Shporta Shqyrtimi Elite 2016


Shporta Elite Elite

Vizitoni Uebfaqen

8.8


Nota AWA

Shporta Elite Elite

Shporta e Elite është një ofrues i sofistikuar i sistemit të tregtisë elektronike dhe Shportave që automatizon pjesën më të madhe të biznesit tuaj; proceset e marketingut dhe operacioneve janë të integruara pa probleme. Nga dizajni grafik deri te pritja, platforma ofron një zgjidhje të plotë për bizneset me pakicë që të operojnë në internet pa probleme. Njëmbëdhjetë vjet hulumtim dhe zhvillim kanë rezultuar në softuer që është intuitiv, miqësor ndaj përdoruesit fundor dhe i gjithëpranishëm, me një sistem të fuqishëm CRM dhe teknologji hipersonike CDN për rezultate optimale të të ardhurave. Lexoni shqyrtimin tonë të Shportës së Elite më poshtë.

rekuizitë

 • Sindikatat e Informacionit për Palët e Treta
 • Karakteristika shtesë të dobishme
 • Pamje e fuqishme
 • Gjykim Falas 14-ditor

Cons

 • Modele të kufizuara
 • Asnjë aplikacion mobil

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.ShoppingCartElite.com
 • Viti i themeluar: 2009
 • Categories: Programe shportash për blerje
 • Prove falas: 14 ditë

Shporta Elite Elite ofron një plotësim të plotë të shërbimeve, nga inventari i automatizuar dhe përcjellja e automatizuar, deri tek futja e lehtë e të dhënave dhe azhurnimet e automatizuara të statusit. Ai përfshin burime të thjeshta të të dhënave, integrime të Quickbooks dhe madje edhe mjete automatike spiunimi / riblerjeje për tu siguruar që jeni konkurrues.

Shporta Elite përmban softuerin e planifikimit të burimeve të ndërmarrjes (ERP), si dhe programin e menaxhimit të marrëdhënieve me klientët (CRM), monitorimin e punonjësve, automatizimin e depove dhe analitikën e kërcënimit dhe angazhimit për të ulur trafikun me cilësi të ulët dhe mashtruese..

Recommended: Sipas SCE, platforma është ndërtuar për kompani me 3 – 25 të punësuar; veçanërisht operacionet në internet me pakicë dhe shumicë të pakënaqur me kufizimet e shportës së tyre bazë të blerjeve.

Fusha e fokusimit / specialiteteve: SCE synon të jetë një sistem gjithëpërfshirës, ​​nga automatizimi deri tek optimizimet dhe grafikët, me një çmim shumë më pak të lartë se sa platformat më të plota.

Specifikimet / Kufizimet Teknike? Opsionet standarde (falas) të projektimit janë pak të kufizuara me këtë kompani. Kur filloni të vendosni dyqanin tuaj në SCE, vetëm një model themelor është i disponueshëm pa ndonjë kosto. Ka shumë karakteristika në dispozicion për të rregulluar dyqanin tuaj online, por zakonisht ka një tarifë për to.

Për më tepër, Plani i Nivelit 1 të SCE është relativisht i lirë me vetëm 19,99 dollarë në muaj, kështu që nga fillimi, duket se është një plan i mirë për bizneset e vogla. Sidoqoftë, është i kufizuar në 1000 produkte; kjo do t’ju detyrojë të regjistroheni në një nga planet më të shtrenjta ndërsa rriteni.

Shkallueshmëria / Dhoma për tu rritur: Ata mund të trajtojnë llogari minimale deri në paketën e tyre Enterprise të produkteve 1MM, kështu që ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të shkuar.

Garanci për kthimin e parave? Sajti ofron një garanci të kthimit të parave 7-ditore, dhe ekziston gjithashtu një periudhë prove falas 14-ditore për të kontrolluar platformën para se t’u jepni atyre informacionin e kartës tuaj të kreditit. Sajti gjithashtu shënon një garanci 100% të kthimit të parave për përdoruesit e Ndërmarrjes, pa detajuar më tej se si funksionon kjo garanci.

