Rishikimi uCoz 2016


uCoz

Vizitoni Uebfaqen

8.9


Nota AWA

uCoz

uCoz është një kompani me bazë ruse që filloi në 2005 si një ndërtues global i shumë gjuhëve në internet me një fokus në kënaqësinë e përdoruesve që kanë pak përvojë dhe ofrojnë shumë mundësi. uCoz pretendon mbi 1 milion faqe në internet, duke synuar si përdoruesit e papërvojë ashtu edhe projektuesit e avancuar që dëshirojnë më shumë kontroll.

rekuizitë

 • Pako gjithëpërfshirëse
 • Karakteristika të pafund për tregti elektronike
 • Kodimi HTML / CSS në dispozicion
 • Mbi 250 shabllone për të zgjedhur
 • Mbështet 15 gjuhë

Cons

 • Ndërfaqja e përdoruesit kërkon disi një kurbë mësimi
 • Disa veçori janë me çmim të veçantë
 • Uebfaqja e uCoz mund të përdorë pak punë
 • Shtë e vështirë të gjesh disa nga veçoritë specifike të uCoz përpara

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.ucoz.com
 • Shtabi: Rusi
 • Viti i themeluar: 2005
 • punonjësit: 100+
 • Sitet e pritura: 1,500,000+
 • Categories: Softuer krijues faqesh në internet
 • Gjuhët: Anglisht, gjermanisht, rusisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, suedisht, polonisht, hungarisht, ukrainisht, armenisht, arabisht, rumanisht 

UCoz ofron thjeshtësi, fleksibilitet dhe përdorueshmëri së bashku me një plan falas për klientët e bërë vetë. Ka tipare për të mbështetur bizneset e vogla dhe tregtinë e madhe elektronike. Platforma siguron një ndërfaqe të panelit të kontrollit për konfigurimin dhe redaktimin.

Megjithëse nuk është aq e thjeshtë sa disa nga konkurrentët e saj, redaktimi i zvarritjes dhe lëshimit të uCoz kërkon që disa të mësohen. Ajo ka logjikën e saj, e cila është mjaft e shpejtë për të mësuar. uCoz gjen forcë në karakteristika përfshirë aftësinë që përdoruesit të marrin kontrollin e plotë në HTML dhe CSS nëse dëshironi. uCoz ofron tre opsione të projektimit: hartoni vetë, përdorni një shabllon me temë falas ose paguani një premium.

Kush është rekomanduar për uCoz?

Ndërtuesi i faqeve në internet uCoz rekomandohet për individë, profesionistë të ndërmarrjeve të vogla, pronarë të afarizmave të mëdhenj dhe dizajnues të faqeve të internetit që ndërtojnë faqe për të tjerët.

Zona e Fokusit / Specialiteteve të KC-së

uCoz është përqendruar në thjeshtësi por personalizim të përparuar në një ndërtues të faqes në internet. Ajo ofron aftësinë e shtuar për redaktimin dhe menaxhimin e kodit për ata me grup aftësish. Specialitetet e uCoz përfshijnë shkathtësi, karakteristika të gjera dhe opsione përshtatjeje së bashku me gjuhë të shumta. Ajo vjen e paketuar me disa programe të brendshme (uKit, uShop, URan dhe uID) për bizneset shtëpiake dhe dyqanet.

Specifikimet / Kufizimet Teknike të UCoz-it

Specifikimet teknike për uCoz përfshijnë një gamë të gjerë modelesh dhe të gjitha opsionet standarde të një krijuesi të faqes në internet. Ajo ka një karakteristikë të madhe për të mbështetur nevojat e ndryshme të bizneseve, si dhe nivele të ndryshme aftësish të projektuesve. Po ashtu, ata që duan të personalizohen përmes kodit kanë mundësinë në një redaktues HTML.

Sa i përket kufizimeve, ndërfaqja uCoz është pak më e komplikuar sesa disa nga konkurrentët e saj në hapësirën e krijuesit të faqes në internet. Mundësia e internetit falas është disi e kufizuar dhe ka të ngjarë të mbështesë vetëm nevojat themelore të faqes në internet. Shtë një fillim i shkëlqyeshëm.

