Shqyrtime të Shportave të Tregtisë së E-Tregtisë


Shqyrtime të Ofruesve të Softuerëve të Shportave të Shportave të Tregtisë elektronike

Zgjedhja e një platforme eCommerce është më shumë sesa të kesh një dyqan tërheqës, megjithëse kjo është me të vërtetë e rëndësishme. Ju duhet të ofroni përvoja tërheqëse për klientët tuaj, të dërgoni në kohë, të menaxhoni inventarin tuaj dhe ta mbani dyqanin tuaj të azhurnuar. E gjithë kjo mund të jetë e madhe, dhe kjo është arsyeja pse ne kemi hetuar platformat më të mira të tregtisë elektronike për ju. Lexoni rishikimet tona për të zbuluar se cila platformë i përshtatet më shumë nevojave tuaja të tregtisë elektronike (e tanishme dhe e ardhmja).

  UPDATIMI I FUNDIT: 11 qershor 2016

AAWebmasters.com është një shoqatë e pavarur e webmasterëve dhe opinionet, rishikimet dhe renditjet e shprehura këtu në faqe janë AWA vet. Sajti merr kompensim nga produktet dhe shërbimet e rishikuara. AAWebmasters.com teston çdo produkt ose shërbim në tërësi dhe jep renditje të lartë për ato më të mirat. AAWebmasters.com nuk publikon informacione për të gjitha platformat e mundshme të tregtisë elektronike, ndërtuesit e faqeve në internet ose hostet e internetit. Për të parë më shumë detaje klikoni këtu.

Zbulimi i reklamuesit

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Shopify

Keni nevojë për një dyqan të nivelit të lartë? Shopify ofron një nga listat më të gjera të veçorive të e-commerce së bashku me një përzgjedhje të gjerë të aplikacioneve me të cilat mund të zgjërohet ai funksionalitet. Shopify është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe çdo dyqan vjen me një seksion në blog për tu lidhur me klientët tuaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

BigCommerce

Dëshironi gjithçka? Bigcommerce ofron një paketë të plotë të veçorive për çdo nevojë tuaj në tregti elektronike. Ndërtuesit e faqeve të reja Novice nuk duhet të tremben nga kjo, megjithatë, pasi Bigcommerce është i mirënjohur për sa i thjeshtë është të përdoret. Zgjidhni një shabllon që e bën dyqanin tuaj miqësor me celularin.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Volusion

Vetëm disa produkte? Vulluzioni është një platformë solide eCommerce, duke ofruar shumë nga ato që bëjnë konkurrentët e saj. Sidoqoftë, nuk është softveri më i lehtë për t’u përdorur, dhe shabllonet duken pak të datuara. Të gjitha planet kanë kufizime dhe tarifat e tepërt mund të shtohen shpejt.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Tregtia Squarespace

Keni imazhe të bukura? Ofrimi i e-commerce i Squarespace mbështet plotësisht theksin e ndërtuesit të saj në faqet e pasura me imazhe të pasura. Me 45 shabllone shumë vizuale për të zgjedhur për dyqanin tuaj online dhe një seri plotësisht të ngarkuar me karakteristika të eCommerce, pamja e parë e dyqanit tuaj Squarespace do të tërheqë padyshim vëmendjen.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

3dCart

Vetëm një start-up? Me ndërfaqen e tij intuitive dhe mbështetjen e shkëlqyeshme të klientit, 3dcart është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që janë të ri në tregti elektronike. Sshtë një magjistar që ju ecën hap pas hapi gjatë procesit të konfigurimit, së bashku me mësimet video.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Tregti Weebly

Keni variacione të shumëfishta të produktit? Platforma e e-commerce e Weebly për ndërtuesin e saj në internet është e paraqitur aq plotësisht sa çdo softuer i vetëm në tregun elektronik. Plus, ju lejon të krijoni faqe të dedikuara të produkteve, faqet e kategorive dhe ekranet e variacioneve të shumëfishta të produktit. Blerësit tuaj mund të postojnë me lehtësi faqet e produkteve tuaja në median sociale.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