Reputacioni: Shporta Elite Elite duket se vuan nga disa dhimbje në rritje. WOT raporton në internet si vetëm 42% të besueshëm dhe 39% të sigurt për fëmijë. Shqyrtimet e gjetura në internet janë të përziera, por duke u mbështetur në anën e dobët. Shërbimi i tyre ndaj klientit nuk duket të jetë i barabartë në krahasim me kompanitë e tjera brenda industrisë së platformave eCommerce.

Disa komente të përdoruesve flasin për shërbimin e dobët dhe zhgënjimet për krijimin e faqes së tyre dhe të shpejtuar. Pronarët e kompanisë do të bënin mirë t’i kushtojnë vëmendje përdoruesve të saj dhe të trajtojnë çështjet e shërbimit ndaj klientit më mirë të mbeten të lartë në trafik dhe të ulin incidencën e gjobave.

Awards & Certifikata të Cilësisë: Kërkimi ynë tregoi disa çertifikata për platformat e pagesave, si Payleap dhe PSIGate.

Pse të zgjidhni Elite Shporta për Blerje? SCE mundëson personalizimin e çdo pjese të faqes suaj të tregtisë elektronike, dhe gjithashtu mund të paguani SCE për të ndërtuar një sit të automatizuar për ju. Platforma gjithashtu ofron një program të shkëlqyeshëm për zyra mbrapa.

Karakteristikat kryesore

 • Sistemi i pikave të shitjes
 • PCI Në përputhje
 • Integrimi i Google Analytics
 • Integrimi i librave të shpejtë
 • Mjet mjet-krahasimi i çmimeve
 • Mbështet monedhat e shumëfishta
 • Mbi 60 Gateways e Pagesave
 • Përpunimi i kartave të kreditit në shtëpi
 • Mjet për ndryshimin e figurës
 • Integrimi në Facebook
 • Mbështet eBay dhe Amazon
 • SEO gati

Ekspertët e industrisë aktgjykim për Shporta Elite

Platforma eCommerce Për ndonjë arsye, ekziston një pabarazi e konsiderueshme midis vlerësimeve të konsumatorit dhe ekspertëve edhe pse ky është një lajm i mirë për Elite Cart Cart. Ndërsa ekspertët nuk ishin saktësisht unanim në vlerësimin e tyre për programin, ata e vlerësuan atë rezultate që shkojnë nga gjashtë në tetë nga dhjetë. Kjo është mjaft një kërcim nga një mesatare e konsumatorit rri pezull rreth një.

Në mesin e ekspertëve, veçoritë e SEO gjithashtu dallojnë si një plus kryesor për Shportën Elite. Mjaft e çuditshme, shqyrtimet gjithashtu japin ndihmë dhe karakteristika mbështetëse një rezultat të përsosur edhe pse kjo duket se i referohet më shumë burimeve të disponueshme sesa aftësisë për të folur në të vërtetë me një person.

Kjo ankesë më e madhe kundër Shporta Elite kishte të bënte me modelet e tyre. Programi nuk renditet mirë për lehtësinë e përdorimit dhe mund të jetë e vështirë të personalizoni tema që nuk janë aq mbresëlënëse që nga fillimi. Shumë klientë zgjedhin të paguajnë për shërbimet e dizajnit me porosi, në mënyrë që të shfrytëzojnë sa më shumë në faqen e tyre të internetit.

Në përgjithësi, ekspertët pajtohen që Shporta Elite është padyshim që ia vlen të kontrolloni, veçanërisht nëse jeni duke kërkuar një program shumë të shkallëzuar që vjen i pajisur me mjete të fuqishme të inventarit dhe marketingut..

