Rishikimi LiquidWeb 2016


LiquidWeb

Vizitoni Uebfaqen

94


Nota AWA

LiquidWeb

Liquid Web ofron si serverë Linux-bazë ashtu edhe Windows-bazë në një gamë të gjerë planet, me mundësi të përbashkëta, VPS, të dedikuara dhe me bazë cloud. E themeluar në vitin 1997, kjo kompani pritjeje me qendër në Michigan është rritur në mënyrë të qëndrueshme dhe u përfshi në listën e 5000 kompanive të kompanive me rritje më të shpejtë tetë vjet me radhë, nga 2007 deri në 2014. Lexoni rishikimin tonë LiquidWeb më poshtë

rekuizitë

 • Migrime falas
 • 24/7/365 Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit
 • 100% Garanci e Uptime
 • 59 Garancia e Thirrjes së Dytë Telefonike dhe Biseda e Lirë

Cons

 • Mimi i shtrenjtë
 • Mungesa e metodës shkruese të FTP

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.liquidweb.com
 • Shtabi: Lansing, Michigan
 • Viti i themeluar: 1997
 • punonjësit: 450+
 • klientët: 30,000+
 • Categories: Web Hosting
 • shërbimet: Të përbashkëta, VPS, serverë të përkushtuar, WordPress Hosted Hosting
 • Garancia e kthimit të parave: 30 dite

Lëngu i Uebit ofron një pritje të përbashkët, por ato synojnë qartë tregun e pritjes, VPS, dhe të Menaxhuar. Për tiparet e ofruara nga çmimet e ofruara, Liquid Web është një nga opsionet më tërheqëse në dispozicion për bizneset e nivelit të ndërmarrjes.

Individët sapo kanë filluar, ose dikush dëshiron një blog personal, mund të gjejë të kushtueshëm të Likuid Web në krahasim me alternativat. Sidoqoftë, për ata që zbulojnë besueshmëri, siguri dhe mbështetje të jashtëzakonshme është e domosdoshme, Lëngu i Ujit është një nga më të mirat.

Me 4 plane të përbashkëta, 10 plane VPS, dhe 6 plane të dedikuara për server – plus plane të personalizuara – Ueb-i i Lëngshëm ofron shkallëzim për tu rritur ndërsa rriten nevojat e biznesit tuaj.

Magazinimi në planet e internetit të lëngshme është i bazuar në SSD për përgjigje dhe besueshmëri më të shpejtë. Për faqet gjigante, një mundësi për balancuesit e ngarkesës për të përhapur trafikun nëpër shumë serverë është në dispozicion për një tarifë mujore.

Shumica e planeve të Liquid Web ofrojnë një emër falas domain, me planet e përbashkëta të përbashkëta profesionale dhe gjysëm të përkushtuara që ofrojnë pesë emra domain falas dhe IP të dedikuar. Planet e përbashkëta ofrojnë cPanel, llogari të pakufizuara të postës elektronike, SSH dhe rezervime të natës.

Planet VPS përditësohen lehtësisht ose minimizohen, dhe ofrojnë një bandë të pakufizuar hyrëse dhe 5 TB të brezit të daljes; RAID mbroi ruajtjen e SSD dhe faturimin ditor – që do të thotë që ju paguani vetëm atë që përdorni.

Planet e dedikuara janë në dispozicion në Linux ose Windows, dhe kanë mundësi të vetme, të dyfishtë ose të serverëve me katër procesorë.

Zbatuar në fund të vitit 2015, mbajtja e menaxhuar e WordPress në Liquid Web është bërë shpejt një opsion i lartë për pronarët e biznesit të WordPress. Ekzistojnë gjashtë plane të ndryshme të menaxhuara të WordPress duke filluar nga 10 site deri në 200 site, dhe duke siguruar 100 GB deri në 1 TB të ruajtjes SSD.

Me VPS të menaxhuar plotësisht me vizitorë të pakufizuar, mbështetje multisite, përfshirë SSL, mbështetje 24/7 dhe rezervime automatike, Liquid Web ka planin që t’ju përshtatet nevojave tuaja.