A ka shkallëzim adekuat / dhomë për tu rritur?

Me një nga pesë planet e çmimeve të përballueshme ose një llogari falas, uCoz ofron mundësi për shkallëzim dhe rritje për shumicën e kompanive online. Pronarët e dyqaneve dhe pronarët e bizneseve të vogla mund të lëvizin lehtësisht në planin e çmimeve që mbështet biznesin e tyre ndërsa zgjerohet.

Cila është Politika e Garancisë së MoneyBack?

Ndërsa asnjë garanci për kthimin e parave nuk është e dukshme në faqen e internetit, uCoz ofron një uebfaqe themelore falas për jetën në të cilën do të testohen ujërat.

Farë është Reputacioni i uCoz-it?

uCoz ka një reputacion mjaft të mirë në të dy fillimet e përdoruesve të përparuar për shkak të platformës së saj fleksibël. Ajo ofron shumë funksionalitet dhe një nga paketat më të mira shumë-gjuhëshe me një kosto relativisht të ulët. Renditet në mënyrë të ngjashme me disa prej krijuesve të faqeve më të mira në klasën e saj, përfshirë Wix, Weebly dhe Webs (me 4 deri në 5 yje).

Programi i Filialit për Konsumatorët

uCoz ofron një program shoqëror modest, në të cilin përdoruesit postojnë një lidhje uCoz dhe fitojnë 5 cent kur përdoruesit regjistrohen përmes lidhjes dhe krijojnë një faqe në internet. Për më tepër, nëse kjo kërkesë paguan për cilindo nga shërbimet e paguara të UCoz-it, klientët marrin 20% të atyre pagesave.

Pse Zgjidhni uCoz?

uCoz ofron një platformë të qëndrueshme, funksionalitet adekuat, një plan falas ose me çmim të arsyeshëm dhe disa shabllone për të zgjedhur. Fillestarët mund të menaxhojnë llojet e programit uCoz dhe programues si opsionet e shtuara të personalizimit. Uebfaqja uCoz në vetvete paraqet disa lëvizje në faqe, dritare të shumta dhe sfida të tekstit, por këto nuk janë tregues.

Karakteristikat kryesore

 • Mbi 250 Modele Personale dhe të Biznesit
 • Standarde për navigimin celular të përgjegjshëm
 • Integrimi i Portës së Pagesave
 • Ndërtimi i sitit celular
 • Integrimi i Ndarjes Sociale
 • Integrimi i Google Analytics
 • Ndërtimi i sitit celular
 • Shumëllojshmëri të gjerë të moduleve të projektimit
 • Redaktori HTML / CSS
 • Mjet mjeti i fitimit të parave
 • Instrumenti i mediave për tregti elektronike
 • Integrimi i Hartave Google

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë për uCoz

Builder në Uebfaqe Ekspertët në thelb bënë të njëjtin koment si përdoruesit. Ata trokitën në uCoz vetëm për heqjen e reklamave në llogaritë e paguara dhe për mos përfshirjen dhe zvarrisjen dhe redaktimin e redaktorit. Sidoqoftë, shumica e krijuesve të faqeve të internetit falas përfshijnë reklama për të ndihmuar në promovimin e biznesit të tyre. Kjo është një praktikë e zakonshme dhe ato janë plotësisht transparente për termat. Unë gjithashtu do të vë në dyshim ndonjë kritikë në lidhje me mungesën e redaktorit drag and drop. Programi thjesht nuk është i dizajnuar për njerëzit që kërkojnë atë lloj tipari. Edhe atëherë, ekspertët janë të lumtur të akordojnë programin 9 nga dhjetë yje.

Rezultati i afërt i përsosur është për shkak të sasisë së karakteristikave me cilësi të lartë që vijnë me uCoz. Jo vetëm që është e lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të bëni shpejt redaktime, por gjithashtu siguron shumë hapësirë ​​për ruajtje, mbështetje të shkëlqyeshme dhe një listë të gjatë të shablloneve dhe pajisjeve. uCoz rekomandohet nga përdoruesit dhe ekspertët.