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials në Elite Cart Cart

E vetmja përmbledhje pozitive që ne ishim në gjendje të gjenim tha të kundërtën e të gjitha vlerësimeve negative. Ky klient i kënaqur duket se është përjashtim kur bëhet fjalë për vendet e rishikimit të palëve të treta. Thënë kështu, faqja e internetit e Shporta Elite ka një listë të gjerë të dëshmive pozitive nga klientët. Një studim i dëshmive zbulon disa tema të zakonshme:

  • SEO e fortë dhe mjetet e raportimit. Përdoruesit raportojnë se kalimi në Shporta Elite ndihmoi për të përmirësuar renditjen e motorëve të tyre të kërkimit dhe për të synuar më shumë fjalë kyçe.
  • Qasja në një ekip të talentuar të projektimit. Ndërsa tingëllon sikur shërbimi ndaj klientit mungon, me sa duket ekipi i dizajnit është me përvojë, i dobishëm dhe i lehtë për t’u kontaktuar.
  • Vëmendja e personalizuar. Të dy kritikat dhe rekomandimet e konsumatorëve shpesh përmendin CEO Igor me emër. Shtë e qartë, ai ka një qasje shumë të gjerë për trajtimin e klientëve, të cilat mund të ndihmojnë që çdo biznes të ndihet i rëndësishëm dhe i vlerësuar.

Shqyrtime dhe Ankesa negative të Konsumatorit në Elite Cart Cart

Leximi përmes rishikimeve të përdoruesve të Shporta Elite është pothuajse e dhimbshme. Fjalët “të tmerrshme”, “shqyej” dhe “ruhuni” vijnë më shumë se një herë. Në fakt, shumica e përdoruesve i dhanë kompanisë një rezultat zero. Ata nuk morën as kredi për të provuar.

Bazuar në rishikimet, duket se klientëve iu është premtuar shumë më tepër sesa ato të pranuara. Edhe pse kompania ofron një demonstrim të drejtpërdrejtë dhe një provë falas 14-ditore, me sa duket këto nuk ishin të mjaftueshme për të marrë një pamje të saktë të softverit. Shporta e blerjeve Elite faturon në vetvete si një produkt të pasur me karakteristika, por klientët raportojnë se shumë tipare të reklamuara thjesht nuk kanë punuar ose madje nuk ekzistojnë.

Përdoruesit gjithashtu e sqaruan qartë se a është në thelb e pamundur të mbash një përfaqësues të shërbimit ndaj klientit. Thirrje, postë elektronike dhe pyetje të shumta në Skype vazhdimisht nuk arritën të japin përgjigje të dobishme.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

dizajni & Përshtatje

Modelet e Uebfaqeve

Shporta e blerjeve Elite vetëm ju jep një model modeli për të punuar fillimisht në planin falas, por faqja gjithashtu ka një dyqan temash ku mund të zgjidhni një temë më specifike që është më e përshtatshme për biznesin tuaj, dhe temat e treguara në faqen e internetit goxha fantastike. Ju gjithashtu mund të ndërtoni faqen tuaj nga e para, megjithëse kjo është e kufizuar në ato me përvojë të konsiderueshme në dizajn dhe është me kërkesë të përdoruesit.

Ndërfaqja e Ndërtuesit të Uebfaqeve

SCE rekomandon që ata të trajtojnë dizajnin grafik, ose, të paktën, pjesën CSS. Ata me përvojë të konsiderueshme të projektimit mund të trajtojnë vetë projektin, por është e rëndësishme të bëhet lexoni këtë pjesë së FAQs së faqes së pari. do të përshkruajë mënyrën e funksionimit të SCE, me sistemin e tij bllok që u lejon atyre të bëjnë azhurnime të vazhdueshme pa u prishur faqet e klientëve.

Përshtatja e stilit të faqes

Sajti ofron tre pako dizajni që mund të shtohen për ta bërë faqen tuaj më të personalizuar sipas dëshirës tuaj. Klientët me përvojë të kodifikimit mund të krijojnë pjesë të pjesës së përparme të dyqanit të tyre, si headers dhe footers, duke përdorur modifikimin standard dhe opsionet e projektimit, HTML ose CSS.