LemonStand

Biznes në rritje të shpejtë? LemonStand është për pronarët e bizneseve që përqendrohen në rritjen e biznesit të tyre dhe të përgatitur të punësojnë një profesionist të IT për të krijuar faqen e tyre të tregtisë elektronike. Një dyqan LemonStand përshtatet shpejt në një biznes me rritje të shpejtë, megjithëse duhet ta bëni një zhvillues ta bëjë këtë.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

CoreCommerce

Po kërkoni mbështetje të madhe? CoreCommerce ka shërbim të shkëlqyeshëm për klientët përmes mbështetjes së zakonshme të telefonit dhe emailit, por ato gjithashtu ofrojnë bisedë live, e cila është mjaft e rrallë. CoreCommerce është më e mira për bizneset e mesme të vogla pasi ato kryejnë tarifa tarifore për tejkalimin e kufijve të ruajtjes mujore dhe bandës..

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Tregti i Wix

Më shumë sesa një dyqan? Nëse biznesi juaj në eCommerce ka nevojë për më shumë sesa një dyqan, atëherë konsideroni të përdorni platformën e e-tregtisë të Wix të mbështetur nga përzgjedhja e madhe e aplikacioneve të biznesit në Tregun Wix App. Këto shtojnë funksionalitete biznesi siç janë emaili, mjetet e marketingut dhe aplikacionet e kontaktit me klientët.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Magento

A jeni tru i teknologjisë? Si një platformë eCommerce me burim të hapur, Magento vjen me një seri të gjerë karakteristikash eCommerce dhe një treg prej mbi 7,000 aplikacionesh Magento. Për të përdorur plotësisht Magento, duhet të jeni në gjendje të kodifikoni ose të punësoni dikë që ta bëjë këtë për ju.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Shporta e majëve

Keni nevojë për ndihmë për marketing? PinnacleCart ofron një pritje falas në internet së bashku me një seri mjaft standarde të veçorive të tregtisë elektronike. Kompania është e njohur për qëllimin drejt marketingut dhe ofron një larmi mjetesh të marketingut. Shërbimet e marketingut personal për një tarifë janë gjithashtu në dispozicion.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

1ShoppingCart

Fillimi i vogël dhe në rritje? 1ShoppingCart vjen me një listë të plotë të veçorive të tregtisë elektronike në të cilat bizneset e reja mund të rriten, megjithëse ato mund të duken mbizotëruese në fillim. Sshtë një program i dobishëm anëtarësh si pjesë e paketës së fortë të marketingut për të ndihmuar në promovimin e biznesit tuaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Prestashop

Dëshironi të paguani për shabllonet? PrestaShop, një platformë e vetë-pritur, vjen me një tërësi të plotë të integruar për çfarëdo funksionaliteti që ju nevojitet dyqani juaj eCommerce, por me vetëm një model të projektimit falas. Sidoqoftë, mbi 2,000 modele të dizajnuara profesionalisht janë në dispozicion për një tarifë, dhe shumica e tyre janë me përgjigje të lëvizshme.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

CS-Cart

Si shumë zgjedhje? CS-Cart vjen me një temë dajak 242 për modelin tuaj të dyqanit. Pra, shanset janë që ju të gjeni një temë që nuk do t’ju duhet shumë, nëse ka, personalizim. Përshtatja realizohet lehtësisht dhe ju mund të keni një pamje të ndryshme për secilën nga dyqanet e dyqaneve tuaja.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

WooCommerce

Shtimi në WordPress? WooCommerce është platforma më e popullarizuar eCommerce në Web, e cila është një lajm i mirë për pronarët e WordPress që mund ta futin atë në faqen e tyre WP. WooCommerce në vetvete është falas, megjithëse ndonjëherë duhet të paguani për aplikacionet të cilat zgjerojnë funksionalitetin e tij.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Shporta Zen

