Rishikimi JustHost 2016

Logoja e ndërmarrjes JustHost u rishikua.


JustHost

Vizitoni Uebfaqen

8.9


Nota AWA

JustHost

JustHost është një host i bazuar në Linux, me çmim konkurrues me një listë të plotë të veçorive që ofrojnë një bilanc të funksionalitetit dhe buxhetit. E themeluar në vitin 2008, JustHost ka një histori të ketë një nga rekordet më të mira për besueshmërinë në biznes. Lexoni rishikimin tonë JustHost më poshtë.

rekuizitë

 • Hapësirë ​​e Pafund Disk
 • Hosting i Pafund Domain
 • Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 • Biblioteka e Shkrimeve Falas

Cons

 • Shitja agresive
 • Vështirë për blogun e rëndësishëm ekzistues të WordPress-it
 • Procesi i regjistrimit më të gjatë të domenit

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.justhost.com
 • Shtabi: Glendale, CA
 • Viti i themeluar: 2008
 • Sitet e pritura: 50,000+
 • Categories: Web Hosting
 • shërbimet: Ndarja në internet e përbashkët
 • Garancia e kthimit të parave: 30 dite

JustHost ka për qëllim pronarin e biznesit të vogël dhe individin që kërkon shumë karakteristika në një buxhet. Në të kaluarën, JustHost është përqendruar në pritje të përbashkët por kohët e fundit ka shtuar VPS dhe opsione të dedikuara të serverit.

Sidoqoftë, ofertat e reja nuk kanë aq çmime konkurruese sa planet e përbashkëta të pritjes. Pra, ndërsa ekziston një shkallëzim, është më e shtrenjtë se disa ofrues të krahasueshëm të pritësve. Kjo kufizon disi dhomën për të rritur faqen tuaj të internetit nëse buxheti është një shqetësim.

Thënë kështu, do të gjeni se JustHost ka gjithçka që ju nevojitet për të filluar që të filloni në faqen tuaj. Me planin Pro, ju merrni një regjistrim të lirë të domenit, llogari të pakufizuara të postës elektronike dhe aftësinë për të pritur një numër të pakufizuar domenesh dhe nënfushash shtesë..

Të gjitha planet reklamojnë një bandë të pakufizuar, por nuk është kështu. Ai ka për qëllim të jetë i pakufizuar për përdorim të rregullt, dhe JustHost do t’ju njoftojë nëse ndjen se përdorimi juaj është i tepërt. Ju mund t’i merrni faqet tuaja shpejt me shabllone, duke përdorur ndërtuesin e faqeve Just Host.

Me CPanel miqësore për përdoruesit, ju keni një mënyrë për të menaxhuar në mënyrë të efektshme faqen tuaj në internet. MOJO Marketplace nënkupton hyrjen në një instalim me një klik të qindra shtesave dhe shkrimeve. Për webmasterët që kanë nevojë për tregti elektronike, mund të shtoni karrocën tuaj ose të instaloni një prej karrocave nga MOJO Marketplace.

Shërbimi ndaj klientit është një përparësi e lartë dhe mbështetja ofrohet 24/7. JustHost partnerë me ResellerClub për të ndihmuar ata që janë të interesuar në shërbimet e shitësit.

JustHost ishte një nga kompanitë e para që ofroi një garanci për kthimin e parave në çdo kohë. Brenda 30 ditëve të para, është një kthim i plotë – minus çdo kosto që lidhet me produkte shtesë ose regjistrime domain. Regjistrimi i domain falas është vetëm për pritjen në Just Host. Ju nuk do të paguheni nga ajo tarifë, por do të jeni në gjendje të mbani emrin e domain.

Ju mund ta transferoni domenin në një regjistrues tjetër, ose ta mbani të regjistruar në Just Host. Pas 30 ditësh, të njëjtat kufizime për shtesat dhe kostot e domain mbeten, dhe rimbursimi prorated për kohën e mbetur në afatin tuaj.

Nuk ka tarifa për përfundimin e mandatit tuaj herët. Kjo garanci ju jep mundësinë të provoni Just Host, dhe nëse nuk ju përshtatet nevojave tuaja, anuloni dhe merrni rimbursimin tuaj.