Kodi HTML / CSS arrihet përmes modeleve të re të Master Design të platformës, duke u dhënë përdoruesve me njohuri më shumë mundësi personalizimi. Modelet SCE tashmë mbajnë të gjitha cilësimet e përparme të nevojshme, përfshirë imazhin, shtojcat dhe informacionin promovues.

Duke përdorur sistemet e blloqeve, redaktimi vizual është i thjeshtë; mund të shtoni, klononi ose zhvendosni komponentë si Titujt, Layouts, Paragrafët dhe Visuals. Ju gjithashtu mund të ripërdorni shabllonet tuaja të bllokut sipas nevojës për të ndryshuar gjërat për sezone të ndryshme ose shitje.

Lundrimi i sitit: SCE përdor atë që ata e quajnë, “Mega Menus” për të lejuar personalizimin e lundrimit në sit. Ju mund të shtoni kategori të shumta dhe t’i bëni ato të shfaqen në faqe të ndara dhe t’i lidhni ato në menutë drop-down nga faqja kryesore për mirëdashësi ndaj klientit.

Menaxhimi i përmbajtjes: Përmbajtja mund të shtohet në faqen tuaj në disa mënyra. Mund të ngarkoni me shumicë produkte ose t’i futni ato me dorë. Blogimi dhe artikujt bëhen me një redaktor të thjeshtë WYSIWYG.

Fotografitë dhe Galeritë: Mund të shtoni shpejt fotografi dhe galeri në faqen tuaj, dhe karuselë interaktivë me imazhe, tekst me porosi dhe video të ngulitura mund të vendosen kudo në faqen tuaj të internetit që dëshironi..

Ndërtimi i sitit të dyqanit celular: Faqet e SCE janë adaptuese për tabletin tuaj dhe pajisjet e tjera inteligjente. Nëse dëshironi të përmirësoni mënyrën si duket dhe vepron faqja juaj e lëvizshme, SCE mund të hartojë një temë të personalizuar për shabllonet tuaja të lëvizshme.

Integrimi i Ndarjes Sociale: Aplikimet sociale SCE përdorin mediat sociale për t’ju ndihmuar të rritni shitjet tuaja. Ata ofrojnë butona për ndarjen, blerjen e aplikacioneve për ndarjen dhe shpërblime sociale për të inkurajuar blerësit të blejnë. Ekzistojnë gjithashtu analitika sociale, dhe ndjekja e ROI është e përfshirë në mënyrë që të mund të synoni platformat tuaja më të mira sociale.

Shërbimet e Dizajnit të Dizajnit: Shporta Elite Elite mund të ekzekutojë tërë migracionin e faqes tuaj, dhe ta ketë atë personalisht të personalizuar dhe dizajnuar për ju. Normat e projektimit variojnë nga $ 25 – $ 75 në orë, dhe migrimet më të plota marrin rreth 300 orë punë. Kuotat e dizajnit personal janë në dispozicion nga kompania.

Features & Tools

Ashtu si me të gjitha faqet e internetit, konfigurimi do të ndikojë ndjeshëm në funksionalitetin e biznesit tuaj në tregti elektronike. SCE synon t’ju japë të gjitha mjetet për të ngritur një sit të bukur që funksionon saktë, dhe kryesisht automatikisht.

SCE ofron gamën e plotë të zgjidhjeve të e-commerce, duke filluar me shtojca të thjeshta deri në krijimin e faqeve të tëra nga një kanavacë bosh. Ju mund të vendosni sa ose sa pak nga shërbimet e faqes që dëshironi.

Për më tepër, ju mund të sillni emrin tuaj të domain në faqen tuaj Elite të Shportave. Ata japin udhëzime të plota për vendosjen e tij, por nëse nuk do ta bëni vetë, ekipi i SCE do ta trajtojë atë për një tarifë shtesë.