Duke kërkuar një platformë të vetë-pritur? Zen Cart është një nga platformat më të vjetra të e-commerce të vetë-pritur. Ju duhet aftësi kodimi për të rregulluar modelin e tij bazë të parazgjedhur, por më pas mund të zgjidhni nga mbi 2,000 shtesa për të zgjeruar funksionalitetin e dyqanit tuaj.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Pagesa e Shkëndijëve

Keni më shumë se një dyqan? Pagesa e Shkëndijës ka një lajm të mirë për baronët e e-commerce – mund të ekzekutoni disa tregti përmes një llogarie të administratorit. Kjo është e dobishme nëse synoni demografi të ndryshme ose nëse keni lloje të ndryshme të shitjes së mallrave.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Karteli i madh

Shitja e artit apo muzikës? Artistët pa ndonjë njohuri kodimi ose aftësi për krijimin e faqeve të internetit mund të përdorin BigCartel për të krijuar një faqe interneti profesionale për të arritur tifozët e tyre dhe për të shitur produktet e tyre krijuese. BigCartel është më e përshtatshme për artistë të pavarur që duan të mbajnë nën kontrollin e shitjeve të tyre.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

HighWire

Me një buxhet të rreptë? Highwire ka vetëm dy plane, por të dyja janë me kosto efektive. Sidoqoftë, Highwire akoma ofron të gjitha tiparet që duhet për të drejtuar një dyqan të plotë të tregtisë elektronike, megjithëse jo domosdoshmërisht me të gjitha këmbanat dhe bilbilat e gjërë të disa prej konkurrentëve të tij.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

X-Cart

Nuk jam i sigurt për pritjen? Nëse nuk keni vendosur të bëni rrugën e vetë-pritur, X-Cart ofron një version të vetë-pritur dhe një version të pritur të mbështetur në cloud të platformës së tij të tregtisë elektronike. Të dy versionet kërkojnë njohuri teknike dhe durim për të shfrytëzuar plotësisht karakteristikat e gjera në dispozicion.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Ecwid

Dëshironi të shisni nga kudo? Ecwid është një shtojcë që ju lejon të shtoni një dyqan eCommerce në faqen tuaj të internetit. Ju mund të shesë nga blogu juaj WordPress, nga Facebook, nga një sit Google dhe kudo tjetër. Vendosja e kësaj është zakonisht e drejtpërdrejtë.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

UltraCart

Dëshironi një buton “Bleni”? Ndoshta si një shitës me pakicë eCommerce nuk dëshiron të ndërtosh një dyqan, dhe këtu vjen UltraCart. Shtoni një buton “Bleni” ose “Shto në Shportë” në faqen tuaj të internetit ekzistuese dhe karroca juaj është pritur në cloud të UltraCart.

LEXONI SHQYRTIM
PROVOJE TANI

Shporta Elite Elite

Keni nevojë për ndihmë prapa zyrës? Tregëtia elektronike është shumë më tepër sesa vetëm shitja e produkteve dhe Shporta e blerjeve Elite ka atë anën e fshehur të biznesit të mbuluar mirë. Menaxhimi i porositjes, transporti dhe lehtësirat e inventarit, së bashku me hyrjen e shpejtë të të dhënave dhe ndarjen e produkteve, lehtësojnë punën prapa.

Artikujt e fundit

Shikoni të gjitha lajmet

asnjë imazh

Krahasoni Hosting InMotion vs FatCow: Cili është më i miri …

UPDATUAR 6 janar 2017

asnjë imazh

Krahasoni Hosting InMotion vs. Arvixe: Cili është më i miri …

UPDATUAR 5 janar 2017

asnjë imazh

Krahasoni Hosting InMotion vs A2 Hosting: Cili është B…

UPDATUAR 4 janar 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map