Nëse keni një faqe WordPress, JustHost e lehtëson instalimin e WordPress përmes Tregut MOJO. Nuk ka WordPress Hosting të menaxhuar. Sidoqoftë, ekziston Optimizuar Hosting for WordPress, e cila është rreptësisht për faqet e WordPress dhe është krijuar për të optimizuar performancën e tyre.

Pavarësisht nëse përdorni WordPress ose jo, JustHost siguron një kohë të besueshme. Ndërsa nuk ka asnjë garanci, ata pretendojnë një rekord në kohën e duhur 99.9%.

JustHost ka fituar çmime të shumta në të kaluarën për shërbimin ndaj klientit, çmimet, besueshmërinë dhe si një ofrues i lartë për pritjen e blogut. Ashtu si shumica e ofruesve të pritësve të buxhetit në internet, Just Host ka vlerësime të ndezura dhe komente jashtëzakonisht negative.

Reputacioni i tij është përmirësuar që nga viti 2010, pasi i ishte shitur Endurance International Group (EIG), e njëjta kompani që zotëron shumë ofrues të tjerë si BlueHost dhe HostGator. Në përgjithësi, JustHost ka një reputacion të mirë – veçanërisht duke marrë parasysh tiparet e disponueshme për çmimin.

Shpesh pritësi më i lirë nuk është alternativa më e mirë. JustHost ofron çmime konkurruese por ju jep veçori që prisni nga hostet shumë më të shtrenjtë. Sshtë lehtësia e përdorimit, shërbimi i shkëlqyeshëm për klientët, përdorimi i CPanel dhe shtesat falas, e bëjnë JustHost një shërbim pritës të konsiderojë – veçanërisht nëse jeni të vetëdijshëm për buxhetin.

Karakteristikat kryesore

 • Emër i Lirë Domain
 • Konfigurimi falas i çastit
 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Ndërtues i faqeve falas
 • POP3 Mbështetje e Sigurt me Email
 • Qasje e Sigurt e Shellit
 • Mbrojtja e Spam Assassin
 • Mirëmbajtja e faqes me mirësjellje
 • Lidhje të shumëfishta 10 Gigabit Ethernet
 • Monitorimi 24/7 i Rrjetit
 • Server i sigurt SSL
 • Menaxher i Dosjeve të Uebit

Lidhjet e Shpejta

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë në JustHost

Web HostingAm ekspertë të të gjithë, JustHost renditet më i larti kur bëhet fjalë për çmimet. Përdoruesit mund të krijojnë një faqe në internet me aq pak sa 3,95 dollarë në muaj. Sidoqoftë, duke marrë parasysh të metat që lidhen me shërbimet e tyre, kjo nuk është domosdoshmërisht një vlerë. Edhe atëherë, çmimet e përballueshme nuk janë të mjaftueshme për të fituar JustHost më shumë se 3 yje nga ekspertët.

Kritikët gjithashtu provuan një shumëllojshmëri të testeve për të matur problemet e ndërprerjes. Bazuar në rezultatet e tyre, JustHost është mirë në fund të një liste të gjatë të shërbimeve të mbajtjes në internet kur bëhet fjalë për ndërprerjet dhe kohën e ndërprerjes. Kjo është një çështje madhore për bizneset. Kur vizitorët dhe konsumatorët nuk mund të hyjnë në faqen tuaj të internetit, fitimet tuaja ndikohen drejtpërdrejt.

Ndërsa ekspertët vlerësojnë mjetet e krijuesit të faqes në internet dhe tregun e aplikacioneve, këto karakteristika nuk janë të mjaftueshme për të kapërcyer performancën e dobët. Ekspertët e përgjithshëm i dhanë JusHost një vlerësim të drejtë ose të mirë. Në fund të fundit, ekzistojnë thjesht mundësi më të mira në treg që vijnë më shumë të rekomanduara.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials në JustHost

Shumica e vlerësimeve pozitive nga konsumatorët janë nga vite më parë. Shqyrtimet më të fundit komentojnë mbi faktin se JustHost dikur ishte një nga opsionet më të besueshme dhe të përballueshme në treg. Për fat të keq, nuk duket se është më rasti. Jo vetëm që ata nuk kanë arritur t’i përmbahen tendencave të industrisë dhe të ofrojnë të njëjtat karakteristika si konkurrentët, ata po përjetojnë shumë probleme teknike. Klientët dëshirojnë të jenë në gjendje të mbështeten në shërbimin e tyre të pritjes për të mbajtur faqen e tyre të funksionuar dhe drejtuar shpejt dhe adresuar Zgjidh probleme. Duket se JustHost nuk është më në gjendje ta bëjë këtë, që do të thotë se edhe etiketa e çmimit të ulët nuk ia vlen. Në përgjithësi, përdoruesit i dhanë mesatarisht JustHost 2 nga 5 yje.

Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit në JustHost

Bazuar në vlerësimet e konsumatorëve, tingëllon sikur JustHost ka përjetuar disa probleme madhore brenda vitit të kaluar dhe nuk ka akoma për t’u kërcyer. Përdoruesit që kishin qenë të kënaqur me shërbimin dhe besnikë ndaj kompanisë, tani u thonë të tjerëve të qëndrojnë larg. Një pjesë e problemit ka të bëjë me një shkelje të sigurisë që preku shumë klientë dhe shkaktoi shumë dhimbje koke. Duket gjithashtu se serverët e tyre kanë qenë më pak se të besueshëm dhe përgjegjës për shumë kohë joproduktive dhe ngarkese të ngadalta gjatë 12 muajve të fundit.

Konsumatorët janë të irrituar nga vargu i vazhdueshëm i problemeve dhe mungesa e mbështetjes së klientit. Ata kanë probleme të kontaktojnë këdo dhe marrin vetëm përgjigje të konservuara dhe premtime boshe për të zgjidhur çështjet.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

seriozitet & uptime

Vetëm host pretendon 99.9% besueshmëri në kohë edhe pse ato nuk e garantojnë atë. Vetëm hosti bën mirëmbajtje mujore në serverat e tij, për të cilët ata thonë se mund të ketë deri në 45 minuta kohë joproduktive në muaj.

Statistikat do të kthehen në gusht 2011, tregojnë një rekord në kohën e duhur në intervalin e sipërm 99% – koha më e ulët e azhurnimit për një muaj ishte 99.51%, me disa muaj me 99.99% kohë të zgjuar.

Shumica e klientëve japin vlerësime të favorshme për kohën e duhur, por disa përdorues janë ankuar për ndërprerje të tepërt. Në përgjithësi, kohëzgjatja është mbi mesataren për Just Host.

Vetëm hosti nuk ofron rezervë të tepërt ose të pasqyruar. Konsumatorët inkurajohen të bëjnë kopje rezervë të faqes së tyre duke përdorur CPanel dhe për të shkarkuar dhe ruajtur kopjet rezervë në sistemin e tyre lokal. Rikthim automatik përmes CPanel janë të kufizuara në 30 gigabajt në madhësi edhe pse mund të bëhen kopje rezervë më të mëdha duke përdorur SSH.

Ndërsa nuk ka tepricë në nivelin e serverit për pritje të përbashkët, ekziston një sistem UPS dhe Just Host ka gjeneratorë me naftë për energji rezervë për kohën e besueshme. Lidhjet e shumëfishta 10 Gigabit Ethernet ofrojnë qasje të shpejtë dhe të tepërt.

Serverat monitorohen 24/7 nga stafi në vend për të qëndruar në krye të çështjeve dhe për të rregulluar problemet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Features & Tools

Le të shohim më nga afër tiparet dhe mjetet e dobishme që ofron JustHost.