Faqet e blerjeve të Shportave Elite do të integrohen në mënyrë të përshtatshme me pothuajse gjithçka që mund të imagjinoni. Nga funksionaliteti Amazon dhe Ebay shtyjnë në Google dhe Bing, është e thjeshtë të integrosh në site të tjera për të optimizuar shitjet. SCE ju jep një karrocë blerjeje, por edhe tregti elektronike dixhitale të plotë. Push teknologjia ju lejon të rritni shitjet thjesht duke automatizuar.

SCE ofron 100% rregullim të rezultateve miqësore me celular në Google në një sit të mundësuar nga platforma. Uebfaqet e SCE përdorin Dizajn Adaptues për faqet e lëvizshme; ky është i njëjti dizajn i përdorur për faqet e mëdha të shitjes me pakicë si Amazon dhe Target.

Dizajni Adaptiv ngarkon më shpejt dhe më saktë në ekranet celularë të çdo madhësie dhe për çdo pajisje në treg. Për shkak se celulari është rritur në mënyrë të jashtëzakonshme gjatë disa viteve të kaluara, pa asnjë shenjë të ngadalësimit, SCE ka siguruar që të gjitha bizneset e tij të tregtisë elektronike janë optimizuar plotësisht për shikimin në celular.

Shtimi i produkteve në një sit SCE është relativisht i drejtpërdrejtë, por SCE ndihmon me mësime në çdo aspekt të punës me produkte për t’ju ndihmuar të njiheni me platformën dhe të kuptoni mënyrat më të mira për të bërë gjëra. Opsionet e shfaqjes së produkteve janë të larmishme, dhe mësimet mësimore gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të zgjidhni atë që është më i miri për produktet tuaja.

Shporta e blerjeve Elite është më shumë sesa një shportë pazar, dhe ofron shumë më tepër sesa një dyqan tradicional në internet; mjetet tregtare, një ndërtues i faqes në internet dhe aftësitë e avancuara të prapambetjes e bëjnë funksionalitetin e shportës tuaj të blerjes dhe faqes tuaj më të qetë dhe të automatizuar.

Bandwidth dhe ruajtja bazohen në planin e zgjedhur nga përdoruesi dhe varen nga numri i produkteve që doni të shtoni në faqen tuaj të internetit. Isshtë e shkallëzueshme ndërsa biznesi juaj rritet. Ju mund të eksportoni katalogun tuaj, ose ndonjë pjesë të tij, në çdo kohë me funksionalitetin e faqes SCE. Ekzistojnë mësime që t’ju ndihmojnë në këtë drejtim edhe në sit.

Mbështetja ofrohet përmes postës elektronike, telefonit, mbështetjes së bisedës live, mësimeve mësimore dhe videove trajnuese, një seksion / bazës së njohurive të pyetjeve të mëdha ku mund të shikoni çështje, dhe biletat mbështetëse gjithashtu.

Mbështetja gjuhësore bëhet përmes përkthyesit Bing në këtë pikë. Ju regjistroheni në përkthyesin duke përdorur Microsoft-in, dhe ai gjeneron një kod që mund të ngjitni në shtojcat dhe cilësimet e uebfaqes. Konsumatorët janë në gjendje të ndryshojnë në gjuhën e tyre të preferuar.

Pritja dhe siguria me Shporta Elite janë të shkëlqyera nga të gjitha raportet. SCE është i çertifikuar në përputhje me PCI dhe merret me transaksione duke përdorur mbi 100 porta të sigurta. Kompania gjithashtu siguron një certifikatë falas SSL shumë të sigurt për të mbrojtur informacionin e klientit.