 • http://www.pandia.com/website-builder/ucoz.html
 • https://www.comparakeet.com/real-estate-website-builder/ucoz-review/

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials në UCoz

Ata që kanë njohuri, duket se shijojnë vërtet UCoz. Ajo ofron një dizajn shumë fleksibël që e bën të lehtë përshtatjen e çdo aspekti të faqes tuaj të internetit. Përdoruesit ishin shumë të kënaqur me sasinë e mjeteve dhe temave në dispozicion. Ka shumë për të zgjedhur, për të ndihmuar në ndërtimin dhe zgjerimin e faqes suaj të internetit. Ju madje mund të menaxhoni disa site nga një llogari dhe të lundroni me lehtësi në ndërfaqen e administratorit dhe përdoruesit. Përdoruesit bënë edhe komente pozitive në lidhje me mjetet eCommerce dhe SEO. uCoz gjithashtu renditet mirë kur bëhet fjalë për sigurinë, mbështetjen teknike dhe praktikisht çdo kategori tjetër. Ndërsa sigurisht që nuk është për të gjithë dhe kërkon disa aftësi të përparuara, sigurisht uCoz bën një shfaqje të fortë. Koduesit amatorë dhe profesionistë mund të dëshirojnë të hedhin një vështrim më të afërt.

 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit në uCoz

Shumica e ankesave në lidhje me uCoz kanë të bëjnë me versionin falas ose i referohen natyrës miqësore të përdoruesit të programit. Ndërsa mund të përdorni uCoz për të krijuar një faqe në internet falas, mbani mend që domeni juaj do të përfundojë në ucoz.com dhe të përmbajë reklama për kompaninë e tyre. Nëse doni të eleminoni këto elementë, do të duhet të regjistroheni për një pajtim me pagesë.

Përdoruesit përmendën gjithashtu faktin që uCoz nuk është veçanërisht miqësor, por kjo është me arsye të mirë. Oneshtë një nga ndërtuesit e paktë të faqeve të internetit që tregtohet drejt koduesve dhe profesionistëve. Për ata që kanë një përvojë teknike, në të vërtetë mund t’ju ndihmojë të mësoni se si të kodoni. Nëse doni një redaktues zvarrë dhe lëshues, vazhdoni të bëni pazar.

 • http://superbwebsitebuilders.com/ucoz-review/
 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

dizajni & Përshtatje

Dizajni dhe opsionet e personalizimit në uCoz menaxhohen përmes moduleve të përmbajtjes dhe disa programeve të brendshme (uKit, uShop, URan, dhe UID). Designers gjithashtu kanë mundësinë për të modifikuar kodin. Ndërfaqja merr një periudhë rregullimi për të kuptuar se si funksionon, por stilet, ngjyrat dhe vendosja janë relativisht të lehta për tu ndryshuar. uCoz ofron një larmi opsionesh të projektimit dhe përshtatjes, duke përfshirë qindra vegla dhe pajisje që janë mjaft të lehta për tu menaxhuar.

tiparPërmbledhje
uCoz TemplatesuCoz ofron 250 modele personale dhe të biznesit për të zgjedhur, megjithëse do të duhet të futeni në një plan të bazuar në çmime në mënyrë që të merrni një model celular. Pritet që së shpejti të jenë në dispozicion modele pa përgjigje. Përdoruesit mund të kalojnë modele mirë pasi të fillojë redaktimi, dhe ka mundësi për dyqane personale, biznesi dhe dyqane online.

