagi.
Alat tambahAnda boleh menggunakan salah satu daripada banyak tambahan berguna dari Arvixe:
Perpustakaan Softaculous akan memberi anda lebih dari seratus aplikasi PHP dan MySQL. Anda boleh menggunakannya untuk banyak projek seperti pembuatan papan perbincangan, penyelenggaraan gambar galeri, sokongan pengurusan projek, dan pembinaan laman web.
Anda boleh mendapatkan alamat IP khusus untuk keperluan komersial dalam talian anda. Pilihannya tersedia untuk semua rancangan VPS, Penjual Semula dan Peribadi.
Gunakan add-on ASP melalui Arvixe seperti perkhidmatan ColdFusion dan MSSQL. Ini tersedia untuk pemegang rancangan ResellerClass.
Aplikasi Siap SEO akan membantu anda mengkaji penyediaan SEO anda untuk memastikan bahawa laman web anda semudah mungkin.
Pemacu SDD Raid 10 akan membantu anda mendapatkan masa muat anda dengan lebih pantas dan juga lebih dipercayai.
Cron Jobs akan membantu anda mengatur tugas agar pelayan web anda dapat diselesaikan dari masa ke masa.
Program Cloudflare CDN Ready akan melindungi laman web dengan membantu anda memeriksa laman web anda untuk memastikan bahawa laman web tersebut diserahkan dengan sebaik mungkin sambil mengenal pasti dan menghapus segala ancaman yang mungkin timbul dari masa ke masa.

Rancangan & Harga

Anda boleh memilih salah satu daripada banyak rancangan hosting Arvixe yang berbeza. Inilah pandangan yang tersedia untuk kegunaan anda.

Peribadi & Hosting Kelas Perniagaan (Dikongsi)

Anda boleh menggunakan pilihan Kelas Peribadi untuk kegunaan individu. Anda boleh mendapatkan pilihan Standard dengan harga $ 4 sebulan atau pilihan Pro dengan harga $ 7 sebulan. Kedua-duanya memberi anda ruang cakera dan sokongan pemindahan sebanyak mungkin dan akses ke pelayan di Amerika Syarikat dan Eropah. Anda juga boleh mendapatkan nama domain percuma. Kos tambahan untuk mendapatkan sijil IP atau SSL khusus antara pilihan lain. Anda juga dapat menggunakan pilihan Kelas Perniagaan untuk keperluan hosting bersama. Harganya $ 22 untuk pilihan Standard bulanan atau $ 35 sebulan untuk pilihan Pro. Anda boleh mendapatkan IP dan sijil SSL khusus yang disertakan dalam penyelesaian ini.

Hosting VPS

Anda boleh memesan pakej hosting VPS dengan harga $ 40 sebulan atau $ 70 sebulan untuk pilihan Pro. Anda boleh mendapatkan 50 atau 100 GB data bergantung pada pakej dan seberapa banyak pemindahan data yang diperlukan setiap bulan. Anda juga akan mendapat sijil domain dan SSL percuma serta dua alamat IP.

Pelayan Dedicated

Pakej Kelas Dedicated akan memberi anda sokongan pelayan khusus dengan pelayan terurus, kemas kini keselamatan harian, dan sokongan luar talian penuh. Anda juga boleh mendapatkan nama domain dan sijil SSL percuma. Harganya $ 105 sebulan dan ke atas untuk pelayan pemproses tunggal atau $ 329 setiap bulan untuk akses ke pelayan berbilang pemproses.

Sokongan pengguna

Ia sangat berguna untuk menghubungi perwakilan khidmat pelanggan sekiranya anda berusaha agar panel kawalan anda dapat berjalan dengan baik. Nasib baik, Arvixe menawarkan sokongan telefon 24 jam di Amerika serta sokongan e-mel dan sembang. Anda juga boleh mengakses forum pelanggan dan bahkan menghubungi kaunter bantuan dengan tiket sokongan yang sesuai. Beberapa pangkalan data bantuan diri juga terdapat di laman web Arvixe. Terdapat beberapa kebimbangan mengenai berapa lama masa yang diperlukan untuk mendapatkan jawapan. Ada kalanya anda mungkin perlu menunggu selama beberapa minit, tetapi ini mungkin menjadi masalah semasa beberapa waktu yang lebih padat dan sibuk pada hari itu. Arvixe, sebagian besar, nampaknya cukup mahir dalam mengurus masalah pelanggan ketika mereka muncul.

Kemudahan penggunaan

Menyiapkan Laman web

Anda boleh memesan perkhidmatan hosting web terus dari Arvixe hanya dalam beberapa minit. Ciri Penyediaan Automatik akan membantu anda menyiapkan persediaan hosting maya anda dengan cepat. Penyediaan pelayan khusus dapat diperoleh dengan senang walaupun berbeza-beza berdasarkan tetapan yang sedang digunakan.

Program RVSiteBuilder terutamanya akan membantu anda membuat laman web secepat mungkin. Ini dapat dilakukan dengan serta-merta kerana program ini akan membantu anda memasukkan maklumat yang diperlukan untuk menjadikan laman web anda lebih mudah dilihat dan digunakan.

Menyiapkan Blog WordPress

Sangat mudah untuk membuat blog WordPress untuk perkhidmatan Arvixe. Anda boleh menggunakan rancangan hosting WordPress untuk memudahkan anda membuat blog. Penyediaan WebsitePanel akan membolehkan anda memasang blog WP tanpa perlu memuat naik fail sendiri. Anda boleh menggunakan pangkalan data yang dibuat sebelumnya atau yang baru yang boleh anda buat semasa anda memasang blog.

Menggunakan Panel Kawalan

Ia memerlukan masa yang besar untuk belajar bagaimana menggunakan persediaan Arvixe tetapi akan lebih mudah bagi anda untuk mengetahui jika anda mempunyai pengalaman cPanel. Walaupun begitu, anda tidak memerlukan banyak maklumat untuk mengetahui cara membuatnya berfungsi. Bar kiri di panel kawalan dapat ditarik ke atas sesuai keperluan untuk membantu anda mengatur komponen.

Arvixe juga menggunakan panel kawalan WebsitePanel untuk keperluan hosting ASP.NET. Ini mudah digunakan dan dapat membantu anda menguruskan laman web, akaun FTP dan banyak lagi. Anda juga dapat menambahkan domain dengan cepat melalui pilihan Domain di cPanel. Anda boleh memasukkan nama domain dan kata laluannya untuk memasangnya dalam sekejap sahaja.

Kesimpulannya

Secara keseluruhan, Arvixe adalah nilai yang hebat dan dapat membantu anda mendapatkan banyak data dan berjalan dalam talian. Perkhidmatan e-mel dan domain sangat baik sementara perkhidmatan IP khusus percuma pasti menambah nilainya. Pelbagai jenis alat dan titik harga memang menjadikannya salah satu pilihan utama untuk anda pilih jika dibandingkan dengan GoDaddy dan pilihan lain.

Cara Memesan

Anda boleh memesan perkhidmatan hosting Arvixe dengan melayari laman web Arvixe. Anda boleh melakukannya sekarang di Laman web Arvixe

Bandingkan

Arvixe

91

Hosting InMotion

96

Tapak Tapak

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map