Pas skenave, SCE punon me CloudFlare CDN për të bllokuar çdo sulm dhe sulm offload trafikun nga faqet e klientëve. CloudFlare CDN ruan dhe shërben imazhe, duke i bërë vendet më të shpejta dhe më të sigurta dhe lejojnë certifikatat SSL në nivelin DNS. Për më tepër, SCE bën kopjime të vazhdueshme për klientët e saj dhe postat elektronike arkivohen për një vit.

tipar
Përmbledhje
Karakteristikat e arka, pagesa dhe transportiShporta Elite ofron një zgjidhje shumë gjithëpërfshirëse për tregtinë elektronike, duke përfshirë veçoritë që e bëjnë secilën pjesë të këtij lloji të biznesit më të thjeshtë duke përdorur automatizimin kurdo që të jetë e mundur. Përpunimi i pagesës mund të bëhet me portën tuaj të zgjedhjes, megjithëse kompania rekomandon shumë USAePay, Authorize.net, PayPal Pro dhe Chase Payment Tech.
Shtojca dhe shtesa shportash për blerjejanë në dispozicion për të ofruar shitje, automatizojnë dhe transportojnë, dhe më shumë me Shporta Elite. Sajti kërkon që të shmangni widget-et e palëve të treta në masën më të madhe të mundshme, duke vërejtur se ato mund të zvogëlojnë punën e faqes tuaj. Shumë shtesa sot nuk janë SSL të pajtueshme, dhe kjo mund të shkaktojë çështje serioze me mënyrën e bërjes së faqes tuaj, e cila mund të prishë shitjet. Planet e mbështetjes për fundin më të lartë të Elite kanë mundësi të matin performancën e plug-in dhe të heqin ato që shkaktojnë probleme.
Menaxhimi i porosisëme SCE është një proces i automatizuar që është i efektshëm dhe efikas. Nëse njëra prej urdhrave ka një veshtrim, do të merrni një email për ta korrigjuar atë. Shpesh, ekziston një pjesë e thjeshtë e informacionit që mungon ose jo e saktë, dhe ato mund të zgjidhen shpejt.
Menaxhimit të inventaritështë e thjeshtë me platformën SCE. Ju mund të ngarkoni produktet e dyqanit tuaj me një skedar CSV ose manualisht, dhe të konfiguroni cilësimet tuaja ashtu si dëshironi ato në varësi të modelit tuaj të veçantë të biznesit. Për shembull, nëse dikush përpiqet të blejë gjashtë pajisje blu por ju keni vetëm katër në magazinë, sistemi do të dijë si ta trajtojë atë bazuar në parametrat që vendosni. Kjo mund të tregojë dy prej tyre ndërsa janë porositur për dorëzim të mëvonshëm, ose duke i thënë klientit se sendi është i kufizuar.
Karrocat e braktisurajanë para të mbetura në tryezë, kështu që ju do të dëshironi t’i dërgoni me email ata klientë dhe të përpiqeni të maksimalizoni shitjet tuaja. Vendosni njoftime në zyrën tuaj të prapme për t’ju njoftuar kur keni braktisur karrocat për t’u marrë me të.
Tregtim celularështë i qetë dhe i qetë me përgjigjen adaptive që është ndërtuar në të gjitha faqet e internetit me energji SCE. Versioni celular i faqes tuaj është dhënë mirë në pajisjet celulare të të gjitha llojeve që klientët të përdorin për blerjet e tyre.
Certifikimi i industrisë së kartave të pagesave (PCI).Shporta e blerjeve Elite është në përputhje me PCI dhe ka një certifikatë që faqet e internetit mund të përdorin. SCE rekomandon të përdorni BCSW pasi ato nuk kërkojnë skanimin e certifikatës suaj.
Vlerësuesi i Transportitështë vendosur nga ju në cilësimet e faqes tuaj të internetit dhe është e thjeshtë për tu bërë. Vetëm ndiqni këtë drejtim: Cilësimet> cilësimet e faqes në internet > cilësimet e faqes në internet> Shporta e blerjeve > Listë pazar > Lejoni taksën e vlerësimit të transportit & Llogaritësi i Transportit. Ju mund të shtoni dërgesa të shumta dhe madje edhe transport të shpejtë të tarifave këtu.
Ndjekja e dërgesaveJu mund të vendosni dërgesat në mënyrë që ata të kenë numra gjurmues nga ky proces: Urdhërat > Urdhëron Dërgimi > Zgjidhni numrin e porosisë > Gjeneroni një numër gjurmimesh duke shtypur Gjeneruar. Sigurisht, ju do të keni kredencialet tuaja UPS, USPS ose FedEX në cilësimet tuaja. Një metodë tjetër për të ndjekur është në atë ekran anije; ju mund të zgjidhni rendin dhe të klikoni ndjekjen manuale; ngjitur tjetër në numrin e gjurmimit dhe dërgoni një klienti. Kjo shënon rendin si dërgohet.
Aftësitë POSKërkimi ynë për informacion në lidhje me aftësitë POS të faqes nuk tregoi asgjë. Në fakt, pyetjet në lidhje me POS shkojnë pa përgjigje në faqen e SCE, duke na bërë të besojmë se SCE nuk e ka atë aftësi.
Karakteristikat CRM & raportetSCE ofron një plotësim të plotë të raporteve për të ndihmuar në synimin e perspektivave ideale dhe për të parë se ku po shlyhen përpjekjet tuaja.
SEOështë e lehtë me SCE; është intuitiv dhe ka një softuer të integruar SEO që siguron trafik organik me cilësi të lartë. Sistemi nënvizon fjalët kyçe dhe sugjeron ndryshime për të përmirësuar SEO. Ajo ofron shumë mjete SEO, algoritme, dhe madje edhe një spiun të konkurrencës për të ndjekur dhe rregulluar çmimet tuaja nëse dëshironi. Monitorimi i rangut të fjalëve, SEO e krijuar nga vizitorët dhe mjetet e tjera të marketingut janë të integruara.
Integrimi i Ndarjes Socialesigurohet Media sociale është duke u bërë një pjesë thelbësore e jetës në internet, ndërsa faqet e internetit dhe aplikacionet sociale shumohen. Për biznesin, media sociale përdoret për marketing të produkteve, promovimin e markave dhe angazhimin me klientët aktual dhe perspektivat. Marketingu i mediave sociale përdor rrjetin social për të rritur ekspozimin e markës dhe arritjen e klientit, për më shumë shitje.