 • Shumëllojshmëria dhe cilësia e modeleve dhe paleta e ngjyrave.Me mbi 250 shabllone për të zgjedhur, varg është i pranueshëm, dhe shabllonet duket se ofrojnë një dhunti bashkëkohore. Modelet janë gjithashtu të personalizueshme për të përmbushur kërkesa më të ndryshme të dizajnit.
 • Modelet e paracaktuar kundër Ndërtimit të Uebfaqes nga GërvishtjauCoz është një program i bazuar në shabllon, por teknikët duan që ata mund të shtojnë ose modifikojnë kodin në HTML / CSS nëse dëshirojnë.
Ndërfaqja uCozNdërfaqja e dizajnit uCoz ofron një menu të panelit të kontrollit për redaktimin, shtimin e elementeve dhe futjen e përmbajtjes. Ndërsa uCoz specializohet në thjeshtësi, redaktimet në platformë nuk janë aq intuitivë të disa ndërtuesve në këtë klasë.
Opsionet e personalizimit të stilit të faqesuCoz renditet mirë në lidhje me personalizimin dhe personalizimin. Kjo sepse ka zgjedhje të projektimit, shumë shabllone, module të përmbajtjes dhe qasje në hyrjen dhe modifikimin e kodit. Disa nga modulet e përmbajtjes së uCoz përfshijnë një redaktues faqesh, forumi, lajmet në sit, libri i miqve, blogu, sondazhet në internet, dyqanet elektronike dhe albumet e fotografive.

 • Zgjedhjet e projektimit për personalizim uCoz ka disa zgjedhje të projektimit: krijoni vetë, përdorni një temë falas ose blini një temë më të gjithanshme. Me secilën nga këto, faqja mund të personalizohet.
 • Liria e lëvizjes, ndryshimit të madhësisë dhe redaktimit të përmbajtjesuCoz bën redaktimin, lëvizjen, ndryshimin e madhësisë dhe fshirjen e përmbajtjes ose elementeve relativisht të lehtë pasi të jeni mësuar në ndërfaqe.
 • A ka qasje në kodin HTML / CSS?Aftësia shumë e dëshiruar për të shtuar dhe shkulur kod është në dispozicion në uCoz.
 • Ndërfaqja e përdoruesit për redaktimin vizualOpsionet e redaktimit vizual në uCoz kryhen përmes disa moduleve interaktive (ose aplikacioneve në internet)

Dizajnerëve uCoz u pëlqejnë opsionet e personalizimit të stilit të faqes së bashku me aftësinë për të koduar dhe përzgjedhur nga dhjetëra shtesa dhe shtesa.

Lundrimi në sitModelet e uCoz ofrojnë opsionet standarde të navigimit në sit ose ato me një përvojë mund të shtojnë më shumë nivele duke përfshirë nënpjesët. Presin lundrim të përgjegjshëm celular, si dhe me modelin e saktë që mund të kërkojë një nga planet e paguara të uCoz.
Menaxhimi i përmbajtjesuCoz synon që menaxhimi i përmbajtjes të jetë i lehtë. Duke pasur parasysh opsionet e dizajnit të integruar të disponueshëm në këtë platformë, menaxhimi i përmbajtjes është mjaft fleksibël. Përfshini lajme, artikuj, mesazhe në forum, foto, produkte online të dyqaneve dhe më shumë. Vendosni lejet për çdo përdorues.
Fotografitë dhe GaleritëuCoz është vendosur për të hartuar galerinë tuaj fotografike dinamike ose për të zgjedhur një galeri të integruar. Po ashtu, përdoruesit mund të modifikojnë fotografitë, të shtojnë përshkrime dhe më shumë.
Ndërtimi i sitit celularuCoz vjen me një veçori të ndërtimit të faqes mobile në mënyrë që vizitorët dhe klientët të mund të shfaqin dhe lundrojnë nga pothuajse çdo pajisje mobile. Tregtia elektronike mbështetet edhe në pajisjet celulare.
Integrimi i Ndarjes SocialeIntegrimi dhe botimi i mediave sociale nuk është problem për ndërtuesin e faqes së internetit uCoz. Gjithashtu, postoni bloge në rrjetet e mediave sociale duke përfshirë Facebook, Twitter, dhe më shumë.
Shërbimet e DizajnituCoz si shumica e krijuesve të faqeve të internetit në këtë nëngrup është bërë për të bërë vetë-dizajnimin e faqes në internet. Për ata që kërkojnë shërbime gjithëpërfshirëse të projektimit, në të cilat është krijuar dhe zhvilluar një faqe për ju, kërkoni në internet për hartuesit e faqeve të internetit me shërbim të plotë dhe prisni të paguani shumë më tepër.