tipar
Përmbledhje
Paneli i kontrollitCPanel është paneli më i përdorur gjerësisht për kontrollin në internet, dhe ai që ofron vetëm hosti. JustHost bën ndonjë personalizim të CPanel, i cili mund të jetë shqetësues nëse faqja transferohet në një datë të mëvonshme.
Hapësira e diskutAi ndryshon, në varësi të planit dhe llojit të pritjes.
 • Shpërndarë: Thelbësore 50 GB, Starter 150 GB, Plus 150 GB, Pro Unmetered (Pafund brenda udhëzimeve).
 • VPS: Nga 30 GB në 240 GB në varësi të planit të veçantë të zgjedhur.
 • Përkushtuar: Standard 500GB (Raid 1), Enhanced dhe Premium 1TB (Raid 1).
BandwidthPër pritjen e përbashkët, gjerësia e brezit është e pa matur, që do të thotë e pakufizuar (brenda udhëzimeve). Për serverët e dedikuar, gjerësia e brezit është ose 5 TB, 10 TB, ose 15 TB në muaj në varësi të planit. VPS hosting varet nga 1 TB në 4 TB në muaj, në varësi të planit.
Mbështetje e bazës së të dhënaveBlogjet, Forumet, Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes (si WordPress) dhe shumë karrocat e blerjeve kërkojnë bazën e të dhënave të MySQL. JustHost mbështet MySQL (si dhe PostgreSQL) dhe ofron phpMyAdmin për menaxhimin e bazës së të dhënave tuaja – të gjitha të arritshme nga CPanel. Për host të përbashkët, numri i bazave të të dhënave për Basic dhe Starter është 20, dhe Plus dhe Pro janë të pakufizuar.
Domain falasPlani Themelor përmban një regjistrim të lirë të domenit për aq kohë sa ju mirëmbani planin. Planet Plus dhe Pro ofrojnë një regjistrim falas të domenit për një vit. VPS dhe planet e dedikuara të pritjes ofrojnë një domain falas.
Domainet e shumëfishtaDomenet e shumta janë të lejuara. Numri ndryshon nga një plan nga 20 për The Basic në Pafund për Pro. Të gjitha fushat tuaja mund të menaxhohen nga një CPanel.
Rezervime të të dhënaveJustHost ekzekuton kopje rezervë të rregullt të serverave të tij, por rekomandon që klientët të bëjnë kopje rezervë të rregullt të tyre që i ruajnë në vend. Ju mund të bëni kopje rezervë me dorë me versionin falas të Krijimit të faqes në CPanel tuaj, ose mund të paguani një tarifë mujore për versionin Pro i cili planifikon dhe automatizon kopjet rezervë në nivelin e skedarit ose dosjeve..
Instalues ​​me një klik të aplikacioneveShtoni mjete dhe shtesa shpejt duke përdorur instaluesin me një klik të MOJO Market. Instalimet me një klik janë në dispozicion për WordPress, karrocat e blerjeve, listat e postave dhe shumë më tepër. Skriptet mund të shtohen në faqen tuaj përmes instaluesit me një klik të SimpleScript.
Llogaritë e postës elektronikeMe një pritje të përbashkët, Basic lejon pesë llogari të postës elektronike, Starter dhe Plus lejojnë 100 llogari, dhe Pro lejon një numër të pakufizuar llogarish.
Siguria e PritjesVetëm hosti ofron SSH dhe një SSL falas. Nëse keni një IP të dedikuar, Certifikatat SSL janë në dispozicion nga Just Host, ose mund të instaloni një nga ofruesit SSL siç janë GeoTrust ose Comodo. POP3 IMAP i Sigurt dhe i Sigurt mbështetet për email të sigurt.
Ndërtues i faqes në internetNdërtuesi i Faqes JustHost ka mbi 400 shabllone për të ndihmuar në ndërtimin e faqes suaj të internetit. Versioni Themelor i Weebly, një ndërtues tërheqës dhe tërheqës, është falas, dhe versionet Pro dhe e-Commerce, të cilat kanë më shumë veçori, janë në dispozicion për një tarifë mujore.
Mbrojtja nga malware dhe SpamPlanet Plus dhe Pro përfshijnë SpamExperts, i cili siguron filtrimin e postës. Mund ta shtoni atë në planet Themelore dhe Starter për një tarifë mujore. SiteLock Security është gjithashtu në dispozicion për 2,50 deri 41,67 dollarë në muaj për domen.
Shporta blerjejeVetëm host mbështet disa karroca të blerjeve të njohura, përfshirë Agora, Cube Cart, Zen Cart, dhe më shumë. Ju mund të importoni dhe instaloni karrocat e blerjeve nga shitësit që mund të mos jenë të disponueshëm përmes MOJO Market. Ju gjithashtu mund të keni një programues të shkruajë dhe të instalojë një karrocë me porosi.
Mbështetja e gjuhëve programueseJustHost mbështet gjuhët e programimit konvencionale që funksionojnë në Linux, duke përfshirë PHP, Perl, Python, Javascript dhe Ruby.
Statistikat e sititAWStats dhe Webalizer janë dy mjete të zakonshme për përcjelljen, dhe ato sigurohen përmes CPanel. Aplikacione të tjera për ndjekjen si Google Analytics mund të instalohen në faqet JustHost.
Karakteristikat dhe mjetet shtesëNjë IP e dedikuar është në dispozicion për 47.88 dollarë në vit. Për përdoruesit më të përparuar JustHost mbështet SSH, në anën e serverit përfshihet dhe aftësia për të redaktuar skedarët .htaccess. Për planet e përbashkëta të ndarjes Plus dhe Pro, ekzistojnë oferta shtesë për marketing për reklamat Google AdWords dhe Yahoo të ofruara falas (150 dollarë për Plus, 300 dollarë për Pro).