Me shpërnguljen falas të faqes suaj të WordPress nga hostet e tjerë dhe instalimi me një klikim i WordPress, vendosja në Web Liquid është aq e lehtë sa merr.

Liquid Web gjithashtu ka mundësi të shitësit, ku trajtoni faturimin për klientët tuaj; zgjidh opsionet e partnerit ku Liquid Web trajton faturimin, dhe ju merrni një komision mujor; dhe një program referimi me komisione një herë më të mirë se mesatarja.

Likuid Ueb në mënyrë specifike përmend mbajtjen e pajtueshmërisë HIPPA në faqen e tyre të internetit. Me qendrat e sigurta të të dhënave të monitoruara 24/7/365, Cisco Firewalls, fuqinë rezervë, punonjësit e verifikuar plotësisht, kabinete të mbyllur fizikisht dhe kopje rezervë të vazhdueshme të një lokacioni jashtë site, Liquid Web ka dy konfigurime të veçanta, server të vetëm dhe shumë servera, për të plotësojnë kërkesat më të rrepta HIPAA.

Liquid Web ofron një garanci standarde për kthimin e parave 30-ditore – minus çdo kosto që lidhet me produkte shtesë ose regjistrime domain. Regjistrimi falas i domenit është vetëm për pritjen në Web të Lëngshëm. Ju nuk do të ktheheni nga kjo tarifë, por do të jeni në gjendje të mbani emrin e domain.

Liquid Web ka fituar çmime të shumta në të kaluarën për shërbimin ndaj klientit dhe hostimin e menaxhuar. Megjithëse është e mundur të gjesh komente negative nga klientët, është e rrallë dhe në përgjithësi kompania merr nota shumë të larta nga klientët. Një mënyrë tjetër për të gjykuar performancën është në listën e klientëve.

Liquid Web është besuar si zgjidhja pritëse për MTV, Ducati, FedEx, BOSE, American Airlines, National Geographic dhe shumë kompani me emër të mëdhenj.

Me çmimet e saj, Liquid Web nuk do të ngatërrohet me një kompani pritëse të nivelit të buxhetit, por ato ofrojnë çmime konkurruese me karakteristika të nivelit premierë. Për ata që nuk mund të bëjnë kompromis në shërbimin e klientit, besueshmërinë, kohën e duhur dhe sigurinë, Liquid Web është një kompani pritëse që duhet të marrë në konsideratë.

Karakteristikat kryesore

 • 24/7/365 Ndihma për klientin
 • HIPAA në përputhje
 • Klasa e ndërmarrjes
 • Mbështetje e plotë e panelit të kontrollit
 • Mbrojtja ndaj virusit dhe spamit
 • Përmirësimet e sigurisë
 • Rimëkëmbja e fatkeqësive
 • CloudLinux
 • Alertet e Monitorimit te Nivelit te Sistemit
 • Servers lojë
 • Infrastruktura e Rrjetit menaxhohet plotësisht
 • Pajisje të menaxhuara plotësisht

Lidhjet e Shpejta

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë për LiquidWeb

Shërbime HostingCilat janë thashethemet nga ekspertët në lidhje me LiquidWeb? A është shërbimi i tyre i klientit me të vërtetë “heroik” siç synon të jetë? Të gjitha shenjat tregojnë për po. LiquidWeb merr një përfundim të shkëlqyeshëm nga ekspertët me një yll të ngurtë 4+ nga pesë në të gjithë tabelën.