SCE ka integruar butona për ndarje, shpërblime sociale dhe aplikacione për ndarjen e blerjeve. Ekziston edhe analitika për t’ju treguar se cilat kanale shndërrohen në shitje më së miri, kështu që ju e dini ku të përqendroheni. Për më tepër, hyrja sociale është në dispozicion dhe vërtetohet se ndihmon në braktisjen e shportës së blerjeve duke e bërë më të lehtë regjistrimin në faqen tuaj.

Bloggingkonfigurimi dhe procesi është i thjeshtë me redaktorin WYSIWYG të disponueshëm. Ju mund të krijoni artikuj për të kaluar në një produkt, ose si një blog produkti. Për më tepër, modelet mund të përdoren në një seri artikujsh për t’i bërë ato të duken profesional dhe të personalizuara.
Gazeteregjistrimi është i disponueshëm dhe Shporta Elite rekomandon të lidheni me MailChimp për buletinet e lajmeve.
Opsione të integruara të promovimitështë një zonë ku SCE shkëlqen; faqja ofron mundësi të plotë për marketing dhe promovim për bizneset e çdo madhësie. Ajo përmban citate CRM, autoresponders për karrocat e braktisura blerje, mundësi të shkëlqyera angazhimi dhe aftësi të mbajtjes, si dhe ERP dhe automatizimi.
Certifikatat e dhuratave, marrëveshjet ose kuponatSajti lejon krijimin e kuponave për produktet tuaja.
Statistikat e sitit dhe analitika:Aplikacionet e Shportës së Blerjeve Elite janë krijuar për të ofruar analitikë të nevojshëm në format të lehtë për tu kuptuar. Pulti juaj mund të personalizohet për të treguar raportet tuaja të preferuara sociale, si dhe t’ju dërgojë statistika dhe këshilla të rëndësishme përmes postës elektronike.

planet & Çmimeve

Asnjë plan falas nuk ekziston me SCE, por ekziston një periudhë prove 14 ditore falas. Prmimet me Elite Cart Cart fillon me një nivel bazë me 19,99 $ në muaj. Ai përfshin gjerësi të pakufizuar dhe ruajtje të pakufizuar dhe lejon 1000 produkte dhe dy fjalëkalime të punonjësve. Të gjitha nivelet do të kenë një menaxher të llogarisë në Shporta Elite për të punuar me të.