Features & Tools

Një plus për uCoz është në karakteristika të forta që plotësojnë kërkesat e pothuajse çdo entiteti personal ose biznesi në internet, duke përfshirë tregtinë elektronike. Me një gamë të gjerë karakteristikash të brendshme, shtesa dhe module, përdoruesit e rinj dhe dizajnerët po përfitojnë nga kjo platformë. Më poshtë janë disa nga tërheqjet e uCoz:

tiparPërmbledhje
Konfigurimi i uCozitPasi të lundroni në faqen e internetit të uCoz dhe të kuptoni se si funksionon, përfundimisht klikoni një nga lidhjet e shumta për të krijuar një faqe në internet. Do t’ju kërkohet një adresë emaili dhe një fjalëkalim i ri, i ndjekur nga një emër domain (nëse keni një të tillë). uCoz gjithashtu mund ta furnizojë këtë. Ju do të zgjidhni një dizajn falas ose të paguar dhe procesi fillon
Dizajnimi i UebitNë fazën e projektimit, uCoz ofron një shumëllojshmëri të moduleve për t’i shtuar në faqen tuaj, dhe ju qaseni në një panel kontrolli të disponueshëm për të rregulluar faqet tuaja. Një redaktues HTML / CSS është në dispozicion për ata që preferojnë të punojnë nga kodi.
Thellësia e lundrimitModelet e uCoz ofrojnë një thellësi standarde të navigimit, por përdoruesit kanë fleksibilitetin e shtimit të më shumë niveleve për t’iu përshtatur nevojave personale ose të biznesit..
Vegla dhe AplikacioneKëtu është ajo ku uCoz shkëlqen, pasi projektuesit mund të shtojnë widget dhe module (aplikacione) në lidhje me çdo shkallë. Disa shembuj përfshijnë albume fotografish, një katalog skedarësh, sondazhet, forume me postë elektronike, zgjidhje të tregtisë dhe më shumë.
monetizationuCoz përfshin mjetet e tyre të ndërtuara në mjete (uShop, etj.) për fitim parash që do të integrohen mirë me të gjitha kërkesat standarde të tregtisë elektronike për blerje dhe pagesa.
Statistikat e vizitorëveNjë numër i fshehtë i statistikave në një faqe në internet të krijuar me uCoz do të ju lutemi pronarëve të dyqaneve.
Fotografitë, Videot dhe AudiouCoz ofron një mjet mjetesh mediatike që i përshtaten tregtisë elektronike dhe llojeve të tjera të biznesit. Isshtë një ndërtues i faqes në internet që është prerë për e-commerce dhe markë faqesh. Përdoruesit mund të përfshijnë një listë dëgjimi audio.
BlogginguCoz lejon designers shtoni një modul në formën e një blog për asnjë tarifë shtuar mbi abonim paguar. Sa i përket asaj nëse përdoruesit e duan atë, pak informacion janë në dispozicion por nuk ka asnjë ankesë.
hartat e GoogleuCoz lejon përdoruesit të futin lehtësisht hartat e Google dhe hartat e tjera.
Redaktori HTMLNjë nga asetet e uCoz është opsioni për të shtuar dhe modifikuar kodin HTML / CSS.
Format dhe sondazhet.Zgjidhni një modul uCoz për format, sondazhet dhe elementët e tjerë të sondazhit
Hapsirë ruajtjejesignups Pa marrë 400MB duke paguar abonentë të marrin nga 1GB deri në 10 + GB brenda pesë plane të arsyeshme.
Vegla e BuletinitNdërsa nuk ka mjet të duhur për gazetat, përdoruesit e uCoz mund të vendosin Dizajnin e tyre të Dizajnit nga paneli i kontrollit për të vendosur dhe kryer një postë elektronike të gazetës.
Mbështetja e Forumit.uCoz ofron një modul forumi për hartuesit e faqeve në internet dhe një forum në Komunitetin uCoz për pyetjet dhe përgjigjet e klientëve.
E-Tregti / Dyqan Online.ecommerce, uCoz ofron karakteristikat e integruara të e-commerce të cilat kërkojnë nga pronarët e dyqaneve. Pajtimtarët mund të kenë nevojë të investojnë në modelin e çmimeve “Shop” për të marrë gjithçka që kërkojnë, por është e arsyeshme. Duket se widget-et e jashtme të tregtisë elektronike si Ecwid mund të integrohen gjithashtu.
Integrimi i PortësShërbimet e portës së pagesave janë një pjesë e madhe e ofertës së shërbimit të UCoz.
SEO Friendly.Ndërsa tipari i optimizmit të motorit të kërkimit nuk përmendet në turneun e sistemit të UCoz, ai duhet të jetë aty. Testimi i mëtejshëm është i nevojshëm.
Qasje e kufizuar e faqes (Mbrojtje me fjalëkalim)uCoz u siguron përdoruesve një hyrje të llogarisë dhe mbrojtjen e fjalëkalimit për faqen e tyre të internetit.
Google® AnalyticsuCoz integrohet me Google Analytics, por një projektuesi do të duhet të futë kod për të bërë këtë punë. Një telefonatë mbështetje të shkurtër mund të jetë e nevojshme për përdoruesit fillestar.
Securit ndërtues i faqes në internetuCoz merr hyrjen, të dhënat dhe sigurinë shumë seriozisht për komunitetin e saj të përdoruesve dhe klientët
Gjuhë të shumëfishtauCoz mbështet 15 gjuhë, me pak kuptuar se kërkohet nga ana e projektuesit
Optimizimi i celularitModelet e paguara të uCoz ofrojnë një optimizim celular për shfaqje, navigim dhe blerje të suksesshme në pothuajse çdo pajisje.
Teknologjia CDNNuk ka asnjë deklaratë të drejtpërdrejtë të bërë nga uCoz në lidhje me teknologjinë CDN, por është e dukshme për 1 milion përdorues që ata mbështesin disponueshmërinë dhe performancën e shkëlqyeshme.