Këtu janë pengesat kryesore nga mendimet e ekspertëve:

 • Mbështetja heroike është në të vërtetë një përshkrues adekuat i shërbimit të klientit të kompanisë!
 • Kohëzgjatje e mirë, dhe ata zgjidhin çështjet e serverit shumë shpejt
 • Gama e madhe e opsioneve të sigurisë me firewalls, mbrojtje nga malware, VPNS, etj.
 • Opsione të dedikuara fantastike të serverëve për klientët, me shumë shtesa për të personalizuar plotësisht paketën tuaj
 • Opsioni i serverit privat virtual është një zgjedhje tjetër e fortë, e cila është në dispozicion për një tarifë më të vogël
 • Zgjidhja e tyre e menaxhuar e WordPress funksionon mirë si për faqet e biznesit ashtu edhe për ato personale
 • Panel kontrolli i lehtë për t’u përdorur për menaxhim
 • Mund të jetë e kushtueshme për disa përdorues

Ekspertët pajtohen që LiquidWeb është një zgjidhje fantastike pritëse për bizneset që mund ta përballojnë atë. Me shërbim të shkëlqyeshëm të klientit dhe në kohën e duhur, krahas opsionit të tyre më të lartë të cilësisë VPS, pritja e LiquidWeb ngrihet në majën e vlerësimeve të tyre.

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials në LiquidWeb

Biseda më e madhe midis klientëve të LiquidWeb duket se është kryesisht shumë pozitive: klientët vendosin një besim të madh në shërbimet që ata ofrojnë, dhe më e rëndësishmja që mund të mbështeten tek ata. Këtu janë disa nga komentet më të mira nga përdoruesit:

 • Koha e reagimit të jashtëzakonshëm nga shërbimi ndaj klientit Nën 1 minutë përgjigje nga ekipi i teknologjisë? Po, LiquidWeb e ofron atë. Qendra e tyre është me qendër amerikane në vend të në det të hapur.
 • Koha e shkëlqyeshme Konsumatorët thonë se koha e LiquidWeb është një nga karakteristikat më të mira të platformës së pritjes.
 • Aftësia për të trajtuar pyetje komplekse teknike Kjo gjithashtu flet ndoshta për faktin se kompania nuk e ka në detyrë mbështetjen e klientëve të tyre. Pyetjet teknike përshkallëzohen shpejt, dhe sipas rastit.
 • Platformë e sigurt Po i vendosni të dhënat tuaja në duar të afta.

LiquidWeb: Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit

Edhe pse ka kryesisht vlerësime pozitive nga klientët në lidhje me shërbimet e LiquidWeb, këtu janë disa nga pikat që ishin keqësuese për disa njerëz.

  • Shërbimi ndaj klientit mund të jetë i lezetshëm Duket se disa klientë kanë hasur në disa më pak sesa përsëritjet e shërbimit të klientëve kohët e fundit, megjithëse kjo duket se është përjashtim, jo ​​normë.
  • Prmimet janë pak të larta nëse keni një uebfaqe personale Megjithëse çmimi mund të jetë i lartë nëse keni një uebsajt personal (ndoshta shikoni diku tjetër), ai i përshtatet mirë bizneseve. Zgjidhja e menaxhuar me WordPress mund të jetë e përshtatshme për faqe personale.

seriozitet & uptime

Për VPS dhe planet e menaxhuara të hostimit, Liquid Web garanton 100% rrjetin dhe kohën e energjisë, ose ju kreditohen dhjetë herë koha e ndërprerjes ose ndërprerjes së energjisë. Për serverët e dedikuar, nëse hardueri i gabuar duhet të zëvendësohet, riparimi do të bëhet brenda 30 minutave, ose do t’ju kreditohen dhjetë herë sasia e kohës shtesë.

Liquid Web ka tre qendra të tëra me personel plotësisht dhe në pronësi në Michigan, dhe një qendër të ngjashme të të dhënave në Phoenix, Arizona, e cila u jep atyre tepricë për shërbime të besueshme dhe rikuperimin e fatkeqësive. Serverat monitorohen 24/7 nga stafi në vend për të qëndruar në krye të çështjeve dhe për të rregulluar problemet sa më shpejt që të jetë e mundur. Qendrat e të dhënave kanë mure të betonit të përforcuar, dhe rryma dhe AC janë të tepërta me UPS dhe kopje rezervë me naftë. Oferta të lëngshme në internet turne video në faqen e tyre të internetit të qendrave të të dhënave.