Pasi të keni mbi 1000 produkte, do të zhvendoseni në nivelin 2 me 35,99 dollarë ku mund të presni 10,000 produkte dhe të keni pesë punonjës që përdorin sitin. Niveli 3 fillon nga 10,000 dhe shkon në 50,000 produkte, me dhjetë punonjës të lejuar për 65,99 $ në muaj. Plani i Nivelit 4 është plani i ndërmarrjes që lejon 25 të punësuar dhe deri në 2,000,000 produkte të priten; kushton 99,99 dollarë në muaj dhe vjen me dizajn të personalizuar dhe Udhëzim Uebsajti me Doreza të Bardhë, dhe do të keni një menaxher të marketingut të caktuar për t’ju ndihmuar.

Kostot shtesë të konfigurimit mund të bëhen në varësi të sa ndihmë dhe personalizimi që dëshironi për faqen tuaj.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit sigurohet përmes bisedës në internet nga kudo në faqe. Në fakt, ekzistojnë dy butona bisedash në çdo faqe për qasje të lehtë që është në dispozicion rreth orës. Ashtë në dispozicion edhe një numër telefoni pa pagesë, dhe një email është një mundësi nëse pyetja juaj nuk është urgjente.

Shporta Elite Elite ofron shumë mësime në faqe, dhe webinars, ashtu që të mund të bëni pyetje dhe të merrni ndihmë në kohë reale. Një seksion i gjerë FAQ mund të përgjigjet për shumicën e pyetjeve që mund të keni gjithashtu.

Lehtësinë e përdorimit

Vendosja e dyqanit është relativisht e lehtë me përdorimin e mjeteve tërheqëse dhe tërheqëse që SCE i quan “Blocks”. Redaktori i Blocks lejon redaktimin e përmbajtjes për desktop dhe faqet e lëvizshme, dhe ju mund të zgjedhni përmbajtjen tuaj për të gjitha pajisjet duke zvarritur blloqet atje ku dëshironi.

Ju madje mund të shihni saktësisht se si do të duket ndërsa redaktoni bllokun, pa dhe kodimin e njohurive. Për shkak se kjo është një mënyrë krejtësisht e ndryshme për të bërë gjëra, mund të jetë një kurbë më e shpejtë e të mësuarit për të përdorur SCE sesa disa platforma të tjera.

Për ata që kanë aftësi programimi, ka qasje në kodin HTML dhe CSS në faqe. Ju mund të vendosni përmbajtje me porosi sipër ose poshtë zonës së produkteve të paraqitur, si dhe shtojcave me porosi, SCE bën kujdes që vetëm të shtoni HTML tuaj, dhe jo të modifikoni kodin ekzistues.

përfundim

Shporta Elite ofron më shumë kambana dhe bilbila sesa shumica e platformave të ngjashme në dispozicion sot. Si i tillë, mund të jetë më shumë se çka nevojitet për biznesin tuaj të vogël; megjithatë, ju nuk do ta tejkaloni atë. Kompania mund të trajtojë çdo biznes, nga biznesi i vogël në një ndërmarrje të madhe.

Mjetet e përfshira do të ndihmojnë në rritjen e shitjeve dhe uljen e niveleve të fryrjes, si dhe uljen e karrocave të braktisura të blerjeve. Shporta Elite ka më shumë mjete sesa do të përdorni ndonjëherë, por mund të jetë saktësisht e përshtatshme për ju nëse jeni në një treg konkurrues dhe dëshironi çdo avantazh.

krahasim

Shporta Elite Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map