planet & Çmimeve

uCoz ofron një nga modelet më të mira të çmimeve në mesin e konkurrentëve të saj. Përdoruesit mund të regjistroheni për një llogari pa jetë, me karakteristika minimale, ose të zgjedhin midis pesë planeve të arsyeshme mujore. Një tabelë çmimesh është e disponueshme në pjesën e përparme nën menunë e faqes uCoz.

Planet e mimeve të ofruara

Lista e tipareve të uCoz është bujare dhe mjaft e gjatë, kështu që vizitoni tryezën e çmimeve në internet për të parë të gjitha përfitimet.

 • falas.
 • minimal. 2.99 dollarë në muaj
 • themelor. 5,99 dollarë në muaj
 • optimale. 7,99 dollarë në muaj
 • maksimal. 15,99 dollarë në muaj
 • dyqan. 9,99 dollarë në muaj

uCoz ofron çmime shumë konkurruese me një paketë të jashtëzakonshme gjithëpërfshirëse të karakteristikave në shumicën e planeve. Ka disa kosto shtesë këtu dhe atje.

Konsideroni faktorët e mëposhtëm në lidhje me çmimet:

 • A ofron një plan falas? Po, çdokush mund të krijojë një llogari falas për një faqe interneti themelore.
 • A ka periudha prove apo kërkojnë që kartat e kreditit të bashkohen? Ju mund të filloni falas dhe pastaj të kaloni në një plan të paguar në varësi të nevojave të faqes tuaj.
 • Sa të përballueshme janë paketat premium në krahasim me konkurrencën? uCoz ofron pesë plane me çmime të përballueshme që janë shumë konkurruese, veçanërisht për tregëtinë elektronike të nivelit të lartë së bashku me një listë të madhe karakteristikash.
 • Mund të krijoni faqe në internet profesional duke përdorur vetëm versionin falas? Po, mund të krijoni një faqe në internet profesionale plotësisht dhe ta mbani atë falas. Nuk është e qartë nëse emri i domain-it është i përfshirë.