planet & Çmimeve

JustHost zhvillon rregullisht promovime, kështu që çmimi i planeve është fleksibël. Ekziston gjithashtu një ndërprerje çmimesh për afate më të gjata, ku vlera më e mirë është afati 36 muajsh.

JustHost siguron një garanci për kthimin e parave, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni nëse jeni i bllokuar nëse plani nuk i përshtatet nevojave tuaja. Mimet më poshtë pasqyrojnë ato që Just Host ofron në kohën e këtij shqyrtimi, përfshirë promovimet.

Ekzistojnë katër plane të përbashkëta të pritjes – Basic, Starter, Plus, dhe Pro.

Planet Themelore dhe Starter janë shumë të ngjashme, përveçse Plani Fillestar ka 150 GB hapësirë ​​ruajtjeje përkundrejt 50 GB themelore, dhe plani Fillestar lejon 100 llogari me email në pesë llogaritë themelore. Plani Fillestar nuk vjen me një regjistrim të lirë domain, ndërsa ai themelor bën. Ata të dy kanë një bandë të pakufizuar, 25 nënfusha, 20 bazat e të dhënave MySQL, versionin bazë të kopjimit të faqes dhe performancën standarde të serverit.

Planet Plus dhe Pro ofrojnë më shumë në paketat e tyre, duke përfshirë më shumë ruajtje (të pakufizuar për Pro), bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL, bandë të pakufizuar dhe një vit regjistrimi falas për një domen. Pro gjithashtu siguron një adresë IP të dedikuar falas, një Certifikatë SSL falas dhe Rezervim të Faqes. Plani Pro gjithashtu ka 80% më pak llogari për server. Ajo ofron serverë me performancë të lartë me më shumë shpejtësi dhe fuqi.

Mimi i rregullt bazohet në baza mujore, ose me kushte 12, 24, ose 36 muaj. Pagesa për të gjithë termin e zgjedhur paguhet në momentin e fillimit të shërbimit. Për Basic, tarifa bazë është 9,99 dollarë për muaj nga muaji dhe zbërthen në $ 8,99 në muaj për një vit vit, 8.49 dollarë në muaj për dy vjet, dhe 7.99 $ në muaj për tre vjet.

Plani starter është përkatësisht $ 7,99, 7,49 dollarë, 6,99 $ dhe 5,99 $. Planet plus janë 14,99 $, 11,99 $, 11,49 dollarë dhe 10,99 dollarë. Plani Pro është 29,99 $, 25,99 $, 24,99 $ dhe 23,99 $.

Gjithashtu, ka një tarifë prej 20 dollarësh të caktuar për planet një-mujore. Plani Fillestar do të ketë koston e shtuar të regjistrimit të domain, qoftë me Just Host, ose me një regjistrues tjetër. Nëse anulloni planet themelore, plus, ose Pro nën garancinë e kthimit të parave, 15,99 $ mbahet nga rimbursimi për të paguar koston e regjistrimit të ofruar të domain, dhe ju e mbani domainin për pjesën e mbetur të vitit – ose më gjatë nëse ju vazhdoni të regjistroni domenin.

Nëse keni një uebfaqe me një host tjetër dhe dëshironi që transferimi të bëhet për ju, JustHost do ta vendosë atë për një tarifë të njëhershme prej 149,99 $.

Sipas normës standarde, Plani Themelor do të ishte më i miri për fillestarin – një ekuilibër i mirë i veçorive dhe buxhetit. Sidoqoftë, në kohën e këtij shqyrtimi, JustHost ka Basic për 2,95 $ në muaj, Plus për 4,95 $ në muaj, dhe Pro për 9,95 $ në muaj.