Konsumatorët mund të rezervojnë me dorë nga paneli i kontrollit që ofron plani. Serverët e menaxhuar janë rezervuar për natë. Liquid Web ka atë që e quan “Kujdestar i kujdestarit”, i cili siguron një kopje rezervë të vazhdueshme të një lokacioni jashtë site për një tarifë shtesë mujore.

Features & Tools

Le të shohim më afër karakteristikat dhe mjetet e dobishme që Just Host ofron.

tipar
Përmbledhje
Paneli i kontrollitCPanel popullor sigurohet për shumicën e planeve, dhe Plesk është në dispozicion për planet e serverave të dedikuar Windows. Mbështetja Multisite e WordPress vjen me të gjitha planet e menaxhuara të WordPress, kështu që faqet tuaja të WordPress mund të menaxhohen nga një tabelë.
Hapësira e diskutAi ndryshon, në varësi të planit dhe llojit të pritjes.
 • Të përbashkëta – Standard 5 GB, Webmaster 20 GB, Profesionale 40 GB, Gjendje e përkohshme 40 GB SSD.
 • VPS – Nga 50 GB në 1.8 TB në varësi të planit të veçantë të zgjedhur.
 • Dedikuar – 250 GB RAID Mbrojtur drive SSD i mbrojtur, 1 TB SATA makinë rezervë
 • WordPress i menaxhuar – 100 GB në më shumë ruajtje prej 1 TB SSD.
BandwidthPër një pritje të përbashkët, gjerësia e brezit ndryshon nga 240 GB në 640 GB. Menaxhuar WordPress planifikon të lejojë vizitorë të pakufizuar. Për serverët e dedikuar dhe hostimin e VPS-së, gjerësia e brezit është e pakufizuar për hyrjen dhe 5 TB për gjerësi bandë dalëse në muaj.
Mbështetje e bazës së të dhënaveMbështet Likuid Web (në varësi të planit) Percona, MySQL, Microsoft SQL, Cassandra, Hadoop dhe ScaleArc.
Domain falasPritja e përbashkët vjen me 2 deri në 5 emra domain falas, në varësi të planit të zgjedhur. Plani më i vogël VPS siguron një regjistrim falas të domenit.
Domainet e shumëfishtaDomenet e shumta janë të lejuara. Pritja e menaxhuar e WordPress lejon deri në 10 site në planin më të ulët deri në 200 site me planin e Ndërmarrjes.
Rezervime të të dhënaveLiquid Web ofron Backup-in e tij të Kujdestarisë, i cili bën një kopje rezervë të vazhdueshme në vend për një tarifë shtesë mujore. Krijimet rezervë manuale të krijuara nga përdoruesit janë të mundshme përmes panelit të kontrollit, dhe planet e menaxhuara të WordPress kanë kopje rezervë automatike.
Instalues ​​me një klik të aplikacioneveAplikacionet e instalimit me një klikim Softaculous dhe Fantastico janë në dispozicion.
Llogaritë e postës elektronikeLikuid Web siguron llogari të pakufizuara të postës elektronike.
Siguria e PritjesLiquid Web siguron falas SSH dhe një SSL të përbashkët (për një vit në shumicën e planeve). Qendrat e të dhënave monitorohen me personelin 24/7. Për planet e vetë-menaxhuara, njoftimet me email dërgohen. Për planet kryesore dhe të menaxhuara plotësisht, alarmet u përgjigjen automatikisht brenda 10 minutave. Ekzistojnë opsione në përputhje me HIPPA që mund t’i rregulloni me Liquid Web. Mbrojtja e DDoS sigurohet për një tarifë shtesë mujore.
Mbrojtja nga malware dhe SpamMbrojtja e firewall-it dhe spamja themelore dhe antiviruset falas janë në të gjitha llogaritë përmes ServerSecure. Masat shtesë të sigurisë dhe forcimi i serverit është në dispozicion në ServerSecurePLUS për një tarifë shtesë mujore. Për mbrojtje shtesë të postës elektronike, MailSecure, spam i përparuar dhe mbrojtje nga malware, është i disponueshëm për një shtesë 1 $ për domen.
Shporta blerjejeLiquid Web mbështet disa karroca të blerjeve të njohura, duke përfshirë Agora, Cube Cart, Zen Cart, dhe më shumë. Ju mund të importoni dhe instaloni karrocat e blerjeve nga shitësit që mund të mos jenë të disponueshëm përmes Softaculous ose Fantastico.
Mbështetja e gjuhëve programueseLiquid Web mbështet gjuhët konvencionale të programimit, duke përfshirë PHP, Perl, Python, Javascript, C ++ dhe Ruby.
Statistikat e sititAWStats dhe Webalizer janë dy mjete të zakonshme për përcjelljen, dhe ato sigurohen përmes CPanel. Mjete të tjera për përcjelljen si Google Analytics mund të instalohen edhe në sit.
Karakteristikat dhe mjetet shtesëPër 10 dollarë në muaj, Nessus Scanner skanon deri në 10 IP për dobësitë dhe malware dhe lëshon raporte. Partnerët e Likuid në Ueb me Akamai për të siguruar CDN me një çmim mujor bazuar në gjerësinë e bandës. Planet VPS Storm ofrojnë mundësi VPN për një tarifë shtesë.