A kryhet pagesa në baza mujore / vjetore? Ofrohet një plan pagese mujore.

Ndihma për klientët

uCoz ka një seri gjithëpërfshirëse të opsioneve të mbështetjes së klientit që janë të ngjashme me shumicën e krijuesve të faqes në internet. Zgjidhni menunë e ndihmës nga ndërfaqja, ose vizitoni faqen e internetit për një FAQ të dobishme, një forum në Komunitetin uCoz dhe një formë Kontakte të dërguar përmes postës elektronike. Asnjë numër telefoni, por që është tipik për këta lloj krijues të faqeve të internetit.

Lehtësinë e përdorimit

uCoz është një për ta bërë vetë ndërtues relativisht e lehtë website. Ndërsa disa ndërtues mund të jenë më të lehtë për t’u përdorur, uCoz ka një kurbë të shkurtër mësimi. Doneshtë bërë për çdo nivel aftësish, por më lehtë për tu përshtatur për ata që kanë përvojë në kod. Isshtë e thjeshtë për t’u vendosur, dhe vlerësimet e klientëve janë të mira. Një website eCommerce do të marrë një pak më shumë hulumtime dhe planifikimin për të ngritur dhe për të ruajtur.

Thjeshtësia e ndërfaqes. Ndërfaqja uCoz shënon mesatare për një ndërfaqe të redaktimit të panelit të kontrollit. Nuk do ta quaja të thjeshtë, por as jashtëzakonisht të vështirë.

I përshtatshëm për fillestarët / përdoruesit e përparuar. Kjo është bukuria e uCoz. Duket se tërheq të dy fillestarët që kanë nevojë për një faqe interneti themelore, si dhe dizajnerë me përvojë që duan të personalizohen përmes kodit — dhe çmimi është i duhur.

Mbani kontrollin mbi faqen në internet çdo herë. Designers / pajtimtarët marrin kontrollin e plotë të faqes së tyre të internetit në një hyrje të sigurt në uCoz.

Ndihma e dhënë për redaktorin e ofruar. Duket se ka ndonjë ndihmë në redaktor dhe një mori opsionesh të tjera të ndihmës për përdoruesit e rinj dhe të përparuar, përfshirë një menu ndihmëse.

uCoz është një ndërtues konkurrues i faqes në internet që është mjaft i lehtë për t’u përdorur dhe ofron veçori dhe module të jashtme të ndërtuara dhe të jashtme për të rezultuar në uebfaqen e kujtdo që mund të ketë nevojë.

përfundim

uCoz renditet e lartë në klasën e krijuesve të faqeve të internetit, veçanërisht për bizneset e vogla dhe pronarët e dyqaneve. uCoz mbështet 15 gjuhë dhe pesë plane çmimesh të arsyeshme për shkallëzimin. Websiteshtë ofruar një faqe interneti themelore falas për fillimin ose për një afat të gjatë.

Kjo platformë është tërheqëse për përdoruesit e rinj dhe të avancuar — pasi ofron të dyja opsionet e dizajnit të bazuara në shabllonë dhe freeform. Seti i veçorive është i madh nëse nuk keni mend të kuptoni se si funksionojnë disa prej tyre. Këtu është shtypja e shkëlqyer uCoz:

uCoz është një krijues i fuqishëm dhe i gjithanshëm i faqes në klasën e tij. Mbështet për çdo lloj dhe shkallë të faqes që dikush mund të ketë nevojë. Ajo ofron funksionalitet, një grup të madh karakteristikash dhe plane të çmimeve të drejta për të akomoduar përdoruesit në mbarë botën.

Ka vlerësime të mira për këtë ndërtues të faqes në internet, por disa mister lidhur me detajet e veçanta të veçorive dhe procesit. uCoz duket se është një opsion i shkëlqyeshëm për një modelues mesatar, dhe opsioni falas është tërheqës për ta provuar atë për të parë nëse përputhet me nivelin tuaj të aftësive dhe nevojave të faqes tuaj..

krahasim

uCoz

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me