Për shumicën e përdoruesve, Plus do të sigurojë vlerën më të mirë dhe karakteristikat më me çmimin promovues. Për faqet më të mëdha, faqet e e-Tregtisë dhe për ata që duan më shumë karakteristika të përfshira në një plan, çmimi promovues për planin Pro është konkurrues me kompanitë e tjera pritëse.

Mimet promovuese kthehen në çmimin standard në fund të mandatit të parë, kështu që afatet më të gjata kanë kuptim të përfitoni sa më shumë për paratë tuaja.

Për ata që kanë nevojë për serverë të dedikuar, janë tre plane të ofruara, duke filluar nga çmimi nga 149,99 $ në muaj për Standardin në 249.99 $ në muaj për planin Premium. Të tre planet vijnë me CPanel dhe WHM me qasje rrënjësore për menaxhimin e serverit tuaj.

Ju nuk jeni nën kontratë me planet e JustHost. Ju mund të azhurnoni ose zvogëloni planin tuaj ose të ndryshoni gjatësinë e afateve në çdo kohë me një thirrje në Departamentin e Faturimit.

Ndihma për klientët

Vetëm hosti vazhdimisht merr shenja të larta për shërbimin e tij ndaj klientit. Ata kanë një telefon, email dhe bisedë live në dispozicion 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Shumica e vlerësimeve të klientëve thonë se shërbimi i marrë është miqësor dhe i ditur dhe se pyetjet mbështetëse zgjidhen shpejt.

Përsëri, si me çdo shërbim, gjërat nuk shkojnë gjithmonë mirë, dhe jo të gjitha vlerësimet janë me shkëlqim. Por shërbimi i mirë për klientët jepet si një arsye për të zgjedhur dhe qëndruar në JustHost.

Shtë e paqartë ku mbështetja është e vendosur fizikisht edhe pse personeli mbështetës flet anglisht. Just Host ka zyra në Mbretërinë e Bashkuar, Australi dhe Sh.B. Qendra e të dhënave është e vendosur në agoikago, Illinois.

Mund të kontaktoni Just Host me telefon në 888-755-7585.

Email për mbështetje dhe faturim, si dhe biseda live, gjendet në Just Host faqe kontakti.

Ju gjithashtu mund të përdorni [email protected].

Në faqen e internetit të JustHost, mund të gjesh një njohuri baze me mbi 812 shënime për t’iu përgjigjur shumë pyetjeve tuaja, si dhe pothuajse 40 mësime video.

Ekziston edhe një blog, por nuk ka pasur asnjë hyrje që nga mesi i vitit 2014.

Lehtësinë e përdorimit

JustHost u vendos për ta bërë përvojën e faqes në internet sa më të lehtë për klientin. CPanel është një nga prapaskenat më të përdorura, miqësore për përdoruesit, të disponueshme për menaxhimin e faqes suaj të internetit.

MOJO Marketplace dhe SimpleScript bëjnë duke shtuar mjete dhe shtesa një operacion me një klik. Joomla, WordPress, OSCommerce, dhe më shumë, janë instalime të thjeshta me një klik.

Shtë pak më e komplikuar për të lëvizur një faqe ekzistuese të WordPress në JustHost, por JustHost ofron një mësim në faqen e tyre për t’ju udhëhequr.

përfundim

Shtë e vështirë të renditësh ose rekomandosh një kompani pritëse bazuar në vlerësimet e klientëve. Shumë komente negative janë nga njerëzit e punësuar nga konkurrentët, dhe shumë komente të favorshme janë nga bashkëpunëtorët që përpiqen të rritin popullaritetin e faqes.

Sidoqoftë, nëse nuk i pranoni kritikat pozitive shumë negative dhe tepër të ndezura, kënaqësia e klientit duket të jetë mbi mesataren për Just Host.

Konkurrenca është e ashpër në tregun e buxhetit për shërbime pritëse. Ajo që veçon vetëm hostin është lehtësia e përdorimit të saj dhe një numër i madh i shërbimeve të ofruara – më shumë sesa shumë alternativa të tjera me çmim më të lartë.

Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për pronarin e biznesit të vogël ose mendjen për buxhetin.

Për shkak të shërbimeve dhe karakteristikave të përfshira si instalimi me një klik, është një zgjedhje e mirë për fillestarin, veçanërisht pasi ato mund të fillojnë pa një shpenzim të madh në pritjen.

krahasim

JustHost

89

Pritja për lëvizje

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map