planet & Çmimeve

Prmimet e pritjes shpesh ndryshojnë përmes promovimeve dhe konkurrencës. Prmimet e listuara këtu bazohen në ato që janë në faqen e internetit të Liquid Web në kohën e këtij artikulli.

Rrjeti i lëngshëm siguron Pritja e përbashkët megjithëse nuk është përqendrimi i tyre kryesor. Planet janë relativisht të kufizuara dhe kanë çmime më të larta se shumë plane të përbashkëta nga kompani të tjera pritëse. Thënë kjo, ka katër plane të përbashkëta të pritjes nga Liquid Web.

standard ofron 5 GB ruajtje SSD, 240 GB Bandwidth, dhe dy emra domain falas për 14,95 $ në muaj.

Webmaster siguron 20 GB depozitim SSD, 400 GB bandwidth, dhe tre emra domain falas për 19,95 $ në muaj.

profesional përfshin një IP të dedikuar, 40 GB memorie SSD, gjerësi bandeje 640 GB dhe pesë emra domain falas për 24,95 $ në muaj.

Semi-Përkushtuar plani ofron 40 GB ruajtje të SSD, gjerësi bandë 640 GB, IP të dedikuar dhe pesë emra domain falas për 40 dollarë në muaj.

Shtuar vetëm vitin e kaluar, menaxhuar WordPress është një shtesë e re në formacionin e Liquid Web. Ekzistojnë gjashtë plane të menaxhuara të WordPress. Të gjitha planet sigurojnë vizitorë të pakufizuar dhe SSL falas. Dallimet janë në sasinë e ruajtjes SSD (100 GB në 1 TB) dhe numrin e vendeve të lejuara.

 • Personal është për deri në 10 site dhe 100 GB ruajtje për 89 dollarë në muaj.
 • Professional është deri në 20 site dhe 150 GB depo për 149 dollarë në muaj.
 • Agjensia lejon deri në 40 site dhe 300 GB depo për 229 dollarë në muaj.
 • Agency Plus është për 80 site dhe 600 GB depo për 395 dollarë.
 • Tregtia lejon deri në 160 site dhe 400 GB depo për 445 dollarë në muaj.
 • Plani i Ndërmarrjes lejon deri në 200 site dhe 1 TB dhe më shumë depozitim, i cili është me çmim personal bazuar në nevojat tuaja.

Për më tepër, për mbajtjen e menaxhuar të WordPress-it, përqendrimi kryesor i Liquid Web është në mbajtjen e menaxhuar përmes serverë të dedikuar dhe plane VPS. Për ata që kanë nevojë për serverë të dedikuar, ka disa mundësi të konfigurueshme.

Zgjidhni nga 4-bërthama të vetme duke filluar nga 199 dollarë në muaj, me një bazë të vetme-6 duke filluar nga 289 dollarë në muaj, 6-core të dyfishtë duke filluar nga 349 dollarë në muaj, 10-bërthama të dyfishta duke filluar nga 540 dollarë në muaj, 12-core të dyfishta duke filluar nga 899 $ për muaj, ose me 14 bërthama të dyfishta duke filluar nga 1099 dollarë në muaj.

Ju keni opsionet për të konfiguruar më shumë RAM, më shumë ruajtje, Backup Guardian, Sistemi Operativ, gjerësia e bandës, dhe më shumë, për tarifat e shtuara nga çmimi fillestar.

Ka 10 plane VPS të disponueshme që ndryshojnë në bazë të RAM dhe ruajtjes. Plani fillestar është 1 GB Ram dhe 50 GB depozitë për 50 dollarë në muaj. Nëntë planet e ardhshme sigurojnë SSL dhe regjistrim falas të domenit falas dhe fillojnë me 2 GB RAM dhe 100 GB ruajtje SSD për 79 dollarë në muaj, dhe shkojnë deri në 512 GB RAM dhe 1.8 TB ruajtje SSD për 2010 $ në muaj.

VPS cloud dhe serverë të dedikuar janë në dispozicion përmes platformës Storm dhe janë me çmim dita, duke filluar nga 1,64 dollarë në ditë për VPS dhe 3.62 dollarë në ditë për serverët e dedikuar.

Ndihma për klientët

Likuid Ueb është justifikueshëm krenar për shërbimin e tyre ndaj klientit. Ata garantojnë një përgjigje fillestare prej 59 sekondash për thirrjet telefonike, një përgjigje 30-minutëshe për të ndihmuar emailet e tavolinës dhe një përgjigje fillestare 59 sekondash në bisedën live. Monitorohet vazhdimisht, dhe statistikat mujore janë postuar në faqen e parë të faqes së Liquid Web.

Ata kanë një telefon, email dhe bisedë live në dispozicion 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Shumica e vlerësimeve të klientëve kanë shkëlqim në lidhje me mbështetjen e marrë nga teknikët. Mbështetja është në vend në të katër vendet e qendrës së të dhënave amerikane.

Mund të kontaktoni Liquid Web me telefon në 800-580-4885, ose ndërkombëtarisht në 1-517-322-0434. Email për mbështetje dhe faturim, si dhe biseda live, gjendet në Ueb të Liquid faqe kontakti. Ju gjithashtu mund të përdorni [email protected].

Faqja e kontaktit ka gjithashtu adresën e korporatës në Lansing, Michigan, si dhe informacione për kontaktet për Marrëdhëniet me Median. Lëngu i Uebit gjithashtu ofron një thellësi njohuri baze për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe për të siguruar mësime. Ekziston edhe një blog që duket të postohet rregullisht.

Lehtësinë e përdorimit

Përqendrimi i Ujit të Lëngshëm është bërja sa më e lehtë për ju. Ata shkëlqejnë në pritjen e menaxhuar, që do të thotë që ju përqendroheni në thelbin e biznesit tuaj dhe lejoni që ana teknike e gjërave të trajtohen nga mbi 400 punonjës të Likuid në Web. Instalimi me një klikim përmes Fantastico dhe Softaculous bëjnë shtimin e aplikacioneve një fllad.

përfundim

Sigurisht që ekzistojnë mundësi më të lira të pritjes në dispozicion. Sidoqoftë, disa hostë ofrojnë shkallën e hostimit të menaxhuar dhe karakteristikat që Liquid Web bën në pikën e tyre të çmimeve. Lëngu i Uebit është i drejtuar për pronarin e biznesit që ka nevojë për siguri, besueshmëri dhe shkallëzim me një çmim të arsyeshëm. Gjuetarët e pazareve duhet të duken diku tjetër.

Shumica e klientëve mendojnë se mbështetja yjore, stafi kompetent, qendrat e të dhënave plotësisht të zotëruara dhe të menaxhuara dhe 100% e kohës së garantuar janë me vlerë shtesë të dollarëve.

krahasim

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map